Google Translate

luni, 22 februarie 2010

ANCMRR Cîmpulung Moldovenesc, fierbe!

Subfiliala Cîmpulung Moldovenesc a Asociaţiei cadrelor militare în rezervă şi retragere a decis la ultima reuniune în plen să reacţioneze ferm împotriva atacurilor la adresa salariilor şi pensiilor militare. Potrivit preşedintelui subfilialei, col (r) Doru Guşu, "o campanie de denigrare şi defăimare a celor ce slujesc sau au slujit sub drapel nu s-a mai văzut de la epurarea comunistă fabricată de conducerea politică a ţării în anii 45-48 şi pînă în prezent.

Nişte complexaţi, nişte frustraţi şi nişte incompetenţi cred că au găsit în pensiile noastre soluţia pentru ieşirea din criza în care am fost băgaţi. Lor li se adaugă lideri ai pensionarilor civili care, naivi şi manipulaţi ca nişte maşini cred că ceea ce ni se taie nouă li se pune lor.

Aceasta nu poate fi categorisită decît ca o concepţie naiv-legislativă. După mintea lor ar trebui să ne cerem scuze în public că am fost ofiţeri, că am îmbrăcat uniforma militară de la 14 ani şi că am suportat rigorile acestei profesii 4 decenii".

Preşedintele Guşu a fost mandatat de membrii cîmpulungeni ai asociaţiei să ceară astăzi, la Conferinţa anuală a ANCMRR, acţiuni de protest energice şi concertate. Cîmpulungenii doresc o scrisoare deschisă de protest adresată Preşedintelui României, Parlamentului şi Guvernului, solicitarea unei audienţe la preşedintele Băsescu pentru prezentarea drepturilor istorice ale militarilor şi, dacă nu vor obţine rezultate astfel, organizarea unor manifestaţii de stradă paşnice, trimiterea unor memorii de protest la NATO şi UE, acţionarea statului român în instanţe internaţionale pentru încălcarea unor drepturi şi sesizarea, prin avocatul poporului, a Curţii Constituţionale referitor la încălcarea unor prevederi din legea fundamentală.

Foştii ofiţeri s-au pregătit pentru o "bătălie" lungă şi dură cu armele democraţiei.(Pentru materialul integral,Click Aici!)

Suntem alaturi de voi, dragi colegi!
Unde-i unul, nu-i putere,
La nevoi si la durere!

Col.(r) Vasile Burcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite