Google Translate

miercuri, 24 februarie 2010

Când va înfrunzi pădurea, se vor putea aduna pâraiele !

SCRISOARE DESCHISĂ
Tuturor categoriilor de militari activi, în rezervă și în retragere sau angajați pe bază de contract, membri sau nu ai SCMD, prieteni sau neprieteni

... propun următoarele:
_________________________

- sa ne mărim rapid numărul, în mod organizat, prin filiale, nu cu indivizi izolați care pot fi “cai troieni”;
- să ne pledăm cauza în fața părinților, fiilor, fiicelor, mătușilor, unchilor, verilor, prietenilor, vecinilor, colegilor noștri de muncă sau de “cozi”, deschizându-le ochii și contracarând propaganda civic-kominternistă. Prin acțiune directă, de la om la om !
- să deschidem ochii camarazilor șovăielnici, reamintindu-le că drepturile le obții și le păstrezi prin luptă, nu pupând papucul sultanului.
- să ne autoconvingem, reamintindu-ne nouă și camarazilor noștri că datoria noastră este să apărăm Țara prin jertfă, nu să ne împopoțonăm cu tinichele și stele fără valoare și să fim scoși ca urșii la circ la diferite mascarade electorale, pentru a le da solemnitate.
- să atragem cultele alături de noi pentru că simbolurile noastre au fost crucea și spada-cruce;
- paralel cu acțiunile în justiție în țară și în afară, de sindicat sau individuale, care trebuie să depășească numărul maximal admis de impostori, de 2000, să încercăm să pătrundem în media, cu onestitate, nu cu ambiții, pentru că astăzi mori cu dreptatea în mână, contând cum iți vinzi marfa nu ce calități are marfa.
- ripostele noastre, trebuie să vădească nu iritare și furie ci detașare și umor, potrivit principiului “umple-i de rahat și i-ai terminat”; impostura, prostia și hidoșenia lor trebuie demascată prin ridiculizare, fiecare lovitură a noastră trebuind să stârnească la început uimire, apoi zâmbete și, în final, hohote de râs.

. Propun cu alte cuvinte “Războiul vesel”, ca metodă de contracarare imagologică, deși suntem în inferioritate pentru că noi nu avem decât verbul (pe care ei îl pot trunchia) în timp ce ei au și imaginea (caricaturi, trucuri de cameră, etc.). Dar românul are inteligență nativă, și un argument bun, repetat printre hohote, poate distruge efectul a 20 de ani de îndobitocire programată.
Și mai sunt și altele pe care le știm cu toții dar nu e cazul să le spunem pentru că ar fi culmea să le mai dăm și totul pe tavă despre mijloacele noastre acestor impostori care se cred, în prostia lor, zei !
Numai așa, când va înfrunzi pădurea, se vor putea aduna pâraiele !
Să fim pregătiți ! Și ca picătură și ca șuvoi !


Cu încredere,

Col. (r) dr. Mircea Dogaru
Istoric militar

__________________

Citeşte şi dă mai departe!
Col.(r) Vasile Burcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri