Google Translate

miercuri, 24 februarie 2010

Legea pensiilor, va fi dezbatută in Senat, in procedură de urgenţă!

Senatorii au decis, luni, cu 38 voturi pentru, 34 impotriva si o abtinere, ca proiectul noii legi a pensiilor, inaintat de Guvern, sa fie dezbatut in procedura de urgenta, adica in termen de 30 de zile, informeaza Agerpres.

Si ministrul Muncii, Mihai Seitan, si-a exprimat miercuri, intr-o conferinta de presa, speranta ca legea pensiilor va fi aprobata in actuala sesiune parlamentara si va putea fi aplicata din 2011.

Practic, Senatul a revenit, miercuri, asupra deciziei initiale luate in Biroul Permanent, de a dezbate proiectul de lege in aproximativ doua luni. Termenul fixat initial de conducerea Senatului pentru depunerea avizelor si a raportului comisiei de resort era 16 aprilie.

Premierul Emil Boc a solicitat Parlamentului ca proiectul de lege a pensiilor, cerinta a Fondului Monetar International, sa fie adoptat pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare.

Este clar ca lumina zilei!
"EI" fac, doar ce vor "EI"!
Noi, "norodul" nemulţumit,
"nu" contăm. Punct. Oare?
Chiar aşa să fie?
Vădit, "EI" asta cred!

Col.(r) Vasile Burcu
____________________
UPDATE: HotNews.ro
Joi, 25 februarie 2010, 23:13 Actualitate
____________________

Victor Ponta: PSD va depunde o motiune de cenzura daca legea pensiilor va trece de Parlament in forma actuala!

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi seara, ca daca legea pensiilor va trece de Parlament in formula actuala, Partidul Social Democrat va depune motiune de cenzura.
Ponta sustine ca actualul Guvern vrea ''sa innebuneasca toti pensionarii din tara si o ia din nou cu recalcularile pensiilor'', informeaza Agerpres.
''Modul nostru de gandire este foarte clar: daca vrei sa innebunesti toti pensionarii din aceasta tara, o iei din nou cu recalcularile. Tineti minte ca si in 2005 se recalcula si nu s-a mai terminat niciodata cu acea recalculare [...]
Daca ai 100 de milioane lei vechi pensie, poti sa platesti si 75% impozit si astfel se echilibreaza si se reduc diferentele foarte mari. Dar cei care au 1.000 RON pensie sa mai fie impozitati de Guvern, mi se pare o crima, iar noi ne vom opune prin toate mijloacele noastre parlamentare si politice'' ,
a declarat Victor Ponta.

OK!
Am consemnat, si vom tine minte!

Col.(r) Vasile Burcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri