Google Translate

sâmbătă, 27 februarie 2010

Punct ochit, punct lovit!

La "concurenta" cu primul meci oficial al Universităţii Craiova pe municipalul severinean, conform celor planificate, azi a fost ziua constituirii Filialei SCMD Drobeta Turnu Severin, afilierii sale nationale la Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate.Desi evenimentul sportiv de prim rang, a fost un „factor perturbator” asupra "prezentei", cei 57 membrii fondatori prezenti(subofiteri si ofiteri pensionari, din categoria tuturor armelor M.Ap.N.; M.A.I.; M.J.-A.N.P.; Servicii de Informatii),au dovedit ca SCMD este IMPORTANT. Va multumim tuturor,dragi colegi.Filiala s-a constituit in prezenta Presedintelui SCMD Col. (r) dr. Mircea Dogaru si Vicepresedintelui SCMD, Lt. col. (r) Apostol Catalin,(coordonator pentru probleme financiare), carora le multumim si pe aceasta cale, pentru străduinta de a fi alaturi de noi, pentru toate eforturile depuse.Multumesc in egala masura si tuturor reprezentanţilor mass-media, modului in care au reflectat "evenimentul" nostru.
Vor fi bineveniţi, oricând, alături de noi.Membrii fondatori ai Filialei, si-au ales in mod democratic Presedintele, 3 Vicepresedinti si Secretarul. Am tinut cont,
in propunerea functiilor si oamenilor pe functii, de prezenta la "inscriere", pe "arme" si "corpuri profesionale".
Astfel, un vicepresedinte din cei 3 alesi, reprezinta si corpul subofiterilor.

Invitam in continuare, pe TOTI cei care doresc, sa ni se alature!

Presedinte: Col(r) Burcu Vasile
Vicepresedinte: Col(r) Caileanu Paul
Vicepresedinte: Lt.Col. Marin Mircea
Vicepresedinte: Plt.adj.sef(r) av.Branescu Gheorghe
Secretar: Col(r) Dumitrele Dorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri