Google Translate

marți, 16 martie 2010

APROPÓ de Blogul SCMD, Forum... ambele: ... "free"! APROPÓ, de cheltuirea banilor!


Guvernul a aprobat luni strategia nationala eRomania, care promite modernizarea statului prin informatizarea interactiunii cu cetătenii si companiile, prin intermediul unui portal care sa cuprinda zeci de servicii publice in format electronic, alocand circa jumatate de miliard de euro pentru anii 2010-2013. Dincolo de aceasta promisiune insa, lucrurile sunt blocate, iar bugetul ministerului comunicatiilor nu are acum decat circa 3-4 milioane euro. Autoritatile asteapta rectificare bugetara sau ca firmele castigatoare sa vina cu credite solide de la banci pentru a demara lucrarile la un proiect prin care s-au promis 20 de servicii publice in format electronic pana la finele lui 2009.

Potrivit strategiei eRomania aprobate de Executiv, pentru acest proiect vor fi alocati in 2010 245,1 milioane lei, in 2011 se vor aloca 714,5 milioane lei, in 2012 - 575,8 milioane lei iar in 2013 - 364,8 milioane lei.

Director MCSI, despre aprobarea strategiei eRomania:
Fara buget nimeni nu poate face nimic

Informeaza: HotNews.ro

Personal, ma bucur!
Problema ar fi ... COSTURILE!

Mai ieftin, pe saracia asta,
nu s-ar putea? Aici e PROBLEMA!
Cum "cheltuim" banii pe care nu-i avem?!
Cum si cine "manageriază" prioritatile ministerelor, guvernarii?! Aici sunt banii dumneavoastră!

Col. (r) Vasile Burcu
_________________________
UPDATE:
Mintea romanului de pe urma!
Cititi aici, inclusiv comentariile:
_________________________
Sandu, ministrul Comunicatiilor: Cei 500 milioane euro pentru eRomania nu sunt pentru un simplu site si implica si fonduri structurale. Emil Boc: Nu sunt fonduri in prezent pentru eRomania

Un comentariu:

  1. PRECIZARE:

    “Strategia eRomania implica mai mult decat un simplu site sau portal, asa cum s-a speculat. Este vorba despre interconectarea intregii administratii publice din Romania, atat centrala cat si locala, astfel incat sa intram in randul lumii din punctul acesta de vedere. Venim in intampinarea cetateanului pentru ca acesta sa nu mai piearda nici timp, nici bani pe la usile institutiilor publice", a declarat AZI,MIERCURI, ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu.

    Nu a speculat nimeni!
    Asa se face "comunicarea" in Romania!
    AMBÍGUU, -UĂ ! Sa vada ce/cum iese!
    Apoi... revin, dezmint etc. etc.!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri