Google Translate

marți, 9 martie 2010

Cine nu e cu noi, e impotriva noastra !

Zilele lui Mircea Geoana la sefia Senatului par sa fie numarate, democrat-liberalii avand un plan serios prin care fostul sef al PSD sa devina si fostul sef al Camerei superioare a Parlamentului.Astfel, "Planul A" al PD-L este ca, in cazul in care social-democratii nu se vor prezenta nici marti la sedinta Biroului Permanent al Senatului, sa ceara revocarea respectivei structuri de coordonare, sub motiv ca boicoteaza activitatea parlamentara, arata Gandul.

PD-L si UDMR sustin revocarea lui Geoana de la sefia Senatului

Daca insa social-democratii se vor infiinta la sedinta, democrat-liberalii vor pune in aplicare "Planul B": introducerea pe ordinea de zi a plenului de miercuri cererea de revocare din functie a lui Geoana, lucru ce, destul de probabil, va fi refuzat de presedintele Senatului...Geoana.

Insa PD-L atat va astepta: "Daca Geoana refuza sa introduca pe ordinea de zi cererea noastra, chemam chestorul si il scoatem afara din sala", a declarat pentru publicatia citata senatorul PD-L, Mircea Andrei.
Integral Link aici: Planul PD-L anti-Geoana: Chemam chestorul si il scoatem afara din sala!
___________________
Comentariu anonim:
___________________
Cine nu e cu noi, e impotriva noastra .......

"Chemam chestorul si il scoatem din sala " - ?! Buuun ! Dar de ce nu scoateti voi in afara legii, toate partidele politice care NU sint de acord cu voi, domnilor de la PD? Iar pe cei indezirabili, vezi Geoana, Ponta, Crin Antonescu si care-or mai fi, scoateti-i si din tara ! Pai, unde se trezesc ei aici ?! Doar PD-ul este cel mai "democrat", cel mai "reformator" si mai "cinstit" partid din tara asta ! Merita sa fie UNIC, sub conducerea UNICULUI reformator pe care l-a cunoscut istoria acestei tari ! Nu conteaza ca CINCI MILIOANE de romani l-au votat pe Geoana ! Nu conteaza ca la alegerile parlamentare PSD-ul a avut cistig ! Nimic nu mai conteaza in tara asta ! Cine NU e cu noi, e impotriva noastra si bineinteles tarii ! AFARA cu EI !
Boby 23,Rank user: x5,astazi, 11:48
__________________

Situatia este pe zi ce trece, tot mai grava!
Tot mai multe SINDICATE isi anunta un calendar
al protestelor! Vine primăvara, se mişcă ţara!
Dar Guvernantii nu vad, nu aud, nu pricep!
Ei au cu totul si cu totul, alte preocupari!
Vai noua, biet popor roman!

A consemnat pentru domniile voastre,
Col. (r) Vasile Burcu,
Presedintele SCMD Dr.Tr.Severin

2 comentarii:

  1. D-l Burcu, de ce nu ne permiteti, va rog frumos, sa descoperim evenimentele politice si nuantele lor pe site-uri specializate ori in mass media?
    E pacat ca pana si un blog sindical este impanat cu stiri politice, din pacate departe de a fi echidistante...
    Va rog sa va opriti, daca credeti ca puteti!

    Lt. col (r) Beloia S.

    RăspundețiȘtergere
  2. D-le Lt. col (r) Beloia S.,
    Va respect OPINIA, dar va rog sa credeti ca atat eu, cat si alti colegi, credem ca nu PUTEM STA IN CONTINUARE, doar "martori la caratul apei"!

    Trebuie sa discutam ce se intampla in jurul nostru, sa luam ATITUDINE, si chiar sa ne propunem sa SCHIMBAM ce este stramb!

    Un SINDICAT, este gresit inteles ca se ocupa doar cu REVENDICARI salariale, etc. etc.! Trebuie, cred eu, sa aiba o ATITUDINE constructiva in TOT ce ne poate influenta viata!

    Am stat DEOPARTE pana acum, timp de 20 de ani, si iata unde ne-au dus unii si aceeasi: fie la putere, fie in opozitie!

    Cu tot respectul,
    va astept cu noi comentarii!
    Col. (r) Vasile Burcu,
    Presedintele SCMD Dr.Tr.Severin

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri