Google Translate

vineri, 5 martie 2010

De la "pensii nesimtite", la "sporuri inventate"!

La şedinţa de bilanţ a Ministerului Apărării Naţionale, preşedintele Traian Băsescu a ţinut un discurs de mulţumire pentru trupele care au luptat în Irak, dar a vorbit şi despre banii împrumutaţi de România, precizând că s-ar putea ca ţara să aibă nevoie de un nou împrumut la sfârşitul anului 2010 din cauza "sporurilor inventate".

Discursul preşedintelui a atins la un moment dat subiectul datoriilor de stat, Băsescu declarând că armata trebuie să înţeleagă că nu se poate trăi din bani împrumutaţi, iar sporurile ar trebui să dispară, altfel există riscul unui nou împrumut în 2010.

Articol integral aici: Băsescu: La sfârşitul lui 2010 am putea fi nevoiţi să facem un nou împrumut din cauza sporurilor inventate De citit si:

Băsescu: România ar putea fi nevoită să facă un nou împrumut în 2010

Băsescu: "La sfârşitul anului ar trebui să facem un nou împrumut." Intrăm în faliment?

Inca o manipulare ordinara!
Inca o PALMA nemeritata pentru militari!
Domnul Presedinte, ar fi trebuit sa cunoasca
un aspect elementar: daca in Romania PRETURILE
nu ar fi fost mereu OCCIDENTALE, daca SALARIILE ar fi fost aliniate preturilor si mai ales inflatiei, daca nu s-ar fi FURAT din greu etc. etc. etc, NU ar fi fost nici sarabanda, cum le defineste domnia sa, unor asa-zise "sporuri inventate"!

Oricum, conceptul "sporuri inventate" nu apartine armatei, militarilor! Acestea se regasesc in zona "netotilor", pusi in functii pe criterii de partid,
a unor sinecuri colorate politic!
Armata nu a ingropat TARA in datorii!
Armata, nu a falimentat economia!
Solicit Presedintelui, sa faca precizarile ce se cuvin!

Col. (r) Vasile Burcu,
Presedintele SCMD Dr.Tr.Severin

Un comentariu:

  1. In momentul in care maretul Comandant Suprem a atins un asemenea subiect, apreciez ca reactia cea mai fireasca a participantilor era sa se ridice si sa paraseasca sala. Sa fi ramas doar "academicianul" cu sleahta de pupincuristi inconjuratoare.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri