Google Translate

luni, 8 martie 2010

SCMD, invitat la dezbateri publice, de catre Senatul Romaniei!

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD), isi dovedeste VIABILITATEA! Conducerea SCMD, a fost invitata marti, 09 martie a.c., la Senatul Romaniei, pentru dezbateri pe marginea Legii privind sistemul unitar de pensii publice! Vom astepta cu rabdarea necesara, rezultatele. Uram mult succes, echipei de negociatori!
Stire preluata, de pe SINDICATUL MILITARILOR!

ATENŢIE, Guvernanţi!
Mai bine previi, decat să tratezi!

Col. (r) Vasile Burcu,
Presedintele SCMD Dr.Tr.Severin
________________
UPDATE:
miercuri, 10 martie 2010
________________

Delegatia SCMD la Comisia pentru munca, familie si protectie sociala din Senatul Romaniei
In ziua de 09.03.2010, incepand cu orele 10.00, Secretarul general al SCMD, Dl. Monac Constantin si Vicepresedinta SCMD, Dna Cobuz Elena, au participat la sedinta Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala din Senatul Romaniei, la dezbaterile de la urmatoarele puncte de pe ordinea de zi:

• Pct. 7 – Dezbaterile pentru avizarea Propunerii legislative de abrogare a cap. IV din Legea 329/2009, unde delegatii nostri au adus argumente pertinente privind neconstitutionalitatea si nelegalitatea cap. IV din legea mentionata. Comisia a dat un aviz pozitiv pentru abrogarea cap. IV. Urmeaza intocmirea raportului de catre Comisia pt buget, finante, activitate bancara si piata de capital, in cursul saptamanii viitoare. SCMD va participa si la dezbaterile respectivei Comisii.

• Pct. 9 – Dezbateri asupra Proiectului de Lege privind sistemul unitar de pensii publice. Delegatia noastra a propus scoaterea precizarilor referitoare la militari si politisti din continutul proiectului de lege. S-au adus multiple argumente, au fost provocate dezbateri aprinse pro si contra. Dezbaterile vor continua si in zilele urmatoare, pana la intocmirea raportului final al Comisiei.

SECRETAR GENERAL AL SCMD,
Col. (r) dr. Constantin MONAC
Publicat de Sindicatul Militarilor la miercuri, martie 10, 2010
___________________
Delegatia SCMD formata din Dl. Constantin MONAC – Secretar general, si Dna Elena COBUZ - Vicepresedinte, impreuna cu urmatorii membri de sindicat, domnii generali:
• Mihail POPESCU
• Florin PINTA
• Vasile BAETELU

a participat in ziua de 09.03.2010, intre orele 15.00 – 18.00, la dezbaterea organizata la Senatul Romaniei, sub conducerea presedintelui Senatului, Dl. Mircea GEOANA.

Dezbaterea s-a purtat pe tema Proiectului Legii privind sistemul unitar de pensii publice, avand ca participanti pe membrii Comisiilor pentru munca, familie si protectie sociala de la Senat si Camera Deputatilor, reprezentanti ai sindicatelor, patronatelor si ai unor organizatii neguvernamentale.

Delegatia noastra si-a exprimat si a sustinut cu multiple argumente punctul de vedere al SCMD: scoaterea din continutul Proiectului Legii privind sistemul unitar de pensii publice a prevederilor referitoare la militari si politisti si ramanerea in vigoare a Legii 164/2001 privind pensiile militare de stat si a Legii 179/2004 privind pensiile politistilor, legi elaborate in spiritul legislatiei europene in domeniu.


SECRETAR GENERAL AL SCMD,
Col. (r) dr. Constantin MONAC

Publicat de Sindicatul Militarilor la miercuri, martie 10, 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri