Google Translate

duminică, 14 martie 2010

Ştiri care ne revoltă!

O fostă barmaniţă a fost numită de PD-L şefă peste fonduri de miliarde de euro. Anca-Cristina Zevedei a fost numită de Mihai Şeitan director interimar al autorităţii de management, instituţie subordonată Ministerului Muncii care gestionează fonduri europene pentru resurse umane în valoare de 4,2 miliarde de euro, scrie Inpolitics.

La doar 34 de ani, Cristina ocupă o funcţie importantă în organizaţia de femei a PD-L şi este căsătorită cu un om de afaceri apropiat de primarul sectorului 6, Cristian Poteraş.

Acum patru ani, presa a dezvăluit că Zevedei a lucrat ca barmaniţă la Bistro Ateneu, lângă Ateneul Român.

Ulterior s-a lansat în afaceri, deschizându-şi o agenţie de fotomodele, un salon de frumuseţe, în incinta unui celebru hotel din Capitală, dar şi o agenţie de plasare a forţei de muncă în străinătate.

Sursa si materialul video: Link: Fostă barmaniţă, numită de PD-L şefă peste fonduri de miliarde de euro (VIDEO)

Cititi si urmatoarele:
1. PDL numeste o fosta barmanita sefa peste fonduri de miliarde de euro

2. Bani obtinuti cu foarfeca si foehnul

3. DIN BARMANITA IN SPUMA PD-ULUI
_________________________
Cred ca ne vom imbolnavi cu capul!
Este incredibil cata bataie de joc poate exista!
Oameni cu studii, supercalificati, aruncati in strada!
Posturi cheie, aducatoare de bine pentru tara, popor, date pe mana unor impostori in ale stiintei administratiei!
Quo vadis, Romania?
Quo vadis, Boc?

Col. (r) Vasile Burcu,
Presedintele SCMD Dr.Tr.Severin

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru modul direct de abordare a problematicii cu care trebuie sa ne confruntam, datorita celor stigmatizati si batuti de soarta, care au ajuns in masura sa produca starea de fapt.
    Da, e bine de prezentat realitatea reala, sa stie multimea pe cine a ales sa ridice natia pe culmi de progres si civilizatie.
    Cu echipa asta nu o sa se intample niciodata, nu este cum, mintea lor mica, fragila, nematurizata, a demonstrat potentialul limitat pentru guvernarea actuala cu greutatile si posibilitatile existente, dar si cu intentiile murdare, ascunse in perioada anterioara.
    Succes, cu respect Vasile P.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca a fost barmanita nu este chiar problema principala. Mai important mi se par urmatoarele:
    - ca aceasta persoana, dovedind o oarecare inconstanta de interese epistemice, trece de la o licenta in inginerie economica, la un master in resurse umane, la alta licenta in drept, ulterior la un master in stiinte militare si informatii, ulterior la un doctorat in stiinte militare. Ma intreb cum reuseste sa adune atata eruditie, din domeniile amintite, unde si cum reintoarce societatii cunostintele invatate si la ce-i folosesc diplomele ?
    - ca teza de doctorat se numeste "controlul parlamentar asupra institutiilor din sistemul de securitate nationala" si ca o data ajunsa doctor va primi cu siguranta o inalta functie decizionala prin care va influenta hotarator destinele militarilor activi. De ideile acestei doamne vor depinde vietile a zeci de mii de militari, intelegand prin asta si standardul de trai. De modul in care este o persoana sigura si cum "controleaza" vor depinde vietile agentilor SRI si ale spionilor romani din SIE.
    Cred ca aceasta doamna are un greu cuvant in PDL, in afara de faptul ca a fost adusa pe acea functie si ca un mijloc propagandistic (mobilizarea tinerilor la vot prin crearea iluziei ca numai PDL ii promoveaza in functii politice).
    Ar fi interesant de cunoscut ce opinie are in problema pensiilor militare.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri