Google Translate

marți, 6 aprilie 2010

Din rău în mai rău! Trăim in ţara topurilor inversate!

Bulgarii primesc cel mai mic salariu minim din Europa, iar Romania se afla pe locul doi in acest clasament al celor mai mici salarii din UE.

Astfel, conform Eurostat, bulgarii primesc cel mai mic salariu din Uniunea Europeana, de 123 euro, urmati de romani cu 153 euro, letoni cu 232 euro, lituanieni cu 254 euro si unguri cu 270 euro, informeaza cotidianul.ro

Cel mai mare salariu minim din UE, 1.642 euro, se acorda in Luxemburg, urmata de Irlanda cu 1.462, Belgia cu 1.387 euro, Olanda cu 1.382 euro si Franta cu 1.321 euro.
Integral,aici: Romanii, pe locul doi in topul celor mai prost platiti europeni Potrivit unui studiu al Băncii Mondiale românii plătesc cele mai multe taxe şi impozite din Uniunea Europeană. În întreaga lume suntem pe locul al patrulea.

În România se plătesc cele mai multe taxe și impozite din UE, spune un studiu al Băncii Mondiale. Totodată, studiul mai spune că țara noastră ocupă poziția a patra în lume la numărul de taxe și impozite plătite de contribuabili. În total românii plătesc 540 de taxe.

Stimati colegi,
Va rog si invit sa va canalizati energiile si pe MONITORIZAREA atenta, permanenta, a vietii noastre de fiecare zi! Tot ce se scrie si comenteaza pe internet, este in ATENTIA autoritatilor! Atunci cand vad ca un SUBIECT devine fierbinte, EXPLOZIV, se intampla si minuni:
se iau "oaresce" masuri!

Atat cat ii duce capul, din pacate!

Col.(r) Vasile Burcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri