Google Translate

duminică, 25 aprilie 2010

INTALNIRE CU D-NUL MINISTRU OPREA!

Va salut si va confirm,

Am participat vineri, 23.04.2010/11.30-13.00,
la intalnirea cu D-nul MINISTU OPREA,
ACADEMIA NAVALA CONSTANTA.
Concluzia care s-a desprins.......

D-nul MINISTRU, IMPREUNA CU INDEPENDENTII, LUPTA SI SE BAT PENTRU CA PENSIILE MILITARILOR SA NU SCADA. In principiu..., ........cele sub 3000 RON., sub nici o forma...iar cele peste ......CU CATE PUTIN LA FIECARE.

Pentru implementarea acestui deziderat.......
DOMNIA SA, ......are demisia scrisa.

Nu s-au discutat aspecte politice........
Ne-a mai informat ca va initia impreuna cu D-NUL DOGARU, UN PROIECT PRIN CARE FILIALELE SCMD.......SA PRIMESCA CATE UN SEDIU.

In finalul discursului si al discutiilor,
D-nul MINISTRU, ne-a asigurat SA AVEM INCREDERE IN CUVANTUL DAT, SI-A FACUT CRUCE .......SI A ROSTIT FORMULA DIVINA....
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!.

Pentru autentificare,
Secretarul SCMD, FILILA CONSTANTA,

Col.(rz.), MUNTEANU C.
____________________
Primit prin e-mail!
Va multumesc,d-le C.Munteanu

V.Burcu

8 comentarii:

  1. Woooooooooooooooow! A facut cruce si a spus formula magica in care a dat vina pe Dumnezeu ? Coooooooooooooooooooooool!! E tare Oprea asta. Deci .. acuma nu mai sustine legea 164, acuma vrea numai sa scada putin .Acuma nu mai apara principii, acuma apara preturi . Se targuieste ca la piata . Mai pune el, mai lasa Seitan , mai e de acord Bock . Eu auzisem ca SCMD nu accepta decat varianta 164 in integralitate . S-a schimbat politica ? Super .Hai la Oprea cu unire sa-l sobim dintr-o privire manca-l-ar mama de mincinos . Ce zici nea Vasile ? Te aranjeaza targul ?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Admin
    Am crezut ca veti zice si dumneavoastra un "La multi ani!" ca a fost ziua Justitiei Militare!
    @Scorpio
    Ati auzit bine!
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani Elena!La multi ani tuturor militarilor din justitie , chiar si lui Oprea , desi el e si jurist si militar de ocazie . La Multi Ani tuturor militarilor din trupele terestre si infanteristilor pentru ziua care va veni . La multi ani si pensie nemodificata !

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani ! a multi ani tuturor juristilor militari, chiar di domnului Oprea , chiar daca e jurist (ca si militar) de ocazie . La multi ani tuturor militarilor din Fortele Terestre si la multi ani tuturor infanteristilor , de ziua lor . La multi ani tuturor si pensie nemodificata !

    RăspundețiȘtergere
  5. ORICE 'AMENDAMENT' ACCEPTAT INSEAMNA SA NE BAGAM SINGURI CALUL TROIAN IN CETATE!!!

    Nu amedamente, oameni buni, ci Lege separata, ca si pana acum!!!! Asta-i tot ce putem admite! Sa fim fermi, ce Dumnezeu!

    Oprea, daca vrea sa-si arate atasamentul fata de armata, pentru asta trebuie sa se bata si sa invinga. Altfel, tot discursul lui nu-i decat demagogie!

    RăspundețiȘtergere
  6. ORICE 'AMENDAMENT' ACCEPTAT INSEAMNA SA NE BAGAM SINGURI CALUL TROIAN IN CETATE!!!

    Nu amedamente, oameni buni, ci Lege separata, ca si pana acum!!!! Asta-i tot ce putem admite! Sa fim fermi, ce Dumnezeu!

    Oprea, daca vrea sa-si arate atasamentul fata de armata, pentru asta trebuie sa se bata si sa invinga. Altfel, tot discursul lui nu-i decat demagogie!

    RăspundețiȘtergere
  7. De acor Traiane . Dar sunt multi care se vor multumi cu ce le da Oprea, pe principiu, " mai bine atat decat nimic. Cei care se multumesc cu jumatati de masura sunt de fapt jumatati de oameni pentru ca uita de principii si accepta negocieri. Astia sunt oamenii, cu astia defilam .

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani celor din JUSTITIA MILITARA si succes in actiunile viitoare, nu in ultimul rand ELENEI.
    Sa nu uitam caracterul, evolutia in cariera si afacerile omului Oprea. El nu urmareste decat interesele personale si cele dictate de Basescu, cartile (mizeria de proiect de lege, cu care au reusit sa balacareasca structurile din aparare, ordine si siguranta)au fost facute dupa voia lui Basescu. Toata mascarada de pana acum si ceea ce va urma, au un scop mizerabil, politic si nu numai. Nu vi se pare suspecta tacerea lui Blaga?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri