Google Translate

miercuri, 21 aprilie 2010

Sa nu uitam, de Generalul Oprea!

"Am fost prezent la declaraţia ministrului apărării din plenul senatului. Trebuie să recunosc, cu sinceritate, că prin expozeul sau m-a contrazis în ceea ce scrisesem uneori despre el. Trebuie, de asemenea, să recunosc că poziţia sa m-a bucurat. Mi s-a părut un ministru ferm, un ministru curajos, un ministru vertical şi un ministru care îşi respectă subordonaţii.

A apărat argumentat, ostăşeşte, drepturile militarilor.
A contrazis poziţia oficială a guvernului şi a declarat că nu va ceda presiunilor politice în ceea ce înseamnă pensiile militarilor. A creat o breşă în unanimitatea formală a guvernului şi l-a pus pe premier într-o postură delicată.

Dacă îşi va menţine poziţa, ştiindu-se că va fi supus unor presiuni formidabile, promit să-mi retrag public toate criticile şi învinovăţirile cu care l-am blagoslovit în decursul timpului. Am folosit condiţionalul pentru că n-am uitat nici o clipă că este politician şi că, prin definiţie, politicianul nu trebuie crezut. În nici o împrejurare!
De aceea, doar pentru azi, jos pălăria!"
Autor:teopal

Citeste mai mult si multe, aici:
PENTRU AZI, JOS PĂLĂRIA!


P.S.: teopal a scris,intre altele, si:
UNDE EŞTI, ARMATĂ ROMANĂ?


Rog carcotasii, sa nu mai dea cu piatra!
Prietenii, la nevoie se cunosc!
Generalul Oprea, ne este prieten!
Si eu, "retrag public toate criticile şi învinovăţirile cu care l-am blagoslovit în decursul timpului"!
Sa ne traiti, Domnule General!

Col.(r) Vasile Burcu

14 comentarii:

  1. Sa nu uitati ce spuneti acuma . Se pare ca Domnul
    Gabi a devenit eroul zilei . Toala lumea il pupa , il slaveste , il aduleaza . Pentru ? Pentru niste vorbe aruncate in senat . SA ASTEPTAM SA VEDEM SI FAPTELE . Sa asteptam votul si mai ales sa asteptam sa vedem ce face regizorul, pentru ca tot ce face Ministrul Oprea e regizat de Base . Asa cum am mai spus , nu ma va convinge nimeni ca la mijloc nu e un joc politic, nu pentru ca as fi Toma Necrediniosu ci pentru ca Lupul isi schimba parul, dar naravul ba , iar politicienii tot politicieni raman . Sa nu imi spuneti mie ca dintr-o data , s-a trezit cinstea in parlamentarii si politicienii romani, tocmai acuma , de dragul nostru . Nu !! Doamne fereste ! Acuma insa se fac carti mari, de debarcare . Ati auzit de Marea Debarcare din Normandia ? Ei bine , a fost mica , fata de ce se pregateste acuma . Nu e asa, Nea Vasile , ca matale esti documentat , nu se poate sa nu-ti fi soptit vreo pasarea !
    Cum spuneam, usurel cu aplauzele !Piesa inca se joaca si are multe acte .

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga scorpio,
    Eu am cel putin doua mari defecte:
    sunt un visator incorigibil si cred,
    prea mult CRED in oameni!

    Oamenii m-au dezamagit cumplit,
    dar inca nu m-am invatat minte!
    Poate... e ultima incercare!
    Col.(r) Vasile Burcu

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu te voi dezamagi niciodata asa ca tine aproape !Si din pacate , nu-mi mai pot permite sa visez. Abia indraznesc sa sper . DAR NU MA LAS !

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, foarte frumos, un angajament si un discurs adevarat, politic. Imi voi retrage si eu unele critici aduse actualului ministru, dar numai dupa efectul actiunilor sale in favoarea ostirii. Am fost dezamagit de prea multe ori de caracterul indoielnic al unor semeni.Totul e bine regizat, nebunia e in ascensiune, pacat ca se intarzie cu interventia adecvata in astfel de situatii. Cred ca cineva ar trebui sa se autosesizeze si sa dispuna efectuarea unor controale medicale, de specialitate, serioase, asupra unor indivizi care isi bat joc de destinul unei intregi societati. Un asemenea comportament, in astfel de situatii atrage atentia si impune declansarea unui semnal de alarma. Infectia trebuie curmata urgent. Actiunile haotice, justifica luarea urgenta a unor masuri preventive(auzeam ceva de debarcare?). Sa fim seriosi domnilor, ati vazut secventele din sedinta de guvern, alea sunt teme de discutie in actualele momente? E adevarat DELIR.
    Sa auzim si de bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fratilor, avem de-aface cu un mester parsiv si multe unelte, de proasta calitate(stifturi), iar in aceste conditii, inchipuiti-va ce "opera de arta" o sa admiram, in final. Sa speram totusi ca cineva, va avea intuitia si tupeul sa-i inlocuiasca uneltele turcesti, cu unele nemtesti.
    E vremea sa se mai intample si mununi.

    RăspundețiȘtergere
  6. admin, inteleg ca ati exprimat o parere personala, subiectiva si mai ales influentata. Nu spun ca va schimbati opiniile prea usor... Trebuie sa fim mai circumspecti. In primul rand Oprea nu e un profesionist militar. Ati vazut ce raspuns a la Gaga a dat la intrebarea tot de Gaga a lui Boc. Prin ce scoli or fi trecut oamenii astia astia fratioare!? Ca macar din cultura generala ar trebui sa stie un barbat ce-i aia tanc si ce-i aia avion!!!
    Dvs. uitati asa usor cum a ajuns Oprea general?
    Credeti ca merita?
    Ati auzit de ce afaceri cu terenurile armatei se pregateste?

    Vorba lui Scorpio: lupul paru-si schimba, dar naravul ba! Iar Oprea e prea naravit. Nu va lasati orbiti de perdele de fum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este o stire pe mediafax.aseara boc a mai cerut de la seitan o simulare pentru pensiile militare.rezultatul cica acelasi !!!!Nu mai inteleg nimic. De ce nu face simularea cu membrii casei de pensii militare langa ei???E bataie de jos.pai dupa recalculare la cele peste 3000,generalul o sa aiba pensie cat maiorul ??? E o tampenie, sunt naucit.Stiti noutati ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Noutatea e ca tot mai multa lume se abureste , oameni care pana acuma 3 zile distingeau culorile , acuma au daltonism . Nu vad culoarea portocalie . Vad numai roz . O fi de la norul ala radioactiv de la vulcanul cunumegreudepronuntat ? Cine stie .Si magarii astia de la mediu ne-au mintit ca nu are efecte asupara populatiei !!
    Doamne fereste , urata boala !

    RăspundețiȘtergere
  9. @Admin si Scorpio
    Doamne, ma induiosez cand vad/citesc asa declaratii!
    Cat despre generalul Oprea, pe un alt site pe care era criticat la greu, imi indemnam colegii de dialog sa se abtina si sa judece oamenii numai in final, dupa rezultate!
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  10. Aha , in sfarsit uite ca mai e cineva dospus sa astepte sfarsitul piesei . Dar ce ne facem cu celalalt comentariu, cu brambureala, ca acolo il lauzi pe Oprea pentru ceea ce a spus ( pe cand si pentru ceea ce face ?)Si apropo, ca sa stiu si eu cu cine ma conversez, Cobuz e Cobuz tatal, sau Cobuz fata ? Ca Elena , e clar ca poate fi numai fata . Daca nick-ul Cobuz apartine tatalui, ar trebui sa spuna , macar ca e barbat , ca sa nu ii pupam mana ca la popa . Nu conteaza prea mult , respectul va fi acelasi dar asa , sa nu traiesc in incertitudine .

    RăspundețiȘtergere
  11. Scorpio,
    Despre "brambureala" pensiilor, am scris eu, nu Elena si nici... Cobuz!
    Nu fi rau, fratele meu!

    Incearca si sa incercam cu TOTII sa nu alungam cu pietre, "gratuit", pe cei care ne intind o mana!

    In "drept" ca stiinta, si Constitutia Romaniei, exista intre alte pricipii, unul extrem de important: "prezumtia de nevinovatie"! Este si un principiu... universal!
    Sa-l respectam!

    Nu castigam nimic daca o tinem "pe aratura"! Dimpotriva, facem JOCUL altora! Asa explic TUTUROR, opiniile mele! Nu am nimic ascuns, si nici de ascuns!

    Iar cu privire la ... sustineri,ori opinii politice, fiecare dintre noi, prin LEGE si CONSTITUTIE, e LIBER!

    SCMD nu este inregimentat POLITIC! Lideri nationali, nici atat! Nu le permite Legea. SCMD este sindicat si... punct! Asa ca... hai sa punem PUNCT si suspiciunilor! Nu ne ajuta!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu sunt si Elena, si Cobuz. Asa mi-a iesit dupa ce m-am chinuit vreo cateva zile sa vad cum pot posta si eu! Si sunt cea de pe prima pagina a sindicatului (adica anul trecut pe vremea asta incercam sa ne nastem).
    Gl. Oprea a spus un adevar - ca toate pensiile militarilor vor scadea, ca trebuie sa fim ca in celelalte tari NATO si UE. ACUM sunt putin derutata de ce imi spun camarazii de la Constanta, dar nu vreau sa va transmit nelinistea mea fara a avea suficiente temeiuri. Nu-mi place sa raspndesc zvonuri!
    Oricum, punctul de vedere al SCMD este UNUL SINGUR: pentru militari lege separata sau capitol separat in cadrul legii unice. ORICE ALTCEVA E NECONSTITUTIONAL! A se vedea situatia din Letonia (mi-a zis dra deputat Alina Gorghiu, jurist, ca CC a Letoniei a declarat legea lor a pensiilor ca neconstitutionala pe motive similare. Si o cred pe cuvant!)
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari Elena . Se confirma ce am auzit despre tine . Nu baga insa mana in foc pentru nimeni .Si apropo de comparatia cu celelalte tari NATO, si UE , mai e mult pana acolo si financiar si politic . Nici de Letonia nu e putem apropia , Noi nu avem nici justitia , nici parlamentul, nici presedintele lor . La ei nu e dictatura. Se va ajunge pana acolo incat toti vor dansa cum le va canta Basescu . Pentru ca nimeni nu are curaj sa iasa in fata , toti sunt fie corupti fie santajabili. Nu uitati de Stolo, care a iesit pe usa din dos , dupa ce ce " calugarita " Base si-a facut jocul cu el, santajat cu un dosar scos exact de oamenii celui pe care il ajutase sa ajunga presedinte .
    TRISTE VREMURI TRAIM .
    PS. Nimic nou pe frontul de Est . Constanta merge mai departe !

    RăspundețiȘtergere
  14. BINE SPUNEAI NEA VASILE ! SA NU UITAM DE OPREA.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri