Google Translate

duminică, 18 aprilie 2010

SCMD, Comunicat! Comunicat catre tara!

Catre filialele sindicatului si catre toti militarii activi sau in rezerva ai Armatei Romane

Se impune monitorizarea fiecarui parlamentar de catre filialele SCMD din circumscriptia electorala, intocmirea si difuzarea unei baze de date privind evolutia in cariera profesionala si politica, situatia familiala, financiara si locativa, studii etc., precum si eventuale fapte sau suspiciuni de nelegalitate semnalate in presa sau obtinute prin mijloace legale, specifice investigarii jurnalistice sau dreptului cetatenesc la informare.

Este necesar sa cunoastem profilul uman si moral al parlamentarului care ne hotaraste soarta, si care, prin votul sau, SE FACE PARTAS LA DISOLUTIA AUTORITATII STATULUI prin participarea la adoptarea unor legi cu prevederi vadit neconstitutionale si antieuro-atlantice, asumate in mod voluntar si inconstient de un guvern iresponsabil !

Cu o asemenea zestre informativa vom sti cum sa-i identificam, vota si pomeni in rugaciunile noastre ! Diabolic folosita perspectiva reducerii numarului de parlamentari ! Cu speranta , hilara si iluzorie, ca vor intra in gratiile puterii si se vor regasi printre cei
" 300 " tot mai multi dintre alesii pe listele partidelor de opozitie, fara coloana vertebrala, cocheteaza cu puterea precum curtezanele ieftine fara sanse la concurenta cu divele portocalii.

P.S.: Cum voteaza alesii nostri in Senatul Romaniei!
Incepand de astazi, 16.04.2010, va vom prezenta cum voteaza parlamentarii nostri pe Proiectul Legii privind sistemul unitar de pensii publice. Puteti vizualiza voturile nominale dand clic aici.


Un comunicat corect!
O decizie necesara!
Trebuie sa contribuim cu totii!
Sa obtinem informatiile necesare!
Functie de care, vom stii ce trebuie facut!

In unele SITUATII, sa COLABORAM activ cu
INSTITUTIILE abilitate ale statului,
carora ulterior sa le cerem SOCOTEALA cu
privire la INFORMATIILE furnizate PUBLIC
de catre SCMD, membrii sindicatului nostru!

Sa EXTINDEM acest DEMERS,
fata de TOTI alesii neamului!
Fara MILA, osebire si partinire,
impostorii, hotii trebuie EXTIRPATI!

Col.(r) Vasile Burcu
_________________________
Update: ELENA,
are dreptate!
_________________________
Nimic mai usor!
Click Link aici:

SENAT: Propunere legislativă privind sistemul unitar de pensii publice iar in viitor,sau alte Legi,aici:

Procesul legislativ la Senat

Urmărirea procesului legislativ
la Camera Deputaţilor
Foarte util si:

ÎNTREBĂRI ŞI INTERPELĂRI


Col.(r) Vasile Burcu

20 de comentarii:

  1. Rog "invatati" sa accesati pagina Senatului si sa urmariti ce legi si cum sunt acestea votate.
    Totodata, cred ca e bine sa stie toata lulea cum s epoate urmari fisa unui act normativ pentru a identifica in ce "stare" se afla la un moment dat.
    Succes!
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. ...idem pentru Camera Deputatilor!
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, perfect, chiar si stenogramele sedintelor cu interpelarile alesilor neamului(impostorii, hotii). Apropo, d-le Vasile B. nu ai vrea sa dai jos poza tembelului dobra? imi strica ziua, chiar te rog frumos, nu merita sa stea acolo, are si privirea aia de tamp, de caporal batut de parinti cand era copil.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar de vom ajunge la CEDO, amintesc onoratilor Guvernanti o NOTA DE PLATA:
    " suma totală care trebuie plătită pentru anul 2009, ca urmare a hotărârilor care constată încălcarea drepturilor prevăzute de Convenţia europeană este de aproximativ 12.000.000 euro." E mult? E putin?
    Zecile de mii de procese cu noi mai lipsesc! V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnului vasile p.:
    Raspund "vis a vis" de poza "onoratului" nostru "dobra",cu doua citate din Comunicatul SCMD:

    1." Este necesar sa cunoastem profilul uman si moral al parlamentarului care ne hotaraste soarta..."

    2."Cu o asemenea zestre informativa vom sti cum sa-i identificam, vota si pomeni in rugaciunile noastre !"
    Acum... ma intelegeti si acceptati,
    nu-i asa? Cu multumiri, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, am inteles, uite ca nici aici nu are o poza mai umana:http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=49d17cab-490d-4c0a-bc9c-39a57f9b5cb9.
    Cu respect, vasile p.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cam asa suna clarificarea Casei Nationale de Pensii, cu privire la valorile pensiilor militare. Ce NESIMTITI MINCINOSI.:.....Consideram ca informatiile aparute in mass-media sunt total nefondate, ele neavand la baza nici un document oficial care sa le sustina. In consecinta, solicitam sistarea de urgenta a difuzarii acestor informatii total eronate, menite sa intoxice opinia publica si sa raspandeasca temere in randul acestei categorii de beneficiari(integral aici:http://pdlsenat.ro/presa-comunicate/clarificare-cu-privire-la-valorile-pensiilor-cadrelor-militare-in-urma-integrarii-in-sistemul-public-de-pensii).

    RăspundețiȘtergere
  8. Penibil!Sa ma iertati stimati colegi dar mi se pare penibil.
    De acord, ca nu trebuie abandonata lupta , de acord ca trebuie cautate alte cai de lupta , de acord ca nu trebuie sa ne oprim , de acord ca pana la urma dreptatea trebuie sa iasa la iveala , dar de aici pana la a incepe sa stragi date murdare despre unul sau altul, a-i cauta in pubela sau in canalizare , a-l spiona pe el si familia , a te ruga la toti dumnezeii sa alunece pe o coaja de banana , e cale multa .
    Doamna Elena Cobuz, am inteles ca sunteti avocatul nostru . Chiar asta ne sfatuiti ca avocat ? Nea Vasile , ne intoarcem la vremurile de trista amintire cand fabricam dosare ? Mai trebuie sa vina o directiva sa inventam daca nu gasim si .. ne putem amesteca cu cei impotriva carora luptam . E sub demnitatea noastra . Ce suntem babe neputincioase ?
    Si apoi, ce sa facem cu toate datele , sa le punem pe blogul nostru pe care il citesc decat cei care scriu la el ? Cu ce rezultat ? Oameni buni astia au dosare de mii de pagini pe la DNA , desfiintzeaza ANI ca sa nu li se mai verifice averile , isi fac legi proprii, anuleaza legi care nu le convin, iar noi, ca soricelul pe elefant , incercam sa ii sugrumam cu fapte si dosare pe care nu le baga nimeni in seama . Hai sa nu fim copii . VAE VICTIS, ca dau in penibil de neputinta !
    Oameni buni, suntem cadre militare , nu papusi, nu creduli, nu copii de dus cu bombonica . Forta se obtine dand dovada de seriozitate , consecventa si maturitate. Fruntea sus , chiar daca se voteaza legea lui Bock in forma actuala , continuam lupta , dar sa nu cadem in ridicol . Atacul la persoana nu ne va aduce nici un avantaj, dimpotriva , ne coboara . Sunt de acord, trebuie monitorizati, sunt de acord , trebuie scoase la iveala ilegalitatile, dar sa faci din asta scopul luptei sindicale , e .. umilitor, pentru noi . Nu va lasati doborati in penibil, ridicol, diletantism .
    Nu va amestecati cu taratzele ca va mananca porcii !
    Cu respect pentru haina militara!

    RăspundețiȘtergere
  9. Subsriu in totalitate la ceea ce spune SCORPIO.
    Se duce draqu demnitatea de care tot facem caz,si la fel onoarea...
    Si inca ceva domnilor din conducere:urmariti cu mai multa atentie ce se intampla la SCMD-Cta,unde unul din cei 7 vice nici nu a platit cotizatia iar presedintele,la o adunare a asociatiei cadrelor militare in rezerva a luat cuvantul exteriorizandu-se parca vorbea cu soldatii lui cand era cdt.de companie.Un amic din apropierea acestui paranoic a afirmat ca acum cand a dat de bani de la fraieri-incaseaza fara chitanta-serveste impreuna cu pupila lui,toma ion, masa de pranz numai la IRISH PUB.VERIFICATI CATI MEMBRII A RAPORTAT SI CATI AU PLATIT EFECTIV. Sunt membru,inca respect si lupt cu propriile forte.Salve!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu vad nicio greseala in a urmari "traseul" unui act normativ! Care e problema?
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu e vorba de fabricat dosare, e bine de cunoscut dosarul persoanelor cu care avem de-aface.
    Am cativa amici prin tara si nu numai, care (cunoscand trecutul unui membru din staful central al SCMD,) nu incurajeaza increderea in aceasta asociere. De oportunisti si fripturisti cu tupeu impertinent, am mai spus-o, nu ducem lipsa. Ei vor fi mereu primii acolo unde l-e miroase a OS si vor profita de toleranta celor din jur. Avem cazul C. Voicu, nu-i putem spune coleg, el are alti colegi acolo. "Raul se dezvolta cand binele nu face nimic".

    RăspundețiȘtergere
  12. "Se impune monitorizarea fiecarui parlamentar de catre filialele SCMD din circumscriptia electorala, intocmirea si difuzarea unei baze de date privind evolutia in cariera profesionala si politica, situatia familiala, financiara si locativa, studii etc., precum si eventuale fapte sau suspiciuni de nelegalitate semnalate in presa sau obtinute prin mijloace legale, specifice investigarii jurnalistice sau dreptului cetatenesc la informare. "

    Doamna Cobuz, acesta e un citat din comunicatul SCMD si nu are nici o legatura cu "traseul unui act normativ " . Sunteti prea inteligenta ca sa nu sesizati diferenta si sa nu intelegeti ce am vrut sa spun . Deci daca dati un raspuns ,sa fie militaresc,clar, la obiect, nu avocatesc. No offense . Sincer , va respect si va stimez , dar nu incercati sa ocoliti adevarul . Sunt altii mai versati in aceasta practica .
    Si sa nu ne fie teama sa ne recunoastem greselile . Nu ne aparam ascunzand ceea ce nu ne face cinste , ne aparam spunand aevarul, recunoscandu-ne greselile si indepartand ceea ce nu e bine .Politica strutului nu se recomanda .
    Nea Vasile P, cred ca ai dreptate , nici nu mai e nevoie sa facem dosare , ele exista . Unele sunt la DNA, altele la presa . dar fara efect . Deci ce castigam daca ne umplem si noi arhiva cu dosare cu care nu avem ce face ? NU E CLAR CA NU SE VA FACE NIMIC PT CA SUNT TOTI LEGATI INTRE EI SI SE SANTAJEAZA RECIPROC ? Dosarul Zambaccian, dosarul Flota , dosarul Voicu, au fost si vor ramane dosare . instrumente de santaj , praf aruncat in ochii Europei si ai celor ceinca mai spera sau simt nevoia sa se agate de cate un pai.Dosariada asta e o prostie, si nu ne face onoare.
    Si printre noi exista oameni cu dosare . Pe ei i-am identificat, am luat masuri ? Ei sunt mult mai periculosi pentru ca le dau altora ocazia sa ne atace , ne fac pe toti vulnerabili si santajabili . Hai sa facem curatenie in curtea proprie apoi sa ne ocupam de altii .
    Ce spune JONNES, despre unele aspecte si lideri SCMD , e rau, dar nu ma mira . Aici sa vad doamna Cobuz ce spuneti,cum i-ati apara,cerand probe, invocand principiul prezumtiei de nevinovatie ?
    Si apropo de asta ce parere aveti de sintagma "precum sieventuale fapte sau suspiciuni de nelegalitate"? Cum vi se pare acest aspect in indemnul lansat de SCMD si daca se aplica si la membrii sindicatului nostru, fie ei presedinti sau vicepresedinti.
    OAMENI BUNI, ASTA TREBUIE SA FIE PREOCUPAREA NOASTRA A MEMBRILOR DE SINDICAT ACUMA ? SA CAUTAM PRIN GUNOAIELE PARLAMENTARILOR ? ASTA E INDEMNUL LA MOBILIZARE GENERALA ? CU CE NE AJUTA ASTA IN ATINGEREA SCOPULUI NOSTRU ?
    De acord ca trebuie monitorozati dar asta o pot face cei care au posibilitati, sau infiintati un departament special, caruia sa-i dati ca sarcina monitorizarea politicienilor si bagati in acel departament toti CI-stii, toti cadristii, toti securistii, toti politistii toti judecatorii, toti cei care au posibilitati, surse , tehnica strangerii informatiilor si faceti-o discret, fara a incalca legea . Materiale sunt destule in presa, nici nu trebuie cautat.Infiintati un departament Monitorizare si strangeri de date.
    Dar nu lansati indemnuri care ne dezonoreaza !

    RăspundețiȘtergere
  13. Scorpio,scorpio...
    Plangi de mila hotilor?
    Unde vezi tu "indemnuri care ne dezonoreaza?"

    Problema era alta: sa facem cunoscut o data, si inca o data, ori de cate ori va fi nevoie, opiniei publice cine "sunt si ce invart" unii dintre alesii neamului!

    Sa aratam, de pilda, si ce experienta poate avea un "ales" cu doar... pregatire: "diploma de liceu", care face parte din comisia de aparare si siguranta nationala a parlamentului-individ care concura la generarea de legi, drepturi si obligatii de cea mai inalta clasa?! Inclusiv pentru noi rezervistii!

    Sa dezvaluim, inca o data electoratului pe acei indivizi,clienti vechi ai Politiei,PNA, DNA etc.etc.etc,dar AZI ajunsi sub UMBRELA protectoare a imunitatii!

    Ehee....
    Si cate nu ar mai fi de spus!
    Iar tu... tu le plangi de mila!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  14. Revin,punctual!
    Nimeni nu a indemnat pe nimeni sa faca "dosare"! Indemnul a fost ca sa adunam in primul rand, din "surse deschise" - presa,radio,televiziuni - apoi pe cine il duce mintea si puterile, prin alte "metode si mijloace LEGALE", acele DATE SI INFORMATII care EVIDENTIAZA cum niste IMPOSTORI, de regula cu bani multi si de furat, ori pe LISTE DE PARTID, au ajuns sub CUPOLA imunitatii Parlamentului Romaniei.

    Au ajuns sa dispuna de viata, trecutul, prezentul si viitorul nostru, al copiilor nostri!

    Vezi Scorpio?
    Poate ca te-ai pripit in afirmatii!
    Argumente ca DA, sunt ENORM de multe!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu m-am pripit . Si nici nu am gresit . Ceea ce s-a cerut acolo e o porcarie . Nu mai trebuie decat sa infiintam si noi o politie politica sau un departament de URMARIRE INFRACTIONALA . Hai sa fim seriosi . Voi aveti impresia ca inventam iara roata ? Aveti impresia ca lumea nu stie de ce sunt in stare alesii nostri ? Si cum popularizati aceste "dosare" ? Pe Blogul nostru ? Pai nu vedeti ca suntem 8-10 insi care il citim si in rest nimic ? Nici macar presedintii de filiale nu citesc toti. In presa ? Dar cine ti-ar republica un material pe care toata presa il stie si l-a facut cunoscut ? DESTEPTAREA . Traim in Romania si .... atat .
    cEEA CE TREBUIE SAFACEM E SA NE INMULTIM , SA ACUMULAM CANTITATE SI CALITATE , CA LA VIITOARELE ALEGERI SA CONTAM .
    Si Nea Vasile , fara suparare , mie cautarea in gunoaiele altora mi se pare dezonoranta.Nu plang de mila nimanui, nu iau apararea nimanui.Dar hai mai intai safacem curatenie in ograda noastra si dupa aia sa ne uitam la altii in curte si in tomberoane.
    FARA SUPARARE .

    "Se impune monitorizarea fiecarui parlamentar de catre filialele SCMD din circumscriptia electorala, intocmirea si difuzarea unei baze de date privind evolutia in cariera profesionala si politica, situatia familiala, financiara si locativa, studii etc., precum si eventuale fapte sau suspiciuni de nelegalitate semnalate in presa sau obtinute prin mijloace legale, specifice investigarii jurnalistice sau dreptului cetatenesc la informare. "
    Vad ca trebuie sa postez iarasi citatul de data asta pentru Nea Vasile , care nu vede aici nici un indemn ca DOSARIADA " Ia-ti ochelarii de departare nea Vasile , ca nu vezi padurea din cauza copacilor .Nu e nevoie sa imi desenezi ce scrie in comunicat . Am citit si eu . Tu ai citit ?daca nu, mai citeste odata ce scrie mai sus , citez " intocmirea si difuzarea unei baze de date privind evolutia in cariera profesionala , si politica , SITUATIA FAMILIALA ,FINANCIARA SI LOCATIVA STUDII, ETC , precum si EVENTUALE FAPTE SAU SUSPICIUNI ???!!!!"
    Asta cum se numeste nea Vasile ? Nu dosariada ? Nu scormonire in Tomberoane ? Ce legatura are familia celui pe care il verifici , cu "monitorizarea activitatii parlamentare" ?
    Ce facem cu prezumtia de nevinovatie de care pomenea Elena , daca noi ne legam de suspiciuni ? Sau prezumtia de nevinovatie se aplica numai membrilor SCMD ?
    Parol!

    RăspundețiȘtergere
  16. Scorpio,sunt scurt:
    Citez din tine:"Ce legatura are..."

    ARE! Au trecut pe numele membrilor de familie pana la...a 10-a spita TOT ce au FURAT in 20 de ani! Au la case,vile,masini,bijuterii cu Kilogramele de nu le mai stii numarul!

    Au carte putina,diplome cumparate la Kg pe bani grei,experienta profesionala... ioc!

    Sa maI zic?
    Tu esti baiat superdestept!
    Miile de cititori (apropo... vezi "counter site" de aici,dar mai ales... din prima pagina a Blogului SCMD-: 123862 !) ... idem!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  17. Wow....
    Am uitat sa ZIC de CONTURI!
    Conturi DOLDORA ... de lei,valuta...
    Citeste de curiozitate Declaratiile de Avere ale oricaruia din "nenorocitii" astia!
    Ale "hotilor" de neam si tara"!
    Deci... inca nu te-am convins?
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  18. Bine mai nea Vasile , de acuma o sa vin si eu la Severin sa vad pe U Craiova si o sa strig si eu ca toti oltenii, "pe ei pe ei pe si pe mama lor !"

    RăspundețiȘtergere
  19. Scorpio,
    Esti de toata isprava!
    Razboi total,hotilor de neam si tara!
    Te astept, cu toata dragostea!
    Hai Craiova!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  20. Nea Vsile , sa-ti spun un secret . Dar sa nu spui la nimeni te rog eu,ca ma fac de kko, o sa zica lumea ca sunt obsedat . Counter site-ul ala e dat peste cap de mine .. cred ca accesez site-ul SCMD -ului si al Severinului, de cel putin 30 de ori pe zi. Dar sa nu ma spui,, te rog eu, ca nu ma lasa parintii si daca afla ai mei ca din cauza mea , s-a dat chestia aia peste cap, papara ce pap eu nu a mai luat nimenea, nici Steaua de la Rapid si nici Bratu de la N'Doye.
    Nu ma spui, da ?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri