Google Translate

marți, 27 aprilie 2010

Stau si cuget! Ce vrem in fond?

Suntem cativa pe bloguri, forumuri
ori grupuri de discutii, care ne
straduim in nume propriu sau din
anonimat, sa scriem, sa exprimam
opinii, atitudini, ori chiar idei!

Unii dintre noi, de buna credinta,
cu speranta ca vor fi cititi, auziti
si de cine trebuie, chiar se straduie,
cred in DEMERSUL lor!

Constat insa, cu multa amaraciune,
ca mai sunt si cativa, care din pacate:
"nu cred in nimeni si nimic"!

Ofer spre "exemplu si meditatie",
doar doua "citate", culese din "opera"
acestor colegi vesnic "gica-contra":


1. "... Am serioase indoieli la initiative SINDICATULUI lui DOGARU
si PRICINA...2 POLITRUCI FRUSTRATI CA NU AU PUS MANA
PE CATE O STEA AURITA..."
(scuze fata de greseli, continut, dar personal, doar...
"cut, copy, and paste"! Rog nu ma certati!)


2. "... Oprea e in campanie electorala . Azi in Timisoara , maine'n toata tara . Sa nu te astepti la minuni.Da promisiuni si cumpara voturi . Ca toti politicienii . Incearca sa ii cumpere pe cei din SCMD ..."
(Personal, doar... "cut, copy, and paste"! Rog nu ma certati!)

Cele "doua citate", sunt preluate din pagina "principala" a SCMD, din COMENTARIILE unor... banuiesc, colegi ai nostrii! Cred ca am citit majoritatea comentariilor, foarte multe la obiect si pertinente, dar ma intreb: asemenea formulari, opinii si atitudini cui servesc?

Sunt trist, dezamagit!
Stau si cuget! Ce vrem in fond?

Col.(r) Vasile Burcu

24 de comentarii:

  1. Nea Vasile,
    Nu stiam ca erai asa dragutz cand ai fost mic . De ce nu ai ramas mic ?
    Glumeam , nu mi-o lua in nume de rau . Trebuie sa mai si zambim, ca destul ne amarasc altii viata .
    ma recunosc in citatul 2 si nu te invinuiesc pentru opinie , dar nu inteleg ce e rau in ceea ce am spus . Faptul ca Oprea e in campanie ? E un adevar fie ca ne place sau nu . Faptul ca incearca prin promisiuni aiurea si negocieri pe spatele nostru sa apara drept salvatorul armatei si al guvenului ? E la fel de adavarat . Faptul ca prin aceste promisiuni si propuneri incearca sa castige capital politic si sa"cumpere" voturile mambrilor nostri de sindicat si sa apara in ochii lor drept aparator la militarilor ? Asta o vede pana si copilul ala mic din poza .Nu vezi ce expresie are pe fata? De lehamite si scarba . Cred ca urmarea discursul lui Oprea cand a fost fotografiat .
    Te felicit poentru alegerea pozei ! Dar i-ai cerut acceptul ? Te poate da in judecata pentru incalcarea dreptului la imagine si alte fineturi avocatesti . (LOL)
    In ceea ce priveste punctul unu , as fi preferat sa nu comentez , chiar daca si aici poate fi o samanta de adevar, dar ai dreptate , nu e momentul sa o dezbatem acuma .Si eu am spus si sustin ca trebuie sa facem mai intai curatenie in sindicat si apoi sa ii cautam pe altii de purici, dar toate pe rand si la timpul lor . Si sa nu uitam,. nimeni nu e perfect , dar perfectibili suntem toti .
    O zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru d-na Cobuz Elena
    Cei care suntem sub incidenta nedreptei legi 329/2009,mai avem vreo speranta sa ni se faca dreptate?Ati vazut ce-au sarit boc si basescu in sus cand CC i-a dezavantajat ( nu acelasi lucru l-au facut la nedreapta lege 329 cap.IV, atunci le-a convenit, au tacut din gura, desi tot asa a fost-sedinta planificata la alta data, facuta pe NV, DECIZIE IN CARE EI PERSONAL S-AU AVANTAJAT ! Am 45 de ani, nu stiu ce sa fac, postul de la Primaria orasului a fost ocupat, acum vor sa-mi reduca si ,,marea pensie'' de 20 mil.lei vechi, intr-un oras mic si izolat de munte, ce poti sa faci ?? Sunt privit cu dezgust de societatea civila ca un ,,privilegiat", aici te cunoaste toate lumea.E cam epurare politica, cam bataie de joc !Eu cu ce-am gresit ??Datorita carierei de ofiter al Armatei Romane am am ajuns din Ploiesti de unde sunt originar....in Muntii Maramuresului.Drept rasplata, sunt luat in batjocura de statul pe care l-am slujit de la 14 ani...

    RăspundețiȘtergere
  3. @constantin
    DA. Detalii, pe mail-ul personal sau, mai bine, la telefon.
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  4. Constantine , daca esti din ploiesti, esti infanterist si ai lucrat cumva detasat la breaza prin 87, spune-mi , as vrea sa vorbim . Altfel, situatia ta e grea, nu e singulara . Mie mi-a fost data sotia afara din serviciu, pentru ca avea sotul militar si putea sa o intretina . Acuma eu sunt la pensie cu o pensie mesimtita care se va diminua . Nu iti pierde speranta , nu mor caii cand vor cainii, vom castiga , pentru ca avem dreptatea de partea noastra . Timp sa fie . Daca nu cumva vine 2012 si ne niveleaza pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt ploiestean, am facut liceul militar la Breaza in perioada 1979-1983, scoala de ofiteri la Sibiu armaa infanterie promotie 1986, repartizat in Maramures la o unitate de vanatori de munte.Am facut doi ani in economia nationala la Casa Poporului, 87-90.La Breaza nu am fost detasat, am facut la Predeal la Centrul de instructie al vanatorilor de munte o gramada de cursuri ( cdt. Cp.,curs de of. de stat major si multe altele ).Am trecut in rezerva cu gradul de maior( sef birou operatii si instructie) in urma desfiintarii unitatii...la 41 de ani !Acum am ajuns bataia de joc a guvernantilor si loc de...scuipat pentru civili, ca sa ma exprim elegant.Urmaresc cu sufletul la gura si emotie televiziunile, sa vad ce-mi mai rezerva guvernul boc !!! Mi-o tai e sau nu mi-o taie !Dupa trecerea in rezerva am facut si facultatea de drept, pentru a-mi folosi la serviciul din viata civila-stres, bani, alergatura.Cand am terminat-o ,m-au dat afara din serviciu, umilitor, ca pe ultimul om,fara sa am nicio vina.In concluzie, deschid cu groaza televizorul dimineata, sa vad ce ne mai asteapta...

    RăspundețiȘtergere
  6. "scorpio spunea... (intre altele):
    Nea Vasile,
    Nu stiam ca erai asa dragutz cand ai fost mic . De ce nu ai ramas mic ?"

    Pacatul cel mare este altul!
    Al meu, ca de altfel, a milioane de romani: "acela de a fi nascut!"

    Ne-am nascut intr-o tara frumoasa,
    bogata, placuta lui Dumnezeu...
    Dar...
    Voi reveni!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Admin
    GRESIT!
    sa-i multumim lui Dumnezeu ca ne-am nascut, ca avem privilegiul de a vedea lumina soarelui, ca suntem sanatosi, ca avem puterea de a nu ne lasa doborati de viata (uneori, ca viata, in general, e frumoasa!)...
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  8. Scorpio, esti asa de bine pregatit incat nici macar nu ai folosit un proxi ca sa-ti disimulezi apartenenta ori sa faci sa fie mai greu de depistat adresa de unde postezi,'frateeeee'!!!!. Pui in pericol locatia conspirativa, ori nu esti la curent cu tehnologia moderna? Nu te asteptai ca cineva sa aiba curiozitatea sa vada de unde vii?

    In afara de asta, ar fi trebuit sa pastrezi o oarecare consecventa si logica in aceste mesaje atat de transparent destabilizatoarea.

    Reaua vointa si ura personala nu trebuie sa transpara, 'frate', cand iti faci munca. Aceste elemente de discurs fac parte din abc-ul profesiei, ce faceai, dormeai la orele de instruire?
    Daca afla seful tau, sa stii ca nu-ti va fi moale deloc. Norocul tau insa ca la asa subordonat, asa sef!
    D'aia n-are ursul coada, 'frate'. Pentru ca seviciile de contra/informatii nu stiu unde sa afla adevaratul front de lupta si-si irosesc energia si asa lesinata impotriva celor pe care ar trebui sa-i apere!

    RăspundețiȘtergere
  9. D-le Ghita, aveti dreptate, nimeni nu e anonim pe net.Cei priceputi in astfel de treburi ajung repede la cel ce se crede la adapostul protector al tenebrelor internetului :)

    RăspundețiȘtergere
  10. D-l Scorpio spunea:

    "Mie mi-a fost data sotia afara din serviciu, pentru ca avea sotul militar si putea sa o intretina . Acuma eu sunt la pensie cu o pensie mesimtita care se va diminua . Nu iti pierde speranta , nu mor caii cand vor cainii, vom castiga , pentru ca avem dreptatea de partea noastra"....

    Iduiosator de-a dreptul!

    Aristotel in arta sa poetica spunea ceva despre consecventa in inconsecventa, intelegeti?

    Exista o mare disonanta, o fractura dramatica si nenaturala in dedublarea personajului pe care incercati sa-l construiti.

    Cand spuneti adevarul, ma intreb retoric?...

    RăspundețiȘtergere
  11. Tortue ,
    Nun stiu cat de melodramatic ti se pare , dar te instiintez ca e adevarat . Vad ca lovesti fara noima , fara motivatie , fara sa cunosti adevarul . Faci speculatii nefondate. Daca asta te caracterizeaza , considera asta ca fiind ultima replica pe care ti-o dau . Auzisem altceva despre tine , e posibil ca cel ce mia spus cuvinte frumoase sa se fi inselat .
    Nu sunt omul pe care l-ai descris , nu-ti bate joc de necazurile altora . Daca ma crezi sau nu , e treaba ta , dar daca nu ai dovezi ca eu am mintit accept scuzele tale , daca esti ofiter .Eu iti pot trimite decizia de disponibilizare a sotiei si actul de trimitere in judecata a institutiei ca si motivatia , ca sa te conving ca am dreptate si nu am spus povesti, ar tu cu ce demonstrezi ca e sunt securist , ca sunt infiltrat , ca sunt pus de altii sa destabilizez ? iar intrebarea ta retorica a primit un raspuns . Ar putea fi ultimul , daca nu iti ceri scuze.
    Lui Ghita nu ii raspund , nu stie decat s afaca copy paste asa ca ii dau si eu un copy-paste .
    Nea Vasile , daca te-a suparat gluma mea prieteneasca , imi cer scuze, eu am si specificat ca a fost doar o gluma , stiam ca ai simtul umorului . Daca intre imp a mai scazut, imi cer scuze .
    Conatantin, credeam ca ne cunoastem . Am cunoscut un infanterist prin 87 , in Breaza , era din Ploiesti, il chema Constantin . Am crezut ca tu esti acela , si m-as fi bucurat sa ne reintalnim .Sincer imi pare rau si pentru siituatia ta si pentru ca nu esti acel Constantin , mi-ar fi placut sa il revad .
    Elena , ai dreptate . Sunt oameni care se culca seara si se roaga sa mai apuce sa vada lumina soarelui a doua zi . Ieri a mai murit unul dintre noi . Pentru cine il cunoaste , Col (R) Moghina Ghoeorghe , iesit lapensie de nici un an . Si el, fie-i tarana usoara sera dintre cei ce nu stiau cand se culcau , daca o sa mai apuce sa prinda dimineata urmatoare . La asta ne aduce legea lui Bock . Iarnoi in loc sa ne menajam si sa ne ajutam unul pe altul , ne improscam cu noroi si ne aducem invinuiri gratuite.
    TRIST .

    RăspundețiȘtergere
  12. Scorpio, recitete, dupa o plimbare relaxanta in parc pe seara asta superba, reciteste zic toate 'comentariile' pe care le-ai 'administrat' pana acum. Ai sa vezi ca tu improsti cu noroi, tu arunci invinuiri, tu nu menajezi pe nimeni smd, tu nu aduci argumente. Si eu aveam o impresie buna despre tine si credeam ca esti sensibil la logica. Sper ca nu m-am inselat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Stimati colegi,
    Am postat cateva "randuri",
    fiind intr-o dispozitie sufleteasca
    explicabila,dar nu dezvolt subiectul!

    Eram dezamgit,trist,debusolat!
    Ma durea sufletul sa vad ca nu ne intelegem!

    Acum,aceste postari,ma scot din nou la lupta!Cu bune si rele,suntem oameni adevarati! Ne intelegem pana la urma, mai mult, putem sa si iertam!

    Asta imi face fff mult bine!
    Va multumesc mult,prieteni!
    Impreuna,cu totii,vom reusi!

    Sunt mult mai multe cele care ne unesc, decat cele care ne dezbina!
    Cu deosebit respect,
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  14. Tortue, eu nu am improscat pe nimeni cu noroi . Eu am intrebat pe cei din filiala Constanta daca ceea ce se aude e adevarat .Am specificat ca era doar o intrebare, am specificat ca era o informatie din mai multe surse , nu am invinuit, am pus o intrebare . Mi-am cerut scuze daca intrebarea mea a deranjat . Alte invinuiri nu am facut .Nu am jignit pe nimeni, nu am lovit in nimeni. Am dreptul sa ma indoiesc de unele fapte sau vorbe ale unora , asa cum si tu te indoiesti de mine sau de mai stiu eu cine . Si ai dreptul sa spui ce anume te supara daca te supara ceva la mine , clar , deschis , cinstit , nu sa faci afirmatii fara acoperire . Cu timpul poate te vei convinge ca nu sunt ceea sau cine crezi tu .As putea spune si eu ca esti omul nu stiu cui si ca faci jocul Guvernului sau Ministerului, atata vreme cat eu i-am atacat iar tu ii aperi,atacandu-ma pe mine si incercand sa ma discreditezi dar nu o fac, pentru ca inca nu cred asa ceva . Inca mai cred ca esti o persoana de onoare . Si cu asta am incheiat subiectul asta . Cum nu am primit inca scuzele de rigoare , nu ma mai vad nevoit sa raspund insultelor tale .

    RăspundețiȘtergere
  15. Prieteni,
    Gata! Eu am provocat aceste discutii,
    eu va cer scuze si iertare tuturor!
    OK?! Punct.

    De abia astept sa ne ADUNAM cu totii,
    sa ne cunoastem si sa ne convorbim!
    Atunci cand "va fi sa fie", va rog inca de acum, sa va prezentati si cu... pseudonimele de pe net!

    Cu atat mai buna, va fi o bere rece,
    bauta la TEMPERATURI INALTE!

    O seara si noapte buna,prieteni!
    Acelasi si al vostru,
    V.Burcu

    p.s.Apropo de politica, si opinii politice!
    Fiecare dintre noi, ca individ, conform Legii si Constitutiei, este "liber de contract" sa aleaga, sa decida! Este "alegerea" lui!

    SCMD insa, nu face politica nimanui!
    El ramane ce este! Liderii, idem!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  16. Asa este "Tortue" ai perfecta dreptate. Domnule "scorpio", ai impresia ca esti subtil dar nu prea iti iese. La fel ai improscat subtil cu noroi si alte persoane din alte filiale(exemplu Col.(R)Macovei din filiala Constanta) si chiar pe altii) si daca ai fost "tras de urechi" ai batut in retragere cum o faci si aici. Chipurile tu speri ca "scuzele" sa aduca mai multa credibilitate. Trebuie sa sti ca una este sa ai banuieli si sa-ti apleci interesul la o vorba sau alta pe sistemul "unde nu-i foc nu iese fum"(uite cam cum fac eu acum cu tine, dupa modelul oferit) si alta este sa ai date concrete si sa aduci acuzatii precise. Atat timp cat nu ai argumente reale, nu deschizi subiectul. Daca vrei poti cerceta si investiga (cum am sa fac eu cu tine) dar nimeni si nimic nu-ti permite sa incerci sa aduci "vorbe grele", fie ele si subtil scrise, despre niste oameni, despre care tu insuti spui ca nu i-ai vazut, in viata ta? Tare ma tem ca nu esti decat un impostor si te-ai strecurat printre noi doar din niste motive meschine. Sa stii ca scuzele nu ajung. Mai reflecteaza si vezi daca nu cumva este cazul sa dispari. Alegerea iti apartine.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mac , uite ca nu o sa dispar. Daca faci cercetari, e treaba ta , probabil ca asta ai facut toata viata si nu te poti opri acuma . Eu mi-am cerut scuze, sincer si sper ca cei din Constanta sa fi inteles. Tu probabil ai chef de cearta . Eu nu . Iar zicala ca "nu iese fum fara foc" , nu imi apartine , e veche si asa ca nu ma cita pe mine .
    Sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  18. Uitati-va pe antena 3 sa vedeti ce ne face ,,sociologul" pieleanu !!!! Instiga lumea impotriva noastra !!! E dusmanul Armatei !

    RăspundețiȘtergere
  19. Stimati colegi de suferinta,
    Minciuna, coruptia, impostura, hotia si mai ales incompetenta clasei politice romanesti din ultimele doua decenii ne-au adus la sapa de lemn si ne-au imbolnavit de nervi pe noi toti cei onesti si bine intentionati, insa dotati cu poate cu mai putina energie de a trece la actiune.

    Mai tot timpul am criticat de pe margine fara a ne implica concret in activitati civice si politice. Hotii, prostii, grobienii cu stomac in stare sa digere si oua clocite, fara nimic sfant, pe care nicio critica si nicio jignire nu-i atinge, toti astia n-au avut concurenta si s-au putut cocota in varful ''ierarhiei'' sociale.
    Acum constatam ca oricat ne-am da noi cu fundul de pamant, oricat am tipa ca din gaura de sarpe, ei fac urechea toaca si-si vad frumusel de treburile lor de pigmei nenorociti, sclavi ai burdihanului ca niste animale si-atat.
    Nu au onoare, nu au rusine, nu au mandrie, habar n-au de satisfactia superioara a OMULUI OM care vrea sa lase ceva bun in urma lui, nu-i framanta nicio indoiala si uita ca pana la urma nu-i asteapta decat pamantul...

    Toate aceste dezamagiri repetate ne-au facut atat de neincrezatori, atat de banuitori, atat de... degraba varsatori de sange nevinovat, incat atunci cand cineva dintre noi se ridica intru actiune si apararea interesului comun, incepem imediat sa-l banuim de scopuri ascunse. NU mai putem avea incredere, trebuie sa pipaim si sa spunem 'este'...

    Si totusi, daca mai exista speranta, una din depozitarele acesteia poate fi rezerva Armatei Romane. Oameni 'indoctrinati' cu iubire de tara adevarata, crescuti in spiritul onoarei si al jertfei de sine, in stare sa se gandeasca la binele comun.

    Asa ca lasati la o parte razboiul fratricid si canalizati-va energia catre lucruri pozitive si concrete.
    Meditati mai mult inainte de a asterne ceva pe forum, cautati argumente si formulati solutii la probleme mai degraba decat sa cautati aici un debuseu pentru frustrari si rafuieli personale.

    Fiecare filiala are telefoane de contact, presedintele, vicepresedintii, secretariatul asisderea. Nimeni nu refuza dialogul.

    Mai inainte de a arunca samanta banuielii in scris, pe un site public, putea d-l Scorpio sau d-l Vasile P. sau altii sa dea un telefon si sa se informeze daca-i adevarat sau ba ce se aude despre nu stiu cine. Puteau sa o faca daca erau bine intentionati.

    Haideti sa aratam ca stricaciunea de care e cuprinsa tara si societatea romaneasca au atins intr-o masura mai putin profunda si mai putin extinsa 'casta' militara.

    Haideti sa nu le dam satisfactie si sa nu confirmam opinia proasta pe care civilii o au, sau care le este indusa de actualii guvernanti, despre militari.

    RăspundețiȘtergere
  20. Oprea ne-a tras plasa.Face jocurile lui basescu.Udmr-ul decide soarte armatei romane.Halal natiune !

    RăspundețiȘtergere
  21. Da. Oprea e unul din putregaiurile care au salasluit in Armata. Dar era previzibil si cativa de pe aici au si anticipat, pas cu pas, ce va face Oprea. Era atat de previzibil! Omul fara coloana si fara caracter asa moare, scaldandu-se in josnicia lui!

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu , Oprea nu ne-a tras clapa , ne-am tras-o singuri , unii sustinandu-l si sperand ca are onoare si ca e adevarat ce a promis, altii, mai cirscumpecti , afirmand ca nu e decat un joc de glezne al lui pentru a ne face sa mergem pe mana lui ca apoi sa ne vanda cum si-a vandut si fostii colegi de partid . Lupul isi schimba parul nu ? In fine , ma bucur ca si-a dat asa repede arama pe fata , pentru ca altfel mai aveam un pic si ne dadeam in cap pe blog pe aici.
    Pentru unul al carui nume nu-l voi mai scrie pana nu-si va cere scuze , anunt ca am dat telefon la filiala sa ma interesez daca ceea ce scria pe blog este adevarat . Am mai dat telefon si la altcineva , cunoscut si am primit doua raspunsuri diferite .Asa ca am decis sa pun intrebarea pe blog . Asa ca sa lasam certurile si sa ne vedem problemele de sindicat.

    RăspundețiȘtergere
  23. Stimati domni,
    Astazi am participat la sedinta senatului si va pot spune cu toata convingerea ca nu se bate nimeni pentru pensiile nostre.Este numai un joc politicianist de glezne ca se ne pacaleasca.Atata nesimtire cata am vazut la aceasta sedinta din partea distinsilor senatori nu am vazut in viata mea.Nici un senator nu-l asculta pe cel care vorbea, aveau preocupari total paralele cu ceeace se discuta,stateau cu spatele la cel care vorbea, discutau in grupuri,paraseau sala de sedinte si reveneau dupa zeci de minute,lucrau in draci la leptopurile personale sau citeau presa.Eticheta de parlament al rusinii este prea dulce fata de ceeace am constatat .Singurii care au avut un comportament decent au fost cei peste 40 de invitati din partea pensionarilor militari ,care au plecat total deceptionati si scarbiti de ceeace au vizionat.Stimati alegatori, aveti grija pe cine vom trimite in parlament in 2012.Votul uninominal sa fie de adevaratelea ,nu schiop asa cum l-a promulgat marele mogul.Sa nu mai permitem nici unui asemenea nemernic sa mai patrunda in parlament.Daca vom sta pasivi ne meritam soarta si vom fi obligati sa punem mana pe arma si va asigur ca vom sti in cine sa tragem de data aceasta.
    Col(r)ing.Voinea Ion

    RăspundețiȘtergere
  24. Domnule Voinea
    Ai perfecta dreptate cand spui ceea ce spui despre clasa politica . Asta se vede de 20 de ani in Romania . Bataie de joc si lipsa de interes pentru cei ce i-au votat . Am urmarit si eu cat am putut pe net sedinta . E strigator la cer . Unii din cei ce au vorbit,(desi recunosc au vorbit in vafoarea noastra pasami-te), au fost atat de lipsiti de respect incat au venit cu un discurs pe care l-au mai avut acum 2 luni. I-a durut pe toti in duda .Unii vorbesc altii citesc presa , altii dau telefoane , altii mananca , altii fac bisericute si discuta afaceri, unii se uita pe net si stau pe chat , altii la poze , unii mai ies pe afara , toti fac cate ceva , nici unul macar nu ii baga in seama pe cei care vorbesc. E un sictir si o lipsa de respect de iti vine sa pleci. Asa ca iti inteleg dezamagirea si sentimentele , aproape iti vine sa te rogi sa inceapa o noua ravolutie . Dar de aici pana a spune ce ai spus in ultimul rand, e mult . Trebuie sa fim foarte atenti cu afirmatiile . In primul rand poti fi nvinuit de incitare la revolta , la destabilizare , la incercare de schimbarea a statului " de drept " si cu asemenea acuzatii ,vei fi atat de repede condamnata incat nu vei avea timp nici sa-ti iei pijamaua si periutza de dinti cu tine .Cand e vorba sa isi apere drepturile si scaunele , vei vedea ca toti politicienii si guvernantii vor fi atat de uniti si atenti , indiferent de partidele din care fac parte , incat pot fi dati exemplu pe Uniune . In plus , aceste indemnuri sunt periculoase pentru SCMD . Maine va aparea cine stie cineva care sa te citeze si sa spuna ca sindicatul nostru instiga la revolta , ca vrea sa dea lovitura de stat , ca intentioneaza sa faca un puci militar , ca rezervistii vor sa ia puterea , ca sunt frustrati ca nu au putut sa ia puterea in 89. E fff periculos . Pentru o asemenea afirmatie facuta de cineva din sindicat , e pusa in pericol chiar si existenta sindicatului . Se trezeste maine un PDL-ist care mai citeste si altceva in afara de can-can ca vede ce ai scris aici si intra in Senat cu citatul si cu propunerea sa scoata SCMD -ul in afara legii pentru ca vrea sa destabilizeze tara si instiga la lupta impotriva puterii " legal alese " Si crede-ma , nu e de loc ceva cu care sa te joci . Asa ca , cu tot respectul, iti dau dreptate , dar atentie mare la ce spunem, indiferen cata dreptate am avea , la ceea ce spunem si cum poate fi interpretat .

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri