Google Translate

vineri, 7 mai 2010

ACUM NE CREDETI?

In atentia nemembrilor SCMD: ACUM NE CREDETI?

Ne-am lamurit, in sfarsit, cine sunt nesimtitii. Dl. Traian, zis si “”sa traiti bine””, ne-a lamurit: nesimtitii suntem noi, toti cei 22 de milioane de cetateni ai Romaniei (mai putin cateva mii de privilegiati, hoti, agenti si plevusca politica), pentru ca indraznim sa existam.
Adica sa traim, pur si simplu.

Ceea ce SCMD avertiza inca din octombrie trecut, azi se intampla. S-a renuntat la mascarada cu militarii, s-a renuntat la minciuna cu “”sabia dreptatii”” – guvernantii au hotarat ca toate pensiile, fie ele civile sau militare, se dovedesc nesimtite, pomeni, sau, mai nou, de lux.
Ca urmare, toate vor fi diminuate drastic. Ca si ajutoarele de somaj, alocatiile copiilor, bursele studentilor, ajutoarele pentru cei cu dizabilitati, pentru ca toate s-au dovedit a fi nesimtite.

Toate salariile scad, de asemenea, fie civile fie militare, pentru ca toate sunt de lux. Intr-adevar, este un lux sa traiesti in Romania traiana! Este motivul pentru care 6 milioane de romani, adica aproape toata forta de munca specializata, a ales sa plece din tara.

De acum inainte, oare pe cine va mai da vina Presedintele? Pe care dintre slugile lui?

Noi dam vina pe romanii naivi care l-au votat si pe cei care l-au ajutat sa masluiasca votul.

Un Stat care doreste sa existe se imprumuta de la propriii cetateni, nu de la FMI. Un Stat care doreste sa existe isi pastreaza pentru sine, nu-si da resursele naturale si societatile strategice altor state sau marilor asasini economici.

De ce guvernantii ne-au inrobit tara la FMI, cand puteau, inca de anul trecut, sa se imprumute de la cetatenii Romaniei, asa cum o fac astazi? De ce suntem noi obligati astazi, sa imprumutam Guvernul dar sa platim si in plus, strainilor, dobanzi de miliarde de euro?

Solutia? Demisia impostorului! Demisia Guvernului de marionete! Inlaturarea din fiinta natiunii a pseudoelitei politice. Altfel, dupa ce se vor goli si buzunarele personale, neotrotkistii ne vor lichida fizic si pe noi, asa cum au facut-o inaintasii lor cu inaintasii nostri, prin ultima lege a “”Proiectului Katiusa””.

Sa cautam vinovatii acolo unde sunt, nu acolo unde ni-i arata marionetele media si asa zisii intelectuali, autoproclamati “”elita natiei”” si platiti cu “”pomana porcului””!

TRAIASCA ROMANIA!
Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea Dogaru
Publicat de Sindicatul Militarilor la

Supun dezbaterii PUBLICE, PROPUNEREA de "intrunire in regim de urgenta" a TUTUROR Filialeor SCMD. Sa participe cel putin 3-5 membrii ai fiecarui Birou Operativ.Impreuna, in aceste momente DEOSEBIT DE GRELE, sa hotaram!

Avem capacitatea, resursele necesare de a veni cu SOLUTII CONSTRUCTIVE! Trebuie sa depasim starea de LALAIALA, de a vorbi singuri! Trebuie sa punem piciorul in prag. ACUM!
Maine, poate fi prea tarziu!

Cred ca NUMAI ASA, noi, militarii, putem dovedi ca suntem "mai importanţi decât puterea politică, de orice culoare ar fi ea"! Trebuie sa coagulam in jurul nostru, intreg poporul! Impreuna, strans uniti, sunt sanse mari de izbanda! Altminteri,
Dumnezeul cu mila!
V.Burcu

12 comentarii:

  1. Nea Mircea,citesc si ma minunez . CE ESTI DOMNULE , SEF DE SINDICAT SAU BABA? In loc sa vii cu propuneri, cu masuri, tu te multumesti sa scrii niste articole , care enerveaza mai mult decat sa mobilizeze. Ai luat doua cuvinte in gura " mancutizare " si "proiectul Katiusa " si le plimbi peste tot prin articole si emisiuni televizate . DESTEPTAREA , FA CEVA OMULE, DACA NU ESTI IN STARE , LASA PE ALTCINEVA .Uite aici , domnul Burcu vine cu o propunere , ce faci ? Nu e nevoie sa organizezi cazarea delegatilor . Iti garantez eu ca fiecare are unde sa stea , va gasi , va sta la hotel la nevoie. Tu da adunarea si pune mana si gandeste ca nu doare . Ce puii mei,la scoala de partid nu te-a invatzat sa gandesti, doar sa vorbesti ? MAI LASA-L PE PRICINA CA NUMAI PROSTII TE INVATA SI ASCULTA LA CEI MAI TINERI SI CARE NU AU APUCAT SA FACA PARTE DIN BOB-URI SAU COMITETE DE PARTID . SAU ITI E FRICA CA DACA SE ADUNA TOTI, TE SCHIMBA ?TARA ARDE SI TU NE TRADUCI CE FACE BASESCU . Asta vedemn si noi . Dumneata spune ce facem noi ? Aduna odata oamenii si stabiliti un program, o strategie , asta asteapta oamenii, nu comentarii rasuflate cu spume la gura .Oamenii din teritoriu cer unitate de actiune si coodonare . Daca nu te simti in stare fa loc altora care au fost comandanti, nu ofiteri de paie .
    O sa inceapa lumea sa plece din sindicat din cauza conducerii .

    RăspundețiȘtergere
  2. Scorpio, vrei cumva sa vii tu in locul d-lui Dogaru?

    Lasa oamenii in pace. Du-te la cel care te plateste si spune-i ca ai fost demascat, ca nu poti urma o linie coerenta, ca postezi ba in calitate de zana buna, ba in calitate de duh rau; ba in calitate de oropsit, chipurile facand parte dintre sindicalisti, ba in calitate de justitiar, ba in calitate de prieten al militarilor, ba in calitate de prieten al portocaliilor si al altor colorati potentati ai vremurilor triste pe care le traim, ba cu vorbe logice si ton impaciuitor, ba cu cuvinte instigatoare si denigratoare.

    Mesajele tale sunt contradictorii mai pe scurt, dubios de derutante.

    Ce vrei de fapt? Te crezi in filme?

    RăspundețiȘtergere
  3. Totusi, Domnule Scorpio, rezervistii vin catre Sindicat, nu pleaca. Pana acum nu a plecat decat un ratacit de la Constanta, si asta se intampla prin noiembrie. Oricum nu era hotarat, pt ca nu-si platise nici macar cotizatia!...
    Mai mult, dupa cum ai constatat, se infiinteaza noi filiale ale SCMD.
    Latri degeaba pe toate blogurile noastre: nu te ia in serios nimeni! SCMD va deveni cel mai puternic sindicat al Romaniei si, cat de curand, iti vei pierde slujba de agitator in slujba basescilor!
    Nu ma mira ca nu poti intelege ca o organizatie, cu cat este mai mare, nu performeaza prin prestatia presedintelui ci prin oamenii care o compun.
    Oricum, domnul Dogaru este si va fi si in viitor un om deosebit, integru si priceput, potrivit rolului de presedinte de sindicat militar.
    Lt. Col.(r) Dumitru RINCIOG

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Ranciog,
    Am tot respectul pentru dumneata si cei ca dumneata caci mai sunt oameni asemeni dumitale care duc in spinare sindicatul. Ce nu inteleg eu este de ce va suparati unii , cand critica cineva sefii . Nu am inteles niciodata , de ce sefii nu au dreptul sa fie criticati . Si sa fim onesti, Domnul Dogaru, are toate meritele din lume -poate- poate e bine intentionat , poate e cinstea intruchipata , poate e Dalai Lama , dar un bun conducator , un bun organizator nu a fost , nu este si ma indoiesc ca va fi vreodata . A recunoaste , acest lucru, a-l spune , nu inseamna ca ai ceva impotriva lui sau a sindicatului, e un fapt constatat si atat . Am mai spus-o odata , in alt comentariu, nu toti suntem facuti sa fim comandanti . Nu toti avem capacitati organizatorice. Asta nu inseamna ca nu suntem buni la altceva , sau nu suntem de buna credinta.Partea proasta e ca unii nu acepta criticile la adresa sefilor , din teama , altii din slugarinicie , altii din loialitate, altii din principiu. Inca odata domnule Ranciog, am tot respectul pentru dumneata , pentru munca pe care o desfasori, pentru tot ceea ce faci si mai ales ma bucur ca nu esti singurul care chiar face ceva cu adevarat. Sincer sa fiu , ma asteptam la comentarii vizavi de propunerea lui Burcu, mai mult decat vizavi de criticile aduse , "capacitatilor de conducator " ale domnului Dogaru, mi se parea mai impportant sa facem ceva . Si fara suparare , asta e punctul meu de vedere . Poate am dreptate , poate nu , eu asa il vad , pana acuma nu m-a convins. Aprecierile vizavi de domnul Dogaru erau tocmai prin prisma faptului ca altii vin cu initiative , nu cei ce trebuie sa le aibe si sa conduca . Asta era durerea . Daca vreti sa stiti cum vad eu un conducator, va pot da doua exemple , gen Pinta si Gen Zapor .Ultimul e presedintele filialei P Neamt si ma bucur ca e membru de sindicat . Nu mai insist pe aceasta problema .Ce facem cu propunerea domnului Burcu ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Scorpio esti nehotarat, ai probleme de orientare, ori carma iti joaca feste. Ce nu e clar? Daca ai o startegie, sustine-o, si cei in drept vor decide. Sa fii carcotas e simplu, dar sa ai responsabilitatea luarii deciziilor e mult mai complicat. Ce propuneri au fost analizate pana acu? Nici una. Oricum, inima SCMD este M. Dogaru, sita urmeaza sa intre in rol, ar fi ceva normal si legic sa se aleaga cei mai buni dintre cei buni.
    Vom vedea pana la urma cine are fraiele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pacat! De 3 ori pacat!

    Iar am declansat un RAZBOI al nervilor si orgoliilor!

    Propunerea ESTE CONCRETA!
    Nu vrea NIMENI s-o sustina/combata!
    Ati "derapat" aiurea! Ar fi GRAV, sa fie cu INTENTIE!

    Pentru impacarea "spiritelor", m-am straduit sa revin cu o "situatie" la ZI referitoare la ce-si PROPUN/FAC unele SINDICATE, dar si cu REFORMULAREA PROPUNERII DE AZI!

    Apropo,am si eu de COMENTAT ceva la ADRESA d-lui Presedinte Col(r)dr.Mircea Dogaru! Cititi postarea!

    Va asigur,nu este un ATAC la persoana! Este amaraciunea mea, cu privire la unele greseli! Cand esti atat de sus, nu ti se permit multe!

    Sa ne vedem si criticam SINGURI greselile! Nu ar fi de dorit, sa ni le speculeze altii!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  7. Corect Vasile . Eu cel putin nu ti-am interpretat gresit Propunerea . Se pare ca sunt singurul care a luat-o in serios si a apreciat-o. Se pare ca sunt singurul care are curajul sa spuna ceea ce gandeste , si sa sesizeze o greseala( daca eu gresesc , sa fiu combatut cu argumente , nu cu invinuiri si speculatii).
    Vasile P daca ti s-a parut ca sunt neorientat sau nehotarat, spune unde m-am contrazis . NU ERA VORBA DE O STRATEGIE . Eu sustineam ideea lui Burcu , si eram dezamagit ca initiativa nu apartine celui ce ne conduce , si sincer am indoileli vizavi de " capacitaile lui de conducator " , nu de intentiile lui(deocamdata). Si indoielile mele se bazeaza pe fapte .. nu pe vorbe . Fapte care nu exista , sper sa intelegi mesajul .Un lider se detaseaza prin ceea ce face nu prin ceea ce spune. Dar sa lasam asta . Spune ce parere ai de ideea lui Burcu . ASTA E IMPORTANTA ACUMA ,ASTA E SUBIECTUL . NU DOGARU.

    RăspundețiȘtergere
  8. Din Buzau va transmit multe salutari si va rog sa reflectati asupra unui banc dar si asupra unei intrebari:
    1) banc:Bula vine de la scoala catranit foc. Ta`su il vede si-l intreaba:
    - Ce-i bai de esti asa necajit?
    - Pai mi-a dat profa doi ca n-am stiut care-i diferentza intre `bai` si `catastrofa`.
    - E, da-l dracu de doi, ca nu-i primu`. Da` pentru cultura ta geniala, hai sa-tzi spun eu. Uite un exemplu: daca miine ne moare scroafa din cotetz, atunci e bai mare. Da` nu-i chiar o catastrofa. In schimb, daca miine se prabusheshte elicopteru` prezidentzial cu tot cu Basescu inauntru, apoi asta-i o mare catastrofa. Da` nu-i bai...
    2)intrebare:ce parere aveti despre UNPR,Gabriel Oprea si staful lui cand in data de 07 mai 2010 la emisiunea"Dan Diaconescu direct" se sustinea( cu spume la gura)decimarea pensionarilor,chiar si a celor militari, in spiritul solidaritatii?

    RăspundețiȘtergere
  9. Ralud.
    1.Bun bancul , il stiam , dar e bun .
    2 Nu ma mira atitudinea lui Oprea Pe tine da ? Atunci ma mira ca te mai mira .
    3. Vasile a facut o propunere .
    4. Ce parere ai de punctul 3

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu va mai chinuiti sa-i aratati calea spre lumina,...el(scor..pionul) e oltean "fundamentalist"...., of,..va stiu ca pe moastele sfinte!!!
    Am ce am cu voi oltenasilor fiindca va credeti destepti de destepti dar in realitate nu-i nimic de capul vostru!!!...aveti, ce-i drept, ambitia prostului si din pacate reusiti sa-i pacaliti pe cei mai slabi de ingeri si va cataratzi acolo unde de fapt nu va e locul,...Sunt si exceptii printre voi, dar tu nu faci parte din ele scor..pioane!!!
    Mai domol scor..pioane,..mai domol...si lasa-l pe col Dogaru in pace...oricum nu va cobori nivelul discutiilor pentru unul ca tine!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. ...vezi-ti de bancurile voastre sinistru de proaste!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce faci domnule mega 2005 , ai trecut la ura de rasa, nu mai ai alte argumente si iti dezvalui trasaturile sovine ? Jalnic . Mi-ar fi rusine sa invinuiesc un om , doar pentru ca e oltean , moldovean , ardelean, banatean, dobrogean sau din orice alta regiune . Daca ura da rasa iti anima idealurile si interesele , stai jos .

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri