Google Translate

duminică, 23 mai 2010

"Băi, oamenilor, ce dracu’ e în neregulă cu voi?" - dixit bloggerul!

________________________
Intre "nspe mii" de preocupari ale mele,
urmaream atent si o "campanie" extrem de
interesanta, aparuta pe Kamikaze și HotNews.ro!
Azi insa, am avut revelatia descoperirii...
celui de-al ... "3 - lea" in ecuatie!
Bloggerul "prisacariu"!

De ce sunt impresionat?
Simplu! Prisacariu cred ca a
DESCOPERIT ceva cu TOTUL SPECIAL:

"...ultima metodă de furat de la stat, pe criză"!
E vorba de ... metoda "cu odrasla"!

Absolut GENIAL!

_________________________
Va invit, la un regal:
_________________________
... furăciunea s-a țărănit în ultimul hal: banii de la stat se duc direct la rude, la neveste, la odrasle, la gineri(cum ziceam și aici).

Ce m-o fi apucat pe mine în după-amiaza asta însorită să vă aduc aminte de Năstase? Vă spun eu ce: un search scurt prin presa (mai ales centrală) ultimelor zile, care nu au suflat nimic, nici un rîndulet, nici o știre de coloană despre ultima metodă de furat de la stat, pe criză.

E vorba de metoda “cu odrasla”. Avem miniștri, avem politicieni notorii. Avem și un parteneriat cu HotNews.ro.
Da’ n-avem ecou, ca să zic așa, la coledzii de pe la trusturi.
Mai nasol e că nici măcar blogurile nu s-au referit
la “Generatia lu’ tata – Afaceri cu acordul părintilor”.

E foame de bani, băieti, stiu.Generația lu’ tata:
afacerile cu acordul părintilor ale fraților Berceanu!

Generatia lu’ tata este aceea căreia părintii i-au dat nu numai casă, masă și educatie, ci și afaceri, pozitii și influentă. De la stat. Pentru că tata e ministru. Sau parlamentar. Sau chiar presedinte. De tară, nu de asociatie de locatari, unde abia ai ce să ciupesti de la cheltuielile cu apa caldă si din cele de curătenie pe scară. Iar generatia emanată de acești tati e alcătuită din asistati social de lux: se ia de la statul celor multi si se dă la odraslele celor puțini.Primul episod, mai jos.(urmariti linkul). Cum il ajuta ginerele ministrului de interne pe omul gras sa slabeasca. Secretele unei casatorii fericite intre PDL si PSD

Medic stomatolog de meserie, Ionut Rudeanu (26), ginerele lui Vasile Blaga, s-a lansat in afacerea cu firma de protectie si paza Axis Security in 2009. Cum a ajuns de la stomatologie la firme de paza si protectie? L-a impins pasiunea pentru uniforma si baston sau relatiile socrului? Asocierea cu Nei Guard, firma detinuta de Mihai Neicu, unul din oamenii lui Miron Mitrea in timpul Guvernarii Nastase, ii aduce in 2010 un prim contract gras de la omul gras, adica de la stat. Dar, ce avantaje obtine Neicu din asocierea cu ginerele lui Blaga si trecerea la PDL?(etc.etc.etc.urmariti linkul)!
________________________
Subiecte similare!
Aceeasi metoda, alte personaje!
Link-uiti in continuare aici:

________________________
1. Afacerile odraslelor lui Pinalti cu statul: faza pe offshore și cea pe comună

2. Prigoana Jr vinde informatii. O afacere care a pus pe jar trei institutii publice

3. Ginerele buldogului Blaga, 10.000.000 de euro de la Berceanu și Videanu

_________________________
Cruciti-va pensionari!
In timp ce "derbedeul dracului" incaera poporul,
ciuntind la greu din creitarii amaratilor,
NEMERNICII continua sa FURE
din BUGETUL STATULUI.
Cititi si dati mai departe!

Blogger de serviciu &
Comentator de ocazie,
Col.(r) Vasile Burcu

p.s.: La o prima verificare,
constat ca Link-urile se "incarca" mai greu!
Indeosebi la KAMIKAZE. Rog aveti rabdare!
Veti citi materiale deosebite! Merita!

5 comentarii:

  1. Băsescu e un om rău
    vineri, 14 mai, 2010

    Pentru că girează oameni ca Blaga (la pachet cu cel mai bun prieten al lui), Videanu sau Udrea.

    Pentru că oamenii ăștia practică un clientelism feroce, înfierat de Băsescu doar la TV. Pentru că, deși Băsescu știe că Blaga ar putea aduce cam un miliard de euro anual numai dacă ar stîrpi contrabanda cu țigări prin duty free-uri, Blaga se face că nu știe și nu face nimic (sau, dacă face, chiar că vorbim de bani de țigări, eventual la bucată).

    Pentru că Băsescu execută un complicat dans împiedicat cu cei de mai sus din interese pur politice. Pentru că în PDL nu mai are trecere de mult.

    Pentru că Boc e ținut artificial în viață pe scaunul de premier, deși Băsescu îl disprețuiește. Pentru că, de fapt, Băsescu nu mai conduce.

    Pentru toate astea și pentru alte multe motive, Băsescu e un om rău. Serios. Dar asta știți din mai toată presa. Aștept ziua în care lucruri similare să se spună și despre tripleta BVB de mai sus, la fel de entuziast.

    Deocamdată, pentru că e criză și tripleta e la putere, presa joacă. La tripleta rusească. Și, pentru moment, cîștigă. “Decît” bani, că publicul și l-a pierdut.
    http://prisacariu.kamikazeonline.ro/2010/05/

    RăspundețiȘtergere
  2. Sportul Elenei Udrea e sănătate curată pentru firmele pedeliste

    Știți reclama aia cu Mircea Badea care îi ia Trabant-ul lui taică-său din fața blocului și-i aduce o mașină nouă în loc?

    E, așa e și cu senatorul pedelist Necula: ia din casă firma veche a părinților și le aduce una nouă, plină de bani obținuți politic.

    De la Nuți curg bănuții

    Deci, da, Marius Gerard Necula e un fel de Mircică Badea al Senatului. Nu, nu stă cu părinții, ca vedetuța de la Antene, dar îi folosește pe sărmanii oameni pen­tru a-și controla firmele.

    Potrivit de­clarației de interese a senatorului, datată 24.06.2009, el era acționar unic al societății Data Consult din Galați.

    În prezent, Registrul Comerțului arată faptul că acționari ai acestei firme sînt Georgeta și Radu Necula, părinții pedelistului. Iar Data Consult, adică firma părinților, deține jumătate din acțiunile Atlas SA Galați. De ce vă plictisim cu aceste firme?

    Păi, pentru că ele îi aduc senatorului o grămadă de bani din contracte cu statul.

    Atlas SA este contractor al Companiei Naționale de Investiții, instituție aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului. Deci, da, băi, ciumpalacilor, ministerul ăla condus de Elena Udrea.

    Cel mai recent, Atlas SA a primit un contract de la CNI în valoare de 3,2 milioane RON pentru construcția unei săli de sport în județul Vrancea.

    Contractul a fost atribuit pe 12 aprilie anul acesta, iar la licitație au mai participat zece firme de construcții. Cam degeaba.

    În iunie 2009, Atlas SA a cîștigat o altă licitație a CNI pentru construcția unei alte săli de sport, de data aceasta în județul Galați. Valoarea acelui contract a fost de aproximativ 3,6 milioane RON.

    http://www.kamikazeonline.ro/2010/05/sportul-elenei-udrea-e-sanatate-curata-pentru-firmele-pedeliste/

    RăspundețiȘtergere
  3. Te asociezi cu nevasta lui Videanu, cîștigi 12,5 milioane de la Economie

    După modelul Băsescu, și Videanu dă vești proaste bugetarilor și bune privaților. Adică: bugetarii de la ministerul lui Videanu au pierdut niște milioane, iar niște privați le-au cîștigat. Dar numai după ce privații ăia s-au asociat cu nevasta ministrului.

    Mioriță laie, de un an încoace, contractul îți place

    Miorița Videanu este soția ministrului Economiei. În calitatea asta, Miorița nu are de ce să facă economii, că-și permite să cheltuiască din banii pe care-i face din afaceri. Una dintre afacerile Mioriței se numește Ada Promotion Development.

    În firma asta, nevasta lui Videanu este parteneră cu o altă firmă, Tecnoservice București SA. Tecnoservice realizează instalații și centrale termice industriale.

    În iulie 2009, în primul an de mandat la Economie al băiatului de la Videle, partenerii Mioriței au cîștigat un contract în valoare de 12,5 milioane RON de la Termoelectrica SA (companie de stat aflată în subordinea Ministerului Economiei).

    La licitație au mai participat trei firme, ale căror oferte au fost descalificate sau respinse. Obiectul contractului încheiat de Tecnoservice cu Termoelectrica este „instalare centrală termică de pornire pentru grupul nr. IV de 150 MW din CET Paroșeni“. Să fie primit, fără număr de kilowați!

    http://www.kamikazeonline.ro/2010/05/te-asociezi-cu-nevasta-lui-videanu-cistigi/

    RăspundețiȘtergere
  4. Etc. etc. etc.
    Etc. etc. etc.
    ___________________
    Absolut incredibil!
    Te ingrozesti de ce sunt in stare!
    Ma intreb: autoritatile statului
    ce fac? Cu ce se ocupa?
    Trebuie sa ne UNIM! Sa facem ceva!
    Asa, e clar ca NU se mai poate!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  5. Băsescu, naş de botez. Ţara geme şi baba se piaptănă
    Autor: Lidia Mitchievici
    ____________________
    Sâmbătă, fiul lui Paul de România a fost botezat de Maria şi Traian Băsescu, la Biserica Domniţa Bălăşa din Bucureşti, printr-o slujbă religioasă cu fast urmată de o petrecere la care au participat potentaţii momentului.

    Botezul face parte din cele 7 Taine mărturisite de Biserica Ortodoxă şi ar fi fost normal să fie acoperit de mister, dar să faci din această Sfântă Taină un eveniment pentru o expunere pur electorală, frizează ţopismul.

    În plină criză financiară, când oamenii nu ştiu cum să-şi drămuiască ultimii bani pentru ziua de mâine, când se anunţă peste o săptămână greva generală ce va paraliza o întreagă ţară, asta îi trebuia “chelului”? “Tichie de mărgăritar”?

    Dacă nu ar fi fost vorba despre Traian Băsescu, lumea ar fi luat-o ca pe o mondenitate oarecare.

    Însă, la câteva zile după ce preşedintele şi-a asumat rolul de călău al pensionarilor şi bugetarilor să mai apară, radiind de fericire, denotă că nu-i pasă de nimeni şi de nimic.

    http://www.puterea.ro/news2451/Basescu-nas-de-botez-tara-geme-si-baba-se-piaptana.htm

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri