Google Translate

vineri, 28 mai 2010

Care 31 Mai? Care greva generala? Lenea, lasitatea si lipsa de unitate, ne-au invins! Sa traiti bine!

_______________________
UPDATE 2.: Ce vreau să spun
Atenţie! Vorbeşte SPP! Vorbeşte SRI! Urmăriţi programul anti-grevă! de Cornel Nistorescu;
Publicat Sâmbãtã, 29 mai 2010; Cotidianul.ro
_______________________

În două zile chipul României s-a schimbat ca printr-o jonglerie! Cu 10 zile în urmă, era doar o scrâşneală şi o ameninţare. După mitingul din Piaţa Victoriei, greva generală de luni urma să fie sfârşitul Guvernului Emil Boc. Aşa au crezut naivii!

Vine „generala" şi guvernul Boc se prăbuşeşte! Sau ieşirea în stradă a populaţiei îi clinteşte pe nehotărâţii din PDL şi pe independenţii lui Moş Teacă (în varianta de lemn) şi debarcarea se va produce la moţiunea de cenzură.

Nici vorbă! De joi, România pare să fi prins bujori în obraji. Parcă ar fi luat vitamine! E plină de îndoieli în legătură cu greva! Ba chiar au apărut cîteva note de optimism! Să nu râdeţi! A ieşit pe micul ecran chiar şi un pensionar cu oarece funcţie prin Fundaţia Omenia! Bietul s-a apucat să povestească despre pensionarii plânşi, veniţi în căutare de sprijin. Dar de participat la grevă, nici vorbă! Mai vedem!

Şi ştirile televiziunilor s-au înmuiat! Şi moderatorii parcă au băut sirop de zmeură! Iar ministrul Educaţiei şi etc. a făcut o conferinţă de presă din care rezulta că greva profesorilor şi trântirea bacalaureatului mai sunt doar afecţiuni ale câtorva bolnavi la „bibilică".
Cotidianul.ro
__________________________
Inca o data, m-am dovedit un visator!
Am crezut ca VOM TRAI zile istorice!
Sincer, am crezut ca mămăliga bubuie!
Aiurea! Fâsâie! Nici macar nu scuipa!

NU cumparati presa! Lasati tv-urile inchise!
TOTI au alte subiecte, alte preocupari!
Totul e terminat! S-a pus cruce!

Romanii, inca o data, in naivitatea lor,
sa nu-i zic PROSTIE, au ACCEPTAT deja
"reducerile/taierile", sperand in
prommisiunea demagogica a celor "6 luni"!

Aiurea! Care "6 luni"?
Ce nu au facut in 6 ani?
Dupa "6 luni" ...
alte taieri/scaderi/euro creste/
etc. etc. etc! Ohoo ...
doar vine iarna/gigacaloria!

Tavalugul PUTERII, merge mai departe!
Bani mai putini, preturi mai mari!
Ratele din banci, ne scot din case!
Si multe, multe altele!
Dormi, popor roman!

P.S.: Ehee ... Lelita Ioana ...
"De-as mai duce-o pan' la toamna!"

V.Burcu
_________________________
UPDATE 1.: Cu bucurie, multumesc!
_________________________
1. UBIX.ro!care AUTOMAT promoveaza pe net blogul nostru:
Posturi de pe scmdfiliala1mehedinti.blogspot.com

Ce este UBIX.ro:
UBIX.ro este un filtru al blogosferei bazat pe algoritmi si pe interventia umana care doreste sa prezinte cat mai multe opinii si informatii dintr-o anumita zona de interes.
UBIX.ro este un serviciu dedicat publicului larg, bazat pe ZeList.ro. Daca ZeList.ro este un serviciu care are ca target principal bloggerii, analistii media si profesionistii in domeniul comunicarii si publicitatii, UBIX.ro este un serviciu dedicat tuturor persoanelor interesate de blogosfera si de informatiile aparute pe bloguri.
Scopul nostru este de a face din marea masa a blogosferei, care acopera multiple subiecte, un ansamblu de ,,blogosfere” tematice.

2. RSSHunt.ro!La fiecare 5 minute,
adaugand noi articole la cele existente.
Ultimele articole de pe scmdfiliala1mehedinti.blogspot.com

Despre RSSHunt.ro:
RSS Hunt se doreste a fi o sursa de informatii cat mai variate si cat mai proaspete, preluate de pe cat mai multe site-uri romanesti.
Misiunea noastra este monitorizarea continutului internetului romanesc si oferirea de informatii personalizate vizitatorilor nostri.
Deocamdata crawlerele noastre cauta pe site-uri (normale, bloguri etc.), tot ce inseamna feed de tip RSS si le adauga – pe ele si continutul lor - la baza de date. Acest lucru se intampla cu o frecventa mult mai mare decat pe un motor de cautare normal si in mod continuu – la fiecare 5 minute adaugand noi articole la cele existente.


EI, ne "promoveaza" GRATUIT pe net!
In numele unor PRINCIPII, ne fac mult bine!

Datorita unor asemenea SUFLETISTI, "lupta"
noastra cu SISTEMUL/GUVERNAREA este cunoscuta!
Mult mai CUNOSCUTA in tara, in lumea LARGA,
decat in RANDURILE membrilor de sindicat/ong-uri!

NOI, sindicalistii, ong-istii lu'peşte,
nu avem PRINCIPII, noi avem ORGOLII!


Din acest MOTIV, si multe altele,
vom merge incet dar sigur ...
"spre nicăieri"!
Asta e!

Blogger de serviciu &
Comentator de ocazie,
Col.(r) Vasile Burcu

6 comentarii:

  1. Din păcate nu sunteţi singurul visător. Intreg sindicatul este in această postură de vis utopic. Cei ce democratic ( doar noi i-am ales) ne conduc şi ne hotărărăsc soarta, prin prisma gândirii şi intereselor lor, nu prea ne-au băgat în seamă, aşa cum mulţi dintre noi, nejustificat, sperau. Peste doi ani vom uita toate acestea şi, în renumitul spirit mioritic, vom vota tot cam aceleaşi triste şi perene figuri politice. Cred că acum este momentul ca acest sindicat să-şi întoarcă faţa spre proprii săi membri şi să-şi justifice cu adevărat menirea. Cred, dar nu sunt sigur că se va întâmpla aşa ceva. E mult mai uşor şi util, pentru cei de la putere, să fie transformat într-o rotiţă a automatului politic de voturi. Vom vedea peste doi ani dacă partidul plutonierului Oprea nu va creşte brusc cu câţiva zeci de mii de membri.

    28 mai 2010, 10:55

    RăspundețiȘtergere
  2. Din categoria: "Smecherii care ne conduc":
    _____________________
    11 lucruri pe care Sebastian Vlădescu nu le va spune niciodată de Radu Soviani
    _____________________
    1. Am câștigat într-un singur an, de la stat, aproape 100.000 de EURO. Potrivit declarației de avere, depusă în data de 6 ianuarie 2010, Sebastian Vlădescu a primit în anul fiscal precedent depunerii declarației de avere, suma de 405.650 de lei, numai de la companii de stat, astfel :

    * de la CEC Bank, în calitate de membru în Consiliul de Administrație, a încasat 227.885 de lei

    * de la Romavia, unde a mai prins un Consiliu de Administrație, a încasat într-un singur an 34.119 lei

    * de la Fondul Proprietatea, unde a fost președinte de Comisie, a încasat într-un singur an 143.946 de lei.

    În total, cei 405.650 de lei, încasați într-un singur an, la un curs de 4,2 lei pentru un EURO, reprezintă circa 96.000 de EURO.

    2. Într-un singur an, am câștigat, mergând la câteva ședinte, unde am fost numit politic, echivalentul a 266 de salarii medii pe economie(1509 lei pe lună în martie). Fraierilor, care munciți, veți face banii aștia în 22 de ani. Numai dacă țin banii aștia pe dobânzi, voi încasa anual, din dobânzi, echivalentul a 26 de salarii medii pe economie.

    3. Nu îmi pasă că și mie îmi tai salariul cu 25%. În fapt, dacă pierd 250 de EURO lunar din salariul de ministru de circa 1000 de EURO, voi returna în 384 de luni (32 de ani), ceea ce am încasat într-un singur an, din consilii de administrație. Să strângem cureaua!

    4. Am câștigat într-un singur an, de la stat, din consilii de administrație, echivalentul a 570 de pensii medii. Adică ceea ce voi nu veți câștiga niciodată din pensie.Pentru că, fraierilor, trebuie să încasați pensia medie timp de 47 de ani și 6 luni pentru ca să primiți aceiași bani ca mine, într-un an. Iar media de vârstă este de 73 de ani. Și dacă vă scot la pensie la 67 de ani, veți încasa cel mult 6 ani de pensie, pe medie, chit că ați muncit și contribuit 50 de ani. Pardon, vă tai pensiile cu 15%, aşa că banii pe care i-am făcut într-un vor reprezenta echivalentul a 671 de pensii. Adică 56 de ani de pensie! Categoric nu prindeţi asta!
    - va continua -
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  3. - CONTINUARE -
    _______________________
    5. Am duble standarde. Plătesc cât pot de puțin la fisc. Potrivit declarației de avere, în calitate de director al SC PVB Euroconsulting, am încasat 4.970 de lei într-un an. Adică, probabil că mi-am dat cel mai mic salariu cu putință astfel încât să plătesc minimum de taxe.

    6. După propria evaluare, merit 4970 de lei pe an (1183 de EURO). În fapt, în același an, am încasat din consilii de administraţie, de 81 (optzeci şi unu) de ori mai mult. Ce fraieri!

    7. Am fost ministru de finanţe şi acum sunt din nou ministru de finanţe. Între timp nu am avut nici o jenă să fentez statul, prin optimizări fiscale. Mi-am făcut şi cont de PFA. În contul de PFA deschis în anul 2009, am la BRD peste 275.000 de lei (65.500 de EURO). Dacă aş fi primit banii aştia pe carte de muncă, ar fi trebuit să virez la stat, cam 55.675 de EURO (calculul este aproximativ). Aşa, cei care m-au plătit (nu vă spun cine şi pentru ce desi stiu) şi cu mine am plătit cam 14.625 de EURO. Am optimizat fiscal 40.000 de EURO. Echivalent al plăţii indemnizaţiei medii pentru creşterea copilului pentru 18 mame, timp de un an.

    8. Deşi sunt ministru, nu am nici o jenă ca o societate la care mă declar asociat cu 25%, să nu plătească dările către stat. Să nu plătească banii pentru bugetul de pensii. Nici pentru bugetul de sănătate.
    - va continua _
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  4. - CONTINUARE -
    ______________________
    9. PVB Euroconsulting este o companie pe care am înfiinţat-o cu prietenii mei de pe vremuri, unii neamuri prin alianţă. “P” vine de la Popescu-Tăriceanu, “V” vine de la “Vlădescu” iar “B” vine de la Boureanu. Tăriceanu nu a fost prea tare, m-a dat afară pentru Vosganian, iar Boureanu… cu Boureanu m-am certat, pentru că nu este dispus să accepte chiar orice.

    10. Iubesc banii de la stat. Pe lângă banii de la punctul 1, din 2005 până acum, am mai făcut câteva zeci de mii de EURO. Ca preşedinte al Comisiei de Privatizare BCR, sau ca Preşedinte al Comisiei de Privatizare Ford, sau ca Preşedinte al Comisiei de Privatizare CEC (apropos, CEC nu s-a privatizat). Am luat bani şi de la AVAS, şi de la EXIMBANK, de oriunde am putut, de-a lungul carierei.

    11. Timpul costă bani. Măsor timpul cu o pendulă, dobândită în 2008. O evaluez la 50.000 de EURO. Ştiţi câte pensii medii s-ar putea plăti cu 50.000 de EURO? Sau câte indemnizaţii pentru creşterea copilului? Sau câte salarii medii? Nici eu nu ştiu. Pentru că nu mă interesează. Hai pa!

    Datele care au stat la baza calculelor şi interpretărilor se găsesc în Declaratia de Avere a lui Sebastian Vladescu

    http://standard.money.ro/finante-personale/11-lucruri-pe-care-sebastian-vladescu-nu-le-va-spune-niciodata-6963.html
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai nea Vasile , nu e asa . Toate sindicatele vor greva , toate sindicatele vor sa demonstreze , sa protesteze . Unii sindicalisti au mers chiar mai departe , si s-au miscat, au fost pana la piata(exista dovezi in sensul asta ) sau la chioscul din fata blocului, au cumparat seminte si pufuleti , au luat telecomanda si s-au asezat in fotoliu , sa protesteze vehement . Iti pot spune si cine , pe unul il cheama tortue , pe altul Dogaru . Am dovezi serioase in sesul asta . B mai mult , cel de-al doilea , a anuntat pe Blog , sa vada toata lumea , ca el e gata oricand sa coboare in fata blocului si asteapta doar sa fie invitat.Nu e vina lui ca nu il invita nimeni . Cum o sa se duca saracul om in strada asa singur , neinvitat ? Ar fi un gest lipsit de politete , ca doar nu te duci asa peste om in plina strada , si unde mai pui ca mai circula masini, trotinete , biciclete , sa dea dea careva peste el ?E PRICULOS! PAROL !

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe cine mai reprezinta Traian Basescu
    ____________________
    Impunerea fortata a taierilor de la buget, prin restrangerea drepturilor si libertatilor cetatenesti, dupa ce tu (actuala putere) ai castigat alegerile cu doar cateva luni in urma promitand exact opusul a ceea ce faci acum si presupunandu-se ca stiai foarte bine (dupa cum insusi presedintele a recunoscut) tot ceea ce avea sa urmeze, are o singura interpretare.

    Frica, disperarea, nestiinta, panica si gravitatea crizei de idei si solutii a guvernantilor, nu a celor guvernati.

    Se poate spune, de fapt, ca intre cei care ajung sa invoce "prevenirea consecintelor unei calamitati naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav", pentru a putea taia salariile si pensiile pentru care, in realitate, nu mai sunt bani, si cei care suporta consecintele acestor masuri si hotarari politice, adevaratele elemente amenintatoare la adresa "sigurantei nationale si a ordiniii publice" le reprezinta guvernantii.

    Acestia din urma au declansat "calamitatea", ei au provocat "dezastrul" si ei reprezinta "sinistrul deosebit de grav" care au atentat la "siguranta nationala" prin masurile populiste, falimentare, ipocrite pe care le-au luat in fruntea tarii si prin toate celelalte pacate pe care le-au perpetuat de-a lungul celor 20 de ani de democratie romaneasca.

    Cei pe care trebuie sa ii interzicem, carora trebuie sa le taiem din drepturi, sa le diminuam libertatile si sa le anulam posibilitatea de a-si performa circul ipocrit in fata noastra, sunt exact cei care promoveaza aceste masuri in aceste momente.

    Sinistrul si starea de dezastru national din prezent sunt consecintele logice ale actelor iresponsabile pe care intreaga clasa politica le-a promovat aflandu-se la putere.

    Intoarcerea pe dos a realitatii si a adevarului reprezinta, in fapt, un furt la nivel national, o tradare a principiilor si scopului mandatul castigat de actuala Putere.

    http://www.ziare.com/basescu/presedinte/pe-cine-mai-reprezinta-traian-basescu-1018401

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri