Google Translate

luni, 24 mai 2010

PENSIONARII, din nou in prima linie! Un EXEMPLU demn de urmat! Vae victis!

Protestele pensionarilor gălăţeni se mută, marţi,
la Bucureşti.
Vârstnicii vor forma un zid uman în faţa Palatului Parlamentului. Pensionarii vor să se lege cu lanţuri unul de altul pentru a bloca accesul preşedintelui în Parlament. Traian Băsescu se întâlneşte acolo cu reprezentanţii grupurilor parlamentare care susţin actuala guvernare.

Pensionarii vor pleca dis-de-dimineaţă către Bucureşti cu două autocare închiriate, protestul fiind programat pentru ora 10:00.Vârstnicii spun că Guvernul nu trebuie să salveze economia ţării aruncând în foamete milioane de oameni cu venituri mici.

Pensionarii gălăţeni au mai ieşit în stradă şi în urmă cu două săptămâni la un miting în faţa prefecturii. Ei au forţat atunci cordonul de jandarmi şi au blocat o stradă timp de un sfert de oră. O femeie a fost ranită uşor în timpul îmbrâncelilor şi a avut nevoie de tratament medical.

Stire Antena 3.ro: Pensionarii din Galaţi vor să facă un lanţ uman în jurul Parlamentului marţi (VIDEO) Mai sunt si ALTII care nu DORM!
Felicitari, ACESTOR pensionari!
Ceilalti, se uita la televizor!
Vae victis!

Blogger de serviciu &
Comentator de ocazie,
Col.(r) Vasile Burcu_________________________
UPDATE: Mediafax.ro :Băsescu se întâlneşte, marţi, cu grupurile parlamentare care susţin Guvernul
_________________________
Preşedintele Traian Băsescu se întâlneşte, marţi, cu grupurile parlamentare care susţin Guvernul, pentru discuţii privind măsurile impuse de acordul cu FMI, UDMR anunţându-şi decizia de a susţine protejarea pensiilor mici, iar UNPR pronunţându-se pentru menţinerea pensiei minim garantate.

Preşedintele Traian Băsescu va avea marţi, la Palatul Parlamentului întâlniri succesive cu grupurile parlamentare din arcul guvernamental, prima discuţie fiind la ora 12.00 între şeful statului şi parlamentarii PDL , a declarat pentru MEDIAFAX preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Ea a precizat că grupurile reunite ale PDL vor avea o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu
"pe marginea scrisorii cu FMI şi a măsurilor pe care Guvernul şi le va asuma".
Potrivit Robertei Anastase, şeful statului se va întâlni la Parlament cu grupurile parlamentare ale PDL la ora 12.00, cu parlamentarii UDMR la ora 14.00, cu grupul parlamentar al UNPR la ora 15.00 şi cu grupul minorităţilor naţionale la ora 20.00.

Aceste discuţii au fost stabilite după întâlnirea, de la Cotroceni, de săptămâna trecută şi vor avea loc la solicitarea grupurilor parlamentare din arcul guvernamental, a precizat preşedinta Camerei Deputaţilor.

Ea a arătat că, după aceste discuţii, Guvernul urmează să adopte, cel mai probabil în şedinţa de miercuri, scrisoarea de intenţie cu FMI, măsurile pe care le va lua şi să urmeze procedura de asumare a răspunderii pe aceste măsuri.
V.Burcu

5 comentarii:

  1. Oare acesti pensionari stiu ca domnul Dogaru asteapta cu nerabdare sa fie invitat ? Confederatiile sindicale stiu ca domnul Dogaru abia steapta sa participe la demonstratii, dar nu il invita nimeni ? Si pensionarii astia , "manipulati " de partide, cum indraznesc sa vina sa demonstreze la Bucuresti neinvitati ? Sau vin si ei sa o puna de un "Karaoke" si "Folk you " ca si ceilalti ? Dupa care va urma "inevitabila" parada a modei, parada la care va face poze si domnul Dogaru in de acum binecunoscutul "costum Michael Jakson".Sa nu uitati sa va luati bilele de acasa , cei care aveti .Grabiti-va la poze cu domnul Dogaru .. odata vede nasul ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Rysine sa ne fie . Oamenii astia amarati, care nu mai au oricum bani de medicamente , vin de la Galati sa se lege in lanturi in fata palatului parlamentului, iar noi asteptam sa fim invitati si le ridiculizam protestele , spunand ca vin sa faca parada modei.Si cand vedem ca am dat-o in bara , mergem si noi in piata , dam mana cu tovarasii si facem o poza pentru posteritate . " Tovarasul Dogaru, intr-o demonstratie de forta ne arata strategia dansului ".
    Apropo, parca pe 20 mai trebuia sa informeze sefii de filiale strategia de colaborare . Cine ii aduce aminte ca suntem in 24 ?

    RăspundețiȘtergere
  3. "Un cuvînt nou – aparent, de mult nefolosit cu atîta ardoare, plin de semnificaţii camusiene – e lansat cu tam-tam pe piaţa publică românească.

    Şi nu pe cea a ideilor – eventual, într-un dialog care nu mai există de cînd pedelismul multilateral dezvoltat a aprins multe suflete gingaşe –, ci în cotidianul nostru cel de toate zilele.

    Solidaritate, solidaritate, solidaritate, ne cer mahării actuali ai României, preşedintele şi prim-ministrul. În primul rînd.

    Apoi, sar şi papagalii de serviciu – numărul 1 este Roberta Anastase, şefa Camerei Deputaţilor, un fel de Suzana Gâdea şi Lina Ciobanu adaptate vremurilor capitaliste – să ne tot îndemne la solidaritate şi unitate.

    Toţi pentru unul, unul pentru toţi. Ca să ce? Întru ce? Întru ieşirea României şi a românilor din criză. Zice-se. Întru depăşirea momentului în care România trebuie să economisească/strîngă, zor, nevoie mare, zece miliarde de euro.

    Asta e tema de casă, nu disponibilizările sau reducerile, ajustările sau „tăierile“ masive. Şi anapoda. În fond, toate apelurile la „solidaritate“ sînt legate de modul cum ar trebui să fie gestionate deficitul bugetar şi lipsa banilor de către un Guvern-marionetă, condus de o păpuşă arogantă şi ţîfnoasă.

    Propunerile Guvernului, existente, practic, doar pe hîrtie, au fost anunţate şi lansate pe piaţă de preşedinte – care, curajos nevoie mare, şi le asumă, cică... – şi au pus pe jar toată populaţia României.

    Mai puţin pe pedeleii care susţin necondiţionat ce zice Big Boss."

    Citat din: Solidaritate! Cine cu cine?

    http://www.observatorcultural.ro/Solidaritate-Cine-cu-cine*articleID_23695-articles_details.html

    RăspundețiȘtergere
  4. "Dar, în loc să facem cumva să funcţioneze economia şi să producem bani, această adunătură de incompetenţi numită „Guvern“ propune fel de fel de aberaţii.

    Care scot lumea în stradă şi înfierbîntă minţile tuturor.

    Solidaritate? Cine cu cine?, ne întrebăm acum, zîmbind acru.

    Cum să fim solidari cu o clică de ciocoi, care a risipit banul public şi acum ne solicită solidarizarea?

    De ce am fi solidari cu ridicarea unui nou sediu pentru SPP sau cu mai ştim noi ce achiziţii publice, făcute cu cîntec, joc şi voie bună în folos propriu?

    Nu există solidaritare la noi, pentru că de ani buni sîntem asmuţiţi unii împotriva altora.

    Tineri contra bătrîni, şomeri contra bancheri, artişti contra sportivi, muncitori contra medici şi profesori, toată lumea împotriva judecătorilor şi a poliţiştilor.

    O duşmănie generalizată, care nu foloseşte nimănui. Ci doar unui pumn de politicieni care a tot profitat şi s-a tot îmbuibat.

    Solidaritatea la români este o vorbă fără conţinut.

    Doar marile tragedii ne mai pot uni. Dar cît timp conflictele interne se rezolvă la Carul cu bere, şi spiritul concesiv al lui „mai lasă, Mitică, treacă de la tine, Costică“ produce efecte e bine.

    Solidaritatea, mereu în altă parte. Ei cu ei, noi cu noi."

    Citat din: Solidaritate! Cine cu cine?

    http://www.observatorcultural.ro/Solidaritate-Cine-cu-cine*articleID_23695-articles_details.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Of doamne , Moise, Moise, pustiul e mare, mai propavaduiesti mult ?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri