Google Translate

joi, 13 mai 2010

Sindicaliştii vor protesta ... şi vineri, iar după o pauză în weekend, vor continua!

Aproximativ 300 de sindicalişti de la toate cele cinci confederaţii sindicale au protestat, joi, la sediul Guvernului.Au încheiat fără incidente protestele.

Protestatarii au arătat că în condiţiile reducerii salariilor şi pensiilor oricum nu se mai poate trăi, astfel că nu mai au nimic de pierdut.

Sindicaliştii care au protestat la sediul Guvernului i-au invitat pe membrii Executivului să vină în mijlocul lor la mitingul din 19 mai, "dacă au curaj" şi le-a recomandat să părăsească Palatul Victoria şi să se mute "în formol la Antipa".

"Cine nu ştie, nu vrea şi nu poate, să plece şi să îi lase pe alţii", au strigat sindicaliştii care au protestat la Palatul Victoria.

În timpul protestelor de la Guvern şi Cotroceni sindicaliştii au cerut demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului, pe care îi acuză că au minţit.

Liderii sindicaliştilor au spus că au ieşit în stradă pentru că autorităţile i-au chemat la discuţii, dar soluţiile pe care aceştia le-au propus dau în oamenii de jos şi sunt în favoarea celor care stau la Palatul Victoria.

Protestele de la sediile Preşedinţiei şi Guvernului sunt organizate de toate cele cinci confederaţii sindicale, ca reacţie faţă de măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare propuse în urma negocierilor cu FMI.

Sindicaliştii vor protesta la sediile Preşedinţiei şi Guvernului joi şi vineri, iar după o pauză în weekend, vor continua acţiunile de protest luni şi marţi, urmând să hotărască dacă vor intra toţi bugetarii în grevă generală pe termen nelimitat, ca urmare a măsurilor de austeritate anunţate de autorităţi.

Informeaza Mediafax

Aproximativ 200 de sindicalişti au protestat, joi, la Palatul Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului, pe care i-au acuzat că au minţit; una dintre pancartele aduse de protestatari, fiind cu poza premierului, pe care scria "Dacă nu ştiaţi, incompetenţa are o faţă umană".

Cei aproximativ 200 de sindicalişti au protestat timp de o oră.

Protestatarii de la Palatul Cotroceni au strigat "Demisia" şi aveau pancarte pe care scria: "Jos Guvernul"; "Aţi minţit, trebuie să plecaţi, nimeni nu mai are nevoie de voi"; "Dacă nu ştiaţi, incompetenţa are o faţă umană", pe aceasta fiind afişată poza premierului Emil Boc.

Sindicaliştii vor protesta la sediile Preşedinţiei şi Guvernului şi vineri, iar după o pauză în weekend ...

Informeaza Mediafax
__________________________
Biet popor roman!
Câtă dreptate ai ...
Cât de OBOSIT poti fi ...
De 20 de ani, dormi de-a-n-picioarelea!
Mergi în weekend! La un grătar, o bere!
Ori Culcă-te! Dormiti, paturile va cheamă!

Ceva, e PUTRED in lumea sindicală!
Atât de PUTRED, incât MIROASE ingrozitor!

Domnilor Lideri, vă va fi rău si vouă!
In mod CERT, veti DA socoteală!
Nu neapărat, lui Dumnezeu!

Lor, celor cărora le-ati mâncat banii,
Celor de pe urma cărora, ati strâns
in nesimtire, avere, câtă frunză, câtă iarbă!

Dormiti linistiti, BOC veghează!
Scrie ordonante!

Col.(r) Vasile Burcu

Un comentariu:

  1. Dragi sindicalisti,
    Regret ca va stric "weekend-ul",
    gratarul,micul berea sau somnul linistit, dar va OFER o tema de meditatie:
    ______________________
    "Bisericile aur poartă, noi cerşim din poartă-n poartă!"
    ______________________

    In timp ce Boc scrie ORDONANTE,
    "Băsescu-şi poleieşte cu aur de 50.000 de euro biserica"!

    Două miliarde de lei vechi, adică 50.000 de euro – echivalentul a peste 600 de alocaţii minime pentru copii -, a decis să cheltuiască, conform documentelor intrate în posesia Cotidianul.ro, preşedintele României, Traian Băsescu, pentru lucrări suplimentare, de aurire! dar şi de sculptare, la catapeteasma bisercii sale de 1.000.000 de euro de la Palatul Cotroceni.

    Şeful statului român a mai adăugat, zilele trecute, aproximativ 50.000 de euro la cei 1.000.000 de euro cheltuiţi în anul electoral 2009 din bugetul public pentru reconstruirea bisericii din incinta Palatului Cotroceni. E acelaşi buget alimentat de cetăţenii României prin taxele şi impozitele obligatorii. Biserica fuse reconstruită deja o dată, în 2004, de Ion Iliescu. Suma cea nouă este atestată de documente oficiale puse la dispoziţia cotidianul.ro de surse din Administraţia Prezidenţială.

    Românilor le taie pensiile şi salariile, el cu poleirea cu foiţă de aur

    La scurt timp după ce i-a înştiinţat pe români că le vor fi tăiate pensiile, şi aşa amărâte, cu 15 la sută, iar pe salariaţii bugetari că li se vor prăbuşi lefurile, şi aşa mizere, cu un sfert, preşedintele ţării a dispus cheltuirea sumei de 184,873.94 lei, adică 44.790,78 de euro, la cursul de schimb valutar leu/euro comunicat de Banca Naţională a României, pentru ziua de marţi, 4 mai 2010, când a fost publicat anunţul în sistemul SEAP.

    Suma totală este destinată pentru “lucrări realizare registru superior catapeteasma Biserica Cotroceni”, conform e-licitatie.ro, şi este defalcată în două loturi.
    Reporter virtual de sacrificiu,
    Col.(r) Vasile Burcu

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri