Google Translate

luni, 21 iunie 2010

Calm. Sfarsitul e aproape. Profetiile se vor implini!

Cercetătorii NASA avertizează că omenirea trebuie să se pregătească pentru o furtună solară de proporţii care are loc o dată într-o generaţie. În numai câţiva ani, Soarele va atinge maximul de activitate şi echipamentele electronice, sistemele de navigaţie şi sateliţii ar putea fi întrerupte, ceea ce va conduce la perturbarea traficului aerian.

Furtunile solare, consecinţe negative asupra sănătăţii oamenilor

Oamenii de stiinţă susţin că Pământul va fi "lovit" de niveluri ridicate de energie magnetică, în urma exploziilor solare ce vor avea loc în jurul anului 2013, informează Telegraph. Cel mai grav, însă, este că furtuna solară ar putea avea consecinţe negative pentru sănătatea oamenilor, în cazul în care autorităţile nu vor lua măsuri excepţionale.

Echipamentele din spitale, sistemele bancare, echipamentele destinate controlului traficului aerian, calculatoarele, sistemele de navigaţie sunt numai câteva dintre aparatele a căror activitate va fi grav perturbată sau chiar întreruptă.

NASA: Trebuie să ne pregătim din timp

"Ştim că vin, dar nu ştim cât grave vor fi consecinţele", a declarat dr. Richard Fisher , directorul diviziei de Heliofizică a NASA, referitor la furtunile solare.
"Vor fi distruse echipamentele de comunicaţii, sateliţii, sistemele GPS, sistemele necesare traficului aerian, sistemul bancar, computerele noastre, orice este electronic. Vor fi probleme uriaşe pentru omenire".
"Zone întinse de pe Glob vor rămâne fără electricitate şi repararea reţelelor electrice va dura enorm. Cel mai important este că efectul va fi instantaneu, iar câmpul magnetic va fi perturbat cu viteza fulgerului", a adăugat Richard Fisher.

Integral, aici: Nasa warns solar flares from 'huge space storm' will cause devastationDespre Sfarsitul lumii scrie si BIBLIA!
Cititi Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
Sfarsitul lumii in 2012 prezis de Calendarul Mayas,
ori intalnirea apocaliptica cu Nibiru, sunt deja...
subiecte la moda! Inclusiv in atentia Guvernelor!
Mai putin la noi!
Astia nu se satura de furat!

V.Burcu
p.s.... spre bucuria mea ... vom scapa de banci!
Vom scapa de rate! Vom scapa de Guvernanti!
Vom trai pe intuneric!
Ne prajeste Dumnezeu!
Ne meritam soarta! Revine ...
Sodoma si Gomora!

Un comentariu:

  1. "....în cazul în care autorităţile nu vor lua măsuri excepţionale." Doamne, daca mai sunt astia la guvernare iar isi vor asuma raspunderea invocand art. 53 din Constitutie!
    In alta ordine de idei, NUMAI DUMNEZEU STIE cand, cum si ce se va intampla!
    Asa ca eu va propun sa ne relaxam putin pana pe 24 iunie, dupa care, in functie de decizia CCR, sa vedem in ce directie o luam.
    Cat priveste ideea cu sfarsitul lumii, poate ca e bine sa ne gandim ca nu suntem vesnici pe acest pamant, ca va veni o vreme cand va trebui sa dam socoteala pentru ceea ce am facut... dar, cum nimeni nu stie cand ii vine "ziua scadentei", trebuie sa ne gandim in permanenta SI la asta!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri