Google Translate

vineri, 4 iunie 2010

Generalul Oprea, in epicentrul unui scandal de scandal!

O stire nu de ziar, ci de blog. Vin cu zecile in fiecare zi, dinspre oameni revoltati de ceea ce vad in ministerele sau companiile lor de stat. Recent, ministrul Oprea a numit-o pe Georgia Gabriela Voicu in fruntea Oficiului National Pentru Cultul Eroilor, institutie in subordinea Ministerului Apararii Nationale.

Informatiile, neconfirmate oficial, sustin ca, in virsta de 28 de ani, noua directoare a socat nu numai prin BMW-ul X6 si geanta Vuitton, ci mai ales prin inexistenta cartii de munca! A fost incadrata cu 1.739 RON salariu de baza plus urmatoarele sporuri: 50%director, 10%confidentialitate, 25%dispozitiv, 10% toxicitate, 10% informatica plus 800 RON echivalent norma hrana.

Integral, pe scurt: Cătălin Tolontan, Nici la eroi nu v-ati abtinut?! MApN a raspuns, 27 May, 2010

En detail, stire de stire.
Cu Oprea'n adormire! Boc, silentio stampa!
Se intampla in Romania:

1. "Blonda" generalului Oprea, abonata la banii statului

2. Bugetar de lux: 6 locuinţe, maşini de top şi bijuterii de zeci de mii de euro

3. Eroina de "succesuri" cu Aston Martin

4. FOTO Blonda de la Apărare, prinsă în pact cu duşmanul

5. Seria “blondelor” militarizate continuă

6. OFICIULUI NAŢIONAL PENTRU CULTUL EROILOR

7. DIRECTOR Georgia Gabriela VOICU / declaratia de avere/pdf


Presa, "a patra" putere in stat!?!
Sa fim seriosi! A fost candva!
Azi, o singura PUTERE!

V.Burcu

7 comentarii:

  1. M.Ap.N dar și alte structuri bugetare au sute de Georgii, blonde, brunete,roșcate, chele și pentru a nu se crea discriminare cam același număr de Georgei. Și după ce pensiile și salariile vor fi diminuate cu 15, respectiv 25% anul acesta și cu cel puțin același procent anul viitor plus creșterea cotei de impozitare și a TVA-ului Georgiile și Georgeii vor trăi bine în această țară.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu e tutcu si pistolul Daca basescu si-a pus amanta blonda mare ministereasa , de ce nu si-ar pune si Oprea ,blonda , director? Ca doar el e general , nu un amarat de colonel ca Basescu nu ? Si ce puii lui, cui sa-i de socoteala ? Nimanui ca si Basescu ii da " socoteala ' numai lu Elena nu ?Vai de noi, am ajuns o tara condusa de un hot, bisnitar, huligan , betiv, caftangiu si ministru al apararii tradator, cum bine spunea cineva pe aici . Cat o sa mai rabde oamenii astia ? Cat mai rabde armata ca in fruntea ei sa stea toate scursorile tarii ?
    Dar oare nu o fi nici un grad de rudenie intre Blonda Voicu si generalul Voicu? atat ar mai trebui .

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe vremuri fiecare 'handralau' isi platea amantele din buzunarul propriu...(nu analizam cum se umpleau acele buzunare).
    In prezent , cel putin la noi , 'handralaii' isi platesc amantele dindu-le salarii de la stat . Pe linga ca 'handralaii' se dovedesc meschini , niste adevarati 'scirtari' , chestiunea in cauza mai ridica o problema : salariile respective se constituie din darile platite de toti ceilalti cetateni ; deci , daca toti ceilalti cetateni contribuie la plata salariului cetatenei respective , cred ca ar fi normal ca acesti cetateni sa aiba si dreptul de a 'beneficia' de serviciile prestate respectiva 'salariata' .

    RăspundețiȘtergere
  4. Gica , esti tare , la asta nu m-am gandit . Sper insa ca nu e si obligatoriu . Nu de alta , dar daca ma uit bine la coana Voicu, sincer, nu prea as incerca . Poate la Oprea merge , dar , mie nu mi se potriveste . E ceva ce respinge , nu stiu ce . Tot mai bine pe centura . Ai de unde alege si .. te scoti mai ieftin nu ?
    Si in plus , la alea stabilesti pretul inainte , stii daca iti poti permite sau nu , aici , vad ca se plateste dupa si .... cred ca domnul Oprea nu prea a mai avut bani in pusculita de vreme ce a bagat mana in buget ca sa plateasca . Nasoala situatie .

    RăspundețiȘtergere
  5. " Georgia, Nuţi, Monica şi Roberta - profesionistele naţiei! "
    EDITORIAL | Cornel Nistorescu/7 iunie 2010 :

    http://www.editie.ro/new/mod.php?mod=stiri&sectiune=online&idcat=8&idstire=96638&title=Georgia--Nuti--Monica-si-Roberta---profesionistele-natiei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari! Sunteti singura structura ”militara”, fie ea si a militarilor in rezerva, care publica articole cu noul scandal in care este tarata ARMATA ROMANIEI. Aceasta interlopa a fost ANGAJATA si INCADRATA nu doar imoral, ci si ilegal (fara concurs, fara vechime, experienta)! Monitorizarea presei, din MApN, nu a retinut niciun articol cu interlopa!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da Costelush, din pacate presa nu prea se uita pe aici . si nu intereseaza metrese de slugi . Ei se uita doar sub fustele Elenei Udrea . Adevarul e ca desi tot blonda si tot cu un neuron , arata mai bine decat fata lui Opres. NU SUNT MOSOGIN , dar fetele astea si EBA , sunt cea mai buna dovada de parvenire pe alte merite decat inteligenta.Nu stiti o sefa de partid batrana , urata , pe langa care sa ma lipesc si eu, sa ma faca director pe undeva ?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri