Google Translate

miercuri, 9 iunie 2010

O prima masura urgenta: sa luam ATITUDINE impotriva imbecilei guvernari!Acestor idioti care ne hotarasc viata! O puteti face si aici!


Stimati prieteni,
eu recunosc cinstit ca citesc foarte des Tricolorul.
De la inceputul anului, in fiecare numar al acestei reviste, primul articol se refera la evolutia cancerului generalizat al lui Basescu, cum vomita el singe, cum lesina, cum ia medicamente cu pumnul, cum isi face analize pe la diferite clinici din strainatate, cum trebuie sa-si inlocuiasca ficatul in Japonia, etc., etc. (acum, fie vorba-ntre noi, daca are cineva curiozitatea –morbida- sa faca un calcul de cate ori a eliminat Basescu sange pe diferite orificii, ai crede ca individul e vampirul Dracula cel ghiftuit de sange si ca are-n el nu 4- 5 l cum spune regulamentul, ci cel putin vreo 60-70.

Dar e de’nteles, caci dom’ Vadim e un mare scriitor si la acestia imaginatia se-nfige in realitate cand ti-e lumea mai draga. Interesant este insa ca de la un timp, si alte surse fac aluzii la afectiunile lui Il Prezidente. Acu’, ce sa va spun, ma doare-n caciula ca-i bolnav Basescu, ca-l si iubesc de nu mai pot. Dar povestea asta cu boala incurabila a respectivului, se intersecteaza cu vizita la fiica-mea, luna trecuta, la Lyon.

Intr-una din zilele acestei vizite, fii-mea m-a dus sa-mi arate metroul lyonez si sa-mi prezinte cativa colegi de-ai ei, studenti romani, care conduc metroul part time ca sa-si completeze veniturile. Si intrand in subterana, ma trezesc ca ma ia fata de-o aripa si ma lipeste de peretele opus buzei peronului, zicandu-mi: “ Cand astepti metroul, nicidata sa nu te apropii de marginea peronului”. Motivul : au fost cazuri de sinucigasi care au ales aceasta metoda de a-si pune capat zilelor, dar care nu s-au multumit sa moara singuri ci, in timpul saltului spre moarte, au imbratisat in cadere, la intamplare, pe cate un calator ghinionist care astepta metroul chiar pe buza peronului, murind impreuna sub roti.

M-a impresionat ce mi-a spus fata, caci ma gandeam la cata ura si invidie trebuie sa simta un astfel de nefericit fata de ceilalti oameni care vor continua sa traiasca si dupa moartea lui, incat sa-si doreasca sa ia cu el in nefiinta, pe unul dintre ei, la intamplare (doar unul singur, fiindca nu-i sta-n puteri sa-i ia pe toti, fireste).

Am uitat povestea. Dar acum cateva nopti mi-a explodat amintirea asta in cap ca o grenada : daca “sinucigasul” e Basescu cel bolnav de cancer generalizat (daca dam crezare informatiei din Tricolorul si din alte surse), iar “calatorul ghinionist” care urmeaza sa primeasca imbratisarea mortii, suntem noi, poporul ?

Oare o astfel de ipoteza n-ar explica ura crunta, pe care multa lume o sesizeaza in atitudinea Presedintelui la adresa populatiei tarii? Abia acum realizez ce important este ca buletinul de analize medicale al presedintelui (oricare ar fi el) sa fie dat publicitatii.

Multe se pot schimba in gandirea omului atunci cand trupul ii este macinat de boala. Eu fac parte dintre cinicii care nu cred ca suferinta innobileaza. Cel putin in cazul ticalosilor, sunt aproape convins ca le exacerbeaza ura, egoismul si invidia la adresa intregii lumi, care are nesimtirea si tupeul de a nu suferi si a nu muri impreuna cu ei.

Ar putea fi asta o explicatie pentru valul urias de ura si dispret pe care-l vedem la efemerul locatar al Cotrocenilor, fata de natiunea care l-a pus acolo pentru a-i calauzi destinul ?

Ei bine, nu cred.

De fapt, cred ca ce-am facut eu pana acum, nu-i decat o telenovela de doi bani si ca, in realitate, o a doua varianta e mult mai plauzibila si mai simpla:

D-l (gradul) Basescu Traian are ordine clare si precise , pe care trebuie sa le indeplineasca intocmai si la timp. Caci altfel, ca orice indisciplinat care nu executa ordinele, intra la tambal fara sireturi si centura, tuns la zero si mai spala si corpul de garda toata noaptea.

Si stiti ceva? La urma urmei, cred ca nici macar nu ne uraste; ii suntem pur si simplu indiferenti. Stiti secventele alea din filmele de actiune in care ucigasul platit ii spune victimei, privind-o aproape cu compasiune: “Crede-ma, nu e nimic personal. Doar ca am fost platit pentru asta” dupa care apasa pe tragaci, ochind linistit si atent, inima?
______________________________
Multumesc D-le C.
Stiti care este ciudatenia?
La "bolnavul sinucigas" m-am gandit si eu!
Dar... concluzia este sinonima cu a domniei voastre!
Am vrut sa scriu despre asta, dar mi-a fost teama!
Teama sa nu creada CINEVA ca sunt nebun!
Acum, macar suntem ... doi!

V.Burcu
______________________________
Traian Băsescu despre inevitabilele procese împotriva statului
„Vom pierde în instanţă, dar nu mă interesează!”


Preşedintele PSD a afirmat că a intrat în posesia stenogramei discuţiilor dintre Traian Băsescu şi reprezentanţii sindicatelor, din data de 9 mai, în care şeful statului susţine că ştie că România va pierde la CEDO, dacă Guvernul va fi reclamat pentru tăierile de pensii şi salarii, dar că nu îl interesează acest lucru.
„Am văzut stenograma discuţiilor dintre preşedintele Traian Băsescu şi liderii sindicali. Le-a spus aşa: «Nu mă interesează că pierdem nişte procese peste şase luni, un an, nu mă interesează ce se întâmplă. Ştiu că o să pierdem procesele, ştiu că o să pierdem la CEDO, dar nu mă intereseaz㻓,
a relatat Ponta.
„Ăsta este un mod de gândire care, de la dl Băsescu s-a dus la dl Boc, de la dl Boc la dl Predoiu şi la toţi ceilalţi, în care Constituţia o aruncăm la coş, legile le aruncăm la coş: noi suntem legea în ţara asta şi ăştia, dacă nu ascultă, le mai tăiem pensii, le mai facem nişte dosare la DNA, le tăiem proiectele şi aşa mai departe“,
a comentat liderul PSD.
______________________________
Multumesc D-le I.C.
Un articol pretios!
De retinut, mai ales prin GRAVITATEA
"exprimarilor" numitului Basescu!

V.Burcu

2 comentarii:

  1. Este extraordinar de frustrant pentru cei care au crezut in democratie, in lege, in autoritate, sa vada cum toate valorile pe care se intemeiaza orice stat si orice societate organizata sunt calcate in picioare tocmai de cei care ar trebui sa le garanteze si sa le protejeze.

    Basescu e bolnav, asta e clar, mai degraba psihic decat fizic. Dar chiar tot guvernul si toti PDL-eii sa-si fi pierdut orice urma de ratiune?

    In loc sa puna osul la treaba, ei intind mana si fure de la gura saracului!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un ofiter SIE,angajat la Ambasada Romaniei de la Tokyo, a adus din Japonia o valiza de medicamente....pt Base. Valiza contine si instructiuni detaliate de folosire a medicamentelor. Medicamentele sunt sub forma de capsule,pastile,dar si injectii,pe baza de ADRIAMICINA si TAMOXIFEN,combinate cu IP-6. Rolul lor este de a pregati pacientul pt viitorul tratament pe care Base intentioneaza sa urmeze o data cu internarea la o clinica japoneza. Base nu a inceput tratamentul,intrucat medicii SPP au cerut japonezilor indicatii suplimentare deoarece pacientul are un ridicat risc cardiac,dupa PREINFARCTUL pe care l-a facut la Bruxelles ,cand s-a intalnit cu cuscrul....

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri