Google Translate

sâmbătă, 19 iunie 2010

Parlamentarii, ce salarii au? Romani saraci, cruciti-va!

Un alt tablou al rusinii. Ma apuca ameteala! Clik pe fiecare imagine!
Cautati-va alesii, „savurati” si „salivati” la „salariile nesimtite” ale celor care "au VOTAT/impotriva" celor care au facut din acesti „neica-nimeni”,
”romani fericiti”!

Spre nefericirea celor multi si nevoiasi, majoritatea ajunsi doar simpla „masa de manevra”, a verosilor politicieni care ne-au adus la sapa de lemn!

AICI sunt doar SALARIILE lor! Salarii de 3000-8000 de euro pe luna! In timp ce un "gunoi", spunea ca "nimeni - pensionar in Romania", nu merita mai mult de ... 1500 lei. Nu vorbesc de privilegiile celor cu girofar si SPP-isti la poarta, de afaceri etc. etc.

Daca nici acum nu credeti ca SINGURA SOLUTIE este sa dam cu „ei” de pamant, atunci ... asta e!
Sunt eu, un biet nebun ...

Sursa: ÎNCASĂRILE PARLAMENTARILOR PE LUNA MARTIE 2010

8 comentarii:

  1. ACUMA INTELEGETI DE CE ORICE S-AR INTAMPLA , TOATE LEGILE ORICAT DE PROASTE AR FI ELE PENTRU NOI, SE VOR VOTA SI DE CE NU SE VOTEAZA MOTIUNIE DE CENZURA ? Cine crede ca un partid sau altul ne vor sprijini pe noi amaratii "nealesi", se inseala amarnic. Ei sunt undeva deasupra , pe ei nu ii ating masurile astea , ei isi fac legi proprii, si se exclud de la legile .. de rand . Nu ati vazut? ei pot acumula pensiile cu salariile , pentru ca ei sint ALESI . Deci, inutil sa speram in ACEASTA CLASA POLITICA . Sunt exceptii printre ei, dar .. cantitati insignifiante , care nu pot schimba nimic . Din cand in cand cate un Melescanu, sau Oprea , sau cate un gunoier, voteaza impotriva curentului si aparent pentru noi, dar astea sunt puseuri de imagine , care nu valoreaza nimic, nu au nici un efect real , decat de imagine . Totul se face controlat, in asa fel incat sa mai dea o speranta gugulanului, dar sa nu ii dea nimic altceva .

    RăspundețiȘtergere
  2. Au trecut 8 ore de la publicare!
    Asteptam cu sufletul la gura, vorba romanului, REACTII la "macar" aceasta postare! Am vazut ... zeci de "umbre"!
    TOTAL indiferente!

    Am semnalat articolul pe roarmy230!
    Aceeasi nepasare! Oameni buni, de ce sunteti TIMORATI, sa nu zic lasi, fricosi?

    "Aici si acolo" sunt MILITARI de profesie, ori BABE adormite? Ce-i cu voi? Chiar nu va pasa? Chiar nu intelegeti NECESITATEA de a lua ATITUDINE? Gresesc eu cu ceva? Inventez eu ceva? Ce nu va convine?

    Chiar NU intelegeti ca TACEREA voastra este DUSMANUL nostru numarul 1 ? Ca somnul ratiunii naste monstrii?V-am SPUS ca PUTEREA, prin ORGANE abilitate, "monitorizeaza" SCMD, inclusiv acest SITE!

    Lipsa voastra de reactie, ii BUCURA enorm! Sunt sigur ca isi rad in barba: "este un NEBUN la Severin care se da la noi, dar OAMENII sunt seriosi! Nu-l baga nici dracu'n seama!"

    Va convine sau nu, dar ...
    Asta e, fratilor!

    Multumesc,scorpio!
    Indiferent cine si de unde esti!
    Col.(r) Vasile Burcu

    RăspundețiȘtergere
  3. Colonele, cu tot respetul, nu ai putea ca pe viitor sa precizezi sursa fotografiilor pe care le postezi?

    RăspundețiȘtergere
  4. @baricada
    Am procedat corect! Vedeti va rog frumos Link-ul cu rosu: Click aici/acolo: - Sursa: ÎNCASĂRILE PARLAMENTARILOR PE LUNA MARTIE 2010 -! Aici am PRECIZAT ... sursa! Sunteti TARI!

    Va multumesc inca o data pentru ...informatie! Nu am gasit-o nicaieri, pana la dumneavoastra!
    Cu respect,V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu tot respectul, încă o dată, scuze şi plecăciuni... Vă urez sănătate şi răbdare pentru a trece peste vicisitudinile prezentului...

    RăspundețiȘtergere
  6. @baricada Eu trebuie sa va multumesc! Dumneavoastra,sunteti profesionistii! Eu, doar un biet blogger opozant "hotilor de neam si tara".

    Va rog public si va cer permisiunea pentru viitor de a mai "prelua" "materiale" de pe site-ul dumneavoastra - cu indicarea sursei, bineinteles.

    Va multumesc pentru urari, mai ales ca recent era sa dau ortul popii!
    Va doresc si eu, multa sanatate si multa, multa putere de munca!
    Site-ul dumneavoastra este GROZAV! (http://baricada.wordpress.com/)
    Cu respect, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  7. Puteţi prelua fără nicio problemă. Deie Domnul să fim cât mai mulţi care să ne facem auziţi trăgând la aceaşi căruţă! Salutări!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Admin
    Va rog frumos, fara "dat ortu' popii!"
    Nu stiu ce vi s-a intamplat, orice ar fi, daca e vorba de sanatate, imi pare rau. Caci sanatatea v-o doresc si ne-o doresc din plin la toti! Si sper ca in week-end sa bem o cafea impreuna! Asa ca ... SANATATE MAXIMA!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri