Google Translate

miercuri, 30 iunie 2010

Quo vadis d-le Mircea DOGARU?

COMUNICAT PRIVIND LUCRARILE DELEGATIILOR SCMD LA ALBA IULIA
- 26.06.2010 –

(..........................)
De asemenea, reafirmam ca nu exista nici un impediment ca un membru de sindicat sa faca parte din vreun partid politic, dimpotriva.

Ne mandrim ca avem in sindicat membri ai tuturor partidelor, chiar si in recent constituita formatiune UNPR (la Arad, Drobeta Turnu Severin, Craiova, etc). Departe de a-i critica, ii felicitam pe acei membri de sindicat care s-au inscris si au functii de conducere in UNPR, un partid, nu-i asa, de mare viitor, care beneficiaza de competenta unor generali de exceptie ca d-nii Oprea, Iordanescu si Ontanu, dar si de experienta unor oameni de afaceri de mare probitate, ca d-nii Culita Tarata, Miki Spaga si fostul sindicalist Marian Sarbu!

Ca nu am inteles de ce domniile lor au votat in Parlament de 5 ori impotriva intereselor militarilor in rezerva si in retragere si care le sunt solutiile pentru promisa aparare a onoarei si a drepturilor noastre legitime, este exclusiv vina noastra!... Ne pastram asadar increderea in promisiunile d-lui gl. Gabriel Oprea, sperand ca si le va onora pe toate, incepand cu aceea privind demisia.
(..........................)

PRESEDINTE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
http://scmdfiliala1timis.blogspot.com/2010/06/comunicat-privind-lucrarile.html
http://internet.ubix.ro/detalii/comunicat-privind-lucrarile-delegatiilor-scmd-la-alba-iulia

_______________________
Mistocareala la rang de "intelighenţia",
management al SCMD, nu cred ca este benefica,
d-le Col. (r) dr. Mircea DOGARU.
Sunt profund mahnit, chiar jignit,
de modul in care ABORDATI unele subiecte/teme!
Nu fac parte din CATEGORIA celor care se lasa
calcati in picioare! Asta e! Asa sunt eu!

Daca am devenit INCOMOD pentru unii din CONDUCEREA SCMD BUCURESTI, va rog sa aveti DEMNITATEA necesara, sa-mi spuneti! Un telefon, un scurt sms, si in secunda 2, aveti DEMISIA mea!
N-am crezut vreodata, ca vom ajunge aici!
Pacat! De 3*Pacat!


Col. (r) Vasile Burcu,
Presedintele SCMD Dr.Tr.Severin

9 comentarii:

  1. ilie de la scularie30 iunie 2010 la 22:10

    Si , totusi , dl.col.(r) Dogaru (daca el este autorul comunicatului SCMD) are dreptate...Daca nu aratam jigodiile dintre rezervisti... nu ne ramine decit sa ne multumim cu soarta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Puteti sa fiti cat de mahnit doriti. Nu mi se pare normal ca un lider sindical sa faca parte din orice partid, mai ales din cel al tradatorilor de neam si tara, dar sa mai faca parte si din conducerile acestor partide, precum cel format in majoritatea lui din tardatori. Qui s'assamble se ressamble (scuze pentru ortografia aproximativa in franceza), parca asa spune un vechi proverb francez. In rest numai de bine.
    Va urmaresc de mult criticile neintemeiate de cele mai multe ori.Puteati pune un asemenea comentariu pe pagina de uz intern, daca totusi abeati ceva de spus sau comentat.
    De fapt ce doriti ale cui interese le reprezentati??? Sau ati intrat in acest sindicat cu o misiune anume , aceea de a lupta din interior???
    Cu mare mirare fata de virulenta reactie, si nu prima oara, impotriva presedintelui SCMD.
    Col(r)Mircea Comaneci

    RăspundețiȘtergere
  3. @Mircea Comăneci
    Citez: "Nu mi se pare normal ca un lider sindical sa faca parte din orice partid, mai ales din cel al tradatorilor de neam si tara, dar sa mai faca parte si din conducerile acestor partide ..."

    Despre cine vorbiti?
    Despre care lider de sindicat?
    Despre care apartenenta si la care "conducere de partid" faceti referire? Despre mine?

    Martorul meu public ... sunt zecile si zecile de postari de pe acest blog! Ma vedeti pe mine in "barca puterii"? Pozitia mea este publica si ferma, stimate domn Comăneci!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Colonel Burcu,
    Vreau sa stiti ca va apreciez activitatea in fruntea SCMD Drobeta Turnu Severin, va apreciez munca neobosita de informare a sindicalistilor militari si, nu in ultimul rand, faptul ca v-ati implicat in mod hotarator in apropierea SCMD de alte sindicate si federatii.
    Sunt convins ca la fel va apreciaza si majoritatea conducerilor filialelor SCMD.
    Cred ca este vorba de o exprimare nefericita a domnului presedinte Dogaru si, cu siguranta va va da o explicatie si-si va cere scuze. Spun asta pentru ca, in repetate randuri, domnia sa a avut cuvinte de lauda la adresa dumneavoastra.
    Sper sa nu faceti greseala de a abandona SCMD, pentru o simpla greseala de exprimare. Ar fi pacat!...
    Cu tot respectul,
    Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnilor ilie si Comaneci
    intrebarea 1 . cine va da dreptul sa loviti intr-un om , coleg pe care nu il cunoasteti si sa il faceti jigodie ?
    intrebarea2.cine stabileste in ce partid avem dreptul sa ne inscriem si in care nu ?
    intrebarea 3
    de cand face SCMD POLITICA , CAND CHIAR LA RECENTA ADUNARE A MAI MARILOR SCMD S-A AFIRMAT CA SCMD NU SE TARASTE IN JOCURI POLITICE ?
    intrebarea 4. de cand ii e interzis unul membru de sindicat , fie el si presedinte de filiala , sa il critice pe domnul Dogaru ?
    intrebarea nr 5 . De ce domnul Dogaru are dreptul sa persifleze si sa fie ironic fata de cineva , iar acea persoana nu are dreptul la replica ?
    intrebarea 6 . adae ce domnul DOGARU9DACA E EL, CUM BINE SPUNEA CINEVA ) da comunicate pe adresele filialelor si nu de pe pagina principala a SCMD ?
    intrebarea 7 . punctul de vedere exprimat reprezinta punctul de vedere personal, sau al SCMD ? DACA REPREZINTA PUNCTUL DE VEDERE PERSONAL (CUM INCLIN SA CRED )atunci domnul Burcu, a procedat mai mult decat corect, si e o simpla discutie intre doi oameni, iar noi nu avem ce cauta aici .
    intrebarea 8. CE VINA ARE DOMNUL BURCU ? ca e membru UNPR , sau ca nu s-a lasat " criticat " si calcat de domnul Dogaru ?Oameni buni, desteptati-va .Lasati obiceiurile stahanoviste cum ii place domnului Dogaru sa spuna , pt ca vocabularul lui s-a oprit la timpul 65, si ganditi cu capul, nu cu partea dorsala . Sutem in anus domini 2010 , nu 1965.
    intrebarea nr9. dumnevaostra din ce artide faceti parte ca sa stiu si eu sa va dau la gioale cand o fi partidul vostru la putere .
    intrebarea 10 Cand considerati ca vetui putea ras[unde la intrebari ? Va astept atunci pe aici . Pana atunci, cioaca mica .
    PS . Nici eu nu sunt fan UNPR, nici macar OPREA , cred ca s-a vazut asta din Africa de Sud , dar faptul ca Burcu a ales acest partid, nu ma face nici sa il urasc mai mult nici sa il iubesc mai putin . Daca pe voi asta va framanta , cereti si o poza cu parintii si familia lui, poate au vreun defect si aveti mai multe subiecte de criticat si il puteti "infiera " cu manie proletara!

    RăspundețiȘtergere
  6. domnule Rinciog,
    TE SALUT CU RESPECT . Chiar daca nu avem mereu puncte de vedere comune , nu pot sa nu respect un om de onoare ! Jos palaria pentru gestul dumitale . Si sa nu iti faci iluzii, domnul Dogaru nu stie sa isi ceara scuze . Dansul stie doar sa dea vina pe altii . Candva iti voi explica . Mi-e teama insa ca odata cu aceasta interventie ti-ai atras ura si dusmania acestui individ care se autoproclama sef de sindicat, ales de o mana de oameni .Oare are puterea sa organizeze alegeri la viitoarea adunare a CNR? Ma indoiesc . Din pacate acest sindicat care a inflorit frumos , se va pierde pe mana domnului Dogaru, care este orice vreti numai LIDER, nu . In fine , nu soarta lui ma reocupa acuma , ci a ta si poate a lui Burcu . Cu burcu totusi nu imi fac probleme . A fost ales in urma unei hotarari a unei adunari generale , nu il poate nlocui decat aceeasi adunare generala . Si indiferent ce va urma , ii recomand sa stea in picioare, sa nu faca placerea"dulailor" ca sa preiau un termen folosit de domnul Dogaru. Ai grija domnule Rinciog, mi-e teama ca se pune de un vot de blam . As da orice sa gresesc , dar foarte rar se intampla .
    Orice s-ar intampla te rog in numele celor ce gandesc liber in sindicat, sa nu te lasi nici tu . E pacat sa ramana in sindicat numai oameni de la scularie, aplaudaci,oameni cu coloana in forma de S . E nevoie si de litera I.
    Sper sa auzim de bine !
    Cu respect,
    scorpio

    RăspundețiȘtergere
  7. Apropo, domnule Rinciog, un sfat , sau recomandare, ia-o cum vrei . Fati un alt id , cu numele tau si astfel, cand vei mai avea puncte de vedere diferite de ale conducerii sindicatului, sa poti publica comentariul in nume propriu, fara a fi invinuit ca ai vorbit in numele comitetului director sau al " sindicatului militarilor" fara sa ii consulti . Parerea mea .

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule Burcu,
    Unde merge nea Mircea , nu e greu de vazut . Eu am tot incercat sa avertizez de ceva timp incoace , si am fost clasificat om al lui Basescu , dusman al poporului, etc . Nu ma deranjeaza , au fost doar pararei puerile , nevinovate . Mai grav e ca cel vizat, domnul Dogaru nu a inteles sau nu a vrut sa inteleaga ca persista in a " impinge " sau trage SCMD INTR-O DIRECTIE GRESITA . Nu spun acuma aici despre ce e vorba , stie el mai bine si ar fi bine sa se opreasca . Nu de alta dar in sindicat s-au insris oameni care nu vor sa se aventureze in"scouts games" pentru ca uneori , domnul Dogaru e atat de deplasat incat mai degraba esti tentat sa crezi ca nu gandeste decat sa crezi ca vorbeste serios .Partea proasta e alta si asta ma ingrijoreazamai mult decat orice . Aproape toti isi dau seama , dar le e ori teama , ori rusine , ori jena , sa faca , sau sa spuna ceva , asteapta ca totul sa se rezolve de la sine . SI NU SE VA REZOLVA . Domnul Dogaru a descoperit ARMATA la varsta de pensie si acuma se poarta de parca ii pare rau ca nu a apucat sa fie si el militar destul si vrea sa fie acuma .E jenant, dar periculos pentru SCMD .

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand am spus la Alba Iulia ca am coborat nepermis de jos discutiile purtate de cateva luni pe temele noastre,multi s-au uitat ciudat la mine.
    Exclusivitatea opiniilor nu e in favoarea noastra!
    Nu cred ca apartenenta politica a D-nului Burcu este de competenta noastra cata vreme nu am fost solicitati sa ne spunem opinia.
    gh.stramb

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri