Google Translate

sâmbătă, 12 iunie 2010

România merge într-o direcţie greşită!

Peste 80% din populaţia ţării este de părere că în momentul actual România merge într-o direcţie greşită, majoritatea românilor considerând că principalii vinovaţi de acest lucru sunt preşedintele Traian Băsescu (36,2%) şi guvernul condus de Emil Boc (24,4%). Aceasta este concluzia unui sondaj de opinie realizat de Grupul de Studii Sociale 2000 (GSS) la comanda PNL.

La întrebarea "Cum este situaţia financiară a familie dvs. în prezent, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut?", 68,8% dintre cei care au participat la sondajul PNL consideră că situaţia lor s-a înrăutăţit, în timp ce numai 1,7% spun că o duc mai bine decât anul trecut.

Nu mai puţin de 65,4% din populaţie se aşteaptă chiar la o înrăutăţire a situaţie financiare a familiei în anul care urmează.
Integral,aici: Comentati aici sondajul de opinie făcut la comanda PNL – Dacă ar fi alegeri săptămâna viitoare, Crin Antonescu ar câştia primul tur. În al doilea tur ar candida contra lui Ponta

Ca o ducem mai rau,
se vede cu ochiul liber!
Ca mergem intr-o directie gresita,
se stie demult!
Aveti alte opinii?

V.Burcu

9 comentarii:

  1. Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat, potrivit Realitatea.net, că gestionarea treburilor României de miercuri încolo trebuie făcută de o echipă "serios împrospătată".

    Fericiti am fi, daca ar pleca toti!
    Asa sa ne ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar Ponta, Ponta ce mai zice?

    Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat că nu se poate guverna o ţară în criză "fugind şi ascunzându-se", apreciind, în acest context, că preşedintele Traian Băsescu "se ascunde la Cotroceni de frica unor pensionari", deşi înainte "nu rata nicio petrecere câmpenească".

    Victore, bine zici!
    Sa vedem insa cum o "scoti" marti!
    Marti se alege grâul de neghină!

    RăspundețiȘtergere
  3. "serios împrospătată", dar dupa ce o sa asculte melodia asta :
    http://www.trilulilu.ro/simo26/f04cf5237f0574
    , poate le va da CEL DE SUS mintea de pe urma, ca pana acu nu am avut parte de astia. Nici Victor nu prea are ce si cu cine scoate, am vazut ce a scos echipa lui pana acu, numai buni , unul si unul. Si-mi vine in minte ultimul gainar: catalin voicu. La noi a cam ramas neghina, nu avem specialisti impotriva daunatorilor si buruienilor, aici stam prost.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Vasile p.
    Ia aratati-ne dumneavoastra ca sunteti grau, nu neghina! Aratati ca sunteti cel care aveti o solutie ... bestiala pe care noi sa o punem in practica! Astept! Si daca ceea ce veti propune e mai bun decat ceea ce fac, promit solemn ca trec la fapte! Ca de munca nu mi-a fost frica niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca sondajul ar trebui sa fie ca 80% din populatie crede ca masurile ii afecteaza pentru ca cu siguranta nu mergem intr-o directie gresita.

    RăspundețiȘtergere
  6. Marti, trei ceasuri rele!
    ______________________
    Pentru noi, pentru cei de jos!
    Cei de sus,inca o data, ne-au pacalit!
    E clar, ne meritam soarta!
    Suntem un "neam" de circari!
    Un "neam" profund alterat!
    Nu avem minte, nici cat gainile!
    Am vazut cu totii, "circul" din Parlamentul Romaniei! Mai vrem ceva?
    Ne vor da EI, cat cuprinde!
    Stati sa vina toamna/iarna!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  7. Elena , nu te inteleg ? Care e problema cu acest material ? Ce vrei de la Vasile , sa treaca un fruntea statului ?Ce ii reprosezi ?
    ca nu inteleg nimic din ceea ce ai spus Ce polite platesti, sau ce te framanta ?Incepi sa o iei pe urma lui Pricina . Doamne fereste ! Si eu pana acuma te-am laudat .

    RăspundețiȘtergere
  8. @scorpio
    Cred ca nu am inteles fraza: "La noi a cam ramas neghina, nu avem specialisti impotriva daunatorilor si buruienilor, aici stam prost."
    Am interpretat-o in sessul ca se face vorbire despre sindicat si din acest motiv am dat replica respectiva. Nu platesc nicio polita nimanui (as plati eu, da' n-am cum, pentru tot chinul asta din toamna anului trecut si pana acum)! Am vrut sa spun ca daca are atlcineva o solutie, sa o spuna si daca o consideram buna, eu sunt gata sa trec la fapte! Asadar, care ar fi aia?
    Laude? Am podul plin!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Elena,
    Nimeni pana acuma nu s-a plans ca i-au murit laudatorii .Si vizavi de laude , eu am o vorba , decat un prieten care sa ma laude gresit , mai bine un dusman care sa ma critice corect .In fine , sper sa fie doar un foc de paie neintelegerea ta cu Burcu . Amandoi luptati pentru acelasi scop, amandoi va mancati timpul si sanatatea incercand sa faceti ceva . Normal deci sa si gresiti ori unul ori altul . NU UITATI INSA NICI UNUL CA SUNTETI DE ACEEASI PARTE A BARICADEI .

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri