Google Translate

sâmbătă, 12 iunie 2010

La razbel fereasca, merge Boc cu coasa!

"Stimati camarazi,
Rog sa analizam impreuna
si sa raspundem la urmatoarea intrebare:
-astazi am inteles ca s-a considerat intrata in vigoare legea prin care NU MAI SUNTEM PENSIONARI MILITARI, sa fiu iertat, suntem ca orice CIURIBURI;
- pai de la admiterea in Liceul Militar, in Scoala Militara, in Academie, noi am tot semnat la JURAMINTE, CONTRACTE, ANGAJAMENTE, la care noi eram o parte si TARA, REPUBLICA , GUVERNUL, cealalta parte;
- acum, TARA, S-A RETRAS DIN ACELE CONTRACTE.

DECI:
DACA MAINE INCEPE RAZBOIUL,
NU MAI RASPUNDEM LA APEL;SE DUCE BOC CU BARDA SAU SI MAI BINE CU COASA, CA ,CU BARDA AVEA TENDINTA SA -SI DEA INTRE PICIOARE.

Serios vorbind, juristii sa ne spuna, mai suntem acasa ?
Oricum astia din PDL pot face din alb, negru si din inamic, amic.Ce parere aveti ?
Va doresc oricum noapte buna."
M.C.

Multumesc M.C.
Cel mai tare e-mail primit!
Am ras cu lacrimi!
Noapte buna popor!

V.Burcu

10 comentarii:

  1. Boc anunţă că Legea pensiilor a trecut!
    ________________________
    Premierul Emil Boc a anunţat, vineri, că Legea privind unele măsuri în domeniul pensiilor a trecut de Parlament. Având în vedere că Executivul şi-a asumat luni răspunderea pe acest act normativ, iar Opoziţia nu a depus în termen de trei zile o moţiune de cenzură, proiectul de lege a fost, implicit, adoptat.

    "În această săptămână Guvernul şi-a angajat răspunderea asupra două proiecte de lege şi care a avut loc în faţa Parlamentului. (...)

    Prin faptul că în termen de trei zile nu s-a depus o moţiune de cenzură, acest proiect de lege este considerat adoptat de către Parlament şi mai are de parcurs două etape: eventuala sesizare la Curtea Constituţională şi promulgarea de către Preşedintele României, după care se publică în Monitorul Oficial şi intră în vigoare", a explicat şeful Executivului.
    ................
    Ce incerci sa spui musiu ??
    Chiar asa sa fie ??
    ................

    RăspundețiȘtergere
  2. Exceptiile de neconstitutionalitate vor fi depuse de fiecare din cele 2 partide. Chiar vreti sa cred ca nu intelegeti ce se intampla?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Elena
    _______________
    Pacat!
    De la o vreme esti pusa pe cearta!
    Artagosenia ta, m-a indepartat si de roarmy230!
    Cu regret, trebuie sa precizez:

    Daca ai citi atent ce scriu EU, ai
    constata ca Bok este cel ce "nu intelege ce se intampla"! La "bulibaseala" din creierii lui ma refer eu, nu la "altcineva/altceva"!

    Si inca ceva!
    Eu sunt adeptul UNITATII, coeziunii dintre noi. Inca de la inceput am promovat aceste valori!

    Si inca altceva!
    Am precizat de cateva ori, o sa precizez pana va intra in CAPUL tuturor, ca PERSONAL nu sunt la intrecere cu nimeni, nu vreau LOCUL nimanui, iar DACA "fac ce fac", o fac din PRINCIPIU. Inca mai cred, in REVENIREA noastra la NORMALITATE! Atat si punct!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  4. Apropo de "unitate/coeziune"!
    ___________________
    Simt nevoia sa precizez:
    Daca SCMD vreodata, va promova
    "spiritul" de GASCA, de "mici grupari de omuleti" colorati politic, la remorca "unora sau altora", EU nu am ce cauta pe "acolo"!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce se intampla ?Elena , e a doua oara cand observ ca sari in sus cand cineva chiar si tangential se ia de PSD .Esti PSD-ista ? Foarte bine . E dreptul tau sa te pacalesti cu cine vrei . De fapt e de notorietate orientarea PSD-ista a centralei SCMD. Si pana acuma , ati stat cuminti asa cum trebuia . Noi suntem sindicalisti, militari, si nu trebhie sa amestecam problemele noastre cu simpatiile politice .
    Observ insa cu stuopare ca ai casunat pe Burcu, si il faultezi sistematic cu sau fara motiv de cand a zis odata ceva de PSD . V-ati impartit domeniile? Pricina se ia de toti cei care dau in Dogaru, tu de toti ce care dau in PSD ? Sper din toata inima sa nu te cobori atat de mult .Am auzit ca ai trimis un mail la sefii de filiale in care le dadeai niste ordine ceva . Nu am vazut , o sa vad mailul dar daca e asa , chiar ca nu e ceva in regula cu tine . Te crezi ELENA Udrea a SCMD ? Stiu ca esti obosita , tracasata , stresata , extenuata . Elena draga , mai ia o pauza , revino-ti odihneste-te . Sincer, sunt ingrijorat pentru tine . Nu uitati ca oamenii din filiale sunt colegii vostri, unii cu mult mai competenti si mai pregatiti decat 70% din vicepresedintii fondatori ai SCMD, NU SUNT SUBORDONATII VOSTRI SI NICI SLUGILE VOASTRE . NU CADETI IN PACATUL TRUFIEI. Nu va BOCANITI si voi . INCA MAI CRED IN TINE ELENA. Apropo, rubrica ta e bine venita dar prost gestionata . De ce mai ceri idei si propuneri daca ramane totul neschimbat ? Parol .

    RăspundețiȘtergere
  6. @Scorpio
    1. Daca asta e parerea pe care o las pe Pagina SCMD Drobeta Turnu Severin, imi pare rau, voi intra de-acum inainte doar ca sa citesc, nu si sa comentez. Si voi intra sa citesc doar pentru simplul motiv ca fac lucrul acesta pentru toate filialele.
    2. Sub juramant, nu sunt membru PSD. Si atata timp cat SI cei de la PSD, care erau in tandem cu PDL-ul, si-au pus "semnatura" pe blestematul proiect al legii pensiilor care ne va afecta pe toti in toamna anului 2009, imi permit sa am unele MARI retineri ... Dar consider firesc sa imi anunt colegii CINE si CUM voteaza pe proiectele de legi care ne afecteaza. Cand a votat in Comisia pt. Aparare de la Camera dl. gl. Badalan in favoarea noastra a "beneficiat" de aceleasi multumiri si felicitari ca si cei de la PNL, PSD si minoritati. Chiar daca e de la PDL. Nu ma intereseaza culoarea politica a niciunui parlamentar, ma intereseaza (si recunosc ca urmaresc lucrul acesta) CUM VOTEAZA!
    Totusi, nu pot sa uit ca in Comisia de Munca de la camera AVEAM NEVOIE DE 1(un) singur vot - de la INDEPENDENTI ca sa se faca raportul cu noi, militarii, exclusi din lege (adica sa ramanem pe legea noastra). Am avut 10 la 9. Se vota in fata mea, dl. gl. Oprea era la nici 2 m de mine, dl. Sarbu ridica mana odata cu cei de la PDL. Nu va doresc sa treceti prin ce am trecut eu atunci. M-a scos dl. Monac plangand din sala. Poate ca daca urmaream la TV faza era mai putin dureros! dar eram aproape de finalul unei perioade de lamuriri, promisiuni, discutii, lupte, sperante pe care le vedeam naruite! Vreti sa mai am nervii tari?
    3. Intamplator, am iesit din sistem la 40 de ani si un pic, dar am o vechime in domeniul juridic suficienta (15 ani e bine?) ca sa imi dau seama ce se intampla si ce trebuie sa fac/em (din pacate, nu prea multe in tara asta!). Faptul ca, din dorinta de a-mi sistematiza problemele pentru intalnirea cu reprezentantii filialelor, am solicitat presedintilor unele probleme NU POATE FI INTERPRETAT CA UN ORDIN. Detest cuvantul "ordin", la fel cum detest si adresarea cu "dna ... gradul...." sau "permiteti sa raportez ..." si alte chestii de genul acesta. Si, legat de asta, va rog trimiteti-mi un mail ca sa aflu adresa Dvs. si va voi da mesajul EXCAT asa cum l-am trimis presedintilor. Apoi reluam discutia! E obligatia mea sa aflu care sunt problemele juridice (chiar si cele "pe persoana fizica") si sa caut rezolvarea lor. Cum sa le aflu daca nu solicitand date de la filiale!? Si, din fericire, multi mi-au raspuns. Si, cu o singura exceptie (dvs), NIMENI nu a interpretat ca as da ordine. Din contra, chiar s-au straduit sa imi dea acele date cat mai repede si cat mai exacte!
    4. Sunt la fel de nefericita ca noi toti acum, dar sunt si un pic linistita ca sunt depuse exceptii de neconstitutionalitate pe ambele legi la CCR. Opinia mea e ca documentele sunt bine intocmite, verificare, ras-ras-ras- verificate! Mi-e frica sa ma gandesc la raspuns, la data de 24 iunie! "Scorul" ar fi de 5 la 4, nu-i asa?
    5. In consecinta ....?!? Sunati-ma sau dati-mi un mail daca doriti sa continuam discutia! Acum nu mai am chef de scris!

    RăspundețiȘtergere
  7. @ELENA,
    Te citez: Daca asta e parerea pe care o las pe Pagina SCMD Drobeta Turnu Severin, imi pare rau, voi intra de-acum inainte doar ca sa citesc, nu si sa comentez. !!!!

    Sunt profund ingrijorat! Ce legatura au unele comentarii/opinii cu acest Blog al SCMD Drobeta Turnu Severin?

    Blogul este deschis tuturor! Fara moderare/cenzura, deoarece LIBERTATEA DE OPINIE apreciez ca ESTE foarte inportanta, si e cam TOT ce ne-a mai ramas! (inca! pana cand, vom vedea!)

    Sigur, oricine este LIBER sa faca ce doreste! Aici a GRESIT, dupa OPINIA mea, insusi DUMNEZEU, cand i-a dat OM-ului ... "puterea sau abilitatea de a alege" - Liberul arbitru!.

    Altii, considera, in baza "aceluiasi principiu" exact opusul punctului meu de vedere: "cel mai mare dar primit de la divinitate, pe langa darul vietii!"

    Eu ce ar trebui sa fac? Sa-mi ard biblioteca, sa blestem filosofii, sa dau foc la biserici? Sa ma supar ca ...
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  8. @Admin
    nu trebuie sa faceti nimic.
    Pentru mine toate filialele sunt la fel, TOATE mi-au sarit in ajutor cand am solicitat si, asa cum am mai spus, in limita timpului, fac "cate un tur al filialelor". In ceea ce priveste pagina dvs., RECUNOSC faptul ca IN PERMANENTA am gasit lucruri foarte interesante de citit, ca e o pagina placuta si pe care am intrat si voi intra sa citesc cu placere. Atat, ca nu voi mai posta nimic (deja mi-am calcat cuvantul de 2 ori de cand am spus asta).

    RăspundețiȘtergere
  9. @ELENA,
    Liberul arbitru!!!
    Aici a GRESIT, dupa OPINIA mea, insusi DUMNEZEU, cand i-a dat OM-ului ... "puterea sau abilitatea de a alege" .....

    Ar fi inexplicabil/un nonsens sa refuzi COLABORAREA la un site unde ... te citez din nou: "RECUNOSC faptul ca IN PERMANENTA am gasit lucruri foarte interesante de citit,..."

    Asa ca ... fii bine venita cu comentarii/opinii! Nu fii suparata pe nimeni! Ehee ... cate tavaleli am luat eu ...! Ce ar fi trebuit sa fac? Sa ma spanzur? Sa plec din Romania?
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  10. Elena,
    1. Ce facem , ne luam jucariile si plecam ?
    Se pare ca intr-adevar esti obosita , stresata , extenuata daca tu as reactionezi la ceea ce am spus eu .
    2.Te cred pe cuvant , adica chiar fara sa iti dai cuvantul, ca nu esti membru PSD, nu e nevoie de juraminte . Inca ai credit si beneficiezi de aceeasi incredere si sprijin din partea mea . Eram doar mirat si nu gaseam nici o explicatie la adversitatea ta vizavi de Burcu si credeam ca sunt probleme de partid, pentru ca am sesizat acum o luna si ceva ca l-ai atacat dupa ce facuse o remarca vizavi de votul unor membri PSD parca . In fine , e nevoie de amandoi in aceasta activitate si de tine si de Burcu si e nevoie de voi impreuna. Asta voiam sa spun si asta ma durea.
    3.Am reusit sA intru in posesia mailului .E ok , nu se dau ordine ,asa auzisem , dar este totusi ceva .. " fortat " acolo, dar e vorba de stilul tau, nimic nelalocul lui . Asa ca la acest capitol, am gresit, si sincer ma bucur ca am gresit eu si imi cer scuze . Era mult mai grav daca greseai tu . Deci MEA CULPA . Un sfat totusi , si nu mi-o lua in nume de rau prea multe comentarii personale si paranteze . Esti jurist, mergi la obiect , nu divaga . Repet , e doar un sfat, prietenesc, sincer, tu faci cum vrei . Nu spun ca eu am dreptate , e doar un punct de vedere , ia-l ca atare .
    4-5. Dovedeste ca esti un om echilibrat si nu te supara precum copii de gradinitza la prima cearta . Am spus-o si data trecuta , apreciez activitatea si munca ta .Si apropo, nu confunda punctele mele de vedere cu blogul severinului . Nu reprezint nici oficial nici neoficial alt punct de vedere decat cel personal .
    In ceea ce priveste sansele noastre la CC, raspunsul il stii si tu ca si mine . NU AVEM NICI O SANSA . S-au facut cartile , s-au transmis mesajele , s-a aratat " pisica " celor ce ar putea sa voteze impotriva legilor lui Basescu . Nu vor misca in front nici membrii Curtii Constitutionale . Sa nu mi-o luati in nume de rau, dar unica sansa a nastra e CEDO . Am spus asta de la bun inceput . BASESCU E UN SANTAJIST NESIMTIT CARE E IN STARE SA CUMPERE , SA VANDA, SA AMENINTE , SA LOVEASCA IN ORICINE II STA IN CALE . NICI COPII NU SCAPA DE MANA LUI . Iar sarmanii judecatori de la CC , sunt si ei oameni care au gresit la viata lor deci sunt santajabili si santajati . Vor vota chiar impotriva constitutiei , dar pentru interesul propriu . NU SPERATI DEGEABA .

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri