Google Translate

luni, 14 iunie 2010

Teo Trandafir, un politician de care vom mai auzi! Te iubim, Teo!


Teo Trandafir, cel mai proaspat parlamentar al PDL, si-a anuntat, luni, intentia de a vota, marti, in favoarea motiunii de cenzura depusa de PSD la adresa Cabinetului Boc:
"Sunt de acord sa fie reduse salariile bugetarilor. Sunt de acord cu faptul ca ei, care au 25 - 35 de ani, isi pot gasi de munca, isi pot rotunjii salariile lucrand la privat.
Dar sa ai 75 - 80 de ani si sa-ti taie cineva pensia, e neplacut. Sincer n-am simtit ca pot vota asa ceva. Fiecare are o limita peste care nu poate trece", a declarat Teo Trandafir, pentru ziarul Gandul.

Teo Trandafir a adaugat, la Realitatea Tv, ca "Eu nu imi dau demisia din PDL, nu imi tradez colegii".
Potrivit Gandul.info, fosta realizatoare de televiziune este, insa, constienta de consecintele politice ale gestului sau:


"Ma vor da afara cu siguranta. Dar am un mare noroc: am fost politician doar o luna. Astfel ca perspectiva nu e chiar inspaimantatoare."Intrebata ce se va intampla cu cariera ei politica,
Teo Trandafir a raspuns ca
"Abia maine e votul, si probabil, tot maine, va fi excluderea. Pe urma ma voi gandi."
Integral aici: Teo Trandafir a anuntat ca voteaza motiunea de cenzura, nemultumita de taierea pensiilor: N-am simtit ca pot vota asa ceva, fiecare om are o limita peste care nu poate trece

Mai sunt romance in Romania!
Imi esti draga , Teo Trandafir!
Iti cer iertare, am avut un moment
cand m-am indoit de tine! Am gresit!
Iarta-ma!


Numărul parlamentarilor care susţin căderea Guvernului şi stoparea reducerilor de salarii şi pensii creşte pe zi ce trece. După cedeputaţii PDL Daniel Oajdea şi Teo Trandafir au decis să voteze în favoarea moţiunii de cenzură, a venit rândul unui deputat din partea minorităţilor naţionale să facă acelaşi lucru.

Deputatul Uniunii Bulgare din Banat Niculae Mircovici a declarat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea "La Ordinea Zilei", de la Antena 3, că va vota pentru moţiunea de cenzură, întrucât nu poate fi de acord cu măsurile pe care Guvernul Boc doreşte să le aplice.
"Nu e vorba de faptul că fac ceva împotriva grupului minorităţilor naţionale. Noi în grupul minorităţilor nu am votat niciodată moţiuni. De data aceasta problema este diferită. În legile pentru care Guvernul îşi asumă răspunderea există anumite lucruri cu care eu sub nicio formă nu pot fi de acord. În primul rând este vorba despre acele probleme care încalcă legalitatea şi constituţionalitatea.

Atâta timp cât în noua lege care se disută în momentul de faţă în Parlament promovată de actualul Guvern se discută de principiul incesibilităţii pensiei, deci a imposibilităţii proprietarului pensiei de a ceda o parte din această pensie, cum putem vorbi de a lua?",
a declarat Niculae Mircovici.

Relateaza Antena 3 : Deputatul minorităţilor Niculae Mircovici va vota pentru moţiunea de cenzură (VIDEO)

Cinste voua, dragi cetateni romani!
Cu POLITICIENI ca voi, putem reveni la
NORMALITATE! Romania poate renaste!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

V.Burcu

4 comentarii:

  1. Circ în Parlament pentru alegerea judecătorilor la CC
    ______________________
    Scandal pe toate fronturile în Palatul Parlamentului. La Cameră, deputaţii Opoziţiei au strigat “Ruşine” şi au refuzat să prelungească şedinţa de plen, după ce timp de două ore au aşteptat-o pe Roberta Anastase, care s-a închis în biroul său cu premierul Emil Boc şi unii lideri ai UDMR.

    La câţiva metri distanţă, în sedinţa de plen a Senatului, tot strigăte şi acuzaţii s-au auzit. Liberalii au chemat presa să filmeze cum senatorii PDL făceau presiuni asupra colegilor săi pentru ca aceştia să o voteze în funcţia de judecător la CC pe Iulia Motoc.

    PDL - Rusinea Romaniei!
    Idem ... ciracii lor!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  2. UPDATE 21:30
    ____________________
    La această oră circul din Camera Deputaţilor continuă. La un moment dat, parlamentarii s-au îmbrâncit, iar Boureanu (PDL) şi Bănicioiu (PSD) au fost la un pas de bătaie, în contextul acuzaţiilor PSD că unul dintre deputaţii PDL votează la două cartele.
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  3. TEO, draga,cum poti fi colega de partid cu un firfizon(BOU-reanu)?In acest moment(cand scriu comentariul)te vad,draga TEO,pe o banca in parlament avand o fatza foarte trista. Dragi camarazi,activi si rezervisti, traim acum cele mai nefericite zile din viata noastra.Cei care conduc aceasta tara au aruncat cu noroi pe toata ostirea Romaniei iar acum acesti CRIMINALI baga mana in buzunar.Ma intreb, clipa de clipa, cum pot fi stopati acesti indivizi dezaxati?

    RăspundețiȘtergere
  4. Oameni buni, ce asteptati de la Teo ? S-a apucat si ea de politica , pentru ca se plictisise de de tv si pentru ca nu voia sa mai stea la mana sefului . Voia si ea sa fie cineva sa simta si puterea nu numai faima . Si s-a dus si ea acolo unde a fost primita si unde i s-a oferit functia , fara sa se intrebe si sao intereseze unde se baga . O gasculita care s-a vrut politician . E pregatita pentru asa ceva , cum sunt eu pregatit sa pilotez un avion .Dar pe ea nu o intereseaza . S-a vazut in parlament, si-a vazut visul cu ochii, e super . Ce conteaza ca s-a facut frate cu dracu pentru asta ? Asa ca , nu o mai tot ridicati in slavi, pentru ca a votat motiunea . Mare scofala . E doar o gasculita ajunsa parlamentar fara sa stie ce inseamna asta . Nu o mai cautati de oua , nu face oua de aur . Nici nu cred ca face oua .

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri