Google Translate

joi, 8 iulie 2010

Dupa recalcularea pensiilor, Basescu propune impozitarea si nu numai ...

Presedintele Traian Basescu s-a aflat miercuri, de la 13.30, la Radio Romania Romania Actualitati, unde a acordat un interviu. Nu as dori sa va stric ziua, dar este INCREDIBIL ce am aflat:

1. Stapanul absolut al poporului roman, i-a identificat ieri pe pensionari (ce o avea doamne cu ei), cu una din "zonele cancerigene" ale bugetului de stat. Vătaful natiunii, a găsit pe loc şi "soluţia de vindecare": de la 1 ianuarie 2011, să fie impozitate toate veniturile, inclusiv pensiile "nesimtit de mici" (pensia minimă garantată de 350 de lei, circa 800.000 de amarati).

2. Apocalipsa bugetarilor continua! De fapt, sunt "prima zona cancerigena", definita prin: "procentul extrem de ridicat cu salariile din sectorul bugetar"! Sa inteleg ca reducerile salariale cu 25%, darea afara pe capete, nu sunt suficiente! Mai vrea si altele!

3. Războiul cu pensio­narii a continuat in alt registru, Judecatorul suprem afirmand că sistemul pen­si­o­nărilor pe caz de invaliditate re­prezintă o adevărată "reţea a corupţiei", dovadă fiind că, din cele 12.000 de dosare controlate până acum, 3.000 au fost trimise la reexa­mi­nare.

4. Eheee ... Acum e acum! Tineti-va bine!
Fratilor, iata cum graieste El Grande Comandante:
a) Si pensionarii din categoriile speciale - magistraţi, poliţişti, angajaţi ai serviciilor speciale - ar trebui să primească pensia publică de la aceeaşi vârstă cu ceilalţi pensionari, 60 de ani pentru femei si 65 de ani pentru barbati..
b) Pensionarii din categoriile speciale ar putea să se încadreze în muncă precum orice disponibilizat, după ce se pensio­nează, "la 40 şi ceva de ani", ur­mând ca abia la împlinirea vârstei uzuale de pensionare să primească dreptu­ri­le ce i se cuvin de la stat.Militari, La commedia è finita!
Eheee ... Ce pensie? Ce reduceri, ce recalculari!?
A gasit si aici solutia: luata toata, definitiv!
Are sens sa traduc din romana in romana?
Sa reiterez spusele "academicianului" national?

V.Burcu - un pensionar,
amenintat ca i se va lua si pensia,
care i se va mai acorda apoi ... in ceruri!

28 de comentarii:

  1. Presedintele deschide o cutie a Pandorei, fortat poate si de ultimele cataclisme care s-au abatut asupra noastra. Atat cele naturale, cat si cele economice. In concluzie, seful statului nu se simte responsabil de unul singur pentru destinul tarii.
    Nu se simte responsabil nici macar alaturi doar de ai sai, impreuna cu care guverneaza de un an si jumatate. Nu. Responsabilitatea actualei situatii ne apartine fiecaruia dintre noi.

    Pe scurt, la greu, cu totii suntem responsabili de soarta tarii. "Nu ma simt singur responsabil pentru soarta tarii, toti cei 22 de milioane suntem responsabili", a declarat Traian Basescu la Radio Romania Actualitati.
    .....................
    Evident, cel mai responsabil dintre romani pentru soarta tarii este insasi autorul acestei teze, desi el nu este, intr-adevar, singurul responsabil. Ii urmeaza de foarte aproape toti cei care l-au sustinut, cei care l-au votat si toti cei care ii sunt in continuare fideli, sprijinindu-i proiectele, ideile si strategiile politice. Sub el imediat, in ordinea responsabilitatii, sunt toti cei pe care i-a numit in functii, in frunte cu premierul, pe care a insistat sa il numeasca de doua ori la conducerea Executivului, in ciuda faptului ca Emil Boc a fost o data demis de catre Parlamentul Romaniei.

    Nu se poate pune semnul egalitatii intre responsabilitatea lui nea' Ion din satul Gumesti si raspunderea pe care o poarta premierul, de exemplu, sau, mai rau, presedintele tarii. Raspundere pe care o poarta presedintele tarii, alaturi de oamenii sai de la guvernare, plus intregul sau aparat care conduce Romania poarta o uriasa raspundere pentru destinul acestei tari.

    Restul cetatenilor pot fi trecuti cu lejeritate mai degraba in dreptul victimelor colaterale ale unei guvernari cand mai rea, cand mai dezastruoasa, cand de-a dreptul apocaliptica.
    ....................
    Presedintele a reusit sa ne transmita fiecaruia dintre noi ideea ca noi toti suntem responsabili pentru alegerea domniei sale in cea mai inalta functie a statului, unde responsabilitatea pentru soarta tarii este concentrata in cel mai inalt grad. Aici, seful statului a avut dreptate, noi toti purtam ACEEASI responsabilitate in privinta alegerii domniei sale si a consecintelor care vor decurge pana in final din aceasta alegere a milioanelor de romani care l-au votat.
    Sursa:http://www.ziare.com/basescu/presedinte/22-de-milioane-de-responsabili-niciun-vinovat-1027896

    RăspundețiȘtergere
  2. ... a mai afirmat Băsescu.

    El a opinat că şi pensionarii din categoriile speciale - magistraţi, poliţişti, angajaţi ai serviciilor speciale - ar trebui să primească pensia publică de la aceeaşi vârstă cu ceilalţi pensionari.

    Preşedintele a apreciat că pensionarii din categoriile speciale ar putea să se încadreze în muncă, precum orice disponibilizat, după ce se pensionează, "la 40 şi ceva de ani", urmând ca abia la împlinirea vârstei uzuale de pensionare să primească drepturile ce i se cuvin de la stat.

    "Pensia ţi-o dau când împlineşti vârsta de pensionare, de 67 de ani. Acum te duci în câmpul muncii, ca orice disponibilizat. De ce se numeşte atunci vârstă de pensionare? Ca să nu iau pensie de la 18 ani, pentru că mă fac pensionar de invaliditate la 18 ani şi primesc pensie până la 90 de ani", a explicat el.
    Sursa: http://www.mediafax.ro/politic/basescu-pensionarile-de-invaliditate-o-retea-de-coruptie-demonstrata-6515477

    RăspundețiȘtergere
  3. 134. Alooooo frati romani, treziti-va !!!!!
    de Valeriu | 8/07/2010 12:01:42
    Acest tradator de tara, arhicunoscut in Romania, sub numele conspirativ de Traian Basescu, considera ca noi ceilalti romani ne aflam pe latifundiile sale private. Fratilor dati-va seama ca acesta nu raspunde de faptele sale datorita bolii psihice - PARANOIA - pe cand noi cei sanatosi suntem datori sa raspundem in fata copiilor nostri a parintilor care sunt pensionari. Suntem datori fata de cei morti in decembrie 1989. Trebuie sa-i facem raspunzatori pe cei din guvern si pe acest om care se crede mai presus de oricine(a nu se confunda functia cu ***). Voi nu observati ca acesta nu are pic de respect fata de parintii sai(inclusiv socrii) care si ei sunt pensionari ??? Numai un tradator de tara, sau un paranoic se comporta asa. Tind sa cred ca acesta se amuza si distreaza pe seama necazurilor noastre - a celor multi si oameni - si face pe deplin jocurile cuiva din afara Romaniei. UN TRADATOR AL NEAMULUI ROMANESC - POATE CA ESTE CHIAR BLESTEMUL LUI CEAUSESCU........... Cred si sunt ferm convins ca cei in drept se pot sesiza din oficiu sa-i judece si condamne pe Basescu si Boc, fara nici-o remuscare, pentru savarsirea Infractiuni de genocid si contra umanitatii (Art. 438-439 Cod Penal). Acest lucru il pot face pana nu va fi prea tarziu si se poate lasa iarasi cu varsare de sange ca in decembrie 1989.

    133. cancer
    de hahaitu | 8/07/2010 12:01:31
    Acum pensionarii sunt cancer? Bine ca te-au votat si a doua oara! Eu zic si ca mine multi altii, ca adevaratul CANCER il reprezinta turma portocalie,incepand de la statuia LEU,continuand cu P-ta Victoriei,ministere, companii si agentii de stat unde viermuieste clientela portocalie a pedeleilor. Poate ne spune JUCATORUL pentru ce s-a imprumutat anul trecut cu acea suma importanta;pentru salarii si pensii,dupa cum ne-a prostit? Minciuna,bani avea tara pentru asa ceva! Nu avea bani pentru pusculita de partid(pdl) pentru datorii electorale.Si mai avem tupeul sa-i face mincinosi pe amaratii de sinistrati!Mare porcarie,jucatorule!
    Sursa: Comentarii, http://www.jurnalul.ro/stire-observator/basescu-pensionarii-cancer-la-buget-548842.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Voalat,Basescu reaminteste si invita UNPR - OPREA, sa plece de la Guvernare

    Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, 08 iulie, la TVR, că a existat un partid care a spus că iese de la guvernare dacă se umblă la pensii, el precizând că dacă preţul nesacrificării ţării este plecarea unui partid din Guvern, atunci acel partid trebuie să plece.

    El a mai spus, fără a nominaliza, că a existat un partid "extrem de ferm", care a ameninţat că iese de la guvernare dacă se umblă la pensii.

    "Dacă preţul nesacrificării ţării este plecarea unui partid de la guvernare, să plece", a mai spus preşedintele.

    Daca exista ONOARE, asa ar trebui: sa plece!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  5. @Am auzit dar, din pacate, nu am avut timp sa vad interviul/interventia domnului presedinte Basescu la TVR1 aseaar, la 21,00 sau 21,30.
    Are cineva detalii?

    RăspundețiȘtergere
  6. A spus aceleasi prostii ca la radio. O singura noutate: fara a nominaliza, invita/aminteste UNPR - OPREA sa plece de la Guvernare!

    RăspundețiȘtergere
  7. MANEVRE ! Doamne , ma doare inima cand vad cat de botanisti suntem .
    Ia sa facem un calcul :
    1.Basescu si Oprea o pun de un partid mic "just in case "
    2.Se fac declaratii, valuri, Oprea sepune un pic de-a curmezisul, se da patriot si armata ii cade in brate si odata cu ea , si ati fraieri care ii cred cuvinele .
    3. Vine momentul adevarului si Oprea nu poate vota decat conform interesului personal si de partid , moment in care lumea se prinde de acalaeala si se sisteaza inscrierile in partid
    4. Partidul lui Oprea in ciuda insistentelor si eforturilor , ramane pe linie , nu numai ca nu mai creste , dar incepe sa si scada in unele locuri .
    5.E nevoie de o noua diversiune , mai ales ca intre timpm se inaspresc relatiile Basescu-PDL, si cauzele sunt cunoscute cei trei corifei, boala lui Basescu, pretentiile blondei Elena.Tot mai multi PDL-isti realizeaza ca Basescu si pdl-ul lui sunt terminati si se pregatesc de o mica schizma . Va spuneam acuma cateva luni de marea debarcare . Se coace .
    6."Apare" o noua diversiune , un nou partid,foarte "popular " cu oameni cum ii place lui Basescu ,Elodisti, botanisti telenovelisti si manelisti.Cine crede ca Mogulul de la OTV s-a transformat peste noapte de dragul Elodiei, "sus paharele in aer" cum spune Cassa Locco " parca .
    7. Exista totusi riscul ca OTV-ul sa scape de sub control, cu prostimea nu te pui si atunci hai sa mai cosmetizam UNPR-ul , zice cineva . Si atunci ...
    8. Hai sa il trecem in opozitie , hai sa aratam lumii ca Oprea are onoare si isi da demisia si vom avea de partea noastra si boborul OTV-ist si militarul rezervist .
    9. Oprea se cearta cu Boc, se da un pic si Basescu, fara prea mare tam tam , fara sa se puna pe tapet ceva compromitator, doar asa , praf in chii prostimii ,ca oricum PDL- ul se scufunda .
    10. Dupa aia Basescu se cearta nu Boc, cu crocodilii din PDL care "l-au sapat" din interior si au supt sangele poporului, iar el devine "independent ".
    Program Basescian in 10 puncte . Fabulez ?Urmariti evenimentele si mai vorbim . Va mai spuneam candva sa asteptati sfarsitul piesei, cand toata lumea il pupa pe Oprea , pentru declaratiile dinainte de vot . REMEMBER ?

    RăspundețiȘtergere
  8. si daca partidul nesupus este U.D.M.R.?
    este cineva care crede in partidul lui Oprea?

    RăspundețiȘtergere
  9. De acord cu rationamentul lui Scorpio. Sincer, asa vad si eu lucrurile.
    Oprea patriot, aparator al Armatei, al cinstei, corectitudinei? Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba!...
    Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule Rinciog
    Nici nu credeam ca vezi lucrurile altfel . Esti un tip cu capul pe umeri, dar ai grija la sanatate . Sa nu patesti ca Vasile. Am auzit ca nu ai fost la Alba Iulia din motive de sanatate . Mai lasa munca la hei rup , ca nu iti face nimeni statuie . Cine ti-a oferit o mana de ajutor din colegi ? Sunt sigur ca au spus toti " da Dumitre, ai grija , dar sa nu uiti sa faci ... " In ceea ce-l priveste pe Oprea nimic nu se mai poate spune despre el decat faptul ca a votat legea unitara a pensiilor si masurile de austeritate . Orice va spune sau va face de acuma incolo este egal cu zero . Dupa mine poate sa se rada si in capo si sa-si toarne miere si cebusa in cap , tot tradator ramane . Imi pare rau ca nu suntem in evul mediu. As fi avut dreptul sa il provoc la duel si sa-l termin ca pe orice tradator.La cati purici a facut in armata(pentru el armata s-a terminat la gradul de maior , asta sa fie clara ) sunt convins ca nici sa traga cu pistolul nu e in stare .
    Cine mai crede in Oprea , ori e prost,ori masochist, va rog sa ma scuzati , asta e adevarul este deja AXIOMA .

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca vi-l puneti in cap pe Oprea in felul asta, credeti ca rezolvati ceva? Oprea e puternic, e seful Armatei. Sindicatul ar avea nevoie de relatii bune cu Oprea ca sa poata avea sedii smd. Voi ce castig aveti din faptul ca nu va sfiiti sa spuneti cu voce tare ce ganditi? Daca vreti sa ajungeti sa contati candva, intr-un viitor nu foarte indepartat, trebuie sa va faceti frati cu dracul...

    RăspundețiȘtergere
  13. Cam aveti dreptate domnule.nu stiu de ce cred unii colegi ca este musai sa ataci la persoana pt. a impune un punct de vedere.probabil e prin prisma pierderii unor avaantaje personale si atunci furia se canalizeaza spre cel considerat vinovat. pe de alta parte se sugereaza implicarea sindicatului in ,,strangerea de semn." pt. alegeri anticipate. nu sunt membru de s.dar cred ca nu e treaba S. sa se implice intr-o activitate eminamente POLITICA. Sindicatul parca are alte obiective[la modul general]Oricum eu sesizez ca SCMD are o hiba de natura juridica . cred ca cei in drept ar trebui sa se aplece cu atentie pt. rezolv. problemei pana nu este prea tarziu

    RăspundețiȘtergere
  14. @cezar,
    strangerea de semn. pt. alegeri anticipate - NU este cum spui tu, activitate eminamente POLITICA. Este o ATITUDINE civica, cred eu, unul dintre milioanele de alegatori anonimi, a poporului, caruia cutitul guvernarii i-a ajuns la os. Se pare ca ma insel! Inca se traieste BINE in Romania! Sa stam linistiti! BUNA Guvernare, ne pregateste o IARNA pe merit! Sa traiti bine!

    RăspundețiȘtergere
  15. STAI DE VORBA SI CU CEI 5 MILIOANE DE MANELISTI CARE I-AU VOTAT [PE BASE CA DE LA EL PLEACA TOTUL].POTI FI SIGUR CA NU-I MAI VOR O TURA?

    RăspundețiȘtergere
  16. @Ghita
    Niciodata nu am zis niciun cuvintel anti-Oprea. Nici anti-partidul sau. Nici anti-Sarbu. Dar, dupa votul pe legea pensiilor in plenul Comisiei de munca din C. Deputatilor, am iesit plangand (eu plang extrem de rar). Mai aveam nevoie de 1(un) vot, de la ei, de la independenti. ca in final a fost 10 la 9! Asadar, ei ne-au eliminat din lege!

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Desi am convingerea ca nici Crin nici Geoana n-ar fi sarit calul atat de tare in privinta militarilor si a Armatei si ca n-ar fi sfidat pe fata Legea si Logica cea mai elementara, tot nu cred ca alegerile anticipate ar ajuta cu ceva...

    Vreau sa intelegeti ca il detest pe Oprea cum ii detest pe toti famelicii erijati in barbati destoinici si pe toti hotii care in 20 de ani de 'democratie' au reusit sa-si insuseasca munca de juma' de secol a unui intreg popor si care striga acum cat ii tin bojocii: hotii! Si ca sunt de acord ca Scorpio si Rinciog l-au citit bine pe d-l Oprea.
    Numai ca mi-ar placea sa gasim o cale de a ne folosi de el si de a-i dejuca planurile la modul subtil si inteligent... Nu stiu, zic si eu asa...

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga Ghita
    Asta vrea si Oprea . UNPR a inceput o campanie furibunda in teritoriu dupa membrii SCMD . De ce ? Pentru ca sunt din Armata , pentru ca multi sunt verticali si pentru ca au nevoie de aplaudaci . Daca Oprea voia sa faca ceva pt SCMD , putea sa faca macar atat . Sa le acorde cate o camaruta prin cercurile militare si atunci, multi ar fi spus" da domnule , el face ce poate saracul. Nu a putut vota cu noi, pentru ca il scalpa Basescu si e mai bine pt noi sa fie el acolo in fruntea armatei si nu altul, pentru ca e de al nostru. " asa ar fi gandit si s-ar fi tapit gugulanul . Dar Oprea nici macar atat de diabolic nu a fost . Ii putea pacali pe multi daca le dadea un " semn si lor de mila mariei sale " Dar are atata ura impotriva celor ce au ajuns colonei , si generali de drept , incat acuma vrea sa-i umilesca pana la insuportabilitate . TIGANUL CAND A AJUNS IMPARAT , PRIMUL LUCRU PE CARE L-A FACUT A FOST SA IL OMOARE PE TAICA-SAU . Oare de ce ?
    Cui nu i-a ajuns umilinta la care ne-au supus Basescu si Oprea , sa spere in continuare si sa tina aproape . Si eventual sa se umileasca singuri, inscriindu-se in UNPR, si laudandu-l pe Oprea , pentru ca e puternic si e seful armatei . GHITA TATA , M-AI DAT GATA . Dar de fapt ce ma mai mira , cand tu , spui ca esti militar , si habar nu ai de afacerile lui Badalan .Daca exista reincarnare , cred ca in cealalta viata ai fost sau daca nu ai fost iti recomand sa te faci strut. Si de cate ori e pericol, baga capul in nisip. Scapi de necazuri .

    RăspundețiȘtergere
  20. Cezarica ,
    Hai mai, zau, doar atat poti ? Cum adica , sa stau linistit si sa ma uit cum Basescu, Oprea isi bat joc de haina miltara si sa tac , pentru ca asta e activitate politica si militarul nu face politica nu ? Nu e asta treaba sindicatului ? Dar care e mai cezare .? Ia spune tu , care e ? Sa stea in bamnca lui, sa plateasca cotizatia , sa stea la rand la bilete tratament, sa se insrie la CAR si sa mearga la vot sa voteze cu partidul nu ?
    Si asta , in timp ce Basescu vinde flota , Tariceanu vinde gazele si petrolul din Insula Serpilor ,Guvernul vinde Rosia Montana , UDMR vinde industria farmaceutica si padurile ungurilor , Tofan vinde tehnica oricui vrea sa cumpere dupa ce o cumpara sub titlul de cauciucuri, Oprea vinde toate terenurile unitatilor dezafectate ( cica le cedeaza obstii ),si toti la un loc ne-au vandut pe noi, "en goss si en dettaille ".Iar talica , cezarica ma indemni sa stau bland , ca nu e treaba mea . Si nici pensia mea pe care mi-o ia din buzunar nu e treaba mea si nici legea80 pe care o fac praf nu e treaba mea si nici dreptul meu la asistenta medicala nu e treaba mea si nici dreptul meu de a avea o pensie ocupationala asa cum au toti militarii din tarile civilizate nu e treaba mea si nici mandria mea de a spune " sunt militar " nu e treaba mea . Domnule Cezar si domnule Ghita , care sustineti ca nu e treaba noastra sa ne luam de oamenii politici , va anunt ca mor cu ei in dinti, dar nu ma las . INDIFERENT CINE E BASESCU SAU OPREA , CE FUNCTIE AU SAU CAT DE PUTERNICI SUNT. MI-AR FI RUSINE SA MA DUC PE LUMEA CEALALTA SI SA MA INTREBE FOSTII MEI COLEGI DIN SCOALA MILTARA SAU DE SERVICIU ,CARE STIU CA NU AM PLECAT NICIODATA CAPUL " CE E PE ACOLO ? SI TU , TU CE AI FACUT ? " IAR EU SA RASPUND CA AM STAT CUMINTE , PENTRU CA EU NU FAC POLITICA , IAR BASESCU SI OPREA SUNT PUTERNMICI SI M-AM DAT BINE PE LANGA EI .FACETI VOI ASTA . EU NU !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. OHOhooo..s-a intors PISOIASUL cu bater. incarcate si ghiarele ascutite.Tineti-va bine.Nu pot sa nu te intreb motane pe unde ai umblat?si vorba unora <<ce sarcini ai mai primit".in ceea ce ma priveste cred ca ar trebui sa mai citesti odata comentariul(cred ca m_ai conf. cu altul).eu ca NEmembru de Sindic.celor cu peste3000,atrageam atentia ca e posibil sa aveti o HIBA de natura juridica . nu esti curios---?

    RăspundețiȘtergere
  22. Cezarica matale uiti de la mana pana la gura. Pai nu ziceai matale, citez: "nu sunt membru de s.dar cred ca nu e treaba S. sa se implice intr-o activitate eminamente POLITICA" am incheiat citatul . Pai la care activitate eminamente politica te frefereai talica ? Si te rog eu , asa , ca intre amici de blog, lasa glumele cu statele de plata , ca ma dezbrac de maniere si uite ca am stat 7 ani acasa . Daca ai stiinta , un semnal ceva ca figurez pe stale cuiva sau dacaai auzit macar pe cineva care sa stie ca primesc comenzi sau am firma de distributie , spune-o tare , sa afle tot poporul, daca nu fara insinuari mascate . Am pretentii la matale . Nu ma intoarce la faza 1 cand nu stiam in ce catergorie sa te incadrez la cezari sau la magari .Ador micile impunsaturi, urasc insinuarile nefondate .Sunt om , pot gresi si eu in aprecierile mele , nu pot avea mereu dreptate , dar de aici si pana la insinuari de sarcini de partid e mult . Nu e nevoie sa imi pui foc sub talpi, mai sar eu din cand in cand ca floricelele si fara ajutor .

    RăspundețiȘtergere
  23. @PISOIAS-BIIINE motanel, ce sensibil te facusi frate,nu mai pate omul sa faca un spirit de gluma ca gata scoate sabiile [ghearele] la inaintare.eu ma refeream la sarcini date de sotie soacra etc.cum sa cred eu asa ceva ,eu care nu am nici in miNe incredere intodeauna.PISOIAS E NASOALA TREABA. INTRA PE LEGEA 119DIN 2010 SI TE ROG SPUNE-MI SI MIE CE INTELEGI.EU CRED CA DISTINSII NOSTRI COLEGI VOR SA NE-O MAI TRAGA ODATA FARA ALIFIE CELOR IESITI INAINTE DE 2001. ASTEPT

    RăspundețiȘtergere
  24. Cezarica tata , las-o jos ca macane . Esti din Ploiesti ? Nu o intoacre ca in orasu ala republican ca nu tine . Ai comis-o ai comis-o , ridica mana spotiv si gata . In ceea ce priveste L119 nu m-am uitat inca la ea , desi are doar 18 articole , dar am dat un oarecare raspuns la ceea ce trebuie s afacem daca se fac iara discriminari . Eu Nu ma mai mir de legile lui Boc . Sa fiu sincer,. m-as mira sa fie vreo-una corecta . Chiar , a facut cineva o inventariere sa gaseasca una macar fara hibe ?

    RăspundețiȘtergere
  25. Vizitatorule, daca citesti AZI, (cand se reinventeaza roata de catre unii), sau de azi incolo, ACEASTA postare si comentariile ei, gandeste-te ca o puteai face cu 21 de zile in urma!

    Gandeste-te ca DACA am fi COMENTAT atunci cateva sute de oameni, ATITUDINEA noastra poate ajungea si unde trebuie, la EMITENTUL enormitatilor zise de "mai marele ostirii romane"! Dar noi ... noi dormeam atunci! Faceam glumite ... prin cotloanele net-ului! Asta e ...
    Asa va fi mereu, in ura si dezbinare!
    Altminteri, ce sa zic? Asta vrea si puterea! Incaierare generalizata!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  26. Dezamagiti? Tristi? Scarbiti? Da’de ce , fratilor? De ce credeti ca meritam alt tratament, atata timp cat actualii generali activi ai armatei romane se comporta ca niste contabili speriati, ascunzandu-se pe dupa usi si pe sub birouri cand se incrunta la ei un „om politic” cu liceul la baza? Dar sa-i vezi cand vor iesi in pensie ce articole vibrante si patrunse de indignare fata de nedreptatirea rezervistilor vor posta in gradina lu’dom’Vasile Burcu. Atata timp cat multi din acesti generali isi obtin stelele dupa ce le dezlipeste Baselu de pe sticla de wiskey la ce sa ne asteptam? Atata timp cat militarii activi, fostii camarazi ai celor loviti azi, SE BUCURA (si am proprietatea termenilor) de loviturile pe care le primesc rezervisti in speranta ca le vor creste lor soldele? Atata timp cat noi, cei loviti de „lege”, cum reactionam la aceasta lovitura? Scriind ( asa ca mine acum). Dandu-ne cu parerea. Injurand. Acuzand. Dar NEMISCANDU-NE BASANAUL DE PE SCAUNE. NEPUNAND IN MISCARE NICI UN ALT MUSCHI, DECAT CEI AI DEGETELOR SI CEI AI LIMBII. In acest caz, singura replica pe care o putem primi este cea pe care a primit-o Bula pe timpul lui Ceasca, atunci cand a facut cerere ca sa nu mai plateasca PIP-ul, pe motiv de impotenta:
    Doar cu degete si limba,
    Legea asta nu se schimba.

    RăspundețiȘtergere
  27. Pentru cei ce aveti probleme renale si obisnuiati sa mergeti la Olanesti, la tratament, va transmit ce am gasit pe un blog:
    “In Rm.Valcea, milionarii Ion si Maria Tudor ” sotul Deputat PDL si sotia Patroana TV VTV ” au pus Stapanire pe toate Izvoarele cu Apa Termala din Loc. Baile Olanesti si anume ” de cand se stie, toata lumea avea acces liber si gratuit la aceste izvoare ” dar mai nou, aceste 2 persoane prin firma SC.Olanesti-Riviera SA, au montat niste Grilaje Metalice iar Accesul in incinta izvoarelor se face pe baza unor Cartele Magnetice, ca la metrou, care costa 7 lei/zi deci, fiecare turist dar si locuitor trebuie sa plateasca”.
    Aerul inca nu-i pe cartela, dar se lucreaza la asta.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri