Google Translate

duminică, 18 iulie 2010

La Cannes, cu painea de acasa? Pensionari, bugetari si voi sinistrati luati aminte! Ei sunt alesii nostri!

În timp ce ţara o duce din ce în ce mai prost, iar românii strâng cureaua pentru ziua de mâine, Elena Băsescu pare lipsită de orice grijă. Nici nu ar avea de ce, doar măsurile luate de premierul Boc, la sfatul preşedintelui, nu afectează categoria ei.

Şi, ca o adevărată divă, care se ţine departe de ţară pe vreme de criză, Eba şi-a luat iubitul de mânuţă şi au plecat în cea mai luxoasă staţiune de vară din Europa, pe Coasta de Azur.

Iar dacă în România se specula o despărţire între europarlamentară şi partenerul ei, Bogdan Ionescu, alias Syda, relaţia lor pare mai sigură ca oricând. Aşa că, potrivit Libertatea, mezina preşedintelui s-a cazat la InterContinental Carlton, unul dintre cele mai extravagante hoteluri de pe Riviera Franceză.

Cei doi au fost nevoiţi să scoată din buzunar 1.000 de euro pe noapte, o nimica toată pentru obrazul subţire al Elenei.
Sursa: Obraz subţire! Elena Băsescu, cazare la Cannes cu 1.000 de euro pe noapte
Au mai scris si altii:
EBA şi Syda, escapadă de lux la Cannes
Ei nu trebuie să facă pâine acasă: Elena Basescu si Syda, concediu de mii de euro la Cannes

Va las pe voi sa comentati!
Mie imi este rau!

V.Burcu

46 de comentarii:

  1. Nenea moderatoru, aflasi? Si ELENA vice/SCMD A FOST PLECATA! O spune lui cezarica, cel care ii ducea doru! (De parca numai el..., dar altii... tace!) Daca o fi fost si ea la ... Cannes? Ce mai ziceti? ...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim
    Citeste cu mai multa atentie. Chici cu cine am fost plecata?

    RăspundețiȘtergere
  3. LOL! Cu cine?! Eu cred ca, fara DUBII, cu sotul, familia! Problema este alta: e vorba de locatie! Cool vad ca se doreste a fi la ... Cannes! Cu ... EBA, Syda si altii ca ei ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Am inceput sa ma incurc in ... anonimi! Daca nu vreti sa va dati numele, nu-i bai! va propun sa va alegeti, totusi, cate un alt "nume" dupa care sa va ascundeti, ca sa nu va incurcam!

    RăspundețiȘtergere
  5. asta e farmecul.... suntem .... anonimul de la ... ora .... Ex: @Anonim 15:57 (...mesajul...); asta.... ca sa nu mai fim incurcati pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un fost sef al SMG are o pensie (nesimtita , bineinteles) de aproape 1400 E pentru o luna... In conditiile in care tatal lui nu-l poate ajuta (pentru ca si-a donat salariul , in totalitate , pentru sinistrati ) , acest fost 'cel mai mare militar din Romania' nu va putea sta la hotelul cu pricina decit , cel mult , o singura noapte...

    RăspundețiȘtergere
  7. @ mos alecu
    NASPA!!!
    Mai mai ca-i plang de mila !!!fostului sef SMG/cui altcuiva credeati!!!
    La cei 400 E ai mei (ofiter superior trecut in rezerva in 2000), ma gandeam ca daca ma restrang un pic ,poate dau o fuga pana la bulgari/ in wikend bineinteles. Ce zici Cezar facem benzina jumi/juma ?
    Unul dintre ANONIMI... prietenii stiu care...

    RăspundețiȘtergere
  8. @mos alecu
    Am uitat sa te intreb,
    Oare ce salariu are tatal fostului sef al SMG??? - ala donat sinistratilor - Nu mai intreb de varsta!!! La cei probabil 80 de ani, e tare tipul daca inca mai este activ. Ce pacat ca nu-si mai poate ajuta fiul...(datorita donatiei /evident)... mare pacat...
    ANONIMUL de la 17:34.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ 18 iulie 2010, 17:34
    Anonim spunea...

    Vai , dar eu ma referisem la un tata in plina putere , si cu mare dorinta de jucator , si care nu va putea sa-si ajute progenitura . Care progenitura... numai zeul suprem al elinilor stie de unde o fi avind atita banet pentru o noapte de hotel...

    RăspundețiȘtergere
  10. anonim ai fost anonim esti ano... vei ramane. cu voi trebuia sa obtinem victorii multe

    RăspundețiȘtergere
  11. anonimi din toata lumea uniti-va sa facem o mare adunare anonima, pentru a porni o mare revulutie anonima. noi suntem viitorul anonim

    RăspundețiȘtergere
  12. se spune ca multe fapte in istorie au fost savarsite de eroi anonimi.nu e cazul vostru ,fara eroi.mergeti fratilor si va etalati talentele la gazeta parcului,de strada sau centura!lasati-i pe cei care au ceva de spus s-o faca la subiect.
    imi pare rau d-le Burcu sunteti intr-o pozitie de neinvidiat.de ce nu-i puneti capat?sub un nume ca al celui care a pornit blogul apar cetateni nepublicati in revista scolii.opriti odata acest flux de informatii fara sens si fara ratiune!nu observati ca multi nu mai cred de cuviinta sa se pronunte,din cauza unor nemultumiri exprimate haotic ,prea devreme si fara ratiune ? patronand o asemenea ...adunare cred ca va discreditati.
    cu aceeasi stima,
    gh.stramb

    RăspundețiȘtergere
  13. @gh.stramb,
    Sunteti prea exigent si usor nedrept!
    Google este cel care da posibilitatea oricui sa se exprime ... ANONIM! Vedeti la "Selectati profilul"! Este ceva universal, nu creat de mine!

    In alta ordine de idei, marea majoritate a comentatorilor sunt ANONIMI, doar ca ... si-au ales un nikname! Este dreptul si placerea lor!

    Blogul, asa cum am declarat de la inceput, nu este supus CENZURII, fiind deschis oricarui cetatean care crede ca are ceva de spus, sau simpatizeaza cu noi. Deci... aici este o lume libera, nu o "... adunare patronata de mine"!

    Trebuie sa SUBLINIEZ ca pana in prezent, in procent de 95-98% din comentarii au fost de bun simt, multe chiar valoroase ca idei, pline de continut, dar si ca "pata de culoare" optimista, prin umorul sanatos al autorilor!
    Le multumesc tuturor, si le spun ... multa sanatate, putere de munca si ... comentarii cat cuprinde!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  14. 100.000 de euro la purtător

    Vineri, însă, mezina preşedintelui Băsescu se plimba singură prin Bucureşti, afişându-se la volanul unei maşini ultraluxoase. Elena Băsescu a putut fi văzută conducând un Range Rover de culoare neagră, ea purtând în mod vizibil un ceas de firmă placat cu diamante, dar şi un inel extrem de scump, tot cu diamante. Dacă mai punem la socoteală poşeta de firmă, pantofii scumpi şi restul îmbrăcămintei, precum şi costul limuzinei pe care o conducea, între 65.000 euro şi 90.000 de euro, în funcţie de tip, se poate spune că Elena Băsescu afişa lejer, în plină zi, la purtător 100.000 de euro.

    Sursa:http://www.cotidianul.ro/120072-Elena_Basescu_isi_face_vacanta_la_Cannes

    RăspundețiȘtergere
  15. Apropo de micile intepaturi cu privire la anonimi, nikname! In dreapta Blogului, este o caseta: Persoane interesate! Acolo va puteti Loga cu un NUME reprezentativ, dar si adauga o POZA care ... sa va identifice rapid! Asa ca ... exista solutii interesante pe ... gooagal!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  16. @Nikk, Multumesc!
    te rog eu ... cauta si un avatar ... care sa te reprezinte cu suucces! mai mult, logheaza-te si in caseta Persoane interesate, pentru a DOVEDI tuturor ca se poate, suntem cu totii bine intentionati! Asa cred ca ... nu va mai fi nimeni suparat pe ... anonimi!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu m-am suparat pe anonimi, numai ca incepusem sa-i incurc!

    RăspundețiȘtergere
  18. @CHANEL_FIVE--asa se intampla intodeauna cand sunt...prea multi,daca mai sunt si anonimi incurcatura-i garantata

    RăspundețiȘtergere
  19. @taunul imi scrie e-mail: Partea I-a:
    Intrand mai mult in studiu pe blogul dvs. am sesizat ceva .Si am mai spus-o odata , dar sub alta forma . Atunci reprosam unora sau altora ca se lanseaza in subiecte marunte si ii dau dreptate partial domnului Stramb, ca ne risipim in bazaieli egoiste .

    Cezar nu stie decat de legea 119 si trepanatii.

    Elena alearga peste tot (bine intentionata) dar face doar current.

    Scorpionul inteapa si fuge

    Iar dumneata ii lasi sa se dezvolte fiecare in gogoasa lui , si veti fi 10000 de larve diferite care veti actiona precum racul broasca si stiuca. Eu voiam sa ma retrag, pentru ca aici deocamdata doar miroase a transpiratie , dar nu se face mare treaba atata timp cat se uita partile esentiale si se comenteaza doar cancanurile . La intrebarile esentiale nu raspunde nimeni .

    Am observat ca Elena a fost intrebata care este stadiul proceselor SCMD si a trecut mai bine de o luna si nu a dat un raspuns . Dar a sarit ca arsa cand i s-a confundat parfumul si nu a uitat sa afirme la trecerea ei prin holuri si incaperi, o recunostea lumea dupa parfum. Nu contest, pentru ea e un lucru important , dar pentru SCMD , mai putin relevant. Halatul Elena , halatul cat costa?

    Domnul Stramb se plange si dansul de lipsa de seriozitate a subiectelor. Dar dansul ce subiect interesant a adus pe blog? Sau ce comentarii constructive a avut pe marginea unui subiect mai serios ?

    In rest anonimi cat cuprinde care se joaca pitulusul pe blogul dumneavoastra .

    Cand eu am pus unele intrebari de principiu care tin de statutul si relatiile in cadrul sindicatului, toti care au comentat au comentat drepturile individuale , nu si aspectele de grup si relatii in cadrul grupului . Si asta e esenta . PE FIECARE IL INTERESEAZA DOAR PROBLEMA PERSONALA , SI ATAT . Se merge pe principiul "nu ma atinge (deocamdata) nu ma bag, nu ma interseaza." Am dreptate ?

    Uite propun sa faceti o rubrica .. " sa ne cunoastem interesele " sau "Sa ne cunoastem dusmanii "sau “sa ne cunoastem prietenii” si fiecare sa vina cu subiecte de interes comun , sa lase trepanatiile , sa lase par(fumurile ) si sa vedem care ne sunt prioritatile , care ne sunt intersele comune , cum putem sa ne sprijinim, ajutam, sa stabilim prioritatile si sa vedem ce cai sunt de urmat . Apoi sa creem un grup de initiativa si sa intocmim proiecte pe care sa ne angajam cu totii . Daca vom trage unul hais si unul cea , ne vom minti, ataca unii pe altii , lua peste picior inutil, acest blog nu va fi altceva decat sursa de bucurie pentru cei ce se impiedica de militari .
    _va continua_
    taunulagasant@.......

    p.s.primit pe e-mail!
    Cum comentati?
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  20. @taunul imi scrie e-mail: Partea a II-a:
    Astept ca acest material sa fie comentat prin propuneri si puncte de vedere vizavi de ceea ce considera fiecare ca este proioritar pentru noi indiferent ca suntem sindicalisti sau nu rezervisti sau nu , nascuti inainte de revolutie sau dupa cutremur, botezati dupa rit evanghelic sau ortodox, membri de partid sau nu .

    Este o ultima incercare a mea de a aduce pe acest blog o nota de seriozitate . Nu spun ca nu e un blog serios , dar se pierde mult pe subiecte lipsite de importanta . Toti se plang de cate ceva si nimeni nu face nimic . Si din cand in cand , se mai cionesc capete , apoi pahare se strang maini cand intre ele , cand la usa , iar rezultatul ? Dupa o luna de discutii , veti ajunge la concluzia ca s-au pierdut ore , nopti, zile , si s-a batut pasul pe loc, s-au tocat nervi, a mai albit cate un fir de par si in timpul asta Casa de avocatura a mai bifat o nota de plata , guvernul a mai dat o ordonanta de urgenta si o baza de calcul, pensiile se micsoreaza si veti sari toti pe SCMD ca nu a facut nimic . E adevarat ca de o luna jumate nu se mai emite nimic, probabil vor iesi iarasi cu ceva directive la anul, la urmatoarea adunare populara se vor mai agita unii cu pancarde cand vor veni parlamentarii din vacanta , si gata . Asta e tot .ATATA STIM , ATATA FACEM .

    Se pare ca toata lumea e in vacanta . Aici pe blog se mai misca ceva , dar .. trage fiecare unde il duce interesul . Unii pe la sindicate , altii pe la UNPR sau si colo si colo . Nici nu mai comentez raspunsurile primite pe blogul Craiovei,(unele sunt de tot hazul) ca sa nu spuneti ca vin si eu cu problemele mele . Nu e problema mea , e problema lor .

    In fine , revenind la subiectul abordat, ce parere aveti dragi militari, de propunerea mea ? Se inhama cineva la ceva serios ?

    Daca veti incepe cu raspunsuri de genul Giuliano, va salut cu condescendenta !
    taunulagasant@.......

    p.s.primit pe e-mail!
    Cum comentati?
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  21. @BIZIILA- are perfecta dreptate.gata ma apuc de ceva serios: pentru inceput maine ma duc sa dau JOS GUVERNUL-cine mai vine ca am locuri limitate in ..masina mica vorba col VOINEA-de pe infomondo

    RăspundețiȘtergere
  22. ADEVAR SAU PROVOCARE ?Stiu ca eun joc pe care il joaca copii, eu nu l-am prins si oricum genul asta de jocuri, ca si cel cu staicla rotita , sau ruleta ruseasca , erau interzise pe vremea mea pentru cei de jos. Il jucau alde Maurer , Medelin Voicu si Tatuatul ala de apare pe la OTV, tot copil de burghez comunist .
    Deci, ce sa credem ? Hai sa ii acordam prezumtia de nevinovatie, desi dupa cum s-a dat la olteni,parca parca nu l-as crede .
    CEZARICA , AI UITAT CUM AI FOST INTAMPINAT ?Cum ti-a picat bobarnacul? Cam aceeasi impresia ai facut la sosire , asa ca fii mai .. indulgent. Ce pierzi ?

    RăspundețiȘtergere
  23. Sa fie clar: daca bazaila nu spune cine este, nu-i raspund nimic. Nu am chef sa discut cu persoane care nu-si declina identitatea. Acum nu mai poate de parfumurile mele! Nici macar nu discutam cu el, discutam cu Cezar, care posteaza in alta parte sub alt nume (Vezi, Cezare, daca te apuci sa ma ataci aici cu discutam ... dincolo). Si, in alta ordine de idei, IN ACEST MOMENT, cand nu cunoastem metodologia, are bazaila vreo propunere concreta? Sa vina cu ceva concret si analizam impreuna.
    Despre stadiul proceselor am spus si o mai repet: am luat cu copy+paste ceea ce am primit de la biroul dnei avocat Barla. E postat pe pagina SCMD. Daca cineva doreste mai multe informatii, poate intra pe portalul instantelor de judecata.

    RăspundețiȘtergere
  24. Elena , ti-a spus mama , sa nu vorbesti cu strainii ?Bine mai, dar asta a fost acuma 40 de ani , tu nu te-ai mai decuplat de atunci ? Doamne fereste! . Nu cumva vine mama si acuma si te sterge la nasuc ? Acest gen de a raspunde " nu vorbesc cu cei care nu-si declina identitatea" " nu raspund la provocari " sunt specifice celor ce NU AU CUM RASPUNDE , PENTRU CA AR TREBUI SA ADMITA CA AU GRESIT " iar orgoliul lor , sau prostia sunt atat de mari , incat nu pot accepta asa ceva . Elena , ai vorbit pe blog, aici, cu toti anonimii, chiar te amuzai, de numarul lor . Lor le stii datele de identitate? Hai sa fim seriosi Elena, adevarul e ca dumneata nu vrei sa raspunzi pentru ca nu ai cum , nu ai argumente sa ma contrazici, esti prinsa la mijloc de declaratiile inconstiente ale unuia coleg si nu vrei sa admiti ca a gresit, pentru ca nu e asa , TREBUIE SA ITI APERI COLEGII IMPOTRIVA ORICUI ATAC, INDIFERENT DE CAUZA- ASA CREZI DUMNEATA CA TREBUIE SA FACA UN JURIST NU ? " Uite asta e o forma de loialitate prost inteleasa si prost aplicata . As fi apreciat ca loialitate daca dumneata si domnul Giuliano, ati fi admis ca ati gresit ca m-ati blamat de pomana , pentru ca eu am afirmat doar atat, ca acea intalnire a avut loc si Giuliano in neatentie (poate) a admis ca s-au intalnit cu UNPR-istii,(inca odata o spun pe intelesul tuturor, Elena, pentru tine urmeaza desenul in anexa )nu am facut acuzatii vizavi de intalnire , am intrebat doar de ce nu s-a facut si aceea publica, ca si cea cu sindicatele . Atat .Iar dumneata Elena Jurista , ai sarit sa il aperi pe Giuliano , care a afirmat ca la viitoarele alegeri, conducerea sindicatului va face propaganda in randul sindicatului ,in favoarea unui partid, nu conteaza care . ASTA ELENA DRAGA SE NUMESTE ACTIVITATE POLITICA. Ti-am dat trimitere la Wikipedia .
    Revenim, matale , ca jurista , ai sarit sa il aperi pe Giuliano, crezand ca asta se numeste loialitate , in loc sa recunosti adevarul, si sa salvezi onoarea acelui om care nevinovat -sunt convins de asta acuma- a afirmat ca nu stie nimic despre intalnire si a spus ca isi da demisia din conducere daca se dovedeste ca acea intalnire a avut loc . Eu i-am cerut o bere , el mi-a oferit demisia , fiind convins ca are dreptate. Greseala lui, dar nevinovata . Iar dumneata , intr-un exces de zel, ai sarit sa il aperi pe cel ce a gresit in loc sa il salvezi pe cel de e nevinovat . Cum se numeste asta Doamna jurist ? ASTA CREZI CE E LOIALITATE ? Si refuzul dumitale de a-mi raspunde pe motiv ca nu imi declin identitatea , este .. pueril . Vorbesti cu toti pe blog , fara a cunoaste identitatile lor . Poate a lui Burcu, si inca doi -trei in rest .. nimic . Si atunci ce faci draga Elena ? Raspunzi numai cand si cui iti convine ? HALAl Jurista si-a tras SCMD .
    Si in privinta raspunsului vizavi de procese . Doamne cum poti raspunde asa ?"Despre stadiul proceselor am spus si o mai repet: am luat cu copy+paste ceea ce am primit de la biroul dnei avocat Barla. " Pai Elena -jurista , fa-ma sa inteleg: matale esti angajata doamnei Birla sau doamna Birla e angajata SCMD ? DACA EA TI-A DAT UN RASPUNS aiurea, in bataie de joc, cheam-o doamna , la raport , ca doar o platiti sa faca ce vrea sindicatul, nu ce vrea ea si sa va dea informatiile pe care le vor oamenii, nu pe care vrea ea sa le dea . In slujba cui lucreaza ? Ale cui interese le apara ? Daca face ce vrea ea cu procesele SCMD , atunci VAE VICTIS !
    Bineinteles ca nici Elena nu e intersata sa faca front comun si sa ne lamurim, care ne sunt prioritatile .
    Altul la rand .

    RăspundețiȘtergere
  25. Wow,
    o galeata cu apa rece! Caldura mare! S-au aprins/incins spiritele! Oricum, ELENA e un CAMARAD de nadejde! Stie sa lupte! Rezista cu brio, si fara ajutorul meu! au trecut vremurile cand se supara din te miri ce!
    V.Burcu
    p.s.: ELENA ... taunul, precum tantarul si alte cele musculite mai mari sau mai mici, nu disting la oameni intre... barbati ori femei! Inteapa... totuna! Cer eu... scuze!

    RăspundețiȘtergere
  26. Domnule Burcu, se confirma ce spuneam . Fiecare isi apara intersele personale, el sa nu cada de fraier, ce se intampla cu cel de langa el, e mai putin important, oamenii nu vor sa lupte cu adevarat si sa se uneasca , ei s-au inscris in sindicat asteptand ca SINDICATUL SA II APERE . Nici acuma , la un an si ceva de la infiintare , nu au inteles ca SINDICATUL SUNT EI, NU DOMNUL DOGARU, NICI DOAMNA BARZA , SAU CUM O CHEAMA , NICI ALTCINEVA " SINDICATUL ESTE CEEA CE SUNT EI . Daca ei sunt niste egoisti lasi si delasatori, ASA E SINDICATUL .
    Uita-te la raspunsul lui Cezar. Plange peste tot ca e nedreptatit si asteapta ca SINDICATUL sa ii apere drepturile, iar cand e intrebat daca vrea sa puna osul la treaba , nu are loc in masina , pentru ca e masina mica . Asta e un mod de a fugi de raspundere .Faci o gluma , lumea rade si zice , ce baiat spiritual este Cezar asta , UITAND CA DE FAPT TE-AI ESCHIVAT .
    Elena adopta alta tactica , ea "nu vorbeste cu strainii " Nu o poate condamna nimeni, asa isi invata toata lumea copii copii, e un principiu sanatos,un raspuns "pertinent" dar e tot un mod de a se eschiva si de a evita un raspuns transant si responsabil. Stii care ii va fi raspunsul acuma ? Ca ea munceste de mica , ca pleaca dimineata la 7 si vine seara la 10, ca are doua slujbe si mai face si munca voluntara la SCMD. si cu asta gata , m-a combatut, ea e responsabila , ea nu fuge de munca .
    Sa ma ierte , nu o spun cu rautate , dar am un singur raspuns . " care sunt rezultatele ? Ca nici un raspuns vizavi de procese nu poate da la cei ce o intreaba . Doar da copy-paste cu ce se milstiveste doamna Barza, sa ii arunce in pauzele de infrumusetare . DECI DOAMNA ELENA , JURISTA SCMD NU STIE LA ORA ACTUALA CARE E STADIUL PROCESELOR SINDICALISTILOR. Asta e concluzia.
    Intrebare :Stie cineva din SCMD ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Domnule Burcu, nu e nevoie sa iti ceri scuze in numele meu. Si nici sa te sperii ca se supara Elena si fuge de aici . Daca consideri ca am gresit cu ceva fata de ea sau altcineva , spune-mi mie direct. Stiu sa imi cer si singur scuze. Atunci cand e cazul . Elena daca se va supara pe ceea ce am spus eu , sa spuna si cu ce am gresit fata de ea . Dar direct, camaradereste , nu cu povesti gen "nu vorbesc cu necunoscutii " Se descalifica , cu astfel de raspunsuri . Eu propusesem ceva -zic eu- bun , era chiar o cerere de armistitiu mascata daca vrei , dar mai mult o invitatie la colaborare . Si ce am primit ? Un raspuns la misto, unul in doua ape , si un refuz . ASTA CARACTERIZEAZA SCMD-UL LA ORA ASTA ? CINE DA RASPUNSUL ?

    RăspundețiȘtergere
  28. @taunul,
    vom afla la toamna! Acum ... e vacanta numita ... judecatoreasca/a judecatorilor! Poate si ... a avocatilor, de ce nu?! Ei au bani destui, iar vara este in toi! Despre casa de avocatura, am mai discutat si eu pe aici! Nu mi-a raspuns nici macar... ecoul! Oricum, sa avem inca rabdare! Poate totul e OK, doar ca avem o problema de ... comunicare eficienta!

    RăspundețiȘtergere
  29. @taunul,
    Nu este cazul sa te superi nici tu. Eu am vazut, stiu ca la CRAIOVA a aparut o problema, dar este UNA interna! Poate nici atat de grava! Am vazut... PROMISIUNILE: la prima sedinta lunara! Nu se amesteca nimeni! Va trebui REZOLVATA, itele descalcite, in cadrul SCMD Craiova. Punct.

    In rest, este foarte adevarat ca sunt ceva PROBLEME de descalcit si la nivel central, dar cu rabdare vor fi rezolvate si acestea, in cadrul statutar! Deocamdata, filialele fac propuneri! In TOAMNA se vor limpezi apele! Noul STATUT, Regulamentul, vor aduce clarificarile necesare! Sa avem putitica rabdare!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  30. Este si problema mea , atat timp cat sunt facut neica nimeni, tradator, vandut, mincinos,nemernic. NU CREZI CA MERIT NISTE SCUZE ?Atata am cerut , sperand ca sunt oameni de onoare . Nu ma interseaza altceva . E treaba lor ce fac , cu cine se aliaza , carui partid ii fac propaganda in sindicat(afirmatia ii apartine domnului Giuliano, care am intels ca e vicepresedinte de filiala.)
    Domnule Burcu si dumneata eviti sa pui punctul pe i . Ai prieteni la Craiova ? Frumos , sunteti doar vecini. Atunci da-le telefon si spune-le ca au gresit si ca e cazul sa stinga focul pana nu ia foc sandramaua.Eu le-am cerut sa-si ceara doar scuze ca m-au facut mincinos fara sa mint . TI SE PARE CUMVA CA AM CERUT PREA MULT ? PAI ATATA MI-A MAI RAMAS DOMNULE BURCU, CA IN REST, VIATA DECENTA , PENSIA , RESPECTUL OAMNILOR , AL SOCIETATII, NE-AU FOST LUATE DE BASESCU SI BOC . MI-A MAI RAMAS ONOAREA , PE CARE DOMNUL GIULIANO A TERFELIT-O CU CE DREPT ? Eu nu i-am jignit, nu iam facut in nici un fel, i-am intrebat de ce nu au dat comunicat de presa si cu cealalta intalnire , daca a avut loc in aceeasi zi .
    Si iarasi te intreb , ce vina am eu ?
    Daca vei mai continua si dumneata sa ma invinuiesti fara sa fiu vinovat, am sa consider ca sunt indezirabil si nu va mai stresez .

    RăspundețiȘtergere
  31. Multe se vor afla la toamna domnule Burcu si mai toate , neplacute . Si metodologia si legea unitara a pensiilor si taloanele de pensie injumatatite si esecul casei de avocati si cate si mai cate . Crezi ca le vom putea tine pe toate odata ? Eu zic sa insistam sa le esalonam .Sa facem macar ce tine de noi . O informatie de la casa de avocat Barza sta la indemana Elenei. Cu desen cu tot . Ca doar nu e TOATA CASA IN CONCEDIU NU ? O fi doamna avocat , o fi un asociat , dar mai sunt altii care sa munceasca ca doar mai au si alte procese si au infatisari la ele nu, nu ne lasa asa in soare , ca sa plece ei la munte.

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna dimineata - partea I,
    1. Desi ceea ce voi scrie la acest punct am mai spus de vreo nspe mii de ori pe diverse bloguri / grupuri de discutii / raspunsuri individuale et., voi repeta ca sa nu fiu acuzata de rea-credinta. Asadar, avem 2 dosare pe rol, pe Legae 329/2009, Cap. IV pentru a se constata neconformitatea acesteia cu dreptul comunitar. In principal, motivarea se refera la faptul ca "O atare prevedere din dreptul intern vine in contradictie cu dreptul comunitar, la care Romania a devenit parte prin semnarea respectivelor Tratate si pe care si le-a asumat prin includerea, in prevederile Constitutionale, a art. 11, respectiv 20, incalcand in special:
    - art. 1 al Primului Protocol al Conventiei Europene, care protejeaza dreptul la proprietate, raportat la art. 6 pc. 1 al Pactului International privind drepturile economice si sociale; obligarea unei pensionar militar de a opta intre pensie si venituri salariale, in conditiile in care acesta nu a implinit varsta legala de pensionare si a dobandit dreptul de a fi angajat in continuare, avand dreptul dobandit de a cumula pensia cu salariu, reprezinta o forma de incalcare a dreptului de proprietate, prin reducerea veniturilor cadrelor militare in rezerva; (in 2002, Curtea Europeana a Drepturilor Omului s-a pronuntat in acest sens in cauza Buchen contra Cehiei).
    - art. 15 alin 1 din Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene, potrivit cu care orice persoana are dreptul la munca si dreptul de a exercita o ocupatie aleasa sau acceptata in mod liber; in conditiile in care persoanele pensionate anticipat si fortuit din cadrul armatei, posesoare ale unor bagaje de cunostinte reale, capabile de a desfasura o activitate profesionala sunt obligate sa renunte la acest drept, se ingradeste, implicit, dreptul acestora la munca, astfel cum este el definit in dreptul intern. De altfel, dreptul intern (art. 65 (2) din Codul muncii nu prevede o posibilitate cum este cea prevazuta de Legea 239/2009, ci doar concedierea pentru motivul desfiintarii locului de munca. In practica impusa insa de noua lege, prin Cap. IV, locurile de munca la care pensionarii militari sunt obligate sa renunte nu sunt desfiintate, ci ocupate de alte persoane.
    - art. 14 si Protocolul 12 art. 1 (2) al Conventiei Europene a Drepturilor Omului privind dreptul la nediscriminare, deoarece nu se poate dispune ca o persoana care a contribuit mai mult la fondul de pensii, prezumandu-se cel putin ca a muncit mai mult decat alta, sa fie privata, pentru acest motiv, de plata pensiei, chiar pentru o perioada determinata de timp.
    Nu in ultimul rand, Cap. IV al Legii 329/2009 incalca principiul legalitatii (al suprematiei dreptului) garantat de catre Conventia Europeana a Drepturilor Omului, ceea ce presupune existenta unor norme de drept intern suficient de accesibile, precise si predictibile in aplicarea lor si care sa nu fie incalcate de alte norme de drept, ulterioare."

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna dimineata - partea a IIa
    La aceste 2 dosare instantele care au fost investite cu judecarea cauzei si-au declinat competenta, dar intr-un mod total diferit: catre litigii de munca si catre o sectie civila. La ambele avem termen in toamna, dupa vacanta.
    In al treilea dosar, la solicitarea multor membri de sindicat, SCMD a chemat in judecata pe cei care ne-au facut pensionari nesimtiti (stiti cu totii cine). Primul termen de judecata e tot in toamna, veti gasi, CA DE OBICEI, dupa fiecare termen, postarea pe pagina principala. Nu e vina mea ca nu cititi si va aduceti aminte dupa nu-stiu-cat timp ... ca exista niste dosare pe rol.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna dimineata - partea a III-a
    Scriu acum cu oarecare dezamagire in suflet, nu din cauza a ceea ce a comentat taunul sau altii ci, pur si simplu, sunt suparata pe viata si am intreb daca nu e mai bine sa revin la ceea ce am fost inainte de infiintarea acestui sindicat.
    Mai concret:
    - ne straduim sa adunam date pentru a declansa actiunea pentru cei aflati sub incidenta Legii 90/2007. Din foarte multe filiale primesc semnale de ... necooperare chiar din partea celor care ar trebui sa fie primii cu datele solicitate la presedinti sau secretari. ADICA DIN PARTEA CELOR PENTRU CARE INCERCAM SA FACEM CEVA. Cum sa calific aceste fapte?
    - nici nu au aparut normele noastre de aplicare (literele a si b) si deja camarazii nostri fac cereri la unitati militare pentru a li se elibera adeverinte. Sa inteleg ca ne resemna si acceptam situatia? A se vedea si punctul de vedere al colegului Ionel Moca, vicepresedintele filialei Brasov. Am primit mai multe mail-uri care au atasat ... modelul de cerere! In Legea 29/2000 spune ca nu trebuie sa platim, noi deja suntem gata de plata (cererea are prevazuta si aceasta chestiune). Nu e ceva ce exclud din capul locului, dar, oare, asta e ceea ce ne-a ramas? Abandonam lupta inainte de a o incepe?
    Poate ca astia suntem noi, rezervistii militari si poate ca evenimentele ultimilor ani ne-au aratat adevarata noastra fata!
    - am rugat / solicitat / insistat la presedintii de filiale sa atraga in randurile SCMD si maistrii militari si subofiterii. Dintr-un singur motiv: m-am gandit ca acestia sigur nu vor avea posibilitatea de a merge in instanta sa-si apere pensiile si de aceea e mai bine ca actiunea in numele lor sa fie introdusa de Sindicat. Poate ca intr-o prima faza pensia recalculata le va fi cu vreo 2-3 lei mai mare decat cea initiala, dar ei nu pot constientiza ca marea durere este ruperea noastra de soldele celor activi. Ca sa nu mai vorbim de altele precum discriminarea, situarea Armatei in ierarhia sociala pe un loc care nu-i face cinste si altele asemenea.

    RăspundețiȘtergere
  35. @CHANEL_FIVE:....fata draga nu fi trista""..viata e atat de frunoasa ca nu merita scurtata...{tu spuneai asta si aveai mare dreptate.]IN alta ordine de idei nu poti obliga pe nimeni sa ,treaca strada" asa ca....punct.@PISOIAS-te-a intepat rau taunul?treaba ta dar de ce ma jignesti pe mine...comparandu-ma cu el?BAI nene EU cand am venit"pe acest blog, pentru trei cuvinte am primit o caruta de injuraturi , am fost impostor,agent secret, omul lui boc si base[a lu udrea nu ca era ocupat]ETC.BAZAILA asta a scris 3 romane,a revoltat TOATA BANIA,A scarmanat BLOGUL incepand cu AD.SI..? a primit macar o injuratura? NU--asta insemneaza ca NU CONTEAZA.eu sunt de acord cu aceasta concl. NU CONTEAZA.MAI este si inconsecvent ;a afirmat de vreo trei ori ca ne lasa in ciorba noastra,ca suntem acri. Uite ca nu ne-a lasat.PISOI vigilent-sintetizeaza tu -ca le aveai mai de mult-CE A SPUS IN CELE N>>ROMANE PUBLICATE AICI SAU LA CRAIOVA. Daca Elena. ii cere identitatea,eu il rog sa ne spuna pe ce CAI{CAL} a calarit prin armata. dupa asta sa ne faca un plan SCURT_CLAR_CONCIS cu cear dori sa facem.[asta intra la prez. de nevinov.cum ziceai

    RăspundețiȘtergere
  36. @ELENA,
    Multumesc! Raspunsul tau este lamuritor! SCMD e clar ca nu doarme. Este evident ca a facut in plan juridic TOT ce se putea face pana acum! In ce priveste CELERITATEA proceselor, aste e! Traim in Romania! Avem multe zile de sarbatorit (libere), concedii cu lunile ... nu suntem noi vinovati!

    In egala masura, iti apreciez si efortul tau de a LAMURI pe fiecare cu ce il doare! Nu trebuie sa ne suparam pe acei colegi grabiti cu a cere de pe acum "adeverinte", deoarece ei sunt in mare parte "stan patitul"! Intuiesc ca va fi o BABILONIE la un nonent dat! Ar vrea sa evite stresul sau aberantele INCURCATURI care inevitabil se vor produce! Au si ei, dreptatea lor!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  37. @cezar,
    cel cu ... o caruta de injuraturi! Am intuit corect! Ai talent, ai multa materie cenusie, dar ... cred ca si o doza de .... lene pe masura! Ex: A se vedea... prescurtarile! Sunt convins ca POTI mai mult! In toate planurile!

    IDEILE tale, sustinute de un umor sanatos, fac mai mult decat o biblioteca de TRATATE/TOMURI/CARTI DE SPECIALITATE!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  38. @taunul,multumesc si tie pentru efortul considerabil de a SCRIE pe acest blog - dincolo de DURERILE pricinuite de cele intamplate la Craiova, si despre alte subiecte!

    Accentul poate NEDREPT prea critic, aciditaea ridicata fata de unele persoane nu DERANJEAZA (dovada sunt raspunsurile de care beneficiezi), iti definesc STILUL si scot in EVIDENTA libertatea de exprimare pe acest blog. Libertate la care tin enorm! A se vedea si postarile altor vizitatori, gen scorpio, gh stramb etc!

    Critica, daca nu te omoara, te intareste! iar noi, spre asta tindem:
    sa fim tari ca piatra, iute ca otelu! Nu-i asa?
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  39. Admin ,
    Nu e cazul sa imi multumesti nici mie si nici altora pentru faptul ca scriem aici . Nu e o favoare facuta tie , nu scrie nimeni penbtru a te vedea pe dumneata multumit. Eu sunt poate mai cinic , dar nu rau intentionat. Poate vorbele mele nu plac , dar nu sunt spuse cu rautate ci cu dezamagire .Fiecare are motivele lui proprii entru care posteaza . Egoismul primeaza .
    Dar toti sustin ca o fac in numele unei dreptati sau adevar universal valabil.In definitiv fiecare isi urmareste scopul sau . Si este normal sa fie asa , Goethe spunea (parca ) ca fericirea universala e formata din fericirile fiecarui individ in parte . adaeci daca vrei sa contribui la fericirea universala , fii feicit tu insuti . Si aceasta filosofie se aplica in toate domeniile . Si al politicii si al afacerilor si al drepturilor si al dorintelor .Si gata cu filosofia .
    Elena , am citit acuma cele scrise de tine dimineata si totusi , nu inteleg, cei patru evanghelisti au fost 3 , Luca si Matei, nu ? Deci care sunt cele 3 procese si stadiul lor ? UNUL PE LEGEA 329. AL DOILEA ?PE ACEEASI LEGE ? DE CE ? PRIMUL NU A FOST BINE ARGUMENTAT ?SI AL TREILEA , PENTRU CALOMNIE ?
    Ma faci sa rad Elena , zau asa . Pai ce noi suntem, Vadim Tudor ?
    Scuza-ma dar eu stiam tot de 3 dosare , unul pe legea 329, unul pe nerespectarea legii 80 privind asistenta medicala gratuita si al treilea pe nerespectarea prevederilor privind consultarea Sindicatului, ca reprezentant al Militarilor, la intocmirea legii unitare a pensiilor . CARE E REALITATEA ? CINE NE DA O LAMURIRE ?PAI CE MAI ELENA , NOUA NE IAU ASTIA PENSIILE SI NOI II DAM IN JUDECATA PENTRU CA AU SPUS CA AVEM PENSII NESIMTITE ?GLUMESTI ? CINE ACERUT ASTA ? CE ORGOLIOS NU A PUTUT DORMI NOAPTEA PENTRU CA I-A SPUS BOC CA E NESIMTIT DAR DOARME LINISTIT STIIND CA I SE INJUMATATESTE PENSIA SI PLATESTE ASIGURARILE DE SANATATE DE POMANA ?PAI PENTRU ASTA PLATIM ATATIA BANI DOAMNEI BARZA ? PENTRU DOUA DOSARE PE UN SINGUR PROCES SI INCA UN PROCES PENTRU CALOMNIE ? MA ABTIN DE LA ORICE ALTE COMENTARII .TRAGETI SINGURI CONCLUZIILE .
    Sunt insa de acord cu tine Elena in dezamagirea ta . Si cum spuneai, BUNA DIMINEATA . TE-AI TREZIT SI TU SI INCEPI SAVEZI CU CINE AI DE A FACE .
    In ceea ce priveste maistrii si subofiterii, daca ti-as spune eu de ce nu vin m-ai crede ?
    1.Pentru ca nu sunt informati
    2. pentru ca cei mai multi au servicii prin companii de transport, paza , securitate , si nu au timp de citit bloguri, vin seara tarziu acasa sau sunt la tara la gradina , sa isi cultive de-ale gurii .
    3, pentru ca inca nu cred in acest sindicat , ei mereu au fost mai pragmatici ,asteapta rezultate sau lovituri si dupa aia mai vad .
    4. pentru ca nu au incredere in cei ce s-au instalat pe ici pe colo in fruntea filialelor
    5. pentru ca ii intereseaza`prea putin politica si .. armata . " ce sa fac eu acolo, sa il vad iara pe colonelul X cum da ordine ? lasa ca stiu eu ce e in capul lui, il cunosc f bine .
    6. pentru ca f multi sunt bagati in ANCMRR, unde se face propaganda antisindicat si ei inca sunt influentabili, si nu vor sa piarda randul la CAR.
    7. Pentru ca SCMD nu face nimic palpabil, nu are nici un plan de actiune in acest sens , nici macar nu vede cauzele , Exemplu, matale , care vorbesti de pe fotoliul de vicepresedinte , si inca te intrebi de ce nu vin subofiterii . La voi in CD nu s-a pus intrebarea ? Daca da , care a fost raspunsul ? Si daca ati gasit raspunsul, de ce nu il dati si la oameni si eventual sa dati si cai de urmat , ca doar acolo stau capetele luminate nu ?
    Cezare ... am dat rev si personal inclin sa cred ca prima impresie a fost cea corecta vizavi de tine . Esti in stare sa te implici in ceva serios ? Daca da , spune , daca nu ... nu e nevoie sa mai spui nimic, s-a vazut .
    ADMIN
    CAND TI-AM TRIMIS MAILUL AM DORIT SA IL POSTEZI, CA SA TE CONVINGI CATA DREPTATE AM AVUT CAND AM SPUS CA PE NIMENI NU INTERESEAZA`CU ADEVARAT CEEA CE SE VORBESTE AICI SAU CE SUBIECT E IN DEZBATERE . FIECARE SPUNE DOAR CE VREA EL, INDIFERENT DE SUBIECT .
    RACUL BROASCA SI O STIUCA ...

    RăspundețiȘtergere
  40. @taunul, ai si nu prea ai dreptate! Azi au fost (pana la aceasta ora peste 250 de vizitatori si cca 600 de vizualizari)! Oamenii raman interesati de ce se scrie pe aici, desi continua sa aiba rezerve in a-si exprima opiniile! daca vor fi postari de calitate, de interes pentru ei, sunt convins ca-si vor invinge reticenta! oricum, sa retii ca multumirile postate sunt facute din inima, sunt sincere si nu au nimic in comun cu mine ca persoana! eu fac ca si voi ... munca patriotica! neplatita, nenormata! o fac in ideea ca va servi si va da forta SCMD! Am o teorie la care tin: impreuna vom razbi! Nu-i asa colegi?

    RăspundețiȘtergere
  41. @taunul
    Cred ca trebuie sa iau o decizie cam radicala in ceea ce te priveste:
    1.te voi baga in seama cand vei citi cu atentie ceea ce scriu, vei intelege (daca acest lucru este posibil) etc. Si, poate, nici atunci!
    2. daca nu esti membru de sindicat CHIAR NU AM DE GAND SA-TI DAU mai multe detalii despre procese. Cei care sunt inscrisi si doresc sa stie au primit pe mail inclusiv cererile de chemare in judecata, daca au solicitat. Asadar, considera subiectul procese SCMD incheiat! NU AI DREPTUL SA STII MAI MULTE! Si, in fond, CINE ESTI TU de ma interoghezi atata cu activitatea sindicatului? Si daca esti asa destept de ce nu intri pe portalul instantelor de judecata sa verifici?
    3. ca sa vezi! M-am trezit si eu acum si vad care e realitatea!!!! Mai sa fie! Eu cred ca m-am trezit ceva mai de multisor, cand am decis infiintarea sindicatului care, asa rau cum e, face, totusi, ceva pentru membrii sai. Dar TU, TU CE AI FACUT in afara de a semana ura si samanta de scandal pe unde treci?
    4. vrei sa ma discreditezi in fata colegilor? Stii, eu nu sunt ofiter facut la "apelul bocancilor", foarte multi ma cunosc si stiu ce-mi poate ... capul. Daca acesta iti este unicul scop, iti doresc "succesuri depline". Dar, in inteligenta ta absoluta, te-ai gandit vreo fractiune de secunda ca nu sunt atat de dobitoaca incat sa nu filtrez informatiile pe care ti le dau?

    NU AM NEVOIE DE RASPUNSURILE TALE. De fapt, raspunde-ti tie! Si vezi ca mi-am pus si poza ca sa poti completa dosarul pe care il prezinti sefilor tai.

    RăspundețiȘtergere
  42. @taunul, @ELENA, va rog si insist: iar miroase a praf de pusca! in venele voastre curge sange latin! ( era sa scriu ... de oltean!). luati-o si voi mai ... ardeleneste! (nu are nimic Ardealul cu Boc! Ardelenii sunt oameni deosebiti, asezati, la locul lor!) Wow ... sa nu uit: stai sa vezi cand va reveni si ... pisoiasul!

    RăspundețiȘtergere
  43. @TAUNUL-desi s-a dat cu putin spray pe aici, se pare ca nu este suficient. TAUNUL s-a intors,cu aceleasi obsedante bazieli(dar pe care el le considera planuri de actiune) deci, este nevoie de un insecticid puternic-sugerez verde de paris.CITESTE si incearca sa intelegi(Elena avea mari dubi ca poti si eu inclin sa-i dau dreptate)ce a postat NIKK si cei-am raspuns eu.Ar trebui sa intelegi ca noi am fost implicati serios intr-o lupta in care in prop.de80%am si invins de fooooarte multa vreme.Ce faceai tu in timpul asta?stateai cu burta la soare --dupa ce ai bagat in toate buzunarele beneficiile nefondate oferite de L164 si fredonai..ce frum. este viata..da pentru tine.acum ai tupeul sa ma chemi intr-un proiect ILUZORIU alaturi de tine.NU baiatul, este cazul sa te intrebi daca te vom chema noi intr-un proiect alaturi de noi.Pana afli raspunsul continua sa faci ceea ce sti cel mai bine..BAZIEEEEEEEEEEEEEEE

    RăspundețiȘtergere
  44. Elena .
    1. Nu am vrut sa te discreditez doar sa te fac` sa intelegi ca poti munci 10 ore pe zi fara spor, sau 10 minute cu folos. Nu ti-am pus la indoiala nici dorinta nici bunele intentii nici capacitatile , dar e un pic de lipsa de coordonare si orientare . Atat.
    2.Daca tu nu imi raspunzi la intrebarea cu procesele pt ca nu sunt membru de sindicat , atunci faci o greseala mare . Pentru ca toti trebuie sa stie care este stadiul prceselor , cu atat mai mult cei care inca nu s-au decis daca sa intre sau nu in sindicat . Iar raspunsul pe care l-ai dat tu, este mai mult decat neconcludent.
    Pana la coada care sunt cele 3 procese ? ASTA TREBUIE SA STIE MAI ALES CEI CE VOR SA INTRE IN SINDICAT,PENTRU CA MAJORITATEA(vrei nu vrei e un adevar) PENTRU ASTA INTRA . Mie imi e teama ca nu mai raspunzi entru ca ai incurcat borcanele iar procesele sunt cele pe care le-am spus eu, nu cele pe care le-ai spus tu . Dar asa cum e obiceiul prin SCDM , ODATA FACUTA O GRESEALA , SE MERGE CU CAPUL INAINTE PE EA , PENTRU CA E RUSINOS(daca nu chiar interzis) SA SPUI CA AI GRESIT IN ACEST SINDICAT .
    Eu nu am ura in mine , am mai psu , doar tristete ca nu reusim sa ne adunam si tragem in toate partile ca niste inconstienti .Raspunsul lui Cezar e un bun exemplu .
    4. Nu vreau s ate discreditez, nici sa-ti iau locul . La fiecare vorbesc faptele in afara de orice se spune pe aici pe blog .
    Iti doresc sincer spor la munca si putere de munca . Si mai ales , rezultate pe masura eforturilor.
    Cezar.
    Inutil sa ma dialoghez cu tine , ti-ai stabilit singur limitele . Elocvent pentru sentimentele tale fata de colegii din sindicat si colegii din armata in general este pasajul in care spui " dupa ce ai bagat in toate buzunarele beneficiile nefondate oferite de L164 si fredonai..ce frum. este viata" . Dumneata ai o ura nempacata pentru toti cei care au iesit la pensie dupa 2000 si au pensia mai mare ca tine , de parca si-ar fi facut-o singuri .Nu e prima oara cand atingi acest aspect, de fapt e singurul lucru care te anima , in rest , nu te intereseaza nimic . Nici o propunere , nici o alianta nici un grup de lucru, nici un efort comun . Tu ti-ai rezolvat singur problemele si acuma vii aici sa ii intarati pe altii si sa faci misto si de unii si d ealtii . Esti suparat ca acest sindicat nu era atunci cand ti-ai rezolvat singur problemele si acuma te inspaimanta gandul ca iarasi se face diferentiere intre cei dinainte si cei dupa , de parca SCMD-ul o face , sau are drept de vot. Ingrijorarea dumitale e fondata , e normala , dar iti canalizezi ura impotriva cui nu trebuie si te lupti cu cine nu trebuie .
    E tare ciudat, sa vii si sa ceri ajutorul celor pe care ii urasti ca nu au fost langa tine cand ai avut nevoie .

    RăspundețiȘtergere
  45. Ce faci Cezarica, ai deschis insectarul ?Mie sa nu imi porti de grija , nu am vazut pana acuma scorpion intepat de o musca , dar Cezari si magari cat cuprinde . Mai ales magari .Si tu imi purtai mie de grija . Eu zic sa lasam intepaturile toti si sa incercam sa strangem randurile , altfel, cand va veni toamna , sumpii nostri parlamentari si guvernanti vor veni cu bateriile incarcate din concedii iar noi, obositi in certuri inutile , vom cadea la prima palma .
    Elena, am intrat si eu in pagina indicata de tine si fara suparare , nu m-am lamurit cu nimic in ceea ce priveste procesele. Fa-mi si mie o schema , cum zicea cineva acolo "dosar ....SCMD... contra .. infatisari : x ... pe datele .... cu rezolutiile . Urmatoarea .. ." e chiar asa dificil ?
    sau oate nu am intrat eu unde trebuie . redau aici , materialul, si sa imi spui daca la asta faci trimitere . Daca da , eu nu pot numi asta maurire . Stadiul proceselor declansate de catre SCMD in justitie


    "Intrucat foarte multi dintre dumneavoastra ne-ati solicitat date despre dosarele SCMD aflate pe rolul instantelor, in urma consultarii cu biroul de avocatura care ne reprezinta, suntem in masura sa va comunicam urmatoarele:
    •01.10.2010, Judecatoria Sector 5 Bucuresti, dosar declinat de la Tribunalul Bucuresti; daca nu va mai fi invocata nici o exceptie, suntem la termenul de probe;
    •26.10.2010, Curtea de Apel, sectia a VIII-a contencios, Dosar nr. 2756/2/2010, actiune S.C.M.D. impotriva lui Emil Boc s.a.; termen pentru depunere intampinare;
    •29.10.2010, Tribunalul Bucuresti, sectia a VIII-a, SCMD - Statul Roman, dosar ce a fost declinat de la sectia civila; in aceasta cauza, e conflict negativ de competenta, pentru ca sectia de litigii de munca nu are nimic a face cu litigiul nostru, al carui obiect vizeaza atragerea raspunderii statului Roman potrivit dreptului comun. Se va discuta aceasta exceptie."
    Iar la dosarul impotriva lui emil boc , pe ce s-a facut trimiterea in judecata ?
    Nu te supara , datele sunt insufciente . E chiar sa de greu sa obtii datele , ti le-am mai cerut si degeaba .
    ORICE INFORMATIE NEDATA DA NASTERE LA SUSPICIUNI .

    RăspundețiȘtergere
  46. Din lumea copiilor de bani-gata: Cocos jr si-a tras BMW de 65.000 €. Alin Cocos, fiul vitreg al ministrului dezvoltarii si turismului Elena Udrea, nu pare sa fie afectat de criza financiara. Alin Cocos profita de ocaziile ivite pentru a-si completa colectia de masini de fite. Astfel, el si-a cumparat recent o limuzina BMW 730 din Germania, luata de la Stadel.de (vezi suportul din plastic pentru numerele de inmatriculare) cu numai 65.000 de euro, in conditiile in care un astfel de bolid valoreaza peste 100.000 de euro. Bucuros de achizitia facuta, Cocos jr a iesit ieri la plimbare prin Bucuresti, la volanul noii lui masini. El a fost surprins de fotoreporterii Libertatii in timp ce s-a oprit la un restaurant de lux pentru a lua masa. In afara acestui BMW, Cocos jr mai conduce un Porsche 911 Turbo, alb, care l-a costat in jur de 100.000 de euro, anunta Libertatea.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri