Google Translate

vineri, 9 iulie 2010

Presedinte interimar la Filiala SCMD Drobeta Turnu Severin

Din motive de sanatate, Presedintele Filialei SCMD Drobeta Turnu Severin, domnul Col. (r) Vasile Burcu, este nevoit sa renunte la aceasta functie.


A fost desemnat Presedinte interimar domnul Lt. Col. (r) Marin Mircea.


Suntem alaturi de domnul Col. (r) Vasile Burcu si ii uram insanatosire grabnica. Ii multumim pentru intreaga munca desfasurata in functia de presedinte de filiala si ii asteptam in continuare opiniile domniei sale de condeier de exceptie.


PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

10 comentarii:

  1. Pacat de plecarea lui Vasile , Rusine cameleonului .Voi posta un alt comentariu, dar nu aici sub Dogaru .

    RăspundețiȘtergere
  2. EI AICI SUNT DE ACORD100% cu tine

    RăspundețiȘtergere
  3. Va rog mult sa intelegeti ca domnul Col. (r) Burcu nu a renuntat la functia de presedinte de filiala din cauza Presedintelui SCMD.
    Nu are nici o legatura demisia domnului Col. (r) Burcu cu prestatia domnului Col. (r) Dogaru, nu au fost in conflict niciodata; o diferenta de opinie nu este un atac la persoana, mai ales intr-un sindicat.
    Am spus-o si am sa o repet mereu,chiar obsesiv: SCMD nu este proprietatea Presedintelui, nici a Comitetului Director, nici a Birourilor Executive ale filialelor, este proprietatea noastra, a tuturor celor aproximativ 4000 de rezervisti, membri ai sindicatului, precum si a celor care vor veni, in continuare in organizatia noastra.
    Nimeni nu este perfect, nimeni nu le stie pe toate, nimeni nu este de neinlocuit.
    As vrea totusi sa reflectati mai mult la faptul ca, daca astazi militarii dispun de o organizatie absolut independenta, de o voce din ce in ce mai puternica, de o organizatie care sa ii protejeze, acest lucru se datoreaza, incontestabil, fondatorilor, celor care au avut ideea, forta si curajul de a demara infiintarea SCMD.
    Si atunci este corect, este echitabil, este folositor SCMD, sa ii devoram in acest fel pe cei care momentan ne conduc?
    Haideti sa ne concentram, cu totii pe obiectivul cel mai important: aducerea sub steagul SCMD a majoritatii rezervistilor - de la generali si pana la subofiteri, sa fim constructivi, sa intreprindem fiecare cate ceva si sa nu asteptam numai de la cei care si-au asumat functii de conducere sa munceasca!...

    Regret din suflet renuntarea la functie a domnului Col. (r) Burcu. Va rog sa ma credeti ca, aseara, tarziu,ramas singur la sediul SCMD si redactand comunicatul de mai sus, am simtit un gol in stomac, ca atunci cand iti pleaca departe cineva drag.
    Multa sanatate, domnule Colonel, va multumim din suflet pentru munca pe care ati desfasurat-o pentru noi, militarii!
    Cu deosebit respect,
    Lt. Col.(r) Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  4. Mitica Mitica, cine a spus ca domnul Burcu a renuntat la pozitia sa in cadrul Filialei din cauza domnului DOGARU ? Doamne fereste . Nu el, Domnul Strimb a vrut sa renunte la presedentie din cauza lui Dogaru . Ai inteles gresit. Eu am spus doar ca Domnul Dogaru , e un fariseu cand spune ca ii pare rau ca a plecat Vasile de la conducere , , dupa ce cu 10 zile mai inainte lovea-bine tintit- chiar daca usor voalat in dansul , pentru ca apartinea partidului caruia ii apartinea . Te rog mult domnule Rinciog, nu ne considera fraieri . Te respect si am pretentii . Daca din materialul publicat de Dogaru dupa intalnirea de la Alba Iulia , reiese dragostea dansului pentru partidul in cauza si membrii SCMD care fac parte din partidul respectiv , inseamna ca unul din noi doi e naiv .Nominalizarea Severinlui si a altor 2 filiale –care” se intampla “sa mai aibe si puncte de vedere diferite de ale domnului Dogaru uneori ,- nu e intamplatoare .
    NIMIC NU E INTAMPLATOR DIN CEEA CE NI SE INTAMPLA !
    Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vizavi de devorare , dragul meu, eu nu am sa ma las devorat de nimeni nici prostit si nici condus aiurea , dupa niste vise agitate ale nu stiu cui . AM MAI SPUS CA AM PRETENTIA SA FIU CONDUS DE UNUL CARE STIE SA CONDUCA . Atat si nimic mai mult . Si sunt variante : ori invata sa onduca si isi schimba optica , ori isi ia pe langa el oameni care stiu , ori se lasa de meseria asta si se intoarce la prima dragoste ori ii taxez fiecare greseala . Pentru ca la nivelul de reprezentativitate pe care il are , nu isi poate parmite sa strice imaginea atator cadre militare pe care -vrem nu vrem - ii reprezinta . F aun sondaj de opinie printre amici vecini, din cei care nu stiu cam pe unde esti , si intreaba-i ce spun despre DOGARU -PRICINA . IAR REZULTATUL TINE-L PENTRU TINE . E RUSINOS .

    RăspundețiȘtergere
  6. SI AICI SUNT 100%DE ACORD CU TINE[cred ca e grav caci nu mi s-a mai intimplat]

    RăspundețiȘtergere
  7. @all
    1. Tuturor, va multumesc!
    2. Chiar am CEVA probleme cu sanatatea!
    3. Nu este CONSTRUCTIV sa continuam/pierdem/irosim eforturile/timpul pe acest subiect!
    4. Din MOMENTUL promulgarii L119/2010,
    desi am fost si raman pentru TOTDEAUNA un om de centru-stanga, am DEMISIONAT - dupa circa 2 luni de la aderare - din UNPR, si din Consiliul National al UNPR! Mi-au inselat asteptarile, au tradat CAUZA militarilor! Nu i-au interesat punctele de vedere PRO aceasta cauza! Altii - am fost mai multi care sustineau problemele militarilor, ex. primarul Pandele, au ramas - EU, am plecat! In concluzie, incheiat si acest subiect! Sunt OMUL ... fara de partid!
    5.Raman in SCMD, fara rezerve, ca SOLDAT combatant! Voi gestiona in continuare ca unul dintre ADMINI - http://scmdfiliala1mehedinti.blogspot.com/ - atat timp cat nu-mi va fi retrasa AUTORIZAREA!
    Cu deosebita recunoștință tuturor,
    Vasile Burcu - Mehedinti

    RăspundețiȘtergere
  8. Perfect, au mai muscat-o si altii cu partidul "pervers", sper ca problema de sanatate sa nu fie grava si sa se remedieze urgent. Pacat ca AVIARA SINDICALA (de ramania) a patruns si in SCMD, pacat, se duce dreacu, toata munca si sperantele.De fapt asta e cursul firesc in toate sindicatele, nu are rost sa mai detaliem, gustul osului - i-a mintea BORFASULUI.
    Sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ p.vasile-v-am mai intalnit,daca sunteti gen.von PAULUS iesiti domnule la inaintare. nu vedeti ca nu are cine{va roaga un fost subordonat, de pe vremea cand mirosea a praf de pusca si soriceii stateau ascunsi care pe unde:90-02

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa e Cazare, vor reveni si vremurele de care faci vorbire, sper sa nu fie cazul. Ave!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri