Google Translate

joi, 1 iulie 2010

Raspuns Domnului Comisar sef Vasile Burcu, presedintele Filialei Drobeta Turnu Severin



Ne cerem scuze daca formularea din Comunicatul nr. 30/28.06.2010 al Presedintelui SCMD a fost interpretabila.

La adunarea de la Alba Iulia, conform inregistrarilor pe care vi le putem pune la dispozitie,   s-a subliniat prestatia de exceptie a presedintelui Flialei Drobeta Turnu Severin si s-a vorbit deschis despre succesele de data recenta pe care le datoram exclusiv initiativei domniei sale.

Noi facem o diferenta neta intre liderii tuturor partidelor si membrii acestora. Consideram ca in toate partidele sunt oameni de bun simt, inteligenti si onesti, care nu sunt inca pusi in valoare de o clica politicianista care este in fapt fara de partid. Dovada ca unii sunt astazi numarul 2,3,4,5 intr-un partid cu o anumita doctrina declarata, pentru ca in 24 de ore sa ocupe exact aceasi pozitie intr-un partid de orientare declarata diametral opusa.

Atunci cand criticam liderii unor partide care ne duc cu vorba, crezandu-ne “”stupid people””, noi avem in vedere si pe cei ce constituie forta reala a partidului in cauza si carora le-am dori sa ocupe in respectivul partid locurile pe care le merita cu adevarat, spre binele general.

In concluzie, reafirmam ca avem membri ai tuturor partidelor, fara exceptie, in SCMD, fapt care este perfect legal, si nu impieteaza asupra activitatii noastre. Le multumim pentru ceea ce fac in calitate de sindicalisti si  nu avem nici un repros a le aduce pentru calitatea lor de membri ai vreunui partid, intrucat nu domniile lor decid in respectivul partid.

In cazul in speta, reprosurile noastre se adreseaza exclusiv domnilor din conducerea UNPR, care poarta gradul de general in rezerva si care stiu foarte bine ce ne-au promis noua, militarilor.

Realitatea este ca statutul nostru a.fost calcat in picioare, iar pensiile militare vor fi practic desfiintate. Aceasta este o chestiune la care orice militar trebuie sa reactioneze atat in interiorul partidului din care face parte, cat si in afara lui.

Termenul de gratie pentru remedierea situatiei, acordat d-lui Oprea, este luna noiembrie a.c. Dupa care, in functie de rezultate, ii vom cere sau nu demisia.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. MIRCEA DOGARU

13 comentarii:

  1. Domnului PRESEDINTE al SCMD,
    Col. (r) dr. MIRCEA DOGARU
    La demnitate, raspund cu demnitate:
    Va multumesc!

    Asta e viata! Cu lumini si umbre! Azi, spre seara, la Dr.Tr.Severin, e soare! Sa ne ajute Dumnezeu, sa vina soarele in toata Romania!

    Multumesc tuturor prietenilor, colegilor, cunoscuti si necunoscuti, care in orele de "nevoie" au fost alaturi de mine! Telefoanele, e-mail-urile si comentariile voastre, imi demonstreaza ca dincolo de orice, suntem multi si uniti! Va multumesc, prieteni! Impreuna vom razbi!

    Asa sa ne ajute Dumnezeu!
    Vasile Burcu

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu incetezi sa ma uimesti nea Mircea. De data asta , pentru priima oara in bine . Sincer , as fi pus pariu ca nu stii sa iti ceri scuze. Se pare insa ca .... majoritatea a hotarat ca trebuie sa o faci si bine ai facut ca ai ascultat de stii matale cine . Ai fi pierdut prea mult , mentinandu-ti pozitia . Oricum sa zicem ca ai reparat ceva . nu stiu cum vei repara momentele penibile si jenante prin care a trecut domnul Burcu atunci cand catzeii dumitale i-au sarit la gat facandu-l jigodie .Normal ar fi acuma sa apara si ei aici si sa faca acelasi lucru . Domnul Comaneci din cate stiu eu , are onoare , pe Ilie nu il stiu ,dar daca nu isi va cere scuze , nu am pierdut mare lucru .
    O intrebare ramane peste toate aceste suparari . Faceti politie politica domnule Dogaru? Pentru ca se pare ca urmariti filialele in care exista membri de partid UNPR si aveti date si informatii pe care nu le au nici membrii filialelor respective .Intrebarea e retorica ,e clar ca asa e . Intrebarea ar trebui sa fie DE CE ?
    Cu asta va umpleti timpul ?
    Va pierdeti oamnii de valoare , Citesc stupefiat ca domnul Stramb si-a dat demisia de la conducerea filialei Satu Mare . Mi-e teama ca va pleca si din SCMD . V-ati intrebat de ce ? Va spun eu , dezamagit de ceea ce a vazut la Alba -Iulia, chiar dansul o spune . De fapt dezamgit de dumnevoastra . Cum spuneam cu alte dati, acest sindicat va pieri din mana domniei voastre. Pacat de sperantele atator oameni. Apropo, intreaba lumea d eceva vreme in ce stadiu se afla procesele dumneavoastra . Ce face marea companie de avocatura pe care ati angajat-o in afara de a papa banii sindicalistilor ? AUD ?????

    RăspundețiȘtergere
  3. Maaaaaaaaaaaaaaaaaaama, am musafiri (cuscra!), dar va implor incetati cu demisiile. Acum v-ati gasit, cand incep actiunile pe legea 90/2007 si apoi cele pe pensii? Plec si eu din Sindicat, da' mai intai trebuie sa-l sun pe dl. colonel Stramb de la Satu Mare. E un om de mare valoare de care avem nevoie! Sper ca dl. col. Burcu se simte mai bine dpdv al sanatatii si a revenit asupra deciziei (l-am implorat destul la telefon aseara sa n-o faca).
    Eu cred ca fiecare greseste, ca asa e omul. Dar mai cred ca daca avem curajul sa ne spunem in fata greselile si sa incercam sa le corectam chiar putem sa facem treaba buna. Voi reveni!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma mai mira nimic, ceva nu mi-a mirosit bine de la inceput. Sa fie adevarat ca ceva e putred la Bucuresti?

    RăspundețiȘtergere
  5. STIMATI CAMARAZI,

    Profit de aceasta duminica linistita, pentru a ma mai descarca de multele pe care as dori sa vi le spun.

    La Bucuresti nu este nimic putred, daca va referiti la SCMD. Ca ne mai certam si noi,ca mai avem unele probleme nesolutionate, ca mai avem opinii separate, ca ne mai suparam, este adevarat. Dar suntem deja o echipa si lucrurile merg din ce in ce mai bine.

    Avem oameni care lucreaza cu sarg, in tacere, corecti, meticulosi. De aceea SCMD creste - poate incet, cum zic unii, dar creste: ne apropiem de 4000 (patru mii de oameni).
    In acest moment, nici o organizatie a fostilor militari nu inregistreaza audienta noastra in societatea romaneasca si nu dispune de filiale puternice ca ale noastre, de un sistem de comunicare pe Internet ca al nostru si, cu toate ca prietenul meu, Col. Marin de la Craiova, m-a pus la zid pentru incercarea de a institui in sindicat(prin ROF) sisteme de anuntare rapida, ca la alarma, ca pe vremea cand eram militari activi, eu nu o sa ma linistesc pana nu-l voi convinge si nu va voi convinge ca toate Filialele si Comitetul Director au nevoie de un asemenea instrument de conducere, in fond simplu, economic, dar teribil de eficient.

    Sa nu-mi spuneti de zecile de mii de membri ai ACMRR-urilor sau ai recentei Federatii - pentru ca acestia nu s-au vazut, nu s-au simtit si nu se vad in societatea romaneasca, deci nu exista!...Ii vedem pe cativa doar la comemorari si intalniri popmpoase dar sterile, cu mai marii zilei, din care ies mai mereu sifonati si pacaliti ...

    De-a Dumnezeu sa vedem toate ACMRR-urile, Federatia, toate ONG-urile militarilor, dintr-o data, pe toate canalele mass media, aparand interesele militarilor, si atunci eu voi fi primul care le voi dedica recunostinta mea si a familiei mele!

    Nu spun sa nu criticati conducerea SCMD. As vrea doar sa faceti acest lucru civilizat, constructiv, cu argumente, cu demonstratii corecte.

    Inainte de a adresa reprosuri si critici catre conducerea SCMD (adica Birourilor Operative ale Filialelor si Comitetului Director), intrebati-va si ce ati facut personal si ce faceti dumneavoastra pentru cauza militarilor si atunci, critica dumneavoastra va fi mai constructiva.

    Daca unii camarazi, din varii motive, nu au puterea de a le multumi pentru munca si ideea lor de a construi acest sindicat, care, oricat de rauvoitor am privi lucrurile, FACE CINSTE ARMATEI ROMANE SI MILITARILOR SAI, PRIN POZITIA TRANSANTA SI NEINCOVOIATA FATA DE MARILE PROBLEME CU CARE SE CONFRUNTA TARA, mai lasati-i in pace pe domnii Dogaru si Pricina, pentru ca, in afara de raul pe care li-l produceti, faceti mai mult rau SCMD. Si, din pacate, chiar camarazi cu instructie solida, nu pot inca sa inteleaga ca, din acest moment, SCMD nu mai poate sa apartina catorva oameni.

    Si apoi, putin respect pentru munca concreta, fizica,a domniilor lor: putini isi imagineaza ce inseamna sa bati tara in lung si in lat si sa raspunzi non stop la telefoane, sa organizezi sedinte si sa dai interviuri,sa scrii articole, cand mai ai si alte sarcini de indeplinit in familia ta sau la serviciu.

    Trebuie sa admitem ca nimeni nu le stie pe toate, nimeni nu este perfect, si stiti cu totii ca cine munceste mai si greseste.
    Lucrurile mari se realizeaza nu batand din palme si dand comunicate, ci prin eforturi de zi cu zi, prin tenacitatea si perseverenta lucratorilor din sindicat (furnicilor anonime).

    Acum SCMD este o organizatie valoroasa, cu un potential deosebit, si ar fi pacat sa nu-l valorificam cat mai mult posibil. Putem deveni cel mai puternic sindicat al Romaniei si eu chiar va propun sa adoptam deviza ""SCMD - cel mai puternic sindicat din Romania, pana in 2012"".

    Lucrurile bune vin pentru cei ce stiu sa lucreze neobosit si sa astepte, nu pentru cei care, la prima critica sau la primul esec lasa totul balta si renunta la tot ce au construit.

    Va doresc la toti multa sanatate, intelegere, putere de munca!

    Cu deosebit respect,
    Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule Rinciog,
    Daca toti membri de sindicat ar avea un sfert din dorinta , bunele intentii, initiativa si puterea ta de munca , in juma de an am fi cel mai tare sindicat din lume . Din pacate sindicatul e format in mare din oameni care doar asteapta ceva de la el, dar ei nu misca nimic . Unii nu vin nici la sedinte, altii vin se uita si pleaca , altii vin sa critice de undeva din spatele salii, atotstiutori, apoi pleaca docti si convinsi ca si-au facut datoria , unii nu vor sa se "compromita " iesind la demonstratii si proteste , altii se uita chiorash ca nu mai e nici o functie de sef libera prin sindicat , altii barfesc pe la colturi pe cei ce se chinuie sa faca ceva si asteapta sa isi rupa gatul , ca sa spuna " ati vazut, v-am spus eu " , altii barfesc " cine mai, ala ? pai nu il stiu eu ... " . Si uite asa printre ei, se mai strecoara cate un 5-10 % Rinciog, Burcu, Apostol,etc.
    DIN PACATE , MAREA MAJORITATE A MEMBRILOR SUNT CEI ENUMERATI MAI SUS , COMOZI,APATICI, LIPSITI DE INITIATIVE SI DORINTa DE A FACE CEVA .
    Spui ca ne apropiem de 4000 de oameni ? E mult , daca ne gandim la cei care ne compun , putin daca ne raportam la cati rezervisti sunt in tara si faptul ca suntem singurul sindicat al lor .
    De ce nu suntem mai multi ? In primul rand din cauza lor, ca sunt asa cum am spus si asteapta ca sindicatul sa faca ceva pentru ei, iar ei doar sa astepte . In al doilea rand pentru ca s-au facut si se fac greseli de abordare(greseli care tin de perceperea cotizatiei sau plata aceea integrala anuala care nu numai ca ii sperie , dar ii duce cu gandul la faptul ca banul este principalul interes si unii spun singurul )dar si greseli de abordare si apropietre de masa mare a rezervistilor . Estimez ca 60% din cadrele in rezerva nu au internet sau nu stiu sa foloseasca un calculator, sau nu au loc sa intre din cauza copiilor . Cert este ca nu urmaresc blogul nostru . Si nu au cum sa afle despre noi . E nevoie de un ziar, o fituica , o pagina ,ceva care sa ajunga la ei, emisiuni radio, emisiuni tv , si in primul rand oameni credibili care sa o faca . CREDIBILI . VREM NU VREM , NE CONVINE SAU NU, CU ZIARISTI CA PRICINA , NU ATRAGEM OAMENI, II GONIM .Vreti un ziarist de exceptie ? Ce ziceti de Hentea Calin ? Il cunoaste cineva ? E inscris in sindicat ? Domnule Rinciog, stiu ca esti mic ca pozitie, dar mare ca suflet si efort. Acest Comitet Director mai are inca Crdibilitate datorita dumitale si altora ca dumneata(cativa doar, din pacate ) , nu a unor Vicepresedinti care nu au mai dat pe la sindicat de la infiintare, sau a altora care nu au fost in stare nici sa intocmeasca un Comunicat de presa , am inteles promis dupa marea adunare de la Alba Iulia . Apropo, domnul Dobra , cel care si-a varat coada prin acea adunare , nu e tot cel care era trecut cu rosu de trei ori rusine pentru votul sau din comisia de aparare ? MARE ITI E GRADINA DOAMNE !. Da domnule Rainciog, am putea deveni cel mai puternic, chiar daca nu cel mai numeros sindicat din tara , dar .. nu cu 10% munca si 90% gargara . Partea proasta este ca unii , gargaragii de profesie , chiar se cred de acuma cei mai tari . Nu cu infatuare si aere de superioritate se conduce si se intareste un sindicat . E nobil gestul tau de a apara doi oameni care din pacate nu fac acelasi lucru in ceea ce te priveste(Cel putin eu asa am auzit) . Oricum insa , jos palaria in fata unor oameni ca tine . Chiar ca merita sa mai facem si cate un armistitiu, doar sa lasam eforturile tale sa isi faca efectul . Din pacate altii se vor repezi sa culeaga roadele .
    Cu respect, Scorpio .

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc pentru aprecieri, domnule Scorpio!
    Este omeneste si este tonic sa stii ca cineva, chiar si un anonim, te sustine!...
    Despre dl. Col. Dobra, presedintele Filialei Alba, trebuie sa va informez ca este un om deosebit, de incredere, dedicat SCMD.
    Sa nu-l confundam cu fratele dumnealui, PDL-istul Dobra!...
    NU-l putem acuza pe camaradul nostru de atitudinea fratelui sau si ar fi o mare greseala a SCMD sa il culpabilizeze pe camaradul nostru pentru greselile fratelui sau.
    Nu toti fratii sunt adevarati frati!...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu ai pentru ce domnule Rinciog.Nu ti-am pus niciodata la indoiala calitatile , chiar daca ai mai gresit si tu . Dar numai cine nu munceste nu greseste . Nu ma impac insa cu cei care mai mult gresesc decat muncesc si nici nu vor sa inteleaga ca trebuie sa schimbe ceva in stilul lor sau in atitudinea lor , in modul lor de lucru si in modul de abordare a problemelor . SCMD nu e gadina proprie a nimanui ,dar unii il trateaza de parca ar fi . Si desi gestul tau de a le lua apararea e nobil si sincer, in dorinta de a face bine si de a ne conjuga eforturile pe ceva pozitiv , eu consider ca schimbarea in bine , inlaturarea unui lucru care merge prost, e tot un lucru pozitiv . Eu nu cer neaparat schimbarea lor din functie , cer doar schimbarea lor . Daca nu sunt capabili sa se schimbe si sa numeasca oameni pregatiti care sa faca ceea ce ei nu sunt in stare , atunci sa se dea la o parte . Pierdem oameni din cauza lor si pierdem oameni mai valorosi si mai multi decat ei . ASTA E MARELE PACAT . Poate doamnul Pricina de exemplu sa spuna de ce nu a fost in stare sa dea un comunicat de presa , asa cum s-a angajat -am inteles - la Alba -Iulia ? Dar poate e mai bine ca nu a dat , ca daca dadea unul in stilul caracteristic , iara ne facea de kko . Ca nici al lui Domnul Dogaru nu a fost de fala . S-a umplut iarasi de " respect "cu declaratii fara acoperire si lovituri pe directii interzise . In fine , in ceea ce il proveste pe domnul Dobra , tocmai de aia am intrebat , sa stiu daca e acelasi om , sau nu . Triste vremuri am ajuns daca un frate voteaza o lege care loveste in fratele sau si isi sustine sefii de partid in loc sa-si sustina fratele de mama si fratii de suferinta. Jalnica tara care naste asemenea specimene si le lasa sa traiasca .

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu ai pentru ce domnule Rinciog.Nu ti-am pus niciodata la indoiala calitatile , chiar daca ai mai gresit si tu . Dar numai cine nu munceste nu greseste . Nu ma impac insa cu cei care mai mult gresesc decat muncesc si nici nu vor sa inteleaga ca trebuie sa schimbe ceva in stilul lor sau in atitudinea lor , in modul lor de lucru si in modul de abordare a problemelor . SCMD nu e gadina proprie a nimanui ,dar unii il trateaza de parca ar fi . Si desi gestul tau de a le lua apararea e nobil si sincer, in dorinta de a face bine si de a ne conjuga eforturile pe ceva pozitiv , eu consider ca schimbarea in bine , inlaturarea unui lucru care merge prost, e tot un lucru pozitiv . Eu nu cer neaparat schimbarea lor din functie , cer doar schimbarea lor . Daca nu sunt capabili sa se schimbe si sa numeasca oameni pregatiti care sa faca ceea ce ei nu sunt in stare , atunci sa se dea la o parte . Pierdem oameni din cauza lor si pierdem oameni mai valorosi si mai multi decat ei . ASTA E MARELE PACAT . Poate doamnul Pricina de exemplu sa spuna de ce nu a fost in stare sa dea un comunicat de presa , asa cum s-a angajat -am inteles - la Alba -Iulia ? Dar poate e mai bine ca nu a dat , ca daca dadea unul in stilul caracteristic , iara ne facea de kko . Ca nici al lui Domnul Dogaru nu a fost de fala . S-a umplut iarasi de " respect "cu declaratii fara acoperire si lovituri pe directii interzise . In fine , in ceea ce il proveste pe domnul Dobra , tocmai de aia am intrebat , sa stiu daca e acelasi om , sau nu . Triste vremuri am ajuns daca un frate voteaza o lege care loveste in fratele sau si isi sustine sefii de partid in loc sa-si sustina fratele de mama si fratii de suferinta. Jalnica tara care naste asemenea specimene si le lasa sa traiasca .
    SCORPIO
    ____________________
    Ceva azi nu este in regula pe acest blog! Cineva nu vrea sa mai apara COMENTARIILE imediat! Sa fie de vina "gooagalul"? Hmmm.... A trebuit sa repostez eu ... 3 comentarii! Vad ca la ... "setari", totul e'n regula!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ai pentru ce domnule Rinciog.Nu ti-am pus niciodata la indoiala calitatile , chiar daca ai mai gresit si tu . Dar numai cine nu munceste nu greseste . Nu ma impac insa cu cei care mai mult gresesc decat muncesc si nici nu vor sa inteleaga ca trebuie sa schimbe ceva in stilul lor sau in atitudinea lor , in modul lor de lucru si in modul de abordare a problemelor . SCMD nu e gadina proprie a nimanui ,dar unii il trateaza de parca ar fi . Si desi gestul tau de a le lua apararea e nobil si sincer, in dorinta de a face bine si de a ne conjuga eforturile pe ceva pozitiv , eu consider ca schimbarea in bine , inlaturarea unui lucru care merge prost, e tot un lucru pozitiv . Eu nu cer neaparat schimbarea lor din functie , cer doar schimbarea lor . Daca nu sunt capabili sa se schimbe si sa numeasca oameni pregatiti care sa faca ceea ce ei nu sunt in stare , atunci sa se dea la o parte . Pierdem oameni din cauza lor si pierdem oameni mai valorosi si mai multi decat ei . ASTA E MARELE PACAT . Poate doamnul Pricina de exemplu sa spuna de ce nu a fost in stare sa dea un comunicat de presa , asa cum s-a angajat -am inteles - la Alba -Iulia ? Dar poate e mai bine ca nu a dat , ca daca dadea unul in stilul caracteristic , iara ne facea de kko . Ca nici al lui Domnul Dogaru nu a fost de fala . S-a umplut iarasi de " respect "cu declaratii fara acoperire si lovituri pe directii interzise . In fine , in ceea ce il proveste pe domnul Dobra , tocmai de aia am intrebat , sa stiu daca e acelasi om , sau nu . Triste vremuri am ajuns daca un frate voteaza o lege care loveste in fratele sau si isi sustine sefii de partid in loc sa-si sustina fratele de mama si fratii de suferinta. Jalnica tara care naste asemenea specimene si le lasa sa traiasca .

    SCORPIO

    Ceva nu e in regula azi!
    Ma vad nevoit sa va repostez eu comentariile! Cui nu convine? Sa fie " gooagalul" de vina? Hmm ...
    Ar fi prima data ...
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu ai pentru ce domnule Rinciog.Nu ti-am pus niciodata la indoiala calitatile , chiar daca ai mai gresit si tu . Dar numai cine nu munceste nu greseste . Nu ma impac insa cu cei care mai mult gresesc decat muncesc si nici nu vor sa inteleaga ca trebuie sa schimbe ceva in stilul lor sau in atitudinea lor , in modul lor de lucru si in modul de abordare a problemelor . SCMD nu e gadina proprie a nimanui ,dar unii il trateaza de parca ar fi . Si desi gestul tau de a le lua apararea e nobil si sincer, in dorinta de a face bine si de a ne conjuga eforturile pe ceva pozitiv , eu consider ca schimbarea in bine , inlaturarea unui lucru care merge prost, e tot un lucru pozitiv . Eu nu cer neaparat schimbarea lor din functie , cer doar schimbarea lor . Daca nu sunt capabili sa se schimbe si sa numeasca oameni pregatiti care sa faca ceea ce ei nu sunt in stare , atunci sa se dea la o parte . Pierdem oameni din cauza lor si pierdem oameni mai valorosi si mai multi decat ei . ASTA E MARELE PACAT . Poate doamnul Pricina de exemplu sa spuna de ce nu a fost in stare sa dea un comunicat de presa , asa cum s-a angajat -am inteles - la Alba -Iulia ? Dar poate e mai bine ca nu a dat , ca daca dadea unul in stilul caracteristic , iara ne facea de kko . Ca nici al lui Domnul Dogaru nu a fost de fala . S-a umplut iarasi de " respect "cu declaratii fara acoperire si lovituri pe directii interzise . In fine , in ceea ce il proveste pe domnul Dobra , tocmai de aia am intrebat , sa stiu daca e acelasi om , sau nu . Triste vremuri am ajuns daca un frate voteaza o lege care loveste in fratele sau si isi sustine sefii de partid in loc sa-si sustina fratele de mama si fratii de suferinta. Jalnica tara care naste asemenea specimene si le lasa sa traiasca .

    SCORPIO

    Ceva nu e in regula azi!
    Ma vad nevoit sa va repostez eu comentariile! Cui nu convine? Sa fie " gooagalul" de vina? Hmm ...
    Ar fi prima data ...
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  12. Ceva nu e in regula azi!
    Ma vad nevoit sa va repostez eu comentariile! Ciudat! Unele... chiar sunt banate! Cui nu convine? Sa fie " gooagalul" de vina? Hmm ...
    Ar fi prima data ...
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  13. Deoarece aceasta postare este citita si in zilele de azi, ma vad nevoit sa dau o explicatie: la data respectiva, eram doi Admini pe acest blog. Eu si D-l Ranciog, in calitatea domniei sale, de Administrator general al tuturor blogurilor SCMD! Asa veti intelege mai usor, ce se intampla la un moment dat cu postarea si repostarea unor comentarii! Intrasem in dizgratia ... stapanilor! Wow! Iar eu, inca mai credeam in ... Mos Craciun! O tempora o mores!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri