Google Translate

sâmbătă, 3 iulie 2010

SE PUNE DE UN PUCI, SAU DE O DICTATURA MILITARA? O afirmatie grava, iresponsabila, aruncata asupra militarilor in rezerva !

Nu trebuie sa ramana "asa"!
Nu trebuie sa admitem "orice"!
Nu trebuie sa permitem "indiferent cui"!
Nu ACUZ, nu APAR!Solicit doar sa luam ATITUDINE,
impotriva unor AFIRMATII grave,
denigratoare, lipsite de fundament!Maine, poimaine, poate un neica nimeni ...
sau persoana cu "fonctie", ori VIP,
sa ceara arestarea sindicalistilor, ong-istilor,
de profesie ... fosti militari, in numele ...
sigurantei nationale!


Pentru o minima documentare, va rog sa
accesati urmatoarele Link-uri:

1. Se pune de un puci, sau de o dictatura militara?
2. Constantin Degeratu a pus mana pe civilia Armatei
3. Pentru onoare, patrie si drapel - site-ul FRM

Col. (r) Vasile Burcu,
Presedintele SCMD Dr.Tr.Severin

7 comentarii:

  1. 20. 000 de membri? Poate in visele lor...
    Unde au fost acestia cand SCMD participa la sedinte si mitinguri la Parlamentul Romaniei?
    Unde au fost acestia cand Basescu si gasca lui ne-au adus in aceasi oala cu muncitorul ""Dorel""?
    Stie cineva ce se afla in str. Drumul Taberei, nr. 7-9?
    Organizatii judetene doar la un telefon central?
    Pun si eu niste intrebari, ca un om curios din fire ce sunt!...
    De altfel, salut noua organizatie si-i doresc mult succes!
    O avertizez insa sa nu incerce sa-si bata joc de fostii ostasi ai Romaniei si sa nu-i minta!
    As vrea ca SCMD sa colaboreze numai cu cei care au coloana vertebrala si nu sunt pres la usile potentatilor zilei.
    Cu respect,
    Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  2. "Băi, oamenilor, ce dracu’ e în neregulă cu voi?" - scria enervat/amarat/indignat bloggerul prisacariu!

    Subscriu si va intreb: chiar nu sesizati/nu va intereseaza/afecteaza pericolele la care ne EXPUN "afirmatiile iresponsabile" ale unora?

    Chiar nu vreti sa vedeti ca noi MILITARII REZERVISTI, dincolo de desfiintarea STATUTULUI nostru se DORESTE sa fim precum "securistii", scosi cu totul in afara societatii/legii?

    Chiar aveti "orbul gainilor" sau LASITATE este numele vostru? Dragi colegi militari: NU ESTE DE GLUMA!

    Se pregateste cu sprijinul unor COZI DE TOPOR, inventarea unor "asa zise pericole" la siguranta nationala, care "vezi Doamne", ar decurge din "asocierea legala" a fostilor militari in ONG-uri si chiar SCMD, a carui "legalitate" deja s-a pus sub semnul intrebarii pe anumite forumuri, inclusiv militare!

    Nu fiti indiferenti! Nu fiti pasivi! Lasati dracului ORGOLIILE, si hai sa ne unim TRANSPARENT, altminteri va fi rau, rau de noi (sindicalisti, ong-isti - cu singura VINA, profesia de militar)! Treziti-va militari!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  3. Nea Vasile , ai dreptate , se incearca discreditarea ideii de rezervisti . Unii deja au reusit sa initieze ideea scoaterii in afara legii a notiunii de militar in retragere . De ce ? Ce urmeaza ? Peste un an doi, se va scoate in afara legii si notiunea de rezervist si ne vom numi toti pensionari . ATAT . Nici macar pensionari militari nu vom mai fi . Noua lege a pensiilor asta consfinteste . Ce vrea DEGERELUL (de altfel un fost ofiter pregatit, scolit, cu unele initiative bune cat a fost mare in armata , trebuie sa recunoastem ), e clar. Face jocurile celui pe care il slujeste . Si incearca sa credibilizeze ideea ca reprezinta interesele armasii si celelalte asociatii sau forme de organizare ale militarilor sunt nesemnificative . De fapt nu e singurul care se lauda , asta e meteahna veche prin armata . Si noi mai cadem in pacatul trufiei din cand in cand asa propagandistic . Cert este ca SCMD -ul cam sta in coasta multora, asa mic si inca nesudat cum este . Si de aia le e teama , ca ar putea deveni mai mare . Si stati un pic sa se simta efectele masurilor si noii legi a pensiilor si mai discutam . Bine spunea cineva , atunci vor vedea oamenii ce au facut Degerelul si ce a facut SCMD -UL PENTRU A APARA INTERESELE REZERVISTILOR .
    Pacat de unele organizatii care fac parte din marea federatie, ca sunt chiar bine intentionate . Cu alte cuvinte , hai sa ne vedem de ale noastre , sa pregatim ca lumea noile procese , sa gasim o casa de avocatura serioasa si sa strangem randurile . Si sa mai strangem totusi si legaturile cu cei ce au celeasi interse si idealuri .Cndva sustineam ideea unirii eforturilor tuturor organbizatiilor militarilor . Da , o sustin in continuare , dar cu acele asociatii care nu fac jocurile altora , si in special nu slujesc interesele lui Base si Oprea .

    RăspundețiȘtergere
  4. FMR a raspuns printr-un comunicat!
    Pacat si regretabil ca in tafnosenia lor, ataca gratuit SCMD.

    Mai mult, se discrediteaza afirmand ca, citez: < nu discutam deocamdata si legalitatea acestui "sindicat" >. Afirmatie absolut absolut gratuita, tendentioasa, lipsita de orice baza juridica.

    Se pare ca li s-a urcat la cap!
    Se vad deasupra Constitutiei, Legii! Un judecator este facut "fost militian", iar despre SCMD: "infiintat contra legii" !

    Ma surprinde incrancenarea FRM fata de SCMD! De unde pana unde? De ce atata ura? Ce au cu noi? Cu ce am gresit fata de ei? Mai mult, am fost PRIMII care au SESIZAT gravitatea celor afirmate in postarea "SE PUNE DE UN PUCI, SAU DE O DICTATURA MILITARA?" Lor le-au trebuit 3 zile sa ia ATITUDINE!

    Pacat, domnilor din FRM. Credeam ca sunteti fosti militari, colegi cu noi, alti fosti militari! Acum, cred ca m-am inselat! Regret profund!
    V.Burcu - un fost militar,
    azi oarecare pensionar

    RăspundețiȘtergere
  5. @Admin
    Cred ca pana la o anumita limita am putea sa-i sfidam! Personal, pur si simplu, nu am timp sa raspund ticaloseniei lor! Chiar suntem intr-o perioada extrem de incarcata!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Admin
    Cred ca pana la o anumita limita am putea sa-i sfidam! Personal, pur si simplu, nu am timp sa raspund ticaloseniei lor! Chiar suntem intr-o perioada extrem de incarcata!
    ELENA

    RăspundețiȘtergere
  7. @Admin
    Cred ca pana la o anumita limita am putea sa-i sfidam! Personal, pur si simplu, nu am timp sa raspund ticaloseniei lor! Chiar suntem intr-o perioada extrem de incarcata!

    ELENA

    Ceva nu e in regula azi!
    Ma vad nevoit sa va repostez eu comentariile! Cui nu convine? Sa fie
    " gooagalul" de vina? Hmm ...
    Ar fi prima data ...
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri