Google Translate

vineri, 30 iulie 2010

Vesti bune! Salvarea noastra, salvarea Romaniei: sa plece toti! Termen de gratie 5 luni !

Associated Press: Popularitatea guvernului român, în cădere liberă. Sondajul cotidianul.ro preluat de presa internaţională

Un sondaj publicat joi arată că popularitatea Guvernului din România şi a preşedintelui s-a prăbuşit după adoptarea măsurilor de austeritate, luate cu scopul de a scoate ţara din recesiune, scriu jurnaliştii de la AP.

Sondajul, realizat de INSOMAR pentru site-ul cotidianul.ro, arată că preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc ar fi votaţi de mai puţin de 20% dintre români.

Acest lucru îi plasează în coada listei celor mai populare opt personalităţi politice.

Partidul Democrat Liberal, condus de Emil Boc, fomaţiune care a câştigat la alegerile din noiembrie 2008 33% dintre voturi, a căzut acum pe locul al treilea în preferinţele alegătorilor, obţinând doar 13,7%, arată sondajul.

Acelaşi sondaj arată că Partidul Social Democrat este cel mai popular în rândul electoratului, cu un procent de 38,8%, în timp de Partidul Naţional Liberal se situează pe locul al doilea, cu 21 de procente.

În iulie, premierul Emil Boc a decis să crească Taxa pe Valoarea Adăugată de la 19 la 24% şi a redus salariile din sectorul bugetar cu 25%, pentru a îndeplini condiţiile impuse ca urmare a acordului de împrumut extern încheiat cu Fondul Monetar Internaţional.
Cititi in Cotidianul.roTraian Băsescu şi PDL - pierdere totală de încredere; UNPR - doar o fantomă politică

Publicăm astăzi rezultatele cercetării sociologice realizate de INSOMAR pentru cotidianul.ro în luna iulie. Ce scoate în evidenţă acest sondaj realizat după toate normele consacrate? Peste 50% dintre cei intervievaţi au afirmat că trăiesc mai rău în prezent decât înainte, în timp ce pentru 11,4% viaţa este "mult mai rea". Nici pentru viitor nu sunt prea mari speranţe: peste şase luni, românii anticipează că o vor duce mai rău (45,6%) sau mult mai rău (24,9%).(...)

Concluzia e una singură: "actualul guvern să fie înlocuit", declară 50,6% dintre cei chestionaţi. Numai 10,7% doresc în continuare ca guvernul Boc să rămână la Palatul Victoria,...
Cititi in Cotidianul.ro

Termenul de ... 5 luni, va este cunoscut!
De va fi sa fie, scapam si noi, scapa si
instantele ... de zeci de mii de procese!
Asta este SOLUTIA CORECTA!
UNICA SOLUTIA RAPIDA!
Sa plece!

V.Burcu

12 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. @cezar, bine ai revenit! Dar nu este cazul sa postezi acelasi lucru peste TOT. Este suficient o singura data. Altminteri, e SPAM! Si va fi tratat ca atare! Te rog intelege!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  3. Viceliderul senatorilor PNL, Emilian Frâncu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că 32 de parlamentari PDL sunt nemulţumiţi de modul în care sunt trataţi de conducerea partidului, 12 dintre aceştia având "discuţii exploratorii" pentru trecerea la PNL. BRAVO LOR.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tineti-va bine: Vicepreşedintele executiv al UDMR, Borbely Laszlo, apreciază că perioada septembrie - decembrie va fi cea mai dificilă, atât pentru populaţie, cât şi pentru Guvern. Informeaza Mediafax.ro Dar dupa ... Vine iarna ... Vine potopul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristian Preda: Trebuie luata in calcul varianta Guvern PSD-PNL din toamna, cu PDL in opozitie, daca va esua alt aranjament .

    Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, pentru HotNews.ro, ca varianta unei remanieri in toamna "pare o operatiune sortita esecului" si ca seful statului are, in aceste conditii, fie varianta cooptarii la guvernare a PSD sau PNL, fie "trecerea PDL in opozitie".

    Preda a scris, vineri, pe blogul sau, ca ultimele sondaje, care indica prabusirea PDL sub 15% si un scor de aproape 40% pentru PSD, incurajeaza partidul lui Victor Ponta.

    "Daca schimbarea actualului guvern nu va tine seama de aceasta schimbare majora in opinie, PSD va fi ajutat sa ocupe din nou pozitia hegemonica pe care a avut-o in sistemul politic intre 2000 si 2004", mai spune Preda.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vicepresedintele Parlamentului European, Tokes Laszlo, a declarat vineri ca nu intelege "isteria" creata in urma afirmatiilor sale "nevinovate" legate de autonomia Tinutului Secuiesc, pentru care maghiarii ar trebui sa iasa in strada daca va fi nevoie, si ca nu vede o problema in modificarea Constitutiei in favoarea autonomiei, pentru ca legea fundamentala "nu este Sfanta Scriptura", relateaza Mediafax.

    RăspundețiȘtergere
  7. cezar, iti ajunge una postare! alte doua, cu acelasi continut, ti le-am sters! asa este deontologic!

    RăspundețiȘtergere
  8. Războiul din spaţiul virtual devine crucial la viitoarele alegeri. Bloggerii au ocupat şefiile partidelor

    Nu conduc doar partide, ci au reuşit să-şi facă un nume şi ca bloggeri. Ion Iliescu, Adrian Năstase, Elena Udrea, Sever Voinescu, Dan Voiculescu, Mihai Voicu, Alina Gorghiu se află la butoane atât în partidele din care fac parte, dar şi în blogosferă.

    Ziarul „Puterea” vă prezintă modul în care conducerile principalelor partide parlamentare au înţeles să relaţioneze cu electoratul, în contextul în care bătălia pentru cucerirea spaţiului virtual va deveni una crâncenă în perspectiva alegerilor locale, parlamentare şi prezidenţiale. Conform analizei, reprezentanţii PSD au înţeles cel mai bine forţa internetului, ei fiind activi atât pe bloguri, cât şi pe site-urile personale. Ion Iliescu şi Adrian Năstase, politicieni din vechea gardă, au simţit primii că rebranduirea începe în spaţiul virtual. De la PDL, ascensiunea Elenei Udrea şi a grupului de la Bruxelles este extrem de vizibilă pentru fanii „google”. La PNL, tinerii parlamentari dau tonul, printre remarcaţi fiind Mihai Voicu. PC este dominat de Dan Voiculescu sau „mogulul cu blog”, singurul nume care contează de altfel. Piedone îşi limitează teritoriul la proiectele din sectorul 4, evitând temele cu impact naţional. O tânără cu o vizibilitate destul de bună în blogosferă, dar şi pe Facebook, Veronica Frumuzache, tocmai a fost aleasă în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a UNPR.

    http://www.puterea.ro/news6298/Razboiul-din-spatiul-virtual-devine-crucial-la-viitoarele-alegeri-Bloggerii-au-ocupat-sefiile-partidelor.htm
    _________________
    Numai NOI, cei DIRECT interesati sa o ducem un pic mai bine, NU INTELEGEM fenomenul INTERNET! Forta net-ului!

    Noi vorbim ca babele in fata portii, (pe niste amarate de pagini interne), ori ne tinem de DULCEGARII cu trandafirasi si smiorcaieli prin alte locuri ... noi de noi!

    Vai mama noastra! Cand vom intelege ce am pierdut si pierdem mereu, va fi prea tarziu! Orcum, multi nici nu vom mai pana atunci! La cota -2, inca e loc destul! In locul cu pricina, absolut toti suntem egali! Nici macar orgolii nu mai avem, darmite bogatii!

    RăspundețiȘtergere
  9. „Blonda de la Cotroceni” s-a deplasat ieri tocmai în China pentru a lansa cu surle şi trâmbiţe imaginea turistică a României în lume. Numai că surpriza pe care Udrea o pregătea pentru turiştii străini a luat o întorsătură nedorită. Logo-ul (imaginea) noului slogan s-a dovedit a fi una inspirată, dacă nu chiar copiată de pe o pagină de internet care se ocupă cu comercializarea de logo-uri. Imaginea prezentată de Udrea este rezultatul final al unei cercetări de piaţă pentru care ministerul său a plătit 850.000 de euro. Ca o coincidenţă, ancheta de piaţă a fost realizată de CSOP, nimeni alta decât firma care produce de ani buni sondaje de opinie pentru Traian Băsescu şi PDL.
    Imaginea României în lume costă 14 euro pe internet

    „România, explore the Carpathian garden” este sloganul care îl va înlocui de acum pe consumatul „România, land of choice”.

    Un logo de doar 14 euro cumpărat cu sute de mii de euro - cititi aici -
    ( http://www.puterea.ro/news6279/Un-logo-de-doar-14-euro-cumparat-cu-sute-de-mii-de-euro.htm )

    RăspundețiȘtergere
  10. Lucrurile merg din prost in mai prost. Exista o singura teama care ne chinuie pe toti. Sa nu intram dintr-o criza economica tot mai grava direct in colapsul total. Un lucru care incepe sa fie intuit si de catre guvernanti.

    Nu ai cum sa nu iti dai seama. Elena Udrea face aproape ce vrea in Guvern. Ea decide si anunta cand vor avea loc remanierile in Executiv, ce strategie trebuie sa adopte PD-L si cum, ce model de politician este demn de urmat... si multe altele. (...)

    Asa cum guvernantii pleaca de la o premisa gresita atunci cand isi explica picajul din sondaje - si anume adoptarea masurilor de austeritate, cand in fapt doar haosul si ineficienta politicii lor au condus la pierderea de popularitate - la fel de gresita e si presupunerea ca taierile de salarii vor avea un efect benefic asupra economiei.

    Sacrificiul lui Basescu este esential si necesar pentru a supravietui vremurilor ce vor urma. Pentru a putea trece peste lunile in care bugetarii vor primi salariile diminuate, cand preturile vor creste necontrolat si taxele si impozitele vor fi din nou majorate, este necesar ca o schimbare la cel mai inalt nivel sa aiba loc.

    Altfel, aceasta putere risca sa se prabuseasca intr-o nemultumire generala careia sa nu mai aiba cum sa i se opuna. Ori Boc, ori Udrea. Singura optiune pe care presedintele o are pentru a-si putea continua cat de cat linistit cel de-al doilea mandat.

    O alegere mai grea decat oricare alta. Aproape imposibila, din moment ce Emil Boc ii asigura liantul catre toate mecanismele Puterii, iar Elena Udrea este marea promisiune pe care PD-L o face electoratului sau, cu speranta ca in viitor va reprezenta noua stea a democrat-liberalilor.

    Opinii: Pe cine va sacrifica Basescu
    ( http://www.ziare.com/basescu/pdl/pe-cine-va-sacrifica-basescu-1032328 )

    RăspundețiȘtergere
  11. Romania a platit in 2010 despagubiri in valoare de 10 milioane de euro, dupa decizii ale CEDO
    de Alina Neagu HotNews.ro
    17:55 Actualitate | Esenţial

    Guvernul roman a platit, in primul semestru al acestui an, despagubiri impuse statului prin hotarari pronuntate de Curtea Europeana a Drepturilor Omului in valoare totala de peste 43,39 de milioane de lei (echivalentul a 10,2 milioane de euro), ceea ce inseamna mai mult decat sumele platite in intreg anul 2009 decat suma totala achitata in intervalul 1998-2007, releva un document oficial, citat de Mediafax.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cotidianul.ro redeschide dosarul Flota din mai multe motive. Toate documentele importante ale dosarului nu sînt cunoscute marelui public.Presa tipărită,la vremea ei,nu a putut reprooduce în detaliu nici măcar cele mai importante documente.

    Abia acum, grație internetului,putem publica nota de constatare, rechizitoriul Parchetului, expertiza veritabilă și cea altoită,menită să-l scoată basma curată pe Traian Băsescu. In același timp, parcurgerea acestor documente și a unor declarații ale lui Traian Băsescu și ale inculpaților și martorilor ne pot ajuta să înțelegem mai bine felul de a fi și de a gîndi al președintelui Romaniei.

    Așadar,începînd din zilele următoare,pe site-ul Cotidianul.ro publicăm documentele celui mai mare scandal din istoria Romaniei moderne. Adică Dosarul Flota!

    http://www.cotidianul.ro/121218-Cotidianulro_redeschide_Dosarul_Flota_

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri