Google Translate

marți, 31 august 2010

Angajatii din MAI pregatesc ample actiuni de protest! Inceputul haosului: politia si armata ies in strada!

Federaţia Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual, organizaţie reprezentativă a peste 50.000 de salariaţi din Ministerul Administraţiei şi Internelor, va organiza, la începutul acestei toamne, cea mai puternică mişcare de protest a sindicatelor sale, a declarat Marin Gruia, preşedintele FSNPPC.

Potrivit liderului sindical, poliţiştii vor bloca, pentru câteva zile la rând, principalele activităţile ale sistemului, conform votului primit de la majoritatea sindicaliştilor.

"Pentru populaţie blocarea serviciilor poliţieneşti, chiar de către poliţişti, va fi o situaţie fără precedent. Colateral evenimentului, o mare parte din şefii MAI vor fi făcuţi răspunzători pentru protestul personalului", mai spune Gruia.

Despre această acţiune naţională, FSNPPC a informat, din timp, autorităţile Statului şi a solicitat începerea unui dialog cu partenerii sociali capabili să detensioneze criza. În acest scop, a fost trimisă, în 30 iunie 2010, o scrisoare Preşedintelui României, Traian Băsescu. Prin scrisoare se solicita o întâlnire de lucru, pentru informare şi mediere.

În motivarea solicitării dialogului se vorbea despre furia crescândă a poliţiştilor, legată de diminuările salariale pe care aceştia urmau să le suporte, în condiţiile incompatibilităţilor specifice Statutului poliţistului. Un alt subiect al dialogului ar fi fost cooperarea pentru diminuarea abuzurilor care au deteriorat grav relaţiile de muncă din MAI.

Gruia susţine, conform Agerpres, că, în 21 iunie 2010, FSNPPC trimisese o scrisoare asemănătoare către CSAT, al cărui preşedinte este tot Traian Băsescu, autoritatea supremă care decide şi problemele de siguranţă şi ordine publică, dar acesta nu a furnizat însă nici un semnal.

În opinia sindicaliştilor, faptul că de la data expedierii scrisorilor către CSAT şi, direct, către Preşedinte şi până acum s-au scurs două luni de zile, fără ca FSNPPC să primească un răspuns, conform O.G.nr.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, îndreptăţeşte poliţiştii să considere atitudinea preşedintelui Traian Băsescu drept o dublă acceptare tacită, de la cel mai înalt nivel, pentru protestele lor naţionale care acum se află în plină pregătire.

Reamintim că mișcări de protest similare sunt pregătite intens, conform relatărilor presei, și de către organizațiile militare, care preconizează, între altele, transformarea zilei de 25 octombrie, sărbătoarea Armatei, într-una a protestelor majore, inclusiv cu aruncarea caschetelor, în semn de protest, în curtea Cotrocenilor.

Articol preluat de pe Inpolitics.ro

Aceasta ACTIUNE este amplu mediatizata:
 1. Agerpres.ro: Marin Gruia: angajaţii din MAI pregătesc acţiuni de protest fără precedent. 
 2. Ziare.ro: Angajatii din MAI pregatesc actiuni de protest fara precedent
 3. Ziua veche.ro: Angajatii din MAI pregatesc actiuni de protest fara precedent
_____________________
REMEMBER: Cititi si aici:
vineri, 20 august 2010
Se misca INTERNELE! Nu se pare domnilor, chiar se misca!
_____________________
Azi, maine ... poate vineri ...
Nu este exclus sa "cada" Boc si ceata lui!
Sau macar ... cativa remaniabili, tot s-or gasi!

Grupurile parlamentare ale PDL se vor reuni pe 1 septembrie pentru o intalnire cu primul-ministru, fiind posibil sa vina si presedintele Traian Basescu, sedinta avand ca obiectiv analiza ministrilor pe obiectivele asumate, declara, duminica, pentru Mediafax, deputatul PDL Sulfina Barbu.

Si ce daca pica! La gramada ori pe bucati! 
Asta nu ne incalzeste! Actiunile vor continua!
Pe noi, masurile ne intereseaza! Indreptarea raului facut!
Sa sprijinim cu tot ce putem, ampla miscare de protest a politistilor!
Admin, V.Burcu

39 de comentarii:

  1. Felicitari, domnilor politisti!
    Guvernantii, trebuie sa inteleaga:
    Daca vor respect, trebuie sa respecte!
    Sa respecte oamenii, institutiile statului!

    RăspundețiȘtergere
  2. oameni POLITICI tinuti prizonieri in anumite functii si sub santaj ... vedeti unde le lucreaza sau invata COPIII lor si va veti da seama de la ce nivel porneste santajul si celelalte treburi MURDARE - sper ca acum va dati seama ce se intampla in RO !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. oricum in Romania nu mai au ce cauta lingusitorii , spagarii si jefuitorii tarii ... ori doneaza din averile imense minim 30% ori sa caute alta tara pe alta planeta sa o jefuiasca ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine nu ACCEPTA , doreste GENOCIDUL
    Solutie ptr. pagube minime la CUTREMURE si ALTELE – SIMPLU — AVERILE fiind facute prin SANGELE POPORULUI ROMAN trebuie alocat din toate averile de exemplu 1% si consolidate RENOVATE cladirile intai cele cu risc seismic RIDICAT … la fel si in celelalte domenii … cate 1% ptr. fiecare DOMENIU !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum se poate asa ceva ? Cum sa mediatizeze "internistii " aceasta actiune ? Nu e secreta ? Nu folosesc tabelel C15 pentru a-si pregati actiunile ?Daca afla guvernantii ce pregatesc ei ? Nu e confidential ? Se vede la "nu au pregatire militara " La noi nu s-ar face asemenea " greseli " La noi, nu se spune nimic, se tine secret, se lucreaza cu C15, se codifica tot , in asa fel incat nici cei ce participa la actiune nu stiu unde sau cand actioneaza si nici macar daca actioneaza sau e doar "de antrenament " . La noi e totul atat de secretizat ca nici nu stim daca mai avem sau cine este seful sindicatului .

    RăspundețiȘtergere
  6. Revin cu o propunere: SCMD sa demareze urgent initiativa semnarii unui protocol cu SNPPC de genul celui semnat la Craiova intre filialele celor doua sindicate si sa treaca la actiuni comune . Si daca se poate de ce nu, formarea unei federatii sindicale cu toate sindicatele din MAI si penitenciare . CE FACE SCMD ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar fi cazul sa facem o PACE istorica destul ne-am dusmanit.Acum inamicul este comun iar interesele coincid.Tigri 2.URZICENI[aviatia].

    RăspundețiȘtergere
  8. Toti spun ca vor pace , nimeni nu vine sa o semneze . Noroc cu guvernantii care fara sa vrea inmultesc numarul nemultumitilor si al sindicalistilor, ca altfel am fi murit pe neobservate .

    RăspundețiȘtergere
  9. Neacsule , Neacsule uita-te la prietenul tau Scorpio ce prostii spune , iauzi ce propune sa lucram cu tabela C 14/15, de parca noi am fi activi si la activi nu sunt reguli este harababura dupa mintea acestuia. Spunei si lui ca tot il inciti tu mereu (vad ca este de pe alta planeta) ca daca vrei sa faci un miting trebuie sa ceri aprobare la autoritatile locale cu 48 de ore inainte(vezi Legea 60)si deci nu ai cum sa le tii la SECRET. Cit despre SCMD tu de ce nu te implici si practic daca tot ai idei, sau tu vrei sa ordoni, doar, vrei sa fi mereu sef ! Parca erai si tu prin conducerea unei filiale daca nu ma insel, sau te-ai dat la fund?

    RăspundețiȘtergere
  10. Top_Gun_21.
    Esti tare . Ai reusit sa ma faci sa rad . De obicei prostia ma enerveaza , dar tu ai reusit sa ma amuzi. Si iti raspund, pentru ca e prima oara cand te iei de viata mea si nu e frumos sa te las asa . Deci :
    Daca ai fi fost un pic mai istet ai fi citit printre randurile scrise de mine , dar se pare ca ai mari lipsuri . Stau si ma intreb( daca esti cumva sofer)cum faci cand mergi pe drumurile nemarcate , nu dai in santuri ? Mai baiatule , cum ai trecut tu de clasa 1 ? Si trenul e mai istet ca tine , chiar daca merge tot pe linii, dar are macar doua clase .
    Nu mai scrie ca te faci de kko . Nu iti e mila de cei ce te cunosc , ca se fac de ras cu asa cunostinte .
    Imi cer iertare celor ce mai citesc , nu am vrut sa fiu asa de acid, dar omul asta chiar merita.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai SCORPIO
    Oserv ca prostia nu este departe de tine si mai observ ca tu habar nu ai de legile din Romania daraminte de Legea circulatiei pe drumurile publice pe care o invoci cu atita minie proletara. Dupa mintea ta cind circuli cu masina pe drumurile patriei trebuie sa ai cu tine musai tabelele C14/15 ca sa secretizezi semnalizarile la stinga, la dreapta, la stinga imprejur, la dreapta imprejur, parcarile pe dreapta, pe stinga, etc? Dar unde excelezi tu este acolo unde tu scrii printre rinduri si noi nu ne prindem! Cita dibacie pe capul tau de scorpion!Ce bine criptezi tu rindurile(oare cu ce tabele?)si noi nu le observam intelesul!Ia da-ne si noua acele tabele ca sa ne dam si noi seama ce ai vrut tu sa ne transmiti! Mai bine te-ai inscrie in sindicat si ai participa si tu concret la mitinguri, manifestatii, la activitatile de pregatire a acestora, la pichetari, etc. Acestea sunt armele sindicale cu care trebuie sa luptam impotriva celor care isi bat joc de armata tarii si militarii acesteia, nu criptarea ideilor tale idioate cu tabele. Macar daca ai fi inventat tu una atunci te-as fi felicitat dar asa ce laude sa-ti aduc cind tu doar vorbesti vrute si nevrute pe toate blogurile si nu faci nimic practic pentru bresla ta. Pai mai dat gata cu ,,mersul pe drumurile nemarcate". pai tu pe ce lume traiesti mai baiatule? ca sunt chiar foarte marcate , uite-le: Legea 329, Legea 119, HG 375, Legea unitara a pensiilor, Legea unitara a salarizarii bugetarilor, mai vrei? Tu ai orbul gainilor, pentru tine nu sunt marcaje, nene Scorpionule rosu /negru, din Craiova sau din alte deserturi? CE sunt invizibile, nu se vad, nu se simt pe pielea noastra? Iar pentru ca esti tare dus cu pluta de cind postezi pe bloguri, tu ai merita ce a zis prietenul tau BASE : o teapa in care sa fie si o tabela C14/C15? poate asa iti cripteaza executia!de recalculare a pensiei. Stai dreacului acasa sau apuca-te de rebus, printre rinduri!

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnule Top Gun
    Ne cunoastem de undeva ? Nu inteleg cu ce te-a suparat propunerea mea .Mi se pare o propunere de bun simt . Si ceea ce am propus SCMD , am facut in filiala de la Craiova . Daca ai dubii , intra pe blogul Craiovei si vei vedea . Daca ar fi tinut de mine , as fi facut si la Bucuresti acelasi lucru, dar nu eu decid acolo si nici Craiova . Deci de implicat practic, domnule top_gun, m-am implicat si ma implic , nu-mi purta dumneata de grija . Daca eram si nu mai sunt prin conducerea unei filiale nu este problema dumitale , a fost alegereea mea, ce te framanta ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamne ,mai Tom Cruise , tu esti masochist ? Nu ti-a ajuns ?
    Du-te mai si te plimba si lasa-ma in pace .BLOGUL ASTA E PENTRU LUCRURI SERIOASE NU PENTRU LECTII DE GRAMATICA SAU DE CONDUCERE( sau conduita , cum se spune corect ?)

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnilor Neacşu şi Scorpio ştiţi vorba aia: „Pe cine nu – l laşi să moară nu te lasă să trăieşti”! Cât despre unii...deh gramatica asta e "lucru greu" şi mai ales nu este pentru toţi.
    Cu stimă.

    RăspundețiȘtergere
  15. PKM .
    Salutare ! Dar cine ce a avut cu Tom Cruise ? Doamne fereste , nu m-as incurca cu genul nici daca as muri de plictiseala . Chiar nu inteleg ce o-a venit, s-o fi sculat cu fata la cearcef, cine stie . Dar sa stea acasa , ca da pe dinafara rau .
    Altfel, tie , sanatate si numai bine . Ce ne facem , se strange latul .Politia se misca , noi dormim .

    RăspundețiȘtergere
  16. Glumetilor,frumosilor,spiritualilor,tinerilor,mergeti si va faceti alte randuieli si lasati harjoana pe blog,nu toti am vrea sa cunoastem aberatiile voastre si deviatiile de la b unul simt deveniti PERVERSI INTRU CULTURA!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai este cineva aici pe forum şi căruia nu doresc sa-i dau numele cu comportamentul unui Fox terrier (atat mi-ar trebui ca s-ar si prinde de turul bernevecilor mei)- asta asa ca sa ne mai descretim putin fruntile.
    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  18. cata subtilitate ,cata intelghentie si umor fin la PAKEMONUL asta...??

    RăspundețiȘtergere
  19. @Anonimul de la ora 20 si 54 min.
    Nu-i asa ca te roade ?

    RăspundețiȘtergere
  20. Cum e cu vorba aia PKM ?"PE CINE NU LASI.. " ?Vezi cum e cand se tine raia dupa tine . Solutia : nu-l mai baga in seama . O sa faca bube la gura , se usuca si cade .

    RăspundețiȘtergere
  21. Domnule Neacsu multumesc. "Mea culpa"! Va voi urma sfatul.
    Cu stima si respect.

    RăspundețiȘtergere
  22. ..Ei in sfarsit s-a ales graul de neghina.observati ce dezbateri aprinse,pline de substanta,de continut de elan revolutionar.ce nivel ELEVAT al discutiilor ce probleme ,ce idei ce solutii....ce mai mergeti in varful picioarelor sa nu-i ....treziti

    RăspundețiȘtergere
  23. ma cum va trage ata pe voi astia blogistii lu peste! ma apuca risul sa vad cum vreo 3-4 bloggeri ce postati la greu numai idei geniale(cite s-au pus in practica mai EINSTEIN-lor?) care nu aveti ce face si mincati pensii nesimtite degeaba (in loc sa va mai luati un job ca va vaitati ca nu o sa va mai ajunga banii) va luati apararea unul altuia, ca singuri nu puteti debita si voi un argument serios si de bun simt. Ma daca tot va placeti, macar si luati-va ca acum este permis orice si folositi si tabelele C14/15 ale lu scorpionul si criptati-va activitatea dar aveti grija cum circulati printre ...rinduri sau drumuri publice(vorba lu ala din desert)ca poate va depisteaza cineva care va iubeste acolo sus. Si ca sa fie treaba treaba luti-va si cite un PKM ...dar atentie cu gloante oarbe ca inca nu aveti permis de port...pensie nesimtita! Va spun la toti trei ce spune o vorba romaneasca : unde nu-i cap vai de picioare! Cind va mai fata mintea sa-mi dati si mie un pui!

    RăspundețiȘtergere
  24. fagarasanu a scris:(preluat de pe infomondo-fara acordul autorului)
    31 August 2010 la 10:04 pm

    bai NIMENI – chiar esti un NIMENI.
    imi este greata de personaje ca tine,
    sa asteptam firmiturile de la masa lui Boc,
    sa asteptam sa ne beleasca ei pe noi ,
    NU – noi trebuie sa-i belim si sa le dam foc ,
    am ajuns o gasca de disponibilizati , dezbinati , ne impiedicam de nimicuri si chesti de nimic ,cred ca trebuie sa jucam o singura carte ORI EI , ORI NOI.
    25 OCT este UN POD PREA INDEPARTAT – actiunile trebuiesc incepute in SEPTEMBRIE inainte de a se vota LegeaPensiilor in CD, dupa aceea Dumnezeu cu mila – indiferent cine va guverna nu ne va reabilita
    ca si categorie sociala iar pensiile le vom recupera la CEDO in 2-3 ani ,
    pana atunci pensii calculate dupa salariul mediu pe economie.
    Trebuie sa punem mana pe pian si sa zgariem parchetul pana il ia dracu .
    daca nu o sa fim galagiosi nu o sa ne bage nimeni in seama iar daca nu o sa depasim numarul de 10000 de membri in SINDICAT nu o sa ne tina nimeni la discutii.
    nu mai ganditi inainte , in acest moment mai bine ganditi mai tarziu
    sa ne vedem in strada

    RăspundețiȘtergere
  25. Exact asata le spun si eu de ceva timp. Bravo ANONIMULE ce le-ai spus inseamna punct ochit , punct lovit. Iti dai seama cum SCORPIO, PKM, NEACSU se lupta ei cu dusmanul adica cu puterea si ce sfaturi geniale dau ei sindicalistilor si ancmristilor,se si vad rezultatele muncii lor, au transpirat stind in fata calculatorului si postind doua , trei cuvinte anagramate(criptate) pe care ca sa le intelegi iti trebuie o zi intreaga si vreo 2 tabele, atit de inteligente sunt in forma finala. Se si vede ce idei au ca de la un timp posteaza doar ei =cei trei crai de la rasarit.Anonimule si eu ma voi retrage si te rog sa-i lasam doar pe ei sa posteze , deh este blogul lor si le stricam jucaria. Si din cind in cind ca sa-i aduca la matca va mai posta si seful lor ADMIN, si atunci vor aparea si rezultatele de mare succes ale tripletei de aor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Da cezare si eu asta le spun tuturor colegilor nostrii sa iesim LA LUPTA, SA IESIM LA PROTESTE, SA IESIM ODATA DIN AMORTEALA SI NEINCREDEREA CARE NE DEZBINA! NU DOAR SA VORBIM LA NESFIRSIT PE ACESTE BLOGURI! ATI AUZIT MA SCORPIO< PKM< ADMIN SI NEACSU CE TREBUIE FACUT! VOI DE CE NU IESITI MA IN STRADA? SAU VOI DOAR SUNTETI GOARNA? HAI SA IESIM INAINTE DE DATA DE 13 septembrie CIND SE JUDECA ACTIUNEA ANCMMR care este o mare diversiune astfel incit actiunea in instanta din 15 septembrie a SCMD sa fie un esec , motivatia fiind ,,precedentul" adica verdictul din 13.09.2010 nefavorabil actiunii ANCMMR(judecatorii au primit deja ordinul fie sa dea un alt termen fie sa respinga actiunea in functie de reactia noastra inainte de acest termen).

    RăspundețiȘtergere
  27. Mai Tom Cruise ,bine a zis Matei(5.3).Orice alt comentariu e de prisos .

    RăspundețiȘtergere
  28. Matei 5.3 : "Fericiţi cei săraci cu duhul, că a lor este împărăţia ... " - pentru cei care nu citesc BIBLIA.

    RăspundețiȘtergere
  29. 70. karadeniz a scris:(preluat de pe infomondo-fara acord autor)
    1 Septembrie 2010 la 10:38 am

    Aveţi parţial dreptate, domnule Rinciog. Unele postări pe diverse site-uri par a încerca dezbinarea SCMD. O parte din ele sunt probabil acţiuni premeditate dar unele exprimă pur şi simplu neîncrederea unora dintre noi. Neîncredere pe deplin justificată de haosul ce domneşte în România, implicit în structurile militare, de douăzeci de ani. Dumnevoastră , membrii SCMD, doriţi ca toţi militarii în rezervă, pensionari sau nu, să adere necondiţionat la această structură ce se vrea a fi vîrful de lance al luptei pentru drepturile militarilor. Din păcate procesul de atragere şi convingere a acestora lasă, după aprecierea mea, mult de dorit. Nu cu ocări şi ameninţări apocaliptice ( vezi scrisorile domnului Dogaru către militarii pensionari şi cadrele în activitate) veţi creşte numărul de membri, nu prin denigrarea conducerii celorlalte organizaţii ale pensionarilor militari le veţi convinge să facă front comun cu SCMD, nu prin insultarea preşedintelui, premierului, partidelor aflate la putere şi conducerii M.Ap.N veţi demonstra incompetenţa acestora. Doar simplu fapt că în structurile centrale de conducere ale SCMD nu am văzut nici un subofiţer sau maistru militar pune deja un semn de întrebare asupra reprezentabilităţii tuturor categoriilor de militari. Ei reprezintă categoria cea mai numeroasă dintre rezervişti. Dar în rândul lor suspiciunea şi neîncrederea e mare. Au nevoie de lideri cunoscuţi şi apreciaţi pe care să-i urmeze. Nu le spune mare lucru nici col. Dogaru şi nici col. Pricină ( şi nu numai lor) şi probabil mulţi se întreabă de ce un aşa sindicat, ce vrea să strîngă sub flamurile sale pe toţi foştii purtători de uniformă militară, nu e condus de un general. E drept că mai toţi sunt criticaţi şi nu numai de sindicat dar din cei 6-700 de generali şi amirali e imposibil să nu găsiţi unul care să reprezinte o emblemă pentru sindicat. Asta cu condiţia să şi vreţi.
    Deci fără lideri autentici acest sindicat nu va ajunge prea curând la masa critică de care preşedintele, guvernul şi parlamentul să fie obligaţi să ţină seama.
    Fiecare garnizoană din România are câţiva foşti militari de notorietate, recunoscuţi de mjoritatea pensionarilor militari ca lideri informali . Aceşti oameni trebuie convinşi şi atraşi în rândurile SCMD pentru că exemplul lor va fi urmat şi de ceilalţi.

    Comentati

    Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.






    Redactia nu

    RăspundețiȘtergere
  30. Oooooooooooooooooooof, anonimule anonimule , ce faci tata ? Mi-ai stricat planul . Era unica ocazie sa il fac pe Tom Cruise sa mai citeasca ceva . Ai venit tu cu traducerea. Acuma o sa spuna ca stia si el.. Maine poimaine nici apostolii nu o sa mai poata sa spuna ceva , ca o sa zica el "si eu asta le spun tuturor colegilor nostrii", sau "Exact asata le spun si eu de ceva timp", ca vad ca imediat ce spune unul ceva ce ii place , "asta spunea si el " .Asta e pericol public, pazea ca va calca !Imi e teama sa il intreb ce carte a citit ultima oara. Daca spune abecedarul ?

    RăspundețiȘtergere
  31. Abecedarul ... pe dracu! Top_Gan_21 ... acum e cu ... tabelele ... Nu vezi ca a facut o fixatie? Viseaza saracu numai tabele,criptologie! La mintea sa ... colcaind de conspiratii, dusmani de clasa la tot coltul, impanata pe deasupra cu marile realizari personale de la Craiova ... etc.etc.etc.
    Nene, ciudata creatura, mai poate fi si Top_Gan_21!
    Chiar mai ciudata decat noua descoperire a ... Balaurului bondoc! ( nota: O nouă specie de dinozaur, descoperită în România!). P.S. Ehee... lume, lume: sa vezi cand or descoperi savantii dinozaurul craiovean!

    RăspundețiȘtergere
  32. Balaurul bondoc, o nouă specie de dinozaur descoperită în România.Scheletul parţial al unui nou tip de dinozaur a fost dezgropat pe un câmp din apropierea oraşului Sebeş, noua specie fiind botezată "balaurul pitic", relatează The Guardian în ediţia online.

    Descoperirea aparţine unei echipe formate din paleontologi de la Universitatea Bucureşti şi cercetători americani de la Universitatea Columbia din New York. Potrivit acestora, balaurul pitic reprezintă o specie înrudită cu velociraptorul şi a trăit în urmă cu aproximativ 80 de milioane de ani.

    Potrivit Mediafax, care citează AFP, balaurul bondoc avea o pereche de gheare pe fiecare dintre membrele sale inferioare, cu ajutorul cărora îşi imobiliza prada. Animalul avea o lungime totală cuprinsă între 180 şi 210 centimetri, de la cap la coadă.

    "Balaurul reprezintă o nouă specie de dinozaur prădător, care este foarte diferită de tot ceea ce cunoşteam până acum", a declarat Stephen Brusatte, un cercetător de la Universitatea Columbia din New York, care lucrează pentru Muzeul american de istorie naturală.

    RăspundețiȘtergere
  33. Anonimule , care Craiovean ? Sa nu imi spui ca Top_Gun_21 e din Craiova .Nu m-am uitat sa ii vad profilul, dar nici nu ma uit , nu vreau sa am alta dezamagire . Nu vreau sa cred ca iarasi ne facem de ras .Sper sa te inseli dar daca e asa , imi cer scuze in numele Craiovenilor .Si nu ii voi mai raspunde . Eu nu imi lovesc fratii .

    RăspundețiȘtergere
  34. Domnule Cezar,
    Sper sa nu te simti jignit daca spun ca esti abject.Preluarea unui comentariu de pe alt blog este este o dovada a ceea ce am afirmat si nu mai are nevoie de alte explicatii . Cu ce scot ai facut acest lucru ? Sa il bagi in gura lupului pe cel ce a scris comentariul ? Sa intarati lumea aici cu acest subiect ? Daca ai ceva de spus , spune cu cuvintele dumitale , nu aduce aici comentarii ale altora .
    Domnule Admin , pentru acest gest neprincipial lipsit de respect fata de noi si de cel care a scris comentariul, propun ca acest individ care isi spune Cezar sa nu mai fie lasat sa posteze aici .Asemenea indivizi nu au ce cauta pe blogurile militarilor .

    Dromichetes

    RăspundețiȘtergere
  35. 1.cine zice -ala e 2.numai autorul ma poate certa si dumnealui sunt dispus sa-i cer scuze ,daca il deranjeaza ca i-am apreciat comentariul si am dorit sa-l fac cunoscut, cu mult respect

    RăspundețiȘtergere
  36. Domnule Cezar
    Raspunsul dumitale infantil spune totul"cine zice ala e .. " e un raspuns inteligent, de om matur , si acuma nu ma mai mira actul dumitale . Toate isi gasesc o explicatie , chiar si parerea dumitale ca ai "apreciat " comentariul colegului absent. Cum l-ai apreciat ? Luandu-l dintr-un loc si postandu-l in alta parte fara a spune macar daca sustii sau nu cele afirmate acolo ? Asta nu e apreciere Domnule Cezar asta e o incercare de a transfera un subiect fierbinte intr-un loc sensibil, sau a arunca pisica peste gard , in timp ce dumneata stai de partea cealalta urmarind "candid " ce se intampla . Daca asta ti se pare normal, si asta te caracterizeaza, si daca mai esti si militar , ciudate fenomene au fost prin armata . Daca ai iesit din armata , fa cumva si iesi si din rindul rezervistilor . Nu le faci cinste .

    RăspundețiȘtergere
  37. s-ar parea ca te cam deranjeaza subiectul fierbinte,pe care sa zicem ca l-am creat,cu ajutorul colegilor.anonimule iti sugerez sa nu te mai obosesti. cu autorii stau de vorba,pe tine TE IGNOR. apropo,ce zici ,cei care citesc au inceput sa se dumireasca cam DE PE UNDE VI? sugerez sa intrati pe infomondo a mai aparut ceva..interesant(asta ca sa nu-l mai copiez)

    RăspundețiȘtergere
  38. Nu domnule Cezar, nu subiectul m-a deranjat ci atitudinea si fapta dumitale . Nu interpreta si nu incerca sa abati subiectul interventiei mele . Oricum nu o sa mai insist, o sa procedez si eu ca ceilalti colegi, o sa te las sa vorbesti singur . Ma duc sa ma spal pe maini si sa dezinfectez tastatura : am scris numele dumitale si sunt murdare .

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri