Google Translate

luni, 16 august 2010

Ma apuca Râsu' Plânsu' !

INCREDIBIL ... si Azi / INCREDIBIL!
Ma apuca Râsu' Plânsu' !
Asa cum mi-a fost luat, asa mi-a fost si dat...!
Dreptul ... de ... Admin!!!
Nu am cerut eu, Nu m-a rugat nimeni!

Hmmm ... ce-i de facut?
CD al SCMD ... nu m-a rugat sa revin!
Dar nici IMPASIBIL/nepasator, nu pot sta!
Miile si miile de oameni, care timp de 6 luni
au "cheltuit" cu mine pe net din banii lor,
s-au enervat sau nu s-au enervat alaturi
si din "muncita" mea/a lor ... trebuie EI,
doar ei sa DECIDA: mergem ori nu mai departe!

Onoarea mea, nu cred ca va avea de suferit,
daca REVIN acum, la rece, asupra proprie-i mele decizii!
Azi, pana la aceasta ora (16 august 2010, 20:19) ...
cand scriu aceasta postare in care nu mai credeam nici eu,
erau 62 de ... comentarii la postarea  de ... sambata,
14 august 2010, Visits 404 si ... Page views 928 !
Unele comentarii, fara moderator ... au luat-o ...
putin ... la vale! Asa deci ... si prin urmare ...

VOI, scmd-istii si cititorii/comentatorii de pe ...
Valurile Dunării , decideti! Pro sau ...Contra!
Ne vedem fiecare de drum, sau mergem ...
impreuna! Voi, si numai VOI, hotarati!
Va rog, comentati!
Decideti!
Eu ... ma voi ... executa/supune!
Admin, V.Burcu

 p.s.1. Ne vedem cu NOUTATI, maine seara,
daca ... voi avea ori nu acces!
Si asta ar fi ... o problema!
Vom vedea!

 p.s.2. Conditiile, raman cele stiute!
Comentarii fara moderare/cenzurare!
Doar ... liber arbitru, decenta!
Admin, V.B.
Pe curand!

18 comentarii:

  1. DOMNULE COLONEL BURCU,
    In calitate de membru SCMD si de responsabil al blogurilor acestuia, nu pot decat sa salut decizia anuntata mai sus!
    Sunt convins ca majoritatea cititorilor blogului Filialei Drobeta Turnu Severin vor saluta, la randul lor aceasta hotarare.
    Astfel, incepem sa ne obisnuim cu totii ca putem fi diferiti, ca putem avea opinii contrare la un moment dat, dar acest fapt nu trebuie sa ne impiedice sa fim camarazi si sa colaboram astfel incat SCMD sa devina cu adevarat o forta in societatea romaneasca, de astazi si de maine.
    Cu mult respect,
    Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  2. D-le col Burcu,personal sunt suparat,dezamagit pentru situatia financiara precara in care am ajuns cu toate ca m-am pregatit incepand cu liceul militar['75 C-lung M]anii mei de adolescenta i-am sacrificat,apoi scoala de pilotaj-Boboc,..Alexeni 20 de ani,greutati,catastrofe,examene de licenta,camarazi adunati cu cearceaful de pe campiile Baraganului...si acum?ACUM am ajuns de rasul canalgiilor si a faiantarilor...De ce ?Oare tara nu va avea nevoie de noi?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim 22:07: Tara are nevoie de noi totdeauna! Doar politiceinii ... din 4 in 4 ani!

    Aici trebuie sa vedem cum vom actiona, ce trebuie sa facem, sa inteleaga si ei, politicienii,acest ADEVAR: de popor, de fostii lui osteni, NIMENI nu are dreptul sa-si bata joc! NIMENI, indiferent de cum il cheama, ce functie are, ori ce culoare politica poarta in campania electorala, sau ... dupa ... cum bate vantul! Impreuna, vom izbandi!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  4. Mergem inainte, impreuna cu dommul com.sef Burcu! Mai fratilor din antagonisme iese progresul. Sa nu ne impiedicam de nimicuri si sa mergem mai departe. Sunt asa de multe lucrururi de facut chiar si dupa victorie (care deocamdata este ipotetica), incat trebuie sa vedem "ca la sah" cu cel putin 3 mutari inainte! Oricum munca si mai ales sufletul pe care l-a pus in folosul tuturor cel care a tinut acest blog este de apreciat...este o realitate care nu poate fi contestata! As dori ca toate filialele SCMD sa se implice ca aceasta a Severinului.

    RăspundețiȘtergere
  5. @all, vad ca sunteti pe net! Veniti mai tarziu aici! Acum ... deschideti TV - OTV ! D-l Presedinte al SCMD Dogaru, in DIRECT! Merita sa vedeti! Apoi, pentru cei care ati pierdut ... circa 60 minute din transmisie, regula stiu ca este ... in reluare! Vizionare placuta! Chiar merita!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  6. D-le col. V Burcu, toti avem dreptul si "n" motive sa ne suparam, dar nu e obligatoriu sa si plecam. Nu pot spune in ce masura m-am suparat in seara asta cand am vazut ce s-a intamplat la Maternitatea Giulesti, aveam destule nenorociri,nu mai era nevoie si de asta ca sa se intareasca necesitatea DEPUNERII DEMISIILOR DE ONAOARE DE CATRE; PRESEDINTE, GUVERN SI PUTINII SUSTINATORI AI ACESTORA DIN PARLAMENT.
    Domnilor, e vremea sa ne trezim la realitate si sa-i determinam noi sa plece, daca singuri nu se decid. Ce e asa de greu de inteles ca avem un presedinte grav bolnav, care contamineaza absolut totul: aerul, apa, pamantul, iar noi ne sufocam lent dar sigur.

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule colonel, domnilor colegi,
    Ne bucuram pentru decizia dumneavoastra. Noi consideram ca solutia pentru ceea ce ni se intampla azi, nu este "sa ne suparam si sa ne retragem", solutia corecta este una singura LUPTA. Prin "lupta" nu intelegem cea efectiva si fizica ci una mult mai grea si mai elevata, cea cu neuronul in priza. Si daca tot suntem la capitolul "lupta" ce ar fi, sa demonstram ca stim, sa o facem cu neuronul, cu munca concreta, cu managementul (stiinta conducerii sau cum s-o mai numi), cu concretul ..etc. De astia care stiu sa "lupte" cu gura, am vazut noi destui la viata noastra si ii mai vedem inca si azi si uite unde ne-au adus.
    Sa stam la "fereala" la o parte, la o lene, la o telecomanda TV si sa facem apoi comentarii "inteligente" este usor. Mai greu este sa faci ceva care sa ramana.. sa poti spune odata.. "eu pot sa stric ceea ce am facut in viata mea.. pentru ca, cu ajutorul lui dumnezeu, am ce!"
    Asa ca, domnule Colonel Burcu si dragi colegi HAI SA NE APUCAM DE TREABA !
    Fiecare la ce se pricepe mai bine, sa lasam vorbele goale pentru ca nu tin de foame.
    Avem onoarea sa va salutam cu mult respect

    Biroul Opreativ Constanta

    RăspundețiȘtergere
  8. As dori sa spun ca nu am incredere in sistemul juridic romanesc si sa intreb ce sanse avem daca-i dam in judecata[noi SSMD]pe acesti nemernici din fruntea tarii?

    RăspundețiȘtergere
  9. @Sindicatul Militarilor - D-lui col Dumitru Rinciog : Multumesc pentru mesaj!
    @PKM : Te regasesc cu bine, la postul tau de observare, asa cum spune un alt coleg deosebit, Pavel M.
    @vasile p.: un vechi combatant si de nadejde, nu putea fi decat la post!
    @Biroul Operativ SCMD - Filiala Constanta - adevaratii prieteni, in momente dificile se cunosc! Multumesc!
    @Anonim 01:48 : si eu sunt dezamagit de modul cum se imparte DREPTATEA in Romania, dar nu avem alta cale decat:LEGEA interna si internationala!
    Uniti, sunt convins ca vom razbi!
    Tuturor, multe multumiri!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Admin.
    Ura, diferentele de opinii nu trebuie sa ne macine unitatea. Trebuie sa fim apropiati, constructivi si in special puternici. Deci sa mergem inainte toti .
    @ SINDICATUL
    Luati masuri ferme sa atrageti toti militarii din celelalte asociatii, organizatii, etc. si planificati odata ceea ce trebuie ca in decembrie e si frig si tarziu si ziua este mica. Astia pana nu simt frica nu se lasa. Si cer inca o data.... FIECARE PARTID SA EXPRIME OFICIAL POZITIA FATA DE CEEA CE N?I SE INTAMPLA,.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine ai revenit ! Sa fie intr-un ceas bun !

    RăspundețiȘtergere
  12. SALVE TUTUROR! (sunt/am fost ing. de art.+r. si mi-e in sange...inclusiv chestia aia cu „a plecat lovitura”)...dar mai ales lui Pavel si Magist(e)rului (stie el cine este). Ma bucur ca am revenit cu totii, indiferent de unele opinii „divergente” care sunt normale, la aceeasi matca. Site-ul/Blog-ul de Severin este super. Daca domnul com.sef. Burcu ar avea timp s.a..., poate cu ajutorul unora dintre noi l-ar putea dezvolta; In ce sens? „Mai superior” decat toate blogurile noastre ale celor care sunt sau au fost in uniforma. Cred ca s-ar putea posta foarte multe informatii din toate domeniile (istorie, literatura, economie, matematica, managemet, informatii+foto din concediile fiecaruia, gastronomie/nu radeti etc. cu concursul nostru). Totodata consider ca trebuie sa fie luata in calcul (ca o alternativa sindicala) asa cum s-a propus de catre Pavel M si de altii, la o propunere a Adm, un mod prin care membrii sindicatului sa poata castiga niste bani (atunci ne-am grabit sa aruncam cu pietre intr-unii (Admin.), desi acesta facuse doar o ipoteza de discutii pe ideia sa). Si ca sa-i dau si lui Cezarica „satisfactie”, pe un asemenea blog, el ar putea castiga ajutandu-l pe Admin. Cum? Din eventuale abonamente la anumite pagini (nu m-am ganditit la o suma dar in orice caz rezonabila de ordinul Eurocenti/accesare). Banii acestia ar putea fi folositi pt. remunerarea celor care se implica „on line” si nu numai. Haideti sa fim cinstiti (este parerea si propunerea mea si numai a mea, in acest sens asumandu-mi tot ceea ce am scris mai sus): Nimic nu „este gratis pe aceasta lume”...Atunci poate „ne vom responsabiliza”, iar unii dintre noi (nu ma judecati pentru aceste cuvinte cu masura „a la” dl. col.dr. Dogaru) vor posta mult mai „la obiect”. Veniti pe acest blog si cu alte propuneri! Ganditi constructiv!
    Cu stima si consideratie,
    PS Astept raspunsul Adm. si al tuturor celor interesati.

    RăspundețiȘtergere
  13. Stimati camarazi si voi...vad ca la vorbe mestesugite suntem tari,la fapte om mai videa dar ceva idei de a iesi din saracie,de a mai munci pe undeva nu gasiti ,unii suntem pauperi vine toamna-iarna,avem copii.Prin relatiile ce le detineti,sau cu sindicatele din alte tari ,sa fim sprijiniti sa mai muncim si noi-vorba lui "cdt.suprem]

    RăspundețiȘtergere
  14. Chiar asa cei intre doua varste 50-60 de ani ce facem?La munca suntem respinsi-nu toti suntem colonei sau cu neveste cu dota,iar la cimitir inca nu ne primesc ,ce facem?;ne transformam in MOROI?

    RăspundețiȘtergere
  15. @PKM, @cezar, @Pavel M, @all: tuturor celor care DORITI sa CONTRIBUITI la DEZVOLTAREA acestui Blog: bateti la o usa deschisa! Fara VOI si multi altii, acest BLOG era ... nu era! Acetea fiind spuse, ACUM ATENTIE:
    PROPUNERI ADMIN:
    1.Acest Blog sa ramana STRICT cu materiale, comentarii, propuneri, solutii in SCOPUL EXCLUSIV al obiectivelor prevazute in STATUTUL SCMD si noilor propuneri de modificare/imbunatatire al acestui statut + ROF!

    2. Vis-s-vis de PROPUNEREA unui alt Blog de discutii de tot felul, dar de larg INTERES, am creat deja un FORUM care poate fi accesat chiar din aceasta pagina de la butonul "FORUM" din bara de sus, sau cea de jos! Trebuie doar sa faceti Click si sa va logati pentru a deveni membrii cu drepturi depline, de postari mai ales. Acolo, este fff usor sa postati ce doriti, cu materiale cat de scurte sau lungi vreti. Avem deja...| Total membri 34 |

    3. Blogul PCR ( Partidul Contribuabililor Romani ), va fi STERS in curand! Ideea de NOU PARTID, s-a dovedit ... inacceptabila!

    Locul acestuia, va fi luat, daca DORITI, subliniez: daca doriti! - brrrrr...., iar fac o PROPUNERE.... SPER sa nu patesc ca data trecuta,
    sa-mi dau singur foc! -

    de EVENTUALA infiintare "pe langa SCMD, cu sprijinul DIRECT si NEMIJLOCIT al CD SCMD, al "Aliantei Platitorilor de Taxe din Romania" (APTdR), o "asociatie non profit", care sa CUPRINDA "orice cetatean din ROMANIA", fara discriminari, care "adera" la OBIECTIVELE SCMD + alte obiective de mai LARG interes, stabilite prin documentele viitoare ale legal/infiintate-i asociatii!

    Cele doua FORME ASOCIATIVE, se vor SPRIJINI RECIPROC in relizarea SCOPURILOR LEGAL PROPUSE!

    Personal, partea mea de CONTRIBUTIE, se va rezuma la realizarea Blogului necesar si administrarea acestuia!

    Voi cititorii/comentatorii, veti DECIDE daca propunerea este buna sau nu, iar CD SCMD daca si-o insuseste ori nu! Oricum, rog cautatorii de galceava sa nu speculeze din nou pe aceasta tema, sa vina iarasi cu tot felul de ABERATII pe care sa mi le atribuie, doar ca asa vor ei! Sa invatam sa dialogam civilizat, fara a da cu parul ori pietre in partenerii de discutii! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  16. @ANONIM de la 18,26 insistati totusi la ..cimitir

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri