Google Translate

sâmbătă, 7 august 2010

SCMD pune la dispozitie ORDINUL COMUN al MApN, MAI si SRI! Asteptam date cu privire la eventuale complicatii!

_________________________
Pentru o buna vizualizare (marire),
Click pe fiecare imagine! Apoi,
daca aveti inca nevoie de marire,
Click din nou!
_________________________







sâmbătă, 7 august 2010
Ordin pentru reglementarea modului de recalculare a pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor, conform Legii nr 119/2010 privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor

12 comentarii:

  1. ATENTIE DEOSEBITA: Acest ordin este valabil si pentru celelalte structuri din cadrul sistemului national de aparare, ordine publica si siguranta nationala, precum si din sistemul administratiei penitenciarelor!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Nikk, nu trebuie sa te superi pe nimeni! Asa suntem noi! Migram de colo, colo! Ideea UNITATII ne este draga, doar in teorie! Asa este si Romania de 20 de ani! Orbecaie neputincioasa, prin cotloanele capitalismului salbatec, fara a gasi solutii.

    Am spus si alta data! Am invitat mereu sa na ASEZAM cu TOTII undeva! Precizam ca nu am orgolii! In secunda 2, ma AUTOSUSPEND de pe acest BLOG si merg ACOLO! Dar ... multi dintre noi, MUTA mereu CORTUL, sau fac la repezeala unele mai mici ... ici/colo! Asta e. UNITATE doar in vorbe! Vorbe goale/desarte! Iar maine, de vom incepe a ne plange, maine poate fi prea tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  3. ministru oprea nu mai zice nimic de diminuarea pensilor sub 3000 lei,cei care pierdem mult suntem cei care am iesit la 40-45 ani si o sa zica ca sunt o exceptie

    RăspundețiȘtergere
  4. activi sunt f multumiti de aceste norme ptr ca cica pe ei ii avantajaza f mult in idee ca ei vor iesi la pensie la 55 de ani si vor avea o vechime de cel putin 35 ani,dar ei nu inteleg ca legea 119 nu se aplica si in viitor ptr ca va apare noua lege a pensilor,sunt f usos de manipulat

    RăspundețiȘtergere
  5. Ordinul nu mai prevede 20% ptr meritul militarasa cum este in legea 119.Eceva ilegal. nORMA DE HRANA DECE NU SE PUNE LA SOLDA?juristii sa se pronunte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si totusi sant nelamurit,nu stiu daca se recalculeaza dupa 119 sau dupa noua lege care o sa iasa din camera deputatilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Semnez cu anonim ptr ca alfel nu pot sa postez

    RăspundețiȘtergere
  8. @Anonim 21:08, trebuie sa va logati pentru a putea sa postati cum doriti, iar pentru a va loga, trebuie sa aveti un cont google! Pentru a va face acest cont, adresa de e-mail google (Gmail), urmati pasii indicati de acest link:

    https://www.google.com/accounts/NewAccount?service=mail&continue=http://mail.google.com/mail/e-11-b763240ac694e98412e4eca8202f3-f71855d110f59f83a426031aedf1dd406db6ec50&type=2

    selectati acest link si ... copy/paste in browser, apoi enter ... dupa care ... urmati pasii ceruti! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ioan = @Anonim 21:08 : Felicitari! Eheee ... inca o data se adevereste: numai ce nu vrea, OMUL nu poate!
    Fii bine venit, IOAN!
    Un combatant de nadejde!
    Avem nevoie!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  10. Sper ca armata sa nu mai ramana "marea muta"! E momentul sa se auda vocea ei, puternica si hotarata! Nu pentru toti activii, pensia este departe. Ar trebuie sa vi se alature, daca nu vor sa traiasca in umilinta. Sper ca veti face un protest cu adevarat vizibil pentru tot mapamondul. Aveti timp sa stabiliti strategia pana la adoptarea noii legi a pensiilor. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Anonim ce la 21.47

    Nu inteleg de ce va adresati spunand sper ca veti face, aveti timp, succes...Dv. nu sunteti dintre noi ? Nu e nici o problema, puteti sa va alaturati chiar daca aveti alta meserie. Cui nu/i da voie nevasta, sa ne spuna din timp si mergem sa/l cerem.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri