Google Translate

duminică, 8 august 2010

Scrisoarea deschisa a Presedintelui SCMD ! UPDATE !

_______________________
UPDATE 1. 10 AUGUST 2010; 12:30:
_______________________
Tuturor militarilor le recomandam sa citeasca scrisorile deschise ale Presedintelui SCMD catre:

Cadrele militare in rezeva si in retragere ( clic aici );
Cadrele militare active (scrisoarea va fi difuzata..., marti, 10.08.2010).
_______________________
UPDATE 2. 23:50: Pana APARE scrisoarea promisa,
va rog cititi urmatoarele:
1. marți, 10 august 2010
Plangere prealabila catre Guvernul Romaniei, in scopul revocarii in totalitate a HG nr 735/2010 (inregistrata la nr. 17/9358 din 10.08.2010)

2. marți, 10 august 2010
Sesizare catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (inregistrat cu nr. 6163 din 29.07.2010)

________________________
Sa tinem aproape!

Se pare ca va fi la fel de incendiara!
Atentie SONDAJ: Ore rămase pentru vot: 20
Insist cu acest SONDAJ, deoarece va fi
EXTREM DE IMPORTANT! Veti CONSTATA: de ce!

Admin, V.Burcu
_______________________
duminică, 8 august 2010
Catre cadrele militare in rezerva si in retragere din MApN, MAI, MJ, MT, SPP, SIPA, SRI, STS, etc, care nu fac parte din sindicatul cadrelor militare in rezerva. Doamnelor si domnilor colegi,


In conditiile in care suntem supusi unei agresiuni fara precedent, urmarindu-se nu numai pauperizarea si incriminarea, ci lichidarea noastra ca structura socio-profesionala, un numar ingrijorator de mare dintre dumneavoastra nu faceti inca parte din SCMD.
Explicatiile sunt multiple.

Unii dintre dumneavoastra, putini la numar, traind izolati, ca in desertul Gobi, fara camarazi prin preajma, fara Internet, fara televizor si fara radio, nu ati auzit inca de existenta SCMD. Pe masura ce va veti intoarce in Mileniul III, va asteptam cu bratele deschise.

Cea mai mare parte dintre dumneavoastra, desi ati auzit de existenta SCMD si sunteti la curent cu actiunile sale, stati in expectativa nu din lasitate sau din calcul, ci pentru ca zeci de ani de educatie in bocanci, cu inocularea datoriei “”ascultarii fata de ordine”” si doua decenii de mancurtizare, adica de imbecilizare a Romanului prin invatamant, cultura si media, de conducere impasibila si tradatoare, de inlocuire a valorii autentice cu nonvaloare, v-au tocit, odata cu instinctul de conservare si spiritul analitic si initiativa!

Cadeti usor prada tradatorilor care se straduie sa ne contracareze cu vorbe contrazise de fapte si sa ne manipuleze prin minciuni “”logice””. Va vine greu sa admiteti ca cei pentru care ati fost educati sa va dati viata, fiindca reprezinta Statul, sunt astazi adversarul care trebuie lichidat tocmai pentru a salva Statul!

Ca sa reveniti la realitate, rupeti-va zece minute din timpul dumneavoastra si verificati una din afirmatile care va hipnotizeaza de 2 ani, scotandu-va dintr-o lupta legitima – aceea ca ‘’pensiile sub 3000 lei nu vor fi recalculate”, adica micsorate. Cititi textul Legii 119/2010, textul Normelor de aplicare si textul Proiectului Legii sistemului unitar de pensii si veti vedea ca totul e gargara.

E minciuna pe care o acceptati pentru ca NU PUTETI CREDE, pentru ca VRETI CU DISPERARE SA FIE ASA! Nicaieri nu apare insa vreun plafon, nicaieri cifra de 3000 lei! TOATE PENSIILE VOR SCADEA IN BATJOCURA, IN CLIPA IN CARE, PRIN LEGE, DUPA O VIATA DE PRIVATIUNI, O VIATA DE CAINE DE PAZA, VA VETI PIERDE CALITATEA DE MILITAR!

Cand va vor veni fluturasii acasa cu noile “”pensii””veti crede si veti scuipa imbecilii si tradatorii, pe cei care din paranoia de ‘’Napoleon”” neimplinit sau din interes meschin, pentru avantaje de baieti de minge, insulta cu spume la gura SCMD, perpetuand minciuna ca militarii nu pot constitui sindicate.

Verificati: in toate statele UE exista SINDICATE ALE MILITARILOR ACTIVI, iar Romania de astazi este stat membru UE, nu mai este Romania lui Stalin, Brucan, Walter Roman, Leon Tisminetki, Denis Patapievici, Hrusciov, Brejnev, Leonte Rautu sau Gogu Radulescu. Cand va veti trezi la realitate, va asteptam cu bratele deschise, pentru ca numai “”in Unire sta puterea””!

O alta categorie dintre dumneavoastra o constituie “”Napoleonii”” – cei atinsi de paranoia Puterii, cei care le stiu pe toate, le-au inventat pe toate, Soarele, Luna, culoarea “”verde””, etc, care au solutii pentru tot, care considera ca s-au nascut “”imparati”” ori “”Dumnezei”” si care emit de pe margine sfaturi, ordine, directive, disperati ca nu sunt in centrul atentiei.

Pe acestia nu ii asteptam, pentru ca suntem satui de gargaragii, de nebuni, de destepti in fruntea mesei, care il inlocuiesc intotdeauna pe “”NOI”” cu “”EU””, de “”Napoleoni””care au distrus sistemul nostru de aparare, convinsi ca ideile strecurate de manipulatori sunt ale lor.

Pe acestia si pe agramatii care si-au cumparat titlurile si gradele de care fac astazi parada, printr-un servilism dezgustator, cu bani pesin (30 000 $ gradul de general maior inainte de anul 2000, 20 000 €, dupa 2000) sau prin relatii de rudenie, nu-i asteptam! Sa ne critice in continuare de pe marginea santului, sufocandu-se mai departe cu propriile lor ambitii si cu propria lor neputinta!

Si sa produca ONG-uri care, adunate ca efective, ar demonstra ca populatia Romaniei este mai mare decat numarul rezultat din recensamant cu cateva milioane de cetateni cu drept de vot…

Si a patra categorie, pe care, de asemenea, nu o asteptam, este cea a tradatorilor, a celor care au mers la prada cu invadatorii, smulgand si ei ciozvarte din vita lovita de moarte, numita Romania, sau primind pomeni (o “”fabrica de grade””, o masina in folosinta personala, o “”indemnizatie””, o invitatie la masa stapanului, un bilet la sanatoriu, etc).

Tuturor insa, din solidaritate ostaseasca, va punem la dispozitie, “”arme si munitii””, daca vreti sa va aparati la un moment dat singuri drepturile, astfel:

1. Nu va bazati pe Constitutia Romaniei, pentru ca tovarasul Basescu si gasca lui de slugi au facut din ea hartie igienica!
2. Prevalati-va de principiile de drept international ale neretroactivitatii legii si sperantei legitime.
3. Pensia nu este un venit ci o creanta asupra statului, conform solutiilor date de CEDO.
4. Pensia este un drept castigat, conform Conventiei pentru drepturile omului, Protocolul 1, Art. 6;
5. Pensia constituie un drept patrimonial, conform Conventiei pentru drepturile omului, Protocolul1, Art. 1.
6. Asimilata dreptului de proprietate, pensia nu poate fi diminuata (prin “”recalculare””, spre exemplu) nici confiscata, conform Tratatului de la Lisabona, Art.45, Cartei Drepturilor Fundamentale a UE, Art. 17, Declaratiei Universale a Drepturilor Omului, Art. 17, pentru ca nu se poate aduce atingere dreptului de proprietate.
7. Diminuarea pensiei prin legi anticonstitutionale si antieuropene constituie un caz de DISCRIMINARE, conform Conventiei pentru drepturile omului, protocolul1, Art. 6.
8. Persoanele in varsta au asigurat dreptul la securitate si asistenta sociala, la o viata demna si independenta – vezi Carta Drepturilor Fundamentale a UE, Art 25 si Art. 34 si Declaratia Universala a Drepturilor Omului, Art. 25.
9. Orice cetatean are dreptul la o buna administrare,conform Cartei Drepturilor Fundamentale a UE, Art. 41.
10. Drepturile si libertatile castigate nu pot fi desfiintate, conform Declaratiei Universale a Drepturilor Omului, Art. 30.
11. In situatiile de mai sus, UE trebuie sa intervina pentru reparatiile necesare, conform Cartei Drepturilor Fundamentale a UE, Art.41, iar legislatia europeana prevaleaza aberatiilor legislative basesciene.

Toate prevederile de mai sus exista si in Constitutia Romaniei dar, repetam, nu apelati la ea deoarece in Romania nu mai exista democratie, nici chiar dictatura de dezvoltare, ci o dictatura dementa, sinucigasa!.

Deci fratilor ostasi, “”veri de ce neam veti fi…””, daca aveti curajul macar sa ganditi, daca nu si sa strigati alaturi de noi “”Jos tiranul””, va asteptam in SCMD. Daca nu, folositi cele ce v-am daruit, luptati pe cont propriu si Dumnezeu sa va lumineze calea!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTE,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Publicat de Sindicatul Militarilor la 04:38

47 de comentarii:

  1. O scrisoare / apel interesanta, daca nu ar pacatui grav ici/colo! In spiritul dreptatii, profund convins ca a CRITICA atunci cand e cazul
    [ fara a fi cu suparare pentru nimeni si fara a jigni ], nu este ceva rau!

    Apropo si de aceea, am schimbat nitel ... fundalul paginii blogului ... catre ceva ... un anumit ... verde! sa fiu in ton cu spusele domniei voastre!

    Domnul Presedinte Dogaru, pe care il stimez si pretuiesc in egala masura, NU trebuie sa cada in ispita de a crede ca cei care mai au curajul de a spune ce gandesc/simt, sunt toti si neaparat, din categoria celor care stau pe "marginea santului", loviti de "paranoia" si deveniti peste noapte ... gargaragii, nebuni, destepti, Napoleoni etc.!

    Nu, d-le Presedinte!
    Personal, desi NU cred ca m-ati introdus in aceasta lista deja intocmita, ma simt OBLIGAT ca om care scrie de ceva ani pentru semenii lui, sa iau APARAREA si celor care CRITICA in scop constructiv! Ma simt profund jignit de anumite afirmatii pe care le "comiteti in scrisoarea de mai sus", deoarece in paginile acestei ... "margine de sant", am gazduit cu buna stiinta si in scop nobil, si unele firave nuante critice. Spun firave, deoarece in anumite situatii, puteau fi cu mult mai dure!

    Daca sunteti SINGURUL detinator al ADEVARULUI, va rog sa dispuneti a mi se retrage dreptul de ADMIN al acestui Blog! La cel de Presedinte de FILIALA, am "renuntat ... benevol", dupa cum prea bine cunoasteti!

    De aici, voi pleca DOAR DAT AFARA! Vedeti ... in dreapta ... SONDAJUL: pana la aceasta ora ... doar 4 ma ... vor plecat/inlaturat/interzis!
    Cu respect si prietenie,
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  2. Am Onoarea domnilor!
    Va dau dreptate d-le ADMIN in reactia dumneavoastra si consider ca nu trebuie neaparat sa fim automat "categorisiti" pe clase, tagme, interese etc, pentru ca nu stau lucrurile asa cum d-l Dogaru le prezinta cu tuse groase, de tip pamfletar (genul cu priza si inflorirea extraordinara in zilele noastre. Apropo: tot mai des se ascund injuraturile, nesimtirea si grosolania sub eticheta generoasa de "pamflet").
    In acelasi timp il inteleg si pe autorul scrisorii, un tip spumos in exprimare, bine intentionat (99%) si jovial in acelasi procent...
    Daca lasam la o parte chestiunile de limbaj si "grupare pe categorii", scrisoare este una dintre putinele scrieri venite de la SCMD ce contine, sintetizat, un volum destul de bogat in informatii utile tuturor celor interesati de soarta lor, respectiv pensionarii militari.
    Drept pentru care ii adresez multumiri d-lui Dogaru, fara insa sa il ridic in slavi sau grad.
    Astept cat mai curand un mic ghid juridic, pe intelesul profanilor, cu pasii ce trebuie facuti de un pensionar militar singuratic, timid in ale internetului, justitiei si mai ales temator in fata reprezentantilor legali, dezinteresati ori interesati material, ce benevol se inghesuie sa-i apere interesele, care sa cuprinda indicatii pretioase (serios!) despre cum se poate adresa justitiei si care sunt motivele, argumentele si elementele constitutive ale actiunii in justitie.
    Astept prea mult de la colegii nostri cu studii de specialitate sau trebuie sa apelez la un avocat?
    Cu multa stima!

    RăspundețiȘtergere
  3. VAI DOAMNE CAT DE RUPT DE REALITATE ESTE D. DOGARU.ISI IMAGINEAZA CA PRIN ACEST ,,APEL" A MAI CASTIGAT VRE-UN MEMBRU DE SINDICAT.POATE UNUL DIN ,,GOBI''?APROPO-A CREZUT CINEVA IN SINTAGMA ,,PENSIILE SUB 3000 NU VOR SCADEA? DACA GASITI MACAR UNUL TREBUIE SA-L IERTATI, NU E VINA LUI.PERSONAL DE LUNI DE ZILE AM SCRIS CA VOR SCADEA TOATE CARE AU IN CALCULUL SOLDEI BRUTE JMECHERII- SI ASA ESTE. NICI ACUM D. DOGARU NU INTELEGE DE CE NU VIN OAMENII IN SINDICAT. NU INTELEGE CA ACESTA NU-I REPREZENTATIV(SI asTA AM SCRIS-O DE MAI MULTE ORI) NICI ACUM NU INTELEGE CA TREBUIE SA SCHIMBE DIRECTIA PRINCIPALA DE ACTIUNE-PENTRU A REPREZENTA INTERESUL TUTUROR MILITARILOR DE LA SUBOF. LA GEN.INDIFERENT CAND A IESIT LA PENSIE.AR MAI FI DAR MA OPRESC,NU SUNT MEMBRU SINDICAT SI MAI BINE MERG IN GOBI

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca aceasta POSTARE se confirma, SCMD trebuie DESFIINTAT: Anonim spunea... Ma intalnesc adesea cu fosti colegi cu care discut diverse probleme care ne framanta acum cand suntem pensionari. Am incercat sa-i atrag in randurile SCMDdar am constatat ca in randul MM si subofiterilor pensionari MApN, domneste ideea ca prin recalcularea pensiilor militare, ei vor beneficia de o crestere a pensiei.

    Acum cateva zile, un MM mi-a spus ca s-ar duce imediat sa semneze pentru recalculare pentru ca are informatii sigure ca la vechimea pe care o are in serviciu (53 de ani cu sporuiri cu tot) ii va creste pensia cu cca 400 lei. 8 august 2010, 09:10 ; Preluata de pe: http://scmdarticole.blogspot.com/2010/08/catre-cadrele-militare-in-rezerva-si-in.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Am onoarea d-lor.
    Sunt intrutotul de acord cu textul(scrisorii deschise)apelului,catre cei intirziati printre care ma numar si eu.Nu trebuie judecati cei care inca nu sunt membrii ai sindicatului pentu-ca sunt cauze si cauze dar,atit eu cit si cei care mai cauta sprijin zic eu, acum este momentul sa luptam din nou cu totii alaturi intr-unsindicat curat si verificat.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim 19:21, Daca PENSIILE VOR CRESTE, atunci sa vedeti VOTURI pentru Basescu, Oprea. PDL + UNPR, vor fi pe vecii/vecilor la Guvernare! Dar ... cine o crede? Poate doar ... bugetarii, ale caror SALARII ... au "crescut" deja, cu ... 25%! Spuneti voi ca nu-i asa!

    RăspundețiȘtergere
  7. ilie de la scularie8 august 2010 la 19:38

    @cezar spunea.8 august 2010, 18:47 "MAI BINE MERG IN GOBI "

    Iacata ca nenea Cezar tot suparat se arata...
    Nu ti crede niminea c'ai sa pleci pi oareunde...Matali ai pricaz strasnic sa tat vorovesti pisti tat...si tare s-ar supara , si amarnic te-ar mustrului mai-marii domniei tale daca ti-ai parasi ogorul pe care treb'e sa-l umpli de buruieni...
    Da' daca di aiasta data ai di gind sa nu ne mai minciunesti cu cele zise...nu uita sa-ti iei cu matale si strigoii dupa care ti ascunzi oarescind...ca cum s-ar zice gindesc eu ca n-ar fi ghini sa ramiie bucati din matale p'in locuri din care zisesi ca pleci...ca asa vad eu ca te-ai facut 'MAI MULTI' , cugetind matale ca 'unde-s doi puterea creste'...da' sa te faci trii...hai ca-i pre' mult...Doctorii zic ca-i meteahna grea "Dedublarea de personalitate"...da' la matale de'amu'i "Detriplare de personalitate" daca-i numaram si pe T_Rex si pe Nikk.

    Si , asa cum zisesi matale mai antart , eu nu ti sfatuies sa te duci in Ardealul din Bucovina...sau poate-ai vrut sa zici Bucovina din Ardeal...

    RăspundețiȘtergere
  8. @ILIE-salut nea ilie.raspunde bre la intrebare ;MAI SCRIU OILE DIN BUCOVINA<PE DEALURI__SA TRAIASCA REALESUL__pe urma mai vedem cu e cu sarcinile de la sefuti

    RăspundețiȘtergere
  9. nea ilie am si eu o mare rugaminte,ca mata esti baiat fain si tot vorbim pe ecran.transmit-i luiFLUTUR ca am si eu niste oi si nu pot sa le invat sa scrie pe dealuri. il rog sa vina personal sa ma ajute--o sa fie mai greu ca eu vrea sa le invat sa scrie de tipar JOS POPEYI- ma ajuti bre?

    RăspundețiȘtergere
  10. Domn profesor-administrator,nu sunt sustinatorul adevarurilor universale rostite doar pentru ca sunt si ale mele!
    Ma straduiesc sa inteleg de ce ati dat tonul unei discutii impotriva unor afirmatii ale Presedintelui Dogaru,cand de abia au fost rostite,dandu-ne sarcina de-a ne spune parerea pe o culoare pe care ati agreat-o in nume personal(e proprietatea D-vs. blogul).Dar de ce nu ne-ati lasa si noua o parere?
    Alta data aveati argumente ,si le-am apreciat.Acum totusi ce miroase atat de neplacut ,de se simte-n Severin?
    Ce este dezinformare sau rea credinta in spusele Presedintelui sindicatului?Daca aveti alte informatii fiti amabil si le afirmati,dar nu la nivel declarativ.Sunt suparat-deci nu mai doresc informatii pe e-mail de la Severin.Personal cred ca voi opta pentru o alta culoare.
    Acelasi prieten,
    gh.s.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cei care au o pensie de 3000 lei pe baza vechimii in armata si in functie... si nu numai in baza functiilor si salariilor de merit avute la data pensionarii, n-au a se teme de recalcularea pensiei.
    Au a se teme doar cei care au o pensie de 4000-6000 lei... doar pentru faptul ca au fost mai pilosi si in ultimii ani de activitate au fost promovati si avansati in functii inalte.
    Sunt, de asemenea, dezavantajati disponibilizatii, dar prin acel stagiu complet de 20 ani, impactul a mai fost atenuat.
    Discursul d-lui Mircea Dogaru e mai mult emotional decat bazat pe un studiu aprofundat al actelor normative, aspect pe care l-am subliniat, destul de elegant, zic eu, si pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  12. @gh.stramb, va rog sa cautati prin arhiva acestui blog ce am scris eu de cateva ori cu privire la LIBERUL ARBITRU! Este strict problema domniei voastre sa ACCEPTATI, ( desi ca si mine ati FOST un usor critic al conducerii SCMD, atunci cand a fost cazul), POZITIA d-lui Presedinte Dogaru, fata de cei care il critica, sa nu zic JIGNIRILE NEFONDATE cu care ne gratuleaza otova.

    La fel stau lucrurile si cu "supararea" pe Severin! NU vad de ce! Poate v-ati suparat pe mine!? Pentru ca incerc sa indrept ELEGANT unele derapaje!? Asta e! Fiecare face ce crede, ce simte, cat il duc puterile, sau cata coloana vertebrala are! Pun punct acestei discutii, care nu-mi face deloc placere, desi as mai putea scrie mult si bine.

    Apropo, Domnule Col. (r) Stramb Gheorghe - Presedinte al Filialei Satu Mare: v-ati dat DEMISIA? Eu DA!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  13. @all, valabil si pentru colegul meu @stramb: abonarea sau dezabonarea de la postari, comentarii, blog, forum etc. se face INDIVIDUAL, nu de catre mine! Nu eu va trimit "informatii pe e-mail de la Severin"! Asta o fac automat motoarele ... google, yahoo etc. etc. etc., deoarece v-ati abonat ... "personal"!
    Nu dati cu pietre, cand nu este cazul! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  14. D-le ADMIN,
    Ma surprind comentariile dvs. la scrisoarea deschisa a presedintelui SCMD; in primul rand ca nu se adreseaza persoanei dvs. si nici persoanelor din categoria dvs.(membri SCMD) in niciun fel- apreciez comentariul dvs. ca si cum ai da buna ziua cuiva aflat dupa colt si care nu te vede sau cuiva care e cu spatele si are alte preocupari. Apreciez criticile atunci cand sunt indreptatite- ce doriti sa spuna un lider, fie el si al SCMD(pe care ar putea sa-l cheme si Burcu, Popescu, Dumitrescu, -ESCU,etc., nu neaparat Dogaru), pus in fata ineditei situatii de a se adresa unui nr. de aprox. 160 mii pensionari, aflati in aceeasi situatie disperata- aceea de a ajunge peste 5 luni cersetorii natiunii- si asa vom ajunge pentru ca marea majoritate avem datorii la banci pe care nu vom reusi sa le onoram in noile conditii date- si doar aprox.4% s-au inscris in aceasta structura pentru a ne apara impreuna drepturile. Cu un asemenea grad de reprezentativitate nici primarul de la Ciorogarla nu va sta de vorba cu presedintele SCMD, fie el oricare mare inteligenta militara romaneasca, nu neaparat col.(r) Dogaru; Basescu, Boc, Oprea si acolitii lor isi rad in barba - au reusit sa ne aduca acolo unde si-au dorit - cersetorii natiunii- si sa fim ceeace vor - NIMENI; din a doua institutie ca si credibilitate in stat intr-o institutie inexistenta. Exista la aceasta data o personalitate mai importanta decat istoricul MIRCEA DOGARU care sa-si asume responsabilitatea conducerii SCMD in conditiile date? Eu zic, fara a afirma ca sunt unicul detinator al adevarului, ca in aceste momente grele pentru intreg sistemul militar romanesc, de fapt pentru intreg poporul roman,cel mai important lucru este ca pensionarii militari sa vina in numar cat mai mare in randurile SCMD, pentru ca acest sindicat sa reuseasca sa devina cat mai repede un scut pentru cei lipsiti de aparare, cum suntem si noi pensionarii militari, in fata unei puteri idioate si antinationale. Iar cei care aveti sange si va doriti rolul de formatori de opinie, evitati postura de RAC si sa ne inhamam cu totii la aceasta caruta numita SCMD pentru a o face sa mearga numai inainte, pe un drum cat mai bun si mai scurt catre telul comun. Asa sa ne ajute D-ZEU! HONOR ET PATRIA! VAE VICTIS!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu tot respectul, domnule Col Burcu, dar sunteti nedrept cu domnul Col Dogaru, din cel putin doua puncte de vedere:
    1. Dumnealui nu v-a criticat in mod direct si nici indirect pe aceste bloguri niciodata (poate a facut-o la telefon, dar noi nu stim asta si, chiar daca s-ar fi intamplat asa, ar trebui sa-i raspundeti tot la telefon). In schimb, dumneavoastra, aproape la orice gest si la orice scriere, nu pregetati in a va declara nemultumirea, dezaprobarea, indignarea, raceala, etc. Oare acest om nu face nimic bun pentru dumneavoastra si pentru cadrele militare in rezerva?
    2. Critica stimuleaza doar atunci cand este facuta cu masura, fara exagerari si fara patima. In plus, domnul Col Stramb are dreptate - nu se cade ca tocmai dumneavoastra, moderatorul, sa dati tonul si sa luati in derizoriu un document oficial al Presedintelui SCMD. Fie si numai pentru faptul ca dumnealui v-a dat posibilitatea sa va exprimati pe acest blog, v-a facut cunoscut in masa mare a rezervistilor Romaniei, nu v-a cenzurat si nici nu o sa va cenzureze niciodata!
    3. Nimeni nu este perfect, nimeni nu le stie pe toate si nimeni nu este de neinlocuit. Dar asta nu inseamna sa fim vesnic nemultumiti si sa-i tocam fara mila pe cei care au initiativa, pe cei care muncesc, pe cei care au indrazneala si curajul de a se declara impotriva unui Guvern si unui sistem corupt de putere care ne falimenteaza tara.
    AR TREBUI SA FIM UN PIC MAI SOLIDARI SI MAI INTELEGATORI CU CEI ALATURI DE CARE LUPTAM, INDIFERENT DE FUNCTIA PE CARE O AU IN SCMD!
    Cu stima,
    Lt. Col (r) Rinciog Dumitru

    RăspundețiȘtergere
  16. @ion, ma certi ca sa ... ma ierti, nu-i asa?! Postarea ta este nedreapta! Asa cum nedrept a procedat si d-l Col(r) Stramb! EU nu am ATACAT injust pe nimeni, cu atat mai mult pe D-l Presedinte Dogaru!

    Cititi, de 3*Cititi ce a scris D-l Presedinte Dogaru in "scrisoarea" domniei sale, si macar o data, dar cu atentie, ce am scris eu!

    Lesne se poate observa, ca as fi PUTUT sa subliniez si alte DERAPAJE, la fel de grave din CONTINUT, deci nu "citite printre randuri", dar m-am abtinut! M-am limitat doar la unul: "critica" la "gramada"!!! De "autocritica" nici vorba nu poate fi, deoarece NU se cunoaste conceptul!

    OK! Inteleg din alte NUMEROASE postari, ca ALTII, carora le multumesc pe aceasta cale, au inteles EXACT continutul atat al "scrisorii" D-lui Presedinte, cat si al "reactiei mele la scrisoare"! Asta e!

    Dar ... grija mare ... ioane! si tu ... gheorghe!
    Cultul personalitatii asa se naste!
    Iar aici ... nu-i vorba de vasile, ilie, ghita si gheorghita ...
    Cu multa amaraciune,
    am scris aceste randuri pentru cei care se fac ca ... nu inteleg!

    P.S.: Va citez: "ce doriti sa spuna un lider, fie el si al SCMD"! Raspuns: 1. Doar CE si CAT trebuie!
    2. Cu atat mai mult, al SCMD!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  17. Wow... @Lt. Col (r) Rinciog Dumitru
    S-a pornit ARTILERIA grea!
    Nu-i problema!
    Raspund fiecaruia, dar sa beau o cafea, sa fumez o tigara!
    Time out!

    RăspundețiȘtergere
  18. Dar la Ordinul de recalculare nu mai comenteaza nimeni?

    RăspundețiȘtergere
  19. @Sindicatul Militarilor, am fumat ... 3 tigari! Cafeaua ... mi-a ramas in gat! Poate ... mai incolo! Pentru buna "imagine a SCMD",
    ma dau ... batut!
    Admin, V.Burcu
    p.s.: Un singur amendament! O singura si neansemnata obiectie: acest Blog, in totalitatea lui, este MUNCA mea! Doar a mea! Daca vreau ... il iau si plec!

    Voi, doar ma gazduiti ca pagina! Continutul imi apartine! Ce spuneti? Am dreptate sau nu? Fara orgolii, prieteni! Plec ori ... raman!
    Va rog un raspuns public!
    Acelasi ... inca aici ...
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  20. @all, eu nu glumesc! Nu am fost in viata mea ingenunchiat de NIMENI! Nu am permis NIMANUI asta! De aceea, am si pierdut ENORM! Deasupra mea, este doar LEGEA si DUMNEZEU!

    @Sindicatul Militarilor, pana la luarea unei decizii in ce ma priveste, va supun ATENTIEI urmatorul mesaj REAL: "187 (de) postări, 0 (de) pagini, 1325 (de) comentarii importate din „DROBETA TURNU SEVERIN - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE”." (........)

    Ce parere aveti? Ma pot tine de cuvant? Inca mai astept, DECIZIA PUBLICA a domniilor voastre!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  21. @ADMIN nu,nu puteti pleca.Incercati numai o mica pauza si o sa vedeti cum scad stirile,comentariile si bineinteles sicanarile.Si cu asta ce-am facut ?

    RăspundețiȘtergere
  22. D-LE ADMIN,
    Este f .interesanta reactia dvs! Cum va suparati, cum va luati jucariile si plecati. Daca sunteti un luptator nu asa se face, mergem mai departe, fara orgolii si fara alte inhibitii. Din functia de presedinte ati plecat, din cate cunosc din motive neintemeiate, motive pe care si eu v-am confirmat ca fac parte din domeniul imaginatiei, acum luati si blogul, maine!? Un sfat, fiti totdeauna constructiv, renuntati la rolul de RAC pe care il adoptati uneori! Nu as pierde timpul sa va scriu, daca as considera ca nu merita. Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna dimineata domnilor!
    Incet, incet se ajunge acolo unde se doreste de adversari: zazania varata intre noi isi arata roadele.
    D-le V. Burcu, ati postat un comentariu, dupa parerea mea la fel de emotional si de "spumos" ca si scrisoarea d-lui Dogaru. Ati expus parerea dumneavoastra, oamenii l-au citit si au reactionat mai mult sau mai putin la fel de emotional, dar au luat act de punctul dv-stra de vedere.
    Ma iertati, dar acum chestia cu "imi iau jucariile si plec" e putin cam deplasata si nu face bine nimanui.
    Sedem si cugetam: sunteti administratorul blogului cu cea mai mare audienta din cadrul SCMD, dupa cel din pagina principala a sindicatului(care pacatuieste prin faptul ca nu accepta comentarii sau postari, dar asta este alta problema), aveti fani mai mult sau mai putin declarati, va apropiati de performantele unui DJ profesionist si chiar va place ceea ce faceti asa ca nu "se merita" sa va enervati in halul asta si sa cedati nervos.
    Daca recititi la rece comentariile o sa vedeti exemplul clasic de escaladare emotionala a unui conflict, ce nu duce decat la satisfactia celor ce stau pe margine si trag sforile impotriva noastra.
    D-l Dogaru are "spirit umanist" si stilul lui este mai inflorat si poate mai "pasoptist" si uneori deranjeaza, dar nici noi nu suntem departe de el, ca si noua ne place sa intepam, sa ironizam si sa ne dam cu parerea atunci cand trebuie sau mai ales cand nu trebuie...
    Ma repet: nu ii ridic osanale si nici nu sunt "interesat" in a-l peria pe d-l presedinte al SCMD dar nici nu sunt de acord sa il "spargem" cu vorbele noastre.
    Putem fi toleranti si cu ei si cu noi, deci propun stingerea "conflictului"! Credeti-ma ca este mai bine pentru toata lumea.
    Apropo, ca parere strict personala: cei de la pagina principala a SCMD ar fi foarte isteti daca ar accepta "o juma de norma" din partea dumneavoastra ca sa le "animati" formatul paginii si sa administrati un forum al acelei pagini. Oricum, algoritmul de acces la paginile din tara se face din pagina principala, iar prezenta domniei tale acolo ar fi deosebit de utila. Cred ca ar avea de castigat toata lumea, mai ales noi, cei mai marunti, mai discreti si mai multi. Dar pentru asta trebuie o oarecare deschidere si detasare emotionala din partea tuturor.
    Cu multa stima!

    RăspundețiȘtergere
  24. @ion, @Pavel M, @all,: unde sa plec? am spus: doar daca ma dau afara! Dar ... nu cred! D-l Presedinte, Cei din Comitetul Director, si nu in ultimul rand ... prietenul meu virtual Rinciog, chiar tin la mine!

    Eheee ... vom invata NOI si verbul "a critica", sa conjugam cum se cuvine! De aici a plecat totul, aici ii punem punct! Iata, sincer, incep primul: imi fac... autocritica!

    Ingropand securea unui razboi fara rost, cu grave pierderi de imagine, va invit sa cititi ceva emotionant:
    ÎMPUŞCAŢI-NE!, semnat TeoPal.

    Poate fi accesat direct de aici, in dreapta blogului: Lista mea de bloguri, sau: http://teopal.com/?p=389

    RăspundețiȘtergere
  25. ÎMPUŞCAŢI-NE!, semnat TeoPal, Citez:
    “M-ai întrebat ce fac. Alerg prin căldura asta. Vin de la centrul militar unde am stat două ore la coadă. Alături de alţi circa o sută de pensionari, la fel de nedumeriţi, la fel de supăraţi, la fel de indignaţi. Ca să aflu ce acte să aduc. Şi când te-am întâlnit mă întrebam cum să fac rost de ele. Va trebui să umblu în aproape toată ţara. Să-mi retrăiesc tinereţea şi maturitatea şi să-mi iau de la capăt viaţa. De data asta ca petent, ca cerşetor. La mila unor funcţionari neplătiţi, nemulţumiţi, aglomeraţi. De ce? Pentru a cere nişte acte de la Ministerul Apărării ca să le dau înapoi Ministerului Apărării… Bătaie de joc! Tocmai mă întrebam dacă mai merită osteneala pentru cei câţiva ani pe care îi mai am de trăit…”

    “Şi ştii care este esenţa bătăii de joc? Să fii pus să alergi la bătrâneţe după niste hârtii care să ducă la înjumătăţirea pensiei tale. Mică, mare, cum o fi! Ba mai mult, să te pună să-i rogi, în scris, să-ţi ia banii câştigaţi cinstit, cu trudă, cu renunţări şi cu grija de a respecta legea. Ce minte perversă trebuie să ai ca să gândeşti o asemenea tortură? Simţi ura ţâşnind din fiecare cuvânt scris acolo, în hârtia pe care ei o numesc lege. Ură oarbă, adresată tuturor vieţuitorilor militari, fie ei chiar poliţişti ori jandarmi. Tuturor celor care au asigurat supravieţuirea acestei naţii, liniştea şi dezvoltarea ei.”
    Cititi integral! Merita

    RăspundețiȘtergere
  26. „Forta” conform definitiei matematice este reprezentata de „modul/marime”, „directie” si „sens”. Nu sunt membru SCMD-poate voi fi...dar constat o divergenta de opinii precum si lipsa unei strategii sindicale coerente. Stiu ca unii ma vor acuza de faptul ca este usor sa fii „chibitz” si sa critici de pe margine dar...dar ar fi multe de spus.
    Analogia SCMD cu o „Forta” – ceea ce intre noi vorbind ar trebui sa fie acest sindicat ma conduce fara sa vreau la 3 intrebari multiplicative simple care aduc mai degraba a „tenta” retorica:
    1. Are SCMD „modulul” suficient de mare (ca numar de filiale si membri)? Este necesara cresterea acestuia si cu cat ? Este posibila o miscare sindicala cu un numar de membri mai mic dar calitativ superiori si cine ar putea cuantifica aceste calitati ?
    2. Sindicatul urmeaza o directie clara de actiune, o „axa” gen S-N sau E-V pe care toti membrii s-o urmeze? Care sunt obiectivele pe termen scurt, mediu si lung ? Sunt identificate acestea, iar daca nu ce trebuie facut ?
    3. „Sensul” actiunilor SCMD este coerent atat la nivelul conducerii cat si al filialelor si membrilor acestuia si cum se materializeaza?
    Am vrut sa continui si sa postez acest comentariu aseara dar am renuntat in ideia de a citi cu mai multa atentie statutul SCMD. Din pacate, dupa lecturare, sunt cam dezamagit. Constat ca intre timp unele probleme „s-au acutizat” si asta poate datorita faptului ca suntem romani. Ca un paradox, in parte, romanii sunt oameni inteligenti si priceputi dar atunci cand trebuie sa faca munca de echipa, datorita orgoliilor personale, unul trage „hais” si unul trage „cea”. Sa spunem ca daca la nivel „operativ-tactic” lucrurile stau un pic mai bine, fapt dovedit de numarul filialelor SCMD precum si de activitatea acestora ( tin sa-l felicit cu aceasta ocazie pe dl. comisar –sef Vasile Burcu care pune mult suflet pe acest blog), nivelul „strategic” lasa uneori cam mult de dorit. Tot respectul pentru domnul colonel Dogaru un istoric militar foarte valoros, domnul colonel Princina precum si celorlalte „varfuri” ale SCMD care au avut curajul sa infiinteze aceasta organizatie si care si-au asumat fata de cei pe care doresc sa-i reprezinte o raspundere uriasa, dar...dar cred ca trebuie schimbat ceva in doctrina SCMD. Sa nu uitam ca am fost, suntem si vom ramane militari indiferent ce s-ar intampla, iar modul de organizare si actiune este crucial in tot ceea ce trebuie sa intreprindem. Constat totodata o lipsa de comunicare intre conducerea sindicatului si filiale care duc uneori poate la unele iesiri „intempestive” ale acestora din urma. Nu sunt adeptul autocratiei si aici ii dau dreptate domnului comisar-sef Burcu dar, trebuie stabilita o doctrina clara care odata amendata si aprobata de catre toti membrii sindicali sa fie urmata asemeni uni regulament militar. Si nu in ultimul rand, consider ca la nivelul central al SCMD si al filialelor, maistrii militari si subofiterii trebuie sa fie reprezentati daca se doreste ca forta sindicala sa creasca.

    RăspundețiȘtergere
  27. Urmare:
    Haideti sa ne aplecam putin mai mult asupra unor termeni cunoscuti noua ca militari de genul: Personal si Mobilizare, Informatii, Operatii, Logistica, Planificare Strategica, Comunicatii si Informatica, Doctrina, Inzestrare si vom constata ca am putea sa-i folosim cu succes in activitatea sindicala impreuna cu cunostintele multora dintre noi. Toata activitatea aceasta inseamna de fapt ORGANIZARE!
    Din pacate, ca o concluzie: daca la nivel central SCMD are un comandant valoros, trebuie sa recunoastem cu nu are un Sef de Stat Major pe masura.
    Domule comisar-sef Burcu nu fiti suparat din cauza comentariilor unora dintre noi pe acest blog, nu are sens. Cei care vad cu adevarat ceea ce faceti va apreciaza activitatea! Pe departe munca dumneavoastra este un exemplu de urmat si pentru celelalte filiale, seriozitatea, munca, consecventa si mai ales sufletul fiind 100% garantatia succesului. Ca o propunere, poate ar trebui sa „aduceti pe tapet” si un subiect privind organizarea si functionarea SCMD, subiect care ar putea fi comentat pe blog (in mod serios) si din care ar rezulta poate niscaiva propuneri si cai de actiune pentru „esaloanele superioare”. Invit totodata pe toti specialistii care va citesc blog-ul sa se implice conform pregatirii in rezolvarea unor probleme ce tin de „cauza comuna”.
    P.S. Multe salutari domnului Pavel M...
    Cu stima,
    PKM

    RăspundețiȘtergere
  28. Stimate domnule Anonim 12:06 si 12:07,
    Va multumesc pentru salutari si incerc sa ma dumiresc cine este PKM...
    Aveti un mesaj foarte corect si venit la timp. Ar fi excelent daca am putea sa punem in realitatea curenta ceea ce propuneti. Daca vom gasi un mijloc de a comunica mai eficient si mai coerent cred ca vom reusi.
    Problema atragerii colegilor de suferinta cu grade mai mici este deosebit de importanta si necesita multa atentie. Prezentarea pe bloguri a modului de recalculare si mai ales exemple de calcul ar fi binevenite pentru a avea argumente in atragerea lor in SCMD.
    Cu multa stima!

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonim 12.06
    Aveti dreptate. Trebuie sa fim organizati dupa canoane militare din mai multe motive. Unii asa se simt bine, altii asculta numai de asa ceva iar altii au devenit nostalgici si trebuie pusi la treaba. Problema e ca organizarea trebuie facuta cu acordul tuturor , trebuie sa fie supla si puternica . Idei sunt multe.Acum lupta este sa atragem cat mai multi de partea noastra, sa/i facem sa inteleaga ca in timp toti vom pierde indiferent de pensie, grad sau functie. Doar faptul ca legile acestea ne rup de cadrele active, de statutul nostru este suficient sa ne faca sa intelegem ca intr/un viitor apropiat intre noi si armata v/a fi o prapastie. Trebuie ca fiecare dintre noi sa trezeasca din letargie cat de multi putem , sa punem umarul sa sprijinim SCMD nu doar sa criticam si sa luptam ca noi militarii in rezerva sa fim reprezentati doar de o singura organizatie . Deci in primul rand sa fie UNIRE.

    RăspundețiȘtergere
  30. Domnule Pavel M (sper sa nu fac vreo eroare, iar daca "o comit" imi cer scuzele de rigoare), termenul "Ciclop"-nu ala din fruntea tarii va aduce aminte de ceva?
    Cu deosebit respect,
    PKM

    RăspundețiȘtergere
  31. Domnule PKM:
    Punct ochit = punct lovit!
    Intrebare: PKM = literele din numarul Daciei?
    Cu stima!

    RăspundețiȘtergere
  32. Da Pavele, asa s-a nimerit la inmatriculare!
    Cu stima,
    PKM

    RăspundețiȘtergere
  33. PKM: Ma bucur tare mult sa stiu ca esti si tu prezent si, ca de obicei, nu spui multe dar ce spui e cu "miez"!
    Ma bucur si de faptul ca intalnindu-ne pe acest blog ne "confirmam" reciproc atentia ce o acordam celor care o merita, iar pentru ADMIN si ceilalti colegi de pe internet ca blogul celor din Mehedinti este unul apreciat si urmarit (cu sau fara "ochi albastri")!
    Inca o data ma bucur sa stiu ca suntem mai multi, chiar daca mai discreti.
    Cu stima!

    RăspundețiȘtergere
  34. Imi face deosebita placere sa te regasesc pe acest blog...Pentru mine ai fost esti si vei ramane un adevarat prieten. Multe salutari JR-ului si sarutari de maini sotiei! Sper sa tinem legatura pe NET.
    PKM

    RăspundețiȘtergere
  35. PKM: Multumesc mult si ai toata consideratia din partea mea!
    Sunt prezent mereu pe NET, cateva ore pe zi asa ca totul este OK.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  36. @ Micutul
    Aveti dreptate in ceea ce ati afirmat mai devreme privind unele “canoane” dar eu m-am referit strict la sensul termenului „organizare”. Nu as dori sa se creada altceva decat ceea ce deja am afirmat si anume faptul ca nu sunt adeptul autocratiei/cult al personalitatii sau cum doriti sa-i spuneti, insa fara termenul „organizare” SCMD nu va putea fi un sistem functional care sa-si atinga obiectivele oricare ar fi acestea. Cu aceste afirmatii tin sa ma prevalez de eventualele comentarii ale unora care au/n-au treaba sau argumente arunca cu noroi. Am avut deja o experienta in acest sens pe Info mondo si am ramas profund dezamagit, dar sa continui...
    Cred ca ceea ce ati afirmat „ca unii au devenit nostalgici si trebuie pusi la treaba”, este perfect adevarat (poate si in cazul meu) acest lucru putand deveni (scuze pentru timpul verbului) „un combustibil de buna calitate” pentru miscarea sindicala.
    Inchei prin a mentiona ca planificarea, organizarea si executia nu sunt termeni de sorginte comunista asa cum timp de 20 ani clasa politica romaneasca ne tot impuie capul, iar metodologiile de abordare sistemica introduse la sfarsitul deceniului 7 al secolului trecut in armata americana si nu numai (nevoi ale misiunii, analiza alternativelor, cerinte operationale) au astazi aplicabilitate in dezvoltarea marilor trusturi si companii.
    PS. Semnez cu PKM (cum de altfel am semnat si in postarile anterioare)!
    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  37. definiti dupa DEX notiunea de sindicat-dupa asta continuam

    RăspundețiȘtergere
  38. Multumiri, domnule col Burcu, pentru "predare", multumiri tuturor celor care ne urmaresc si sprijina SCMD!
    Forta SCMD este data de numarul sindicalistilor si de capacitatea lor organizatorica.
    Este clar ca rebuie sa lucram rapid, concomitent la toate esaloanele SCMD, pentru adunarea tuturor rezervistilor sub un tel unic - pastrarea statutului de militar, in mod similar cu cel din tarile civilizate.
    Este un mare test in legatura cu capacitatea noastra de mobilizare, test pe care trebuie sa-l trecem.
    Haideti la treaba! In curand, in coltul din drapta sus al blogului fiecarei filiale a SCMD vom comunica numarul de membri al acesteia...
    Lt. Col (r) Rinciog Dumitru

    RăspundețiȘtergere
  39. cotizația tot 120 lei anual, oricând te înscrii ?

    RăspundețiȘtergere
  40. Domnule lt.col. Rinciog, cu tot respectul, dar nu cred ca era cazul de acest comentariu vis a vis de domnul comisar sef Burcu...nici macar in gluma. Cred ca aveti ideie de povestea „Ucenicului Vrajitor” de Johann Wolfgang von Goethe. Sunt sigur ca in acest moment SCMD nu mai apartine doar celor care l-au infiintat. Stiti, atunci cand „devii public” trebuie sa-ti asumi si anumite riscuri...mai ales la nivel „inalt”.
    Cu respect,
    PKM

    RăspundețiȘtergere
  41. @Anonim de la 15.26
    Noi definim sindicatul (SCMD) nu dupa DEX, ci dupa Legea sindicatelor nr. 54 din 24 ianuarie 2003. Dealtfel, si instanta de judecata cand a pronuntat sentinta de constituire, tot la lege s-a raportat, nu la DEX.

    RăspundețiȘtergere
  42. @ELENA_da dupa L54? OK-va rog DEFINITI.cu multumiri si respect

    RăspundețiȘtergere
  43. "Voi, doar ma gazduiti ca pagina! Continutul imi apartine! Ce spuneti? Am dreptate sau nu? Fara orgolii, prieteni! Plec ori ... raman!
    Va rog un raspuns public! Acelasi...inca aici .."
    Asa ati spus, mai sus! Daca vreti sa faceti ceva pentru camarazii dv, urmati-va gandul! Nu tineti seama de insinuari, de rautati. In momentul acesta, pensionarii au nevoie de o "forta". Fiti dv acela care trece peste orgolii si resentimente, adunati-i in jurul dumneavostra, membrii sau nemembrii scmd. Important este ca actiunile sa fie clare, corecte, fara dedesubturi, pe intetelesul tuturor, indiferent de grad. Macar statul de pensionari sa apropie cadrele militare, fara a se tine cond de grad si functie. Sunt un civil, dar am apropiati in armata si-mi pare rau sa vad ca si la vremuri de restriste, mai sunt orgolii necontrolate. Va doresc succes!

    RăspundețiȘtergere
  44. @Anonim,10 august2010, 17:55; Va citez un scurt fragment din comentariul domniei voastre: " ... Fiti dv acela care trece peste orgolii si resentimente ...! Am depasit MOMENTUL! Am ramas si AICI!
    Dar ...

    Azi, PUTEREA ne da DOVADA unei lovituri de forta! De mare forta!
    Va trebui sa raspundem pe masura! Cititi ATENT "tot" ce scrie pe aici, mai nou sau mai de demult! O sa vedeti si de ce peste putin timp.

    Veniti alaturi de noi! Promit sa fie BINE, in interesul ceor care cred in SCMD, in Comitetul Director, in noi cei care trudim in interesul celorlalti prieteni, colegi, cetateni ai acestei tari!

    Aveti incredere! Chiar nu mai AVETI ce pierde! Va multumesc mult, pentru aceasta postare! Pe fierbinteala asta, mi-a facut mult bine! V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  45. Mai nea Vasile ,
    Cum lipsesc un pic , cum te facusi cu gauri in cizme .Te ciuruira . Incapatanat si strangator, zisasi talica sa furi tot si sa nu mai lasi si pe altii . Uite , mai lasa jos,, ca ridic si eu .
    Daca tot veni vorba , ma bag si eu ca e gratis , si daca oi lua si eu un pumn doi in gura , nu-i bai ca uite e lumea aleasa , conu Strambu, nea Ilie , oameni de la care primesc cu bucurie si suturi in partea dorsala , ca stiu ca le dau cu gandul de a-mi indrepta cocoasa , si sa ma ajute sa fac un pas inainte , nu sa ma cocoseze mai rau .
    In alta ordine de idei , daca asa a inteles domnul Dogaru sa faca apel la rezervisti, impartindu-i in doua cete de smintiti si de misei ,jignind tot ce nu il iubeste si venereaza si asteptand osanale si pupici de la cei ce se inscriu , vom avea in curand un sindicat de .....pomina .Ca intotdeauna , domnul Dogaru e plin de intentii bune , era bine venit un apel catre cei inca nehotarati, dar jignind 80 % din potentialii sindicalisti, adica pe cei ce inca nu s-au inscris in sindicat exact din cauza domniei sale si a celui ce i-a pregatit si redactat materialul(probabil), mi se pare demn de antologia gafelor, in care vad ca a devenit specialist.Si atat , ca ma doare mana dand " sfaturi de pe margine" , cum se exprima domnul Dogaru, sau Pricina , ca nu mai stiu care e unul si care e altul, de parca au fost facuti de aceeasi scoala.
    Pe ideea cu " cine ma mai vrea si cine nu " Nea Vasile , eu te vreau, dar parerea mea sincera e ca nu trebuia sa initiezi sondajul ala ca la OTV . Si daca tot l-ai facut, nu e nevoie sa ne si faci trimitere la el . Avem si noi ochi sa il vedem si minte sa pricepem . Nu trebuie sa dovedesti nimanui ca faci o treaba buna aici . Se stieeee, cum ar spune viitorii nostri colegi, manelistii pe care i-am castigat la OTV de partea noastra .
    Si un mic reprosh: te-ai legat de demisia domnului Stramb. Nu e vina lui ca colegii din filiala l-au rugat sa mai ramana si au reusit sa-l si convinga ca au nevoie de el .Eu Gasesc chiar ca a facut un gest frumos ca a ramas in conditiile in care a dorit sa plece din motive care nu se puteau imputa colegilor de filiala . A RAMAS PENTRU EI SI SI EU AS FI PROCEDAT LA FEL IN LOCUL LUI .Iar dumneata acuma ii "reprosezi " ca nu si-a mentinut hotararea . Nu e cosher!.
    Nu te recunosc nea Vasile , dar te inteleg . esti si matale suparat . Stai linistit, daca vor incerca sa iti astupe gura ca altora , deschizi alt blog, si venim cu toti acolo si stam la taclale pe aceleasi subiecte . OMUL SFINTESTE LOCUL, NU LOCUL FACE OMUL !

    RăspundețiȘtergere
  46. Lui SCORPIO si nea VASILE.,,CINE SE ASEAMANA SE ADUNA'' Acest blog este valoros prin NOI pentru ca postarile noastre fac audienta si nu atitudinea voastra rautacioasa si distructiva.Daca blogul nu ar fi pe paginaSCMD nici dracu nu ar citi aberatiile voastre iar voi ati fi ramas necunoscuti.

    RăspundețiȘtergere
  47. Ai auzit nea Vasile ? Acest blog este valoros prin toti anonimii care nu au curaj nici macar sa-si caute un pseudonim, de teama sa nu fie depistati cand zboara de pe o creanga pe alta . Cred ei ca asa sunt la adapost si pot sa isi lase mizeriile pe toate aleile . Sunt ca porumbeii din piata San Marco : iti mananca din mana , apoi zboara si si iti lasa cate o pata pe haine .Si se numesc simbolul pacii !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri