Google Translate

sâmbătă, 14 august 2010

A venit si ... ultima zi pe acest blog!

INCREDIBIL! Azi, acum, gratie unui binevoitor am citit AICI abjectiile anonimului de la DOLJ, cu blog giuliano57!
Daca atat s-a inteles din MUNCA/EFORTURILE mele zi si noapte, daca doar un SINGUR coleg imi ia apararea ( multumesc tie Pavel M ), in fata unor monstruozitati-anatema aruncate asupra mea, inseamna ca ... asta e, fratilor! Ati REUSIT sa identificati DUSMANUL! Va multumesc! Tuturor! Inclusiv celor din Comitetul Director, care se fac ... ca nu observa! Va bucurati, nu-i asa?
Eheee...
Am spus de multe ori!
Sunt un OM de onoare!
Pentru a nu FACE RAU SCMD, asa cum probabil ma IDENTIFICA DE CEVA VREME SI CD SCMD, nu-mi ramane decat sa ma RETRAG in ale mele ... preocupari, si sa va doresc mult succes ... alaturi de anonimul luptator in teatrele de operatii ... giuliano57!

Va salut cu respect, si regrete deosebite, pentru prietenii realizati virtual in ultimele luni!
V.Burcu
PUNCT!
14 august 2010
____________________
Pentru cei grabiti sa afle despre ce este vorba, redau mai jos COMENTARIILE care m-au bulversat definitiv! Cu intentie sau fara,
s-a reusit PERFORMANTA de a scapa de mine! Imi pare rau, am fost INTOTDEAUNA sincer, corect cu mine si cei din jurul meu! Poate , uneori, insuficient de explicit! Poate, repet! Dar ... am crezut sincer, fara ganduri ascunse sau alte intentii rau-voitoare, in TOT ce am spus, scris si facut pe AICI, sau oriunde prin alte locuri, din FEBRUARIE a.c. si pana azi!

Stimati colegi din CD SCMD,
acum ati reusit definitiv performanta de a scapa de mine!
Am crezut ca plecarea din fruntea Filialei Dr.Tr.Severin si
promisiunea de ONOARE ca nu doresc locul NIMANUI, ar fi
fost SUFICIENTE! Nu a fost sa fie asa! Acum ... aveti liniste
deplina! Va las fara a purta nimanui resentimente! Va las
sa DUCETI CU SUCCES pe mai departe lupta cu PUTEREA!
Cu prietenie si onoare,
V.Burcu
__________________________
"giuliano57 spunea...

____________________
Salutari de la BASE, SCORPIO!

Iar ai aparut pe firmament ? Parca disparusesi cu desavirsire ? ce te-a trezit mai scorpio ? frica ca o sa ti se recalculeze pensia de nesimtit? a ... acum te bucuri cind SCMD isi urmareste printr-o tactica bine pusa la punct si cu pasi marunti scopurile, parca acum o luna de zile il atacai din toate puterile si mai ales pe conducerea acestuia din care face parte si ELENA COBUZ? Esti cumva membru de sindicat ? daca da inseamna ca tu ai lucrat subversiv si impotriva acestuia si deci implicit ai lucrat si impotriva noastra a membrilor sai ca de altfel si prietenul tau BURCU de la Mehedinti. Pentru asta VOI care ati intrat in sindicat cu ginduri necurate si de cea mai joasa speta umana nu trebuie sa fiti iertati, nu aveti scuze si urmarindu-va foarte atent tot ce ati intreprins prin declaratiile si actiunile voastre am concluzionat urmatoarele:

- daca aveti demnitate si onoare cum va laudati pe toate blogurile, dati-va urgent demisia din SCMDRR.

- ca sa ne aratati noua care ne-am inselat in privinta voastra cit de capabili si inteligenti sunteti VOI CEI VITEJI SI NEINTELESI va puteti face UN SINDICAT condus de VOI(ca SCORPIO si TAUNUL tot timpul au hahait acest lucru si acum au posibilitatea) LOCAL sau CENTRAL (este treaba voastra)si cu care sa faceti ce vreti si cum vreti VOI ca prea aveti IDEI EXTRAORDINAR DE STRALUCITE(chiar as fi curios sa va vad rezultatele).

- apoi cu sindicatul vostru va puteti duce frumusel si usurel LA UNPR (ca ne-am prins la timp de ce erati voi impotriva col Dogaru si a celor din conducerea centrala si de la filiale, ca nu marsau pe intentia voastra de a ne angaja fata de pertidul dezertorilor si tradatorilor care au fost si sunt de acord cu guvernul actual si implicit cu recalcularea si reducerea tuturor pensiilor militare)unde probabil (daca nu mai mult ca sigur dupa datele pe care le detin) ca sunteti deja membrii acestui partid nascut mort(stiu sigur ca vi s-au promis functii in deconcertate daca la viitoarele alegeri din 2012 acesta ar devenii partid parlamentar, deh... cine se aseamana se aduna iar tradarea nu are stapin).

- prin ceea ce ati facut si intreprins pina acum impotriva sindicatului si a membrilor acestuia va spun cu toata raspunderea si pe un ton imperativ: NU AVETI NICI CALITATEA SI NICI CADEREA sa apreciati activitatea sindicatului sau a vreunui membru al acestuia, sunteti jalnici si de tot dispretul ca acum incercati sa schimbati macazul si sa va gudurati ca un ciine care a muscat mina intinsa a celui care l-a hranit si adapostit in casa lui de intemperiile declansate de portocalii si aliatii lor(UNPR) pentru a fi iertati.

- NU AVEM NEVOIE PRINTRE NOI DE TRADATORI si PERSOANE CARE ATUNCI CIND ESTE MAI GREU SE DAU LA O PARTE si care oricind si in orice moment se pot alia cu inamicul comun,

IN FINAL O RUGAMINTE:desi nu este elegant si in virtute firii VA RUGAM INSISTENT pe toti Scorpionii, toti Taunii si toti Burcii sa parasiti corabia SCMDRR(care inca este in furtuna) si sa va duceti pe corabia PDL & ALIATI(a comndantului suprem & ministrului UNPR)intrucit in cazul cind vom iesii din furtuna nu dorim sa avem SOBOLANI.

12 august 2010, 23:25

avianyc spunea...
………………………………

13 august 2010, 00:10
Pavel M spunea...
___________________
Pt dl "Giuliano57":

Stimate domn, am ramas cu gura cascata si cu tastatura blocata cand am citit "sarja" dumitale!

Am revazut, cu ochii mintii, un exemplu clasic de atac in cadrul sedintelor PCR la cineva care are alta opinie, vede si alte laturi ale unor probleme etc... Mandra "infierare" a dusmanului de clasa, pardon, a CD SCMD-ului!

Mai pastrati din "fiere" si pentru cei de la putere, nu risipiti munitia pe colegi!

Dl V Burcu are site-ul cu cea mai mare audienta dintre toate blogurile SCMD (mai putin a paginii principale, care e punct obligat de trecere...), chiar daca o mai trage spre exterior (vezi opinia PCR), dar poate recunoaste public si onest ca SCMD e una iar PCR e alta...

Scorpio, Taunii etc., sunt sarea si piperul comentariilor. Chiar nu se poate citi printre randuri ca totusi sunt oameni corecti si onesti, pana si in comentariile lor acide?

Nici unii nici altii nu trebuie sa aiba avocati din oficiu, se pot apara singuri si o fac destul de bine (daca e cazul si daca nu trebuie sa se coboare prea mult, la nivelul "amicului").

Conducerea SCMD e destul de echilibrata si stie ce face, mai ales in ultimele 4-5 zile, asa ca nu trebuie pus "pieptul de arama" pavaza pentru dl Dogaru ori ceilalti.

Eu zic sa ramanem joviali, fiecare cu personalitatea si stilul sau, opiniile si punctele de vedere fiind seva blogurilor SCMD si oglinda membrilor sai.

Farmecul INTERNETULUI este si anonimatul, drag la culme romanilor ("... daca e anonima... o semnam!") si carcoteala, alt sport national!
Cu stima si fara resentimente!

13 august 2010, 01:55
ELENA spunea...
__________________
SPER CA A VAZUT TOATA LUMEA PE PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA CA AVEM TERMEN PE 15.09.2010.

13 august 2010, 06:07

PKM spunea...
_____________________
Doamna Elena felicitari!Cred ca va este foarte greu... Pe langa problemele "de meserie" sunt si comentariile noastre bezmetice. O singura intrebare pt. dvs.: Mai aveti si ajutoare, sau totul va "cade in carca"?

Cu stima,
PKM
13 august 2010, 12:57

tedypantea spunea...
…………………………………

13 august 2010, 20:22
tedypantea spunea...

………………………………..

14 august 2010, 00:22
columbeanupop2000 spunea...

…………………………………

14 august 2010, 01:03
giuliano57 spunea...
_________________
Ptr D-nul PAVEL M

Vreau sa va multumesc ca m-ati remarcat si chiar daca si d-voastra a-ti folosit ,,unele intepaturi'' la adresa mea nu o sa ma supar si va respect punctul de vedere. De asemenea doresc sa va asigur ca ,,sarja" a fost doar pentru cei nominalizati de mine, intrucit ii urmaresc de mai mult timp si am observat ca in loc sa foloseasca munitia impotriva celor pe care i-ati nominalizatsi si d-voastra(cei de la putere care ne jignesc, ne umilesc, ne saracesc,etc)EI O FOLOSEC TOCMAI IMPOTRIVA CELOR CARE din fericire au creat acest sindicat si care cu mijloacele si posibilitatile de care dispun in aceste momente mai fac cite ceva si pentru sindicalisti si pentru pensionarii militari. Si poate ca nu as fi fost asa de vehement cu acestia, dar eu am fost initiatorul crearii unei filiale judetene din Oltenia si numai eu stiu cit de greu a fost, am cheltuit atit bani din buzunar cit si timpul meu liber, iar acestia ce au facut, cu ce activitati se pot lauda in cadrul sindicatului ? Atunci hai sa ne gindim cit de dificil este la nivel central mai ales cind apar mereu noi probleme cu care trebuie sa lupti , cind numarul sindicalistilor creste si cind fiecare are orgoliul sau si nu accepta alte puncte de vedere. CEI PE CARE I-AM ATACAT IN MOD DESCHIS SI DIRECT(si nu pe la spate cum o fac ei)in loc sa construiasca , ei distrug. Sa vorbesti de pe margine si sa dai sfaturi este usor dar sa intri in teren sa joci si sa te expui este foarte greu. Din pacate ei au ales calea cea mai facila si usoara. Desi as fi vrut sa nu ma dau exemplu pe mine ca nu imi sta in caracter, ca sa va edificati ca am totusi dreptul cel putin moral sa ii potolesc pe cei care sar calul si fac rau sindicatului prin atitudinea criticii permanente, demolarii oricaror demersuri, acuzelor fara temei, atotstiutori a orice(s-au gasit tocmai in momente critice sa faca acest lucru, cind este total inoportun) va dau citeva exemple practice, sindicale la care am participat:am infintat filiala judeteana, am fost la mitinguri cu filiala atit in municipiul Craiova cit si la Bucuresti(motiune+discutarea legii unitare a pensiilor la senat), am fost la pichetari ale sediilor PDL, am organizat si participat la intilniri cu parlamentarii judeteni ai PSD, PNL si PDL pentru ai lamurii despre respectarea legilor noastre militare, am fost cu sindicatul la diferite manifestatii locale, am dicutat si cu reprezentantii UNPR, am fost de nenumarate ori pe posturile TV locale in legatura cu respectarea legilor noastre militare, am scris articole in presa locala, am participat la editarea si trimiterea de scrisori catre presedentie, guvern si conducerea MApN, am stabilit colaborari cu sindicatele locale atit civile cit si militare(politie, penitenciare,politie comunitara, jandarmi), si ar fi multe de adaugat.

14 august 2010, 03:58

giuliano57 spunea...
___________________
Tot ptr d-nul Pavel

Ii rog pe cei care se dau atotstutori a toate , care nu sunt de acord cu demersurile si ideile altora sau a celor care ne conduc si pe care noi i-am ales, a celor care se dau mari destepti, care infiereaza ei cu minie proletara pe ceilalti colegi sindicalisti, sa-mi dea ca exemplu o singura activitate sau actiune la care au participat pentru sindicat si in folosul acestuia(a membrilor acestuia) . Poate ca unii dintre acestia nici nu sunt membrii de sindicat si atunci nu stiu in ce calitate vorbesc, sau poate ca unii au alte interese(cunosc si eu pe unii care sunt inscrisi tocmai la partidele care ne faulteaza asa de tare ca UNPR, PDL)si atunci sa aiba macar decenta sa se abtina de la a comenta negativ ori sa puna bete in roate celor care mai fac cite ceva pentru sindicat si pentru NOI.

In final domnule Pavel doresc sa va informez ca nu am fost secretar de partid, am fost membru al PCR intrucit aveam functie de conducere si nu imi este rusine sa spun acest lucru, sunt inginer militar de meserie, am fost vreo 5 ani intr-un partid care nu mai este partid parlamentar in acest moment si pot spune ca mi-a folosit la sindicat experienta acumulata acolo, dar nu m-as mai inscrie in nici un partid intrucit noi militarii nu putem mintii si nu putem fi curve, noi avem alta educatie si alta formatiune. Dar exista si exceptii care din pacate se mai numesc si: SCORPIO, TAUNUL, MEGA 95,.... etc, poate ca pe EI nu ii afecteaza recalcularea pensiei, or avea si alte venituri de pe alte state, si poate ca pentru ei dusmanul nu este BASE, BOC, SEITAN, VLADESCU, UDREA, (PDL+UNPR+UDMR)cum ar trebui sa fie normal ci EU, D-VOSTRA, CD-ul,NOI SCMDRR.

Promit ca ii voi lasa in pace cind vor da dovada de unitate, loialitate, credibilitate,onoare, si cind vor iesi la lupta sindicala(sa mai citeasca legea 54)care presupune altceva decit un ONG, asociatie ori partid.

14 august 2010, 04:00
Admin spunea...
________________
@giuliano57; @all : INCREDIBIL! Azi, acum, gratie unui binevoitor am citit AICI abjectiile anonimului de la DOLJ, cu blog giuliano57!
Daca atat s-a inteles din MUNCA/EFORTURILE mele zi si noapte, daca doar un SINGUR coleg imi ia apararea ( multumesc tie Pavel M ), in fata unor monstruozitati-anatema aruncate asupra mea, inseamna ca ... asta e, fratilor! Ati REUSIT sa identificati DUSMANUL! Va multumesc! Tuturor! Inclusiv celor din Comitetul Director, care se fac ... ca nu observa! Va bucurati, nu-i asa?
Eheee...
Am spus de multe ori!
Sunt un OM de onoare!

Pentru a nu FACE RAU SCMD, asa cum probabil ma IDENTIFICA DE CEVA VREME SI CD SCMD, nu-mi ramane decat sa ma RETRAG in ale mele ... preocupari, si sa va doresc mult succes ... alaturi de anonimul luptator in teatrele de operatii ... giuliano57!

Va salut cu respect, si regrete deosebite, pentru prietenii realizati virtual in ultimele luni!
V.Burcu
PUNCT!
14 august 2010, 05:47
_________________________
COMENTARIILE de mai sus sunt preluate de aici:
SCMD – DEPARTAMENTUL JURIDIC, joi, 12 august 2010

Cerere de chemare in judecata a Guvernului Romaniei in scopul suspendarii executarii Hotararii Guvernului nr. 735/2010 (inregistrata la Curtea de Apel Bucuresti, dosar nr. 7130/2/2010)
__________________________
p.s.: ELENA, Felicitari!
Acum, poti fi fericita si tu!
Mi-ai platit o LECTIE,  pe care nu ai reusit s-o intelegi!
Oricum, si pentru tine, succes in SCMD, in viata, familie!
Un OM care va pretuieste pe toti!
V.Burcu

85 de comentarii:

  1. @ "Sindicatul Militarilor"; @all ... Am primit si EU, ca multi altii dintre domniile voastre ... "RASPUNSUL CD SMCD" la cele intamplate incepand cu ziua de 12 august 2010, zi in care eu aniversam fix 6 luni de la prima postare pe acest blog, si care a coincis, mai mult sau mai putin, cu prima postare, a LUPTATORULUI SCMD giuliano57!

    O redau integral: "Utilizatorul Blogger Sindicatul Militarilor v-a invitat să contribuiţi la blogul: DROBETA TURNU SEVERIN - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE.

    Pentru a contribui la acest blog, vizitaţi:
    http://www.blogger.com/i.g?inviteID=8783652992189685872&blogID=4462086428534246414

    Va trebui să vă conectaţi folosind un cont Google, pentru a confirma invitaţia şi a începe să publicaţi pe acest blog. Dacă nu aveţi încă un cont Google, vă vom arăta cum să obţineţi unul în câteva minute.

    Pentru a afla mai multe despre Blogger şi pentru a începe lucrul cu noul dvs. blog gratuit, vizitaţi http://www.blogger.com."

    Va multumesc Domnilor din CD SCMD!
    Am avut DREPTATE! V-a fost TEAMA de reactia celor multi, pentru a ma da afara, desi v-am propus eu s-o faceti! Acum ... aveti mana libera, nu-i asa?! Ca doar ... eu si numai eu ... am CERUT SA PLEC! OK, am plecat! Va doresc din inima, mult succes, si tuturor numai de bine! V.Burcu, fost ADMIN PE ACEST BLOG

    RăspundețiȘtergere
  2. O mare parte din useri comenteaza la persoana intai plural, ca si cum ei ar vorbi in numele sindicatului. Cred ca nu e corect mai ales ca si comunicatele oficiale ale sindicatului dau destul de des ca bata-n balta. Cred ca s-ar impune angajarea unui " Cap Limpede" care sa verifice in prealabil comunicatele oficiale.
    Cat despre "giuliano57" daca il ardem pe rug, va muri ca Giordano Bruno, convins ca el detine adevarul absolut. Cu astfel de oameni s-a construit comunismul si tot cu acesti oameni s-a distrus Romania in cei 20 de ani de democratie, libertate si capitalism primitiv.

    RăspundețiȘtergere
  3. AM ONOAREA SA VA SALUT,
    Va informez pe dumneavoastra, Domnule Col Burcu, precum si pe toti cititorii blogului, ca membrii Comitetului Director al SCMD sunt, cu exceptia doamnei Elena Cobuz, departe de tot zbuciumul discutiilor de pe blogurile noastre. Nu ca nu ar fi interesati, dar, in general, le lipseste timpul necesar.
    CD al SCMD nu v-a urmarit, nu va urmareste si nu a infiintat o politie care sa va urmareasca postarile si comentariile de pe Internet.
    Nimeni din conducerea SCMD nu v-a reprosat ceva vreodata in legatura cu opiniile dumneavoastra public exprimate (daca nu sunt informat bine, va rog sa mentionati acest lucru).
    A fost decizia dvs. personala sa parasiti Biroul Operativ al Filialei Drobeta Turnu Severin. Este decizia dumneavoastra personala aceea de a renunta la administrarea acestui blog al SCMD.
    Pana la lamurirea lucrurilor, v-am restrans dreptul de a administra aceasta pagina - puteti in continuare sa postati doar articole si comentarii. Am sters link-urile care faceau trimitere la noul partid pe care doriti sa-l infiintati.
    In acest moment, este periculoasa pentru SCMD, pentru credibilitatea noastra in randul militarilor dar si al cetatenilor Romaniei, un asemenea derapaj-infiintarea unui partid.
    Puteti ramane sau deveni membru al oricarui partid, puteti infiinta un nou partid sau orice alt ONG - dar nu puteti amesteca SCMD in nici un fel in astfel de initiative.
    Inca odata, Comitetul Director nu are legatura cu persoanele care v-au atacat in discutiile de pe Internet.
    Personal, astazi am vazut ce se intampla si v-am citit postarea de mai sus.
    Imi este greu sa cred ca un simplu comentariu defavorabil, nedrept, va poate descumpani in asa masura! Stiam ca sunteti un luptator.
    Va rog sa va clarificati pozitia dumneavoastra fata de propria filiala si fata de SCMD in general, pentru a informa Comitetul Director al SCMD, in scopul deblocarii activitatilor Filialei Drobeta Turnu Severin.
    Cu stima,
    Lt. Col (r) Dumitru Rinciog - responsabil Secretariat Tehnic al SCMD

    RăspundețiȘtergere
  4. @@@ "Sindicatul Militarilor";
    Si inca ceva: cu aceeasi onoare care ma caracterizeaza, va promit sa NU SCRIU NICIODATA NIMIC de azi incolo despre SCMD, cd SCMD, orice legat de acest proiect, in care si eu am crezut pana la un punct! Promisiunea mea, este un angajament de onoare! V.Burcu

    p.s.: @all: pentru cei mai putin obisnuiti cu TAINELE platformelor de blogger, va spun ca imediat DUPA ultima mea postare ca ARTICOL DE FOND, de azi, 14 august 2010, s-a dat dispozitie de a mi se retrage dreptul de ADMIN pe acest blog! Eu pot sa scriu acum, doar ca ... propriul meu Admin, al blogurilor proprietatea mea!

    Daca cd SCMD DECIDE, nu am nimic impotriva, sa STEARGA definitiv continutul acestui BLOG, desi 99,9999 este munca mea, doar a mea! Poate ca ... nu ma doresc, nici macar ca amintire!
    Cu bine, prieteni!
    V.Burcu, fost ADMIN PE ACEST BLOG

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu inteleg ? Ce se intampla ? Ce faci Nea Vasile ?Vine un comentator de mana a doua , te critica, iar dumneata iti dai demisia ?Pai ce ai, ai bolanzit ? Si Comitetul Director iti accepta demisia ? Unul face prstie si altul o magarie . Abia asteptau baietii din CD sa le dai ocazia si le-ai dat-o . Ce sa spun , ai pus-o. Nu imi vine sa cred . Cine va tine Blogul severinului de acuma incolo ?
    Unde vor aparea comentariile legate de SCMD ? Pe roarmy ?
    Pe indiscret ? Pe lupta de clasa ?
    NU MAI COMENTEZ . E ABSURD

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Lt. Col (r) Dumitru Rinciog - Stimate Domnule colonel! PACAT! Stiu eu de ce, si nu dezvolt subiectul!

    O singura SUBLINIERE: Burcu nu si-a propus sa faca PARTID ! A plecat din viata politica, scarbit de ce a gasit acolo! Eu ... doar venisem cu o propunere/solutie, la problemele care ne framanta! Atat si nimic mai mult!

    Am scris mereu despre asta, inca de la inceput, dar ... sunteti grabiti!
    Prea grabiti, deseori!
    D-le colonel, va port multa stima,
    si va doresc numai de bine!
    Cu aleasa consideratiune,
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Colonel,
    Eu tot mai cred ca nu ne veti parasi si ca in acest sfarsit de saptamana veti lua o decizie inteleapta: acea de a continua sa fiti in mijlocul nostru, de a anima blogosfera militara!
    Avem atat de multe proiecte in SCMD, avem nevoie de oameni de nadejde, talentati, patrioti, si tocmai de aceea imi este imposibil sa cred ca doriti cu tot dinadinsul sa abdicati.
    Cu deosebita stima si prietenie,
    Lt. Col (r) Dumitru Rinciog

    Post scriptum: Pana luni, nu voi mai avea posibilitatea de a accesa Internetul, partial nu voi avea nici semnal telefonic. Pana atunci, va rog sa-mi faceti o bucurie personala, luand decizia de a va reintoarce in Biroul Operativ al Filialei Drobeta Turnu Severin!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bre... ati luat-o razna cu totii! Chiar v-au luat caldura si exploziile solare mintile?
    Mai incet cu gesturile extreme!
    Chiar suntem in parculet cu jucariile, la groapa cu nisip?
    Ne suparam si plecam cu ele acasa? (drepturi de administrare, moderare etc, etc)...
    Calm domnilor, tutun si rabdare...
    Mai sedeti pana maine si cugetati, ca nu dau turcii si ne fura closca de pe oua!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pacat! Nu sunt la curent cu ceea ce se intampla, cu ceea ce s-a intamplat. Remarc, insa, consecintele. Pacat! Asta se intampla, poate mai rau, si in straturile superioare ale conducerii militare nationale. Pe un asemenea fond de dizarmonie preocupat elaborata si diabolic gestionata, a izbutit un impostor sa dezarticuleze moral si sa destructureze functional institutia militara nationala. Stiu ce spun! Pacat ca nici macar in astfel de imprejurari nu reusim sa ne tinem sufletul si firea dimpreuna! Iertati-ma, este, poate motivul pentru care, cel putin deocamdata, prefer sa fiu la picioarele Sindicatului, decat in mijlocul lui. Doamne da-ne puterea de a trece peste... nimicuri si de a fi dimpreuna!

    RăspundețiȘtergere
  10. Este incredibil. Domnule Burcu, din cate vad in ceea ce-l priveste pe domnul Rinciog, cred ca e vorba de o neintelegere . Sper sa gasiti pasii necesari sa reveniti amandoi la intentii mai bune . Amandoi v-ati grabit . Dumneata cand ai cerut sa fii scos din administrarea acestui Blog,domnul Rinciog cand a acceptat s s-a grabit sa irti ia prerogativele . Trebuia sa o faca dupa ce iti dadea un timp de gandire sau aventual dupa ce se consulta si cu colegii care nu prea se inghesuie sa citeasca blogul SCMD (dupa cum spunea chiar dansul ) .Sper sincer ca ziua de luni sa aduca o revenire la ganduri mai bune . Domnule Burcu , decizia iti apartine . Ca vechi comentator al blogului si cred si prieten, te rog sa iei in considerare ca ai aici atatia prieteni care vor sa mergem impreuna mai departe.
    Astept luni o veste buna
    PS . am vazut pe pagina principala niste comentarii la un material al domnului Dogaru care m-au infiorat . Mai multe laturi decat acolo nu am vazut pe nici un blog si toate pentru ca cineva a avut "tupeul " sa il critice pe domnul Dogaru pentru modul in care s-a adresat unwei categorii de militari . E incredibil ce au putut scrie unii din cei ce ne considera colegii lor . E nedemn, umilitor, lipsit de respect. Mi-a intors stomacul pe dos .
    Aici au mai fost critici , dar nu s-a ajuns la injuraturi, nu la cuvinte obscene ca acolo . IN ASTA SE TRANSFORMA SINDICATUL NOSTRU ?DOAMNE FERESTE !

    RăspundețiȘtergere
  11. Am vazut din pacate tarziu,ceea ce ni se intampla si mi-a trebuit ceva timp sa incerc sa si inteleg.Revin la o mai veche povata,si-i spun lui Scorpio ca in acest moment intelegerea realitatii inseamna mai mult decat exersarea talentelor literare.Noi ardelenii am spune HOO!Si stii de ce prietene?Cred (sa fiu iertat)ca ai transformat o problema personala in una care a alunecat in vendeta!Ati profitat de temperamentul vulcanic al altui impatimit al dreptatii si ati adus la vedere doua baricade pe care sa-mi fie cu iertare,nu peste mult timp nu le va mai sesiza nimeni.
    Numai cu fapte impecabile ,nu-i sigur ca ajungem in rai.Va sfatuiesc D_le Burcu -si am mai spus-o- ideea de partid trebuie decuplata de sindicat.Eu am inteles bine mesajul,dar suntem prea suparati sa si intelegem.O revenire la ganduri mai ortodoxe mi se pare fireasca.Asa cum firesc mi se pare ca Giuliano(domn,sef,invatator)sa argumenteze altfel interventia dumnealui.In tara sunt peste 50 de filiale, cu tot atat de multi presedinti,care inca nu si-au exprimat ultimativ parerea.Personal cred ca Presedintele Dogaru nu de asemenea sfaturi si luari de pozitie are acum nevoie.Daca se va continua pe cest ton ,cred ca si eu voi deveni spectator.
    Haideti cu mai mai multa intelepciune sa lasam prostiile si sa gasim solutii.
    D-NA Elena, din partea mea ...curaj.
    Cu prietenie,
    Gh.Stramb

    RăspundețiȘtergere
  12. @ gh.stramb, va citez: ideea de partid trebuie decuplata de sindicat!

    Perfect adevarat! De unde ati tras CONCLUZIA ca eu sustin invers? Mai mult, chestia cu PARTIDUL a fost o idee/o opinie/o propunere pe care doream s-o discutam dincolo de sindicat, de paginile acestui blog!

    La ora cand scriu aceste RANDURI, regret ca am facut o asemenea propunere, deoarece am subliniat de mai multe ori ca " nu se amesteca lucrurile", chiar nu au nici-o legatura, dar NIMENI nu citeste ATENT ce am scris! Nu partidul este cauza aici, prietene si domnule coleg!

    Politica partidelor actuale, pentru mine este ceva perimat, lipsit de interes! Pacat de unii oameni de valoare, care inca mai cred in actualele partide! Eu, NU!

    Sunt apolitic, in traducere libera ... fara de partid, si nici NU am puterea, banii necesari de a face un partid! Era doar o discutie, de principiu!

    Cine se face ca nu intelege ce mi s-a intamplat mie in data de 12 august a.c., pe pagina publica JURIDICA a SCMD, fara ca eu sa stiu, este o alta problema! Azi pot fi acuzat de orice! Se poate pune in sarcina mea orice!

    Dar ... ieri, cand am aflat ca un anonim a aruncat cu mizerii in mine, si doar UN SINGUR coleg mi-a luat aparare, iar azi altul mi-a comunicat ce s-a discutat "acolo", am scris ce am scris mai sus!

    Vadit, cd SCMD, astepta la "colt" reactia mea la cald! Imediat, cu viteza "visului implinit", mi-a FOST RETRAS dreptul de administrare al acestui blog, si chiar ... indepartate unele elemente constitutive! Nu erau link-uri catre propunerea ... de partid! Ma refer la "butoanele" de sus, ca pe cele de jos ... nici macar nu le-au vazut, de bucuria ce a dat peste ei!

    Va rog pe toti, in bara de jos a blogului, unde erau identice cu cele de sus, sa verificati!

    Click pe ... SCMD, MySite, AboutMe, Forum! Duce vreunul catre ... partid? Aiurea! O justificare de stergere copilareasca, tendentioasa! Asta vor sa induca tuturor: Burcu a inebunit, isi face partid saracul! D'aia a plecat, nu din ALTE CAUZE ...!
    Asa au scapat de mine!
    V.Burcu
    p.s.: Nu voi mai posta nici macar COMENTARII, decat doar ca un eventual DREPT LA REPLICA! Am promis, ma voi tine de cuvant!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  13. despre partid:emiteam doar o idee de principiu.nu il acuzam pe d-nul Burcu.
    Este o eroare sa renuntati!
    Niste scuze sincere s-ar impune din partea partilor implicate,ar fi spre folosul organizatiei pe care unii pretind ca o apara.
    ce zice-ti Giuliano?realizati raul pe care il faceti?

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnule Stramb,
    Cu resect, ca intreb care este rolul meu aici in aceasta demisie ? Cu ce anume v-am deranjat ? Prin faptul ca numele meu a fost asociat alaturi de al domnului Burcu si trecut pe lista celor ce trebuiuesc executati, de catre un comentator pe care din motive subiectiv-obiective nu vreau sa il pomenesc ?
    Pentru ca am criticat in termeni civilizati , fara patima fara injurii, fara atacuri la persoana aspecte care mi s-au parut incorecte ? Faptul ca am luat apararea atator colegi care traind "in desertul Gobi " nu au posibilitatea ca vada , sa citeasca atacul domnului Dogaru si nu se pot apara ?Faptul ca m-am declarat scarbit de unele comentarii care au trecut cu mult limita bunului simt ? Sau faptul ca incerc de luni bune sa arat ca ne indreptam spre o cadere iremediabila si ca exista o atitudine la nivel central care face din membrii de sindicat simple marionete care nu au nici o posibilitate de a interveni cu ceva la mersul si evolutia sindicatului ? Din pacate ceea ce se intampla imi da dreptate .Daca aceasta atitudine a mea v-a deranjat domnul Stramb, va stau la dispozitie pentru explicatii. Daca e altceva ce am savarsit fara voia mea si nu stiu, imi cer scuze si astept lamuriri . Oricum ar fi va asigur de respectul meu.
    In ceea ce priveste sczele pe care le asteptati din partea cuiva catre domnul Burcu va asigur eu ca le asteptati de pomana .
    scorpio

    RăspundețiȘtergere
  15. D-lor este trist ce se intampla.Din aceste motive[fiecare stie mai multe,eu am grad mai mare,eu vreau sindicat si tu nu si dece?,dorinta de ....]nu ne putem aduna si cinstit sa scriem ce simtim.D-le BURCU,PARERI DIFERITE VOR FI CAT TINE LUMEA ASTA,dar sincer regret hotararea de izolare,de a parasi un blog de abia inchegat.Sper sa reveniti.Semnez in clar,col, ret.Pop Ioan

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Admin...
    Domnule Burcu, eu sunt un puiut proaspat venit aici. faptul ca m/am hotarat sa postez pe acest blog , este ca am avut impresia ca ceea ce scriu fosti camarazi, este ceea ce ma intereseaza si ceea ce imi afecteaza viata de zi cu zi...Dv. mi/ati dat impresia unui om puternic, care are in general aceleasi idealuri si aceleasi teluri cu mine. Cand s.a lansat ideea ca se vrea crearea unui partid , am fost printre primii care au sustinut/o. In viata ar fi prea urat, ca toti oamenii sa semene, sa gandeasca la fel , sa faca aceleasi lucruri. Eu sper ca aveti tarria sa treceti si peste loviturile sub centura. Criticile , oricat de dure trebuie sa te intareasca , iar daca sunt mizerabile, nu trebuie bagate in seama. Cand am spus ca au inceput atacurile impotriva noastra in general, un coleg mi/a zis ca o iau razna, ca vad peste tot intrigi....Eu imi sustin parerea... Asa ca fruntea sus, tonul la cantec, si javrele daca vor pot sa ne priveasca...

    RăspundețiȘtergere
  17. Scorpio:repet cred ca nu este momentul decat a unei exigente firesti.Stii foarte bine ca extremele de + si de - ar trebui excluse.Hai sa avem o perioda de gratie sau de uitare!!!
    Stramb

    RăspundețiȘtergere
  18. WOW! More than 270,000 testers have registered! Do you know what that means? It means we have to build brand new software to handle this huge amount of information...and...that is the reason why we could not offer you the "Fields of Interest/Languages/etc." by August 9 as previously advertised - that new date will be sometime before August 24.

    Remember, we are still in "Pre-Launch" and you will have plenty of time before September 1 to submit your language(s), etc.

    Stay Positive and keep visiting this Member's Area for updated information because there will be exciting news about how you can start making money BEFORE September 1!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ziua tuturor,
    Ma bucr pentru faptul ca exact ceea ce am scris se si adevereste si o recunosc si UNII care cu acest gind au intrat in sindicat. Deci stimati colegi observati d-voastra: CINE MINTE si CINE SPUNE ADEVARUL?. Deci asta era ideea : SCMD sa se transforme in partid(oare sub ce denumire?), sa fie furat sau spart(de catre cine?) care la rindul lui sa se inhame la caruta cui? si care probabil ca. ajungind la putere(cind in 2012?) nu ne mai recalculau pensiile de nesimtiti ci chiar le mareau! Vedeti unde este diversiunea si vedeti cine lucreaza subversiv? Trageti d-voastra concluziile si apreciati cine a avut si are ginduri curate cu acest sindicat si membrii sai. NOI ne luptam cu puterea si tremuram la gindul ca poate o sa suferim cumplit pentru asta iar altii vor partide, vor politica, afaceri, bogatie,functii, etc. Pai eu nu intimplator i-am demascat pe cei care acum fac pe victimele si se dau jigniti ori lezati, ca le-am dat peste cap lucratura si ca vezi doamne ca pleaca din sindicat. Hai sa fim seriosi, acestia nu pleaca din cauza unuia ca mine un simplu anonim, iar daca pleaca din cauza mea inseamna ca sunt mai bun si mai tare ca ei. Si la alte filiale au incercat UNII sa le inhame la caruta unor partide care sunt impotriva militarilor dar sunt sigur ca nu vor reusi intrucit prin lege sindicatele nu fac politica iar majoritatea membrilor sunt impotriva. A da si sindicatele pot sa aiba discutii, intrevederi cu partidele pentru sustinerea unor interese comune dar nu mai mult de atit. Da, oricare dintre noi se poate inscrie in orice partid doreste, la alegeri poate vota cu cine doreste, dar cred ca trebuie sa fi cel putin inconstient daca nu ipocrit sa votezi acel partid care ti-a lezat interesele ori te minte in fiecare zi. Deci pina la urma cu ce am jignit eu pe Dnul Burcu, chiar si pe Scorpio sau pe Taunul ? ca am spus niste observatii pertinente care intr-o oarecare masura se si adeveresc(a se vedea reactia celor nominalizati)? Da recunosc si am taria de a-mi cere scuze ca am folosit poate niste cuvinte dure la adresa celor nominalizati(si mi le retrag), dar de ce atunci cind scopul nostru ca sindicat este clar si fara echivoc, trebuie sa-l deturnam si sa-l ducem unde vor UNII? In aceste momente partid ne trebuie noua? A inceput campania electorala? La ceea ce am spus eu nu am vazut raspunsuri argumentate ci tot jigniri, persiflari, lamentari, sfaturi dure, etc. Deci serviciu contra serviciu. Si in final eu altfel as fi vazut problema : daca sa zicem prin absurd m-am inselat eu si am acuzat fara temei, atunci daca as fi fost in locul celor care s-au simtit lezati, ca sa demonstrez ca nu este asa, as fi ramas in sindicat si as fi demonstrat ca Giuliano este un ticalos si ca a acuzat nemeritat niste oameni care doresc binele sindicatului. Promit ca daca domnul Burcu ramine in sindicat nu o sa mai postez niciodata pe blogul dinsului,si pot sa posteze doar cei care ii fac dinsului pe plac. Va doresc la toti mult succes si sa dea domnul sa ma fi inselat eu!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nimeni nu e de neilocuit;Ce e val ca valul trece;Manipulati ,manipulati,manipulati dar... sa stim si noi. dupa atatea pilde populare ,se pune si o intrebare_cum de v-a venit inspiratia asta iesita din comun-D. BURCU SA propuneti crearea unui partid,in conditiile in care se zice ca dvs,slujeati cu devotament un Sindicat? Si colac peste pupaza fara acceptul CENTRULUI(sincer sa fiu eu am fost ferm convins ca lucratura este dirijata de la BUC. dvs. fiind lancea-imi retrag toate injuraturile, in gand pt. respectivii, care culmea s-a demonstrat ca erau pe din afara.)Deci ati putea raspunde, sa ne luminam si noi prostovanii? in caz contrar vom ajunge la parerea ca Giuliano stie ce vorbeste,spre cinstea lui si cred ca dupa cat il vad de sigur pe felie ,este posibil sa ne mai spuna si alte chestii interesante--nu ca ne-ar interesa

    RăspundețiȘtergere
  21. ....si totusi d BURCU nu a raspuns la o intrebare simpla;de unde ideea unui partid? -aceasta-i intrebarea restul sunt vorbe

    RăspundețiȘtergere
  22. @@@ all, nu suspectez pe nimeni de atitudine tendentioasa fata de mine! Cred ca PROBLEMA PERPETUATA AIUREA CU PARTIDUL, daca va continua, altii care citesc ce se mai scrie pe AICI, vor crede .......... nu prea frumos la adresa noastra!

    1. Am spus MEREU, am scris de multe ori si inca de la INCEPUT, ideea ca problemele noastre se pot rezolva doar prin vointa POLITICA, este a mea, iar la o POSTARE mai veche pe acest blog: joi, 15 aprilie 2010,
    Alea iacta est! Propun infiintarea unui Nou Partid! , am primit multe comentarii negative, si un raspuns al CD SCMD: 14.07.2010,
    Referitor la posibila transformare a SCMD in partid politic! (cautati si cititi aceste postari)!

    Deci ... cititi fratilor, eventual TOT ce s-a scris pe aceasta TEMA, si apoi aruncati cu pietre! OK! Eu imi mentin IDEEA, dar si voi sa retineti ca o RESPINGETI, crezand cu tarie ca doar SINDICATUL este cel care va rezolva problemele!

    Aici ... banuiesc eu ceva ... probabil sindicatul, la remorca UNUI partid! Iar de aici ... Hai sa-l omoram pe Burcu si propunerile lui ... subversive !!!!!! Vom trai si vom vedea, stimati colegi, si dragi comentatori!

    2. Revedeti TOT ce am scris: problema cu un PARTID NOU, era o propunere, o idee pe care va rugam s-o discutam in afara sindicatului, in afara acestor pagini, s-o discutam AICI: http://partidulcontribuabililorromani.blogspot.com/ .

    3. Deci, va rog sa puneti PUNCT diversiunilor si manipularilor care nu se sustin, cu PROBE/DOVEZI: pe acest BLOG, nu a fost niciun SONDAJ referitor la niciun PARTID, prezent, trecut sau viitor! Sa nu-mi ATRIBUITI ce nu-mi apartine!

    - Ideea aceasta, cu PARTIDUL, ca EU fac partid, sustin, vreau sa atrag SCMD "acolo", este o ABERATIE, o ORDINARIE, menita sa JUSTIFICE actiunea / si apoi placerea diabolica, a celor care au ... scapat de mine!

    - DA, la cald, in fata unor ABJECTII , am scris ce am scris mai sus, putini mai au rabdare macar sa si citeasca, iar BUCURESTIUL ...... in secunda 2, mi-a si retras DREPTUL DE ADMINISTRARE, sa nu cumva ...... sa ma RAZGANDESC, sa sterg ce am scris, sa revin cumva asupra ...

    CONCLUZII:
    ________________
    * Postarea ACESTA FIIND UN DREPT LA REPLICA, fata de cele scrise despre mine, cine DORESTE ADEVARUL, sa-l caute UNDE TREBUIE.
    - Eu sunt cu tot ce am scris ... PUBLIC si destul de explicit! Sunt fara ascunzisuri sau manipulari/dezinformari! Iar daca se DORESTE neaparat sa fiu scos VINOVAT, asta e, sunt "acarul Paun", "tapul ispasitor", "vinovatul de serviciu"!

    ** Observati va rog, ca din MOTIVE de DEMNITATE, lesne de inteles, refuz sa comentez, sa raspund, unui anumit comentariu!

    *** Prieteni!, eu nu mai sunt AICI, din MOTIVE TEHNICE, TEMEINICE si PUBLICE! Recititi cu atentie "istoricul celor intamplate", incepand cu data de 12 (in pagina principala SCMD-DEPARTAMENTUL JURIDIC), si terminand in data de 14 august pe acest blog!
    .............................
    Este atat de simplu si evident ...
    .............................
    Cu multa prietenie tuturor,
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  23. VAI, VAI, VAI si iarasi VAI !!!
    Ce ne vom face noi, cei "anonimi “, multi si neinsemnati, vis-a-vis de maria-sa d-l ADMIN !!!!
    Chiar credeti ca " automutilarea " practicata in plin razboi trebuie sa starneasca valuri de rugaciuni de revenire pe front ( blog ) din partea conducerii scmd ? Dupa asa -zisul abandon , solicitat expres de maria-sa ? ...abandon care nu poate fi , si nu va fi acceptat, de catre sponsorii domnului ADMIN ?... Pana maine dimineata, trecand peste onoarea cea mult clamata, d-l Burcu isi va relua misiunea de divizare a pensionarilor militari sedusi de o falsa dezbatere, manipulatoare si diversionista….asta in situatia in care CD al SCMD accepta jocul de-a alba-neagra !!!
    O singura ingrijorare ma apasa : unde se vor “muta “ partenerii ?

    RăspundețiȘtergere
  24. Este INUTIL! Absolut INUTIL! Un dialog al surzilor!

    1. AICI, acum, indiferent ce se va mai scrie si indiferent de catre cine, DUSMANUL DEMASCAT, adica EU, pentru.. care nu cumva ... DIVIZA ... pensionarii militari .... NU voi mai posta nici macar comentarii!

    2. Admin V.Burcu, nu a avut si nu are sponsori!

    3. Fiind ULTIMUL comentariu, (deoarece nu doresc a strica inclusiv munca mea de 6 luni), asa cum spuneam, fiind si un OM de ONOARE, unora si multi, le MULTUMESC din tot sufletul, iar altora, putini la minte/suflet/apasati de grija/frica si fara de onoare, le spun ... sa fie linistiti!

    AICI, niciodata, nu ma voi mai intoarce! Poate totusi, in timp, in alte conditii si mai ales ... imprejurari!

    Dar ...
    Asta probabil, mult incolo ...
    Intelegeti din cele spuse ce vreti, ori cat va duce mintea:pe cei nominalizati, putini la numar!
    Ultima postare!
    Inchis capitolul!
    Punct!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  25. Daca nu ar fi trist , ar fi hilar. Daca nu as fi revoltat, as rade . O mai mare aberatie nu am vazut. Doi anonimi il conving pe Burcu s aplece prin niste absurditati mai mari ca ei . Si ce e culmea e ca se mai aseste unul sa creada in aceste "revelatii " . E atat de ridicol incat nici nu merita comentat . Ce e trist si de neinteles pentru mine , este graba cu care i s-a retras dreptul de a mai administra blogul, ca si cum (am spus ca si cum , doar atat ) atat s-ar fi asteptat , sau mai clar , cartusul era bagat pe teava si cineva statea cu dehetul pe tragaci, la tinta prinsa in catare .Cunoscandu-l insa pe Rinciog , pe care continui sa il cred si sa il respect, consider si cred ca e vorba doar de o graba , o greseala , o pripire pe care chiar si Rinciog o regreta acuma .
    Dar zarurile au fost deja aruncate .
    Regret iesirea domnului Burcu si spun fara a gresi ca trecand peste amaraciunea acestei iesiri , a castigat prietenia si rspectul unor oameni, si acest lucru nu ii poate lua nimeni .
    Cu respect, VASILE !
    Scorpio

    RăspundețiȘtergere
  26. Merita incercat
    Firma americana de sondaje de opinie (Alpha Market Research, Inc. Phone:(702) 347 6767 Address:3651 Lindell Road :Suite D317 Zip:89103 City/Town:Las Vegas State/Province:Nevada Country:United treaga lume.

    Acum totul este gratuit si merita sa incercam .In curand va fi si in Limba Romana daca reusim ca echipa din Romania sa fie destul de mare ca sa merite efortul traducerii.

    NU TREBUIE SA VINDEM SAU SA CUMPARAM NIMIC CI DOAR SA RASPUNDEM LA SONDAJE SI SA ADUCEM ALTI COLABORATORI

    Sunt doua tipuri de castiguri:

    Castig activ -obtinut din munca fiecaruia raspunzand la sondaje pe diferite domenii alese de fiecare (depinde de fiecare cate ore aloca acestui domeniu)

    Castigul pasiv –obtinut dintr-o cota ce revine fiecaruia care reuseste sa aduca in sistem si alti colaboratori (denumita echipa)

    Daca consideri ca este valabil si pentru tine trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

    Pasul 1 -copiaza linkul (sau da direct click pe el)
    http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=4ba5429eed69210d99c91337f006cef9

    Pasul 2- creeaza-ti un cont propriu.Dai Login si Va aparea fereastra ta personala cu un tabel cu echipa intreaga si echipa ta.

    Poti sa alegi ce limba iti convine ca sa citesti mesajul pentru tine

    Aici vei gasi si linkul tau pe care il trimiti la prieteni. Adica faci ca si mine

    In acest moment eu am 9 persoane in echipa si firma ma informeaza ca voi avea un venit de 321 Dolari (asta dupa ce va incepe activitatea pe 1 septembrie).

    Eu zic ca-i bine daca se tin de cuvant.

    Firma nu s-a hotarat cum va face plata dar a pornit un sondaj ca sa vada care este cea mai solicitata modalitate

    Please go to http://www.websitetester.biz/payment.htm and let us know as soon as possible.Va urez succes ! Chiar merita sa incecam! Nu avem ce pierde

    Thank you for participating in our survey to find the best payment options for our Website Tester project.

    Don\’t forget to build your team whlie our project is in pre-launch. Spread your ref-link but DO NOT SPAM!

    To Your Success,

    your AMR ;O COMPLETARE:EU AM ACUM IN TEAM 59.CITITI MAI SUS SI MESAJUL DE INCURAJARE TRIMIS DE FIRMA

    RăspundețiȘtergere
  27. Domnule SCORPIO
    Eu si domnul col Rinciog nu suntem niste anonimi, noi ne-an spus la un moment dat numele real pe acest blog si pot sa-ti spun ca ma numesc Cpt Cdor ing.(r) GIURAN GHEORGHE-vicepresedinte Filiala Craiova, dumneata nu ai avut si nu ai curajul sa spui care iti este numele real , te ascunzi in continuare sub acest pseudonim de vietate periculoasa pentru om.Eu am recunoscut ca am pseudonim de mafiot dar numai pentru cei car nu sunt sinceri si care au alte interese cu acest sindicat in care unii ne-am pus toata speranta si abnegatia noastra. Decit sa stati toata ziua pe blog si sa dai lectii la cei care inca o data o spun fara lipsa de modestie fac totusi ceva la sindicat, mai bine ai merge pe teren cum o facem noi pentru membrii care si-au pus toata speranta in NOI. Te somez sa spui cine esti cu adevarat, in ce partid esti inscris, daca esti membru de sindicat si ce ativitati ai desfasurat pentru el, parac asa scrie in adeziunea de inscriere sau nu stii sa citesti?
    Iar despre domnul Burcu pot sa spun ca dpdv colegial l-am apreciat pentru ca s-a implicat in infintarea filialei Drobeta Turnu Severin dar ulterior dinsul s-a inscris in UNPR, a sustinut aderarea la UNPR sau transformarea sindicatului in partrid politic si cind nu a avut acceptul CD a intrat in conflict cu acesta si ce-a facut? s-a retras din conducerea filialei motivind probleme de sanatate, apoi a amenintat ca isi ia jucariile si pleaca(adica blogulcreat de dumnealui), acum cind eu am aratat toate acestea a amenintat ca pleaca si din sindicat. Pai un membru fidel sindicatului asa procedeaza? iar pe acest blog pe care am intrat la un moment dat intimplator am vazut ca posteaza cam 70% de persoane care sunt impotriva sindicatului si conducerii acesteia si nu m-ar fi deranjat acest aspect dar am regasit pe blog si niste membrii de la filiala Craiova care erau in ton cu ideile d-nului Burcu si culmea unii erau in legatura cu filiala UNPR Dolj si negociau in numele sindicatului sa duca mebrii nostrii acolo fara acceptul nostru al celor multi. Poate ca si domnul Burcu a vazut declaratia ministrului OPREA din data de 13 august 2010 cind a afirmat raspicat si fara vreo urma de regret pentru pensionarii militari ca nu vor vota motiumea de cenzura impotriva guvernului si nici nu sunt de acord cu suspendarea presedintelui. Ba mai mult a mai adaugat ca sunt loiali puterii si guvernarii actuale. Deci in concluzie il rog pe domnul Burcu daca are tarie de caracter sa spuna pe acest blog daca a fost sau este inscris in UNPR ?

    RăspundețiȘtergere
  28. Cezare , baiatule , ai scapat de legea 164 si ai trecut la afaceri ? Lasa-ne mai baiatule si prostiile astea , zau .Nu ai toate tiglele pe casa !

    RăspundețiȘtergere
  29. URMARE...
    Il asigur ca nu este nici o problema sa fie membru al vreunui partid fie el si PDL dar de ce a ascuns acest lucru si de ce a cautat sa deturneze scopul si rolul sindicatului sindicatului si mai ales fara sa se consulte cu CD si cu toate filialele din tara? Adica noi sa-i slujim pe cei care ne taie craca de sub picioare? si sa ne mai si guduram pe linga acestia. Pai unde sunt mai SCORPIO si TAUNUL demnitatea si onoarea aia militara pe care tot le clamati cu perseverenta pe blogurile pe unde intrati? Si nu intimplator UNPR-UL este alaturi de PDL si nu se dezic de acestia sub nici o forma, probabil este o coincidenta? Deci domnilor colegi ce ne arde pe noi in acest moment : sa formampartide fara viitor sau sa ne aparam si sa ne luptam pentru noi si familiile noastre? Decideti dumneavoastra cine a mintit si cine a spus adevarul si mai decideti ce vreti sa faceti fiecare in continuare. vreau sa va mai spun un singur lucru: saptamina trecuta am fost la ANCMMR Dolj si vreau sa va spun ca inclusiv pensionarii militari de acolo au fost dezinformati si manipulati sa nu se inscrie in sindicat si probabil sa accepte in liniste si cu multa bucurie taierea si recalcularea pensiilor, ba vedea in sindicat cel mai mare dusman de clasa si abia am reusit sa ii convingem ca avem aceleasi scopuri comune, sigur fiecare cu statutul si mijloacele legale specifice.
    Domnule Cezar va felicit ca ati inteles cum stau lucrurile si cum doresc UNII sa lupte pentru noi(adica doar pentru ei si ce e mai grav observ ca gasesc si adepti, sustinatori, etc), si chiar ati dovedit ca sunteti un militar cu adevarat si ca sunteti si un om inteligent cu care se poate dialoga.
    Cit despre domnul Nikk, chiar va rog sa-l urmati pe domnul Burcu la UNPR sau la partidul nou pe care il va infiinta(aici ii apreciez calitatile, de.... musca si fugi)si va mai rog sa-mi scrieti si mie sau noua cei de pe blog(probabil ca pe mine ma veti urii pentru sinceritatea pe care am aratat-o)ce rezultate veti avea si cum ati luptat voi cu mult patos si zel pentru pastrarea pensiilor noastre de ,,nesimtiti" si daca d-voastra veti fi avut vreun folos sau ati fost doar masa de manevra.Asa sa ne ajute dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  30. Dom' Cezar, nu profita ca d-l V Burcu si-a luat "concediu" si mai muta taraba cu afaceri in alta parte, sau nu ai "auditoriu" pe masura?
    Pentru afaceri sunt site-uri destule sau iti poti face dumneata unul, nu este cazul sa ne bruiezi cu marota dumitale de a face bani.
    Chiar nu vezi ca este o "afacere piramidala" in care "zaharelul" ajunge doar la aia din America?
    Zepter, Avon, Caritas ... nu iti spun nimic?
    Rogu-te, ramai la ale noastre, ca avem destule!
    Cu stima rezervata!

    RăspundețiȘtergere
  31. D-le Burcu si domnule Neacsu,alias Scorpio,

    Ma dezamagiti total!
    Pai hal de barbati intregi sunteti, si maturi?
    Va comportati ca niste copii, in aparenta.
    In realitate cred ca jucati la 2 capete.

    Pai asa au murit la Otopeni, si in genearal in Evenimentele din "89, o gramada de bravi soldati! Pentru ca au fost condusi de oameni fara discernamant si infantili ca voi!

    Va credeti in vreun joc video, cuimva?

    Asistam cumva la niscaiva simulari de cum sa faci scenarii destabilizatoare? Sau asa sunteti dvs., niste derizorii, niste lipsiti de responsabilitate?! Si dvs sunteti colonei? Adica la razboi ati comanda batalioane?
    Vai de capul domniilor voastre!
    Va spun ca eu, femeie, fara pregatire militara, sunt mai responsabila si logica mea e de 10 ori mai stransa ca a voastra!!!

    In sfarsit, daca nu e un scenariu si ce se intampla pe-aici e de-adevaratelea, dati fuga la psihiatru, pentru ca suferiti de grave disfunctii de personalitate!

    Fara pic de stima de data asta,

    Tortue

    RăspundețiȘtergere
  32. Jos palaria (ca nu mai avem cachete), Tortue!
    ... Fara pregatire militara dar la FIX ... Felicitari!
    Cu toata stima!

    RăspundețiȘtergere
  33. PS
    Am promis ca nu voi mai intra pe acest blog dar si eu am lipsuri ca orice om si mi le asum. O singura vorba pentru d-nul Burcu: puteti sa-mi spuneti (ca tot am observat ca va mentineti ideea ca multe se pot rezolva prin vointa politica) care partide au sprijinit si sprijina in continuare demersurile noastre? va spun eu care: PSD si PNL, deci observati ca sunt doua si unul este de stinga si unul de dreapta. O sa spuneti ca sunt in opozitie si au interese de viitor electorale si poate ca asa si este. Dar oare alianta PDL+UNPRS+UDMR care este la putere nu au tot interese viitoare electorale? si unde un partid este de dreapta(spre comunism), unul de stinga(in realitate nu prea stie pe unde este)iar altul este o uniune creata pe criterii etnice care se da cu cel mai puternic si isi urmareste doar interesele sale.Pai domnule Burcu noi la Dolj am avut intilniri cu toate partidele parlamentare si cu parlamentarii acestora pentru a ne cunoaste specificul militar si ne sustine interesele acolo unde se discuta si se fac legile. Daca PSD si PNL ne-au raspuns afirmativ si ne-au sustinut fara echivoc si fara a ne cere ceva in schimb in parlament prin pastrarea in legea unica a L164 si 179 in integralitatea lor, pai PDL nu a vrut sa stea de vorba cu noi, ne-am dus noi la ei si ne-au acuzat ca cerem doar bani , ca nu intelegem ca tara este saracita(de cine?), ca nu venim cu initiative de parca noi conducem tara, etc, iar acest aliat al lor de nadejde UNPR a dorit sa stea de vorba cu noi si din discutiile cu ei, ne-am convins ca ne doresc la ei in partid sa muncim gratuit la inceput intrucit suntem ordonati si disciplinati, intrucit suntem din ce in ce mai multi si vom devenii o forta (deci domnule NIKK nu prea stai bine cu aritmetica, suntem mai mult de 5% , iar daca UNPR-UL ne curteaza asa de tare inseamna ca cei care suntem inscrisi in sindicat suntem ELITA) si apoi cind ei vor fi la putere ne vor marii pensiile recalculate si diminuate drastic acum tot de EI sau cu ajutorul lor. Observati dragi colegi sindicalisti unde vor sa ne atraga acesti transfugi din UNPR si ce vor ei de la noi. Iar unii dintre ei care intimplator sunt tot pensionari militari normal ca nu ii pasa ca ii diminueaza pensia si nu se simte intrucit unii sunt profesori universitari, oameni de afaceri, parlamentari, etc si deci au si alte venituri consistente. Iar eu trebuie sa ii ajut pe acestia care declarativ ne sunt prieteni iar la fapte ne sunt dusmani si voteaza tot impotriva. Aici este MAREA DIVERSIUNE a celor care sunt la putere, nu sa guverneze tara ca asa au jurat, sa creeze locuri de munca, sa puna pe picioare economia nationala, sa dea legi bune si drepte, ei se preocupa de scenarii si jocuri numai pentru EI si in interesul lor.
    In final, domnule Burcu va rog si eu mult de tot(chiar daca v-am suparat uneori) luati-i cu d-voastra si pe SCORPIO, si pe TAUNUL, si pe NIKK, aveti cu cine sa construiti ceva, va vor ajuta foarte tare , macar cu postarile sa stati bine!

    RăspundețiȘtergere
  34. @pisoias---vezi putin mai jos la ce a scris TORTUE si poate tragi concluzia CUI II LIPSESC MAI MULTE TIGLE DE PE MANSARDA- cu aceiasi prietenie (vorba lu Burcu)

    RăspundețiȘtergere
  35. SCORPIO esti totusi NEACSU ?hai sa-ti vad vitejia si curajul? tu ii cunosti si ii respecti pe toti dar observ un lucru grav la tine: NU TE RESPECTI PE TINE INSUTI! Acum ca ai fost deconspirat, ca ai facut si faci in continuare jocuri duble si la doua capete las pe cititori sa aprecieze cine are onoare si demnitate de militar dintre noi doi?
    FARA CUVINTE!

    RăspundețiȘtergere
  36. Domnule Pavel M,
    Am scris cu multa amaraciune postul de mai sus si imediat am regretat. Nu vreau sa contribui cu nimic la faima rea pe care militarii o au printre civili. Eu ii inteleg pe militari si ii apreciez, pentru ca am date pe care alti civili nu le poseda... Sunt asa cum trebuie si cum au fost crescuti sa fie, profilul beligerant, agresiv, suspicios, e unul corespunzator si la locul lui pentru un razboinic, pentru unul a carui menire e sa lupte si sa apere...

    Nevoia de actiune a acestor oameni e in sange. Iar cand actiunea reala lipseste, ei cauta si gasesc surogate, inventeaza scenarii dinamice in care sa-si consume surplusul de energie, creeaza furtuni in pahare de apa...sau se canibalizeaza, in cazul de fata. (Cred ca totusi termenul asta nu e in dictionar, but what ever.)

    Lupta sindicala nu ofera sufienta satisfactie unor oameni cu datele psihologice descrise mai sus. Postura aceasta presupune rabdare si migala, buna chibzuire, etc, etc... Mie imi pare doar rau ca, in loc sa se urmareasca un interes comun, fiecare din cei doi mentionati lupta pentru a-si satisface doar ego-ul lor supradimensionat, nestand sa cugete mai mult...

    Cu stima de fapt, pentru toti,

    Tortue

    RăspundețiȘtergere
  37. Pavel M,
    Nu inteleg pentru ce erau felicitarile ? Pentru niste invinuiri si aberatii la adresa domnului Burcu ? Care ii este vina ? Ca a dezvoltat un blog in care se putea discuta serios si responsabil situatia noastra ? Sau faptul ca scarbit de atacurile fara noima , aberante , a decis sa iasa din mocirla in care il aruncau unii ? Lui Tortue nu-i raspund , imi este dator (datoare se pare, cu scuze de cateva luni de zile)si i-am promis ca nu ii voi mai raspunde pana nu isi va cere scuze. Vad insa , ca, precum Cezar, a revenit si il loveste pe Burcu , acuma cand nu se poate apara . NU AM CE SPUNE , O ACTIUNE PLINA DE DEMNITATE . Poftiti, mai e cineva , repede , acuma cat e cazut , mai ales ca asa cum spunea cineva , e si bolnav si e numai bun de distrus . E jenant si lipsit de bun simt sa ii reprosezi cuiva s-a retras din conducerea filialei "pretinzand" ca e bolnav, mi se pare un act incalificabil .
    Daca si dumneavoastra considerati ca domnul Burcu a fost(este ) un pericol pentru sindicat, ca a jucat la doua capete , ca a tesut scenarii, poate imi spuneti si mie pe ce va bazati.

    RăspundețiȘtergere
  38. Domnule Giuliano,de fapt nu sunt sigura ca Scorpio e D-l Neacsu. Doar ca, citind cele scrise de cei doi inca de cand au aparut pe site, am dedus ca profilurile sunt identice, oricat ai incerca sa disimulezi, sunt chestii care-ti scapa si pe care cineva cu intuitie, asa cum suntem noi, femeile, le sesizeaza...

    Sa nu rusinam pe nimeni, totusi.
    Cu stima,
    Tortue

    RăspundețiȘtergere
  39. Pentru Dumenezeu, Scorpio, inceteaza!
    De unde naiba a aprut chestia asta cu loviturile contra lui Burcu?
    De la el issusi. El insusi a hotarat sa se autovictimizeze, in urma unor postari ale cuiva care si-a dat si numele si carte a fost mai naiba stie cum, mai de neacord cu d-l Burcu.
    Pai e frumos asa?
    Stie ca se bucura de apreciere, inclusiv a mea, i-am declarat-o de mai multe ori, dar el nu si nu, vrea cu tot dinadinsul...CE?

    Si unde e atacul meu? Si pentru ce ti-as datora tie scuze? (Lipsa pronumelui de politete e doar pentru a scrie mai usor, iti dai seama ca nu ne tutuim de fapt).

    Suntem toti in aceeasi barca, Scorpio. Si daca ii dam singuri gauri, haul pe toti o sa ne inghita.
    Concentrati-va pe lucruri serioase, barbatesti, lasati aerele de fecioare usor de ranit.
    Nu-ti mai da in petec in vazul tuturor si nu le mai face jocurile celor care-si freaca mainile cand vad mahalageala in care se complac fostii militari!

    Tortue

    RăspundețiȘtergere
  40. D-le Scorpio,
    Felicitarile au fost pentru faptul ca, din afara tagmei noastre, cineva, chiar si o doamna, a putut observa ca "nu avem obiectul muncii" si ca ne atacam intre noi.
    Mai mult, mesajul doamnei a fost unul de a se trezi la realitate cei doi domni (Burcu si Neacsu), care au niste jucarii si le e frica sa nu le stricam noi, ailalti care se joaca prin preajma.
    Cel putin asa am inteles eu mesajul lui Tortue, care de fapt a venit cu o completare ce imi intareste convingerea ca intelege mai mult decat inteleg unii dintre colegii nostri, ma refer la atitudine, motivatie si mod de a isi sustine punctele de vedere.
    Intrebare: chiar Scorpio=Neacsu? ... daca se poate un raspuns sec, prin DA sau NU.
    Cu stima!

    RăspundețiȘtergere
  41. @SCORPIO-ESTI nedrept cu mine cand spui ca ,,m-am intors ca sa-l atac pe domnul BURCU" si esti nedrept cu TOTI cand susti sub o forma sau alta ca il ataca fara motive pe BURCU.EU nu am plecat nicaieri si am postat doar cand am dorit si ce am dorit fara sa-mi pun problema daca ma va agrea sau nu d. burcu. ba chiar ma deranja si i-am spus-o pozitia sa de ,,mare judecator"Suspiciuni am avut mai de mult dar ,am tacut si am lasat lucrurile sa mearga si uite a culminat cu aceasta gogoasa.EU I_AM PUS O INTREB> SIMPLA:DE UNDE IDEEA?poti sa constati si tu ca nu a raspuns.POATE RASPUNZI TU-si clarificam treaba.
    SA fie foarte clar , sunt ANTISINDICAT la fel ca intodeauna -dar in aceasta sitatie a reactionat CORECT.Daca nu o facea ,se decredibiliza pt. vecie si nu in fata mea, ci a membrilor sai si ev. simpatizanti D. BURCU tace din prea multa demnitate cand ar putea limpezi apele.Poate a facut o gafa ,a vrut sa fie un MESIA si sa nu i-o ia altul inainte a..comis-o.Dar atunci dece nu recunoaste ca POSTELNICU.sau poate a considerat ca treba-i coapta si el+micutzu+scorpio+nikk fac partidul si rezolva tot.De ce nu-si asuma ,opera".IN schimb inca putin si din prea multa demnitate nici nu va mai recunoaste(vedeti postarile) ca a venit cu ideea de PCR ci asa au fost .. nu-i asa niste discutii..idei bla bla NU MERGE

    RăspundețiȘtergere
  42. Cezar, daca sunteti antisindicat, ce cautati aici!?
    Afara!!!!!...eventual pana mai invatati putina gramatica!!! Si putina cursivitate in discurs. Parca rostogoliti bolovani, iar nu cuvinte.
    Jenant, pentru cineva care se crede atat de destept, sa nu stie cand se pune inca un i, ca sa nu mai vorbesc de punctul pe i.

    Tortuette

    RăspundețiȘtergere
  43. Hai ca e mai tare decat o telenovela!...
    Si dumneata d-le Cezar?
    Esti ANTISINDICAT dar iti faci reclama, postezi la greu, si dai... si sapa... si iar dai... pe site-ul SINDICATULUI.
    Ce sa mai creada oamenii care citesc si se crucesc de ce gasesc pe aici.
    Esti "la ordin" ori "din placere" printre noi, d-le Cezar?

    RăspundețiȘtergere
  44. @PAVEL- cu tot respectul, am ceva vechime fata de dumneavoastra,tara-i cica libera asa ca....SUNT la ordin'' se intelege ,la ordinul celor care nu au la pensie nici macar 2000 desi unii au 30 ani v. of. superoori etc.

    RăspundețiȘtergere
  45. D-le Cezar, este OK! ... Toti vom avea sub 2000, indiferent de vechime, grad, functie.
    Ca vechime cred ca suntem "in acelasi ordin de marime": peste 30 de ani ca of. sup.
    Ca vechime pe net sunt sub vechimea dumneavoastra, dar asta nu conteaza la recalculare!

    RăspundețiȘtergere
  46. DOMNILOR
    Intr-adevar nu sunt nici Mesia si nici nu detin adevarul absolut cum ii place lui Kadeniz sa-mi transmita, dar observ ca lui si la altii nu le plac oamenii corecti si cinstiti care spun adevarul pe fata si nu prin dos si care nu isi disimuleaza ambitiile si orgoliile desarte. Si mai observ domnule Kadeniz ca tot la PCR bati si dumneata ceea ce ma face sa cred ca regreti acele vremuri, oare de ce ? Vedeti ce se scrie pe acest blog, cum se duce lupta sindicala? si unde s-a ajuns?
    Eu am avut curajul sa spun despre mine aproape totul, VOI DE CE NU AVETI CURAJUL ? Din demnitate , ziceti? hai sa fim seriosi, din lasitate, desigur! De asemenea mai observati ca tot ce am afirmat (cu minie proletara ca tot este la moda)se adevereste aproape in totalitate, pas cu pas: unii sunt la sindicat dar vor la alte partide, altii nu sunt membrii dar ii intereseaza activitatea acestuia, altii posteaza ca sa se afle in treaba, altii isi rid in barba de faptul ca uneori le reusesc scenariile, manevrele, diversiunile,etc
    Cu ce am gresit eu domnilor cind am incercat sa demasc putregaiul si sa tai coada ciinelui dintr-o lovitura iar in sindicat sa ramina doar acei oameni care au intrat cu ginduri curate si care lupta pentru idealul militarului disponibilizat, in rezerva si in retragere. Daca actualii guvernanti nu luau acele masuri aberante impotriva noastra poate ca nu se infiinta acest sindicat, pe care unii vor sa-l confiste si sa-l deturneze in scopuri stiute doar de ei desi meritul este al altora, anonimi si cu bun simt.

    RăspundețiȘtergere
  47. Dragi colegi
    am primit o instiintare pe email si vreau sa o fac publica sa verificam impreuna saca este adevarata!

    Iata ce am primit:
    Stimati camarazi,

    Am citit cu placere (si chiar am crezut in ceea ce am citit!) scrisori inaintate de ANCMRR catre diferitele institutii ale statului prin care isi exprimau dezacordul fata de situatia pensionarilor militari - recalculare, s.cl. E adevarat, nu am vazut pe niciuna din ele un numar si o data de inregistrare care sa demonstreze faptul ca au si fost depuse undeva. Dar nu am pus nicio secunda la indoiala buna credinta.

    In Observatorul Militar de saptamana trecuta, cu stupoare, citeam altceva! Despre sprijinul BENEVOL acordat de ANCMRR cadrelor din MApN implicate in procesul de recalculare.

    Pe infomondo militar se posteaza UNGENERAL a scris:
    16 August 2010 la 12:54 pm
    ATENTIE! cererile pentru eliberarea Adeverintelor necesare recalcularii se pot inainta CMZ si prin ANCMRR,filiale judetene incepand de azi 16 august 2010.



    Si atunci ma intreb ... ce ma intreb deduceti singuri!

    Cum sa putem avea succesul pe care ni-l dorim daca se intampla astfel de lucruri? La ce au folosit acele scrisori care au impanzit net-ul si care, sincer, M-AU BUCURAT ENORM. Ziceam ca e mai bine mai tarziu decat niciodata. Dar, din pacate, ramanem la ... NICIODATA. Poate ca avem soarta pe care o meritam... Poate ca suntem blestemati sa ni se intample asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  48. @giuliano57 : sa credem ca te simti bine pe blogul facut de altii? Nu cumva vrei sa candidezi ca admin? vad ca deja te-ai mutat cu totul de la pagina buc aici! e frumos ce faci? ce fel de militar crezi ca ai fost? ce onoare poti spune ca ai? cum de vii cu gunoaiele tale si le arunci in casa altuia? bucurestiul citeste? atat pot face cu unul ca tine? tu acum, aduni aici, prin ce scrii cititori, scmd-isti? chiar crezi ca faci bine?

    de retinut ca blogul nu este al lui burcu, blogul este proprietatea SCMD Bucuresti, singurul responsabil de ce se scrie pe aici! deci ... scrie baiatule, ca scrii bine! tine-o tot asa! da-i inainte, ca dai bine!
    Felicitari,luptatorule!

    RăspundețiȘtergere
  49. 1. Domnul Comisar Sef Burcu cu blog-ul sau va renaste din cenusa ca "pasarea Phonix"-sa lasam timpul si ratiunea fiecaruia dintre noi sa decida;
    2. Pavele nu reusesc sa te contactez pe acea adresa, te voi suna pe mobil pt. clarificari..Oricum FELICITARI pt. ceea ce mi-ai comunicat... daca ne gandim ca in urma noastra nu ramane decat "praful si pulberea" atunci eu zic ca merita! Sa te vad atunci cand...Ha, ha, ha (si nu este hahaitul betivanului)!
    3. Cezarele gata! Hai ca ne-ai omorat cu chestia aia a ta! Tu stii, ai vazut si aici pe blog-ul Drb.Tr. Severin ca "binele cu forta nu poate fi facut"! Gata! Cei care doresc iti vor urma sfatul, dar mai lasa-ne cu acasta "oferta" , esti deja agasant...daca nu plictisitor. Sper sa nu te superi...Ar fi minunat ca toti, dupa reteta ta sa se imbogateasca in genul "sa faci din rahat bici si sa mai si pocneasca"!

    RăspundețiȘtergere
  50. Salut PKM!
    Adresa este buna, am primit mesajele dar nu ma descurc cu Messenger-ul...
    Maine plec la tara si nu o sa mai fiu asa prezent pe net, vorba ta: schimb postul de observare!
    Cu stima maxima!

    RăspundețiȘtergere
  51. @PKM-dupa cum scrie in titlu ,,merita sa incercam".nu este vorba de o imbogatire ci de, probabil putina munca si probabil castigarea unor bani in plus. CE este rau in asta?Nu stiti ca se castiga bani pe internet? CU AD-SENDE de la ,,"Goagal" se castiga mult.Este de-a drepul ciudat sa vezi ce reactie au majoritatea din SINDICATUL CELOR CU PESTE 3000 cand este vorba de un pic de munca. Sa-mi fie iertat dar noi ceilalti care nu am beneficiat de binefacerile L164 a mai trebuit sa si muncim pt. a ne tine copiii la facultate,pt. a ne schimba masina, pt. a avea ce pune pe masa.Probabil va suna ciudat dar ,astia sunt cei care nu vin in sindicatul dumneavoastra . si de ce-ar veni? ei bine AFLATI DACA NU STIATI CA ciudatii astia rep. cam 85% dintre pens. militari. cu cei 4% din sindicat veti avea si incontinuare numai SUCCESURI

    RăspundețiȘtergere
  52. @all, ura......cine da berea?
    am descoperit de unde s-a inspirat burcu atunci cand a venit cu ideea... Partidului Contribuabililor Romani!

    Pentru cunoscatorii de lb. engleza... va rog sa cititi aici, [ http://www.taxpayersalliance.com/home/] despre: cine sunt si ce fac .... " cei care platesc taxe la stat "! hmmmm....
    nea vasile, sa spui de nu-i asa!?!!! Nici macar nu ai fost ... original ... daramite sa ... vii cu ideile vreunui partid, de prin romanica noastra! I-ai bagat degeaba pe unii in boala! Boala lu'Calache!

    ai vazut ceva bun, fara indoiala, dar pe la altii .... hmmm....si ai vrut sa facem si noi la fel! Pai noi, noi putem face ceva bun? Fereasca sfantul!

    RăspundețiȘtergere
  53. Cezarica, dragul meu prietem, ideia/propunerea pe care o postezi pe blog nu este noua. Fiu-meu a terminat anul asta "Automatica si Calculatoare Buc." si ma stresa cu acest "joc de tip piramidal" de acum doi ani. Nu vreau sa-ti fac antireclama,propune SCMD un site de genul acesta, care sa fie accesat de doritori. PENTRU a nu-ti lasa dubii afla ca sunt ing./csp si "le am pe astea"! Nu toti pestii musca aceeasi nada! Cu stima, PKM!

    RăspundețiȘtergere
  54. Cezarica,
    PS: De-abia acum ti-am citit tot comentariul...Nu o fa pe-a viteazul...Cred ca dintre noi, cel putin 90% asa si-au format si consolidat o familie. Sincer, stai putin si analizeaza. Ai inceput sa ataci oameni pe care nu-i cunosti, asa aiurea!
    Nu te cunosc, nu ma cunosti dar, dupa cum spui ca esti militar, tespecta-i si pe ceilalti. Adevaryul absolut "poate" il detine numai bunul Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  55. Top secret MEPs' expenses corruption report published by the TaxPayers' Alliance

    Shocking truth about MEPs' expenses revealed

    Secret EU audit report on widespread MEPs' expenses abuse published for the first time
    MEPs stand to get 47% pay rise this year How MEPs can become millionaires at taxpayers' expense The TaxPayers' Alliance today lifts the lid on the world of MEPs' expenses, publishing top secret evidence that taxpayers' money is being abused by elected representatives in Brussels and Strasbourg. The TPA exclusively publishes for the first time a leaked copy of the notorious "Galvin Report", an EU internal audit of MEPs expenses that revealed so many examples of poor financial controls, dubious practices and outright abuse of taxpayers' money that it was kept secret from the public, and only a handful of MEPs were allowed to see it on condition that its contents were never revealed. As well as the Galvin Report, the TPA also published new research into the benefits available to MEPs, showing the potential for MEPs to make a £1 million in a single term in office, and exposing the 47 per cent pay rise MEPs stand to receive in June 2009.
    >>>>>>>>>>>>>>>>
    etc.etc.etc.
    <<<<<<<<<<<<<<<

    http://www.taxpayersalliance.com/home/2009/02/top-secret-meps-expenses-corruption-report-published-by-the-taxpayers-alliance.html
    ________________
    D-l Burcu, tot respectul! Eu chiar am inceput sa citesc ... despre cine sunt si cu ce se ocupa aceasta ... Alianta a Contribuabililor! ( a celor care platesc taxe, impozite la stat)!
    Eheee..., cum spunea-i tu pe aici ....... nu vad nicio legatura cu defunctul PCR in care te bagau unii, sau cu unpr, sau... alte aiureli politice! Ai tot respectul meu, batrane! ( in paranteza fie spus, Alianta se ocupa si de ... pensii, pensionari ... dar din ... tara lor!)

    RăspundețiȘtergere
  56. @PKM-eu nu am atacat pe nimeni.am incercat sa facem ceva, eu si toti colegii doritori.apropo daca fiul e specialist in calc. va sugerez sa-i aratati minunea si sa-l lasati sa faca ce vrea. nu duc lipsa de colaboratori -am fix 60 in echipa si vom vedea dela 1 sept. IN alta ordine de idei v-am transmis cam in ce ape se scalda SINDICATUL si de ce nu are impactul pe care multi il asteapta. atentie am avertizat ca apararea L164 nemodificata este o eroare. am avut dreptate. acum atentionez ca iarasi se merge pe un drum gresit.BOICOTAREA L119-in justitie sau aiurea. eu zic ca l119 chiar asa cum este e AUR pe langa alte variante ce pot sa ne fie bagate sub centura. Analizati si contraziceti-ma.asa si am mai aratat de ce nu vin oamenii in sindicat --si nu am dreptate? deci nu am atacat decat puncte de vedere, de aia si stau pe aici.O seara buna

    RăspundețiȘtergere
  57. @NIKK-I AM SORY nu eu te-am asociat ci altul citeste mai atent.Cat despre ,,TORTURATA" a incercat si ea sa muste pt. ca nu-i convine atitudinea mea, nu de acum ci mai de mult. se pare ca am anesteziat-o insa . daca mai incearca va mai primi.

    RăspundețiȘtergere
  58. @all/pentru cativa doar, o mica atentionare: am revenit ... cu forte proaspete! Gata cu joaca si harjoana! Sa trecem la problemele care ard, ne dor pe toti! Cine cauta galceava ... rog frumos ... pe alte bloguri!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  59. Eu am pus punct pe acest subiec! Am fost in aceeasi situatie pe Info Mondo... Ce sa le mai spun unora de analiza riscurilor si altele...Dupa unii ar trebui ca toti romanii, cei cati ori mai fi...sa joace la 6/49. Vai de mama noastra.

    RăspundețiȘtergere
  60. Domnule "giuliano57" nu din plăcere am făcut acea postare, a fost o simplă constatare la cele afirmate de dumneavoastră. Mulţi dintre noi, militarii confundă structurile democratice, cu cele militare. Aceste structuri odată create devin un organism viu, guvernat de opinia majorităţii şi de cele mai multe ori această majoritate, dezinformată, manipulată ori pur şi simplu schimbându-şi priorităţile, deviază de la scopurile şi ţelurile iniţiale renegându-şi fondatoriii, modificând sau anulând statutele iniţiale. Apreciez că aţi fost fondatorul filialei Craiova, dar asta nu înseamnă ca în cadrul SCMD aveţi vreun vot în plus ori drept de veto în raport cu alţi membri, inclusiv faţă de mine dacă mă voi decide să ader la SCMD. Din păcate, constat că nici conducerea SCMD nu prea a înţeles acest lucru. Dacă, după ceva timp, cei mai mulţi dintre membri SCMD vor decide să fie transformat în partid aşa se va întâmpla .
    Confundânu-vă cu sindicatul, din postări reiese că vă erijaţi într-un şef de resurse umane a SCMD, fără a fi investit oficial cu această funcţie. Puneţi o întrebare retorică ”Cu ce am gresit eu domnilor cind am incercat sa demasc putregaiul si sa tai coada ciinelui dintr-o lovitura iar in sindicat sa ramina doar acei oameni care au intrat cu ginduri curate si care lupta pentru idealul militarului disponibilizat, in rezerva si in retragere.“ Nu aţi greşit cu nimic, nici iezuiţii nu credeau că au greşit cu ceva când au ars pe rug mii, de oameni din propriile convingeri, dar în numele lui Dumnezeu.
    Cine v-a abilitat să selectaţi „doar acei oameni care au intrat cu ginduri curate si care lupta pentru idealul militarului disponibilizat” şi care sunt acele criterii de selecţie? Le- am în statut dar nu am găsit nimic referitor la calitatea gândurilor ( ba chiar sunt un pic, mai mult, neclare criteriile de acordare a statutului de membru) dar în schimb am găsit „..exprimarea liberă și respectul opiniilor. ..dreptul, fără restricții, la opinie în cadrul sindicatului”
    Mai afirmaţi „observ domnule Kadeniz ca tot la PCR bati si dumneata ceea ce ma face sa cred ca regreti acele vremuri, oare de ce ?” Doar din faptul că aţi tras cu ochiul ( nu neapărat albastru) pe pagina creată de domnul Burcu “Partidul Contribuabililor Români” nu vă îndreptăţeşte să credeţi că aş avea ceva afinităţi comuniste , deşi unele lucruri din acele vremuri le regret, sincer, astăzi. E o etichetare gratuită intrată în limbajul postdecembrist alături de celebrul “securistule” ( imi cer scuze faţă de foştii securişti, membrii ai acestui sindicat ). E drept că am convingerea că un partid ne-ar putea reprezenta interesele, pe termen lung, cu şanse mult mai mari decât sindicatul dar asta nu înseamnă, automat, că vreau să fac parte din acest partid. Ar fi fost intersant de aflat părerile celor care ar fi postat pe acea pagină dacă nu aţi fi închis-o, aţi fi putut astfel afla că soluţia văzută de mine ar fi fost alta, mult mai radicală şi nu neapărat pentru că mi se va reduce pensia la jumătate sau o treime ori că Traian Băsescu, Emil Boc şi politicienii români atentează la onoarea mea de militar, nu pot să-mi ia ceea ce ei nu au şi nu mi-au dat. Nu asta e cea mai mare problemă a mea şi nici faptul că din cele 6 persoane active ce compun familia mea două sunt deja in şomaj şi nu lucrau în sistemul bugetar iar in viitorul apropiat e posibil să mai am încă doi şomeri bugetari ci faptul că pentru nepoţii mei viitorul e la fel de roz precum smoala.
    În concluzie , domnule Cpt Cdor ing.(r) GIURAN GHEORGHE, se pare că eu sunt cel care am greşit şi îmi cer, respectuos scuze. Deşi nu sunt membru al SCMD ci doar internaut simpatizat propun conducerii ca la proxima ocazie să vă acorde, pentru vigilenţă şi devotament, unul din drepturile prevăzute în statut la art.9, al 3,lit.c .
    P.S. nickname-ul corect este Karadeniz sinonim cu Черное море.

    RăspundețiȘtergere
  61. @all: cele peste 60 de comentarii, revenirea a peste 400 de vizitatori, si mai bine de 900 vizualizari, m-au facut sa inteleg ca mai presus de MINE, de fiecare dintre noi, este INTERESUL GENERAL! Scopul nostru comun!

    In consecinta, sa iertam ce este de iertat, sa ingropam securea razboiului fratricid si sa CONTINUAM sa facem DOAR ce trebuie!
    Zi de zi, ora de ora, umar la umar, sa strangem randurile, sa eficientizam solutiile, care sa ne conduca la obtinerea rezultatelor dorite! Nu este timp si loc, pentru altceva!
    Va multumesc pentru intelegere, si va astept sa "combatem" impreuna!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  62. @Tortue , un gand special pentru tine! A trebuit o furtuna intr-un pahar cu apa, sa aflu/constat ca ... Tortue este o femeie! Sarut mana, Doamna!

    Nici nu stiti cat mi-au dat de gandit comentariile domniei voastre, cu cat au contribuit la luarea unei DECIZII, care in timp se va vedea si cat de CORECTA a fost! Va multumesc si va rog sa stati aproape! Poate daca ati fi fost mai mereu pe aici, nu s-ar fi ajuns si la micile derapaje!

    Tensiunea este enorma! Avem nevoie sa fim cat mai multi, cat mai uniti in cuget, simtiri, dar mai ales in luarea unor decizii corecte!
    Sarut mana, Doamna!
    Admin, V.Burcu
    ...................
    p.s. Nu va uit nici pe voi: @scorpio, @Pavel M, @Costinel Petrache, @gh.stramb, @micutzul, @cezar, @Nikk , @Anonimi (mai multi), @PKM, @karadeniz, si chiar tie, @giuliano57;
    TUTUROR, stiuti si nestiuti prieteni, colegi, Va multumesc!
    A fost un moment dificil!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  63. Pavel.M ,
    Iti raspund pentru a-mi cere scuze daca am interpretat sau inteles cumva gresit afirmatia dumitale .Mie mi s-a parut ca ai apreciat pozitiv aprecierile negative la adresa lui Burcu . Faptul ca Tortue a vazut ca ne certam pe aici cu o inversunare demna de o cauza mai buna , nu e ceva nou . Se vede din avion . Nu erai pe blog cand faceam cam acelasi gen de afirmatii pe care le-a facut si giuliano. De atunci am intrat in silentio stampa fata de persoana sa si ii astept scuzele . Acuma in sfarsit -fara a fi misopgin - inteleg de ce nu a stiut sa transeze disputa barbateste . Asta e . Eu imi voi pastra promisiunea si principiile . Nu raspund comentariilor fara esenta , fara argumente ,cu limbaj defect.
    In ceea ce priveste identitatea mea , e atat de lipsit de importanta cu cine seman la stil, frizura , statura ,incat fara a supara pe nimeni,prefer sa rama eu, scorpio, asa cum sunt. Daca tii cu tot dinadinsul sa discutam mai multe , iti stau la dispozitie pe mail . Ii dau voie domnului Burcu sa ti-l dea , daca inca nu il stii.
    Si apropo de asta , vad ca a revenit . Ma bucur pentru Blog si pentru spiritul SCMD .
    SA FIE PRIMIT !

    RăspundețiȘtergere
  64. Am onoarea domnule Scorpio!
    Multumesc pentru raspuns si pentru atentia acordata!
    Acum sunt mai clare opiniile si punctele de vedere si nu sunt probleme intre noi.
    Este reconfortant sa poti purta un dialog civilizat si deschis despre lucruri de principiu.
    Multa stima si multumesc inca o data pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  65. Pavel. M
    In raspunsul meu de mai inainte s-a strecurat o greseala pe care vreau sa o rectific deoarece e f importanta . Asa ca te rog citeste "Nu erai pe blog cand FACEA(ma refeream la Tortue) cam acelasi gen de afirmatii pe care le-a facut si giuliano"Mii de scuze inca odata , pentru greseala si neinelegeri sper sa ne intalnim cat mai des pe blog, nu ma deranjeaza nici sa avem pareri divergente o discutie cu tine indiferent de opinii va fi intotdeauna o placere si nu sunt nici malitios, nici mincinos .

    Cu respect
    Scorpio

    RăspundețiȘtergere
  66. @ ALL
    Cred ca este cazul sa va reveniti. Un singur om poate destabiliza o armata? Sunte/ti chiar atat de slabi ? Ce o sa facem cand vor fi sute, mii de atacuri si atacatori. Propun sa avem discernamant, sa fim educati si mai tari ca ei. La atacuri mizerabile sa nu raspundem. La cele constructive da... Si cred ca demn este ca atunci cand ai ceva de spus despre cineva sa aduci date si dovezi concrete. In rest cred ca nu suntem babe barfitoare..

    RăspundețiȘtergere
  67. Domnule V Burcu:
    Ma bucur mult ca, intr-un fel sau altul, ati revenit printre noi si reluati "fraiele" blogului!
    Este foarte interesant si da mult de gandit cum s-a animat blogul imediat ce ati luat "pozitie" (si la plecare si la revenire). Cred ca "cineva", acolo sus, a bagat de seama ca lucrurile derapeaza periculos pentru SCMD si a introdus "corectiile" necesare.
    Cred ca rationamentul a fost de genul: "... e rau cu dl V Burcu ... dar mult mai rau fara el!".
    Revin cu sugestia pentru CD SCMD: ar fi deosebit de util si eficient ca dl ADMIN V Burcu sa aiba "blog" pe pagina principala a SCMD. Am studiat toate paginile blogurilor SCMD si a dumnealui este de departe cea mai dinamica si mai "animata"!
    Nu sunt "fan" Burcu dar apreciez talentul, cunostintele si pragmatismul unui om care demonstreaza zi de zi acest lucru.


    Propunerea este: forum SCMD pe pagina principala a CD SCMD, astfel incat discutiile cele mai interesante si interesate sa poata fi urmarite si moderate la vedere, ajungandu-se, incet, incet la o coagulare la nivel national al celor interesati de SCMD.

    Blogurile filialelor sunt deosebit de utile pe plan local, pentru activitatile curente pe plan local. Este utila selectia de articole si semnalarile de pe pagina principala, dar discutiile se poarta pe blogul local, si fara sa mi-o luati in nume de rau, parca discutam "pe la colturi"...
    Este si o chestiune de imagine si psihologie individuala si de grup: multi au un disconfort vis-a-vis de lipsa de accesibilitate la postari pe pagina principala, se formeaza "grupuri" de oameni ce capata complexe si resentimente (mai mult sau mai putin justificate) fata de CD SCMD, apare senzatia ca nu esti "ascultat" ci doar "pandit si filat"...

    Administrarea si moderarea discutiilor pe un asemenea forum se poate face "de la distanta", de catre mai multi colegi, pe domenii, teme si "specialitati".

    Moderatorii pot fi impartiti sau alocati pe criterii de eficienta, pregatire de specialitate, pasiune etc... etc...

    Conducerea SCMD poate analiza, discret, eficienta difuzarii mesajelor sindicatului prin intermediul Internetului, domeniile cu cel mai mare impact la membrii si simpatizantii SCMD, orientarile si opiniile favorabile si nefavorabile la actiunile si principiile de actiune etc...
    Un inceput poate fi facut cu departamentul d-nei Elena C, unde sunt postari si comentarii deosebit de interesante referitoare la temele juridice abordate de dansa.
    M-am intins cu vorba, dar poate s-a prins "ideea"...
    Ca o sa fie si "complimente" la adresa CD , asta este alta mancare de peste, e un risc ce trebuie asumat in "democratie"!
    Multa stima tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  68. D-le Scorpio, ai dreptate, acum, cu rectificarea facuta am prins mesajul corect.
    Se intampla tuturor, in vartejul unei idei sa mai scape cate ceva... Nu-i problema!
    Adevarul ca pe mine ma deranjeaza un pic fereastra asta mica in care scriu mesajele, nu am control pe aspect, pe continuitatea ideilor si ma oftic la culme cand constat, dupa postare, ca am "mancat" litere, ca am facut dezacorduri ori mi-au iesit "perle" de numa... numa...

    Numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  69. Pavel ,multumesc pentru rabdare si inelegere .
    In ceea ce priveste ideea unui forum pe pagina principala, ideea este f buna , si eu am propus-o mai de mult, rezultatul sau raspunsul se vede . A doua parte a ideii , cu Burcu admin pe pagina principala , hai sa nu impingem lucrurile mai mult de cat pot suporta unii . Si asa era gata gata sa se darame de tot sandramaua . Si asa a fost invinuit ba ca vrea sa ajunga sef de sindicat, ba ca vrea sa vanda sindicatul, ba ca e unealta a nu stiu cui . Oricum , nu e nevoie , cine intra pe SCMD daca nu in prima zi , atunci in prima saptamana intra si pe Severin .Atata vreme cat conducerea (care si asa nu citeste ce se scrie pe blogul principal)nu doreste , de ce am face noi dragoste cu sila ?
    Sunt 3 persoane in partea Centrala a SCMD care mai arunca o privire pe blog, hai sa spunem 4 cu ana Wintzer, care totusi o face ca sef de filiala mai mult , Elena , Rinciog si Stefan . Ceilalti, sunt informati din cand in cand , cand se sparge geamul la sediu sau curge apa .Cam atat . Nu va faceti iluzii ca s-ar interesa cineva de Blogul sindicatului sau ar citi ce scriem .
    Asa ca sa ne bucuram ca ne mai citeste cate un mafiot vigilent plin de manie proletara si patos revolutionar, trasind o linie clara , ca un fir rosu intre NOI si CEILALTI .
    O zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  70. @Pavel M, @scorpio, va salut!
    O scurta interventie: cei 400-500 de vizitatori zilnici de pe acest blog si cele 1400 - 1600 vizualizari zilnice , trebuie sa ne SPUNA tuturor, inclusiv carcotasilor, multe! Nu uit, dinpotriva, subliniez cei 30-50 vizitatori de peste hotare!

    Este clar ca suntem pe drumul cel bun!
    De NOI toti, ca numar si calitate a comentariilor, depinde daca VOCEA/DURERILE ne vor fi auzite sau nu! Repet a nu stiu cata oara: este EXTEREM/EXTREM de importanta OPINIA MEDIATICA, adica ce facem noi pe aici, dar putini o inteleg, si mai putini - din nefericire - contribuie!
    Asta e! Unii vin doar la ... scandal!
    In rest, citesc si pleaca!
    V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  71. Ptr. d-nul KARADENIZ(sper ca de data asta am scris bine desi pe net se permit greselile neintentionate si datorate grabei de a raspunde celuilalt)
    Domnul meu ca sa putem sta de vorba de pe pozitii egale, frumos era sa-mi raspundeti exact cum v-am raspuns eu cu datele personale reale si nu pseudonime care nu arata si nu-mi spun nimic despre persoana d-voastra. Cred ca a-ti mai observat ca i-am rugat, i-am somat pe toti cei care au scris impotriva mea sau a altor membrii SCMD sa-si decline niste lucruri elementare si de bun simt: gradul, numele si prenumele, daca sunt sau nu membrii de sindicat, sunt membrii la asociatii ale militarilor, etc. Va intreb de ce nu a-ti avut curajul si onoarea de militar sa spuneti cine sunteti in realitate, si culmea niciunul ? Va este rusine de d-voastra? Va este rusine de ce a-ti fost sau sunteti? Lucrati conspirat? Faceti parte din structuri subversive si sub acoperire? Sau, ce este mai grav si mai dezonorant pentru un rezervist nu sunteti inscrisi in SCMD? A-ti citit Legea 54-legea sindicatelor ? A-ti citit statutul sindicatului ? Daca nu sunteti membrii SCMD, ce urmariti postind si derutind prin ideile de cele mai multe ori ,,pe linga subiect sau impotriva lui"?, mai ales ca nu faceti altceva decit sa respingeti, sa va vaicariti, sa va lamentati si sa va dati cu parerea intr-o problema care nu este a voastra si nu va avantajeaza sub nici o forma intrucit daca macar o actiune a SCMD va fi cistigata in instanta voi nefiind membrii nu veti avea nici un beneficiu. Sau doriti,, sa moara si capra vecinului"?. Mergeti mai bine la asociatiile cadrelor militare din care poate ca unii faceti parte si luatii la rost pe cei care le conduc, de ce nu au facut si nu fac nimic pentru ,,macar membrii acestora" daraminte pentru cadrele militare si daca tot va intereseaza asa de tare SCMD convingeti-i sa se inscrie in acesta, caci avem scopuri comune iar ce putem face noi nu pot face din pacate ei. Va spun ca cel putin pe mine ma bucura extraordinar de mult faptul ca SCMD a reusit sa stirneasca interesul si preocuparea atitor cadre militare in rezerva si chiar in activitate(aici este de inteles sa-si ascunda identitatea)fie membrii fie nemebrii ai sindicatului, ceea ce ne multumeste si ne intareste convingerea ca suntem pe drumul cel bun si ca DOAR NOI VOM INVINGE. Pina la urma GLADIATORII au nevoie si de SPECTATORI!
    Ca sa revenim la oile noastre, domnule KARADENIZ, pina la un punct va dau dreptate cu privire ,,ca majoritatea daca decid tot vor transforma sindicatul in partid", dar mai departe nu va dau si va spun de ce: ce inseamna dupa d-voastra ,,majoritatea" ? cine i-a consultat sau a facut vreun sondaj de opine si atunci v-ati fi convins ce vor acestia? eu chiar asta am spus dar nu a-ti fost atent, in acest moment noua ne trebuie partid politic sau sindicat? partide sunt destule pe esicherul politic, va puteti inscrie in care doriti si prin spiritul combativ de care dati dovada puteti sustine casta militarilor exact acolo unde trebuie? Dar realitaea este alta , eu nu am vazut decit citeva persoane care au expus acesta idee pe blog, dar nu am inteles de ce nu au avut si nu au in continuare curajul sa spuna pe fata acest lucru la filiale in fata colegilor? Stiti vorba aia:,, tradare, tradare dar sa stim si noi". Si inca o chestie v-o reamintesc domnul meu care se poarta si in democratie: minoritatea se supune majoritatii. Poate ca d-voastra v-ati inspirat de la PDL+UNPR care au alt slogan: majoritatea se supune minoritatii, ei aplica democratia cu crestere zero(intii iti iau din drepturi si dupa aceea iti mai dau, cit vor si cind vor muschii lor.

    RăspundețiȘtergere
  72. Continuare KARADENIZ
    Mai observ din raspunsul d-voastra ca daca o sa va ,,decideti" sa va inscrieti in sindicat(v-am ghicit si pe d-voastra ca nu aveti nimic comun cu SCMD!) d-voastra o sa aveti dreptul de veto, eu nu,ok va acord acest drept, dar totusi deja aveti un gind ascuns sa-l transformati in partid!S-o credeti d-voastra pasta, flamindul codrii viseaza, de fapt se vede ca sunteti departe de spiritul sindicalismului si ce anume ii framinta in acest moment pe militari. Dar... de ce nu apelati la colegii d-voastra de pe blog care va impartasesc ideile, ca sa va creati un partid care va va reprezenta pe un termen foooaaarte luuuung..., cine va impiedica sa munciti degeaba si in van. A..este mai usor si mai smechereste sa il luati gata cladit de la cei care au muncit si care ne arogam merite! Deci acum am inteles perfect despre ce este vorba : ne-am prins la timp de gindurile voastre si v-am deconspirat lucratura! Voi ne vreti binele si noi il refuzam!tot pe termen lung. Ce grija pe capul vostru, saracutii de VOI! Cita energie creatoare aveti si cit de buni vreti sa fiti cu noi! Cita marinimie! Dar pe d-voastra cine v-a abilitat domnule sa propuneti transformarea sindicatului in partid? mai ales ca nici nu sunteti membru SCMD, si pina la urma care sunt acele interese pe care tot le amintiti dar nu le spuneti? ca sa intelegem si noi muritorii de rind. Observ ca d-voastra aveti solutia miraculoasa(a ce?) dar o tineti la secret, pai nu ziceati ca ne doriti binele? Referitor la ,,exprimarea libera si respectarea opiniilor" d-voastra aveti un defect totusi: cititi bine, dar intelegeti prost. Acest aspect se referea doar la membrii de sindicat si se realizeaza doar in cadrul acestuia, d-voastra ca nemembru nu va aflati sub incidenta acestui drept iar eu nu v-am impiedicat sa scrieti ceea ce nu va priveste, este treaba d-voastra daca va pierdeti timpul sa ne admirati.
    In concluzie domnule KADENITZ va mai dezamagesc inca o data : din pacate nu va puteti realiza propunerea ca eu sa fiu recompensat de conducerea SCMD intrucit inca nu sunteti membru al acestuia si nu aveti calitatea necesara, si, in acest caz ma consolez cu gindul ca ma apreciaza majoritatea celor care ma cunosc. Poate ca o sa reusiti la partidul pe care il visati si la care o sa fiti membru fondator.

    RăspundețiȘtergere
  73. @giuliano57, am inteles, am aflat cine esti - ne-ai spus singur, ce minuni ai facut, cat esti de apreciat de colegi, de partidele cu care va intalniti mereu si mereu, de conducerea SCMD, de oltenii pe care ai reusit sa-i faci oameni, sa demasti cat ai vazut cu ochii "DUSMANUL de clasa" etc.etc.etc.

    Dar ... fratele meu, colegul nostru ... ti-am intins o mana! Am trecut peste TOATE! Te primim alaturi de noi sa vii cu idei, propuneri si solutii, dar ... l a s a - n e frate in pace cu SAMANTA DE SCANDAL!

    Prietene coleg! Aici nu sunt dusmani de clasa! Astia s-au dus dracului demult! Traim in Mileniul III, in Democratie, Pluripartidism etc.etc.!

    Discutam aici ce ne doare, mai descretim fruntile din cand in cand cu un banc bun, mai scriem cate ceva de interes general ... in liniste, pace, fara sa ne dam in cap sau umple de nervi!

    Daca vrei sa vii cu noi, vino!
    Dar fara ifose, razbel de dragul ...
    razbelului! Daca vrei sa te certi, fa-o nene, dar in alta parte! La Craiova, in alte locuri ( apropo, pe Pagina Juridica a SCMD, de ce nu mai combati? - Nu a iesit PERFECT solutia?) ... Hmmmmm ..... Ciudat!
    Cu prietenie si pace,
    Admin, V.Burcu - moderator discutii -

    RăspundețiȘtergere
  74. PENTRU SCORPIO'N
    Iar ai iesit in decor? deci se adevereste ca esti sub acoperire(alias) si esti acel membru care ma luai si pe mine la intrebari cind erai in biroul operativ largit si cautai sa ma atiti astfel: TU:ai vazut ce a scris SCORPIO ? si EU ti-am raspuns : lasa-l in pace nu-l baga in seama, fiecare scrie ce vrea. TU:pai trebuie combatut ai vazut ce scrie impotriva noastra si a CD? EU:hai sa trecem peste asta si sa-l ignoram poate asa va renunta sa mai scrie.
    Neacsule se ducea sandramaua daca te retrageai tu si cu admiratul tau de la Severin din sindicat! Vai ce pierdea sindicatul: un sarpe-scorpio'n crescut la sinul nostru si care facea joc dublu, SCORPIO(alias Neacsu) impotriva lui NEACSU (alias scmd dolj cind erai in toane bune). Acum te recunosc si eu, dupa ideile tale idioate asa era sa se intimple : se ducea dracului toata sandramaua, mai ales ca CD-ul nu te satisfacea pe tine si nu iti punea admiratul pe pagina principala, gasise-si si tu unul cu care sa te intelegi sau sa te inteleaga. Ce mofturi! Si ce coincidenta : amindoi, parca din intimplare v-ati suparat in acelasi timp si amindoi v-ati luat jucariile si a-ti plecat! Si totusi nea Vasile are mai multa minte decit tine, se vede ca este mai copt si mai inteligent: a anuntat ca i-a trecut si se intoarce la lupta ! Asa da Nea Vasile, parca te recunosc, parca esti cel dinainte! Ma bucur ca griul incepe sa se separe de neghina si mai mult decit atit : se vor bucura cei multi si care si-au pus speranta intr-un ideal(nu neaparat in noi ca persoane), intr-o lupta fara menajamente si cu un inamic perfid, cinic, etc . Si mai observ ca insisti in continuare in a da ,,calificative" unor oameni pe care nu ai cum sa-i cunosti si carora nu ai de unde sa le sti activitatea, esti tare, tu ai calitatea de a-i aprecia pe altii, pe tine acestia nu ! Cit venin mai ai la indemina Neacsule! pardon SCORPIO. Vad ca ai calitati si de AVOCAT, dar pe noi membrii de sindicat nu ai binevoit sa ne aperi? aperi pe cine iti cinta tie in struna si cine face dragoste fara sila (hai ca ai fost tare cu aceasta idee)? ti-ai gresit vocatia.

    RăspundețiȘtergere
  75. PENTRU SCORPIO'N(seria a II-a)
    Pai cum sa intereseze pe cineva ce scrii tu daca sunt numai bazaconii si scrii numai anagramat? Iar eu ca mafiot ce sunt, ca stiu cine esti, si sunt cu ochii pe tine ca pe sarma, te intreb o chestie de perspicacitate : cind i-ai scris lui SCORPIO(ca sa il combati ca atunci erai in ELITA) si i-ai zis ca stii cine este(ai folosit apelativul MARINE potoleste-te), te-ai referit la tine? Tu te combateai pe tine? Vedeti Nea vasile cu cine doreati sa va inhaitati si sa plecati sa construiti, poate va sapa si pe d-voastra dedublat! Cit curaj, cita sinceritate, onoare si demnitate ai avut? Si cita sinceritate afisezi cind afirmi ca erau doua grupari:NOI si CEILALTI(sunt cuvintele tale scrise cu minuta ta). Pai Nea Vasile sa-ti spun una buna : acest SCORPIO imi scria mie pe email(el este in toate cele ce sunt si in cele ce vor ride la soare)si se scuza (in momentul cind l-am acuzat ca se dedubleaza si ca face parte dintr-o anumita grupare ca nu face parte din nici o grupare el este cu sindicatul. Pai iata ce scrie cu minuta lui acest personaj cu n identitati:,,Asa ca sa ne bucuram ca ne mai citeste cate un mafiot vigilent plin de manie proletara si patos revolutionar, trasind o linie clara , ca un fir rosu intre NOI si CEILALTI". Ghici , ghicitoarea mea cine sunt NOI si cine sunt CEILALTI? Deci EL recunoaste ,,mintind prin omisiune"(parca am am auzit aceste cuvinte pe la niste guvernanti actuali, sunt la moda ca mijloc de exprimare)ca ESTE UN MARE MANIPULATOR, DIVERSIONIST SI MINCINOS. CIT DESPRE ONOAREA SI DEMNITATEA DE MILITAR pe care le cerea altora sa le demonstreze...le cunoaste doar ca denumire nu si ca definitie, si ii sunt straine in totalitate...
    Cind se refera la firul rosu trasat intre NOI si CEILALTI (el facind parte din gruparea NOI)se inchipuie si vreun PRESEDINTE de stat, sindicat(acum ii inteleg supararea, frustrarea si retragerea, functia de la sindicat era prea mica pentru valoarea lui). SALUTARI SCORPIO!
    PS. Ca sa-ti raspund si tie NIKK ca nu prea mai am chef sa-ti scriu separat: observ ca si tu cam pierzi timpul pe acest blog(pe care SCORPIO il venereaza, il soarbe, nu mai poate de grija lui)asa ca daca vrei sa stii ce ai scris(e normal sa nu-ti mai amintesti dupa atitea eforturi intelectuale)i-ati articolele postate la rasfoit si fa un rezumat cu ideile principale si apoi numara-le. Cred ca ai mare dreptate nu sunt prea multe, sunt zero! Imi cer scuze pe tine te-am acuzat degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  76. PTR SCORPIO'N(partea a II-a)
    Pai cum sa intereseze pe cineva ce scrii tu daca sunt numai bazaconii si scrii numai anagramat? Iar eu ca mafiot ce sunt, ca stiu cine esti, si sunt cu ochii pe tine ca pe sarma, te intreb o chestie de perspicacitate : cind i-ai scris lui SCORPIO(ca sa il combati ca atunci erai in ELITA) si i-ai zis ca stii cine este(ai folosit apelativul MARINE potoleste-te), te-ai referit la tine? Tu te combateai pe tine? Vedeti Nea vasile cu cine doreati sa va inhaitati si sa plecati sa construiti, poate va sapa si pe d-voastra dedublat! Cit curaj, cita sinceritate, onoare si demnitate ai avut? Si cita sinceritate afisezi cind afirmi ca erau doua grupari:NOI si CEILALTI(sunt cuvintele tale scrise cu minuta ta). Pai Nea Vasile sa-ti spun una buna : acest SCORPIO imi scria mie pe email(el este in toate cele ce sunt si in cele ce vor ride la soare)si se scuza (in momentul cind l-am acuzat ca se dedubleaza si ca face parte dintr-o anumita grupare ca nu face parte din nici o grupare el este cu sindicatul. Pai iata ce scrie cu minuta lui acest personaj cu n identitati:,,Asa ca sa ne bucuram ca ne mai citeste cate un mafiot vigilent plin de manie proletara si patos revolutionar, trasind o linie clara , ca un fir rosu intre NOI si CEILALTI". Ghici , ghicitoarea mea cine sunt NOI si cine sunt CEILALTI? Deci EL recunoaste ,,mintind prin omisiune"(parca am am auzit aceste cuvinte pe la niste guvernanti actuali, sunt la moda ca mijloc de exprimare)ca ESTE UN MARE MANIPULATOR, DIVERSIONIST SI MINCINOS. CIT DESPRE ONOAREA SI DEMNITATEA DE MILITAR pe care le cerea altora sa le demonstreze...le cunoaste doar ca denumire nu si ca definitie, si ii sunt straine in totalitate...
    Cind se refera la firul rosu trasat intre NOI si CEILALTI (el facind parte din gruparea NOI)se inchipuie si vreun PRESEDINTE de stat, sindicat(acum ii inteleg supararea, frustrarea si retragerea, functia de la sindicat era prea mica pentru valoarea lui). SALUTARI SCORPIO!
    PS. Ca sa-ti raspund si tie NIKK ca nu prea mai am chef sa-ti scriu separat: observ ca si tu cam pierzi timpul pe acest blog(pe care SCORPIO il venereaza, il soarbe, nu mai poate de grija lui)asa ca daca vrei sa stii ce ai scris(e normal sa nu-ti mai amintesti dupa atitea eforturi intelectuale)i-ati articolele postate la rasfoit si fa un rezumat cu ideile principale si apoi numara-le. Cred ca ai mare dreptate nu sunt prea multe, sunt zero! Imi cer scuze pe tine te-am acuzat degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  77. Buna seara domnule Burcu
    Va multumesc ca ma urmariti si va promit ca incepind din asta seara cel putin cu d-voastra doresc sa inchei un pact de neagresiune reciproca. Sigur ca aveti dreptate ca trebuie sa ne indreptam toata energia si atentia spre scopurile comune dar si aceste puneri la punct si stabiliri ale echilibrului sindical militar fac parte din arsenalul luptei sindicale mai ales cind unii colegi te ataca pe la spate si tot ei tipa cel mai tare si deraiaza pe alte sine. Observ ca si d-voastra folositi aceleasi ,,mijloace sindicale" impotriva mea dar eu nu ma supar sunt calit in lupta de idei si cu mijloace ,,nenconventionale". Eu merg cu acei camarazi care respecta principiul: esti om cu mine, sunt om cu tine. Am si eu un defect: nu-mi plac (SCORPIO)spionii conspirati, imi plac doar cei la vedere. Dar aceste aspecte nu au legatura nici cu democratia si nici cu pluripartidismul. Cu acestea sunt si eu de acord ca trebuie sa existe intr-un stat de drept (si nu de drepti). Cit despre ce le-am scris celor de mai inainte le eram dator cu un raspuns ca iar ma acuzau ca nu am curaj sa le raspund si nu am onoare si demnitate. Apai Nea Vasile poti sa te superi pe mine cit vrei matale, dar unde sunt postate ideile de interes general si caile de actiune geniale? ca eu nu le prea vad, poate am eu orbul gainilor, ia lumineaza-ma si pe mine , poate ii luminez si eu pe altii.
    O seara buna si s-auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  78. @NIKK-ai auzit?pierzi timpul de pomana si iti stresezi al doilea neuron.asa se intampla cand vrei sa te bagi in seama intre ,oamenii mari". nu fi suparat mergi in alta parte unde nivelul e de1-4 si poate te asculta cineva. Cu simpatie,TORTUE

    RăspundețiȘtergere
  79. TORTUE esti cumva si Ninja!
    de ce te bagi daca nu te priveste ? te autopropui cumva si tu intre ,, oamenii mari"? pai nu observi ca ANONIMII nu au loc? tu al cui mai esti? nu crezi ca facind prea multa echilibristica s-ar putea sa cazi, nestiind in care parte? Mai dar voi chiar ca intreceti masura, chiar nu va mai vedeti lungul nasului? voi aveti voie sa dati la greu idei geniale, sa-i combateti pe cei care au alta parere, sa dati sfaturi de atotstiutori, iar eu si altii nu avem voie si nici dezlegare de la voi! Mai cum sariti voi repede, repede unul in ajutorul celuilalt! Adevarul e ca ati facut un grup pe criteriul: cine se aseamana se aduna. parca aveti un cip si aceiasi placa implantate de cineva, exact ca cei de la partidul portocaliu. Si ma bucur ca doar voi detineti adevarul absolut, tine-ti tare de EL sa nu-l pierdeti.

    RăspundețiȘtergere
  80. Domnule Giuliano57
    Este prima -si sper si ultima-oara cand iti raspund . Din un motiv prima si din doua motive ultima .
    Este prima oara(si imi cer scuze celor ce nu sunt interesati de dispute personale , dar nu ma pot lasa balacarit fara sa ma apar) pentru ca vad ca in ciuda discutiilor avute pe mail unde am incercat sa te fac sa intelegi domnule Giuliano57 anumite lucruri, si unde te-am rugat , ca doi fosti colegi de birou sa ne abtinem de la orice atacuri la persoana unul aspupra altuia si sa lasam lucrurile sa mearga mai departe asa , sa ramanem colegi de sindicat si de filiala fara sa ne injuram , fara sa ne scoatem ciorapii la usa .
    Sper sa fie ultima oara pentru ca mi-am promis si am promis presedintelui filialei Dolj, cand l-am anuntat decizia mea de retragere , ca nu voi face publice motivele retragerii mele si nu voi ataca sub nici o forma filiala sau alt membru al filialei . Si m-am tinut de cuvant , tacand pana acuma . Nici acuma nu te atac , dar nu pot lasa ca lucrurile sa mearga asa iar lumea sa creada ca tac din lasitate sau vreun sentiment de vinovatie .
    Si mai sper sa fie ultima oara , pentru ca nu cred ca ceilalti cititori de pe blog sunt interesati de parerile mele sau ale altcuiva despre unul sau altul .Toti cei care citesc ceea ce postam noi aici , au capacitatea de a discerne si de a trage concluziile de rigoare .Un singur lucru as vrea sa iti lamuresc pentru ca l-ai amintit si nu vreau sa ramai in intuneric . La ultima intalnire -adunare- a filialei am venit cu ochelari, nu pentru ca nu pot privi oamenii in ochi cand vorbesc cu ei ci pentru ca aveam un ochi ranit , si incercam astfel sa il protejez si pe el si pe cei mai sensibili care nu pot privi o rana destul de urata . Pentru confirmare iti poti intreba presedintele de filiala cu care am discutat inainte de adunare si caruia mi-am cerut scuze ca voi sta cu ochelarii la ochi in sala pe timpul sedintei . Anticipasem anumite reactii de genul asta si mi-am cerut scuze , aratand adevaratul motiv .
    Acestea fiind spuse , eu imi voi tine cuvantul ca intotdeauna si nu iti voi mai raspunde indiferent cat de abjecte si nefundamentate iti vor fi atacurile .Eu imi respect cuvantul si in fata prietenilor si in fata celor ce ma lovesc .Imi pare rau daca te dezamagesc , e chestia de educatie .
    PS. Tot pentru lamurirea dumitale , acel comentariu cu Marine , postat pe pagina Craiovei, nu era postat de mine . Eu din momentul cand am anuntat ca ma retrag din filiala , nu am mai postat decat de doua ori: odata la cererea domnului Lungu cand am postat cu numele lui pentru ca era materialul pe care el ma rugase sa il postez , el nestiind la acel moment sa posteze , si a doua oara , materialul domnului Comisar sef Iancu BATA pe care il primisem pe mail, il citisem , l-am gasit interesant si i-am spus presedinteleui de filiala ca e un material bun , care merita publicat . Si l-am publicat cu acordul lui .
    In rest , de cand am anuntat ca nu mai fac parte din birou, nu am mai postat si nu voi mai posta pe pagina Craiovei .
    E tot chestie de educatie .
    Nu sunt sigur ca vei intelege tot ce am scri eu dar am scris mai mult pentru ceilalti care au citit toate murdariile dumitale .
    PS2.Vizavi de intoarceri, domnul Burcu s-a intors la blog pentru ca a avut la cine sa se intoarca .Nu inteleg de ce inca imi reprosezi ca nu am revenit ? Cum ar fi trait constiinta dumitale cu un individ ca mine prin preajma ?
    PS3.As vrea eu sa pot scrie anagramat tot timpul. Dupa cum "a-ti" observat si dumneavoastra ,nu suntem toti la fel de priceputi .
    Imi cer scuze , am promis sa fie ultima oara , va fi ultima oara ca dezvolt acest subiect aici sau pe oricare blog al SCMD .
    Cu respect pentru cititorii blogului ,
    Col.(r)
    NEACSU Marin

    RăspundețiȘtergere
  81. hai-hui spus
    august 7, 2010 la 1:19 pm

    My two cents:
    Asculta-l pe T_REX, situl este “adevarat” si-mi intareste credinta ca ai suficient potential ca sa realizezi mai mult decat o faci fiind doar somera, incapatzanata si corecta.
    Situl de mai sus nu te face sa incalci legea ori sa iei alta leapsa, iti deschide doar posibilitatile. Din fericire tu esti aceea care trebuie sa le exploatezi la maximum pentru ca doar gradina de zarzavat si cei 500 de roni nu te vor scoate din criza.
    Succes, succes, succes si incredere in fortele proprii!
    Răspunde

    RăspundețiȘtergere
  82. ca sa vezi diferenta de pozitie si de abordare.PS. pt. conformitate; Blog-THEODORA(HAI_CA SE POATE)

    RăspundețiȘtergere
  83. @ cezar,
    Dupa ce ai umplut netul cu postari sub zeci de mii de pseudonime,vad ca mai nou te ,,ascunzi " sub fustele unei femei.Esti inconfundabil! Fi barbat cezarica!Vezi ca TORTUE e defapt Tortuette.Daca ai polite de platit gaseste alta metoda.

    RăspundețiȘtergere
  84. Interesant este cometariul din 18 august 2010, 12:57 de pe http://scmdarticole.blogspot.com/2010/08/catre-cadrele-militare-in-rezerva-si-in.html

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri