Google Translate

vineri, 24 septembrie 2010

Cinste lor, Politistilor! Jos laba de pe Liderii Sindicatului Politistilor! Rusine celor care care i-au lasat singuri!

Aproape 8.000 de participanţi la marşul spontan au ajuns la Statuia Leu. Poliţiştii şi-au aruncat caschetele în curtea Palatului Cotroceni

Manifestanţii au ajuns la Statuia Leu, după ce timp de cinci minute au huiduit, înjurat şi au cerut demisia preşedintelui Traian Băsescu, în faţa intrării oficiale a Palatului Cotroceni.

Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandameriei Capitalei, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că deşi din Piaţa Victoriei porniseră în marş aproximativ 6.000 de persoane, acestora li s-au mai alăturat, pe traseu, alţi 1.500-2.000 de protestatari.


Aceştia au ajuns la Statuia Leu în jurul orei 13.50.

"La puşcărie!", "Jos Băsescu", "Ieşi afară jigodie ordinară", "Demisia" - au fost lozincile strigate de poliţiştii protestatari şi cei solidari lor.

Protestatarii s-au oprit, la ora 13.15, la intrarea oficială, unde sunt concentrate forţe importante de jandarmi.
Manifestanţii au aruncat cu sticle, caschete şi lumânări.

Maşini ale Serviciului Român de Informaţii şi ale Jandarmeriei se află la locul Cotroceni, unde 6.000-7.000 de manifestanţi protestează spontan, dintre aceştia majoritatea fiind poliţişti.

Revendicările protestatarilor vor fi primite, vineri, la Cotroceni, de către consilierul de stat Gabriel Pişcociu.

Şeful statului nu se află în Palatul Cotroceni, au declarat surse oficiale.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Târgu Mureş, că poliţiştii care participă la protestul sindicatelor aveau de respectat nişte reguli, iar organizatorii marşului spontan vor răspunde legal.
_________________________

Conform reprezentanţilor Preşedinţiei, revendicările celor câteva mii de protestatari vor fi primite de către consilierul de stat pentru Relaţia cu Autorităţile Publice şi Societatea Civilă, Gabriel Pişcociu.


Un miting autorizat al sindicaliştilor poliţişti a avut loc, vineri dimineaţă, în Piaţa Victoriei, la un moment dat manifestanţii hotărând să plece spre Palatul Cotroceni.
Marşul acestora a bulversat traficul în Capitală, ei plecând în jurul orei 12.00 din faţa Guvernului şi ajungând la Cotroceni după aproximativ o oră.

Aproximativ 6-7 mii de protestatari, majoritatea poliţişti, se află în faţa Palatului Cotroceni. Când au ajuns aici, manifestanţii au început să strige "Ieşi afară, javră ordinară!", aruncând cu sticle, caschete şi lumânări. "La puşcărie!", "Jos Băsescu!", "Demisia!" au fost alte lozinci strigate de poliţiştii protestatari şi cei solidari lor.
Maşini ale Serviciului Român de Informaţii şi ale Jandarmeriei se află la faţa locului.
___________________________

Blaga: Poliţiştii aveau de respectat nişte reguli, organizatorii marşului spontan vor răspunde legal
"Ei aveau de respectat nişte reguli. Este prima manfestaţie la care se încalcă aceste reguli. Nu este nicio problemă, cei care au organizat marşul vor fi traşi la răspundere în faţa legii.

Întrebat ce ar putea face şeful statului în acest caz, Blaga a răspuns că nu este o problemă a preşedintelui.

Vasile Blaga a declarat, vineri, la Bistriţa, întrebat ce vrea să le spună poliţiştilor care au ieşit în stradă nemulţumiţi de diminuarea cu 25 la sută a salariilor, că salariile în Poliţie nu sunt mari, dar comparativ cu restul bugetarilor nu sunt cele mai mici.
"Salariile în Poliţie nu sunt mari, dar comparativ cu restul bugetarilor nu sunt cele mai mici. Discutăm de venituri, nu de salarii. Eu îi rog să îşi facă datoria şi să îşi aducă aminte că anul trecut nu au avut plătit niciun drept şi am reuşit cu eforturi foarte mari ca să le plătesc drepturile de chirie pe care domnul Nica nu le plătise, al 13-lea salariu, drepturile de echipament, toate am reuşit să le plătesc. Încet, bazându-ne pe o creştere economică sănătoasă, vom reuşi să îndreptăm lucrurile şi să începem să asigurăm dotări ca şi cele din 2006. Nu ştiu ca cineva până la mine să mai fi cumpărat vreo maşină pentru Poliţie sau măcar să le repare pe cele pe care le-am cumpărat atunci",
 a spus Vasile Blaga.

Referitor la protestul din Capitală al poliţiştilor, Vasile Blaga a declarat că aceştia au dreptul să îşi manifeste nemulţumirile.

"Toţi colegii din sistemul de ordine publică trebuie să îşi facă datoria şi să asigure liniştea publică. Pe de altă parte, sunt liberi în conformitate cu legea şi în timpul liber să îşi manifeste nemulţumirile fiindcă sunt convins că au astfel de nemulţumiri fiindcă nimeni nu este fericit când îi sunt diminuate veniturile, numai că, pe de altă parte, am fost obligaţi să luăm aceste măsuri dure (...)",
 a spus Blaga.

Informatii preluate de pe MediaFax.ro
____________________
Cinste lor, Politistilor, Penitenciaristilor!
Sa SPRIJINIM macar prin COMENTARIILE noastre,
actiunile de PROTEST ale POLITISTILOR si
Lucratorilor din Penitenciare!
Sa facem PRESIUNI PUBLICE asupra celor care
vor sa SANCTIONEZE Liderii Sindicali ai Politistilor!
Au urgenta NEVOIE de SOLIDARITATEA noastra!
Jos labele de pe POLITISTI!
Admin, V.Burcu
_________________________
UPDATE: 24.09.2010 ; 18:00
COMUNICAT SCMD BUCURESTI
Cititi aici:
In legatura cu evenimentele recente din Bucuresti
_________________________

26 de comentarii:

  1. RUSINE PENTRU FIECARE SINDICALIST MILITAR IN PARTE.NU DOGARU TREBUIE SA VA DUCA DE MANA. AVETI CAP AVETI PICIOARE.___________________MUKK JOS LABELE DE PE POLITISTI ORDINARI NENOROCITI

    RăspundețiȘtergere
  2. Păcat, mare păcat că nu suntem şi noi alături de ei... în final vom pierde pe mâna noastră. Totuşi nu înţeleg ce face CD al SCMD înafară de interzicerea comentariilor pe site-ul principal. Unii ar trebui să ştie că în acest moment nu suntem capabili să câştigăm de unii singuri un război în care n-am purtat nicio bătălie.
    Domnule Dogaru, „trufia şi prostia se plătesc”.

    RăspundețiȘtergere
  3. MUUUKK... ai aparut iar??? TU strigi sa iesim in strada? CE ai facut pana acum?... in afara de a "bashi" cugetari si panseuri???
    MUKK, imprumuta-ne din rusinea ta mult stimate intelept!
    Unii dintre noi au fost acolo unde tu vezi la TV, nu are de ce sa ne fie rusine...
    MUUUKK... mai scremete cu pildele si indemnurile tale stralicite si nelipsite... face bine la hemoroizi!
    MUUUKK...

    RăspundețiȘtergere
  4. CINSTE LOR, CINSTE LOR, CINSTE POLITISTILOR !
    ACESTIA SUNT OAMENI DE ONOARE . ISI RISCA SERVICIUL , CARIERA , FAMILIA .
    Iar noi, care nu riscam nimic iesind , stam si ne uitam la ei .
    RUSINE SDMD RUSINE DOGARU!
    LA ORA ASTA TREBUIA SA FIM CU EI IN STRADA.
    Stimati colegi din filiale , din Bucuresti. Nu mai asteptati "lumina " de la CENTRU . Actionati fiecare in orasul vostru alaturi de ceilalti demonstranti, uniti-va eforturile cu politistii, cu toti cei care demonstreaza , cu celelalte asociatii ale militarilor , cu toti colegii indiferent din ce asociatie fac parte .
    Daca asteptam dupa initiative si organizare de la Bucuresti asteptam de pomana .Acolo se fac alte jocuri.
    TRECE TIMPUL, SI NE VOM TREZI IARASI SINGURI .
    NUMAI UNITI PUTEM FACE CEVA .
    SA ARATAM CA AVEM ONOARE !

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule scorpio,vad ca incheiati cu "o presupusa lema"->sa aratam ca avem onoare<???cine,noi,vreo doi-trei,care ne mai si muscam" de anumite parti.?LASITATEA=?ONOAREA???tigri2

    RăspundețiȘtergere
  6. Nicu,Din Ardeal ,PENTRU TOTI COLEGII DIN BUCURESTI. Acum e momentul sa iesiti afara. Nu-i lasati singuri pe cei care mai au curaj in tara asta. Lasati-l pe dogaru in pace ,pentru ca cugeta la viitorul partid. Tine-ti aproape, dragi colegi ,din Bucuresti,pentru ca si noi suntem cu ochii pe voi si SIGUR BASE PRESAT VA FACE BOACANE . Le e frica de se ca....ca pe ei. NU-i LASATI SINGURI PE MANIFESTANTI . Conducerea de la Bucuresti sa mobilizeze oamenii ,pentru ca si noi cei din provincie suntem cu ochii pe TV-uri.Poate e sansa pe care ne-o arata Dumnezeu. Acum trebuie stransi cat mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stimati colegi,
    _____ Insist sa POSTATI pe bloguri MESAJE de SOLIDARITATE cu protestatarii, cu Liderii Sindicatelor din POLITIA ROMANA, din sistemul PENITENCIAR! Daca nu vom fi alaturi de ei ACUM, macar in acest MOD, guvernantii ii vor face praf! Ati vazut DECLARATIA Presedintelui (care declara greva ilegala) si a ministrului politic, civilul Blaga - care AMENINTA cu masuri DURE!
    Jos labele de pe sindicalisti!
    Jos labele de pe Liderii de sindicate!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  8. Cei care mai aveti "priza" la oameni si cu oasardie stiti a manui condeiul strigati molailor sa se "indarjeasca",sa iasa in strada si sa forteze schimbarea si detronarea RAULUI.t2BUCURESTENI,iesiti nu fiti LASI.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  9. _________________SEFII DE FILIALE DIN BUCURESTI_________________--IESITI FIECARE CU CATE UN NUMAR DE MACAR 10 OAMENI CU BANER MARE PE CARE SCRIETI MARE CA_I SUSTINETI PE POLITISTI SI NU CA IESITI PENTRU PENSIILE VOASTRE> DACA NU O FACETI VA_TI SEMNAT ACTUL DE DESFIINTARE..JOS LABELE DE PE POLITISTI_NEMERNICI ORDINARI_________PENTRU CONFORMITATE____________MUKK

    RăspundețiȘtergere
  10. Am fost la COTROCENI si am vazut FEMEI POLITIST si m-am simtit mic in fata lor desi am un grad militar mare si o cariera in care am condus structuri inalte.Am patruns in formatia lor cautand un CAMARAD REZERVIST dar din pacate SCMD-ul a ratat sansa ONOAREI siCREDIBILITATII.Conducerea SCMD nureactioneaza in MOMENTE MAJORE NU EXPLOATEAZA OPORTUNITATILE nu actioneaza coerent si cu perspectiva. Pacat dragi COLEGI BUCURESTENI CA NU SUNTETI UNITI si ratati asemenea momente.OLTENII nu vor mai rata o astfel de OCAZIE.ESTE TIMPUL SA NE TREZIM SI SA NE RELOM LOCUL IN SOCIETATE.

    RăspundețiȘtergere
  11. MUKK... bravo!!! vivat!!! Esti superb!!! Esti magnific!!!
    Ne simtim inaltati si purtati pe aripile tale revolutionare!!!
    Mai zi, mai debiteaza, mai indeamna si fii liderul nostru de opinie!!!
    MUUUKK... hai, da-te exemplu, fii barbat, arata ce altii nu pot!!!
    MUUUKK... esti sublim!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. MUUUKK... esti acolo??? Asteptam indicatii pretioase!
    Sefii de filiale sunt toti pe receptie! Nu ai codul zilei???
    Alooo... MUUUKK???

    RăspundețiȘtergere
  13. eu cred ca cineva anume,are ceva deranjuri pe la etajele superioare___MUKK

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnilor,
    Sa nu uitam ca politistii au iesit in strada pentru ca li s-au redus "salariile" si pentru ca nu au conditii materiale de munca.
    Ei nu nu au grade militare in prezent.Gradele militare le-au avut cei care au pensie militara!Ei n-au iesit in strada pentru a protesta impotriva legii noi a pensiilor.
    SCMD "apara" interesele celor disponibilizati , din sectorul de aparare si siguranta...Cumulul...legea veche...etc
    Nu prea sunt puncte comune de atins!
    Sindicatul apara interesele membrilor incadrati in munca(??!!).
    Oare noi mai lucram?!

    RăspundețiȘtergere
  15. Impreuna cu Filiala Satu Mare l-am salutat cu placere pe Presedintele S.C.M.D,participant la simpozionul 70 de ani de la Dictatul de la Viena .Interventia D-lui a fost apreciata si rasplatita cu aplauze in sala Filarmonicii din Satu Mare.Sambata va avea loc o intalnire a membrilor sindicatului,ai Asociatiei cadrelor militare din M.Ap si M.A.I cu domnia sa.
    Voi incerca sa-i expun problemele pe care D-voastra le spuneti si a caror rezolvare le crede-ti de competenta C.D.
    Nota:NU am disparut cum spun unii,decat ca sunt deranjat(e cuvantul pe care l-am cautat)de marile si micile prostioare asemanatoare unor discutii la un pahar de bere,UITAND ca respectul incepe de unde ni-l acordam noi .
    Apropo,aici la noi,din cate imi spunea azi comandantul C.M.peste jumatate din pensionari ??? au cerut adeverinte de venit!

    RăspundețiȘtergere
  16. @ARMASHUL 24 septembrie 2010, 18:11 :
    Intr-o postare anterioara (la articolul 'vecin') spuneti :
    "2) E adevarat ca nu am inca mintea clara"...
    Va propun sa asteptati sa vi se 'clarifice' mai intii...

    Politistii nu au grade militare ... au grade profesionale ; nu primesc pensie militara de stat ci pensie de serviciu ; legea pensiilor de serviciu pentru politisti este o copie (aproape 'copy-paste') a L.164/2001 ; SCMD apara (??) interesele rezervistilor din sectorul de aparare , ORDINE PUBLICA , si siguranta nationala ; "membri incadrati in munca " - la ce va referiti... la militarii in activitate sau la rezervistii care au un loc de munca ? - daca va referiti la militarii in activitate - da , pentru ca si ei vor fi rezervisti - , iar daca va referiti la rezeristii care au un loc de munca , iarasi da pentru ca sint membri ai sindicatului...

    RăspundețiȘtergere
  17. Mos Alecu, acuma ai dreptate , bine punctat cu politistii si colegii ! Armasule stai jos .
    Nicule , as vrea sa fie doar un zvon chestia cu partidul, pentru ca cunosc doua persoane care s-au tavalit pe jos si s-au jurat cu mana pe rosu ca habar nu au despre asa ceva . Dar sa lasam subiectul asta acuma , il vom dezvolta alta data .
    Anonimule de la 16.44 ,
    Daca esti cine cred eu, hai mai repede acasa sa avem de unde pleca la Bucuresti . Daca ai ajuns deja , suna-ma ! Daca filialele de la Bucuresti nu vor sa se lipeasca de de politisti le-a convis domnul colonel Dogaru la sedinta din 22 , sa stea linistiti in fata televizorului , mergem noi pe cheltuiala noastra .Numai vino si suna-ma ! Daca maine politistii sunt iarasi in strada , trebuie sa fim langa ei . Sa le aratam ca armata e cu ei, sa le aratam ca armata are onoare si isi respecta protocoalele si angajamentele .
    Domnule STRAMB .
    AVETI IMPRESIA CA DOOMNUL DOGARU NU VEDE CE SE INTAMPLA ? Aveti impresia ca nu stie ? Cum mama sfintilor se face ca mereu e prins pe picior gresit si anuntat in ultima clipa ? Ce sa ii spuneti ? Ce propuneri sa ii faceti ? Nu uitati sa le treceti in registru si sa fie document inregistrat, nu numar de RD conform ultimelor instructiuni venite de la BOC . Pot pune pariu ca va va cere sa ii puneti pe o hartie tot ce aveti de spus ca va citi diansul cand va avea timp .Pe noi ne doare ca ne-am facut de ras . Data trecuta au fost batranii din Galati. Acuma sunt politistii . Iar noi plecam la plimbare sa dam lectii de istorie .

    RăspundețiȘtergere
  18. Doua babe[chioare] stau la barfa pe" marnea"[marginea la Dr.T.Sev]santului , una se scarpina si zice "fa pe mine ma mananca ceva",cealalta isi roteste mana de vreo doua ori in jurul capului si se scarpina dupa ureche,sau ,ma rog ,mai jos de zona lombara zicand "si pe mine ma mananca" a treia ,o surda zice "aoleo,hai fa sa fugim ca ne violeaza pe toate"[bancul era cu tata,mama si fiul ,dar eu fiind ardelean l-am adaptat special ,pentru Mos Alecu,armashu, stramb si altii>Adica tara arde si dvs sunteti plini de mishtocarii precum ...de hartii[igie...]pardon.,dar mai incetati cu "dulcegariile" si intrati in subiect.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  19. @scorpio
    Trebuie sa te potolesti...deocamdata!

    http://sindicatulcmd.blogspot.com/2010/09/in-legatura-cu-evenimentele-recente-din.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Astazi la miting trebuia sa vad si niste bucuresteni de ai nostrii[ chiar daca scmd nu i-a chemat,si fff rau ca nu i-a chemat ]Daca era in provincie sigur erau si ai nostrii acolo[sa vedem pe viitor ca urmeaza si alte actiuni in capitala]Cei din sectorul 6 mi se pareau tare activi dar numai pe...blog.Regret d-le Voinea.Daca se va intampla ceva eu zic ca va porni tot din ardeal sau moldova.

    RăspundețiȘtergere
  21. Comunicatul SCMD de AZI: un comunicat iresponsabil! Un comunicat aberant! Voi chiar nu l-ati citit? Pe cine trage la raspundere? Pe cei care au facut APEL la SOLIDARITATE SINDICALA? Protestele politistilor si penitenciaristilor sunt "evenimente"??? Alooo! D-le Pricina, matale cu cine votezi? Pai noi ce mama dracului de sindicat suntem? De ce nu comentati?

    Chiar ati ramas cu metehnele vechilor sedinte de partid, cand aveati curajul de a vorbi doar in somn si pe la colturi? Rusine! Rusine ca acceptam din nou PROSTIA in capul mesii! Vulnerabilitatea SCMD, e prostia la virf! Voi reveni in direct! Acum, semneaza doar un "anonim", care inca nu se DEZMETICESTE dupa citirea si recitirea unui COMUNICAT TEMBEL! Anonymous

    RăspundețiȘtergere
  22. @Anonymous,
    Desi exprimarea la adresa d-lui Pricina e putin cam dura, in PRINCIPIU, ai dreptate! Sa solicitam IMEDIAT si cu tarie, intregului COMITET DIRECTOR al SCMD, retragerea acestui COMUNICAT din spatiul public, concomitent cu SCUZELE DE RIGOARE pentru continutul neadecvat al mesajului! Comunicatul JIGNESTE PROFUND protestatarii de azi, chiar pe membrii SCMD, demersurile acestora FIIND calificate "ilegale", doar de Presedintele Basescu, Ministrul civil Blaga si ... d-l Col. (r) Valeriu PRICINA - Vicepresedinte si purtator de cuvant al SCMD!
    Admin,V.Burcu
    P.S.:Personal, ma desolidarizez de acest COMUNICAT, si sustin in continuare CAUZA sindicalistilor iesiti in strada! Admin

    RăspundețiȘtergere
  23. Cineva a luat atitudine. Intrati pe blogul lui Neacsu la rubrica SCMD. Nu inteleg de ce nu a scris aici da oricum e pus in manseta aici .

    RăspundețiȘtergere
  24. Basescu astazi: "..." sau Cat de legal e marsul politistilor? Astazi de ce nu ati mai zis nimic? De ce site-ul presedintiei se opreste cu informatiile si declaratiile pe 23 septembrie 2010?

    Astazi chiar vroiam sa vorbiti! Chiar eram curios sa aud ce mai aveati de zis.Chiar nu ma intereseaza ce au de spus lacheii Dumneavoastra, domnule Presedinte si cetatean Traian Basescu.

    Felicitari politistilor pentru cum au vorbit astazi, au infirmat toate bancurile cu politisti!
    Cat despre legalitatea marsului, erau in timpul liber asa ca nu vad nici un impediment legal in a face o plimbare de la Victoriei la Cotroceni.
    Adica o galerie de fotbal are dreptul sa se plimbe din Ghencea in Giulesti sau Stefan cel Mare scandand dar politistii nu au voie?
    Ce, nu mai avem voie sa ne plimbam? Dar sa numaram aiurea in Parlament avem voie?
    Publicat de Chrysthyan
    http://chrysthyan.blogspot.com/2010/09/basescu-astazi-sau-cat-de-legal-e.html

    RăspundețiȘtergere
  25. Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, şeful statului a semnat decretul prin care se ia act de demisia lui Vasile Blaga, ministrul Administraţiei şi Internelor şi se constată vacanţa funcţiei.

    De asemenea, preşedinteleTraian Băsescu a semnat decretul pentru numirea lui Constantin-Traian Igaş în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, informează Preşedinţia.

    Ceremonia depunerii jurământului de către noul ministru al Administraţiei şi Internelor va avea loc luni, la ora 19.00, la Palatul Cotroceni.
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  26. Traian Basescu, la un pas de sfarsit.
    Cel mai mare dusman al omului este omul insusi. Butada se poate aplica si in cazul lui Basescu - el isi este cel mai mare dusman. Dincolo de poezia aforismului, lantul de gafe si erori pe care le-a facut presedintele in ultimul timp, nervozitatea si agresivitatea tot mai crescute, isteria pe care a declansat-o in randul romanilor, vulgaritatea pe care a mosit-o, se intorc toate impotriva lui acum.

    Nu l-au ajutat deloc nici partidul, nici premierul si cu atat mai putin ministrii care au intretinut clientela sugativa conectata la banul public. Blaga pare ca i-a declarat razboi pe fata. Iar Traian Basescu i-a raspuns cum a stiut mai bine - l-a trimis la plimbare cu tot cu politistii sai din subordonare.

    Acum intelegem cine a subminat autoritatea statului, cine i-a dat branciul final? Sa fie politistii care au strigat "iesi afara, javra ordinara!" si au aruncat cu caschetele in curtea Cotroceniului. Sau presedintele a fost cel care a dat semnalul, trimitandu-i pe politisti acasa, pe medici in strainatate, pe profesori la munca suplimentara, pe Roberta Anastase in fruntea Parlamentului, pe Udrea peste banii europeni si pe Emil Boc sa-l imite perfect in fruntea Guvernului. (......)

    Traian Basescu este la un pas de final, nu pentru ca masurile pe care le-a luat guvernul sau nu au avut decat rezultate negative, ci pentru el insusi pare tot mai rupt de popor, nu mai stie ce-si doresc romanii, nu ii mai intelege si nici macar nu ii mai asculta. Ba le mai sfideaza si inteligenta.

    Pana la urma, acuzati de subminarea statului pot ei, Traian Basescu, Emil Boc, PD-L si toti ceilalti care li s-au mai alaturat, pentru ca au mintit si nu au spus adevarul romanilor atunci cand ar fi trebuit, pentru ca nu au luat la timp masurile de austeritate (pentru ca astfel ar fi riscat alegerile) si pentru ca si-au plasat cei mai incompetenti oameni in posturi cheie.(....)

    Actuala putere ar fi trebuit sa stie cel putin care este gradul furiei oamenilor, pentru ca doar astfel ar putea sa stie daca ei mai pot fi sau nu tinuti sub control. Iar cand toata strada va urla in cor - "iesi afara, javra ordinara!" - pe cine va mai acuza presedintele ca submineaza autoritatea statului?
    http://www.ziare.com/basescu/presedinte/traian-basescu-la-un-pas-de-sfarsit-1044480

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri