Google Translate

luni, 6 septembrie 2010

Suntem un popor plin de ciudati! Iar cativa membrii ai SCMD, nu fac exceptie!

Planul prabusirii economiei Romaniei

Vă aduc la cunoştinţă un mail pe care l-am primit recent şi care sigur o să vă tulbure. Citiţi cu atenţie :

În vreme ce românii sunt hipnotizaţi de campania electorală, se trag sforile de către grupurile financiare care se pregătesc să cumpere activele majore ale ţării, în regim de solduri. O să vă invit să urmăriţi o discuţie purtată de mine cu un bancher, pe tema scenariului pentru 2010, şi o să vă las să trageţi concluziile.

Nu contează banca unde lucrează acest om, ci pur şi simplu, strategia amplă, pusă la cale peste capetele noastre, care par să nu se mai dezlipească de manipulările şi circul campaniei electorale.

Un fost şef de la CIA spunea: “Dacă ştii cum şi cu ce să manipulezi atenţia cetăţeanului, şi pui în stanga lui un spectacol de circ, nu o să observe portavionul din dreapta lui”.

UI: Cum priveşte banca şi grupul financiar din care faceţi parte, ce se întâmplă în România, în plan economic şi politic?

Bancher: Suntem încordaţi însă extrem de motivaţi, întrucât aşteptăm producerea momentului la care lucram de circa 10 luni de zile. Banca noastră şi-a redus extrem de mult expunerea în România, a închis robinetul creditării, şi am trimis către headquarter-ul grupului cât de multă monedă euro am putut. Repet, aşteptăm acum producerea rezultatului muncii noastre, în cadrul unui plan la care participă extrem de multe grupuri financiare şi bancare externe.

UI: Adică concret în ce constă acest rezultat pe care îl aşteptaţi? Speraţi în revenirea economică a ţării? Veţi relua creditarea?

Bancher: Naivitatea este o slăbiciune de caracter a românilor. Mă întrebi dacă sperăm în revenirea economică a ţării? Păi noi speculăm şi vom câştiga enorm de mulţi bani, tocmai în momentul în care economia naţională românească va atinge punctul cel mai de jos al graficului. Himerele legate de creşterile economice din 2010 sunt lansate concertat de analişti, pentru că aceasta este parte a strategiei noastre, pentru a ne maximiza profitul pe care îl vom face, când balonul speculativ imobiliar şi al cursului valutar ne va indica faptul că suntem pe trendul câştigului maxim. Mă întrebi dacă vom relua creditarea? Creditarea în România s-a făcut cu cap. Este adevărat că şi guvernarea din 2007-2008 ne-a ajutat enorm, atunci când ne-am consolidat şi ne-am asigurat prin intermediul creditului de consum, dependenţa totală a populaţiei active, a forţei de muncă româneşti.

UI: În se sens v-aţi asigurat dependenţa lor totală?

Bancher: Simplu. Populaţia României (românul în general) are un singur bun de preţ care ne interesează pe noi bancherii: activele imobiliare. Mai există şi forţa de muncă a individului, însă aceasta, după ce l-ai prins în mreje, este utilă de speculat, pentru că acel individ va munci perpetuu pentru noi. Trebuia să ajungem cumva la aceste active imobiliare ale românilor. Normele BNR şi legile nu ne permiteau să putem acorda în masă credite ipotecare, plus că aceste credite ipotecare nu erau 100% avantajoase pentru noi. Aşa că am profitat de lentoarea în decizie a BNR şi am investit masiv în publicitate pe segmentul creditului de consum. Ştiam încă de la bun început faptul că, cei cărora le acordam credite de consum, nu vor avea resurse să le restituie, astfel încât, coroborat cu faptul că ştiam încă din 2008 ca această criză financiară va lovi şi România, am calculat totul extrem de bine. Nu trebuie să fii geniu bancar ca să îţi dai seama că într-o ţară precum a voastră, pur şi simplu efectele crizei urmau să fie devastatoare, pentru că:

[1] nu mai produceaţi nimic;

[2] pieţele emergente sunt dominate de multinaţionale, legate de grupurile financiare şi bancare pe care noi le reprezentăm;

[3] urma să aveţi în 2009 un an electoral în care, pe fondul disputelor politice, era de anticipat că vă veţi săpa singuri groapa.

La acest din urmă punct recunosc că a trebuit să ne implicăm, pentru că, dacă în 2008 actualul preşedinte avea o cotă de popularitate de vreo 60%, noi trebuia să încingem campania, pentru a împinge politicienii să ia măsurile pe care noi le aşteptam.

UI: Ce măsuri aşteptaţi să ia politicienii? Spuneţi că aţi manipulat partidele ca să vă atingeţi scopul economic?

Bancher: Hai să ne gândim puţin. Noi nu a trebuit decât să încingem spiritele şi să creăm un cadru în care oponentul în alegeri al actualului preşedinte, să recupereze handicapul de imagine, astfel încât să creăm românilor şi politicienilor impresia unei lupte strânse. Iar de aici până la luptele politice din Parlament care au întunecat minţile tuturor partidelor, a fost doar un pas, însă decisiv a fost momentul în care ţara voastră a rămas fără Guvern. Atunci, şi acum în acest moment, orice guvern se va forma, este legat ombilical şi total la mâna noastră, întrucât are nevoie de banii noştri pentru a plăti salariile, pensiile, etc. Voi v-aţi ales cu spectacolul din presă, noi ne alegem cu banii şi câştigurile. Practic România este a noastră, iar dependenţa voastră de noi va deveni totală. Actualul preşedinte ne-a pus puţin în dificultate atunci când a venit cu guvernul PSD-PDL, pentru că ceea ce noi ne doream era instabilitate economică şi politică. A trebuit să presăm extrem de mult pentru ca ruptura la nivel guvernamental să se producă, să cadă Guvernul, să se amâne sosirea tranşei de bani de la FMI, însă până la urmă, cunoscând mentalitatea colerică romanească, am reuşit.

UI: Nu îmi vine să cred. Este evident că suntem naivi şi stârnim furtuni în paharul cu apă. Hai să revenim puţin la acea legatură între casele românilor şi creditul de consum.

Bancher: Îţi spuneam că în 2008 am dat masiv credite de consum, atât bugetarilor cât şi angajaţilor din sectorul privat. Atracţia era mare întrucât nu trebuiau să prezinte garanţii, însă noi ştiam că în 2009 ne vom atinge scopul. Şi, într-adevăr, pe fondul crizei economice, au explodat restanţierii. Asta înseamnă că oamenii nu şi-au plătit ratele către bănci, iar noi am trecut la executare silită. Aici am avut iar nevoie să ne concertam eforturile astfel încât să nu existe grupuri financiare româneşti, companii sau persoane private, care să ne strice planurile, întrucât riscam să ne trezim că vin să cumpere activele imobiliare scoase la vânzare. Aşa că a trebuit să lovim şi mediul de afaceri privat, pentru ca oamenii de afaceri să se lupte pentru supravieţuire şi să nu aibă lichidităţi pentru a cumpăra nimic. A trebuit să-i facem să devină preocupaţi de grija zilei de mâine, iar sub teama falimentului ne-am eliminat competitorii.

Şeful BRD Soc. Gen. spunea într-un ziar românesc că este momentul să ne eliminăm competitorii. Exact asta facem, vă eliminăm din jocurile economice din propria voastră ţară.

UI: Aţi eliminat concurenţa autohtonă blocând creditarea pentru firme şi blocând piaţa executărilor silite?
Bancher: Corect. Şi nu a fost greu. Pe o piaţă internă gâtuită de blocajul financiar, firmele româneşti au fost sufocate de lipsa lichidităţilor, iar guvernul din 2009 a fost lăsat fără nicio posibilitate de a asigura resursele financiare. Dacă într-o ţară guvernul nu are bani pe care să-i injecteze în economia naţională, iar noi bancherii vă blocăm accesul la credite, firmele ajung fix ca o gradină de flori, expusă arşiţei zilnice, pe care nu o mai udă nimeni şi care până la urma va muri. De aceea spuneam că a trebuit să ne agităm puţin pentru a împiedica acest guvern din 2009 să pună în aplicare măsurile economice, şi să abatem atenţia asupra luptei din campania electorală. După ce ne-am asigurat că pur şi simplu nu va exista riscul să apară intruşi care să cumpere activele imobiliare, case, terenuri, scoase la vânzare de executorii noştri bancari, am început să trimitem pe bandă rulantă dosarele celor care au luat credite de consum, către executori. Nimeni nu a sesizat faptul că nu ne interesa de fapt să le vindem casele, ci să manipulăm piaţa imobiliară, să o tragem în jos, asigurându-ne în acelaşi timp că la momentul potrivit, când curba prăbuşirii imobiliare va atinge cel mai de jos nivel, grupurile financiare din ţările noastre de origine să cumpere masiv şi la preţuri de nimic aceste active. Te asigur că în 2010 un apartament cu trei camere care în 2008 era evaluat la 150.000 euro, va fi scos la vânzare, la executare silită, la preţuri de sub 30.000 de euro şi nu va veni nimeni să cumpere, pentru că în 2010 toţi vor fi preocupaţi să ţină banii deoparte pentru ziua de mâine. Va fi momentul perfect să cumpărăm totul pe nimic.

Românii vor deveni chiriaşi în propriile case, pentru că acesta a şi fost obiectivul nostru primordial, şi anume achiziţiile la preţuri infime. Pentru asta era obligatoriu să ducem piaţa imobiliară la un maxim, pentru ca pe fondul prăbuşirii acesteia, noi să culegem caimacul. Şi la plan se adaugă şi presiunea pe moneda voastră naţională.

UI: Ce presiune? Văd că acum leul se întăreşte, deşi, într-o ţară care nu produce nimic, aflată în criză politică, lovită de criza financiară, nu îmi explic care poate fi suportul de întărire a leului.

Bancher: Păi este vorba de aceeaşi reţetă, care se învaţă la orice curs de MBA. Aşa cum piaţa imobiliară a fost dusă de noi la maximuri ireale, pentru că trebuia să vă dăm credite la valori foarte mari, ca să aveţi pe următorii 30-40 de ani de plătit rate uriaşe către noi, pentru a deveni în acest interval de timp atât proprietarii caselor voastre, dar şi asigurându-ne că veţi munci voi şi familiile voastre pentru noi, pentru a plăti aceste rate ireale, tot aşa, bula speculativă a monedei naţionale trebuie manipulată, însa în sens invers. În cazul speculaţiilor pe moneda naţională, trebuie să ducem leul la un nivel minim, cât mai mic posibil, lăsându-l apoi să explodeze, să urce la valori mari, valori reale, undeva către peste 5 RON pentru un euro. Adică vom face euro atât de scump încât să nu vă puteţi permite să cumpăraţi activele imobiliare scoase la executare silită, nici când ele vor avea valori în euro relativ mici, dar şi pentru ca micimea salariilor românilor, salarii plătite în lei, să facă din rata către banca un coşmar al vieţii de zi cu zi. Totul legal, profitând de naivitatea generală, de eternele lupte politice şi de tot acest context românesc, care din 2006 lucrează pentru noi şi în interesul nostru. Iată ca ieri euro era deja la 4,21 lei.

UI: Aşadar totul este componentă a unui plan. Când va fi detonat?

Bancher: În ciuda galopului înregistrat de alte active din aceeaşi clasa de risc în ultimele zece luni, leul nu are cum să participe la această revenire, fiind evident pentru orice începător că este totul o bulă speculativă.

“Investitorii urmăresc cu îngrijorare mai întâi derularea acordului cu Fondul Monetar Internaţional, iar mai apoi turbulenţele de pe scena politică”, spune Koon Chow, analist la Barclays Capital, una dintre cele mai mari bănci de investiţii britanice. El consideră că euro ar putea să coboare spre 4,1 lei. Balon de săpun, care este un element al şarjei finale de cumpărare a României la OUTLET. Pentru că de fapt, prin încingerea campaniei electorale, noi avem acoperirea perfectă că nimeni nu mai are timp să ne strice planurile.

UI: Ce veţi face cu alte active, cu casele românilor?

Bancher: Păi este esenţial să controlăm aceste active, întrucât ele sunt o monedă de tranzacţionare pe pieţele internaţionale. Uitaţi-vă la Dubai, acolo unde expunerile băncilor noastre se lovesc de nevoia de a acoperi pierderile. Pierderile se acoperă prin creşterea ritmului de exploatare a muncii celor care au credite la bănci. Ei trebuie constrânşi să lucreze mai mult şi să plătească rate mai mari către noi. Având în mână bunul cel mai de preţ al unui om – locuinţa – acesta va munci pentru noi. Recreăm astfel sistemul sclavagist perfect, o aparenta libertate în care mintea şi atenţia cetăţeanului este atrasă de lupta politică, fără ca cineva să mai aibă timp să se gândească la ce li se întâmplă cu adevărat. Iar când se vor trezi va fi de fapt foarte târziu. Nouă ne trebuie să exploatăm forţa de muncă a voastră, să vă împingem să munciţi mai mult ca să ne plătiţi nouă mai mult.

UI: Mai am o singură întrebare. Spuneţi că aţi contribuit la încingerea campaniei electorale, pentru că trebuia să sădiţi sămânţa unei confruntări politice puternice, întrucât instabilitatea politică era necesară. Concret, aţi plătit politicieni români să pună umărul la actuala criză politică?

Bancher: În mod evident, în 2007 şi 2008 am sprijinit şi susţinut politicieni care aveau acces la frâiele guvernării, ca să fim lăsaţi să derulăm amplul program de acordare masivă a creditelor de consum. În 2009, fiind an electoral, grija noastră a fost să alimentam puternic apariţia unui contracandidat puternic pentru actualul preşedinte, care avea o cotă mare de popularitate, şi am reuşit. Mult mai uşor şi mai ieftin decât ne imaginam. Să ne înţelegem: nouă nu ne pasă cine va ieşi preşedinte pentru că oricum sunteţi la mâna noastră în plan guvernamental. A fost mai uşor pentru că aveţi în România o pasiune extrem de mare să vă consumaţi energiile fix în direcţiile care nu vă aduc avantaje, care vă îngroapă şansele la un viitor mai bun. Suntem şi noi uimiţi de modul în care marea masă a jurnaliştilor ne-au făcut misiunea mult mai uşoară, implicându-se emoţional în această campanie electorală, doar pe fondul ideii că actualul vostru preşedinte trebuie dat jos, fără să aibă niciun fel de viziune economică asupra realităţii. Repet, noi doar am alimentat ascensiunea unui oponent puternic pentru dl. Băsescu, iar restul l-a făcut mass-media şi naivitatea voastră, de la sine. Anul 2010 va aduce şi răsplata pentru munca depusă de noi în ultimii 4 ani, pentru că vom aduce România la statutul de ţară total şi, cel mai important, ireversibil dependenta de frâiele complicatului sistem financiar-bancar mondial. Nu vreau să par cinic însă, în 1989 toate activele ţării erau ale clasei proletare, adică de fapt ale nimănui, fiind controlate de o mână de oameni care decideau în această ţară şi pentru a căror bunăstare muncea întreaga naţiune. La 20 de ani veţi fi ajuns fix în aceeaşi situaţie, adică nimic nu va mai fi în proprietatea voastră, dar în acelaşi timp veţi munci să vă plătiţi datoriile. Iar economia naţională va fi dominată de multinaţionalele controlate indirect tot de către noi, în vreme ce falimentele firmelor româneşti, deţinute de români, vor continua şi în 2010, întrucât fără finanţare, fără credite şi cu un guvern care nu are resurse financiare, nu există şanse de supravieţuire. Astfel încât tinerii români vor avea doar două opţiuni: angajaţi la Stat sau angajaţi la multinaţionalele străine. În ambele variante numai noi câştigăm.
_________________________
1. Ca regula si obicei, multumesc pentru e-mail.
2. Cred ca acest e-mail, a fost primit si de catre
   domniile voastre, cei care cititi aceste randuri!
3. In consecinta, chiar daca voi starni injuraturile
   catorva "suparati" pe mine si opiniile mele,
   onestitatea si deontologia freelancer-ului, ma
   OBLIGA sa aduc unele CLARIFICARI importante,
   care lipsesc din continutul e-mail-ului de mai sus.
__________________________
A. INTERVIUL care mai circula si AZI, (e vadit si de ce),
    a aparut in ... 4 Dec, 2009 !!!
B. Cine este UI ? Hmmm ... extrem de interesant!
 
    "De la data de 30 noiembrie 2008, multumita increderii pe care mi-au acordat-o circa 21000 de ilfoveni, am devenit cel mai tanar senator din Romania, ocupand aceasta functie de demnitate de la varsta de 33 ani .
Este de datoria mea sa folosesc puterea aferenta acestei demnitati pentru a ajuta cat mai multi romani, pentru a demonstra faptul ca se poate face si altfel de politica, si anume politica in interesul alegatorilor, carora le multumesc inca o data pentru sansa si increderea acordat" - este ... SENATORUL PDL  Urban Iulian, a carui prezentare o gasiti aici , interviul in discutie aici , si un alt raspuns interesant aici . (Click pe link-uri!).

C. De ce suntem un popor ciudat? Simplu: acest interviu, are 386 Comentarii pana acum, iar in mare parte injuraturi, neincredere, mistocareala tipic romaneasca! Am urmarit si eu , cu amaraciune, "evolutia" pe Blogul senatorului Urban! Dar ... nu poti face bine romanului cu forta!
Nici macar sfaturi sa-i dai!
Admin, V.Burcu
 
P.S.1: Cine are timp si nu este prea OBOSIT, il invit si recomand prieteneste, macar in rate, sa citeasca cele 386 de comentarii! Acolo, in comentariile acelea, ne regasim din pacate multi, prea multi romani din Romania, cea pradata, jefuita la drumul mare!
P.S.2: Liber si aici, la comentarii! Acelasi, inca Admin.
 
P.S.3: Doar o vorba sa mai ... scriu:
Ce credeti, se vor gasi unii sa ma acuze de simpatii PDL-iste??
________________________
Pentru cei cu adevarat "grabiti",
redau din cele 386 de comentarii, doar 4:
***. nelu said am December 4 2009 @ 5:16 pm
daca acest dialog este real, cum de nu v-ati scandalizat la auzul acestor declaratii socante?
***. Urban@nelu said
am December 4 2009 @ 5:16 pm
Pai nu este nimic secret, iar acest bancher nu este vreun agent secret; este pur si simplu o teorie pe care o expune, si care se verifica amarnic de real pe spinarea noastra
***. Urban@nelu 2 said
am December 4 2009 @ 5:18 pm
Pai ar trebui sa ne scandalizam din cauza naivitatii noastre; ne-am lipit de televizor si ne uitam la gastele care se cearta la RTV si A3 in loc sa incercam sa ne documentam si sa intelegem ce ni se intampla cu adevarat; este fix vina noastra; cati romani incearca sa citeasca si informatie reala nu doar paginile din Cancan sau Click ?
***. Urban@Vlad Lungu said
am December 4 2009 @ 5:25 pm
Mare grija omule, sa nu ramai doar cu rasul in 2010, sau sa nu iti inghete ranjetul pe buze; este optiunea matale.

16 comentarii:

 1. @carcotasilor, ( enigma celebrului INTERVIU fiind dezlegata, reparatiile necesare facute, mai ales ca NETUL "scartaie si geme" cu "aceste informatii", pe care multi nici macar nu s-au obosit sa le citeasca, iar altii le-au preluat fara a preciza SURSA ) , in loc sa ma injure pe mine, le recomand sa se mai documenteze si urmand urmatorul LinK:

  http://www.google.ro/search?hl=ro&source=hp&q=Bancher%3A+Suntem+%C3%AEncorda%C5%A3i+%C3%AEns%C4%83+extrem+de+motiva%C5%A3i%2C+%C3%AEntruc%C3%A2t+a%C5%9Ftept%C4%83m+&btnG=C%C4%83utare+Google&rlz=1R2GGLL_roRO351&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

  De regula, cine ma injura manuieste si greu ... PC-ul!
  Ca urmare, doar pentru ei: selectati cu mausul Link-ul de mai sus, iar apoi ... copy/paste in browser si ...
  ENTER! Simplu, nu-i asa? Spor la ... documentare!
  Admin, V.Burcu

  RăspundețiȘtergere
 2. de aceea am spus de cativa ani pe forumuri ce am spus ... se stia de aceste metode din 2003 erau semnale pe internet......

  RăspundețiȘtergere
 3. Prieteni, GATA cu orice gluma! Cititi cu ATENTIE macar acum, acest INTERVIU cutremurator! Este fff ADEVARAT, ca multi il citesc prea tarziu! Dar ... niciodata nu va fi prea tarziu, ca cei care si-au batut joc de romani, de un popor bland in esenta lui, sa PLATEASCA! Am convingerea ca timpul nu mai are rabdare,ca poporul incepe sa se trezeasca din "somnul ratiunii"! Cred ca abia acum, avand cutitul la os, romanii vor intelege ce li s-a intamplat, si vor proceda in consecinta!Treziti-va romani! Cititi si dati mai departe! Admin, V.Burcu

  RăspundețiȘtergere
 4. se trezesc romanii dar prudenta ..... cand folositi masina personala sa va ganditi ca atunci alimentati si sustineti pe actualii parlamentari si politicieni din judete in Magariile lor , cine nu crede sa mai studieze metodele Jefuitorilor si pe ce se bazeaza ei , am dat foarte multe explicatii deja , numai cine este sub hipnoza si dresaj nu poate sa priceapa si vor deveni VICTIME SIGURE a Sistemului PROGENOCID !!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Sindicatele cereti DEMISIA parlamentarilor care raspund de ZONELE in care mortalitatea si violentele sunt in crestere ptr. ca nu vor sa dea legi ptr. popor ci ptr. conturile MAFIEI din POLITICA !

  RăspundețiȘtergere
 6. sper ca stiti ce viitor vor avea si copiii ofiterilor care sprijina parlamentarii ce NU sant de acord cu impozitarea averilor mai mari de 500 000 euro cu inca minim 10 % indiferent de PARTID !!!

  RăspundețiȘtergere
 7. Tov. "cel mai tinar senator" avea nevoie de publicitate... A compus mai multe astfel de "opere" si le-a difuzat cit a putut de mult...
  In afara de aceste lucruri si de faptul ca este 'potrocaliu' ... ce altceva ati mai auzit despre el si despre activitatea lui in Senat ?

  RăspundețiȘtergere
 8. Titlul, domnule Burcu,titlul!?De ce asemenea aluzii?
  Va mai intrebati,daca...inca?

  RăspundețiȘtergere
 9. @mos alecu,EROARE! Esenta esta alta! Nu senatorul este problema! Si nici eventuala lui dorinta de publicitate!Asa au facut toti romanii! Orbiti de una de alta, inclusiv de culorile politice ... Poate, de aceea, ne meritam si soarta! Sa traiti bine!

  RăspundețiȘtergere
 10. se cere Viziune nu abureli PSD PC si PNL !!!
  - Ponta cand o sa ai curaj sa ceri impozitarea averilor cu minim 10% ? alta solutie nu este acum cu aceste institutii ... te comporti ca o femeie isterica fara solutii credibile ...nu mai repet cum lucreaza si prin cine D. si ce reprezinta !
  - http://www.realitatea.net/voiculescu-regimul-basescu-boc-isi-prelungeste-agonia-imprumutandu-se-in-orice-conditii_741271.html voiculescu mai bine studiati situatia impozitarii averilor …
  - http://www.realitatea.net/dragnea-sunt-clanuri-mafiote-protejate-politic-de-pdl-in-schimbul-finantarii-partidului_741274.html Dragnea clanurile apar datorita neimpozitarii unor averi ...
  - http://www.realitatea.net/vosganian-il-compara-pe-basescu-cu-hitler-inainte-de-capitularea-germaniei_741215.html Vosganian nu au vazut romanii solutii credibile cu impozitari de averi ....

  RăspundețiȘtergere
 11. Apreciez ca este o teorie conspirationista ca multe altele.Toata demonstratia este facuta pe ceva care s-a intamplat deja si nu pe ceva care se va intampla Pentru ca Sa nu rapesc prea mult timp si spatiu ma voi referi numai la asa zisa tactica a creditelor de consum acordate populatiei cu scopul de a-i baga in incapacitate de plata si a le executa silit locuintele.Nu cred ca are o argumentare logica.A face un credit este o obtiune personala.nimeni nu te obliga nu iti impune.ai liberul arbitru de partea ta.analizezi,calculezi,iti evaluezi posibilitatile de rambursare si decizi.ai posibil. de a alege conditiile care-ti convin,daca nu-ti convin stai usor etc.Situatia e cu totul alta la nivel tara unde suntem inglodati in datorii,fara a putea spune ceva. aici e grav

  RăspundețiȘtergere
 12. complet. numele de Urban imi suna cunoscut(E POSIBIL S FAC CONFUZIE daca este cineva documentat il rog sa ma corecteze)in urma cu ceva ani cand domnul nu era senator,aveam si eu ca tot omul rate pe care mai uitam sa le achit.stiu ca primeam somatii de la o firma de recuperatori ,,URBAN SI ASOCIATII" oare sa fie firma domnului?daca da ,problema incepe sa capete sens.Cezar

  RăspundețiȘtergere
 13. Da am avut dreptate--EL ESTE. deci in urma cu ceva ani domnul conducea o firma care avea ca domeniu de activitate ..fix lichidarea celor care nu mai puteau plati creditele.Acum ne educa si ne povesteste cum e cu finanta internationala. eu apreciez ca e ceva care miroase tipic pedelist adica ..MARO

  RăspundețiȘtergere
 14. Alooooo, nu Urban si asociatii lui sunt problema! PROBLEMA suntem noi, ce s-a ales de noi, de tara, de asa zisa - dar reala si imensa - avere a intregului popor! Dar ... daca o tot tinem asa ... langa/balanga- cu urban in sus, urban in jos, politica lu'ala/ba nu, a lu'alalt, a matii/ba pe-a matii etc.etc.etc.
  E clar ca lumina zilei: vai mama noastra! Si inca va mai fi! Cu asa oameni, asa tara! De la voi militarii, aveam alte pretentii! Ma dezamagiti cumplit!

  RăspundețiȘtergere
 15. Ai dreptate domnule Burcu ! Unii din ei sunt si in SCMD si inca sus de tot . Auziti sindicalisti si cruciti-va ! In data de 06.09.2010 , cand a inceput in parlament discutarea legii unitare a pensiilor care se va vota pe data de 08.09.2010, deci cu nici 48 de ore inainte , DOMNUL DOGARU FACE APEL LA SINDICALISTI SI CERE LISTE PENTRU "PARTICIPARE"LA LUCRARILE PARLAMENTULUI DIN DATA DE 08. Pana acuma , de doua luni, timp in care filialele trebuiau sa fi luat parlamentar cu parlamentar in teritoriu si sa il scuture si sa il determine sa nu voteze legea asta criminala , Domnul Dogaru a fost in pauza . Iar acuma CU 40 DE ORE INAINTE DE A SE DA VERDICTUL, DOMNUL DOGARU FACE APEL LA SINDICALISTI . EL ABIA ACUMA A AFLAT CA SE VOTEAZA LEGEA , PANA ACUMA A FOST IN VACANTA SINDICALA . Iar acuma , (ca sa nu zica lumea ca nu a facut nimic ) cere si el liste cu cei ce vor sa participe . Deci cei care vor sa vada pe viu, pe banii lor sentinta , apelati la domnul Dogaru, taie biletele la intrare .Cand ma gandesc ca asa a inceput si Giovani Becali, vanzand bilete la Scala pe timpul lui Ceasca , ma gandesc ca nu e rau . Mi bine mai tarziu decat niciodata .

  RăspundețiȘtergere
 16. @Scorpio

  Din mesajul tau inteleg ca ai fost pe la cel putin un parlamentar...

  Hai sa fim seriosi, de pe margine intotdeauna totul este foarte usor!

  Anton

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite