Google Translate

vineri, 8 octombrie 2010

Basescu centreaza, Basescu da cu capul! Ping-pong cu Legea pensiilor! UPDATE: O minima Clarificare

Preşedintele Traian Băsescu se contrazice. Comisia Prezidenţială pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice din România recomanda, anul trecut, într-un raport, egalizarea vârstei de pensionare între femei şi bărbaţi la 65 de ani.

Un raport al Comisiei Prezidenţiale pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice din România recomanda, anul trecut, egalizarea vârstei de pensionare între femei şi bărbaţi la 65 de ani. Acum, preşedintele Băsescu nu mai este de acord cu această propunere, motiv pentru care a întors Legea pensiilor în Parlament, spre reexaminare.

Cititi continuarea aici: Băsescu se contrazice. Raport prezidenţial: Egalizarea pensionării la femei şi bărbaţi e imperativă

Liliana RUSE  despre: Băsescu, balerinul tupeist

Tupeul l-a salvat din nou pe Traian Băsescu. A scăpat temporar de suspendare, a blurat scandalul "Roberta", a fost aplaudat de Opoziţia pe care a călcat-o în picioare şi a recăpătat simpatia femeilor disperate că vor ieşi la pensie la aceeaşi vârstă cu bărbaţii care n-au născut şi crescut copii, n-au ţinut zilnic casa curată şi care au, în general, o viaţă mai uşoară.


Cu o graţie care nu-i este nici pe departe caracteristică, Băsescu a ocolit fondul chestiunii - injusteţea Legii pensiilor şi modul scandalos în care a fost adoptată -, retrimiţând proiectul la Parlament pentru descoperirea abruptă a faptului că femeile au, în România, "o situaţie mult mai grea" decât bărbaţii şi, de aici, nevoia ca ele să muncească mai puţini ani. Preşedintele a descoperit chiar şi incoerenţe în lege: balerinele ies la pensie mai repede decât balerinii. La fel, în cazul militarilor. Cu un singur articol de lege, Băsescu a încercat să regleze raportul de forţe între sexe în societatea românească.

Tupeul l-a salvat din nou pe Traian Băsescu. A scăpat temporar de suspendare, a blurat scandalul "Roberta", a fost aplaudat de Opoziţia pe care a călcat-o în picioare şi a recăpătat simpatia femeilor disperate că vor ieşi la pensie la aceeaşi vârstă cu bărbaţii care n-au născut şi crescut copii, n-au ţinut zilnic casa curată şi care au, în general, o viaţă mai uşoară. (.....)

În prestaţia sa artistică, preşedintele - balerin s-a bazat pe memoria scurtă a celor care îl privesc. Cu peste două săptămâni în urmă, în discursul din Parlament, apăra Legea pensiilor cerând fix egalizarea vârstei de pensionare la 65 de ani, culmea! "având în vedere tendinţele demografice îngrijorătoare, din România şi nu numai, inclusiv în Uniunea Europeană". Interpretând schimbarea de discurs a preşedintelui, în 17 zile situaţia demorafică a devenit la noi înfricoşătoare, în timp în UE a rămas staţionar-îngrijorătoare.

Nu are niciun rost să mai mergem înapoi în timp, în septembrie 2009, când Comisia prezidenţială pentru analiza riscurilor demografice recomanda nu numai egalizarea vârstei de pensionare, dar şi creşterea ei nu la 65, ci la 70. Cu siguranţă că atunci femeile din România n-o duceau greu şi nu "făceau o muncă dublă", adică serviciu şi casă. Şi, în mod cert, peste noi s-a abătut în ultimul an, fără să ştim, o mare năpastă demografică.

Continuarea, in Gandul.info , Băsescu, balerinul tupeist


Presedintele, rusinea Romaniei, si-a motivat decizia de a retrimite Legea pensiilor in Parlament, argumentand cu, zice-se, o dispozitie din cuprinsul respectivei legi, care ar reglementa, dupa Base citire, varste diferite de pensionare pentru militarii barbati si militarii femei.
Continuarea analizei in: Plano10's Blog

Cititi si aici, chiar se merita: Reactii dupa decizia lui Basescu de a nu promulga Legea pensiilor – Traian Băsescu, de ce ţi-e frică, nu scapi!


Posted by Theodora pe octombrie 7, 2010

_____________________


Nici in filmele cu prosti, nu vezi asemenea solutii!
D-l Presedinte Basescu, da lectii de tot felul, tuturor!
Partea proasta a lucrurilor este ca noi ... ramanem tot asa!
Ma gandesc totusi, ca ducand o munca de lamurire, de la om la om,
vom reusi in final sa convingem, sa constientizam "Stupid peoples", despre singura si reala sansa de a inlatura acesti cameleoni politici: votul democratic, alegerile anticipate! Eu am riscat un punct de vedere! Voi, cititorii acestor randuri, cum comentati? Ce credeti?
Admin, V.Burcu
Decizia președintelui de a retrimite legea pensiilor Parlamentului a generat, imediat, o serie de speculații potrivit căreia textul acesteia ar putea fi modificat și în alte puncte decît cel criticat de președinte și chiar ar putea fi trîntit cu totul, la vot, în cazul unei mai slabe mobilizări a puterii. ”Este bine că a decis să retrimită Legea pensiilor în Parlament. Este o lege incorectă. Trebuie să modificăm valoarea punctului de pensie şi vârsta de pensionare”, transmite Dan Voiculescu, spre exemplu, într-un comunicat. Eroare.


În realitate, legea pensiilor, conform regulamentelor parlamentare, odată retrimisă de președinte în legislativ, va fi dezbătută în comisia de resort, adică cea de Muncă, strict în legătură cu aspectul sesizat de președinte ca fiind nepotrivit, în cazul de față vîrsta de pensionare a femeilor; aceasta va întocmi un raport în care va face propuneri cu privire la obiecţiile formulate în cererea de reexaminare. Raportul comisiei împreună cu cererea de reexaminare se supun dezbaterii Camerei Deputaţilor după regulile procedurii legislative.

În cazul în care este necesară o mediere, aceasta se va realiza conform prevederilor regulamentare, iar raportul comisiei de mediere va fi înscris pe ordinea de zi a Camerei.

Raportul comisiei de mediere se dezbate în fiecare Cameră. Se supun la vot, potrivit procedurii de dezbatere pe articole a legii, numai soluţiile propuse de comisia de mediere care sunt diferite de cele adoptate iniţial de Cameră. În toate cazurile raportul comisiei de mediere se aprobă cu majoritatea de voturi necesară pentru adoptarea legii în forma finală. Rapoartele comisiilor de mediere se aprobă în şedinţele consacrate votului final asupra proiectelor de lege.

Asupra legii, după modificare sau în absența acesteia – pentru că Parlamentul poate respinge cererea președintelui – nu se mai dă un vot final de ansamblu. În concluzie, legea pensiilor rămîne, pe fond, exact în forma deja adoptată, cu tot cu frauda invocată de opoziție, cu excepția vîrstei de pensionare a femeilor. (B.T.I.)

Articol bine-venit, precizari pertinente!
Preluat din Inpolitics.ro
Admin, V.Burcu

44 de comentarii:

  1. Din pacate aici s-a ajuns dupa 20 de ani de "furăciuni" din partea tuturor partidelor politice, precum şi de lipsa de implicare a "societăţii civile". Nu trebuie să se uite că adevăratul "motor" al prosperităţii unui popor îl constituie dezvoltarea sa economică. Ori la noi ce s-a mai dezvoltat? Nimic! Această stare de fapt, cumulată cu o degradare morală rapidă a societăţii româneşti ne-a condus acolo unde mai devreme sau mai târziu am fi ajuns, adică pe fundul prăpastiei. Cât despre beţivul naţiunii...el este un exemplu tipic al modului cum a involuat societatea românească...Informator, bişniţar, hoţ, scandalagiu, şmecher...şi-aş mai putea continua. Acesta este "modelul" în care se regăsesc majoritatea românilor care l-au votat. Poate ne merităm cu adevărat soarta...
    În altă ordine de idei: "Doamne-ajută" pentru că suntem la început de drum pe acest blogg, să fim sănătoşi cu toţii şi să sperăm că mai putem schimba în bine ceva...
    Multe salutări tuturor!
    P.S. Nu mi-o luaţi în nume de rău dar mă bucur că postez primul comentariu pe noul blogg.

    RăspundețiȘtergere
  2. @PKM, apropo de acest Blog! Eu, noi, nu suntem o grupare separatista, o dizidenta a SCMD! Nu avem nimic, de impartit cu nimeni! Nu propovaduim dezbinarea, dezinformarea sau manipularea! Pur si simplu, suntem cu totii pe aceeasi parte a baricadei, dar avem unele optiuni, puncte de vedere diferite! De aceea, acest Bolg va continua sa existe, pentru ca OFERA libertate in exprimare - fara a uzita de injuraturi/trivialitati -, ofera posibilitatea fiecaruia sa aiba OPINIA lui, fara a se simti nimeni OFENSAT, etc.etc.etc. In esenta, astia suntem, asta vrem! Iar voi, cititorii mei, sunteti mult prea inteligenti, ca sa fiu eu nevoit acum a va tine cursuri, ca sa priceapa altii! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc ca ati amintit si de articolul scris de mine.
    Poate ne intalnim pe 25 octombrie la OPERATIUNEA "VALERIU CARP".
    Eu voi participa alaturi de un prieten al blogului meu domnul ALM.
    Cu respect
    Theodora Marinescu

    RăspundețiȘtergere
  4. Punct ochit, punct lovit!?! Boicotarea acestui Blog, e pe cale de a-si atinge tinta! ... @theodora0303 , multumesc pentru comentariul tau! PKM, ai ramas singur! Tu si eu! Ultimii mohicani! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu domnule comisar şef Burcu! N-am rămas numai noi doi aici! AM RAMAS cu TOTII! Am ramas toti cei care considera ca ceea ce discutam este necesar pentru bunul mers al acestui Sindicat! Stai linistit...azi este vineri, maine sâmbata si poimaine dumineca. Lumea isi face "zaibarelul" isi pune sub atenta supraveghere a "sefului de sex frumos" gogonelele la putină si-si finalizează borcanele cu zacusca si gogosari murati...Sa nu tragem concluzii ...Si apropos, pe subiectul postat ieri exista si o propunere, ultima postată, la care subscriu!
    PS. Imi cer scuze unui prieten comun de pe acest blogg pentru "inconsecventa" declaratiilor mele, dar daca interesul general o impune...mea culpa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Apropos de PKM...mitraliera de companie asigura retragerea celorlati pâna la ultimul cartuş şi până la ultimul om. Este o datorie de onoare pe care poate mulţi n-o vor înţelege niciodată..."Şi-atunci i-am condamnat pe toţi la moarte"..........
    Onoarea este ceva sfânt, ceva la fel de sfânt ca atunci când ai pronunţa cuvantul" Dumnezeu".
    Din păcate mulţi, poate prea mulţi se joacă cu ONOAREA!

    RăspundețiȘtergere
  7. @PKM... esti un OM de onoare, de caracter si un valoros coechiper, inclusiv comentator! Rog pe carcotasi, sa-ti citeasca cel putin ultimele 10 comentarii! Opimismul tau insa ... este doar ... optimismul necesar omului sanatos! Referitor la acest Blog ... eu am rezerve! Personal, nu este o mare pierdere! Am proiecte de suflet, care asteapta de multa vreme ... sa le vina timpul! Au fost abandonate, deoarece am crezut ca trebuie si pot fi util SCMD! Nu a fost sa fie asa, nu a fost cum credeam eu si cativa sufletisti, cu care am realizat acest Blog! Asta e!Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  8. Magister, nu renunţam...mergem pana la capat indifernet daca stim unde este sau dacă vedem acest capat! Pana la capat! IDEIA conteaza! Daca o ucidem prin ignoranţa şi pasivitatea noastră atunci cu adevărat ne merităm soarta. Asa am fost noi ca popor din pacate, acesta este ADN-ul nostru...
    Nah, sa-i vedem acum pe toti cei care au comentat pe acest blog...Vin in cele 2 echipe de fotbal, sau nu vin? Că până acum cateva zile cei anonimi erau chibiţi! Să mai asteptăm nitel pana...pana rapund cu totii la apel...Sunt sub papuc (ştim cu toţii al cui). Eu totusi cred in noi...Nu doresc sa te "flatarisesc" prea tare dar, dacă nu era acest blogg, vorba dl.col.Neacşu unde ne mai descărcam si noi "off-urile"?

    RăspundețiȘtergere
  9. Un PS "uitat"...
    Draga domnule com.sef Burcu acum esti o persoana publica la fel ca multi alti "grei" care publica pe acest blogg, asa ca..."inainte"! Inapoi daca privim ne vom revedea trecutul si lucrul asta ne-ar putea fi fatal tuturor...Vorba aia: "Ce-am fost si ce-am ajuns"!

    RăspundețiȘtergere
  10. roarmy a scris:
    8 Octombrie 2010 la 9:26 pm

    Pedelicius, poate ca Schwart are dreptate….. Ai stat sa reflectezi putin?
    Un lt.col in activitate are solda cu norma de hrana cu tot plus indemnizatie de comanda ,undeva la 2500 de lei in momentul de fata; fara comanda,undeva la 2300. Un pensionar militar iesit cu ordonanta, cu gradul de lt.col are pensie de 2900 de lei. Dupa mintea ta, este o situatie normala?

    Dar pe voi am uitat ca nu va intereseaza armata in general ci doar banutul din buzunar. Singurul vostru subiect este sistarea reducerii pensiilor, necontand nimic altceva. Vorbele legate de umilirea armatei, onoare militara, statut de cadru militar sunt doar vorbe populiste. In cap nu aveti decat sa nu va fie reduse pensiile.
    Apropo, mie personal imi creste pensia cu 123 RON…..

    RăspundețiȘtergere
  11. T_REX spune:
    octombrie 8, 2010 la 2:54 pm

    !PS. chiar o sa va vedem cu vuvuzelele in gura de 25 oct.? daca da lui M. sa-i faci rost de una rosie sa se asorteze cu nasul lui dupa o portie de ..zacusca de prune. eu cred ca am sa-mi iau liber si am sa fug in RFG(__GORJULUI) sa nu ma intrebe cineva:nenea aia-i armata?

    RăspundețiȘtergere
  12. Cezare
    Uiti doua lucrurii importante .
    1.Militarilor activi le-a fost micsorata solda cu 25% , le-au fost luate sporurile , banii de chirie . Din cauza asta , acuma , salariul unui activ este mai mic decat unele pensii '
    2.Nu rezervistii sunt de vina pentru situatia in care se gaseste armata acuma , ei doar se lupta pentru mentinerea statutului cadrelor militare .
    3. Nu am vazut totusi nici un activ care sa se ridice sa isi ceara drepturile , tot rezervistii o fac si pentru activi .
    4. Nu vad ce e rau in a ne apara drepturile ?
    5. NU ARATA CU DEGETUL INSPRE CEI CE VOR SA ISI APARE DREPTURILE TOCMAI DUMNEATA CARE NU STII ALTCEVA DECAT 119 INDIFERENT DE ID-UL SUB CARE APARI . CUM E SA TE CITEZI SINGUR ?
    Ma opresc aici . Dar scuza-ma devii atat de previzibil si absurd incat chiar ma mir de ce mai incerc sa iti spun unde gresesti . Se pare ca e inutil .
    PKM . Stiam eu ca nu ai tu inima aia !
    WB!

    RăspundețiȘtergere
  13. @NEACSU :Faceti vre-o confuzie intre ROARMY si CEZAR?Ma onoreaza dar nu se poate .ROARMY este un blogher arhicunoscut.CU T_REX se mai poate discuta.Am remarcat cat de prompt ati sarit, parca v-ar fi piscat o vipera-Mamba Neagra. Asta e ,,interesul poarta fesul""zice o vorba veche.Mai departe era foarte corect sa incercati sa-l combateti pe ROARMY ,nu pe CEZAR. din pacate si unul si altul au perfecta dreptate,iar analiza dvs. cu puncte si subpuncte, care s-a vroit chiar stiintifica,NU ARE NICI_O VALOARE.denota un mercantilism iesit din comun.pentru mine nu e nimic nou sub soare,dar uite ca incet dar sigur adevarul adevarat,nu a lui Neacsu si altii ca el iese la iveala.Mi-ar fi placut,macar in ultimul ceas si tinand cont ca totusi, fiecare in parte si toti impreuna am reprezentat si poate mai reprezentam ceva ,SA VAD O POZITIE CORECTA<NU DOMINATA DE FURIA EXACERBATA A PROPTIILOR INTERESE SI ATAT.NU A FOST SA FIE< IAR EU RAMAN CU UN GUST TOT MAI AMAR

    RăspundețiȘtergere
  14. Bună dimineaţa tuturor!
    Cezare, pe exemplul postat de tine, cel cu 25 mil. am făcut un calcul „brut” folosind regula de „3 simpla”, precum şi ceea ce spunea dl.col.Neacşu-reducerea de 25%. A rezultat „că cel în cauză” primea înainte de reducere suma de 33,(3) mil. lei (vechi). O fi mult, o fi puţin nu pot pronunţa, dar sunt convins că există totuşi o corelare între venitul „ca activ” şi pensie. În altă ordine de idei, dacă după L119 celui în cauză i se măreşte pensia cu 123RON... „bravo lui” însă cred că se bucură cam devreme...Efectele L119 ar intra în vigoare de la 01.01.2011 atunci când va opera deja noua lege a pensiilor în care nu se mai regasesc grupele de muncă şi multe, multe altele...Aşa că nu există scăpare pentru nimeni din păcate.
    Cu stimă.

    RăspundețiȘtergere
  15. TO BEE cont...Trebuie sa fac si o remarca la pers. dvs.Ati plecat din conducerea filialei,dar nu prea am inteles pe ce motiv. Sincer nici nu m-a interesat.acum am sa va spun parerea mea:pentru ca nu v-au pus sef atata tot.nu ati plecat pt. ca luptati si sustineati un alt punct de vedere diferit de Scmd sau fil. Craiova. Cum scmd avea un singur punct pe ag.-L164,doar atata ati avut si dvs. Daca ati fi sustinut si altceva radical deosebit in fav. tuturor poate ca era justificat sa fiti seful unui altfel de sindicat.Dar nici aici nu a fost sa fie,asa ca vorba militerului ,,pe loc repaus"

    RăspundețiȘtergere
  16. @PKM-cu tot respectul, ca ing. ar trebui sa fiti mai riguros in calcule,nu ca noi cei de pe la arme intrunite"".daca activilor le-a scazut cu 25%nu trebuia sa fie fericiti si pensionariila fel?sau noi -dvs luam in calcul numai cresterile ,iar scad. nu le observam//?ROARMY- si-a calculat cresterea conf.recalcularii dupa l119 si asa este. cei care vor iesi dupa 011 vor vedea ce au de facut

    RăspundețiȘtergere
  17. Cezare chiar am specificat că ceea ce am postat nu reprezintă un calcul riguros! Tocmai pt.că sunt ing. şi ştiu ce înseamnă rigurozitatea şi competenţa profesională nu mă pot substitui unui finanţist de meserie. Nu-mi place „să pescuiesc în ape tulburi” şi „nici să dau în bobi” aşa cum poate ai văzut c-a făcut doamna gl.Lupu „pe sticlă”, ea fiind finanţistă la bază. Ştiu, ne-ai mai spus-o, pe tine de doare faptul că ai ieşit (dacă eşti pensionar) pe legea aia veche dinainte de 2004. Dar cine este vinovat pt.asta? Nu cred că eu sau altul care suntem „out of service” după acel an. Da, moral, drept şi cinstit ar fi trebuit ca tuturor celor ieşiţi înainte de 2004 să li se actualizeze pensiile dar, ce vină avem noi ceilalţi. Uite, pentru că eşti îndreptăţit şi afectat pe bune de această situaţie iniţiază un demers legislativ în acest sens sau, sau găseşte tu o soluţie. Nu te opreşte nimeni...
    Cât priveşte ultima ta afirmaţie că cei care vor ieşi cu noua lege în 2011 „vor vedea ce au de făcut” nu crezi că te încadrezi cumva printre cei care au mottou „să moară şi capra vecinului”? Scuză-mă dacă greşesc cumva...deh sunt şi eu un om ca şi tine...
    Cu stimă.

    RăspundețiȘtergere
  18. @PKM-Ce-ar mai fi de spus? E greu de uitat si iertat - cred ca nici nu trebuie-ca de fapt cei care ni-au tras-o, au fost ai nostrii distinsi colegi si sefi,care probabil aveau norma cati sa scoata pe luna din sistem,in speranta ca vor ramane ei si gastile formate cat mai mult si mai bine.nu mai conta (NU AM FACUT GAURA IN CER NICI UNUL)ca ai fost devotat,ca in aproape30ani de activ.ai avut doar 2-3 calif. de b.celelalteFB. etc. etc. conta doar daca erai manjit cu ceva ca sa poti la o adica sa fi apucat,erai pres in fata cui trebuia etc.L164 a fost tinuta in sertar la secret,pt. a scoate cati mai multi si apoi pac cu ea ca ieseam noi si ai nostrii. Mi-ar fi placut si mie ca atunci cand nu am mai putut si am luat hartia si am facut raportul sa ma cheme un sef careva si sa zica ,,ba boule mai stai 2(DOUA LUNI) si sa-mi rupa raportul. acum i-asi multumi. dar nu a fost cazul-ramaneau doar ei pentru armata NATO.acum unii dintre acestia probabil tipa ca nu le place contributivitatea!!asta-i un aspect mai sunt si altele la fel de jegoase dar nu are sens..acum exista l119 care sub o forma sau alta pune pe fiecare in banca lui. cu respect,sambata si dumineca placuta!

    RăspundețiȘtergere
  19. @Cezar
    Mulţumesc, la fel şi ţie!

    RăspundețiȘtergere
  20. contin...in ceea cepriveste invitatia de a face eu un proiect legislativ ,trecand peste tonul de bataie de joc va pot spune ca nu am stat si din 2002 tot am facut la memorii pt. repararea L-- Ultima rep. ar fi l-90/2007. daca ati sesizat un coleg de-al nostru a scris ca tocmai a primit12% plus ceva retroactiv din 2007. si nu stia de unde i se trage.in tonul dvs. am sa inchei spunandu-va ca daca nu va place L119 faceti ce m-ati sfatuit pe mine. in vreo 10 ani poate aveti si dvs. succes

    RăspundețiȘtergere
  21. @NIKK-poate ca nu!! poate ca aveam puterea si decenta sa zic: bai am umflat pana acum.gata de acum sa fie dreptate!!POATE !! SAU POATE ca nu mai scriam pe bloguri incercand sa ma dau patriotul neamului,revolutionarul de frunte ,corectul intre corecti! ASTA garantat. SALUTARE

    RăspundețiȘtergere
  22. Cezare , eu m-am cam saturat sa irti tot spun ca sunt de acord ca exista o mare nedreptate in ceea ce priveste diferentele de pensii intre cei ce au iesit dupa 2001 si cei dinainte . M-am saturat sa te tot fac sa intelegi ca eu nu doresc ca aceste diferente sa persiste . Daca ma lupt pentru nemodificarea legii 164 este pentru ca cea care ii ia locul este neconstitutionala . DACA AM FI UNITI SI AM VEDEA PUTIN MAI MULT DE VARFUL NASULUI , AM REALIZA CA PRIMUL PAS AR FI MENTINEREA pensiilor oocupationale (asa cu prevede legea 164) apoi dupa ce reuseam sa o pastram , modificarea ei in ceea ce-i priveste pe cei iesiti dinainte si egalizarea pensiilor tuturor militarilor la cotele de sus , nu la cele de jos , asa cum spun legile europene. Si aceasta lupta am fi dus-o impreuna si am fi reusit . Cum insa pe dumneata te intereseaza doar pedepsirea celor ce au iesit dupa 2001 la pensie , ramai si bucura-te in continuare de disparitia L164. DACA SI DE ACUMA VEI AVEA ACEEASI ATITUDINE , MA VOI ABTINE DE LA ORICE COMENTARII LEGATE DE PERSOANA DUMITALE . NU VREAU SA IMI FAC NERVI SAU DUSMANI DE POMANA .

    RăspundețiȘtergere
  23. Cezar,
    Vizavi de atacul la Burcu, cu demisia , este o magarie din partea dumitale . Ai cumva dovezi ca a demisionat din functia de presedinte pentru ca voia alta functie ? Iti dai seama ca spunand asta ii pui onoarea in joc ? Ii pui cuvantul la indoiala ! Daca am fi trait in alte vremuri, te-ai fi ales cu un duel . Dar dumneata , profitand de faptiul ca nu te poate urechea si nu iti poate adminitra o corectie pentru jignire, continui sa versi venit . Revin asupra deciziei si nu mai astept nimic de la dumneata . Esti o persoana care nu merita bagata in seama . Ma abtin de la orice alte comentarii . Sa traiesti cum vrei si sa ai tot ceea ce doresti altora .
    PS stiam ca articolul era de la Roarmy, dar tu il adusesei aici . Nu e prima oara cand vii cu batul prin gard aducand aici subiecte de cearta . Atata poti atata faci .
    Sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  24. @ADMIN-NU am idee de ce dar Neacsu e agitat tare rau,daca nici macar un articol care-i este destinat nu-l intelege.Eu m-am referit doar la persoana lui.(DOAR EL A PLECAT DIN CONDUC> FILIALEI CRAIOVA _NU??)Sper ca nu ati inteles si dvs. TOT PE DOS!!CU RESPECT @NEACSU-si eu iti spun ca m-am saturat sa-ti ascult predicile tale demagogice si cu izul de mare inteligent si atoatestiutor(DE FAPT NU SUNT SINGURUL). la fel ca si pentru multi altii(A se vedea blogul personal si nu numai)iti transmit ca fac abstractie de pers. dumitale si nu meriti sa fi bagat in seama.

    RăspundețiȘtergere
  25. Am onoarea sa va salut!
    Pentru dl. Cezar:
    Din toate judetele prin care sint imprastiati fosti colegi nu stiu sa fi primit cineva situatia veniturilor. Daca dvs. cunoasteti o asemenea situatie indicati - ne Centrul Militar care a reusit acest lucru.. Este putin probabil ca cineva sa - si fi notat de-a lungul anilor, in fiecare luna, toate elemente soldei, toate primele, toate sporurile. A nu se uita ca pe timpul cursurilor. al concediilor de odihna si medicale nu se acordau sporurile pentru conditii grele si vatamatoare, diminuarea celui de - al 13 - lea salariu proportional cu durata activitatii desfasurata in U, ca gradatiile pina in 1990 se plateau cu data de 1 ianuarie a anului urmator si multe altele. Eu doar solda din primul an o mai tin minte - 3150 lei (cu spor de dispozitiv 16% inclus, fara M50). Rezulta pentru acel an 1,21060 puncte. Adaug 0,60530 gr. I. Rezultat: 1,81590 puncte. Avind in vedere ca pentru o cariera normala in 3 ani nu se produceau schimbari semnificative ale soldei (avansari in grad, in functie, gradatii..) aceeasi solda o raportam la un salariu mediu brut din ce in ce mai mare. In plus, nu vor exista doua pensii identice nici pentru cei care au avut acelasi parcurs in cariera. O singura premiera de 250 lei la nivelul anului 1980 duce la o diferenta de 0,09607 puncte la punctajul standard din luna respectiva. Ce rezulta socotiti singur.
    Si mai avem un punct de referinta: putem sa calculam destul de precis precis solda lunii august 1999 (L 138/1999).
    P.S.
    Daca dvs. comandantul nu v - a spus sa ramineti inca doua luni, pe mine m - a convins sa ramin. Rezultatul? Dumnealui a iesit dupa 2 - 3 saptamini, iar eu am scazut de la 3,25 la 2,70. Bun sfat, nu - i asa?
    Cu stima pentru toti cei care au avut rabdarea sa citeasca!

    RăspundețiȘtergere
  26. @ANONIM- dupa cate stiu , pe cuponul de pensie au notat ca dupa jumatatea lui nov. ne vor chema la cmz sa ne prezinte fisele de venituri.2. Cred ca-i o mare dif. intre situatia prezentata de mine si ce-a a dvs.pe noi ne-au impins si nu ne-au informat ca este iminent aparitia unei noi legi mai convenabile. Dvs. se pare ca ati jucat numai dupa L164. cu stima

    RăspundețiȘtergere
  27. Am avut o ,,intelegere" cu Romania.Mi-am facut treaba!Si vine Muci cel Mic sa-mi spuna ca-s ,,nesimtit" ?! Daca ar fi si numai atit,intr-o societate normala,s-ar fi facut valuri mai mari decit aici(in tara).Dar Portocala Voda calare pe Muci cel Mic a creat haos ;doctorii sunt spertari, profesorii scot timpiti,functionarii sunt mult prea multi si nepriceputi,politistii sunt infractori,...
    Iar Cezar crede ca-i vorba doar de bani...

    RăspundețiȘtergere
  28. @PUIAC-ASA ESTE. E VORBA NUMAI DE BANI.RESTUL E NUMAI DEMAGOGIE IMPACHETATA CAT MAI FRUMOS.Daca doriti sa ma contraziceti,dati-mi un singur exemplu DE ATITUDINE luata inainte de a fi atacata L-164! Ar fi de dorit sa gasiti o personalitate"" din cei care se dau acum de mama focului de grija de tara ,armata ,respect fata de rezervisti etc.ASTEPT CU INTERES MAI ALES MEMBRII SCMD

    RăspundețiȘtergere
  29. Am umplut pamintul asta de morminte numai pentru bani ??
    Atunci am trait deja prea mult !Nu eu. TOTI !!

    RăspundețiȘtergere
  30. Puiac, aşa sunt unii..."trăiesc doar ca să mănănce"!

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  32. Dupa o viata doar de mincat, in urma-ti ramine numai...

    RăspundețiȘtergere
  33. CEZARE-hac, se pare ca astepti hac DEGEABA!am asteptat si eu da am terminat hac,hac-rezerva de lichide.asta-i treaba-Trotilatul

    RăspundețiȘtergere
  34. Mai sa fie,seamana cu seful mafiei personale a nustiu cui ! Da nu mai e stele la magazie ?
    Eh, lasa ba ca-i punem numa una, da" mai mare,ca-i viteazu" cel mai tare !
    ziarulscmd.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  35. D-le C6H2(NO2)3CH3-ATUL,repede la magazie dupa lichide,ca simtesc o dupaamiaza incinsa.Sa nu se-ntimple ca la asteptarea de ieri...

    RăspundețiȘtergere
  36. Hai baieti,incingeti firul!Muraturi?Adica n-ati terminat cu muraturile?Hai ,ca ne baga Boc unica...
    Asta n-ar fi problema,dar ne ia inmormintarea militara(sa le stea coliva-n git)

    RăspundețiȘtergere
  37. Phii!Nici macar zgomot de fond.Time out .Merg sa ,,reincarc",sa nu-o patesc ca simpaticul C6H2(NO2)3CH3-ATUL(2,4,6-trinitrotoluen +atul)

    RăspundețiȘtergere
  38. Apoi,Noooo! ... vorba ardeleanului! Ce-am avut şi ce-am pierdut! Sanatosi sa fim, ca belele curg garla! Cu sau fara noi! Nu-i treaba!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  39. Cum nu-i zgomot de fond, nu-s "pureci" pe ecran? Vă înşelaţi domnilor, vă înşelaţi! Zgomot de fond şi "pureci" pe ecranul TV există de la "marele" Big BANG...Mai aşteptaţi o ţâră...până orientăm şi potrivim antenele..

    RăspundețiȘtergere
  40. DOAMNE AJUTA, APARA SI PAZESTE !Belele nu!Autostrazi, nu!70% din turism cica se face cu avionul.Probabil restul s-o face cu vaporul.Cu cel prezidential...?!Vii.Vii peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  41. @all, multumesc pentru consecventa cu care nu va dati batuti! Atentie insa, la COMENTARIUL ANALIZA al "luptatorului" karadeniz, de acum cateva minute! Cititi aici, la aceasta postare, comentariul in cauza: Masoneria conduce Romania? Nu intreb eu primul, dar nu exista inca un raspuns lamuritor! Ma ia cu frig! A venit ... toamna! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  42. Cred ca trebuie sa incepem cu nesimtirea obraznica si necalifcata!
    ,,Ce vrei sa te faci?",,Politician!", ,,Fotbalist!" , ,,Fotomodel!"
    Cum vedem ,nimeni nu vrea tinichigiu sau ospatar. Nu pot fi 10.000 de masoni in Romania!
    Da,e o atmosfera rece,dar nu toamna-i de vina.

    RăspundețiȘtergere
  43. VUVUZEA,VUVUZEA -DE ziua ARMATEI PE SOSEA -in gura c-o VUVUZEA- HAC astia ori is prosti ori nu gandesc HAC.AM asteptat 3*24H. degeaba.nimic CEZARE nimic!!HAC<HAC-trotilatul

    RăspundețiȘtergere
  44. Hai noroc!(o vorba buna)sa mearga tuica de duda.Hic!Poate s- o-ntimpla ceva,careva s-o destepta ,sa nu mai sufle ...in ea,hic!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri