Google Translate

marți, 5 octombrie 2010

COMUNICAT SCMD catre Filialele sale! Conferinta de presa vineri, 22.10.2010.UPDATE: Cititi si dati mai departe!

05.10.2010
Catre Filialele SCMD
Informare privind sedinta Biroului Operativ al SCMD cu presedintii si secretarii filialelor SCMD din Capitala

- 04.10.2010 –
Toate manifestatiile federatiilor si confederatiilor sindicale, programate pe 07 si 09.10.2010, au fost amanate pentru ziua de 25.10.2010;

SCMD si-a desemnat conducatorul unic al manifestatiilor din 25.10.2010: Col. (r) Tudor Marian – presedintele Filialei Sector 6 Bucuresti, fost comandant al R. 30 Gd.;

Au fost stabilite filialele SCMD care vor participa la actiunile din Bucuresti: Ramnicu Sarat, Buzau, Constanta, Tulcea, Mangalia, Calarasi, Braila, Craiova, Pitesti, Slatina, Ramnicu Valcea, Ploiesti, Galati, Slobozia, Oltenita, Campulung Muscel, Giurgiu, Caracal, Campina, Urziceni, Targoviste, Fetesti si filialele din Municipiul Bucuresti;

Celelalte filiale ale SCMD vor manifesta pe plan local. Precizam insa ca orice filiala are dreptul de a delega reprezentanti pentru a veni la Bucuresti;

Pana la 10.10.2010, toate filialele trebuie sa trimita tabelele cu participantii la mitingul de la Bucuresti la Secretariatul Tehnic al SCMD;

Din ratiuni legate de costurile de deplasare, se limiteaza participarea filialelor din provincie la maxim doua autocare
(100 de participanti/filiala);
Fiecare manifestant va avea ca semn distinctiv vesta albastra cu insemnele SCMD, conform modelului deja consacrat. Fiecare filiala isi va confectiona propriile bannere si alte materiale publicitare pe plan local. Vestele se pot comanda pe plan local sau centralizat, prin secretariatul Tehnic al SCMD, prin comunicarea necesarului pana la 07.10.2010.
SCMD va organiza o conferinta de presa,
vineri, 22.10.2010. orele 10.30;

Alte precizari veti primi prin telefon sau curier.
Publicat de Sindicatul Militarilor

______________________

Ca buni crestini ortodocsi, transmitem pe aceasta cale condoleante presedintelui Traian Basescu, a carui mama a murit.


Elena Basescu, mama presedintelui Traian Basescu, a murit, luni, la Constanta, la varsta de 81 de ani, ea suferind de o boala grava.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Admin, V.Burcu - SCMD
___________________
UPDATE: De ce POLITICIENII romani se vor in administratia UE?___________________

Aţi observat că politicienii nostri se lupta ca nebunii să intre în administratia UE ?!


De ce?

Pensionarea la 50 de ani, cu 9000 de euro pe lună pentru funcţionarii din UE a fost aprobata! "

În acest an, 340 de functionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe lună. Da, ati citit corect!

Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale UE (Polonia, Malta, Europa de Est ...), funcţionarii din ţările membre (ca Belgia, Franţa, Germania ..) vor primi din partea Europei, aceasta oferta (= cadou pretios, putem spune de aur ) doar ca să se pensioneze.

De ce şi Cine plăteşte ? Tu si cu mine! Ei voteaza legi, fără control şi-si atribuie ,,parasute de aur" cu impozitele noastre.

Acestea trebuie să fie dezvăluite cu ajutorul acestui mesaj tuturor europenilor din jurul vostru

Tehnocraţii europeni beneficiaza de pensii de nababi....

Chiar şi parlamentarii, care cu toate acestea, beneficiaza de regimuri speciale, nu primesc o treime din ceea ce ating acesti domni ...

Adica,

Giovanni Buttarelli, care ocupa postul de Asistent Supervizor de protecţia datelor ", va primi numai dupa 1 an si 11 luni de serviciu (noiembrie 2010), o pensie de 1 515 € / luna. Echivalentul a ceea ce se ,,ofera" , în medie, unui angajat francez din sectorul privat, după o carieră completă (40 ani).

Colegul său, Peter Hustinx, si-a văzut contractul reinnoit cu inca 5 ani . Acesta va avea dreptul la aproape 9 000 € de pensie pe lună.

E simplu, nimeni nu s-a decis sa-i ia la intrebari, deci e firesc ca profita.

E ca şi cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec în alb.

Multi alte tehnocraţi se bucura de acest privilegiu:

1. Roger Grass, grefier al Curţii de Justiţie, va primi € 12 500 de pensie pe luna.
2. Pernilla Lindh, judecător la Tribunalul de Primă Instanţă, 12 900 € / luna.
3. Dámaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14 000 € / luna.

Listă de verificare, fa click pe adresa de mai jos:
http://www.kdo-mailing.com/redirect.asp?numlien=1276&numnews=1356&numabonne=62286
Pentru ei, este jack - pot-ul mult visat. Fiind in funcţie de la mijlocul anilor 1990, sunt sigur de a ,,avea o carieră completă" şi, prin urmare, a obţine maxim de 70% din ultimul salariul. Nu numai ca pensiile lor ,,sparg plafoanele de pensionare" dar pe deasupra pentru dansii e suficient de a lucra doar 15 ani şi jumătate(intr-o viata de om) pentru a valida o cariera completa, în timp ce tu, ca si mine, trebuie sa te omori la servici 40 de ani, în curând 41 ani si doresc sa o mai lungeasca nitelus.....

Confruntandu-se cu prăbuşirea sistemelor de pensii, tehnocraţii recomanda cariere mai lungi: de la 37,5 ani, 40 de ani, 41 ani (în 2012), 42 (2020), etc.

Dar pentru ei nu e nici o problemă, e suficient doar 15.5 ani ...

Iniţial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate si altor angajaţi.

Acum, ei sunt o armată care se bucura : judecători, magistraţi, grefieri, controlori, mediatori, etc.

Dar, mai nasol, în acest caz, este că acestia nu contribuie nici cu o centime de euro la super - pensiile lor.

Totul se plăteşte de catre contribuabili...

Noi, cotizam toata viata şi la cea mai mică întârziere de plată ni se reaminteşte, urmeaza amenzi, penalităţi de întârziere de plată, etc. ...fara nici o mila

Ei sunt scutiti de toate acestea .

Va puteti imagina? chiar şi judecătorii Curţii de Conturi, care, cu toate acestea, se presupune că "/ verifica dacă cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, ptr.scopul pentru care sunt destinate ... / "beneficiaza de acest sistemu şi nu plătesc nici o cotizatie.

In schimb nu uita ca trebuie sa joace rolul de ,, jandarmi " la Bruxelles" şi continuă să dea lecţii de ortodoxie bugetara, atunci când ei au ambele mâini pana dincolo de coate în oala cu gem?


La ora în care viitorul pensiilor noastre este serios compromisă de violenţa crizei economice şi brutalitatea şoc demografic, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastră, pensie de 12 500 - 14 000 € / lună după doar 15 de ani de carieră, fără măcar a contribui cu ceva ptr ea ...
Acest lucru este pura provocare!

Scopul acestor randuri este de a alerta toti cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene.

Împreună putem crea o maree.

Nu există nici o îndoială că tehnocraţii din Europa continuă să se bucure pe cheltuiala noastră şi fara griji sau frica, de astfel de pensii. Sa incercam sa punem piciorul in prag.

S-a efectuat un studiu precis şi documentat, si se demonstreaza prin "A + B" amploarea scandalului. Aceste studii au fost deja preluate de către mass-media.
http://www.lepoint.fr/actualites-economie/2009-05-19/revelations-les-retraites-en-or-des-hauts-fonctionnaires-europeens/916/0/344867
Difuzarea pe o scară largă în rândul tuturor celor27 de ţări ale UE, prin intermediul presei a e-mailurilor....poate se va ajunge la ceva, doar daca nu sunteti multumiti cu faramiturile care vi se ofera.
____________________
Cititi si dati mai departe!
Desi aceste PROBLEME sunt cunoscute de anul trecut,
Cu toate ca unii dintre noi abia acum le descopera:
Avem un motiv in plus sa fim mai multi, mai uniti!
O motivatie suficient de puternica, pentru o ATITUDINE
PUBLICA TRANSANTA! Jos cu mafia politica transfrontaliera!
Admin, V.Burcu

18 comentarii:

  1. Ups!Asta da bomba . Asa da . Seamana a organizare . Seamana a coordonare . Seamana a cooperare . Ma bucur ca sindicatele au ales sa demonstreze pe 25.Nu stiu cum vor reusi autoritatile sa faca fata celor doua evenimente si demonstratii si festivitati . Tare imi e teama ca vor trebui sa amane una din ele si .. festivitatile nu pot fi amanate . Dar .. cu Dumnezeu inainte .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicu suciu-In Ardeal circula o vorba (atunci cand un lucru e bine facut),"II BUNA TARA CU DOMNI". Deci ,comentariile si asazisele presiuni facute de colegii nostri au prins bine. ASA....DA! Asta inseamna organizare militara,pana la amanunt. Ne bucuram ca s-a reusit ca toata MANIFESTATIA IMPREUNA CU "POPORUL" SA AIBA LOC PE 25 octombrie. Atunci s-a eliberat pamantul sfant al PATRIEI .POATE SI DE DATA ASTA IL VOM ELIBERA! Cine stie?Acum ,intradevar ,este nevoie de o mobilizare generala. A-ti vazut .ca imediat s-a descoperit ca la CLUJ ,JUDECATOAREA ERA INCOMPATIBILA. Nenorocitii.DAR CEI DE LA CCR NU ERAU INCOMPATIBILI? Vai de mama noastra . TREBUIE SA LUPTAM URGENT SI CU APENDICELE JUSTITIEI ROMANESTI. Mai putem oare si cu astia?

    RăspundețiȘtergere
  3. Propun ca la sedinta comitetului director sa participe toti sefii de filiale care vor participa la Bucuresti la manifestatiile de pe 25.10 .

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum aflu si de stirea de la Cluj . Nu stiam . Dar nici nu ma mira .Daca e asa , e nu trist, este dezastru . Acuma se poate vedea ce greseala a facut SCMD cand si-a retras cererea . Au destupat sampania ca sa celebreze o inmormantare . Unde nu-i cap .. la ce'ti mai trebuiec picioarele ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc...la eventuale ironii ale unora,nu-mi prea vine sa-mi spun parererile.,totusi am satisfactia ca si eu am fost de partea celor ce au gandit sa ne unim si cu alte sindicate [02.10.2010 ora21.37].Este evident ca numai uniti vom invinge HYDRA si mai am un gand ascuns"sa le zdrobim fata"si la propriu,dar asta o va hotari doar bunul Dumnezeu coroborat cu "mania proletara".S-avem noroc sa invingem ca mult rau mi-au produs acesti emisari ai relelor,mincinosi si hoti,care se folosesc de puterea cu care i-am investit ca sa jefuiasca averea tarii si sa ne umileasca.ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !VOM INVINGE !!!tigri2

    RăspundețiȘtergere
  6. nu va bucurati prea tare-analizati situatia:la 25.10 va fi o sarbatoare si o..manifestatie care va trebui aprobata de autoritati. cum din motive de securitate ,autoritatile nu vor putea sa se descurce cu 2 ev. concomitent ghiciti pe care o sa-l amane?!!! trotilatul

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine mai oameni buni,camarazi ,oare acesti talhari fac chiar ce vor in tarisoara asta?Politistilor le-au bagat pumnul in gura cu tot felul de legi,legisoare,dar ei nu respecta nici o lege,in tara se comporta precum grofii,fac ce vor cu avutul national.,ne-au spulberat familiile ,au distrus milioane de destine ,ne-au deturnat visele si viata ,,dar cine sunt ei DUMNEZEI-apoi cu tot riscul HAIDETI FRATILOR SA PUNEM MANA PE BATA si sa ne respectam juramantul dat in fata drapelului [sfant]desfasurat i sa scapam tara de lichele.In scurt timp se vor adeveri spusele mele MULTIMEA ASTEAPTA UN SEMN DE LA NOI si se va NAPUSTI,ce a facut politia a fost un semn de imbarbatare si de clarificare a pozitiilor.Veniti cu totii sa le dam lovitura finala.!tigri2

    RăspundețiȘtergere
  8. Are dreptate tigri2,acesti vampiri care sug sangele si vlaga poporului roman trebuie CASAPITI si sa nu mai indrazneasca vreodata ,cineva,fie el politihot,sau cum s-o denumi sa pecetluiasca in rau viitorul acestui neam.DESTEAPTA-TE ROMANE DIN SOMNUL...".

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai dragi talharasi,va burzuluiti degeaba ,nu vedeti ca nu sare nimeni,nici macar cu o vorba ,d-apoi cu fapta,daca era ceva de sparlit sau de mistocarit sareau cu totii dar asa ?Doar NOI SUNTEM ROMANI !un iobag

    RăspundețiȘtergere
  10. Fara pari, fara pietre , fara pumni in gura . E suficient sa fim toti. Trotilatule , am mai auzit asta la cineva . E posibil sa aveti dreptate . Dar nu-i nimic, o facem pe 26 . sau pe 24 .

    RăspundețiȘtergere
  11. In timp ce noi de pregatim pentru 25 , se pregateste si Oprisor . A iesit la "cumparaturi " Ce credeti ca vrea sa cumpere Oprea ? Hai , indrazniti...Nu ati ghicit . Oprea cumpara tacerea armatei . TOCMAI A SEMNAT UN ORDIN CARE MARESTE TOATE FUNCTIILE MILITARILOR CU O TREAPTA . De ce oareeeeeeeeeeeeeeeeeee?

    RăspundețiȘtergere
  12. Interesant,daca d-nii,Neacsu,Micutzul,tigri2,PKM,Cezar,Nicu si inca vreo doi[Trotilatuletc]tac,ceilalti sunt ca si inexistentiDormiti fratilor ca FNI lucreaa si o sa ramaneti iar cu buza umflata.Cata INDIFE/[CE?]-NESIMTIRE.1kkkkkkttttMaaaaaaaaarrrreeeeeeeeeee.

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnilor va spun sincer ca doresc sa scriu foarte multe dar saptamana aceasta chiar nu pot.... SUNT DEOSEBIT DE CURIOS DE POZITIA MILITARILOR ACTIVI IN LEGATURA CU CEEA CE SE INTAMPLA IN ACEASTA TARA. EU CRED CA ARMATA ESTE OBLIGATA SA RESPECTE CU STRICTETE PREVEDERILE CONSTITUTIEI ROMANIEI. GENERALII ACTUALI SI ACTIVI NU TREBUIE DECAT SA DEMONSTREZE CA MERITA GRADUL.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cam multi anonimi care seamana cu Inchizitorul Neascu.Fiti oameni seriosi,daca va conduceti dupa planul de bataie-luam bataie.
    Unii chiar au scapat de...

    RăspundețiȘtergere
  15. Marele conducator de ostire, generalul cu patru stele Oprea a dat azi proba consideratiei lui pentru cei pe care ii comanda, nu a participat la ceremonia de primire a militarilor cazuti la datorie in teatrele de operatii sositi azi in Bucuresti pentru ca trebuia sa se bata pentru ciolan in parlament.Domnilor generali activi dovediti ca aveti demnitate si luati atitudine!DAPIX

    RăspundețiȘtergere
  16. Au trecut 24 de ore de la comunicatul CD si nici un sindicat federatie sau confederatie sindicala nu a confirmat stirea . SPER DIN TOATA INIMA SA NU FIE INTOXICARE . Asta ar pune capac . Nu ar fi prea greu sa spui dupa aia .. "nu e vina mea ca s-au razgandit"
    Nu va jucati cu sperantele oamenilor domnilor !

    RăspundețiȘtergere
  17. Am onoarea sa va salut!
    Noi sintem "specialii" si "nesimtitii"?!! Propun ca europarlamentarii PDL sa le impuna L 119/2010 si sa le aplice "principiul contributivitatii". Daca vor fi probleme la vot sa ceara consultatii de la Roberta Anastase!
    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  18. DOMNULE DOGARU, DACA NU VA SUPARATI, CARE SUNT SINDICATELE CARE VOR FI ALATURI DE NOI PE 25 CA NU AM FOST ATENT .

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri