Google Translate

joi, 7 octombrie 2010

SCMD MEHEDINTI - Blog online -

Lovitura de gratie data PSD de catre pesedisti! Splendid!
Autor,
As vrea sa fiu foarte clar: NU MA BUCUR!
Dar nici nu ma intristez. Deloc!

Am intrat in PSD raspunzand chemarii lui Cozmanca si crezand efectiv ca pot da o mana de ajutor, mai ales ca eu, ca artist, sunt, vreau nu vreau un om de stanga. Am descoperit destul de repede ca filiala Botosani era orice numai de stanga nu, ca multi dintre ei (nu toti, este adevarat)aveau afaceri banoase cu statul, ca nu se jenau de ele, ca aveau un dispret suveran chiar fata de oamenii de la care solicitau votul, ca nu admiteau ca pot fi urniti de pe fotoliile lor si multe, multe altele. Am incercat sa lupt, am reusit de cateva ori si am sfarsit prin a realiza ca nimic nu mai este de facut in pofida arogantei afisate de Nastase si Geoana. Am fost nevoit sa parasesc acest partid si am continuat, in felul meu, sa lupt cu mizeria care cangrena din interior o formatiune care a avut si a ratat nenumarate sanse de a se reabilita in ochii oamenilor si de a porni pe un drum nou, chestiune relativ usoara, imi ziceam, din moment ce erorile erau cunoscute fiind atat de uriase, atat de evidente pentru toata lumea, inclusiv pentru membrii acestui partid.

Astazi insa CCR a cantat prohodul pentru PSD. O astfel de lovitura, data de chiar un fost membru marcant al PSD nu putea fi mai bine orchestrata nici chiar de Basescu insusi intr-un moment de gratie, de liniste, de luciditate maxima. NIMENI nu putea lovi PSD ul mai bine decat l-a lovit acest om (Predescu)pus la CCR de catre PSD la insistentele fara echivoc ale dlui Ion Iliescu.

PSD a dezvoltat o strategie de “echipa” – asa le placea tuturor sa vorbeasca, sa clameze, sa rosteasca gudurandu-se fata de sefi si fata de propria lor presupusa inteligenta politica. Cuvantul cu pricina este insa tradus in mod precis prin “gasca, clan, familie, mafie,etc” si in numele acestei semantici reale s-a actionat continuu cu consecventa si pe fata.

Cum a functionat PSD sub Nastase? Echipa! Echipa lui!

Cum a functionat PSD sub Geoana? Echipa! Echipa lui!

Cum functioneaza PSD sub Ponta? Echipa! Echipa (familia) lui!

Unde sunt plasati oamenii PSD?

Cine sunt oamenii PSD astfel plasati?

Cum actioneaza ei acolo unde sunt plasati?

Mai am sute de intrebari, dar nu mai conteaza.

PSD reclama la CCR Legea Pensiilor iar omul care inclina balanta este pesedistul numit acolo.

Cine sunt oamenii PSD numiti la CCR?

Ce trecut au avut ei?

Ce varsta au ei?

Ce autoritate profesionala au avut si mai au ei?

Poate fi cuantificata dimensiunea loviturii data de Predescu propriului sau partid?

Eu cred ca este devastatoare.

PSD pierde in acest moment nu numai pensionarii ci si familiile acestora. Realizati cat din bazinul electoral PSD a fost spulberat intr-o singura clipa? INCREDIBIL!

Am intrebat pe unii si pe altii de la PSD cum a fost posibil. Raspunsul a fost de-a dreptul socant: era beat, s-a senilizat brusc, sau a fost santajat! Spendid, aproape perfect. Ce cauta acolo un om care face din betie o forma de existenta, care a devenit instantaneu senil sau care este santajabil? Are vreun raspuns PSD, poate spune ceva cel sau cei care l-au sustinut pentru a ajunge acolo?

Pensionari din Romania, daca mai exista vreun dubiu ca PSD este inteles cu actuala guvernare, apoi acesta s-a spulberat printr-un singur vot dat de un om al PSD!

TERIBILA, MORTALA LOVITURA!

Marturisesc ca am votat Geoana la prezidentiale pentru ca am crezut in teoria “raului cel mai mic”. As vota in continuare PSD cu riscul ca dau in dambla numai ca dupa acest vot PSD dispare de pe scena politica romaneasca si sansele de a scapa de aceasta guvernare in urmatorii ani dispar aproape cu desavarsire cata vreme acest popor nu mai crede in valorile liberale, in proprietate, in munca, in concurenta, in demnitate.

Marturisesc ca am criticat PSD cat am putut cu speranta ca se va petrece totusi ceva, ca niste oameni se vor trezi, ca vor realiza ce importanta este existenta unui partid de stanga.

Nu are rost sa ne mai pierdem vremea cu astfel de prostii: un om, un singur om, beat, senil sau santajabil, cu siguranta un PESEDIST a distrus, cu votul sau, orice speranta, de altfel desarta, care se mai putea pune in acest partid.

Disparand de pe scena politica, pentru ca este sigur ca asa se va intampla, PSD lasa locul liberalilor si, oricat de multi ar stramba din nas, PRMului, singurul partid impotriva caruia s-au indreptat doar criticile la adresa tipului de discurs al presedintelui sau.

PD-L a furat!

PSD, prin omul sau, a legalizat furtul!

Nimic mai clar, nimic mai definitiv!

Marturisesc ca, oricat de mult cred in nevoia de eradicare a actualei formule a PSD ului, NU MA BUCUR!

Exista oare in PSD vreun om, un singur om care este in mod sincer ingrijorat? Ar mai fi o sansa, macar pentru urmatoarea suta de ani!

Mister Predescu, esti mai tare decat toti, decat Iliescu, Nastase, Geoana, Ponta, Basescu, Berlusconi, decat toti, absolut TOTI! Esti mare de tot, asa ca poti sa porti cu distinctia recunoscuta de altminteri palaria care iti sta atat de bine, atat de definitiv pe cap!

Bravos, natiune, halal sa-ti fie!
___________________
Va multumim!
Recomand tuturor, site-ul actorului Mihai Malaimare
Admin, V.Burcu

P.S. Ecce ... individus!
_______________________
UPDATE 2
D-le Lt. col. (r) Rinciog Dumitru
Publicarea la rubrica COMENTARII a celor 3 e-mail-uri din care doua va apartin, imi intareste convingerea ca LUCRATURA a fost premeditata, dar PROST gandita! E clar ca ati dorit si obtinut DOAR inlaturarea mea! Va fi mai bine? Va castiga SCMD mai mult? Daca DA, LUCRATURA a fost un SUCCES remarcabil, iar eu imi cer scuze!
UPDATE 1
La aceasta adresa,( http://sindicatulcmd.blogspot.com/ ),
in partea dreapta-sus a Blogului:
 gasiti imaginea de mai sus, pe care o apreciez nu ca pe o gluma proasta, ci efectiv ca o insulta adusa unui coleg, membru al SCMD. Dand Click acolo, pe imagine, veti fi directionati in aceasta pagina! MULTUMESC, nu am nevoie! BOC/CD al SCMD, dupa SESIZAREA mizeriei in care m-ati aruncat, mai ales ABUZUL savarsit asupra cititorilor si comentatorilor acestui Blog,  v-am REVOCAT eu domniilor voastre, privilegiile de Admin al acestui Blog!
Functie de comentariile si solicitarile cititorilor mei, atâţi  câţi vor reusi sa mai gaseasca acest blog, voi decide daca merg sau nu, mai departe!
Admin, V.Burcu
This page is under construction !
ANUNT PENTRU COLEGII mei din SCMD
Alti eventuali simpatizanti, sustinatori

Blogul SCMD MH (Dr.Tr.Severin), nu mai are ca Admin persoana mea! Blogul continua totusi sa existe, cel putin temporar, la urmatoarea adresa: http://scmdziarulonline.blogspot.com/ . Va avea un nou FORMAT!
Promit totodata si un nou continut! Impreuna vom razbi! Nu este exclus, chiar sa avem o si mai buna eficienta! Va astept sa colaboram! Nu cred ca ma vor parasi, nici vechii mei comentatori!
Imi cer scuze! Evenimentele m-au depasit!  Nu am fost consultat asupra procedurilor! Au facut cum au dorit! Va astept aici, pentru moment, la noua adresa cu opinii, dar mai ales propuneri!
In 2-3 zile, putem din nou ... tura motoarele!
Admin, V.Burcu

P.S.1.: Nu am fost inlaturat de nimeni!
Sau asa imi vine mie a crede!
( Dupa cateva mici investigatii, alta e CONCLUZIA!)
Totusi, este posibil sa raman in continuare pe baricade!
Vom face impreuna, daca se va dori, un Blog /nou,
un ... " ziar on-line-independet " al SCMD , fara BOC/CD!
Depinde de cititori, comentatori, sustinatori!
Daca nu, nu! Asta e! Asa este viata!

 P.S.2.: Datorita modului defectuos in care s-a produs aceasta schimbare, pentru moment voi pierde legatura cu foarte multi cititori, inclusiv din strainatate! Nu pot sa cred ca aceasta a fost intentia! Ca urmare, inca o data, cer eu tuturor, scuze si va rog sa comunicati colegilor, prietenilor, noua adresa a Blogului:
http://scmdziarulonline.blogspot.com/

P.S.3.: Hmmm ...
Ca o curiozitate, fiind un fin observator si bun internaut, nu pot sa nu remarc ca de fapt ...  adevaratul Ziar al  SCMD:

IN PREGATIRE, VIITORUL ZIAR AL SCMD

continua sa existe la adresa: http://ziarulscmd.blogspot.com/

Concluzia:

Am fost decapitat din nou, fara AVERTIZAREA nimanui, la ceas de noapte, si lasat cu un Blog aiurea, in imensitatea net -ului! Daca nu este asa, am inceput rau! Am inceput deja cu un mic scandal de pomina/pomana!

NOTA

Astept aici, la comentarii, din partea SCMD, explicatiile ce ni se cuvin tuturor!

Admin, V.Burcu

28 de comentarii:

  1. Apropo de Legea pensiilor, de ce ni se mai intampla de la o ora la alta, va transmit un banc, (sa mai si ridem, pentru ca vom avea timp ... si de altele) ...

    Discutie intre un copilas si bunicul sau:
    - Bunicule, bunicule, ce bine ca ai venit!
    - De ce?
    - Pai, a zis mama ca numai tu ne mai lipseai!
    Pentru conformitate, Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă este să mai şi râdem si pentru "a fi totodata la modă" cu actualii guvernanti..ce să-ţi urăm decat "Multe SUCCESURI în PROIECTURILE" domniei tale!!!
    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  3. Von: DONARIS CERNEA
    An: Sindicatul Militarilor
    Gesendet: Dienstag, den 5. Oktober 2010, 6:06:59 Uhr
    Betreff: Re: ""In slujba statului roman"" - ziarul on-line al SCMD

    Multumesc!
    Propunerea dumneavoastra ma onoreaza!
    Prin urmare, o accept cu placere.
    Voi face tot ce depinde de mine,
    pentru succesul acestui proiect!
    Astept decizia domniilor voastre!
    V.Burcu

    În data de 4 octombrie 2010, 14:19, Sindicatul Militarilor a scris:


    ----- Weitergeleitete Mail ----
    Von: Sindicatul Militarilor
    An: burcu v mh
    Gesendet: Donnerstag, den 30. September 2010, 18:38:25 Uhr
    Betreff: ""In slujba statului roman"" - ziarul on-line al SCMD



    AM ONOAREA SA VA SALUT,
    Avand in vedere talentul, daruirea si rezultatele obtinute de dumneavoastra in calitate de administrator si moderator al blogului ""DROBETA TURNU SEVERIN - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE"", fapt pentru care va multumesc sincer, va propun sa colaboram, in continuare, astfel:

    1. Actualul blog al Filialei Drobeta sa se transforme in ziarul on line al SCMD, urmand ca Filialei sa-i atribuim alt blog, in administrarea unei altei persoane;
    2. Pana la gasirea unui titlu mai inspirat, blogul va fi denumit: ""IN SLUJBA STATULUI ROMAN - ziarul on line al SINDICATULUI CADRELOR MILITARE IN REZEVA""
    3. Forma, denumirile si continutul rubricilor vor fi la latitudinea si inspiratia dumneavoastra, pana la constituirea viitorului Departament Media si Comunicare al SCMD, in subordinea caruia va fi plasat atat ziarul on line cat si ziarul tiparit;
    4. Daca se va trece la un site personalizat, dumneavoastra va veti pastra prerogativele si, impreuna cu colectivul redactional, in functie de veniturile obtinute din publicitate, veti fi salarizat;
    5. Pana la constituirea departamentului mentionat mai sus veti colabora cu subsemnatul.

    Va rog sa-mi comunicati opinia dumneavoastra.

    Va doresc multa sanatate si toate cele bune!

    Cu respect,


    SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

    Secretariat
    Lt. col. (r) Rinciog Dumitru
    Telefon 0725 562 223

    Adresa: Bucuresti, str. Bogota, nr.6, Sector 1
    E-mail: sindicatulcmd@yahoo.de Site: http://www.sindicatulcmd.blogspot.com/
    Telefoane: Presedinte: 0728118094, Secretar General: 0722320859;

    Purtator de cuvant: 0722131470, Trezorier: 0723603885
    __________________________________________________________________
    AVAND IN VEDERE DIALOGURILE DE MAI SUS SI CELE DISCUTATE TELEFONIC,

    Domnule Colonel Burcu, va rog sa hotarati ceea ce doriti sa faceti. Daca va citeati de dimineata e-mailul, puteti sa realizati ca nu v-a atacat BOC/SCMD sau altii!...
    Daca doriti sa deveniti independent, este OK!
    Daca doriti sa mergeti inainte cu SCMD este si mai bine!
    Decizia va apartine in exclusivitate!
    Cu stima,
    Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Colonel Burcu,
    Va rog sa va verificati e-mailul si apoi sa-mi comunicati daca mai este valabila intelegerea noastra in legatura cu ziarul on line al SCMD.
    Daca dvs. credeti ca, prin noua adresa a blogului, va veti pierde cititorii, puteti reveni la vechea adresa a blogului.
    Va rog sa hotarati si sa-mi comunicati, fie prin telefon, fie prin e-mail.
    Cu stima,
    Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  5. In sfârşit v-am găsit ! Văd şi o postare din partea SCMD. Să sperăm că lucrurile se vor clarifica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule comisar şef Burcu mergeţi inainte...pastraţi nestinsă această scânteie, speranţa multora dintre noi, iar, dacă "nu va fi să fie" măcar să avem satisfacţia c-am încercat să facem ceva. Oricum rezultatele pe acest site se văd. Aţi reuşit să atrageţi mulţi comentatori, comentatori cu o multitudine de păreri şi impresii ceea ce este foarte bine. Cine ştie? Poate dacă acceptaţi oferta cu "ziarul" atât propunerile unora cât şi criticile constructive vor avea un ecou mai larg în Sindicat.
    Cu stimă,
    PKM

    RăspundețiȘtergere
  7. @PKM, oferta cu ZIARUL, asa cum am demonstrat cu PROBELE postate, a fost una OTRAVITA! Am fost atras intr-o cursa prin e-mai cu propunerea de a PRELUA proiectul: IN PREGATIRE,VIITORUL ZIAR AL SCMD, aflat si acumla adresa http://ziarulscmd.blogspot.com/.

    Cu o minima logica, se poate observa ca pe mine si acest Blog, m-au scos din circuit in batae de joc, iar ei si-au pastrat PROIECTUL INITIAL. In rest ... doar praf in ochii unor creduli! Este a doua oara cand ma SCOT in afara jocului, in miez de noapte, fara a COMUNICA NIMANUI noua adresa, intentiile de viitor! Acum, au gandit un pic mai mult! Dar ... la fel de prost! Oricum, SCOPUL a fost atins! Au scapat de mine pentru totdeauna! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc lui @Cezar ca a postat noua adresa a blogului SCMD Mehedinti pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  9. SCMD incerca de mult sa il scoata pe Burcu din circuit . Au mai fost doua tentative , dar de fiecare data si-au dat seama ca pierd din increderea lumii si au revenit .
    Acuma l-au ademenit cu ziarul si i-au trimis mailuri prin care sa il amageasca , el a cazut in cursa , apoi in baza "propunerii " facute , si acceptate de principiu, l-au trecut pe lina de rezerva , confiscand blogul Severin pe care vor sa il dea altcuiva spre administrare . Devenise prea independent de vointa domnilor . Deja se puneau prea multe intrebari incomode pe acest blog, legate de cotizatie, cum s-au cheltuit banii,evidenta membrilor , care sunt sindicatele care sunt alaturi de noi pe 25 , etc . Si atunci, au pus in aplicare planul de rasturnare, pregatit elegant . Iau trimis niste email-uri cu care sa se acopere , sa arate ca au avut intentii bune si ei nu sunt vinovati cu nimic. Nu e vina lor . E vina tarii asteia in care traim ne perverteste unul cate unul .

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnul comisar sef Burcu sa-si faca un blogg separat si fiti convinsi ca vom "emigra" cu totii acolo! Cat despre cei din CD...nu vreau sa comentez decat ca "acolo unde nu-i cap e vai de picioare"!

    RăspundețiȘtergere
  11. PKM , nu e nevoie sa pleci, stai aici .

    RăspundețiȘtergere
  12. aha, care vasa zica,va schimbati vila si mie nu-mi spuneti nimic-HAC! nu scapati de mine -hac ,pana nu aflu - eu cu cine votez? --trotilatul(cu adresa de la ghiciti cine?)

    RăspundețiȘtergere
  13. De fapt aveti si voi dreptate...Am da satisfacţie unora! Vedeti ca la ora 15 domnul Boască tine o conferinta de presa. Sa vedem cu ce ne mai mint talharii!

    RăspundețiȘtergere
  14. @all, va multumesc!; @trotilatul, desi am la bord o noapte alba si o caruta de nervi, am ras ... sanatos! Vorba cuiva, care a scris in dimineata aceasta, pe tema impusa, ceva ... frumos: "nu mor caii liberi"! Multumesc,Marin Neacsu - http://neacsum.blogspot.com/ Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi permit sa citez fara acordul autorului, din Info Mondo M, următoarele cuvinte pline de adevăr:
    "Col (R) Cujba Petre a scris:
    7 Octombrie 2010 la 2:38 pm

    If you want to know your past – look into your present conditions.
    If you want to know your future – look into your present actions.
    Tibetan Proverb
    Dacă o mișcare este dezorganizată, lipsită de conducători hotărâți și de un țel înalt atunci ea nu va face altceva decât să expună și să facă publice vulnerabilitațile sale și ale membrilor săi, mărind treptat intensitatea conflictelor sale interne, îndepărtând oamenii de acea organizație.
    Dacă o organizație nu va atrage cât mai mulți oameni, nu desfășoară acțiuni concrete, nu obține nici o victorie, nu are nici o realizare mai importantă și nu lasă loc nici măcar unei speranțe, ea va deveni tot mai slabă și chiar inutilă. Oamenii se vor muta la o altă organizație, ca populațiile migratoare în căutare de pășuni mai bune, sau vor renunța căzând în deznădejde.
    Pentru că deznădejdea înseamnă a nu cunoaşte motivele pentru care trebuie, poți și merită să lupţi.
    Dacă o organizație produce doar deziluzii și deznădejde, ea face mai mult rău prin simpla sa existență decât dacă nu ar fi apărut."

    RăspundețiȘtergere
  16. Mergem impreuna, ok.
    Asa e viata noastra, ca si drumurile noastre - cu gropi si capcane.
    Sunt convins ca sunteti in masura sa iesiti cu bine si de aceasta data.

    RăspundețiȘtergere
  17. tigri2 va saluta.ma ce martafoi,cred ca trebuie un par si pentru astia ,ce mama dracului,se joaca cu opiniile noastre tigri2

    RăspundețiȘtergere
  18. Va salut si va multumesc tuturor! Cu toata VITREGIA zilei de AZI, am depasit 1000 de vizitatori! COMENTARIILE voastre si NUMARUL mare al celor INTERESATI, ma determina sa MERGEM impreuna mai departe. Acest Blog, este si va ramane un BLOG liber, independent! Este ADMINISTRAT exclusiv de mine! ABONATI-va la postari si comentarii! Dati aceasta adresa: http://scmdziarulonline.blogspot.com/ colegilor, prietenilor! Cu cat mai multi si uniti, cu atat mai mult AVEM sanse de izbanda!

    P.S.:tigri2, esti dupa trotilatul, cel de-al doilea OM care mi-a trezit un ras sanatos! Nu este nevoie sa punem parul, vom pune altceva: PRESIUNE mediatica!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  19. Deja eu de la prânz "am dat sfoară-n ţară" să vină cât mai mulţi aici!

    RăspundețiȘtergere
  20. Stati mai asa , ca eu nu mai inteleg nimic . Ce dracu, ne-am pierdut mintile ? Pai daca intram aici toti prietenii lui Vasile cu cine Doamne fereste ne mai certam , ca nu o sa ne caftim intre noi ? O sa fie cam plictisitor sa sustinem toti acelasi lucru. ASa ca Vasile , tata , fa matale o planificare . In fiecare zi cate unul din noi , intra la baza si ceilalti ii dau la gioale . Sa avem si noi pe cine ne racori, , sa avem si noi de cine ne rade nu ? Eu ca am venit cu propunerea nu intru in program ? Eu verific sa se respecte randul, sa nu cumva sa intre careva peste rand , ca am vazut ca unii se cam inghesuie .

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Scorpio
    Stai liniştit că nu ne dăm la gioale "pe bune", doar ne antrenăm şi noi un pic. Ştim cu toţii pentru ce....şi pentru cine... (pt.campionatul mondial de fotbal pe care pdl-iştii vor să-l organizeze în 2020 în RO)-şi-apoi dacă am fi rămas "acolo" chiar dacă am fi putut comenta nu puteam posta nimic. Poate în timp se vor schimba lucrurile, cine ştie? Dar până una, alta vorba aia: "Tot răul e înspre bine" aşa că "tot înainte"! În felul acesta cred că se pot analiza şi comenta mult mai la "obiect" problemele...Facem cele 2 echipe(dintre care una obligatorie a lui Michiduţă/avocatul Dv.), lansăm subiectul şi gata: "pe el că n-are gloanţe"!

    RăspundețiȘtergere
  22. nicu catre toti-M-am chinuit sa va gasesc,dar MILITARUL SE ORIENTEAZA. Va placut,sunt sigur CACEALMAUA LUI BASE. Ei ,dar dupa ultimile stiri s-ar pare ca intr-o perioada scurta DUMNEZEU va fi Roman. La Consatanta ,ambasadorul SUA l-a laudat pe Base de nu-i adevrat. Dar stiu o vorba de la bunicu: CAND UN EVREU (si american pe deasupra) TE LAUDA ,ATUNCI INSEAMNA CA IN CEL MAI SCURT TIMP NU MAI ARE NEVOIE DE TINE. In urma cu 4-5 zile OBAMA s-a exprimat cam as: NU AVEM NEVOIE DE UN ALT MILOSOVICI IN ROMANIA . Ce ziceti? Se pare ca ne vor "ajuta' ca pana sau dupa Samitul NATO de la Lisabona ,marinarul sa fie amintire. Pana atunci ,SA-I AJUTAM SI NOI . Azi Dogaru a fost mai coerent,poate ii prieste prezenta Mariei campeanu.

    RăspundețiȘtergere
  23. Care Maria CAMPEANU ? Cea care acum 6 luni era impotriva mentinerii pensiilor militarilor ca pensii ocupationale ?
    Cand o vad pe Monica tatoiu cat de rezbvratita e acuma si imi aduc aminte cum il lauda pe Basescu si PDL-ul acum 3 -4 luni imi vine sa vomit . NU AM INCREDERE IN POLITICIENI . SUNT TOTI LA FEL .

    RăspundețiȘtergere
  24. Da Nicule ai perfectă dreptate despre ce a grăit Obama. Unde mai pui că anul trecut şi V. Putin s-a oferit să-i dea lui Băse "gaz cu preţ redus"...De fapt cred că era vorba de gazul necesar "prăjirii" celui de mai sus!

    RăspundețiȘtergere
  25. Am onoarea sa va salut!
    Ramineti cu noi pentru a ramine cu dumneavoastra!
    Internetul e mare, dar si aici este valabil proverbul "se intilneste munte cu munte ..." Ca v - a fost suspendat dreptul de administrare denota, asa cum spuneam alta data, ca la nivel central orgoliile sint mari, iar capacitatea unora de a discerne intre disidenta si o alta opinie este limitata. In momentul in care nu poti admite ca s - ar putea sa aiba si altcineva dreptate inseamna ca ai o problema. Americanii, in simplitatea gindirii lor, au un principiu: "Ai o problema? Elimin - o! Nu conteaza cum!" Ce vi s - a intimplat poate fi o aplicare a acestui principiu.
    Cu stima, Novicele
    P.S. Poate n - ar strica si o rubrica de umor. Greu al naibii cu schimbarea "Favoritelor"!

    RăspundețiȘtergere
  26. Si amintire dor, nu-i asa? Parca a trecut un veac ... de atunci!
    Dar ... am recastigat vechii prieteni, altii noi si peste 100.000 de vizualizari, in doar doua luni!!!
    ..................
    Brr... ce vremuri! ...
    Ce vremuri nenorocite!
    Cata incompetenta, cat jigodism!
    Pacat de noi, de familiile noastre,
    dar mai ales ... de copii nostrii!
    Admin
    PS: Am ajuns aici, dearece nu inteleg, de ce ieri, a fost ... una dintre cele mai citite ... postari!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri