Google Translate

duminică, 31 octombrie 2010

SCMD, extrema urgenta! Explozii in lant! Pe masura ce le obtin, va voi comunica tuturor! Capitol inchis!

 
In atentia d-lui col(r) Dogaru Mircea
Sent: Sat, October 30, 2010 11:55:20 AM
Subject: propuneri de analiza pe anul 2010
Buna ziua,
     - In attach sunt comunicatele in urma sedintelor filialei 1 Bacau, comunicate ce au in cuprins si propunerile noastre conducerii centrale a SCMD (la majoritatea propunerilor nu am primit raspuns).


- Se impune o analiza si alegeri la toate elementele de structura a sindicatului pentru a creste credibilitatea organizatiei noastre si pentru a termina starea de provizorat.


Stimati colegi va rog sa-mi spuneti si parerea d-voastra in legatura cu cele aratate inclusiv cu codul de conduita propus.


Cu stima,
col(r) Pricopi Gelu filiala1 Bacau a SCMD
______________________
Felicitari !
Iata, sunt si colegi extrem de responsabili!
Prin eforturi conjugate, sa incercam sa salvam ... ce mai poate fi salvat!
Mai putin banii, cheltuiti iresponsabil!
Admin
 
Multumec foarte mult dlui Pricopi!

Apreciez toate comunicatele din atasament si doresc sa va comunic ca:
 - propunerile facute de dvs a celor care ati participat la activitatea de la Alba Iulia, nu mi-au fost aduse si mie la cunostinta pana in prezent; vineri mi s-a spus prin tf de la secretariat ca nici macar procesul verbal de la Alba Iulia nu a fost scris, pe motiv ca au fost multe propuneri;
 - ROF din atasament l-am citit astazi pentru prima data; il apreciez, este concis, clar da, i-am comunicat dlui Pricopi ce mai trebuie completat; probabil ca au fost si sunt mai multe propuneri din tara dar, sunt tinute sub cheie ca or fi secrete;
 - comunicatele dvs nu ajung la noi cei din Comitetul Director de mai multa vreme, undeva se..scurtcircuiteaza; asta am constatat din mesajele dvs si din faptul ca secretariatul nu mai trimite mesajele catre noi;
 - nu exista comunicare pe verticala si pe orizontala;
 - managementul este defectuos;
 - hotararile si comunicatele sindicatului nu se iau in unanimitate de voturi; niciodata nu s-a votat absolut nimic;
 - banii din cotizatiile sindicalistilor sunt cheltuiti; va voi trimite documentul justificativ al trezorierului pe care ni l-a prezentat in sedinta din 14 oct 2010, cu care eu si dl Monac nu am fost de acord, iar dl Apostol-trezorier a parasit sedinta nervos, in loc sa dea explicatii;
 - consultati-va, faceti tabele convocatoare, cu semnaturi cu reprezentantii a cel putin 1/3 din nr. de membri si hotarati de comun acord convocarea de urgenta a Consiliului National al Reprezentantilor; avand in vedere faptul ca se impune un raport amplu de gestiune a sindicatului va propun ca sedinta sa fie la Bucuresti pentru ca cei responsabili sa poata sa ne prezinte toate documnetele justificative in acest sens;  solicit intrunirea unei comisii formate din specialisti: juristi, economisti si finantisti care sa verifice de urgenta modul cum au fost cheltuiti bani nostri ai tuturor;
 - sunt solidara cu toti colegii din tara care au solicitat ca: PROVIZORATUL TREBUIE SA INCETEZE!


PERSONAL LA SEDINTA CONSILIULUI NATIONAL AL REPREZENTANTILOR IMI VOI PREZENTA DEMISIA DIN FUNCTIA DE VICEPRESEDINTE AL SINDICATULUI !
Cu respect,
Anisoara Winzer
___________________
Iata, cineva din CD al SCMD,
sparge EMBARGOUL INFORMATIONAL!
Rupe tacerea!
Multumim D-nei Vicepresedinte Anisoara Winzer!
Astept ca si alte persoane la fel de PUBLICE, cu functii inalte in CD al SCMD sa ia ATITUDINE, sa ne spuna public ce au de spus!
Am convingerea, ca cel putin cei care nu au "sifonat" banii membrilor de sindicat, vor apare incet - incet! Le uram curaj!
Totodata, oferim drept la replica oricarei persoane care se considera nedreptatita, sau ar avea ceva de spus in legatura cu cele discutate de noi aici azi, ieri, sau indiferent cand!
Admin, V.Burcu
P.S.: Dar ... de ce DEMISIA DUMNEAVOASTRA?
Sa si-o dea cine trebuie, vinovatii de cele intamplate!
Admin
Sent: Sun, October 31, 2010 11:46:43 AM
Subject: Fw: propuneri de analiza pe anul 2010


Stimati colegi,
 *** Solicit in mod public ca cei indreptatiti care au onoare, demnitate si responsabilitate sa publice pe siteul sindicatului, in vazul tuturor, RAPORTUL DE GESTIUNE cu cheltuielile efectuate care ne-a fost prezentat in sedinta Comitetului Director din data de joi, 14 oct. 2010, si in urma careia dl vicepresedinte trezorier APOSTOL CATALIN a parasit sedinta. Eu am avut curajul sa scanez acest document pe care il detin si sa vi-l trimit spre analiza si concluzii.


 *** Solicit afisarea in vazul tuturor a documentului prezentat presedintelui sindicatului in urma caruia Conducerea Filialei din Sector 5 si-a dat demisia.


 *** Solicit sa se inceteze cu MINCIUNILE !


 *** Solicit convocarea urgenta a Consiliului National al Reprezentantilor!


    - Nu comentez afirmatiile rautacioase ale secretarului sindicatului care de mult timp si-a depasit orice sarcini, responsabilitati, care este platit din banii tuturor sindicalistilor si pe care ii sfideaza zilnic prin mesaje dictatoriale.


    - Va rog, sa va cereti scuze public, sa publicati pe site documentele solicitate mai sus, incluv continutul procesului verbal de la Alba Iulia, semnat si aprobat in unanimitate de voturi, prin care s-a ales Comisia de Cenzori, formata din cei trei membri trecuti pe Raportul de Gestiune prezentat in sedinta din 14 oct 2010.


Cu respect,
Anisoara Winzer
_____________________
Din pacate .... astia suntem noi!
Ma uit pe paginile CD al SCMD ...
Ma uit de pomana dracului! ...
Dependenta de stapan, lasitatea altora, isi spun cuvantul!
Desi se publica ba una, ba alta, nimeni nu are curajul
sa sustina PUBLIC DEMERSUL Doamnei Vicepresedinte
Anisoara Winzer! Sa publice DOCUMENTUL in cauza!

Mai mult, Ranciog, intr-un abject e-mail,
o ataca furibund, incercand sa-l apere pe Catalin, copil de casa!
Mister Ranciog! Desteptarea nene! Sindicatul explodeaza!
Treziti-va la realitate! Ori ... asteptati sa vina ... cine trebuie!
Admin, V.Burcu
_________________________________
Va cer scuze stimati colegi,
pentru modul in care va transmit cateva e-mail-uri
publice, dar nu sunt si pentru mine! D-na Vicepresedinte
A.Winzer le-a comunicat TUTUROR Filialelor,
pentru a fi aduse la cunostiinta membrilor de sindicat,
dar ... nu se prea grabeste nimeni! Le aflu ca ...
blogger, pe ... surse si in rate! Asta e ...
Mai bine mai tarziu, decat niciodata!
___________________________________
Sent: Sat, October 30, 2010 10:24:36 PM
Subject: Re: Punct OZ pentru sedinta CD
Stimati colegi,
Am primit zeci de telefoane si mesaje din toata tara si aproape din toate filialele!
Sunt consternata de continutul materialului postat pe departamentul economico-financiar al sindicatului !
Acest document nu a fost prezentat niciodata in vreo sedinta a Comitetului Director, nu am vazut un asemenea document, nu am votat pentru un asemenea document, nu am semnat nici un document in acest sens si atat timp cat noi cei din Comitet nu am aprobat, cu unanimitate de voturi, si mai ales ca nu a fost trimis spre consultare, analiza si aprobare la/de catre filiale, nu are ce cauta pe siteul nostru. Este inadmisibil asa ceva, sunt incalcate orice reguli elementare de bun simt, juridice si procedurale din punct de vedere al Statutului Sindicatului si nu numai.

INCA O DATA SE VEDE CA SUNTEM SFIDATI, CALCATI IN PICIOARE, CA MEMBRII COMITETULUI SUNT DE ORNAMENT PENTRU CA NU SUNTEM CONSULTATI, INCA O DATA SE VEDE CA NU SE VREA CONSULTAREA FILIALELOR, NU SE COMUNICA NICI PE VERTICALA SI NICI PE ORIZONTALA, INCA O DATA OAMENII DIN FILIALE SUNT SFIDATI SI PUSI LA ZID, MAI RAU CA IN COMUNISM, INCA O DATA SE ACTIONEZA HAOTIC !!!!!!!!!!

ROG, SA SE TERMINE CU MASCARADA SI CU DECIZIILE HAOTICE !
SINDICATUL NU ESTE O PROPRIETATE! SINDICATUL NU ESTE O FEUDA!
ROG, SA NU MAI FIM PUSI IN SITUATII DELICATE FATA DE COLEGII DIN TARA!

ACEST INDRUMAR ESTE UN DOCUMENT COPIAT ...., CU MULTE GRESELI, DE UNDE DENOTA CA A FOST SCRIS IN MARE GRABA, PROBABIL CA SE INCEARCA JUSTIFICAREA CHELTUIELILOR EFECTUATE FARA APROBAREA - IN UNANIMITATE DE VOTURI - COMITETULUI DIRECTOR.

DE NEIMAGINAT......., ESTE UN DOCUMENT EXECRABIL - ATI OMIS SA TRECETI ...... SORTURILE SI COIFURILE PENTRU CEI CARE VOR GATI HRANA !!!!!!!!!! CA STRATURI DE FLORI, BUTASI, PUETI PUNETI PE TOATE ALEELE ...... SI VA PUNETI SI MARMURA ..... CA DEH ...PE PAMANT VA IA CU FRIG ..... AVETI CAI FERATE, .... AVETI AVIOANE, ....... NAVE, PASAPOARTE, DREPTURI DE AUTOR - VA ARANJATI VIITORUL !!!!!, PRIME, COMPENSATII, ASIGURARI DE TOT FELUL, POATE SI PE LUNA VA PUNETI ASIGURARI, ..... MAGAZII, REMIZE, CONTOARE DE TOT FELUL ..... FANTANI, PUTURI SI CANALIZARI SA NU CADETI IN ELE ...... ATI UITAT CAVOURI ...... RETELE DE TOT FELUL, ... DAR MAI ALES DE PROTECTIE CA VA TREBUIE PROPTELE SA NU CADETI ........ ETC .... TELEX ... INSTRUMENTE MUZICALE ... DA O SA STATI IN FRUNTEA SINDICATULUI SI O SA CANTATI LA INSTRUMENTE MUZICALE SI O SA DANSATI HORA ........ BANI LA DISPOZITIA ORICUI, DE LA PORTAR PANA LA PRESEDINTEI, APARATURA ELECTRONICA DE UZ CASNIC, PARDON ATI UITAT SA TRECETI ULTRAMODERNE .... ETC ... CRED CA ATI LUAT-O RAZNA DE TOT !!!!!!!!! CRED CA UNII DINTRE DVS TREBUIE SA TRECETI PE LA DOCTOR SI NU LA ORICARE ... !!!!!

ESTE BINA CA VA DATI ARAMA PE FATA SA VA VADA O TARA INTREAGA!!!!!!
HALAL SI RUSINE SA VA FIE!!!! IN CE LUME TRIATI CA NU SUNTETI CU PICIOARELE PE PAMANT.

ACEST DOCUMENT A PUS CAPAC LA TOATE!!!!!!

in timp ce unii sunt pe miriste, unii dintre colegii nostri sindicalisti sunt bolnavi, au pensii mici, au familii de intretinut, au rate la banci....vai de ei si de necazurile lor,.. si altii care s-au angajat sa ii ajute, le-a cheltuit banii din cotizatii aiurea si mai grav, au probleme cu capul....... treziti-va oameni buni, in ce lume traiti, chiar nu va este un pic de rusine, chiar ati luat-o razna..... !!!!! Dati mai intai socoteala pentru toti banii pe care i-ati facut praf si apoi mai vorbim!

VINERI LA ORELE 17.00, ACEST DOCUMENT NU ERA POSTAT PE SITE SI FAPTUL CA APARE, CA FIIND PUBLICAT JOI, ESTE O MINCIUNA SFRUNTATA! IARASI........RUSINE !!!!!

EU PERSONAL SI ALTI COLEGI DIN TARA AM FOST CU TOTII PE SITE IN ZIUA DE VINERI, AM DAT CLIK PE TOATE DEPARTAMENTELE CARE NU SUNT PUSE IN APLICARE SI ACEST DOCUMENT MONSTRUOS NU ERA POSTAT.

SOLICIT CA ACEST DOCUMENT SA DISPARA URGENT DE PE SITEUL SINDICATULUI.
ANISOARA WINZER

Pentru conformitate,
Admin, V.Burcu

____________________________________
ESTE O NEBUNIE! Cred ca ma voi opri AICI cu DEZVALUIRILE!
Cred ca cea mai BUNA SOLUTIE, este sa-mi dau ACUM, DEMISIA, din aceasta structura asa-zis sindicala, SCMD! Din care motive aceasta POSTARE? Am intrat in posesia UNEI ABERATII, intitulata pompos:
____________________________________
" 31.10.2010
COMUNICAT DE ""EXTREMA URGENTA""
CATRE TOTI MEMBRII SCMD SI MAI ALES CATRE CEI DIRECT INTERESATI
(DIN ORDIN)
"APOCALIPSA"  DUPA 25 OCTOMBRIE
................................................
................................................
................................................
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTE SCMD,
Col. (r) dr. Dogaru Mircea
31 octombrie 2010, Bucuresti, Sediul central "
___________________________________
Continutul acestui KOMUNIKAT,
nu-mi permit legal, sa-l public pe acest blog!
In timp ce scriam, am luat si  DECIZIA cred eu, CORECTA!
Rog sa se ia act, de DEMISIA mea publica, din SCMD .
Aceasta structura evolueaza periculos, dupa opinia mea, catre cu totul altceva! Nici macar ... partid! Nu ma priveste, nu ma intereseaza!
Blogul va ramane in CONTINUARE deschis, pentru vizitatori si comentatori, pana la coborarea traficului sub 10 vizite/zi!
Tuturor prietenilor, urari de bine !
Admin, V.Burcu

P.S.1: Ranciog, fii linistit!
Am luat eu DECIZIA, nu voi!
Puteti acum sa sarbatoriti!
Burcu nu mai exista, sa va dea cosmaruri!
Admin
31 octombrie 2010
_______________________________
P.S.2.: Prietenilor mei virtuali,
trebuie sa va fac o marturisire!
La ora la care scriu aceste randuri,
banuiesc ca voi, in majoritate, dormiti!
Este firesc, normal si sanatos!
Asa voi face si eu de acum incolo!

De ce acest P.S.2? Simplu: un bun prieten,
mi-a dat un ULTIMATUM! Sa revin asupra
DECIZIEI DEMISIEI DIN SCMD!
Draga prietene, am gandit, am analizat profund:
NU! Decizia luata, este FERMA!

M-am inscris intr-un SINDICAT legal, nu intr-o structura
care se vrea a fi, dupa cum REZULTA din comunicatul de ieri, al Presedintelui Mircea Dogaru, o organizatie calificata de stiinta dreptului penal, partea speciala, si nu numai, ca potential PARAMILITARA! Nu am ce cauta in asemenea structuri! Nu mi-am dorit si nici nu-mi voi dori vreodata, sporturi periculoase, senzatii tari! Sunt un om paşnic!

Nu pot accepta ca PARANOIA unora, sa ma duca vrand-nevrand in derizoriul opinie publice, sau si mai grav, in zone de pericol pentru libertatea mea!

Am incercat omeneste, sa OBTIN incepand cu ziua de joi, in baza unor informatii furnizate de colegi demni de toata increderea, CLARIFICARI privind unele cheltuieli pe primele 6 luni a.c., de aproape 3,5 miliarde lei, din banii membrilor de sindicat! Nu este treaba mea, ca nu se doreste acest lucru, ca se accepta in numele UNITATII sindicale, o posibila frauda de miliarde!

Am facut DOVADA, nesperat de repede, a bunelor mele intentii, prin dezvaluirile, MARTURIILE unei persoane oneste, de buna credinta, Vicepresedinte al COMITETULUI DIRECTOR al SCMD, d-na col.r.A.Vinzer!

Realizand gravitatea faptelor de care avea cunostinta in urma sedintei din 14.10.2010, si ca in parte, acestea sunt pe cale de a deveni publice pe alte cai, dumneai nefiind partasa, compromisa, a RUPT TACEREA!

Asa am aflat ca de fapt, dincolo de faptele reprobabile, mai multe persoane totusi, pregateau limpezirea apelor. Ex. Col.r. Pricopi de la Bacau si altii, dar eu nu am stiut despre asta! Imi cer scuze! In Oltenia + Bucuresti (din anonimat), alti cativa, mai mici in functii sau deloc, o luasem pe cont propriu, cu dezvaluirile!

Alti trepadusi, sustinatori ai grupului Dogaru, pe langa mizeriile la adresa mea, au acuzat-o si pe doamna Winzer, ca drept multumire pentru GESTUL DE ONOARE FACUT, de a dezvalui cu probe indubitabile matrapazlâcurile unora din CD al SCMD, ca ar cauta sa obtina nu stiu ce functii!
Nu domnilor, de departe nu!  Nu facem parte din categoria celor care se viseaza generali, ori senatori de drept! Nu vrem functii, onoruri! Suntem oameni obisnuiti, ciuruiti de probleme, dar cu capul pe umeri!

Desi nu o cunosc personal, constat din e-mail-urile trimise in tara filialelor spre informare, ca este o fiinta demna de tot respectul, de onoare, cinstita si curajoasa,  care de asemenea si-a anuntat DEMISIA, precum toti COLEGII din fruntea Filialei SCMD a Sectorului 5 Bucuresti! Multi dintre dumneavoastra, nici nu aveti habar, ce s-a intamplat cu acesti colegi, din aceasta filiala!

Asta e! Unii dintre noi, asa suntem nascuti, crescuti, educati! Este de bine, este de rau? Noi spunem ca este de bine, altii pot spune ce vor! Este dreptul fiecaruia sa-si decida destinul, drumul pe care merge in viata!

In final, prietene si dragi colegi, doar o singura PROBLEMA: RAPORTUL DE GESTIUNE cu cheltuielile efectuate care a fost prezentat in sedinta Comitetului Director din data de joi, 14 oct. 2010, EXISTA in realitate! L-am vazut, l-am citit, si ... m-am crucit! Dar ... nu mai este problema mea!

Cu prietenie si urari de bine,
Un proaspat demisionat din SCMD,
Col.r. Vasile Burcu
O1 noiembrie 2010
Dr. Tr. Severin

25 de comentarii:

  1. Felicitari D.Anisoara dar cam ..tardiv!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. NICIODATA NU E PREA TARZIU .
    BUBA S-A SPART. SA IASA PUROIUL . SA SE CURETE SI SA SE DEZINFECTEZE . SA SE COASE SI SA TRECEM LA TREABA . ASA CUM SPUNEA DOMNUL RINCIOG CA UN MARE PROFET , " SINDICATUL NU ESTE DOGARU !" SI AS ADAUGA EU , NICI PRICINA SI NICI APOSTOL SI NICI RINCIOG . COMISIA DE CENZORI NU ESTE PAUL SWIDER .CEREM CONTROL FINANCIAR CU FINANTISTI DE PE TERITORIU , CURATI, NEMANJITI .3 membri ai CD se dezic de magariile coonducerii . O puteau face mai de mult , dar e bine si acuma . Aduceti plugul si trageti brazda adanca !

    RăspundețiȘtergere
  3. D-na Ana simte miros de singe...Vrea o ciosvirta mai mare!...

    RăspundețiȘtergere
  4. Armasule , dar halatul, ei halatul ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Aloo, nenea Burcu,
    Pe asta o stii? Daca NU, o spui io! Citez:

    "Sindicatul Militarilor spunea...
    Alo! Domnule Burcu, domnule Neacsu si compania de zvoneri! Gata cu isteriile, gata cu minciunile, gata cu atacurile impotriva SCMD!
    Ati profitat destul de faptul ca am fost ocupati (cu actiunile pt 25 Oct)si nu v-am putut raspunde la toate rautatile si prostiile pe care le debitati pe blogul pe care, in mod fraudulos il intitulati ""SCMD Mehedinti"" (va trebui sa lamurim si aceasta chestiune - uzurpati drepturile legale ale unei organizatii).
    De acum incolo voi avea timp si voi raspunde punct cu punct la toate ""nelinistile"" si acuzatiile dumneavoastra, incepand de luni, 01.11.2010.
    Va doresc o duminica placuta!
    Lt. Col (r) Dumitru Rinciog

    31 octombrie 2010, 02:24 "

    Originalul, este aici:
    http://scmdeconomicofinanciar.blogspot.com/2010/10/indrumar-privind-cheltuielile-admise-la.html#comments

    P.S.: Nene ...
    L-ai suparat rau pe Ranciog, propitar de net!
    Sa-i arati si lu Marinica, oltenul de la Craiova!
    Ca si el e in bai mare, cu acelasi Ranciog!

    P.S.P.S.: Ma bag si in echipa voastra de zvoneri!
    E cu taxa, sau fara taxa? C-am mai platit o taxa!
    Vreo 120 lei! Aflu ... ca mai bine dadeam la saraci!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nicu catre toti!Dragi colegi INEVITABILUL S-A PRODUS.Ce n-a reusit OPREA a-ti reusit voi. V-ati balacarit destul pe blogul lui Burcu. Toti votbiti de Dogaru @company,dar pe burcu l-a verificat cineva? nU TIN LA DOGARU ,DAR INCEPUTUL E GREU .CINE A AVUT DIN RANDURILE NOASTRE EXPERIENTA SINDICALA? FIECARE SI-A DAT CU PAREREA CE SA SE FACA,DAR NICI UNUL NU A AVUT EXPERIENTA.Ce s-a facut ,cum s-a facut ,mai bine sau mairau este uneori de apreciat alteori de criticat. DA R NU CAUTATI SA SPARGETI CEVA CE INCEPE SA SE STABILIZEZE. CU UNCMRR NU VOM FACE NIMIC. CU SINDICATUL BAREM MAI PUTEM STRIGA IN PIATA PUBLICA. Cred ca multi "comentatori' sunt suparati ca unii iar au luat stele de general. A FI GENERAL AZI ,SE TRADUCE A FI IN GENERAL(pupincuristi).Gradu de general si-a pierdutesenta. ADEVARATELE CATANE AU RAMAS SI VOR FII COLONEII. Asa ca nu trebuie sa fiti mahniti SI TERMINATII CU DEZINFORMARLE SI AMENINTARLE SAU POTE VISATI CA DE 1 DEC. OPREA SA VA FACA GENERALI.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. SCMD CEntral nu are si o Cpomisie de Cenzori?
    Raportul Trezorierului trebuie insotit de un Raport al Comisiei de Cenzori, cea care verifica modul de cheltuire al fondurilor asociatiei.
    Numai dupa aceea se poate trece la alte masuri.
    Ar fi pacat ca acum, dupa ce SCMD s-a impus ca o forta in activitatea sindicala militanta, sa fie distrus din interior de acuzatii care nu sunt verificate de organele alese.
    Domnule Admin, Blogul meu este acum pe platforma blogspot
    http://www.plano10.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. Nicu ARDEAL BRAVO RANCIOG. Asa le spuneam si eu. Ii cred pe toti ,pentru ca oltenii sunt mai aprigi la manie. Dar eu sper ca in curand lucrurile se vor limpezii.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Plano 10,
    Multumesc!
    Am facut setarile cuvenite!
    Imi cer scuze, bine ca mi-ai spus!
    Cu prietenie, Admin, V.Burcu

    NOTA:
    ___________
    Am sters un comentariu anonim,
    in care era atacat fara sens un coleg,
    Presedintele Filiale Sibiu,
    D-l col. (r) Tudosie Stefan !
    Rog toti comentatorii sa se concentreze pe ESENTA
    evenimentelor in derulare, nu pe aberatii si vinovati
    fara vina! Nu eu, Neacsu sau alti comentatori de pe acest
    blog, am praduit miliarde din cotizatiile oamenilor!
    Nu noi ne facem vinovati de GRAVELE carente ale CD-SCMD!
    Iar in alta ordine de idei, nu va imbatati cu apa rece,
    cu succesuri indoielnice! Fiti barbati, vedeti REALITATEA
    cruda, dureroasa, asa cum este! In rest, numai de bine!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  11. nicu ardeal FOARTE BINE! Dogaru a dat comunicat.Nici mie nu-mi plac unele afirmatii,DAR AVEM SI AVETI OCAZIA IN 10 ZILE SA NE CLARIFICAM SITUATIA. Daca s-a furat ii bai mare. Pe la noi ii foarte grav si ATUNCI TOATA CONDUCEREA LA "MITITICA". daca nu se confirma ,atunci BURCU SI AI LUI ....LA STALPUL INFAMIEI. Deasemenea cei care vacredeti in putere ca o sa faceti PLANUL CINCINAL IN 4 ANI SI JUMATATE...LA MUNCA ,CA VA ALEGEM CU DRAG SI DOR. Si pe aici s-au facut presiuni de tot felul. Eu sunt in asemenea postura: SOTIA A FOST "DEBARCATA" DIN FUNCTIA DE DIRECTOR DE GRADINITA <FARA NICI O EXPLICATIE. Asta-i treaba D,le Burcu. Cei care se implica direct,are repercusiuni. Nu am auzit sa ai asa ceva. Daca trebuiesc facute lucruri pentru clarificarea situatiei ,ATUNCI SA SE FACA IN CEL MAI SCURT TIMP. SA TERMINAM CU SUPOZITIILE SI SA NE PREGATIM DE LUPTA ,PENTRU CA NIMENI NU NE AJUTA. Noapte buna ..copii!

    RăspundețiȘtergere
  12. @nicu ardeal,
    Cred ca meriti o scurta EXPLICATIE, desi
    la adresa mea ai scris urat, sa nu le calific altfel!
    Eu, desi pana in Ardeal vad ca nu s-a auzit, am avut si
    am inca, poate cele mai DUREROASE probleme! Dar ...
    nu am gasit de cuviinta sa fac din asta ... o rampa de
    lansare! Am cateva PRICIPII la care tin, indiferent de
    consecinte! Iar pentru asta ... imi duc crucea. PUNCT!
    Daca viata, destinul va face sa ne cunoastem, promit
    si amanuntele, pe care e lipsit de sens sa le reiterez acum!
    Nu am dorit si nu doresc nimic de la nimeni! Functii? Grade?
    Am avut, mi-am facut datoria cu cinste, cu pasiune! Si ce daca!
    Puterea, politicul, statul mafiot m-a deposedat si de dreptul
    constitutional al fiecaruia, care nu a avut PROBLEME CU LEGEA,
    acela de a fi pensionat legal, corect. Atat doar, pentru tine,
    Nicule din Ardeal! Cu sincera prietenie, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  13. Nicule, trage domnule o fugă până la Bucureşti şi iaţi-l acasă pe Boucuţ. Ne-ai face un mare bine, nu numai nouă ci şi celorlalţi români!

    RăspundețiȘtergere
  14. NICULE , MA DEZAMAGESTI FRATE .
    Nu pentru ca te-ai legat de Burcu , nu pentru ca inca mai speri ca se vor rezolva lucrurile . Ci pentru ca in fata atator strigate si declaratii , oameni care spun ca e putred tu continui sa sustii putreziciunea . Daca ai vazut declaratia doamnei Wintzer ce iti mai trebuie ? Si ale celorlati de la Bacau , si Slatina si Sibiu .
    Suntem noi oltenii mai iuti la sange ? da .. si poate si un pic mai iuti la minte .. fara jignire .. vedem mai repede ceea ce poate altii asteapta sa vada de doua ori .
    -lipsa de cooperare intre CD si filiale este de notorietate .
    - dialogul inexistent
    - manageriat defectuos indubitabil
    - lipsa experienta in conducere demonstrata
    - gestionarea nejustificata si arbitrara a fondurilor -demostrata (abia acuma incearca sa obtina semnaturile CD pentru aprobarea cheltuielilor .
    - impunerea unor solutii , puncte de vedere dictatorial -vrei dovada ? citeste comunicatul domnului Dogaru unde spune ca si-a impus punctul de vedere .
    -tratamentul preferantial al unor filiale care .. au ca sefi , marionete -unii sefi d efiliale desi de foarte departe , sunt "invitati" sistematic la sedintele CD si primesc fonduri la discretie , desi fiecare filiala are dreptul la 20% din cotizatiile membrilor .
    Mai vrei ? Ce dovezi iti mai trebuie vere ? Iti e frica ca pleaca Domnul Dogaru cu banii de butelie ? Poate sa plece , dar butelia o lasa aici si va da seama pentru fiecare capacel si garnitura pe care l-ea consumat . Si pentru fiecare dop desfacut . Gasim oricand 1000 de prsedinti de sindicat mai buni decat dansul . Daca se indoieste cineva , iau la nimereala niste numere din oricare lista de membri ai oricarei filiale si daca nu este asa , imi smulg parul din cap .
    Asa ca vere , las-o mai usor . asculta glasul ratiunii . Cum spunea si prietenul Rinciog, SINDICATUL NU INSEAMNA DOGARU . Sindicatul traieste si fara Pricina . Nu noi cei cinstiti trebuie s aiesim din sindicat ci cei care il murdaresc indiferent de pozitia lor pe scara ierarhica . cAND UN VICEPRESEDINTE DE SINDICAT SI UN SECRETAR GENERAL DE SINDICAT AFIRMA CA SE DEZIC DE ANUMITE FAPTE SI NU SEMNEAZA ACTE SI DESCARCARI DE CHELTUIELI LA CARE NU AU FOST CONSULTATI, SE IMPUNE BLOCAREA DE URGENTA A CONTURILOR SI AUDIT . Cand in martie am cerut domnului Apostol precizari privind depunerea celor 2% din impozit in contul sindicatului, a spus ca " NU PUTEM FACE ASTA , PENTRU CA ASTA AR INSEMNA CONTROLUL CURTII DE CONTURI " SI NOI NU VREM ASTA . " SUNT MARTORI 53 DE PRESEDINTI DE FILIALA PREZENTI LA ALBA IULIA .
    Domnule Rinciog . Ai logica domanei invatatoare a lui bula , care l-a dat afara din clasa pentru ca a tras un prtz in clasa . Iesind afara , incepe sa rada si il gaseste directorul razand si il intreaba de ce rade . el ii spune si directorul il face nesimtit ca rade . La care bula ii raspunde " pai cum sa nu rad domnule director , eu o trag si domna in loc sa ma lase pe mine in clasa cu mirosul, ma scoate pe mine la aer curat iar pe ceilalti ii tine in miros . " Nu dumneata meriti pedeapsa , domnule Burcu , ci cel care a facut ce a facut . El sa fie pedepsit , nu cei nevinovati .

    RăspundețiȘtergere
  15. Erata , nu catre domnul Rinciog ma adresam ci catre domnul Burcu ..

    RăspundețiȘtergere
  16. Am onoarea sa va salut!
    Nu cunosc amanuntele si precizarile doamnei Winzer dar o felicit pentru curaj si demnitate.
    In privinta dlui Lt. col. (r) Apostol, fara a-l baga in gura lupului, cred ca merita sa luam in seama faptul ca numai pe pagina Dep. Ec.-Fin. se poate posta sub anonimat. Este o "scapare" sau un mod de a protesta ? Timpul ne va lamuri.
    Domnule Burcu, doamna Winzer, de ce demisionati dumneavoastra si nu ei, cei care au dat cu oistea in gard?
    Greu totusi sa inchideti blogul acesta! Macar de "amorul artei" si tot cred ca vor fi mai mult de 10 vizitatori /zi. O singura postare a dlui col.(r) Neacsu va aduce minim 3-4 reactii.
    "TOT INAINTE !" (Ca inainte era mai bine!?)
    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu-mi vine sa cred ce vad.
    Domnilor proCD nu va inteleg logica, s-a cerut sa se faca public modul in care s-au cheltuit fondurile SCMD si normal, daca nu ar fi avut ceva de ascuns, CD ar fi trebuit sa aduca la cunostinta membrilor de sindicat acest lucru. A fost criticat modul defectuos in care CD comunica cu filialel, care este problema se putea actiona in sensul imbunatatirii ei. Faptul ca toate eforturile au fost canalizate pentru organizarea mitingului din 25 octombrie nu justifica lipsa de aplecare a CD la pasurile si propunerile filialelor. In privinta domnului Burcu regret decizia acestuia si sper sa revina asupra ei. Domnilor este de preferat sa avem in sindicat oameni care spun ceea ce gandesc pe fata altfel vom fi un sindicat de yesmeni.

    RăspundețiȘtergere
  18. Tuturor celor care se agita pe aici:
    Daca sunteti bine intentionati - si unii sunt - nu va uitati in directia in care trebuie.
    D-le Neacsu, stii povestea cu hotul striga hotii? Ce se intampla acum este ilustrarea ei perfecta. Vom trai si vom vedea. In nici-un caz SCMD-ul nu va deveni moneda de schimb pentru o functie de surugiu la sareta lui Oprea. Pentru ca asta e miza. Cineva s-a angajat ca va preda organizatia pe tava si va fi admis in schimb la masa mare. Cineva care si pe vremea Raposatului sugea la tata partidului - va mai amintiti vizitele celor din staff-ul lui Ilie Ceausescu la Scoala de la Sibiu? Va mai amintiti lataratul pitigaiat al unuia din acest staff...si cum isi infigea coltisorii, lui inca de lapte, in pulpa celor care indrazneau sa miste in front?
    Omul asta a stat lipit de Parlament si din '90 incoace, si e foarte apropiat de Oprea. Probabil asta i-a fost planul inca de la inceput, dar nu-i va merge. Pe lumea asta mai sunt oameni curati si idealisti, al caror scop in viata mai este si altul decat acela de a manca, a bea si caca si pisa la gard!

    Semneaza,
    Duhul cel Bun! Na!

    RăspundețiȘtergere
  19. Hei, domnule Burcu, stiu ca te uiti cu febrilitate dupa IP-ul de pe care am postat, stiu ca nu-ti convine sa fie date in vileag lucruri pe care le cunosti dar le tii ascunse! IP-ul l-am imprumutat, asa ca degeaba! Mai bine da repede replica. Dumitale ce ti-a promis ipochimenul in cauza?

    Duhul cel Bun!

    RăspundețiȘtergere
  20. @PRIETENE ANONIM-Duhul cel Bun
    Doar o vorba iti voi spune:
    Ferice de cei saraci cu duhul!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  21. Aici suntem de acord, admin!
    Duhul cel Bun

    RăspundețiȘtergere
  22. Duhule rinciog
    Esti jalnic, esti patetic , daca nu te demasca IP-ul te demasca prostia . Te-ai grabit sa lovesti aiurea , sa invinuiesti in loc sa te explici, sa arunci cu noroi in loc sa te cureti de rahat ... si asta te-a dat de gol, este scoala birjarilor Dogaru si Pricina la curtea carora slugaresti . Te credeam devotat sindicatului, dar tu esti argatul curtii . Nu-i bai, eu in locul dumitale nu as mai avea curajul sa ridic ochii in fata unui om caruia i-am jurat " marine , ma jur ca nu sunt platit , nimeni nu e platit in SCMD . " Asta imi spuneai cand te-am intrebat . Mincinos Ordinar !
    nici nu am sa ma mai obosesc sa iri raspund . Oamenii fara onoare ca tine nu merita atentie . DEMISIA DOMNULE MINCINOS ORDINAR RINCIOG !DEMISIA DE ONOARE PENTRU CA AI RECUNOSCUT CA AI MINTIT . STII CE E AIA ONOARE ?

    RăspundețiȘtergere
  23. From: "Cobuz Lenuta" To: roarmy230@yahoogroups.com

    La cum / cat au sunat telefoanele mele de vineri incoace...
    Scuze tuturor. La un moment dat le-am inchis pe toate 3 ca simteam ca o iau razna.
    Sunt, intr-adevar, niste neclaritati care, SPER DIN TOT SUFLETUL, sa se clarifice mai repede si sa ne putem continua activitatea (cel putin eu, pe linie juridica, ca atat stiu, atat fac).
    Elena

    Desi mesajul Vicepresedintei Elena Cobuz este adresat doar grupului de discutii roarmy230, el prezinta interes pentru toti membrii SCMD. Mai mult, este al doilea Vicepresedinte care RECUNOASTE PUBLIC .... "NISTE NECLARITATI", dupa cum le apreciaza chiar dansa!
    Iata cum adevarul, precum ... uleiul!
    Se vede ca NU toti, se fac partasi la praduiala!

    RăspundețiȘtergere
  24. Doamna Elena , cu tot respectul, inca oscileaza intre a spune lucrurilor pe nume si a trage fermoarul. Ii e teama , nu stie care partida va castiga pana la urma , pe de alta parte stie cat de razbunator este Dogaru si cat de rai si lipsiti de scrupule Pricina si Rinciog. Apostol, ramane victima a prieteniilor prost alese . Dogaru cauta acuma cu infrigurare sa caute portite( legale , statutare ) sa scap[e de dizidentii din Comitetul Director cat mai repede , pentru a-i infricosa si pe ceilalti care inca se pastreaza in rezerva sau care asteapta prima repriza , ca sa vada in ce tabara intra la pauza . In privat , domnul Dogaru acuma se gandeste sa desfiinteze sindicatul , pentru ca el l-a infiintat , el in desfiinteaza , neadmitand ca i-ar putea lua locul altcineva ,dar inca se teme ca o astfel de masura ar determina cedaera podoabei capilare in favoarea miilor de sindicalisti care l-ar rastigni pur si simplu . Suntem in mare dilema . Ce va fi , revolutie de catifea sau varsare de sange ? Domnul Dogaru decide . Oricum aceasta conducere nu a fost validata in CNR.Pe cand alegeri libere domnule Dogaru ?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri