Google Translate

vineri, 22 octombrie 2010

SCMD. Insemnari de prin ... OLTENIA ! Un regal, de la un ... blogger al locului!

Bun venit in lumea bloggerilor,
D-lui coleg Marin Neacsu!
PARLAMENTUL OLTEAN
Azi 21.10.2010 s-a desfasurat adunarea generala a filialei Dolj a SCMD avand pe ordinea de zi discutarea participarii filialei la actiunile de pe data de 25 Octombrie. Ce m-a surprins in mod neplacut a fost numarul mic al participantilor, din cei peste 250 de membri participand nu mai mult de 50 de membri. Acuma nu stiu daca absenteismul s-a datorat lipsei de interes fata de motivul intalnirii sau fata de sindicat in general. Oricare ar fi motivul nu e de loc imbucurator .

Azi privind intamplator lista cu membrii fondatori ai filialei am realizat ca sunt multi pe acea lista pe care nu i-am vazut nici macar odata, nici la sedinta de constituire . Multi sunt membri de sindicat doar pe lista. De aici concluzia ca - din pacate - multi s-au inscris in sindicat, doar pentru ca sindicatul sa faca ceva pentru ei. In ceea ce-i priveste, plata cotizatiei li se pare suficienta. Cu asa sindicalisti sa tot protestezi.

Personal am pus in discutie doua subiecte. Primul legat de varianta participarii la demonstratia din 27.10. alaturi de celelalte sindicate si colegii politisti si lucratori din penitenciare . Spre bucuria mea, au fost foarte multi colegi care au au fost de acord ca trebuie sa fim alaturi de celalalte sindicate si desi initial s-a stabilit ca nu putem participa la amadoua datorita lipsei de fonduri s-a cedat in favoarea participarii pe 25.10. Numai ca datorita numarului mic de participanti pe data de 25.10. cei care vor participa pe 25 au decis sa participe si pe 27 asa ca BUCURESTI, FERESTE CA TE CALCAM DE DOUA ORI ! In felul asta avem ocazia sa ne alaturam colegilor cu care avem semnat Protocolul Concordia Doljului si sa fim la Palatul Parlamentului in ziua votarii motiunii de cenzura. FIE CA OLTENII SA POARTE NOROC !.

Cea de-a doua propunere, m-a facut sa realizez ca nu putem iesi din limitele sortii. Am propus ca pe data de 25 , concomitent cu actiunile de la Cotroceni, o delegatie formata din membri SCMD Dolj care nu participa la Cotroceni sa participe la festivitatile locale de depunere de coroane de flori la mormantul Eroilor Neamului, ca o dovada de respect fata de inaintasii nostri si Ziua Armatei Romane. Idea a avut sustinatori dar si potrivnici care sustineau ca nu putem participa la o activitate a oficialitatilor. Am incercat sa le explic ca Ziua Armatei nu este a oficialitatilor , si nici armata a lui Oprea, cum sustinea cineva, ci sunt ale poporului iar noi, participand respectam poporul si eroii sai si Armata Tarii.

Pana la urma s-a votat. Si de aici incolo ceea ce a urmat m-a trimis in Parlamentul Romaniei . Am avut onoarea sa ii vad pe Roberta Anastase si Mircea Toader in direct. Votul, a decis participarea si in Craiova, alaturi de celelalte asociatii ale militarilor si oficialitati cu 22 de voturi pentru , 21 contra si 1 abtinere.

Deci la o aritmetica simpla, 44 de pahare - pardon - votanti. Acuma au inceput sa dea zecimalele. Cand s-a trecut la stabilirea celor care urmau sa faca parte din delegatie, nu s-au gasit 5 oameni, pentru ca cei care votasera pentru, voiau sa mearga si la Bucuresti . Inclusiv subsemnatul decisesem sa particp la Bucuresti, fiind informat ca s-a renuntat la mascarade cu depunere de coroane la prefecturi , ministere si gesturi teatrale . Vazand ca nu are cine sa depuna coroane m-am oferit sa raman dar mi s-a spus ca nu mai pot renunta de vreme ce am spus ca merg la Bucuresti. Ceea ce a urmat, seamana a Parlamentul Romaniei. Vanzand ca nu sunt candidati pentru delegatie, presedintele s-a lansat intr-o critica acerba la adresa celor  " neseriosi "  care voiau sa participam si la manifestarile oficiale si a facut-o atat de virulent incat credeam ca o sa ia foc. Dupa care a propus sa mai votam odata. Domnule Toader , unde sunteti , sa vedeti cum se conduce o sedinta. Speriati de vehementa interventiei, numai 3 membri au mai avut puterea sa isi sustina punctul de vedere. Si uite asa, fuse si se duse. Votat de doua ori . Eu cred ca eram in stare sa votam pana dimineata daca nu avea grija seful sa lase degetul in jos.

Ce sa mai zic putem declansa alegerile parlamentare anticipate , noii parlamentari sunt pregatiti .

Si acuma intervine si momentul Roberta Anastase. Dupa votare, sedinta s-a declarat inchisa si au ramas in sala numai cei ce urmau sa participe la actiunea de la Cotroceni pentru a stabili detaliile. Toate bune si frumoase . S-au numarat oamenii care se trecusera pe lista si .... spre surprinderea mea, eram 47 . Autocarul are numai 42 de locuri, si ar fi trebuit sa renuntam la 5 participanti. AR FI FOST EXACT NUMARUL DELEGATIEI CARE AR FI TREBUIT SA PARTICIPE LA ACTIUNILE OFICIALE. Dar s-a gasit solutia. Un coleg va merge cu masina personala si va lua inca 4 colegi cu el. Si uite asa s-a rezolvat .

Acuma eu stau si ma tutur, daca la vot au fost 22+2+1 = 44
Atunci cum Roberta masii pe lista de participanti la Bucuresti au aparut 47 ? Doamne , abia acuma inteleg eu ce greu e sa fii parlamentar. Gata,
m-am decis, nu mai candidez.
Neacsu Marin
21.10.2010
VENII, VAZUI, FUGII
Intalnirea dintre domnul ministru Oprea Gabriel si domnul Colonel Misu Ioan Naon , presedintele filialei Dolj a SCMD, s-a desfasurat conform previziunilor. Asta nu inseamna si asteptarilor. Mesajul domnului ministru a fost scurt si sec: " vom prezenta la tv cateva simulari cu exemple de rezervisti din mai multe categorii de cadre. Nu va vor scadea pensiile, dimpotriva, va vor creste !"
In rest , nimic deosebit .

Nici la conferinta UNPR nu a spus nimic deosebit. A dat ochii peste cap, a privit in tavan in timp ce vorbea cu oamenii, in nota obisnuita. Probabil domnul Oprea are probleme in a privi oamenii in fata cand le vorbeste sau a primit lectii de retorica de la o gheisa. Probabil a ramas cu acest tic din scoala militara cand i se spunea "Oprea fixativ " pentru ca isi privea si aranja mereu freza. Ridicatul ochilor in tavan si lasatul colturilor gurii in jos , au devenit ticuri de necontrolat. Dar ce altceva controleaza domnul Oprea ? Daca il cauti pe Goagale , pe acolo se spune ca ar controla terenurile armatei ... prin Voluntari si aiurea .

As avea cateva intrebari pentru domnul ministru care nu a binevoit sa primeasca documentul cu revendicarile Filialei :

1. Ce va simtiti in adancul dumneavoastra , miltitar sau politician ? Daca raspunsul este militar, atunci va rugam sa actionati ca un militar nu ca un politician .

2. Pe cine ati mintit , pe primul ministru sau pe militari, cand ati spus ca pensiile militare nu vor scadea ? Fara un sprijin scris in text de lege , afirmatiile dumneavoastra nu pot fi interpretate altfel decat promisiuni electorale . VERBA VOLANT SCRIPTA MANENT !

3. Pe cine ati inselat , armata cand ati spus ca daca vor scadea pensiile militarilor cu un leu, va veti da demisia , sau pe domnul presedinte , cand ati afirmat ca veti sprijini acest guvern pana la sfarsit ?

4. De ce ati votat legea unitara a pensiilor in forma in care pensiile militare sunt asimilate sistemului civil punand pe aceeasi treapta activitatea depusa de un fost comandant de unitate sau mare unitate, responsabil de apararea si securitatea a 10% din suprafata Romaniei, cu cea a unui zugrav, responsabil cu amestecatul vopselii si protejarea peretilor de “aspargilius” ?

5. De ce acceptati amestecul politicienilor in numirile cadrelor pe functii si avansari? Cum puteti admite ca un civil cu liceu si fara pregatire militara(numele Canacheu va spune ceva ?), care habar nu are care e stanga si care e dreapta sa intervina in carierele unor militari fie si cu propuneri ?

6. De ce admiteti propuneri de avansari a rezervistilor fara sa verificati PERSONAL sau prin cineva de incredere, care sa dea socoteala cu capul de temeinicia verificarilor. Sa se stabileasca criterii corecte si situatiile in care se pot face aceste avansari ale militarilor in rezerva si sa nu se foloseasca aceasta portita pentru satisfacerea unor ambitii meschine sau rasplatirea unor servicii “onerose “. Sa se limiteze strict avansarile celor in rezerva.
E rusinos sa vezi ca oameni care au trecut in rezerva subofiteri, au ajuns in cativa ani de zile colonei avand doar meritul de a fi membri UNPR. Ati scos gradele militare la troc ?

7. De ce admiteti instrainrea unor locatii de interes vital pentru militari , catre autoritatile civile (cazul Spitalului Militar Oradea , Muzeului Aviatiei din Sectorul 2 si altele ) ?

8. CAND NE VETI CONVINGE CU ADEVARAT CA SUNTETI MILITAR, CA SUNTETI NU NUMAI SEFUL DAR SI PROTECTORUL ARMATEI ?

Legea unitara a pensiilor a intrat in parlament iarasi. Aveti ocazia – se pare ca ultima – sa va demostrati atasamentul fata de armata. NU O RATATI !
Col.(r) Neacsu Marin


URMASII LUI TRAIAN
Sambata 16.10.2010, la Filarmonica din Craiova a avut loc Conferinta Judeteana a UNPR, avand ca scop alegerea conducerii filialei judetene a partidului . La Conferinta au participat ca invitati din partea conducerii de partid domnii Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu, Eugen Nicolicea, Gheorghe Bica si altii. De asemena au mai participat ca invitati reprezentanti ai unor partide politice si sefi de sindicat. A lipsit din peisaj reprezentantul SCMD  E devarat, presedintele filialei astepta la Comandamentul Brigazii intalnirea personala cu domnul Ministru Oprea Gabriel, dar putea fi desemnat unul din vicepresedinti sa participle la aceasta festivitate, asa cum participasera si la PSD.

Personal am participat desi initial nu intentionam avand si alte activitati programate, dar in ultim moment am schimbat programul. Si nu imi pare rau. Am avut astfel ocazia sa reintalnesc unii prieteni, fosti colegi si sa vad mai de aproape cine si de ce a aderat la acest partid.

Am notat ca a fost o activitate pregatita si organizata as spune ireprosabil. Am mai notat la categoria plusuri foarte multi tineri si multi oameni de valoare , la nivel municipal si judetean. Pot spune ca la nivel local, UNPR -ul este daca nu numeric, cel putin calitativ, bine garnisit. In luarile de cuvant ale invitatilor si membrilor locali ai UNPR, s-au evidentiat – parerea mea - franchetea ideilor si bunele intentii. Indraznesc sa afirm ca la nivel local UNPR-ul , prin oamenii pe care ii are, are potential. A fost prezent ca invitat si aplaudat la scena deschisa si primarul ales al Craiovei domnul Antonie Solomon  care a fost coplesit de emotie vazand primirea care i s-a facut. Indraznesc sa pariez pe o viitoare colaborare politica, Solomon - UNPR care ar face din Craiova prima capitala de judet UNPR-ista la viitoarele alegeri  Este doar o speculatie, care tine de intuitie mai mult decat de ceva concret deci luati-o ca atare.

Si cum nimic nu este perfect, nu pot sa nu amintesc marile gafe facute exact de cei ce ar fi trebuit sa fie crema cremelor. Discursurile domnilor invitati din inaltele structure ale UNPR au reprezentat bomboana pe coliva prin perplexitatea declaratiilor .

Primul, cel care a inceput sarabanda gafelor a fost domnul Eugen Nicolicea, care se recomanda drept seful grupului parlamentar independent. Referindu-se la rolul UNPR in parlament, a afirmat citez:  “ suntem cei care formeaza majoritatea, cei care se impotrivesc suspendarii presedintelui si ceilalti au de ce sa ne urasca!” Curat murdar coane Nicolicea, mare adevar grait-ai !

Si continua domnul Nicolicea, intr-o inconstienta delicioasa “… fara noi, cei de la UNPR, nimic nu se misca !” . Ptiu, bata-te sa te bata, acuma inteleg de ce trebuie sa va urasca lumea. Nimic din ceea ce s-a votat si s-a facut sub dictatura Basescu si Guvernele Boc, NU S-AR FI FACUT FARA AJUTORUL UNPR. Gura pacatosului, adevar graieste.

Dar cum nu este unu fara doi, domnul Nicolicea trebuia sa fie intrecut la capitolul gafe doar de Presedintele UNPR, si si-a asumat acest rol, domnul Cristian Diaconescu, cel care si-a inceput discursul spunand “ Eu am sa imi incep discursul intr-un fel mai diferit. Am sa va dau o informatie, e adevarat nu de prima pagina a ziarelor, dar nu lipsita de importanta . Undeva intr-o tara europeana, a fost ucisa o romanca, numai pentru ca era romanca …. As vrea sa va ridicati si sa aplaudati !”

Initial am crezut ca va cere sa ne ridicam si sa pastram un moment de reculegere. Apoi am crezut ca era o gluma si am asteptat continuarea, dar dansul char a inceput sa aplaude si spre stupoarea mea , sala s-a conformat. Nici nu mai comentez cazul este inimaginabil dar real intr-o tara ca Romania. Vreau doar sa il informez pe domnul Diaconescu, ca datorita conducerii intelepte a actualului guvern si a UNPR “FARA DE CARE NIMIC NU SE MISCA “dupa cum spunea antevorbitorul sau , va trebui sa isi cumpere manusi si alifii, pentru ca va face basici in palme aplaudand . Daca astea sunt dorinta si telul domnului Diaconescu, ar fi trebuit sa le treaca in strategia partidului .

Dar domnul Diaconescu, are si simtul umorului. La un moment dat ii indemna pe tinerii membri ai partidului: “ trebuie sa va transformati in politicieni, adica in oameni sinceri“. As cataloga-o drept gluma anului! Si a continuat “… trebuie sa mergeti la oameni si sa le spuneti adevarul … “ Doamne fereste! Pai daca le spuneti adevarul domnule Diaconescu, cine se mai inscrie in partid ?

Bineinteles a urmat cuvantul domnului presedinte Oprea Gabriel de la care am retinut doua lucruri :

1. UNPR are ganduri mari si déjà se gandeste la alegerile prezidentiale de peste 4 ani, sau are in vizor alegeri anticipate pentru ca a lansat ideea candidaturii domnului Cristian Diaconescu la presedentia tarii, pe care a spus ca o va lansa oficial peste o luna. De ce toata lumea se leaga de luna Noiembrie ? Asteapta sa vada daca se confirma zvonurile privind apocalipsa sau alte zvonuri ?

2. Si ca sa ne arate ca si dansul este glumet a spus ca vizavi de ultimele versuri ale imnului partidului, “noi suntem romani, noi suntem romani, noi suntem urmasi ai lui Traian !” acest vers “ este o problema de destin !" Atentie mare domnule Oprea, cine il urmeaza pe Traian, il urmeaza pana la capat parca asa spuneati nu ?
Cam asta a fost .
Neacsu Marin
16.10.2010
________________________
Domnule coleg Neacsu,
Bine ai venit in lumea bloggerilor!
Esti bun, oltene! Ai chiar talent in ale scrisului!
Ti-am citit cu mare placere postarile, presarate
cu umor sanatos, dar si analiza ... brici!
Cine se supara, ii taiem nasul!
Sa fie intr-un ceas bun, Marine!
Admin, V.Burcu

35 de comentarii:

  1. Va salut Domnule colonel Neacsu........Ma bucur ca a-ti descris mai sus cun s-au desfăsurat activitatile de la Dolj.1.Foarte frumos si corect ati propus colegilor de la Dolj, sa participati la depuneri de coroane la monumentele reprezentative locale. La Bucuresti se va depune o coroana din parte SCMD la MON (Monumentul Ostasului Necunoscut), pentru cinstirea inaintasilor, impreuna cu oficialitatile. Respectul nostru fata de inaintasi ramane acelasi, chiar daca astazi presedintele si unele oficialitati care vor fi de fata doresc desfiintarea noastra.Este adevarat a noastra va fi ultima pentru ca asa au vrut ei. DAR NU ARE IMPORTANTA ASTA. Voi continua mai pe seara. Cu respect, Dragos Icleanu-scmdsector6

    RăspundețiȘtergere
  2. Am onoarea sa va salut!
    1 Iata cum, sub o alta forma, dl. general Chelaru a avut dreptate atunci cind vorbea de "ruperea" Olteniei din trupul tarii! O singura rugaminte avem si noi "ceilalti": nu impingeti Carpatii prea departe si nici nu deviati spre E cursul Oltului!

    2 Ciudata situatie! Cum va proceda in dimineata zilei de 25 Octombrie un rezervist care este in acelasi timp membru al ANCMRR si al SCMD, mai ales daca este membru al ambelor Birouri? SCMD-istul va arunca cu cascheta in mijlocul sufrageriei, iar ANCMRR-istul se va dezice de aceast lucru si va pune cascheta la locul ei? Pina la ora H va scanda "Jos......!", iar de la H+2 va depune flori? Daca dupa participarea la activitate se va merge la o bere, el cu cine va "vota"?
    Cu stima.
    P.S. http://www.ziuaveche.ro/007/armata/7572-piedici-pentru-mitingul-de-la-cotroceni-al-militarilor-in-rezerv.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragos,
    Ma bucur sa aud ca la Bucuresti s-a decis -ceea ce eu propusesem pe bloguri mai de mult- participarea sindicalistilor si la activitatile oficiale , alaturi de intreaga tara . E bine ca ati reusit sa faceti o diferenta intre un moment si altul si v-ati pastrat respectul fata ceea ce reprezinta aceasta zi in constiinta romanilor. Ai nostri din pacate , pana la urma au decis sa " nu supere " conducerea SCMD prin participarea la o actiune pe care ei o considerau neconforma cu cealalta actiune. Din teama de a nu cadea in "ridicol " au cazut in "derizoriu".

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca tare mai iubeste Neacsu ,aceasta clica de tradatori adunati de pe la toate partidele.Cu cat zel ii pune el in poza si le face de fapt o reclama ascunsa! oare uita ca astia tin puterea actuala, pe care tot neacsu si nu numai o injura de mama focului.Deaconescu viitor candidat de presedinte-sa mori de ras nu alta.Avem predilectie in a aprecia TRADATORII si impostorii. Cum ar zice cineva Neacsu se profileaza ca agentul de influienta in Oltenia--sa-i uram succes!!

    RăspundețiȘtergere
  5. La nivel central am inteles ca UNPR este format din fosti militari, mai malt sau mai putin declarati, dar ar fi o gluma daca si in teritoriu militarii s-ar lasa inselati de acest partid remorca la regimul Basescu, regim care le-a desfiintat pensiile militare. Existenta acestui partid este strict limitata de supravietuirea guvernului Boc. Dupa caderea Bocului, parlamentarii racolati de la alte partide vor ramane niste anonimi.
    Oprea n-ar fi o surpriza!
    Insa Cristi Diaconescu este o mare dezamagire!Doamne si a mai si candidat pentru conducerea PSD!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim
    Nu sunt nici agent , nu fac nici propaganda vreunui partid, nu fac reclama mascata . Daca asta ai inteles din ceea ce am scris eu , inseamna ca mai ai de studiat . Faptul ca am remarcat printre cei prezenti la conferinta persoane cunoscute si unele din ele de valoare , nu inseamna ca fac reclama ascunsa ci ca obiectiv vorbind , nu pot sa nu recunosc adevarul . Nici un partid oricare ar fi el nu e format numai din oameni de o anumita valoare , peste tot sunt varfuri si uscaturi, asa cum si in sindicat exsita . Nici o formatiune politica nu se poate forma in afara cetatenilor si ca atare este formata din ceea ce are societatea , bun si rau . In sinea mea , chiar imi manifestam mirarea ca acei oameni s-au lasat convinsi de un om ca Oprea dar mi-am zis ca poate nu Oprea i-a adus in partid , s-au adus unul pe altul . Timpul va decide daca s-au inselat sau nu . Ma copleseste insa grija fata de persoana mea si tin sa-ti multumesc pentru stradanie .
    Plano10 .
    La nivel local , in Craiova , din ceea ce am vazut eu ,Armata nu are prea multi reprezentanti in UNPR cu toate incercarile de apropiere initiate .
    Ca aspect general , as repeta ceea ce am spus mai de mult si mai de multe ori , si anuma ca in politica dusmanii si dusmaniile se schimba de la o zi la alta .

    RăspundețiȘtergere
  7. @NEACSU-stramba logica mai ai domnule!IN acelasi timp,tot timpul incerci sa afisezi cu o mare aroganta o superioritate pe care numai dumneata ti-o vezi!! Cum adica ,,ai vazut si oameni de valoare"?- aceasta sintagma este corecta daca se refera la un grup care se afla la o bere sau la un meci de fotbal-nu pentru un PARTID-domnu Neacsu!!! Printre cei care gazau si ardeau oameni in crematoriu-dumneata poti vedea si oameni de valoare nu??!!NU mai continui pt. ca eu sper ca m-am facut inteles . nu de superiorul(OARE IN CE?) NEACSU bineinteles.

    RăspundețiȘtergere
  8. Se pare - asa s-a anuntat la stiri- SCMD NU A OBTINUT APROBARE PENTRU ACTIUNEA DE PE DATA DE 25, DAR CONDUCEREA SCMD A DECIS SA ISI DESFASOARE ACTIVITATEA IN VIRTUTEA DREPTULUI CONSTITUTIOINAL LA MANIFESTATII DE ZIUA ARMATEI . Daca e asa , pe noi cei care dorim sa participam , cand ne informeaza cineva cu starea de fapt ? Si ce ne facem cu sfatul domnului Pricina de a "nu participa la actiuni ilegale ? " Cine sunt acuma provocatorii domnule Pricina ? Acuma nu mai respectati legalitatea ? Nu mai aveti incredere in institutiile statului ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 12.39 ai dreptate, asta e n-ai ce sa faci Neacsu se rafuieste cu SCMD. Daca "se pare" asteapta disciplinat, ca un militar, sa fi anuntat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dapix
    Eu nu ma rafuiesc cu SCMD . Daca vrei, ma rafuiesc cu prostia si incompetenta din SCMD . Probabil insa nu poti face diferenta . In alta ordine de idei, acel " se pare " este trecut pentru ca e o stire luata dintr-o singura sursa realitatea tv .Astept ca SCMD CD , sau acel comitet de organizare sa ne informeze . ATAT SI NIMIC ALTCEVA . Ce vezi rau in asta si ce informatii detii dumneata ? Daca stii altceva , spune . Daca nu, joc de glezne !

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Fiti linistiti s-a primit aprobareA. problema deabia acum urmeaza :ce fac cu ea?

    RăspundețiȘtergere
  12. Din surse SCMD , AVEM APROBARILE NECESARE, SE LUCREAZA LA PROTOCOL.

    RăspundețiȘtergere
  13. Stire: •Catre toti militarii in rezerva si in retragere: SCMD va conduce mitingul de protest de la Cotroceni si din celelalte puncte comunicate, in ziua de 25 Octombrie 2010, conform Comunicatelor 1-3 ; in aceasta seara vom da un comunicat suplimentar pe aceasta tema
    SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE IN REZERVA SI IN RETRAGERE - COMITETUL DIRECTOR

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonimului de la ora 18.03 si tuturor anonimilor.............Da, s-a primit aprobarea.Ce faceti cu ea? Ce va dicteza constiinta, gandindu-va la greutatile si neajunsurile pe care le-ati suferit dvs si familia dvs, atata timp cat dvs ca parinte si sot ati slujit(unii dintre noi de la 14 ani)tara si poporul. Cu respect, Dragos Icleanu -scmdsector6.P.S Urmariti comunicatele SCMD

    RăspundețiȘtergere
  15. Asa este Domnule Col Neacsu, pentru noi va fi o noapte alba. Facem tot ce putem si stim pentru a fi bine tuturor CMDRR chiar si pentru cele ANCMRR.Cu respect, Drago Icleanu-scmdsector 6

    RăspundețiȘtergere
  16. dar....cu conferinta de presa, nu ne spune nimeni,nimic?
    cum a fost? ce s-a discutat?

    RăspundețiȘtergere
  17. Inca odata , felicitari colegilor din Bucuresti care fac totul ca actiunea sa reuseasca si care fac eforturi ca totul sa fie la nivelul standardelor cazone . Demnitate si bun simt sunt cuvintele de ordine !

    RăspundețiȘtergere
  18. Ia vedeti voi pe A3 sa-l urmărim pe "gurul" nostru domnul Dogaru!

    RăspundețiȘtergere
  19. Antena 3 | Militarii pensionari şi cei disponibilizaţi ies în stradă de ziua armatei
    Militarii pensionari şi cei disponibilizaţi ies şi ei în stradă. Luni, de ziua armatei, vor protesta în toată ţara, nemulţumiţi de scăderea pensiilor şi alte măsuri ale guvernanţilor.

    Cadrele militare la pensie au anunţat că vor protesta în faţa principalelor instituţii considerate vinovate de situaţia grea în care se află: Preşedinţia, Ministerul Apărării, Ministerul de Interne şi Curtea Constituţională, iar în ţară la prefecturi sau la sediile PDL şi UDMR.

    Cea mai mare nemulţumire a militarilor pensionari este scăderea veniturilor. Liderul sindical spune că pensiile poliţiştilor şi militarilor sunt suportate din bugetele acestor instituţii, nu din cel de stat.

    La nivel naţional numărul cadrelor militare Disponibilizate, în Rezervă şi Retragere a depăşit 80.000 de oameni.
    _______________________
    Wooowwwwwwwwwwwwwwwww...............

    RăspundețiȘtergere
  20. Planul de falimentare a României şi măsuri de contracarare I

    Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMÂNIA VREODATA!

    Ca să vă fie foarte clar că e o conspiraţie:

    1. SECRETISM (aflăm din UE, prima oară, ce bani luăm noi)

    2. GRABĂ (repede, repede, au şi venit şacalii FMI)

    3. NU SE DAU JUSTIFICĂRI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI

    4. Nu s-au organizat întruniri mediatizate, cu participarea cremei economiştilor români, unde să se dezbată clar, pe faţă, dacă avem sau nu, nevoie de împrumut

    5. Se evită declararea sumei totale! Asta va permite mărirea ulterioară a sumei, la oricît e "nevoie". Unii afirmă, 20 miliarde, dar e puţin probabil, deoarece o ţară, mai mică, ca UNGARIA, împrumută 25 MLRD, iar noi numai 20?

    6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date.

    7. Dat fiind mărimea sumei şi condiţiile globale deosebit de grave, precum şi faptul ca în final, poporul român va returna împrumutul, ar fi trebuit să fie tratat cu o transparenţă TOTALĂ, în mass media; de asemenea, să se publice o listă cu ce bani se dau şi cui?

    Deci, acestea sînt definitorii unei FRAUDE DE PROPORŢII, care i se pregăteşte poporului român.

    În Ungaria, au argumentat încă de anul trecut că au nevoie de 25 Miliarde. Au împrumutat şi tot nu au putut evita recesiunea.

    Să vedem, în continuare, ce se va face în mod real cu banii. Banii vor intra "virtual" în BNR, iar de aici vor fi daţi în proporţie de 80%, băncilor străine. Aceşti bani, împreună cu banii strînşi de la populaţie, prin dobânzile mari oferite (atenţie români!) vor fi transferaţi în străinătate, la băncile-mamă.

    După care vor declara falimentul aici, local. Între timp se vor strădui să reducă şi limita minimă de siguranţă în BNR, ca impactul să fie şi mai devastator (cum a fost şi făcut, de curînd, cu o variaţie mică, e drept, dar s-a făcut ca să se testeze reacţia publicului).

    Cu restul de bani, după cum era de aşteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat în ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere!

    Deci românii, se vor alege cu PLATA ÎMPRUMUTULUI + DOBÎNZII.

    Adresa acestui articol este http://roaim.net.tc/?a=articles&p=382

    RăspundețiȘtergere
  21. Miting cu 80.000 de participanţi, pe 27 octombrie !!!!!!!!!!!!
    Cele cinci confederaţii sindicale sunt decise să protesteze în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, chiar dacă Primăria Capitalei se va opune mitingului programat în Bucureşti. Peste 80.000 de oameni ies în stradă pe 27 octombrie pentru a susţine moţiunea de cenzură.


    Sindicaliştii: “Plătim amendă jandarmeriei şi nu renunţăm la protest”
    Conducerea confederaţiei sindicale “Cartel ALFA” preferă să plătească amenzi jandarmeriei decât să renunţe la protestul din 27 octombrie. “Confederaţia noastră va participa la protest cu cel puţin 20.000 de oameni. Dacă Primăria Capitalei nu-şi va da acordul pentru acest protest, vom respecta programul anunţat şi probabil că vom plăti o amendă la jandarmerie. Dacă moţiunea nu va trece, vom continua seria protestelor. Vom continua până când acest Guvern îşi va da demisia. Mitingul din Piaţa Victoriei, la care au participat 60.000 de oameni, nu a fost un eşec. A făcut parte din programul nostru de proteste”, ne-a declarat vicepreşedintele Cartel ALFA, Petru Dandea. Reprezentanţii Confederaţiei Sindicale Naţionale (CSN) „Meridian” nu exclud ca administraţia bucureşteană să nu-şi dea acordul pentru protest, la presiunea politicienilor. “Noi am făcut ce trebuia. Am depus cerearea. Deocamdată, primăria nu şi-a dat acordul. Nu putem fi siguri că municipalitatea nu va ceda presiunilor. Să nu uităm că avem un preşedinte jucător. Dacă moţiunea nu va trece, vom continua protestele. Din nefericire, alte forme de convingere a Guvernului nu avem. Sincer, eu nu am încredere nici în actuala Putere şi nici în Opoziţie. Ar trebui să se apeleze la specialişti în economie ca să depăşim criza. Nu se doreşte acest lucru”, ne-a declarat preşedintele CSN „Meridian”, Ion Popescu.

    Sindicaliştii au anunţat că în 27 octombrie, ziua în care va fi votată moţiunea de cenzură, cele cinci confederaţii vor scoate în stradă peste 80.000 de oameni şi au făcut apel la toţi cei nemulţumiţi de deciziile Guvernului să se alăture acţiunii de protest.

    http://www.puterea.ro/news10655/Miting-cu-80000-de-participanti-pe-27-octombrie.htm

    RăspundețiȘtergere
  22. Aloooo! CD al SCMD - vrem COMUNICATUUUUUL! Vine ... maine!?
    Iar despre .... trambitata CONFERINTA de presa ... chiar nimic, nimic?

    RăspundețiȘtergere
  23. Filiala SCMD craiova a decis sa participe la demosntratii in Bucuresti . Am contactat deja Sindicatul National Al Politistilor si Personalului Contractual -Dolj cu care ne vom grupa si vom demonstra impreuna .
    UBI CONCORDIA IBI VICTORIA

    RăspundețiȘtergere
  24. SCMD Dolj: Din greseala in greseala, spre Victoria finala!

    RăspundețiȘtergere
  25. D'aia Craiova ... nu e ... IASI !

    RăspundețiȘtergere
  26. Neacsu
    Daca sunteti reperul competentei si inteligentei puteti aborda asa problema, in al doilea rand sunt de parere si eu ca SCMD sufera grav la capitolul comunicare cu membrii sai, dar asta nu inseamna ca puteti da o informatie provenita dintr-o singura sursa fara a fi confirmata de macar inca una, pentru ca nu-i asa "binevoitorii" asta doresc sa fim informati. Iar jocul de glezne puteti sa-l comandati celor carora le-ati mai comandat pentru ca eu, chiar daca nu am capacitatea dumneavoastra de analiza, imi rezerv si in continuare dreptul la opinie.

    RăspundețiȘtergere
  27. Domunului col.Neacsu.......Important pentru noi este ca filiale sa fie grupate cat mai compact, pe filiale, si filialele toate la un loc, membrii filialelor sa se cunoasca intre ei, sa poarte la gat legitimatia de membru intr-un toc de 1,50lei la papetarie, si un snur care poate fi si un siret de bocanc vechi,sa indentifice daca langa ei se sfla cineva pe care nu il cunoaste, chiar sa-l intrebe resprctuos- cine este?; pe cine cunoaste din filială?; cu cine din filiala a venit?. Cei care aduc simpatizanti,sa nu se indepărteze de ei, pentru ai recunoaste usor. Vor fi multi diversionisti printre noi.Instigatorii sau intrusii,sa fie imobilizati de 3,4 persoane si sa fie anuntati organizatorii de pe marginile dispozitivului sau sa fie predati jandarmilor. Nu raspundeti la provacari de genul:”Hai sa facem......”,Hai sa aruncam cu.......”, Sa injurati,sa aduceti direct injurii la persoana(pamfletul poate fi folosit in scris si verbal). Nu aruncati cu nimic in jandarmi., Dragos Icleanu-scmdsector 6

    RăspundețiȘtergere
  28. Am onoarea sa va salut!
    Stimati camarazi, indiferent de grad si functie! Se pregateste o operatie sau un miting/demonstratie? Mai trebuie parole de recunoastere la intrarea in dispozitiv si conducerea in secret. Cercetarea spatiului aerian si terestru a fost organizata? Sprijinul artileriei si al aviatiei este stabilit pe etape ale ducerii operatiei/actiunilor? Dar consumul de munitie? Acumulatori de rezerva pentru telefoanele mobile, carduri de memorie pentru poze si filmulete? Haideti sa fim seriosi! Sint de acord ca sint posibile provocari si instigari si trebuie atentie sporita pentru prevenirea si anihilarea lor, dar de aici si pina la ce vad ca se vorbeste/scrie e cale lunga.
    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  29. Te apuca rasu plansu! CD al SCMD, anunta ieri printr-un comunicat ca pana "seara", va da un alt ... comunicat! Nici pana azi, nu a aparut! Capacitatea de decizie, reactie, organizare si mobilizare, este inca o data, cu prisosinta DEMONSTRATA! Ca e vai mama ei, se vede din avion, de la mare inaltime! Referitor la conferinta de presa, se pare ca nici macar ... mass-media din provincie nu a fost interesata, daramite presa centrala, agentiile de stiri! Au avut dreptate cei care au spus si scris pe acest site, ca se vor face de rasul lumii! De la sublim la ridicol, nu este decat un pas!

    RăspundețiȘtergere
  30. Vuvuzea,vuvuzea /



    Luni de Ziua Armatei la sosea/In gura c-o vuvuzea

    RăspundețiȘtergere
  31. Domnule Dapyx, informatia cu pricina fusese data pe realitatea tv acolo unde aparuse si domnul Dogaru cu um mesaj ca chiar si in cazul in care nu avem aprobare tot vom iesi . Si cum alta informatie nu mai aparuse si nu a mai aparut nici pana in acest moment din partea CD nici referitor la conferinta de presa si nici la ziua de 25, am postat ceea ce am vazut si auzit cu ochii si urechile mele . NU E VINA MEA CA SCMD NE TINE CU OCHII IN SOARE. In ceea ce priveste jocul de glezne recunosc, m-am cam grabit. Imi cer scuze, replica a fost nejustificata !

    RăspundețiȘtergere
  32. Domnul Oprea si-a decorat seful, pe domnul Boc, cu cea mai inalta distinctie a armatei . Pentru ? Distrugerea armatei romane !
    Iti vine sa pui mana pe kalasnikov sa le faci gaurile pentru decoratii.

    RăspundețiȘtergere
  33. Ai dreptate Neacsu, au ajuns sa primeasca grade si decoratii ale armastei romane toti cei care o batjocoresc. In privinta scuzelor, se accepta, oameni suntem si mai gresim.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri