Google Translate

vineri, 24 decembrie 2010

Parlamentul Romaniei, un parlament insangerat! Boc, demisia!

Ceea ce trebuie insa sa dea de gandit celor carora le-a fost transmis mesajul angajatului din TVR este daca si cati dintre romani se regasesc, inteleg si s-au gandit la un asemenea gest ca ultima solutie in fata disperarii care i-a cuprins pe tot mai multi dintre romani. Daca gestul lui Adrian Sobaru va gasi tot mai multa intelegere si simpatie in randul romanilor, daca drama vietii barbatului este drama tot mai multor cetateni ai acestei tari, atunci Guvernul are o mare problema.



Disperarea barbatului care a facut saltul in gol este rezultatul haosului politicilor economice si sociale ale Executivului. Cinismul declaratiilor guvernantilor, contradictiile lor de la o zi la alta, declaratiile aiuritoare - "am iesit din criza" de ieri, "suntem in deparaj" astazi, iar maine "suntem pe crestere economica" - nu pot avea un alt efect asupra populatiei decat agravarea sentimentului de disperare.


De cat cinism trebuie sa dai dovada, daca nu cumva esti ori foarte rau, ori prost de-al binelea, ca sa implementezi cele mai dure masuri de austeritate din lume, cu cele mai mai taieri bugetare, iar apoi sa le urezi cetatenilor putere de a rabda, in timp ce o tara intreaga este martorul mut al scurgerii banilor de la buget catre clientela ta politica sau asista neputincioasa in fata ineficientei politicilor si reformelor economice pe care le promovezi?


Gestul lui Adrian Sobaru nu este o solutie, insa in fata disperarii unui tata, neputincios sa isi mai ingrijeasca copiii din cauza falimentului statului social, nimeni nu poate sa se ridice si sa-l judece ca fiind un om nebun.
Integral, aici: Cand romanii nu mai au putere sa rabde

Cititi, vedeti imagini socante si aici:
Protest la Parlament: Un om s-a aruncat de la balcon - VIDEO
STOP Guvernarii Boc!
Romani, luati atitudine!
Nu putem ramane indiferenti!
Admin, V.Burcu

9 comentarii:

  1. Imaginile cu barbatul care s-a aruncat, joi dimineata, de la un balcon al Parlamentului Romaniei, in timpul discursului premierului Emil Boc, au facut inconjurul presei internationale. Pe site-ul Euronews, stirea este cea mai citita din ultimele 24 de ore: "In Parlamentul Romaniei era anuntata oricum o zi dramatica, in conditiile in care Guvernul Boc trebuia sa faca fata supunerii la vot a unei noi motiuni de cenzura. Dar nimeni nu putea prezice tragica intorsatura a evenimentelor, in urma careia discursul premierului a fost intrerupt", scriu jurnalistii de la Euronews.

    "Plonjonul de protest, de la balcon, al unui tehnician tv a transmis unde de soc in sala Parlamentului", mai comenteaza Euronews.

    "O bufnitura s-a auzit in sala Parlamentului dupa ce Adrian Sobaru a plonjat de la balcon si s-a lovit de scaune, cativa metri mai jos. Premierul roman Emil Boc, care sustinea un discurs in fata plenului in acel moment, s-a indreptat in graba spre ranit, alaturi de parlamentari. Adrian Sobaru, tatal a doi copii ai angajat al televiziunii publice, ingrijorat de reducerile de cheltuieli din sectorul public, purta un tricou pe care scria " scrie si BBC.

    Premierul roman Emil Boc a "supravietuit" celei de-a patra motiuni de cenzura din acest an, aratand ca poate duce mai departe, alaturi de fragila sa coalitie, reformele necesare pentru a merge mai departe in acordul care a adus tarii un imprumut extern de 20 de miliarde de euro, relateaza agentia Reuters, completand ca dezbaterile au fost intrerupte pentru scurt timp dupa ce un angajat al televiziunii publice a sarit de la unul dintre balcoanele Parlamentului, in semn de protest fata de masurile de austeritate ale Guvernului, care includ reduceri salariale si cresteri de taxe.

    Un barbat a fost ranit grav joi, dupa ce s-a aruncat de la balcon in Parlamentul de la Bucuresti, protestand astfel fata de masurile de austeritate ale Guvernului de centru-dreapta condus de Emil Boc, scrie si AFP. Adrian Sobaru, in varsta de 40 de ani, a strigat "Boc, ai furat viitorul copiilor nostri" inainte de plonjonul in gol, mai scriu jurnalistii francezi, care amintesc si reactia primului ministru: acesta a declarat ca regreta "tragicul eveniment", adaugand ca intelege problemele romanilor, pe timp de criza.

    "Protestele impotriva masurilor de austeritate eclipseaza votul de supravietuire pentru Guvernul Boc, dat de Parlament", e titlul care deschide articolul din The Guardian pe aceasta tema. "Guvernul de la Bucuresti a supravietuit unei motiuni de cenzura intr-o sedinta a Parlamentului in care votul in sine a fost eclipsat de un barbat care a plonjat in gol de la balcon, nemultumit de masurile de austeritate".

    Washington Post considera ca protestul barbatului aminteste de Revolutia din 1989, cand 1.300 de oameni au murit, acesta fiind pretul pentru inlaturarea Partidului Comunist de la conducerea tarii. Jurnalistii americani amintesc ca gestul extrem al angajatului televiziunii publice vine intr-un moment in care romanii comemoreaza 21 de ani de la evenimentele din 1989.
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8153430-presa-internationala-despre-barbatul-care-aruncat-balconul-parlamentului-protestul-impotriva-masurilor-austeritate-eclipsat-votul-supravietuire-dat-guvernului-boc.htm

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa nu se mai poate. Un om se arunca de la balcon in plina sedinta a parlamentului exact in momentul cand primul ministru isi incepe discursul de “aparare “ impotriva celor ce il conestau. Cel ce s-a aruncat, nu a facut-o intamlator atunci, ci pentru ca si el il contesta, Si pentru a fi totul clar , inainte de a sariisi striga in ultimele secunde motivatia : pentru copii lui carora dupa noile legi ale primului minsitru si guvernului sau, nu mai are ce sa le dea sa manance. Nici cel mai cinic scenarist nu s-ar fi gandit, daca ar fi vrut sa faca un subiect pe aceasta tema , la aceasta varianta.

    Viata bate filmul se spune si Romania bate toate recordurile in materie de fapte care frizeaza orice inchipuire. Voturi numerate din doi in doi, aprobari de legi cu ochii la degetul adevrsarului, apoi revotate pentru ca “alesii” au votat cu ochii inchisi, legi votate de Curte Constitutionala in doua moduri diferite, dupa cum au cerut interesele de partid, Judecatori amenintati cu “controlul “ pentru ca au dat o hotarare impotriva statului, copii loviti in plina campanie electorala, ziaristi jigniti, telefoane confiscate de cel mai inalt om in stat, oameni lasati in greva foamei 70 de zile fara ca cei vizati sa “ stie” macar, si acuma, un angajat TVR, bugetar deci, se arunca in gol de la balconul parlamentului intr-un protest sinucigas fata de legea care tocmai era discutata si fata de cel ce tocmai isi incepuse discursul.

    Inutil sa mai spun ca bunul simt ar fi cerut ca activitatile parlamentului sa fie suspendate pe ziua aceasta. Inutil sa mai spun ca in starea in care se gaseau unii parlamentari, in urma acestui eveniment puterea lor de discernamant era grav afectata si ca atare, votul nu ar mai fi fost dat in conditii de deplina responsabilitate, fara a fi influentat emotional. Iar legile din cate stiu eu nu se voteaza emotional. Faptul ca puterea a mers mai departe cu votul, in ciuda absentei opozitiei, si ca s-au purtat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat ne arata cinismul si indiferenta cu care acesti guvernanti ne conduc destinele. Daca sarea unul, sau daca sareau 10, ar fi fost la fel, poate ar fi durat mai mult pana se “facea curatenie “ Si nu pot sa nu imi amintesc, pentru ca tot suntem in Decembrie, zilele revolutiei din 89, cum au fost “curatate“ strazile in urma unor cetateni care “s-au aruncat” tot intr-o forma de protest in strada, intr-un gest disperat, sa lupte cu un regim la fel de indiferent fata de nevoile oamenilor, sau sa fim mai sinceri, parca ceva mai apropiat de mase decat cel actual. Si atunci, ca si acum, s-a curatat zona repede si s-a continuat activitatea, ca si cum nu s-a intamplat nimic.

    Nici nu stiu ce este mai socant, gestul nefericitului tata, gestul partidelor de la guvernare de a continua sedinta, declaratia doamnei Elena Udrea care intrebata despre eveniment a invinuit presa ca “ politizeaza “ cazul, sau declaratia domnului Boc, cel care cu un cinism fantastic, rece, ca si cand ar fi asistat la un meci de fotbal, a declarat ”bine ca a cazut cu fata si nu in cap.”
    Uluitor, o remarca atat de cinica si insensibila, ca si cand ar fi asistat la un meci de fotbal si echipa favorita ar fi scapat de penalty pentru ca jucatorul advers a cazut in afara careului. Acest om este roman? Acest om cinic si rece traieste si conduce Guvernul Romaniei? Acest om insensibil, tine in mainile sale viata a 20 de milioane de oameni ?
    Pai atunci, ce ne mai putem dori, ce se mai poate intampla ? Sincer ma asteptam sa spuna” bine ca nu a cazut peste un parlamentar din PD-L. Asta ar fi pus capac. Asta era singura teama si singura ingrijorare a domnului Prim Ministru al Romaniei. BINE CA NU A CAZUT IN CAP “ Daca ma gandesc insa bine, realizez ca temerea si grija ii este justificata. Este cel mai in masura sa stie ce inseamna sa fii cazut (sau lovit cu oua) in cap !

    RăspundețiȘtergere
  3. @all,
    Steaua care vesteste nasterea Domnului sa va lumineze calea, sa aveti parte numai de bucurii. Craciun fericit si un An Nou cu multe impliniri. Admin

    RăspundețiȘtergere
  4. În timp ce la noi mașina de propagandă a PDL s-a pus în mișcare pentru a transforma acțiunea de protest a tehnicianului din TVR într-un gest al unui om dezechilibrat psihic, în mass-media italiană, sacrificiul lui Adrian Sobaru este perceput ca fiind un "zbor de înger" .

    Televiziunile grupului Mediaset - imperiul media care aparține premierului italian, Silvio Berlusconi, au prezentat ieri, pe larg, știrea despre Adrian Sobaru, cel care și-a asumat riscul de a trage un semnal de alarmă în privința a ceea ce simte și trăiește un om obișnuit ca el, în regimul Băsescu-Boc

    Pe portalul de știri al grupului Mediaset, www.tgcom.mediaset.it (cel mai accesat site de știri din Italia), titlul articolului despre Adrian Sobaru este dramatic, de mare impact: "Zbor de înger - România, gest disperat: un om se aruncă de la balcon, în aula Parlamentului" . Iar știrea propriu-zisă, cea care a fost difuzată și pe toate posturile tv ale lui Berlusconi, este devastatoare pentru puterea de la București:

    "Un cetățean român, în vârstă de 40 de ani, s-a aruncat în gol, de la unul dintre balcoanele Aulei Parlamentului de la București, denunțând astfel politica de austeritate bugetară prelungită a guvernului condus de Emil Boc. Adrian Sobaru, electrician la televiziunea publică, s-a aruncat strigând: "Boc, ai uzurpat drepturile copiilor! Ai furat viitorul copiilor noștri! " ", așa au redat jurnaliștii de la Mediaset protestul și semnificația protestului lui Adrian Sobaru.

    Iată că televiziunile premierului italian, Silvio Berlusconi (cel despre care Traian Băsescu spune mereu că este un "mare prieten" al său), nu numai că nu au încercat să demonetizeze semnificația gestului făcut de Adrian Sobaru, ci au punctat clar faptul că angajatul televiziunii publice a fost împins la această formă de protest extrem de măsurile absurde și haotice ale guvernului Boc, măsuri care au redus dramatic veniturile a milioane de cetățeni români.

    http://www.cotidianul.ro/133082-Protestul-lui-Adrian-Sobaru-e-vazut-ca-un--zbor-de-inger

    RăspundețiȘtergere
  5. • The Sun (UK): "Un tată se aruncă de la balconul Parlamentului", este titlul ales de tabloidul britanic, care adaugă şi epitetul "disperat" în primul paragraf al ştirii şi motivează gestul prin lui Sobaru prin aceea că "alocaţia pentru copilul său cu dizabilitate a fost tăiată". În afara pozei cu electricianul în aer, o a doua îl arată cu faţa însângerată. Ştirea se referă mai mult la drama românului şi primul comentariu din cele postate începe prin a spune "Exact aşa ceva se va întâmpla şi în ţara aceasta...", apoi sunt lansate acuzaţii privind măsurile de austeritate decise de premierul David Cameron

    • Blogul american The Huffington Post preia pe larg o ştire a agenţiei Associated Press (AP), menţionând replica lui Sobaru "I-am ciuruit", pe care a folosit-o preşedintele Traian Băsescu după ultimele alegeri. În afara înregistrării video, siteul publică patru fotografii de mărime considerabilă (cu diagonala de cel puţin 28 cm) cu electricianul la balcon şi în cădere.

    • The Daily Telegraph şi The Daily Mail (UK) se apleacă şi ele mai mult asupra dramei românului Adrian Sobaru, reproducând replicile acestuia şi sloganurile de pe tricou. Ambele publicaţii amintesc de măsurile de austeritate decise de premierul Boc, care "arăta şocat".

    • "Un român se aruncă de la balconul Parlamentului, pentru a protesta contra tăierilor bugetare", titrează cotidianul american USA Today, care preia surse româneşti de limba engleză.

    • Euronews (care transmite din Lyon, Franţa) îşi începe relatarea prin a spune că "Premierul român Emil Boc a supravieţuit ultimei monţiuni de cenzură în cele mai dramatice condiţii". Înainte de a-l arăta pe Sobaru, televiziunea arată sala de şedinţe şi bubuitura care s-a auzit, pentru a accentua dramatismul. Abia apoi se spune "Acesta a fost sunetul unui om sărind de la balcon, protestând faţă de măsurile de austeritate".

    • AsiaOneNews (Singapore) menţionează că strigătul "Libertate!" al lui Sobaru aminteşte de revoluţia din 1989, care a răsturnat comunismul şi când mai bine de 1.300 de oameni au murit.

    • "Salt de la balcon ca protest împotriva tăierilor" este titlul Irish Times(Irlanda), care relatează incidentul, probabil după ştirea AP, dar cu note de fundal privind "România răvăşită de datorii". "România va primi următoarea tranşă (de la FMI - n.r.) în ianuarie", este ultima propoziţie din ştirea publicată într-o ţară care a contractat, la sfârşitul lunii noiembrie, un împrumut de 85 miliarde euro de la UE şi FMI.

    cum-se-zice-i-am-ciuruit-in-engleza-replica-lui-adrian-sobaru-devine-celebra-in-toata-lumea-dupa-saltul-in-gol-din-parlamentul-romaniei-7844731

    RăspundețiȘtergere
  6. • "Lucruri nebune continuă să se petreacă în parlamentele din Estul Europei", scrie New York Magazine (SUA), care aminteşte şi de încăierările recente din Rada Supremă de la Kiev. Articolul se încheie cu un comentariu care să-i pună pe gânduri pe cititori: "Poate că cel mai ciudat aspect dintre toate este faptul că jumătate din oamenii prezenţi în sală nici nu par să reacţioneze. Oare aceasta se întâmplă des?"

    • Pentru Le Figaro (Franţa), "Un om se aruncă de la balconul Parlamentului", astfel că ştirea este centrată asupra dramei umane. Publicaţia menţionează că "viaţa sa nu este în pericol", în ciuda unei căderi de la şapte metri, şi motivele protestului "împotriva politicii de austeritate a guvernului".

    • Austrian Times (Austria) se referă mai mult la Sobaru, "un tată disperat", trecând în revistă măsurile de austeriate din România. Un incident demn de menţionat pentru siteul austriac este dechiderea unui pagini de Facebook la scurtă vreme după incident, în capre poza de la profil este aceea a lui Sobaru în timpul căderii de la balcon.

    • Pentru Pakistan Times (Pakistan) şi China Daily (China), principala ştire este supravieţuirea Guvernului Boc, ameninţat de încă o moţiune de cenzură. Saltul de la balcon este plasat în plan secund, ca un detaliu la ştirea principală.

    • "Un protest extrem împotriva Guvernului României", a titrat Buenos Aires Herald (Argentina), care îl numeşte pe Sobaru "jurnalist". "Protestul extrem a fost un răspuns la măsurile anti-sociale ale Guvernului român", scrie publicaţia.

    • Toate marile agenţii de ştiri ale lumii, între care Reuters (UK), Associated Press (SUA), DPA (Germania), şi AFP (Franţa) au relatat pe larg incidentul, cu detalii atât despre drama personală a lui Sobaru, cât şi despre moţiunea de cenzură şi detalii despre măsurile de austeritate luate în România de-a lungul anului 2010.

    cum-se-zice-i-am-ciuruit-in-engleza-replica-lui-adrian-sobaru-devine-celebra-in-toata-lumea-dupa-saltul-in-gol-din-parlamentul-romaniei-7844731

    RăspundețiȘtergere
  7. BOC, demisia!
    Susținătorii curajoși și inimoși ai puterii, cei care nu ostenesc să dea de pămînt cu opoziția de dimineață pînă seara, se miră deja, pe toate canalele și siteurile, cum le-a putut trece altora prin cap că premierul Boc ar trebui să își dea demisia pentru incidentul grav petrecut azi dimineață.

    Pentru toți aceștia, iată cîteva motive pentru care miniștri din întreaga lume și-au dat demisiile în 2010.

    - Mai: Ministrul grec al Turismului, Angela Gerekou, a demisionat după ce presa a scris că soţul ei are datorii la fisc de 5,5 milioane de euro. Angela Gerekou şi-a inaintat imediat demisia şi i-a explicat premierului că nu doreşte să atragă imaginea Guvernului în scandalul legat de problemele fiscale ale soţului.

    - Septembrie: Ministrul Sanatatii din Bulgaria, Anna-Maria Borissova, a demisionat in contextul in care spitalele din Bulgaria se confrunta cu grave dificultati de finantare si dupa un dezacord cu seful guvernului.

    - Septembrie: Ministrul pakistanez al apărării, Abdul Qayum Jatoi, a demisionat după ce a criticat forţele militare ale ţării, spunînd că armata pakistaneză a primit fonduri pentru a apăra ţara, nu pentru a se implica în asasinate politice, fără a oferi informaţii suplimentare.

    - Septembrie: Ministrul de Interne al României, Vasile Blaga, a demisionat pentru că nu a dorit să sancționeze niște oameni din minister - considerați de el nevinovați - doar pentru că polițiștii l-au insultat la un miting pe șeful statului.

    - Noiembrie: Ministrul sud-coreean al Apărării, Kim Tae-Young, a demisionat după criticile presei privind slăbiciunea în faţa Coreei de Nord, după bombardarea unei insule sud-coreene.

    - Noiembrie: Ministrul japonez de Justiție, Minoru Yanagida, a demisionat după ce spusese in timpul unei reuniuni publice ca "este usor sa fii ministru al Justitiei, pentru ca trebuie sa retii doar doua fraze pentru a raspunde la audierile in Parlament". Cu un an în urmă, colegul său de la Finanțe, Shoici Nakagawa, a demisionat după ce a lăsat impresia că băuse alcool înaintea unei conferințe de presă, la summitul G7 de la Roma.

    - Decembrie: Ministrul scoţian al transporturilor, Stewart Stevenson, şi-a dat demisia după haosul creat în urma unor căderi abundente de zăpadă, care au paralizat sistemele de tranzit din Scoţia.

    - Decembrie: Ministrul german de finante, Wolfgang Schaeuble, care in prezent este spitalizat, si-a inaintat demisia cancelarului german, Angela Merkel, pentru ca va fi obligat sa absenteze de la slujba cca. 4 saptamini.

    - Decembrie: după ce un bărbat încearcă să se sinucidă în fața sa în plenul Parlamentului, acuzîndu-l că a luat drepturile copiilor din România, premierul Emil Boc declară, conform Newsin: ”Bine că a căzut cu faţa, nu s-a dus în cap. E bine că e conştient, e o veste bună că e conştient". No comment. (Bogdan Tiberiu Iacob)

    O lectie pentru Emil Boc: pentru ce demisioneaza ministrii in lume!
    http://www.inpolitics.ro/o-lectie-pentru-emil-boc-pentru-ce-demisioneaza-ministrii-in-lume-art63663.aspx

    RăspundețiȘtergere
  8. Aşa nu se mai poate!
    De DUMITRU AVRAM;24 12 2010 ;
    Gestul extrem al lui Adrian Sobaru, de la Televiziunea Română, a împietrit de durere o ţară întreagă. Ce să se fi petrecut în sufletul acestui om în floarea vîrstei, tată a doi copii, din care unul cu grave probleme de sănătate, ca să ajungă să se arunce de la balconul Parlamentului exact în momentul în care premierul Emil Boc se pregătea să anunţe alte nenorociri pentru Ţară?

    În aceste zile, tot mai puţini români au comemorat evenimentele sîngeroase de acum 21 de ani, al căror apogeu l-au constituit execuţia cuplului Nicolae şi Elena Ceauşescu şi moartea atîtor tineri nevinovaţi. Postul public de Televiziune nu este o instituţie oarecare. Faptul că un angajat al său alege să-şi pună capăt zilelor, strigîndu-şi durerea, reprezintă un moment dureros la scara întregii societăţi. Gestul lui Adrian Sobaru ascunde în el nu numai o dramă personală, ci şi o profundă solidaritate cu soarta amară a celor mulţi. El i-a strigat lui Boc că a luat pîinea de la gură marii majorităţi a copiilor acestei Ţări, nu numai fiilor săi. Ceea ce a urmat întrece orice imaginaţie. În sala înecată în sîngele nevinovat al acestui martir, şedinţa celor de la Putere a continuat netulburată, de parcă nimic nu se întîmplase. Este pentru prima oară în Istorie cînd un om încearcă să-şi ia zilele în faţa aşa-zişilor aleşi ai poporului. Aşa ceva nu s-a mai întîmplat nicăieri pe această Planetă. Să pui mochetă peste sîngele cald al acestui om copleşit de vremurile de restrişte pe care le trăieşte un întreg popor seamănă a sacrilegiu. În mod normal, acest guvern trebuia să-şi dea imediat demisia. Nici gînd! Cei de la Putere nu au avut nici cea mai mică înţelegere omenească pentru saltul disperat în gol al acestui bărbat, a cărui voce părea că a încetat în momentul în care capul şi picioarele lui s-au zdrobit de fotoliile şi pupitrele din Parlament. Omul a fost mai puternic decît vremurile, iar faptul că în momentul în care era scos din sală a mai avut forţa să strige "Libertate!" este mai mult decît simbolic. Cine încearcă să trateze superficial această sacrificare de sine a unui bărbat în floarea vieţii se înşală profund. Cineva important de prin instituţia din Calea Dorobanţilor era de părere că poate angajaţilor din Televiziunea publică le-ar trebui acordată asistenţă psihologică, din cauza stressului la care sînt supuşi. La salariul lui imens, nu avea cum să înţeleagă faptul că aceşti oameni au mai degrabă nevoie de o leafă decentă, care să le asigure măcar traiul de azi pe mîine, al lor şi al familiilor lor. Asemenea gesturi, mai ales atunci cînd se petrec în zilele Naşterii Domnului, nu prevestesc nimic bun. Se spune că totul ni se trage de la omorîrea, în Sfînta Zi de Crăciun, a fostului conducător al ţării. Astăzi, lumea îl regretă pe Nicolae Ceauşescu. A fost distrus tot ceea ce România construise prin truda unor generaţii întregi, a unor oameni care, oricum, o duceau mai bine atunci. Unii spun că am trăi în umbra blestemului lui Nicolae Ceauşescu. Indiferent ce-ar fi, un lucru este clar: astăzi nu avem parte decît de foamete, de corupţie, de criminalitate şi de injustiţie. Dar, mai ales, de nepăsarea şi sfidarea celor aflaţi vremelnic la Putere faţă de românul bun şi muncitor, creator de mari valori de-a lungul unei îndelungate Istorii, care nicicînd nu i-a fost mai ostilă ca în aceste timpuri de o brutalitate fără seamăn...

    Copyright Tricolorul

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri