Google Translate

duminică, 19 decembrie 2010

SCMD, nu dezminte! Scandalurile se tin lant! Framantari, suspiciuni, solutii proaste! Cenzura impusa, dar liber consimtita! Democratie sindicala originala! UPDATE: Craiova solicita CLARIFICARI!


Intr-un comentariu pe acest blog, Doamna Elena Cobuz jurista CD si a SCMD (pentru cine inca nu stie ) ma intreaba mirata si cu repros de ce nu sunt niciodata multumit, orice ar face dansii pe acolo.

In sprijinul nedumeririi sale imi aducea noua initiativa si decizie referitoare la numirea domnului Abraham Paul ca sef al departamentului juridic al SCMD. Si de ce as fi ?

Sau ce motiv as avea sa ma bucur ? Faptul ca se incearca gasirea unor solutii, da e in masura sa ma bucure. Faptul ca sunt gasite solutiile cele mai neinspirate, nu imi da fiori decat pe sira spinarii. Nu stiu cum se face dar parca se face inadins asa. Nu il cunosc pe domnul Abraham personal, nu stiu cat e adevarat din tot ce au scris ziarele despre dansul, dar stiu ca au scris ceva. Si nu numai ziarele. Si DNA-ul . Faptul ca s-a dat NUP in dosarele instrumentate, i-a salvat pielea, recunosc, dar nu si imaginea. Iar SCMD-ul sufera oricum la capitolul imagine. Avem doi generali mari si lati in conducere pana in prezent si ambii cu probleme de imagine. Domnul Balan Iosif in afacerea cu casa inchiriata institutiei in care lucreaza iar domnul Abraham, nici nu mai stiu in cate cazuri dar nici unul despre o actiune caritabila. De ce nu dau din coada la aflarea vestii ca domnul Pavel Abraham a fost numit sef de department in SCMD? Pentru ca in timpul asta, ziarele scriu
“ Pavel Abraham , actual candidat la alegerile europene, şi-a trecut în declaraţia de avere proprietăţi şi economii care nu apar în declaraţia anterioară, când a părăsit funcţia de şef al Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA), între acestea numărându-se un apartament, o cabană şi teren la munte.”
Continuarea articolului este halucinanta. Nu intru in amanunte, nu comentez, dar se ridica multe semne de intrebare care de acuma vor plana si asupra SCMD. Nu era mai bine fara ? Ce spune expertul in lupta ima goooooooool logica ?

Poate e minciuna tot ce au scris si scriu ziarele despre Pavel Abraham, poate este doar ura personala si marsavii tot ce se scrie in miile de file de dosare in care a fost cercetat, dar din toti avocatii Romaniei, nu puteam gasi unul cu o imagine macar curata ? Avem nevoie oare de motive noi si speculatii mai mult sau mai putin justificate ? Asta este politica “ imagologica “ a SCMD, cooptarea si inscaunarea de membri cu imaginea sifonata ? Interesul nostru este sa dam prilejul la noi atacuri si asocieri de genul acesta ? Ce spuneti doamna Elena Cobuz? Asta ne mai trebuia acuma la capitolul imagine, ca in rest le avem pe toate. Nu am sustinut si nu sustin ca ar fi vinovat de ceva sau cel putin nu dovedit, dar imaginea dansului pot afirma cu tarie ca nu face bine la imaginea SCMD pentru ca oricine le apropie le poate confunda la un moment dat. “Spune-mi cu cine te te intalnesti ca sa spun cine esti” “ Cum e turcul si pistolul “ LIKE FATHER LIKE SON “ sunt cateva proverbe care pot explica mai bine decat mine efectele acestei alegeri.

Daca dumneavoastra doamna Elena vreti sa ma convingeti pe mine ca asta a fost cea mai buna alegere, cautati-va alta persoana sau chiar alt sindicat. Am sa propun un vot vizavi de aceasta alegere pe blogul meu sa vedem ce spun si altii despre ea. Precedentul vot, cel legat de necesitatea convocarii CNR –de care CD se face ca nu aude si nu vede – este distrugator ca procentaj, clar in favoarea convocarii :
-87% au spus da, in regim de urgenta
- 2% da , in cel mult 4 luni
-1%da, pana in luma Mai,
-7% Nu
-1%-nu ma intereseaza
Va spune ceva acest vot vizavi de intersectarea dorintelor CD si ale Sindicalistilor ?

" Ma intrebati de ce nu sunt niciodata multumit indiferent de ce ar face conducerea sindicatului ? Pai ce a facut ca sa fiu multumit doamna Elena Cobuz? Procesele au fost fie pierdute pana acuma, fie retrase imatur cu efecte dezastruoaase pentru sindicalisti. Daca aveam si noi hotarare judecatoreasca pe HG -735 acuma stateam linistiti si radeam de declaratia doamnei Lupu, si nu ne mai imbatam cu apa rece vizavi de “Erga Omnes. ”DAR NOI NU AVEM HOTARARE JUDECATOREASCA, AVEM SENTINTA."

Situatia financiara este dezastruoasa, iar controlul treneaza de o luna, ba mai mult, apar si documente –care apoi sunt retrase, ca si cum noi suntem prosti, nu am vazut, nu am citit, iar ce nu exista acuma nu a existat niciodata- care se fac ca justifica sau prezinta o situatie financiara pe care era de presupus ca sindicalistii sa o ia de buna . Un document nesemnat, pus in bataie de joc, pe care acuma dumneavoastra, JURISTA CD, il contestati si intrebati mirata “ care document, unde ?" Cum sa interpretez aceasta intrebare a dumneavoastra doamna Elena Cobuz, drept naivitate, chiar nu ati vazut documentul, sau drept intoxicare si minciuna ? Daca nu l-ati vazut si nu stiati de el, inseamna ca activitatea prin CD este superficiala, nu exista informare si cooperare intre membrii CD nu va informati unul pe altul cu ceea ce faceti spuneti si postati si asta spune totul despre modul cum este condus sindicatul. Daca ati stiut, l-ati vazut, dar v-ati gandit sa il negati doamna Elena Cobuz, ati ales o politica falimentara care nu va face cinste, va discrediteaza si va coboara imaginea undeva la periferia increderii oamenilor. Care varianta este cea reala ? Oricare ar fi, va spun eu este la fel de grava si ca un raspuns la intrebarea dumneavaostra, NU IMI DA MOTIVE DE MULTUMIRE. Mai vreti si alte argumente ?

Am sa ma opresc aici ca sa nu spuneti ca fac un deserviciu SCMD aratand greselile. Deserviciul insa nu il aduc eu, ci cei care dau ocazia acestor comentarii prin faptele lor. Si ca sa intelegeti si mai bine de ce nu sunt niciodata multumit va spun ca pe mine, ca sondicalist nu ma multumesc doar incercarile pe care le face CD, ci reusitele, rezultatele pozitive, realizarile. Asa, si drumul spre iad e pavat cu bune intentii, dar locul unde duce, nu ma multumeste . PE DUMNEAVOASTRA DA ? Daca da, cale batuta dar nu contati pe mine.

PS-1. In materialul ALTUL LA RAND publicat anterior, il intrebam pe domnul Rinciog daca nu cumva CD isi cauta un alt sef pentru departamentul juridic. In sfarsit am primit raspunsul.
Multumesc pentru promptitudine!.
PS2- Lansez o intrebare cu premii. Dau un pupic, cui va da cel mai interesant si documentat raspuns la intrebarea “ cine si ce are de castigat de pe urma “ alegerii “ domnului Paul Abraham in fruntea departamentului juridic.
Col.r. Marin Neacsu

Redau mai jos o scurta si “ fierbinte” corespondenta intre doi membri ai conducerii SCMD. Doamna Elena Cobuz Vicepresedinte , sef al departamentului juridic, si domnul Rinciog Dumitru, de la departamentul secretariat, administrator al blogului personal caruia i-a dat denumirea de SCMD. Ambii, membri fondatori ai SCMD .

Poate se va crede ca o fac cu o bucurie rautacioasa sau asa , pentru ca imi place barfa . Ei bine nu, nici nu ma bucur si nici nu barfesc , incerc doar sa ma lamuresc si astept raspunsuri de la cei indreptatiti sa le dea . Va las sa cititi , sa va puneti intrebari, si apoi voi pune si eu cateva :
_____________________
From: "Sindicatul Militarilor Secretariat"
To: roarmy230@yahoogroups.com

Imi permit sa intervin in aceasta dezbatere, deoarece am observat ca multi juristi (fosti militari) sunt abonati ai acestui grup de discutii pe Internet, unii fiind chiar membri ai SCMD.

Va informez ca in aceste zile, la Secretariatul SCMD primesc o avalansa de mesaje si telefoane de la membrii nostri de sindicat din toate colturile tarii, de genul:

•Am fost chemat la CMJ/S/Z sa ridic adeverinta, cum procedez? Care este pozitia SCMD?
•Nu am depus cererea de obtinere a adeverintei de venit, ce trebuie sa fac in continuare? Ce ne recomanda SCMD?

Majoritatea sunt dezamagiti si se simt abandonati cand li se recomanda sa actioneze cum cred ca este mai bine pentru ei, pt. ca SCMD nu are o ""reteta"" de actiune.

Opinia mea este aceea ca SCMD se descalifica iremediabil daca nu va elabora rapid un ghid de actiune unitara pentru membrii sai, fie si numai pentru aceia aflati in cele doua ipostaze de mai sus.

Azi SCMD are nevoie urgenta de consilierea si decizia responsabila a tuturor membrilor sai cu pregatire juridica.

Cu tot respectul,
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Secretariat
Lt. col. (r) Rinciog Dumitru
Telefon: 0725 562 223
Fax: 0318177371
Adresa: Bucuresti, Bd. Poligrafiei, nr.4, Sector 1
E-mail: secretariatscmd@yahoo.com
Site: http://www.sindicatulcmd.blogspot.com/
_____________________
@Lenuta Cobuz
dixit:
Asta ca tot ma critica unii si altii (adica m-au parat la dl. presedinte ca intru pe diverse bloguri si fac conversatie pe tema asta si nu public ceva pe pagina. Da, sunt multe lucruri care nu se pot spune ...
_____________________
From: "Cobuz Lenuta"
To: roarmy230@yahoogroups.com

Domnule de la Secretariatul SCMD,
Sunt membra a acestui grup, inainte de a fi membra a SCMD (care nici nu exista).
Cred ca nu va suna telefoanele mai mult ca mie! Intre ora 7 dimineata si 23.
In afara de dna colonel care mi s-a alaturat aseara, cati alti juristi au mai raspuns PREZENT apelurilor?
Juristii sa faca, juristii sa dreaga.... Care JURISTII? ca e unul singur?
In alta ordine de idei, termenul de 28 decembrie 2010 este prelungit cu perioada suspendarii HG 735.
Si tot in alta ordine de idei, ce faceti, dupa sedinta de aseara (CAND ATI FOST PREZENT SI STITI CE S-A DISCUTAT), imi pregatiti si mie soarta Anei Winzer ? Adica suspendarea?
Lt. col. (rez) de justitie Elena Cobuz
(INCA) vicepresedinte a SCMD
______________________
Eeeeeeeei, si acuma sa vedem ca in filmele cu BD, “ce avem noi aici. ” Da, sa vedem , ce avem noi aici . Suntem tare curiosi sa stim ce avem noi aici !

Pai avem doi membri din conducerea SCMD care in loc sa se certe la birou, sau in cadrul sedintelor CD, se cearta pe bloguri. Eu nu inteleg un lucru: daca cei ce au tot pus intrebari fara a primi raspuns din partea conducerii pana au inceput sa intrebe pe bloguri doar doar i-o baga cineva in seama, au fost catalogati drept destabilizatori , vanduti, infiltraci, platiti, PENTRU SIMPLUL MOTIV CA AU SCOS GUNOIUL SCMD AFARA PENTRU CA MIROSEA,

1. ACESTI DOI OAMENI CUM VOR FI TAXATI ?
2. Domnul Rinciog o trage pe doamna Elena de maneca invinuind-o ca nu isi face munca in cadrul Departamentului Juridic lasandu-l pe el sa ii faca munca ? Si face asta pe un allt blog ? De ce ? Pe blogul SCMD nu ii da voie administratorul de blog ?
3. Domnul Rinciog speune ca SCMD “SE DESCALIFICA “ DIN CAUZA DOAMNEI COBUZ ? NU CUMVA SCMD ESTE DEJA DESCALIFICAT DE CONDUCEREA HAOTICA SI NEPROFESIONISTA ?
4. Nu cumva ne vedem in fata unei incercari de a scapa de o alta persoana incomoda domnului Rinciog si celui caruia ii tine calul ? Sa ne aducem aminte ca Elena a fost una din persoanele care a fost impotriva suspendarii comentariilor pe blogul (personal al lui Rinciog ) SCMD , punct de vedere sustinut cu tarie de domnul Rinciog. PAI ASTA AR FI CULMEA IMPERTINENTEI . JUDECATI SI DUMNEAVOASTRA :

- ii tai omului posibilitatea de a intra in contact cu sindicalistii, suspendand discutiile  (si stergand toate comentariile existente) obligand pe cei ce ar avea ceva de spus sau intrebat sa iti lase toate datele de identitate ca sa il poti ataca daca spune ceva nelalocul lui .
- dupa ce i-ai taiat lamia , i-o storci in ochi, pe motiv ca nu corespondeaza pe blogul SCMD cu sindicalistii .

Ei da, inteligent lucrat, marca Rinciog. La inceput cand am citit comentariul doamnei Cobuz, am crezut ca exagereaza cand a spus ca i se pregateste debarcarea, dar punand lucrurile cap la cap incep sa ii dau dreptate:

a.) A mai fost “fortata” odata sa demisioneze , tot din cauza unor comentarii pe Roarmy.
b.) Se pare ca si atunci ca si acuma , cineva nu suporta ideea ca Elena discuta pe alte bloguri, de parca SCMD odata cotizatia platita ti-a cumparat drepturile de exprimare si dreptul la opinie personala sau chiar viata personala. Adica si cu banii luati nu ? Si mai spunea cineva ca nu ne este ingradit dreptul la libera exprimare. INCHIZITIA ARE INSA ALT PUNCT DE VEDERE .
c.) Doamna Elena a fost admonestata in stil SCMD, adica nepoliticos si la Alba Iulia cand domnul Dogaru i-a taiat lamaia in vre-o doua randuri de o maniera cel putin necavalereasca. Cei care au fost prezenti, isi amintesc jenantele momente.
d.) Nu e prima oara cand punctul de vedere al juristului difera de cel al conducerii care atunci cand trebuie sa ia o decizie, o ia indifferent de parerea specialistilor.

Si atunci, ma intreb , nu cumva doamna Elena a devenit “Persona Non Grata”? Nu cumva se incearca eliminarea pe rand a tuturor opozantilor regimului instalat la conducerea SCMD ? Toti cei care au alta parere sunt unul cate unul marginalizati, blamati, improscati cu noroi, stigmatizati, demonetizati, daramati, schimbati ? Si pana la urma Comitetul Director va ramane unul curat, fara "balarii". Nu vreau sa spun cine va fi ales in locul celor iesiti, dar pot da numele in plic. Si totusi la un singur lucru nu se gandesc cei din conducerea SCMD: tot scotand oamenii afara din joc, CD o sa ramana fara cvorum . Dar ce mai conteaza, fac pe loc un ROF prin care isi iau dreptul de a elibera din functii si de a numi pe cine vor , cand vor , de cate ori vor si gata, s-a rezolvat. Roberta Anastase, ii va invidia.

Din spusele doamnei Elena , am retinut tonul rece , enervat "oficial ", oparit, faptul ca SMD are un singur jurist (de aici si apelul disperat al domnului Rinciog care da de inteles ca in adanca sa saracie, SCMD nu isi poate permite sa se adreseze unui consilier juridic pe care sa il plateasca cu sa zicem salariul domnului Rinciog, pentru cateva ore pe zi. Sunt sigur ca s-ar gasi cateva sute de absolventi de facultate , care pentru 5 ore de dat raspunsuri juridice la telefon ar pupa un salariu de 18 milioane si mana celui care ii da) si de asemenea ca este "inca " vicepresedinte al SCMD . Sa fie asta o aluzie la intentiile domnului Rinciog , sau la ale sale ?

Apropo, ce nu se poate spune doamna Cobuz , dar mai ales, DE CE ?

Si as mai pune o intrebare : UNDE ERATI CAND ANA WINZER ERA JIGNITA DE UNII COLEGI DIN CD ? CE A AVUT DE SPUS ATUNCI ? NU CUM A VOTAT SISTAREA COMENTARIILOR, CI CUM A COMENTAT MODUL IN CARE DOAMNA WINZER A FOST FACUTA CU OU SI CU OTET ?

Domnul Dogaru, va pot intreba cu tot respectul ce ppppp pastoriti pe acolo ?
Altul la rand !!!

P.S.: Nu pot sa nu observ faptul ca in CD s-a declansat un concurs : cui ii suna mai mult telefoanele . Maine poimaine o sa isi afiseze fiecare lista de apeluri pe blog. Si Rinciog si Elena se plang ca nu mai dorm decat 2-3 ore pe noapte si vor sa ia locuul I cu coronita fiecare . Domnule Dogaru, va rog eu, dati doua premii 1 ca sa fie amandoi multumiti. Ca sindicalistii, nu vor fi, oricum.
Col.r. Marin Neacsu
Comentariile voastre, opiniile  si atitudinea onesta a 
membrilor SCMD, consider ca pot pune STOP scandalurilor, suspiciunilor si incertitudinilor care framanta acest sindicat. CD este al SCMD, nu invers!
Admin, V.Burcu
_________________________
UPDATE: 20 decembrie 2010
SCMD Craiova solicita CLARIFICARI!
_________________________
PENTRU CORECTITUDINEA SI ACURATETEA INFORMATIILOR REFERITOARE LA DESFASURAREA ADUNARII GENERALE ANIVERSARE A FILIALAEI SCMD DOLJ DIN DATA DE 16.12.2010

Filiala Dolj a SCMD doreste sa clarifice si sa dea o informare corecta a evenimentelor desfasurate pe data de 16.12.2010 cu ocazia adunarii Generale a filialei si aniversarii unui an de la infiintare. Deoarece in urma desfasurarii evenimentului au aparut pana in present 3 relatari, din care doua cu date incorecte iar unele chiar tendentioase, ne vedem nevoiti sa dam acest comunicat atat pentru informarea corecta a tuturor celor ce au citit diferite variante, cat si pentru a lamuri unele aspecte care depasesc puterea noastra de intelegere .

Cele 3 surse care au prezentat evenimentul sunt:

1.Ziarul “Cuvantul libertatii “ din Craiova , al carui articol il puteti citi in comunicatul “Reuniunea jubiliara a Filialei Dolj a SCMD, reflectata in presa locala, pe pagina http://scmdfiliala1craiova.blogspot.com/ .

Din pacate acest articol prezinta eronat o informatie, si anume aceea a decernarii unei diplome domnului Dogaru Mircea. Nu cunoastem de unde are autoarea articolului acea informatie, dar pe langa celelalte informatii prezentate este singura nerealista.

2.Blogul SCMD, pagina principala, http://www.sindicatulcmd.blogspot.com/
unde este prezentat un material care contine in 6 paragrafe, 5 greseli si o informatie incompleta. Daca Ziarul mai sus mentionat poate fi scuzat pentru o informatie gresita, ca doar e ziar - nu ? - si pe vremuri se spunea, “ minti ca la gazeta,“ nu putem intelege cum SIDICATUL MILITARILOR, care semneaza articolul de pe Blogul SCMD, care a avut in sala 3 reprezentanti, poate veni cu acest comunicat total nerealist .

Paragraful 1.
Contine o informatie daca nu tendentioasa, cel putin gresita : “fiind invitati presedintele SCMD si reprezentanti ai Filialelor din Gorj si Mehedinti.” . Gresit! NU A FOST INVITAT NICI UN ALT REPREZENTANT AL NICI UNEI ALTE FILIALE. Motivul a fost faptul ca adunarea s-a desfasurat intr-o sala modesta, neincalzita in care participantii nu s-au oprit din tremurat pe tot parcursul activitatii, de teama sa nu inghete. Nu am putut organiza actiunea in alta sala din lipsa de fonduri si pentru a nu avea reclamatii ca am cheltuit banii filialei pe activitati festive. Fondul de protocol al filialei nu exista, asa ca a trebuit sa ne limitam la posibilitati. Ne cerem scuze cu aceasta ocazie tuturor colegilor vecini de peste Olt, Jiu, Mures si Prut, dar nu am putut sa invitam pe nimeni la aceasta activitate atata vreme cat conditiile de desfasurare nu se ridicau la un minim de comfort.

Paragraful2 .
Contine o alta dezinformare, si anume aceea ca la activitate au participat membrii familiei Adrian Paunescu .” Cu aceasta ocazie Biroul Operativ al Filialei a produs o surpriza de proportii inmanand diploma, legitimatia si insemnele care confera calitatea de membru de onoare al SCMD, doamnei invatatoare Cristiana Anghel si, prin reprezentanti, familiei poetului Adrian Paunescu.

Se pune o intrebare de proportii: Care a fost surpriza de proportii si pentru cine?

Pentru o informare corecta anuntam ca membrii familiei regretatului Adrian Paunescu, desi contactati inainte de pregatirea si desfasurarea evenimentului, si-au exprimat regretul pentru faptul ca nu pot fi prezenti pentru a ridica Diploma de Excelenta si insemnele titlului de “Membru de Onoare” acordate Marelui Poet inca de pe vremea cand se afla in viata, deoarece au avut alte activitati planificate dar au promis sa ne contacteze imediat ce vor avea trecere prin Craiova . Ne folosim de aceasta ocazie pentru a anunta ca in aceeasi sedinta in care Bardul din Barca si domna invatatoare Cristiana Anghel au fost nominalizati pentru acordarea acestu titlu, au mai fost nominalizati si au primit aceeasi distinctie si domnii Valentin Stan si Radu Tudor. Cand vom gasi momentul in care acesti domni vor fi disponibili, poate cu o alta ocazie festiva, le vom inmana diplomele si acestor domni atat de aproape de aspiratiile si gandurile noastre. Aducem aceasta informatie in fata dumneavaostra, pentru a nu fi anuntata trunchiat sau gresit de altii.

Paragraful 3.
Contine informatii corecte, dar incomplete. Numele doamnei Invatatoare, care de acuma a devenit membru al sindicatului este trecut incomplet, ca si cum cel care l-a mentionat, fie nu il cunostea, fie nu a dorit sa il mentioneze intreg. Reamintim pe aceasta cale ca numele intreg este Anghel Irina Cristina, Membru de Onoare al filialei Dolj a SCMD, o doamna cu un curaj si puritate morala peste multi romani, cu care Filiala Dolj se mandreste si pe care o vom apara impotriva oricaror incercari de denigrare sau diminuarea a meritelor si drepturilor ce-i revin ca membru al filialei.DE ACEEA RUGAM AUTORUL ARTICOLULUI SA ISI CEARA SCUZE FATA DE FILIALA SI DOAMNA ANGHEL CRISTIANA PENTRU OMITEREA CU SAU FARA INTENTIE A MENTIONARII NUMELUI SAU INTREG, FAPT CARE POATE CREA CONFUZIE SI DUCE CU GANDUL LA ORICE ALTA PERSOANA CU NUMELE DE ANGHEL DIN ROMANIA. DOAMNA CRISTIANA ANGHEL NU ESTE O SIMPLA ANGHEL IN TARA ACEASTA , ARE UN NUME PROPRIU CARE O INDIVIDUALIZEAZA SI NISTE MERITE CARE O RIDICA PESTE BANALITATE.

Paragraful 4.
“In acelasi timp, ne exprimam regretul ca in graba organizarii evenimentului, initiatorii nu au trecut Oltul si nu au invitat si reprezentantii Filialelor Slatina si Caracal, cu atat mai mult cu cat doamna Anghel este din Caracal.”

Contine o alta informatie gresita si tendentioasa, afirmand ca activitatea a fost organizata in pripa, deci neprofesionist. Poate a fost o activitate modesta, fara pretentii, fara” bufeturi”,licori, animatoare si blitzuri, care sa incante tubul digestiv si ochii, dar a fost o activitate organizata din timp si cu simt de raspundere. Daca informatia pe blog a aparut relativ tarziu, a fost pentru ca am asteptat toate datele de care aveam nevoie, inclusiv prezenta invitatilor si raspunsul familiei regretatului Adrian Paunescu. Ne cerem scuze pe aceasta cale tuturor sindicalistilor filialei noastre care au asteptat-o pe doamna Elena Cobuz pentru a cere unele lamuriri juridice, care desi anuntata, nu a putut veni din motive independente de vointa noastra, o schimbare de program de ultima ora probabil pe care am regretat-o dar am inteles-o.

Paragraful 5.
“Suntem siguri ca aceasta omisiune va fi reparata atunci cand ceremonii similare se vor organiza si pentru domnii Andrei Paunescu si Tudor Gheorghe.”

Nu cunoastem de unde a aparut aceasta dezinformare si nu ii intelegem nici sursa si nici scopul. Daca omisiunea vizavi de numele doamnei Anghel Cristiana poate fi dedus, acest paragraf cu informatii cel putin eronate, nu stim de ce a aparut si nici de unde. Nici un membru al filialei nu a declarat nici oficial si nici in particular ca avem astfel de intentii vizavi de persoanele mentionate, nu pentru ca nu le-am respecta ci pentru ca nu puteam pur si simplu sa acaparam toate personalitatile Romaniei. Si asa au aparut invinuiri ca “am trecut Oltul fara aprobare” ca sa ne exprimam plastic. Asta nu inseamna ca nu ar fi posibil, dar inca nu s-a facut nici o declaratie in acest sens. Ne exprimam regretul pentru confuzie si mentionarea acestor nume intr-un mod neconform cu adevarul.Ne exprimam totodata scuzele fata de maestrul Tudor Gheorghe pentru mentionarea dansului intr-o discutie straina de persoana sa. Cu domnul Andrei Paunescu ne vom intalni pentru a-i inmana diploma acordata NEMURITORULUI ADRIAN PAUNESCU ilustrul sau tata si ne vom exprima scuzele personal.

Paragraful 6.
Pana atunci ne cerem noi scuze membrilor SCMD din Caracal si Slatina
Pentru ce si in numele cui ?
Acest paragraf este o incercare subtila de a induce cuiva un sentiment de vinovatie si altora o idée ca le-ar fi fost incalcate niste drepturi sau comis o nedreptate. Rugam respectuos autorul comunicatului sau informarii, sa specifice clar in numele cui s-a cerut scuze si pentru care fapte ?

Filiala Dolj considera ca nu a comis nici un act de nici o natura care sa incalce drepturile sau autoritatea altei persoane sau organizatii, deci nu avem de ce sa ne cerem scuze si nici nu este nevoie ca altii sa isi ceara scuze in numele nostru, facandu-ne astfel vinovati de care greseala sau jignire?

Fata de filialele Caracal si Slatina, ne-am cerut scuze, ca si fata de toate filialele SCMD din tara ca nu le-am putut invita la aceasta activitate inca din primele randuri. Daca scopul acestei insinuari a fost cumva sa sparga bunele relatii existente intre filialele noastre pana in prezent, din partea noastra, este o misiune esuata. Speram din inima ca si filialele vecine sa inteleaga situatia si sa nu cada intr-o capcana inteligent intinsa.

Inchidem comentariile la aceasta sursa cu cateva intrebari la care dorim raspuns din partea “ Sindicatului Militarilor “ autorul informarii de mai sus:

1. cine a intocmit materialul?
2. ce surse a avut, de unde a obtinut informatiile?
3. care a fost scopul acestei dezinformari si insinuari?
4. In numele cui s-au cerut scuzele si mai ales pentru care fapte ?
5. De ce nu ne-a contactat pentru a cere relatii si a ne informa cu privire la “greseala “ comisa ?

3. Mai este o sursa care a mentionat evenimentul si care spre bucuria noastra l-a facut intr-o maniera corecta http://www.stiri.com.ro/stire-898/cristianei-anghel-i-s-a-decernat-diploma-de-excelenta.html. Invitam pe toti cei ce doresc sa vada o expunere normala a acestui eveniment sa acceseze pagina mai sus mentionata.

Biroul Operativ al Filialei Dolj a SCMD
________________________________Recomand sa aveti 2' rabdare, pentru a viziona acest video-eseu:
Inrobirea Romaniei prin Indatorare
Inrobirea Romaniei prin Indatorare .

Vezi mai multe video din film

68 de comentarii:

  1. Domnule, tara asta este o tara pe invers. Lucreaza omul 35 de ani si abia reuseste sa stranga acolo un ban sa isi ia o masina , un apartament , o casuta de vacanta si sa mai primeasca cate o mostenire de la o tusa Tamara. 30 de ani, declaratia de avere este aceeasi, micuta , modesta, ca a unui bugetar amarat, Cum iese la pensie (fortat sau nefortat, nu conteaza) cum infloreste ca civilizatiile disparute si intrun an-doi declaratia de avere se completeaza cu nu stiu cate pamanturi, case, proprietati,masini. Ca sa nu mai vorbim de ce mai e trecut pe numele sotiei, copiilor, parintilor, fratilor. NUMAI LA NOI ESTE POSIBIL CA DUPA IESIREA LA PENSIE OMUL SA CASTIGE IN DOI ANI CAT UNUL ACTIV IN 30. Asta nu spune nimic nimanui?Pai cum sa nu spuna domnul Boc , ca militarii si politistii au pensii nesimtite cu astfel de realizari ? Si cum sa nu ne sara lumea la beregata , cand noi, SCMD punem in fruntea bucatelor astfel de oameni ? Nu cumva insa nu e singurul caz ? Se aude prin Bucuresti ca si unii membri cu functii mai vechi si mai mari din conducere si-au lucrat cate o casuta dupa ce au ramas fara serviciu. Cat o fi de adevarat ? Si cu ce bani ?
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine zis. Apropo, parca si liderii d esindicat trebuiau sa isi declare averile . Ai nostri ce or fi declarat ? Sau e secret ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Se aude prin Bucuresti ca si unii membri cu functii mai vechi si mai mari din conducere si-au lucrat cate o casuta dupa ce au ramas fara serviciu. Cat o fi de adevarat ? Si cu ce bani ?
    Cititorul

    Poftim? Ceee....? Ce vrei sa spui?? Casute? Case?
    Stii ce spunea Ceauseasca? Dovada! Vrem dovada!
    Un document, o poza ... ceva ... marturii!
    Sau ... inca ne mai fierbi in suc propriu?!
    Sau ... sa asteptam ... controlul?!
    Sa vina controlu! Sa spuna controlu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sezi domol amice. Eu am spus ce se vorbeste. Daca e adevarat sau nu, sa spuna impricinatii. Cum spunea si colegul de sub mine , o declaratie de avere ceva avem ? Ca sa nu vorbim cu pacat. Deci nu astepta poze si marturii. Dar nu ar prinde rau niste marturisiri. De exemplu ce ati zice de o mica declaratie de avere a membrilor Comitetului Director ? Credeti ca ar fi in stare de asa ceva? Sau o fi ceva secret si pe acolo ?
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  5. Apropo, uite vin si eu cu o propunere. Neacsu vad ca face un sondaj cu domnul Abraham Domnule Burcu, ati putea face si dumneavaostra unul vizavi de declarea veniturilor de catre domnii din comitetul director ? Nu neaparat in fata organelor statului, ci asa , din bun simt in fata sindicalistilor, postate pe Blogul SCMD . Ce ziceti ?Va bagati ?
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  6. @Neacsu
    Nu-i frumos sa-l ataci pe Abraham chiar inainte de a se apuca sa lucreze pentru Sindicat. Pare un proces de intentie neargumentat daca ne luam numai dupa cele scrise in presa.
    Nu cred ca e omul care ar papa cotizatiile colegilor sai.
    Eu zic ca omul are experinta in domeniul juridic si a lucrat mai mereu la nivel inalt.
    Aduce prin notorietatea si experienta sa un plus de autoritate in relatiile cu autoritatile si chiar se poate impune in fata tendintelor nu prea democratice gestionate de dl Dogaru.
    Hotaraste-te ! Ori o aperi ,ori o blamezi pe d-na Cobuz?

    RăspundețiȘtergere
  7. @Plano10 19 decembrie 2010, 21:58 :
    Greu de realizat ceea ce propuneti dvs. ... Pe aici este o atmosfera foarte incinsa ... probabil ceva de pe vremea : : "TOLEDO- fosta capitala a Spaniei vizigote ".

    RăspundețiȘtergere
  8. Plano10.
    Am spus eu ceva rau despre domnul Abraham ? Nu am spus nimic din ceea ce nu se stia. Problema nu e cu dansul. Face ce vrea, colectioneaza cate dosare vrea. Intrebarea mea este adresata CD si priveste alegerea si impactul de imagine al acestei alegeri.Daca tot cautam un om cu relatii, care sa cunoasca lumea judecatorilor, pot intreba de ce nu ne-am orientat la domnul Voicu, cel cu relatiile si cunostiintele peste tot, care este militar ca si noi si cunoaste foarte bine si parlamentul Romaniei si oameni politici de toate culorile si din toate partidele? Si in plus, conform declaratiilor personale, este si un bun samaritean, ne putea imprumuta cu niste bani in criza asta pacatoasa. Si inca un argument, nu are decat un dosar, dar e la fel de nevinovat ca si domnul Abraham,de vreme ce nu a fost judecat. Si tot nevinovat va ramane, sunt sigur. Ce ziceti domnule Plano 10 ?
    Si ca sa nu fiu nepoliticos va raspund si la intrebarea legata de doamna jurista Elena Cobuz. O apar cand i se face o nedreptate. O atentionez cand cred ca greseste. E ceva rau in asta ? Sau ar trebui sa o cert sau sa o laud indiferent ce face ? Daca dumneavostra asa procedati, dati-i inainte, eu am niste principii si ma ghidez dupa ele . Altii se pot ghida dupa simpatii, dupa instructiuni, dupa interese , dupa moment, dupa fazele Lunii, sau mai stiu eu, dupa cum s-au sculat dimineata. DAR OPINIA DUMNEAVAOSTRA CARE ESTE ? FATA DE EVENIMENTE , CA FATA DE OAMENI AM VAZUT. Ce spuneti de exemplu despre retragerea cererii de suspendare a SCMD pe cazul HG-735 sau despre alegerea domnului Abraham, ca lovitura de imagine ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Apropo , domnule Plano, va retin atentia asupra faptului ca folositi unii termeni periculosi, cum ar fi "papatul cotizatiilor de sindicat " (de catre cine?), "impunere in fata tendintelor nu prea democratic gestionate de domnul Dogaru"
    Cam ce ati vrea sa insinuati ?
    Ca cineva a mancat banii sindicatului ? Cine ? Aveti dovezi ?
    Ca domnul Dogaru conduce nedemocratic sindicatul ? Pe ce va bazati ?
    Ca domnul Abraham ar putea sau incerca sa ii submineze autoritatea sau influenta deciziile domnului Dogaru ? Woooooooow. E foarte periculos ce spuneti. Sfere de influenta , subminari de autoritati, apucaturi nedemocratice , deturnare de fonduri. Va dati seama ce spuneti ? Periculos, foarte periculos. Eu zic sa va opriti.
    Lasati comisiile sa vorbeasca si dupa aceea, daca aveti ceva la mana , spuneti. Deocamdata cat se face investigatia financiar-contabila, subiectul e Tabu. Respectati munca si linistea celor care lucreaza, nu incercati sa le influentati deciziile si concluziile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Macar de era Abraham Lincoln!

    RăspundețiȘtergere
  11. Esti hazliu, d-le Neacsu.
    Pai tot postul asta este scris de d-ta si este un rechizitoriu la adresa lui Abraham si apoi tot d-ta spui ca nu ai spus nimic rau.
    In alta ordine de idei, eu imi permit sa dau sfaturi acolo unde ma pricep.
    In probleme juridice abtine-te sa-i dai lectii vecepresedintei pentru ca vad ca nici nu intelegi, desi ti-am dat eu suficiente argumente ca anularea decisa la Cluj este valabila pentru toti militarii. O tot tai ca.... cucul cu marea greseala ca a renuntat la actiunea de suspendare. A fost o problema de tactica in administrarea actiunilor in fata mai multor instante, aspect pe care d-ta nu poti sa-l pricepi.
    Daca ar fi cum zici d-ta, crezi ca la Casa Sectoriala au lista tuturor ACMRR-istilor pentru ca lor sa nu le recalculeze si la altii ba.
    Divergentele pe care le am cu d-na Cobuz in probleme juridice sunt inerente dezbaterilor intre cei care lucreaza in aceasta bransa.. dar sunt purtate cu respect. Pe blogul meu nu incurajez barfa si atacurile la persoana.
    Cat despre critica argumentata si rationala ... admit cat cuprinde.
    Despre problemele organizatorice din SCMDR m-am pronuntat doar tangential ... si am avut in vedere doar evenimentele care au avut impact pe blogul meu. Restu` nu ma intereseaza decat ca fenomen social si politologic.
    Poti sa-mi raspunzi tot la pers 2 sig. ca dupa caderea in acest mod de adresare ... eu nu mai revin.

    RăspundețiȘtergere
  12. Plano10
    Este treaba dumnneavaostra cum va exprimati, eu mi-am cerut scuze pentru greseala si nu o mai repet. In ceea ce priveste sfaturile sau discutiile pe plan juridic, nu va contrazic, nu spun ca stiu mai multe,spun doar ca daca nu renuntam atunci aveam si noi o hotarare pe caz. Dar s-a renuntat pentru ca nu erau siguri ca au sanse de castig. Asta e durerea. Lipsa de incredere. Puteau insa amana in ziua aceea si apoi sa vina in instanta cu hotararea de la Cluj,in sprijin.Iar eu nu am atacat pe nimeni.Nu am jignit, nu am invinuit.Credeam ca sunteti in masura sa extrageti substanta, incep sa cred ca m-am inselat. Dumneavoastra insa deveniti insinuant si incercand sa coborati nivelul discutiei la atacuri la persoana. Multumesc, nu servesc.
    Relatiile dumneavoastra sau discutiile cu alte persoane nu fac obiectul interesului meusi nici nu m-am legat vreodata de ele. Va puteti certa sau pupa cu cine doriti, nu va simtiti dator intr-un fel sau altul sa va explicati.Am ajuns sa va cunosc cat de cat asa ca imi pot face o parere si fara ajutoare externe.
    Dar daca tot cunoasteti procedurile, si afirmati ca hotararea de la Cluj se aplica Erga Omnes, admitand ca ministerul din rea vointa , nu a cerut, totusi, Sindicatul de ce nu a intocmit -stiind ca are dreptate- listele cu membrii de sindicat la data aparitiei hotararii de la Cluj, pentru a o inainta catre directiile financiare si caselor de pensii sectoriale spre notificare si punere in aplicare ? De ce juristii SCMD daca chiar cred ca au dreptate , nu au trecut la aceasta masura care este normala si chiar obligatorie ? Trebuiau intocmite si trimise aceste liste catre Directiile financiare ale celor 2 ministere si catre servicii , pentru a se lua masurile legale. EI BINE , NU S-AU TRIMIS , NICI NU S-AU GANDIT LA ASA CEVA . IMI PUTETI SPUNE CA JURIST, DE CE ? Domnul Dogaru, in schimb, (sfatuit de juristii CD dupa cum a spus singur ) a cerut liste cu membrii de sindicat in 5 exemplare , pentru a-i reprezenta un "niste procese"
    Va intreb acuma ca specialist :
    1. De ce e nevoie de aceste liste , pentru deschiderea unor procese?
    2. Listele nu se cer la pronuntaraea hotararrii ?
    3 Domnul Dogaru nu este deja imputernicit sa ne reprezinte in procese prin hotararea judecatoreasca de infiintare a sindicatului si prin statut in baza legii 54 ?
    4.Ce nevoie mai e de cele 5 (si de ce 5 si nu 6 ) procese ?
    La intrebarile la care nu puteti raspunde, va puteti intreba un prieten (eventual Elena) pentru ca dansa oricum mie nu imi mai raspunde la intrebari. De cand pun intrebari incomode, nu mai raspunde . Poate afla de la dumneavaostra si va sprijiniti unul pe altul, sa mai stie si prostimea cum e cu legile romane .
    De fapt nu stiu de ce va intreb Raspunsul il stiu. Veti ocoli ceea ce nu va convine , sau nu convine CD si imi veti spune iarasi ca sunt un profan si nu cunosc legislatia si ca hotararea de la Cluj se aplica Erga Omnes , pentru ca asa vrea sinplica Erga Omnes , pentru ca asa vrea CD. Parca dumneavaostra spuneti ca devine generala " dupa ce hotararea este definitiva si irevocabila " ori, pana colo mai este .
    Astept raspunsurile de la un specialist .

    RăspundețiȘtergere
  13. @Neacsu
    Nu-mi mai propun sa te conving pe d-ta.
    Pentru informarea onorabililor cititori ai acestui blog reproduc aici solutia C A Bucuresti in dosarul ANCMRR
    "Solutie: Am.pr.15.11.2010 Respinge exc. Respinge cererea de interv. Respinge cererea de suspendare a HG 735/2010ca fiind ramasa fara obiect.Cu recurs."
    ://http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=2&d=MjAwMDAwMDAwMjQwNzE2.
    Deci CA Bucuresti, nu Guvernul, nu G-ral Lupu, nu Casa de Pensii, a decis ca suspendarea de la Cluj este valabila pentru toti militarii si nu mai este cazul sa se pronunte pe alte cereri care au acelasi obiect-suspendarea HG 735.
    In Dosarul ....Pipera... aceeasi Curte a dat solutia admiterii pentru ca suspendarea erea ceruta in subsidiar la cererea in anulare a HG 735.

    RăspundețiȘtergere
  14. D-l Neacsu, va inteleg. Nu aveti nevoie de raspunsuri - considerand ca Plano10 le va ocoli! Eu totusi, ca unul paralel cu chichitele avocatesti ale dreptului (si poate nu sunt singurul), astept cu nerabdare rspunsurile, o dezbatere serioasa pe aceste teme!

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnule Plano,
    Nici eu nu am sa va mai intreb , pentru ca eu va intreb ce culoare are cerul iar dumneata imi spui ca raurile curg de la deal la vale . Cum ramane cu intrebarile puse ? Ca specialist. Altele nu va mai pun , pana nu veti raspunde la cele puse deja. Si nici nu va voi mai rapi timpul. Poate sunt si altii la rand care vor sa se lumineze si le rapesc eu nemeritat ocazia .
    SANATATE SI SARBATORI FERICITE!

    RăspundețiȘtergere
  16. D-le Neacsu, se pare ca si de data asta aveti dreptate. Folosind titlul de lt.col.(r) de justitie, in mod ilegal (trebuie sa fi fost magistrat militar, nu jurist sau membru al unui consiliu de onoare)Elena Cobuz mai mult debusoleaza si descurajaza simplul membru de sindicat. Ultima sfat al juristei SCMD-ului: actiuni individuale impotriva guvernului pentru anularea HG 735 si L119. Fosta subofiter, a terminat Facultatea de drept la fara frecventa si a fost avansata ofiter la apelul ....de seara. Are un limbaj juridic pertinent, obtinut din cursuri si salile tribunalelor, cea ce-i permite purtarea unei discutii pertinente pe roarmy si bloguri. In rest apa de ploaie, aere de profesionista si mult tangaj.
    Despre Pavel Abraham, jurist de mare valoare, profesionist in penal sa-l vedem ce face in civil. Cred totusi ca este un mare castig in comparatie cu brambureala susnumitei.
    Despre tabelul lui Dogaru, se numeste ,,procura". Mandantul (adica dumneavoastra) il mandateaza pe mandatar ( Dogaru) sa-l reprezinte in proces.
    Procura trebuie sa indeplineasca anumite conditii de fond si forma.
    Din pacate, vicepresedintele pe linie juridica, adica Elena Cobuz, nu ia spus lui Dogaru ca Dreptul civil nu este acelasi lucru cu Istoria medievala, si cand se va duce in instanta cu ele nu-i vor fi luate in consideratie. Procura scrisa se da sub semnatura legalizata la notar.

    RăspundețiȘtergere
  17. HA.HA.HA...pana acum ati asteptat toti cu gura cascata sa va salveze pensiile!!! va rezolva abraham ,stati linisiti ,generalul lucreaza pentru voi?????

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai oameni buni haideti sa ne facem asociatie si sa-i lasam naibii pe cazangii!

    RăspundețiȘtergere
  19. Asociatia Fostilor Pensionari Militari din Romania (A.F.P.R.), care cu SCOP LEGAL DECLARAT, sa reia lupta de la zero, in baza unei STRATEGII VIABILE, pentru recastigarea drepturilor legale, acum pierdute in bza unor Legi nedrepte! Mda ... ar fi o idee! Poate veniti cu altele ... si mai bune! De pilda ... un PARTID! Daca DDD, pentru a scapa de dosare penale a reusit infiintarea unui partid, MILITARII in scopuri NOBILE, nu neaparat numai pentru DREPTURILE LOR, de ce nu ar reusi??? Daca am da BALASTUL la o parte, sunt sigur ca in 2012 ar fi cu adevarat un PARTID, demn de luat in seama! Am facut propuneri, nu am dat cu parul!

    RăspundețiȘtergere
  20. Despre ce material sau postare vorbiti cu Craiova ? Pe blogul SCMD nu e nici o postare vizavi de sedinta sau activitatea de la Craiova . V-ATI BOLANZIT ? Domnul Burcu, pui asa botul la tot ce spun astia de la Craiova ? Isi fac reclama mascata prin blogul dumitale .

    RăspundețiȘtergere
  21. Domnilor, ca in filmele de groaza!
    Dupa iama/praduiala cotizatiei sindicatului, acum, mai nou, CD al SCMD, isi PRADUIESTE propriile Comunicate! Doua, in mai putin de 3 zile! Alooo .... le-am vazut si noi, nu numai d-l Burcu! Rusine Voua! Dar ... stiti voi ce este rusinea? Dupa 6-7 miliarde facute pierdute aiurea, ce RUSINE sa mai aveti ??? Ce ar mai conta niste vorbe aruncate fara cap, dar furate si acelea, pe un Blog al tuturor si al nimanui??? Problema e: pana cand? Pana cand va jucati cu nervii oamenilor? Chiar nu va pasa? Chiar va credeti infailibili??

    RăspundețiȘtergere
  22. Prietene, calm!
    Am demarat afacerea propusa de un cititor-comentator: cea cu furcile si coasele! Prima aplicatie, la Sediul Central al CD/SCMD! Avem si muzica pregatita! Or sa joace alde D&P tontoroiul, cat de curand! Catalin, copil de casa, sa te pregatesti si tu! Lenuta, tu ai timp sa te mai gandesti!

    RăspundețiȘtergere
  23. Si totusi ...
    Ceva nu este in regula. Cineva, ori minte, ori dezinformeaza! Am citit cu mare atentie ce scrieti pe aici, pe blogul SCMD Craiova, dar si pe Blogul CD al SCMD! Cert este un lucru: aici si pe blogul celor de la Craiova, se face trimitere si vorbire despre un COMUNICAT AL CD al SCMD care NU EXISTA! Deci ... cine ma lamureste si pe mine? Cine si ce interese are sa ne aiureasca? Este sau nu este acel COMUNICAT al CD al SCMD? Iar daca ESTE, unde mama dracului ESTE? D-l Burcu, desi a fost intrebat, vad ca tace! Cine ne lamureste? Cine descalceste aceasta gluma de prost gust???

    RăspundețiȘtergere
  24. Ei cum cine ????NEAAAAAACSUUUUUU!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. @Anonim,
    Sa inteleg ca vinovati sunt Neacsu si Burcu?! Ei manipuleaza, ei dezinformeaza ?! Ca Neacsu si Burcu au inventat Comunicatul devenit fantoma? Sa inteleg ca dumitale acorzi CREDIT 100%, CD al SCMD ?!

    RăspundețiȘtergere
  26. Pai ce nu va este clar ? In comunicatul Craiovei sunt trecute citatele din comunicatul sindicatului, adica de la Bucuresti. E adevarat, ca nu mai apare pe Blogul Principal, probabil l-au scos de rusine , nu s easteptau la o reactie atat de prompta a Craiovei. Felicitari Filialei din Craiova pentru curaj , verticalitate si promptitudine. Eu personal nici nu pot crede ca au inventat ei acele paragrafe , deci au toata increderea mea . Si pe langa intrebarile puse de ei, la care Sindicatul Militarilor TREBUIE sa raspunda, mai pun si eu una : DE CE AU SCOS COMUNICATUL FARA SA PUNA CEVA IN LOC, O ERATA , NISTE SCUZE, O EXPLICATIE . Este un act de lasitate , care pe langa prostie si lipsa de loialitate , nu face cinste celor ce au postat acel comunicat. SA LE FIE RUSINE. EU DAU CREDIT CRAIOVEI. Nici nu am nevoie de alta dovada , doar nu erau tampiti sa se p contra vantului daca nu aveau dreptate. RUSINE MANIPULATORILOR DE LA BUCURESTI. DACA ASTFEL DE OAMENI CONDUC DESTINELE SINDICATULUI, E VAI DE SINDICALISTI. O MANARIE ORDINARA, FACAUTA CU SCOPUL DE A INVRAJBI FILIALA CRAIOVA CU CELELALTE FILIALE VECINE . Eu asa cred. altfel, nu vad ce rost aveau acele trimiteri total aiurea la invitati si scuzele aiurea.
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  27. Urmariti, va rog ,filmul.Disponibil si pentru anonimi !http://www.ionpetrescu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  28. Si daca n-ati citit pina acum ,cititi si va rusinati!http://teopal.com/?p=672

    RăspundețiȘtergere
  29. Cel care a postat acel material pe pagina SCMD trebuie sa isi ceara scuze public filialei din Craiova pentru prostiile postate, pentru ca a incercat sa le ridice colegii de judet in cap, este o magarie atat de vizibila incat se vede si de pe luna . Cine e manipulatorul care a postat acea marsavie ? Sa ridice mana si sa spuna cu ce scop a facut-o ? Nici nu mai e nevoie . Se vede de la o posta. Au vrut sa "pedepseasca " in filiala Craiova pentru o initiativa pe ei nu au avut-o si care le face cinste . Invidia si egoismul i-a impins sa isi bata joc de o actiune foarte frumoasa, prezentand-o distorsionat , eronat , in bataie de joc, nu din greseala ci intentionat. RUSINE DOMNULE DOGARU, CARE INTELEG CA AI FOST PREZENT LA ADUNARE SI AI LASAT SA FIE PUBLICATA ACEASTA MARSAVIE. RUSINE DOMNULE RANCIOG, SEF DE BLOG, CARE AI POSTAT-PROBABIL- ACEST COMUNICAT CU DE LA TINE PUTERE , FARA SA IL VERIFICI MACAR PRIN SEFUL TAU, CARE A FOST LA ADUNARE. RUSINE SINDICATUL MILITARILOR, ORICINE AI FI TU .

    RăspundețiȘtergere
  30. Puiac, dar ce a facut SCMD cu filiala Craiova , e un subiect de mandrie ?

    RăspundețiȘtergere
  31. De ce nu mai iese domnul Rinciog sa ne lamureasca , cum o facea in trecut ? Acuma este in domeniu, are dreptate cel de deasupra, este implicat in aceasta magarie, de ce tace ? De ce nu spune cine a postat si cine a intocmit materialul ? CA RESPONSABIL DE BLOG TREBUIE SA STIE SI SA RASPUNDA .
    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  32. @ 2038
    Nicio legatura cu cazanul ,D&P , Abraham Lincoln ,primul om pe luna ,samd.Este vorba de lasitate si de constiinta !

    RăspundețiȘtergere
  33. Bine Puiac , uita-te la filme . Cum spuneai, e vorba de lasitate si de constiinta . Ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  34. @Puiac, ma dezamagesti! Ai luat locul lui cezar? El abatea atentia de la subiecte fierbinti ... catre propriile obsesii! Pacat, credeam ca joci in alta Liga!

    RăspundețiȘtergere
  35. CD al SCMD, nu dezminte ?!
    Din greseala in greseala, spre victoria finala! Scandalurile se tin lant! Si-o fac cu mana lor! Iar cine si-o face cu mana lui, nici dracul nu dezleaga! Blegeala unora, ar putea insemna ca si tacerea este un raspuns !?? De retinut ca daca nu ar fi fost COMENTARIILE de pe acest blog, nu si-ar fi retras nici azi gugumaniile postate cu atata tupeu si emfaza, de cei care inca se vad si cred stapani absoluti ai feudei, inca numita SCMD!

    RăspundețiȘtergere
  36. Citez: ... e vorba de lasitate si de constiinta !
    Lasitate? Cata frunza, cata iarba (primavara)! Constiinta? Ioc! Ma mir si minunez: cum este posibil, cateva, probabil mii de foste cadre militare, sa se lase duse cu presul atat de usor? De ce oare? Care sa fie explicatia?? Am senzatia ca intram in patologic, sau in filme cu prosti, cu faze super tari! Iertati-ma, dar zau daca pricep!

    RăspundețiȘtergere
  37. Anonimule de la 21.05-era sa zic Neacsule-dar in fine tot aia este,iti retin atentia ca pana una alta Cezar a cam avut dreptate in tot cea ce a spus.Numai in imaginatia bolnava a unora se ocupa si cu deturnarea de la subiecte fierbinti. pentru el si armata pe care o conduce acele subiecte sunt fix kk in drum !!! Ce sa faci imaginatia bolnava!!Trotil-atul

    RăspundețiȘtergere
  38. Puiac,
    am intrat pe pagina lui Petrescu, dar am vazut alt film: http://www.ionpetrescu.ro/2010/12/20/no-comment/Asta chiar merita vazut, chiar daca se supara domnul Burcu, sau Nea Vasile cum il alint eu cand nu ne certam .Sunt convins ca l-a vazut.
    Si acuma sa revenim la oile noastre . Ca oltean ,participant la activitatea din data de 16, ca persoana implicata mai mult sau mai putin in acel aveniment, am reflectat cele intamplate , in adresa postata si in comunicatul filialei, la punctul 3. Deci mai mult nu pot spune decat daca vrea cineva alte informatii. Raspund intrebarilor aici sau pe blogul meu. Referitor la comunicatul CD , indiferent cine l-a scris este asa cum spune si comunicatul filialei Dolj, total eronat, si daca nu mi-as fi luat angajamentul ca voi respecta acel comunicat, as fi spus si mai mult , adica parerea mea personala. Oricum o parte din punctele mele de vedere vad ca au fost deja scoase la suprafata de alti comentatori, care stiu sa citeasca printre randuri.Vreau doar sa adaug ca la activitate, din partea sa zicem conducerii au mai participat domnii Stefan Andrei Mihail, responsabil evidenta membrii in cadrul secretariatului, si domnul Ene Arsinel, membru fondator si cameraman, care a filmat activitatea. Nu stiu daca a filmat tot, sau a tras doar ce a considerat potrivit, dar as vrea sa vad pe acel film -si sper ca sindicatul militarilor sa il posteze in aparare- care sunt invitatii filialelor Gorj si Mehedinti si momentul in care au fost anuntati ca prezenti, reprezentantii familiei lui Adrian Paunescu si momentul in care li s-a decernat diploma, de asemenea as fi curios sa vad si momentul in care cineva din filiala Dolj anunta ca va decerna aceeasi diploma si domnului Tudor Ghoerghe. Am inteles de la domnul Dogaru ca avem in dotare un studio de filmare si editare , deci astept cu nerabdare imaginile filmate , care sa sustina cele spuse in comunicatul Sindicatului Militarilor. Fac pe aceasta cale o recomandare care sper sa fie sustinuta de toti sindicalistii. SA NU SE MAI POSTEZE NICI UN COMUNICAT, NICI O STIRE , FARA SA SE PRECIZEZE SURSA SAU CINE A DAT ACEL COMUNICAT, CA PERSOANA .Toate structurile au un sef. Ei bine , ori semneaza seful , ori in numele lui, cel care posteaza sa se identifice. Nu este posibil, noi cand comentam trebuie sa ne dam si anul promotiei de gradinita iar ei posteaza comunicate de toata jena pe care nici macar nu le semneaza si nu-si declina identitatea. SEMNATI-VA DOCUMENTELE DOMNILOR DIN CONDUCERE SAU RISCATI SA NU VI LE MAI BAGE NIMENI IN SEAMA DATORITA "PROFESIONALISMULUI".
    ESTE POSIBIL CA ACEL COMUNICAT SA FI FOST INTOCMIT DE DOMNUL STEFAN, SAU DOMNUL ARSINEL, CARE AU FOST ATENTI LA CEEA CE FACEAU EI SI MAI PUTIN LA CEEA CE S-A FACUT SAU S-A SPUS SI ATUNCI AU SCAPAT NISTE DATE, IAR DOMNUL RINCIOG CEL CARE BANUIESC CA A POSTAT EVENIMENTUL , SA FI PRELUAT STIREA DE LA UNUL DIN EI, FARA SA O VERIFICE SAU FARA SA VORBEASCA CU SEFUL CEL MARE . ALTA EXPLICATIE NU EXISTA.
    DAR NU EXISTA NICI O EXPLICATIE PENTRU ABERATIILE CUPRINSE IN COMUNICAT.Si asa cum se spune si in precizarile filialei, CINEVA trebuie sa dea niste explicatii sa se identifice si sa-si ceara scuze. Eu nu as accepta scuzele in numele " sidicatului militarilor " pentru ca nu sindicatul a scris porcariile alea. DECI SCUZELE SA VINA DIN PARTEA PERSOANEI CARE A SCRIS SI POSTAT COMUNICATUL SI SA ISI CEARA SCUZE SI TUTUROR SINDICALISTILOR PE CARE I-A AMESTECAT IN ACEST COMUNCAT POSTAT IN NUMELE LOR.

    RăspundețiȘtergere
  39. Trotilatule , faci confuzie . Ai cuvantul meu ca nu eu am pus acea postare . Dar daca tot ai adus vorba , tu iti dai cuvantul ca nu esti Cezar ?

    RăspundețiȘtergere
  40. Nea Vasileeeeeee, ce facusi, iara dadusi cu praf de liniste , cum zicea unu acu cateva zile ?

    RăspundețiȘtergere
  41. Trotilatuleee, unde te pitisi frate ? Nu te mai lasa parintii la joaca ? Hai mai nu fi scartar, iesi si da-ti si tu cuvantu ca nu esti. Ce zar mai, ce zar ?

    RăspundețiȘtergere
  42. ,,Abuzul ar trebui să-i revolte pe toţi românii, pentru că arată de ce este în stare un stat aberant care, mai devreme sau mai târziu, îi va lovi şi pe ei. Carevasăzică, statul nu e în stare să ţină evidenţe corecte şi, în loc să-şi facă ordine în hârtii, îi arde pe cetăţeni? Evident că românii nu se vor solidariza cu militarii furaţi la pensie, dar tot atât de limpede e că or să o păţească şi ei, când le va veni rândul. ''
    Pentru detalii:
    http://www.ionpetrescu.ro/2010/12/20/gabriel-oprea-ingheata-apele/

    RăspundețiȘtergere
  43. @NeaCsu
    Era exact ce trebuia vazut .Atunci.
    Acuma-i de citit.

    RăspundețiȘtergere
  44. [roarmy230] raspunsuri la cei nedumeriti
    Tuesday, December 21, 2010 1:16 AM
    From: "Dan Botez"
    To: roarmy230@yahoogroups.com

    Mai baieti si doamne, in afara de multele neclaritati pe care le aveti, unele de-a dreptul puerile, gen : unde sa scriu ..., unde sa semnez ..., unde sa trimit ..., nu am gasit chiar nimic de luat in seama pe acest forum de grup, de ceva timp mai citesc cu consternare cele ce debitati mereu, adica balarii de soldat, parca ati fi fost avansati unii numai asa, sa mai aiba armata ceva colonei sau mai stiu eu ce alte grade, nimic de luat in seama mai serios, chiar nu stiti sa faceti o cerere, o contestatie, va este chiar asa frica sa faceti ceva fara consimtamantul grupului " roarmy ", ma apuca rasul si plansul gandindu-ma cum ati comandat sau indrumat subordonatii pe care i-ati lasat cu ochii in soare atunci cand ati iesit la pensie cu ordonanta, chiar ma intristeaza ca nu stiti sa intocmiti o simpla hartie, sunteti de plans, parca ati fi analfabeti, zau asa, pacat de gradele pe care le aveti unii si de ce functii ati mai detinut - mai scrieti si ceva care sa ajute pe cititori .... fara replici de la voi ca nici nu stiti sa dati asa ceva , si mai lasati-o moale cu revolta, este inutil .... LA MULTI ANI si un an nou la fel ca cel care trece in curand, caci a fost bun - lasati politica pentru canalii si calculele pentru hotii din guvern, caci este inutila actiunea cu asa parteneri de dialog si conducatori ...... deci FARA COMENTARII SI MAI ALES RIOISTE, LA CARE VAD CA VA PRICEPETI - sunt si eu militar, ofiter real, si atat.
    __________________
    Acesta este grupul de discutii roarmy230!
    Locul unde CD al SCMD, da raportul, comunicate!
    O definire mai buna, nici ca se poate!
    Cum e turcu, si pistolu!
    In rest ... Dumnezeu cu mila!

    RăspundețiȘtergere
  45. Re: [roarmy230] Re: HOTARIRE CA BUCURESTI ANCMRR vs. GUVERN
    Monday, December 20, 2010 11:23 PM
    From: "Cobuz Lenuta"
    To: roarmy230@yahoogroups.com

    In aia scrie ca poti sa o ataci cu contestatie la emitent! Si e firesc, in termen de 30 de zile.
    Dupa aceea e interesant ce facem. Ca in decizia comisiei de contestatii va scrie doar ca putem sa o atacam la instanta competenta, fara a o preciza.
    Elena
    ____________________
    Va rog, liniste!
    Vorbeste in scris, strict autentic, ELENA COBUZ!
    Jurista de renume mondial, cea vesnic agitata!
    Am dat, spre o mai buna intelegere, un exemplu de discutie, numita pompos: CONSULTATIE JURIDICA! Este acordata de d-na VicePresedinta a SCMD, membra a CD, profesionista, dupa cum rezulta, cat cuprinde!
    Deh, pe cei din grupul respectiv ... ii lasa cu gurile cascate de cata stiinta de carte dovedeste! Dovada, sunt sutele de mesaje de vesnica multumire, majoritatea impanate cu floricele colorate!!!
    Acum intelegeti enervarea mea? Cu oameni ca acestia am plecat la drum?!! Cu sefi ca Elena Cobuz&Co sa repurtam victorii?? NEVER!

    RăspundețiȘtergere
  46. vezi Elena ,pentru cine-ti pui sanatatea in pericol. nu le-ai salvat pensiile gusatilor si acum te musca!macar de te-ar musca de prin partile alea dorsale ca-s mai moi!!!

    RăspundețiȘtergere
  47. @Anonim,
    Tu nu ai remarcat ca fatuca asta se musca singura??? Chiar ... nu???
    Incearca sa deslusesti, oricum nu scrie prea mult! Doua vorbe, trei prostii! Baiete, nu te imbata cu apa rece! Nici tu, nici altii! Fiti sportivi! Nu voi v-ati ales asa conducere! V-a fost impusa ... pe vecie! Mai studiati, vorba unuia, Lenin! Priviti cu curaj in viitor! Conducerea ... batuta'n cuie! (Ptiu ... era sa scriu ... 'n cap!).

    RăspundețiȘtergere
  48. @Anonim 09.10 nu avem loc, de tine, sa o muscam de partile dorsale pe Elena, pentru ca te-ai aruncat cu nadejde la pupat. Iar de sanatatea ei nu-ti bate capul, e ajutor de totorita la baza.

    RăspundețiȘtergere
  49. @Neacsu
    Poti sa-ti dai cuvantu` de colonel ca nu-l cunosti pe juristu` anonim care-ti da dreptate in postarea de mai sus, de la 20 decembrie 2010, 17:21.
    Ce mica e lumea!!
    Fiti mai toleranti ca se apropie Craciunul, Anul Nou, Sf. Vasile, Sf Ion !

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu mai dati asa in Elena . Asa cum este , este mai buna decat multi din cei din CD. Si pana la proba contrarie , e macar cinstita si sincera. Si pierde mult prin incercarea ei de a face de toate si pentru toti . E adevarat, e repezita , se baga in prea multe , ii place sa se simta utila , dar asta nu e un defect. II trebuie doar un plus de organizare si de selectare a prioritatilor . Parerea mea.Ea lucreaza cu inima din pacate. Astept sa sara Plano10 si sa ma intrebe cu cine tin pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  51. @Neacsu
    Nu sar, d-le colonel, dar spuneti-i in direct, nu numai pe blog, si amicului jurist de la postarea indicata de mine mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  52. Plano10,
    Eu mi-am mai dat cuvantul si oameni ca dumneavoastra oricum nu cred. Astept si pe altii sa faca acelasi lucru si degeaba . Dar ca sa nu va raman dator pe anul asta va dau cuvantul CA NU STIU CINE ESTE ACEL ANONIM SI NICI MACAR DACA ESTE JURIST SAU NU, PENTRU CA NU SPUNE DACA ESTE JURIST ASTA E CONCLUZIA DUMNEAVAOSTRA. POATE INTRE VOI , JURISTII, VA CUNOASTETI, EU NU SUNT JURIST. Asta e ultima oara cand imi mai dau cuvantul pe anul asta . Cuvantul unui om e crezut si fara sa il tot scoti la vedere, daca exista incredere si motive. Eu nu cred ca am dat motive sa se creada ca sunt mincinos. Dar cei care doar insinueaza si nu se bazeaza pe fapte reale , nu vor crede niciodata , pentru ca nu vor sa creada. Eu inca mai astept raspunsurile dumneavaostra. Pana le voi primi, o sa iau o pauza in conversatia cu dumneavaostra. Asa mi se pare fair.Asa am promis.
    Sarbatori fericite.

    RăspundețiȘtergere
  53. Domnilor, se dovedeste inca odata ca e mult mai usor sa spargi un geam decat sa il pui. SCMD a spart geamul nici 24 de ore dupa filiala Dolj a sarbatorit un eveniment. A trecut acelasi timp de cand Filiala Dolj a dat o notificatre prin care dezminte dezinformarile si cere lamuriri, iar CD inca doarme.Este asa de greu sa spui " Mea Culpa " SA TE IDENTIFICI SI SA SPUI CE DEMON TI-A INTUNECAT MINTEA DE AI DAT UN ASEMENEA COMUNICAT NESEMNAT, INCAT VA MAI TRECE MULTA APA PE JIU PANA SA AVEM UN RASPUNS . Pun pariu ca nu vor raspunde la intrebari, acuma se screm sa dea un raspuns care nu va raspunde la nimic si nici scuze nu va cere , cauta o iesire care sa nu le umbreasca " imaginea " . Tine cineva pariul ? Orgoliile si mandria sunt mai mari decat spiritul de fair play.

    RăspundețiȘtergere
  54. @Neacsu
    N-am nicio treaba cu SCMD ca sa-mi dau cu parerea, la concret, despre problemele interne ale sindicatului.
    M-am pronuntat, aici sau pe blogul meu, cu privire la actiunile conducerii sindicatului in masura in care ele au avut un impact public.
    Eu te cred pe cuvant... dar ar fi cazul ca si anonimul sa iasa la suprafata si sa-ti urmeze sfatul.
    Oricum, discutiile de pe acest blog ar fi mai interesante... si mai de luat in seama, daca ar lipsi atacurile la persoana... sub acoperirea anonimatului.
    Tuturor,
    Sarbatori Fericite!

    RăspundețiȘtergere
  55. Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri. Si Basescu cand a fost intrebat de votul din camera deputatilor, a spus ca " nu este treaba lui " nu se amesteca in treburile interne ale altui for. Spunea ceva de separarea puterilor in stat parca . Excelenta evitare a raspunsului. Adevarat politician . Copiati copii, copiati, dar de la premianti, nu de la corijenti.

    RăspundețiȘtergere
  56. @neacsu esti prea pretentios, CD vrea sa dea doar ora exacta nu si explicatii si te aduce la ordine cu tot felul de anonimi si cezari.

    RăspundețiȘtergere
  57. Face fiecare ce poate . De unde nu e , nici Dumnezeu nu cere .

    RăspundețiȘtergere
  58. Si pentru ca dumneavaostra domnule Plano 10 cereti altor administratori de bloguri sa isi forteze comentatorii sa isi decline identitatea, si sa nu mai lase anonimii sa posteze,(de ce oare seamana asta asa de mult cu directivele Comitetului Director ?)eu am sa va rog pe dumneavaostra acelasi lucru si am sa va mai raspund cand voi avea si eu numele dumneavoastra si fotografia postata la comentariu, asa cum am eu. Pana atunci, sarbatori nationale!

    RăspundețiȘtergere
  59. @DAPIX-se pare ca cel mai bine sti sa ..plimbi Cartoful.asa ca fa ce stii cel mai bine!!succesuri muuulte

    RăspundețiȘtergere
  60. @anonomule ma pricep la mai multe, nu mi-a fost niciodata frica de munca. Din pacate tot cei care au tras targa pe uscat in armata si au avut doar pretentii au si acum sonorul mare si sunt docti si tu nu faci exceptie, "ca cel mai bine sti sa..." . Sa nu te fredoneze grija de mine, ma descurc destul de bine, sa dea Dumnezeu sa fiu sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  61. @DAPIX_-Pe bune iti doresc sa fi sanatos, asa cum imi doresc si mie si la toata lumea!!Restul e...distractie! Sarbatori fericite!!

    RăspundețiȘtergere
  62. PS. -semn. -unul dintre..Cezari!!!!

    RăspundețiȘtergere
  63. Multumesc @unol dintre Cezari si daca treci pe la Drobeta nu ezita sa ma cauti sa bem o cafea si un vin pentru sanatatea noastra si a tuturor celor care ne iubesc sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  64. @DAPIX-stii carE-I culmea ironiei? sunt de ,,pamant" cum se zice de pe langa Severin. asa ca multam de invitatie si cu prima ocazie cand o iau spre locurile de origine iti dau de veste. sper sa-l gasim si pe nea Burcu . PS. Ptiu ,firar sa fie ,inca unul cu care nu mai pot sa ma injur pe net. __sarbatori fericite__ unul dintre Cezari!!!???

    RăspundețiȘtergere
  65. @unul dintre cezari invitatia ramane valabila si mi-ar face multa placere, multumesc pentru urarea de sarbatori, asemenea si tie si tuturor celor care bantuie pe net si nu au astampar, indiferent ce parere au, important este ca au o parere.

    RăspundețiȘtergere
  66. VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI UN URGENT DE ÎMPRUMUT, O ÎMPRUMUT PENTRU ÎNCEPEȚI O NOUĂ LINIE DE AFACERI SAU SA PLĂTIȚI DEZVOLTAREA CONTACTAȚI ACUM ACUM.

    Eu sunt dl. Maria calos, împrumut Service Creditor, suntem o companie de credite legitime, înregistrate și garantate și acordăm împrumuturi persoanelor fizice,
    companii, instituții guvernamentale, biserici și organizații de afaceri și oameni de toate felurile. Aveți nevoie de un împrumut pentru orice scop?
    Sunteți într-o problemă financiară? Aveți nevoie de o soluție financiară? Serviciul finance.loancredits este soluția pentru toate problemele dvs. financiare,
      împrumuturile noastre sunt ușor și rapid. Contactați-ne astăzi pentru acel împrumut pe care îl doriți, putem aranja orice împrumut pentru a se potrivi cu bugetul dvs. la o rată a dobânzii de numai 3%.
      Dacă sunteți interesat, contactați-ne prin e-mail: finance.loancredits@gmail.com sau prin: finance.loancredits@yahoomail.com

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri