Google Translate

joi, 30 decembrie 2010

Scrisoare deschisa tuturor colegilor pensionari, fosti militari! UPDATE: Va astept in ... 2011 !



Cam atatea cuvinte, pe scurt, mi-ar fi trebuit sa va spun, ce simt in sufletul meu pentru voi, prietenii mei!
Admin,
Vasile Burcu


Stimati colegi pensionari militari,
_________________
Stiu ca sunteti ingrijorati! Stiu ca vreti noutati! Stiu ca multi am asteptat un semn din partea Guvernantilor, in ce ne priveste, mai ales ca sunt PROBE suficiente privind haosul din continutul controversatelor adeverinte! Nimic!
Sunt mii si mii de pensionari, care inca asteapta eliberarea acestor adeverinte, desi termenul legal a expirat demult!
Nu-i intereseaza! Ei au norme legale in vigoare, iar NENOROCIRILE individuale care urmeaza,
nu-i priveste! Asa ne trebuie! Asa am stiut sa ne aparam cauza! Ne meritam soarta!

Sunt necajit! As vrea sa va spun multe, sa ... sa ...
Acum ... este deja tarziu! Pot doar sa confirm: am avut dreptate, in tot ce am scris pe aici! Nu este ceva cu care sa ma laud! Dimpotriva, ma doare ca nu ati avut incredere, ca nu ati venit alaturi sa cautam solutii viabile! Poate ca ... in viitor, va fi altfel ...

Nu doresc sa prelungesc inutil aceasta introducere!
Scopul acestei scrisori, este de a va COMUNICA ce urmeaza, la ce sa ne asteptam in perioada imediat urmatoare! Rog chibitii, pe cei care m-au bruiat inutil, sa se abtina, sa ia de BUN ce scriu acum si aici, iar daca au alte CONVINGERI, sa le pastreze pentru ei!


In zilele de 30 si 31 decembrie 2010,
pleaca spre fiecare dintre noi, NOUA DECIZIE, cu PENSIA RECALCULATA.  Operatiuni pur tehnice, de expediere!
Subliniez: valabil pentru toti, indiferent de structura din care provine pensionarul! Deciziile sunt ... pe drum!


PRECIZARI IMPORTANTE:
___________________________________
1. Cei care au trimis in timp util ADEVERINTELE, primesc DECIZIA, cu pensia recalculata, conform acestora.
2. Cei care nu au trimis ADEVERINTELE, indiferent de cauze si motive, primesc DECIZIA de recalculare, conform Legii! Nu sunt exceptii!
3. Orice NEMULTUMIRE, sau trimitere ulterioara (de acum incolo), de ADEVERINTE, se va solutiona legal, iar banii se vor putea recupera, acolo unde va fi cazul!
Termenul este de 3 ani.
Admin, V.Burcu
_________________________

128 de comentarii:

  1. "A zburat puiu* cu aţa!" Am stat şi la propriu şi la figurat aşteptând ca SCMD să demareze nişte acţiuni ferme cu adevărat în sprijinul nostru! De unde? Şi doar am întrebat-o pe doamna Elena pe 11.11 a.c. dacă sunt în stare să ne reprezinte cu adevărat şi nu să vândă "visuri"! Atunci mi s-a răspuns că nu este nicio problemă, însă se pare că pentru unii "pălăria este prea mare" iar pe unii îi strânge. Gândiţi-vă că din aproape 172.000 Euro strânşi din cotizaţiile membrilor, pentru problemele reale ale acestora (susţinerea în Instanţe a cauzelor noastre) "au fost alocaţi de către CD, din câte îmi amintesc sub 7000 RON, adică 1700 E. Faceţi un calcul simplu şi veţi vedea că această sumă reprezintă sub 1% din tot ceea ce s-a strâns. Atât am meritat şi merităm oare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu conteaza ce am meritat noi PKM . Conteaza ce au considera domnii care s-au autoales in fruntea sindicatului. Iar ei au ales ca merita pentru telefoane , reparatii masini, asigurari," protocoale " mult mai mult decat meritam noi pentru apararea cauzei. In al doilea rand, alegerea avocatilor s-a facut pe citerii PCR nu de competente.aSTA E ADEVARUL . SI PE CEI DIN cd NU II INTERESEAZA ASA CUM NU IL INTERESEAZA PE BOC SAU OPREA CA AU DAT NISTE ADEVARINTE CARE IN PROPORTIE DE 80% SUNT FACUTE IN BATAIE DE JOC, ASA CA SA POATA RAPORTA CA LE-AU REZOLVAT IAR DE ACUMA , DUMNEZEU CU MILA . ASTA A FOST TACTICA " FACETI-LE INDIFERENT CUM , CA DUPA AIA NU NE MAI INTERESEAZA . NOI SA AVEM ADEVERINTELE FACUTE" Asa si cu avocatii nostri . Faceti-va ca lucrati, nu conteaza cum , sa avem ce pune pe masa in fata prostilor. Ca ii aburim noi.Asa lucreaza conducerile , indiferent ca sunt nationale , sindicale , de partid sau locale . Acuma insa ca a plecat si Elena , (a doua oara ) poate ne spune si noua de ce a plecat .
    Nu vreau sa ne dea cu lux de amanunte , dar nu vom mai inghiti explicatii gen starea de sanatate, stresul telefoanelor, etc .Cauza e alta o stie si ea , o stim si noi .Deci Elena , domnul Rinciog te provoaca sa spui dumneata cauza, ca el nu poate , il tine o jena .
    care e cauza ?
    1. neintelegeri in cadrul Comitetului Director ? Daca da , de ce natura?
    2. comportamanet necorespunzator si lipsa de respect si colegialitate din partea colegilor ? Daca da din partea cui ?
    3.Puncte de vedere opuse? Daca da , pe ce subiecte ?
    4. Aspecte financiar contabile ? Daca da,unde sunt dovezile ?
    5. Incompatibilitate ? Daca da , cu cine ?

    E timpul sa spui lucrurilor pe nume . Nu pentru satisfacerea unor curiozitati bolnave , ci pentru ca la pozitia pe care o ai in Comitetul Director, motivul iesirii tace din conducere este important pentru toti sindicalistii si le esti dator cu o explicatie , dar reala , nu "de conjunctura " ca sa stie si oamenii cum stau. Mai ales ca demisia dumitale se alatura celorlalte demisii si luari de pozitie , de loc lipsite de importanta si ele.

    Fara rautate si fara dusmanie, cred doamna Cobuz Elena ca sunteti datoare cu un raspuns concret si real in fata celor care au crezut si inca mai cred in dumneavaostra . Sper sa nu aplicati acelasi principiu al tacerii pe care il aplica CD de cate ori este prins in offside. Sindicalistii de rand nu merita atata dispret.
    Va stept cu un raspuns sincer.

    RăspundețiȘtergere
  3. Brusc au inceput sa ma stringa teribil pantofii.
    Voi incepe o noua experienta de viata:lupta cu ...MApN si...Romania.
    Economia se va pune in miscare datorita proceselor si deceselor .

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar mai fi ...
    Ce ar mai fi de spus?

    RăspundețiȘtergere
  5. Mama si cate prostii au spus unii...
    Cate calcule au facut altii...
    Cate luari de cuvant, cate promisiuni aiurea!
    Cate opinii pe alaturi, cu aer doct, de doctori in drept!
    Ei bine? Acum cum e? Cum ramane?
    Vine ori nu vine Decizia?
    Recalculata pensia, ori nu???
    Baaa ...
    Desteptilor!!!
    Vai mama voastra!
    V-ati batut joc de oameni!
    I-ati lasat cu ochii'n soare!
    Ati decretat ca stiti voi ce faceti!
    In schimb, cu nerusinare ... ati papat miliardele!
    Pentru voi si interesele voastre!
    P.S.:Comentariul este adresat CD al SCMD + Avocatilor din oficiu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca aplicarea legii 119/2010 privind recalcularea se va aplica deabia din 01.01.2012.
    Sunt argumente.Ar creste multe pensii,care daca sunt calculate dupa vechime si venituri realizate,sunt chiar corecte.

    RăspundețiȘtergere
  7. AAAA ,HAC-Domnilor ofiteri unii mari strategi_ati asteptat altceva? ati facut ,,analiza situatiei"si v=a iesit altfel? IN loc ,,sa luati hotararea" ati asteptat sa lupte altii(sa munceasca )pentru voi,in speta ELENA-hac,hac! Unii s-au straduit sa va dea desteptarea iar domniile voastre ce-ati facut? ati dat cu injuraturile ca la concurs!! acum va vaitati?. Nuuu-- acum asa cum se zice in pompor-luati de aici !!! An nou fericit! Trotil-atul

    RăspundețiȘtergere
  8. Mă uitam acum câteva minute pe "extraordinarul" blogg anticorupţie al Simonei Fiica-Exploziv News! Şi ce să vezi oare=? Premiul de excelenţă acordat lui Băsescu, Sever Mureşan şi alţi infractori! De fapt la ce să ne aşteptăm de la o "jartea"?

    RăspundețiȘtergere
  9. Tuturor comentatorilor/simpatizanţilor acestui blogg (chiar şi celor anti-orice): Mai porniţi agregtatele energetice fraţilor, nu de alta dar să nu vă îngheţe şi "să nu vă cadă cloşcă pe ouă"! Pe redresor este mult prea costisitor şi cu un randament discutabil...

    RăspundețiȘtergere
  10. Citesc mai sus un comentariu si ma minunez:
    "Eu cred ca aplicarea legii 119/2010 privind recalcularea se va aplica deabia din 01.01.2012."
    Aloo ...
    Stimate Anonim,
    Inainte de a comenta, citeste nene intai, postarea pe care o comentezi! Ai fi observat ca TOTUL este gata, rezolvat! Toate DECIZIILE, pentru TOTI pensionarii aflati in plata, sunt ... pe drum!

    RăspundețiȘtergere
  11. @anonim 15.37 vise, discutam de luna viitoare.
    In ceea ce priveste CD al SCMD parasesc pe rand corabia fara sa dea explicatii din obisnuinta. Neacsule ai pretentii prea mari, daca ai calcat in clubul select al CD nu mai poti sa te cobori la nivelul membrilor de sindicat si nu numai daca ai calcat prin club ci si daca duci mapa prin secretariat incepe sa ti se ingroase vocea. Ei nu pricep ca daca folosesc "firfiricii" nostrii trebuie sa ne respecte si sa ne ceara parerea in tot ceea ce vor sa faca, dar nici nu au demnitatea sa ne spuna sa plecam din sindicat cu "firfirici" cu tot.

    RăspundețiȘtergere
  12. Spun si eu Stimate anonim -17.50-sunteti cam tulbure!Mi-am citit bine comentarea proprie.Spre deosebire de altii,cred ca stiu ce spun.

    RăspundețiȘtergere
  13. "Eu cred ca aplicarea legii 119/2010 privind recalcularea se va aplica deabia din 01.01.2012."
    DE CE NU 2014 ?

    RăspundețiȘtergere
  14. DACA N-A FOST PREA MULTA MARMELADA PE OCHELARI ,in ultimele sapte ore au fost CINCI SUTE DE ACCESARI !Iar comentarii ,comentarii...Problema -mi aminteste de bancul cu pantera...
    Cred ca procedura de a comenta ,sa nu mai spun de inscriere ca sustinator ,cere rabdare ,si nu numai.Totusi ,nu va predati !

    RăspundețiȘtergere
  15. Problema ramane!
    Esenta esentelor idem!
    Mii si mii de pensionari, devotati si ascultatori de: CD al SCMD, de avocatii din oficiu ai acestora (cei platiti nu am vazut sa se fi pronuntat oficial), cand se vor TREZI acasa cu PENSIILE drastic diminuate, si ca urmare a sfaturilor proaste de care au ascultat ... ce vor face??? ce vor zice??? vor trai sa-si recupereze vreodata banii??? Despre astfel de probleme, vad ca nimeni nu vrea sa discute!

    RăspundețiȘtergere
  16. Plano10, Juristii/avocati din oficiu, de pe roarmy230,
    Ei sa ne spuna, cum stau lucruile, cum vad situatia!
    Au facut atatea valuri, valuri, valuri ...
    Dar ... ce e val, ca valul trece!
    Nu ma refer la ... impricinat/i!
    Astia inca mai rezista!
    Inca mai aburesc ... fraerii!
    Gen ... asta seara ... Antena3!
    Sa spuna FCMD, de nu-i asa!

    RăspundețiȘtergere
  17. Cei care sunt analfabeti au o scuza,nu au putut sa citeasca o lege ,ceilalti nu au nici-o scuza

    RăspundețiȘtergere
  18. Citez, cu deosebita placere: Cei care sunt analfabeti au o scuza, nu au putut sa citeasca o lege , ceilalti nu au nici-o scuza !
    OK!
    Un raspuns destept! Vorba cuiva: punct ochit, punct lovit!
    Felicitari, prietene! De bagat la cap, cui trebuie! Restul ... parole, parole, parole! Bune la agatat fraieri, pentru cotizatii!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nimic nou sub soare, domnule Burcu !
    Singura certitudine este că cei mai mulţi pensionari militari vor primi bani mai puţini din inauarie. Acesta a fost scopul principal al legii 119.
    Chestia cu adeverinţele a fost o găselniţă made Boc, Oprea, Blaga pentru a diviza pensionarii militari. Dovada, SRI nu a cerut adeverinţe şi nici cereri de recalculare. Sunt convins că pensiile SRI-ştilor vor fi destul de corect recalculate, poate doar cei care au lucrat şi prin alte structuri militare să aibă ceva lipsuri, deşi mă îndoiesc pentru că nu pensionarii SRI ci instituţia a cerut, structurilor abilitate, veniturile acestora.
    Apariţia SCMD, anul trecut, a dat ceva bătăi de cap puterii dar au reuşit să menţină divizaţi pensionarii militari graţie ANCMRR, înrolărilor masive de pensionari sub faldurile izmenelor UNPR atraşi prin grade şi funcţii, acţiunilor de dezinformare pe internet, bâlbelor făcute de conducerea SCMD şi mai ales declaraţiilor de preşedintelui, premierului şi ministrul Oprea că pensiile sub 3000 de lei ( mai nou cei cu vechime completă) nu vor scădea. Cea mai mare problemă pentru putere era o posibilă aliere a pensionarilor militari cu activii, mai ales după plecarea şefului SMG. Dar şi aici au reuşit să se impună. Forţele terestre sperau ca noul şef al SMG să fie ales din rîndul lor şi atunci armata ar fi putut să facă presiuni asupra politicului. Dar amiralul Marin , prin arestarea celor doi generali &co, a trecut pe „mute” , cel puţin pentru o perioadă, sonorul forţele terestre şi a pus la conducere un aviator, prea tânăr şi neexperimentat pentru a prezenta vreun pericol.
    Probabil că prin ianuarie-februarie activilor li se va mări un pic solda pentru a nu le veni cine ştie ce idei şi cum deja Oprea face valuri cu o viitoare pensie ocupaţională pentru militari acestia vor lua o vreme „Pe loc repaus”.
    Militarii care au fost pensionaţi la termen sau în apropierea vârstei de 55 ani vor pierde destul de puţin iar unii chiar vor mai câştiga câteva sute de lei şi satisfăcuţi pe moment se vor decupla de masa disponibilizaţilor care sunt de fapt principalii perdanţi ai recalculării pensiilor.
    Iar aceştia din urmă, vreo 60-70 de mii, nu mai reprezintă nici un pericol pentru cei de sus. Ne vom lupta câţiva ani prin instanţe şi în cel mai fericit caz unii dintre noi, care nu vor abandona, vor mai primi câte ceva.
    Concluzie- Nu am produs un tsunami, nu am şters pe jos cu clasa politică din România ci am făcut doar câteva valuri mărunte. Important e că o categorie socială care până acum era în letargie s-a trezit şi s-a alăturat corului de nemulţumiţi. E un pas mărunt dar, cred eu, important în renaşterea acestei ţări .
    Ca disponibilizat, plecat din sistem la 47 de ani, fără adeverinţă de venit şi cerere de recalculare, voi pierde peste jumătate din pensia actuală. Totuşi am câştigat ceva ce poate compensa această pierdere. Am cunoscut mulţi oameni pe care altfel nu i-aş fi cunoscut . Nu ne-am văzut la faţă, nu ne ştim dar suntem totuşi buni prieteni. Sunt, cred, peste o sută de nikname-uri în spatele cărora sunt oameni pe care mă bucur enorm că L-119 mi-a oferit posibilitatea să-i cunosc. Oameni de la care, prin schimbul de idei, am învăţat multe şi sper ca, în timp, măcar cu o parte dintre ei să mă întîlnesc.
    La mulţi ani !

    @ PKM 23 decembrie 2010, 22:56
    Mulţumesc pentru urări şi aprecieri.
    Singura mea legătură cu Victor Roncea şi publicaţia online Karadeniz press este faptul că sunt şi eu cititor.

    RăspundețiȘtergere
  20. @karadeniz,
    Te salut si iti multumesc pentru comentariu!
    Asa cum ne-ai obisnuit, o adevarata analiza!
    La multi ani, alaturi de cei dragi!
    Sa tinem aproape! Sunt convins ca vom razbi cumva!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  21. Am un coleg fericit, cred ca ne va consuma tot fondul de pensii, are venituri de peste un milion pe luna inainte de 89. Ce salarii de merit, indemnizatii de comanda pe naspa in ultima luna.....

    RăspundețiȘtergere
  22. @karadeniz
    Da ,bine ca ne-am cunoscut.La multi ani ,camarade fara adeverinta si cerere !Daca nu ne lasa inima sau freun capilare la basca atunci cind ...ne-o primim ,poate vom intelege ceea ce nu intelegeam.Si nu numai noi !

    RăspundețiȘtergere
  23. @karadeniz de aici poate pleca infiintarea ASOCIATIEI MILITARILOR FARA COLOANA DE LATEX.
    Deocamdata putem sa nu mai platim cotizatia catre SCMD pana nu vor binevoi sa ne spuna ce au facut cu cei din 2010, pana nu va fi un sindicat al sindicalistilor.
    Fruntea sus camarazi, un an nou cu sanatate si mult mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  24. @Neacsu
    Normal ca trebuie si voi da explictaii. SCRISE SI CATRE TOATE FILIALELE.
    Dar, daca erai si Dumneata un pic mai atent, ai fi vazut ca de prin August 2010 (cand aici, pe acest blog, eram comentata ca am ... doua puncte de vedere!!! Pe naiba! Era unul singur, a ramas si e neschimbat si acum!), daca nu chiar si mai devreme, ceea ce ai scris la punctele 3 si 5 in postarea de mai sus se aplica.
    @PKM
    Chiar daca am plecat din C. Director, nu inseamna ca intorc spatele colegilor / camarazilor. Poate chiar am libertate de actiune mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  25. @all, ati citit asta?
    Mi-a spus cineva, zau ca merita! Cititi si voi:
    Pentru PENSIONARII militari, un nou JOB: detectiv-investigator, in cautarea banilor pierdut-furati!
    http://mhblogonline.blogspot.com/2010/09/pentru-pensionari-un-nou-job-detectiv.html

    RăspundețiȘtergere
  26. @2128(se citeste @anonim 21:28)
    Care O LEGE? Asta-i chiar buna sa fie folosita ca gluma.Era ceva clar pentru toti daca ne adunau in fata mitralierei si ne puneau sa semnam.

    RăspundețiȘtergere
  27. O parere…
    Domnilor colegi, pana acum am avut vectori care nu, cred ca stiau ce trebuie facut, si au facut ce stiau mai bine, lucru cu presa, doar atat, nu au avut printre ei sau poate nu au dorit, ori poate nu am vazut eu, un vector militar in adevaratul sens al cuvantului. Organizare, strategie, operativitate, analiza prioritatilor, comunicare, etc.... in fine calitati care din punctul meu de vedere sunt sinergice doar la un miltar de cariera.
    Am pierdut o lupta dar nu razboiul, si revin, trebuie sa reinventam cuvantul IMPREUNA se pare ca l-am uitat, cu toate ca l-am invatat de la inceputurile carierei, unii dintre noi din timpul liceului militar, altii din perioada stagiului militar dar toti am inteles pe timpul scolii militare si ulterior in activitate, valoarea de a fi IMPREUNA de a apartine unui corp de elita a societatii romanesti. Unii ni s-au alaturat pe parcurs si tot IMPREUNA am fost si suntem militarii Armatei Romane.
    DECI?
    Domnilor colegi ne vom replia, si vom castiga, asta este ideea in care trebuie sa credem.
    Dar trebuie sa credem si IMPREUNA vom castiga.
    I-am invatat mereu pe altii „ privirea inainte” si mereu am corectat aceasta, acuma, noi, asta trebuie sa facem, sa privim inainte.
    O parte din domniile voastre au fost comandanti, sau ofiterii de stat major, haideti mobilizarea, suntem in razboi, majoritatea vor sa stie ce au de facut, sa analizam prioritatile, sa stabilim pasii si sa facem domnilor, un sinoptic, poate va mai aduceti aminte?
    - daca se primeste pensia micsorata- care este ordinea actiunilor fiecaruia?, ce trebuie sa faca fiecare?, care sunt formularele ce trebuiesc completate?, cum arata o cerere?, ce trebuie scris in ea?, cui i se va dresa? si alte intrebari care cu siguranta vor fi puse.
    Nu toata lumea va crede ca vom castiga si nu toata lumea stie ce are de facut, haideti sa redevenim ceea ce am fost si sa-i pregatim pe ceilalti, poate multi asta asteapta, o directie de actiune clara si precisa.
    Multumesc stradaniei Admin V.Burcu care incerca sa aprinda spiritul de echipa, si lumina pentru a vedea groapa in care suntem pe cale de a fi aruncati, si cu acceptul lui poate putem folosii acest blog pentru a comunica, si fara orgolii domnilor.
    Neacsu care are o vorba mare „Cel care gandeste altfel decat mine nu ma jigneste, ma completeaza!” asa ar trebui sa privim lucrurile.
    Si nu uitati vom castiga.
    Un An Nou cu bucurie si cu speranta, tot ce va doriti pentru voi si pentru familiile voastre

    La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  28. @Doamna Elena:
    1. Sărut mâna!
    2. La Mulţi Ani de 2 ori! (odată cu ocazia zilei de naştere şi a doua oară cu ocazia noului an);
    3. Sincer (şi aici nu trebuie să luaţi ceea ce afirm eu ca un afront personal) nu mă prea interesează ce veţi face dumneavoastră cât ce vom face noi!
    @ Tuturor:
    1. Da, prin intermediul acestui blogg ne-am împrietenit mulţi dintre noi şi ăsta este un lucru mare;
    2. Este o onoare pentru mine să vă ştiu aproape în aceste momente în care trebuie mai mult ca niciodată să fim uniţi;
    3. La Mulţi Ani tuturor! (inclusiv TALIBAN-AŢEANULUI CEZAR).

    RăspundețiȘtergere
  29. O parere…
    Domnilor colegi, pana acum am avut vectori care nu, cred ca stiau ce trebuie facut, si au facut ce stiau mai bine, lucru cu presa, doar atat, nu au avut printre ei sau poate nu au dorit, ori poate nu am vazut eu, un vector militar in adevaratul sens al cuvantului. Organizare, strategie, operativitate, analiza prioritatilor, comunicare, etc.... in fine calitati care din punctul meu de vedere sunt sinergice doar la un miltar de cariera.
    Am pierdut o lupta dar nu razboiul, si revin, trebuie sa reinventam cuvantul IMPREUNA se pare ca l-am uitat, cu toate ca l-am invatat de la inceputurile carierei, unii dintre noi din timpul liceului militar, altii din perioada stagiului militar dar toti am inteles pe timpul scolii militare si ulterior in activitate, valoarea de a fi IMPREUNA de a apartine unui corp de elita a societatii romanesti. Unii ni s-au alaturat pe parcurs si tot IMPREUNA am fost si suntem militarii Armatei Romane.
    DECI?
    Domnilor colegi ne vom replia, si vom castiga, asta este ideea in care trebuie sa credem.
    Dar trebuie sa credem si IMPREUNA vom castiga.
    I-am invatat mereu pe altii „ privirea inainte” si mereu am corectat aceasta, acuma, noi, asta trebuie sa facem, sa privim inainte.
    O parte din domniile voastre au fost comandanti, sau ofiterii de stat major, haideti mobilizarea, suntem in razboi, majoritatea vor sa stie ce au de facut, sa analizam prioritatile, sa stabilim pasii si sa facem domnilor, un sinoptic, poate va mai aduceti aminte?
    - daca se primeste pensia micsorata- care este ordinea actiunilor fiecaruia?, ce trebuie sa faca fiecare?, care sunt formularele ce trebuiesc completate?, cum arata o cerere?, ce trebuie scris in ea?, cui i se va dresa? si alte intrebari care cu siguranta vor fi puse.
    Nu toata lumea va crede ca vom castiga si nu toata lumea stie ce are de facut, haideti sa redevenim ceea ce am fost si sa-i pregatim pe ceilalti, poate multi asta asteapta, o directie de actiune clara, precisa.
    Multumesc stradaniei Admin V.Burcu care incerca sa aprinda spiritul de echipa, si lumina pentru a vedea groapa in care suntem pe cale de a fi aruncati, si cu acceptul lui poate putem folosii acest blog pentru a comunica, si fara orgolii domnilor.
    Neacsu care are o vorba mare „Cel care gandeste altfel decat mine nu ma jigneste, ma completeaza!” asa ar trebui sa privim lucrurile.
    Si nu uitati vom castiga.
    Un An Nou cu bucurie si cu speranta, tot ce va doriti pentru voi si pentru familiile voastre

    La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  30. Cezar! Cezarica!
    Te salutam cu totii!
    Pe unde umblii nene ???
    Nu vezi ca-ti ducem dorul???
    Aici deja ... se spun lucruri mari!
    Iar de-o fi sa se si faca ... e de belea pentru unii!

    RăspundețiȘtergere
  31. @Filp
    **** ,ATITEA DOAR ,CA ,,nu mai e la magazie'' .Da' tot ma string pantofii.
    La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  32. Karadeniz,
    Cum spunea si Vasile, intotdeauna la obiect. Ca si PKM pe care am avut placerea si ma felicit pentru insistenta de a-l cunoste personal, la fel ca si Nikk la fel ca si nou venitul Filip caruia ii doresc viata lunga cu blogul.Ai spus un lucru mare , sa-i multumim lui Burcu, nu pentru ca imi e mie amic ci pentru ca prin blogul lui a reusit sa faca sa ne cunostem noi , apoi pentru ca e cel care este. Chiar daca sunt un sentimentalist, nu sunt rupt de realitate . Nu am facut mare lucru nici cu sindicatul nici cu lupta impotriva guvernantilor. Dar sa admitem obiectiv ca oricum acestia si acestea ar fi fost si fara noi si si fara sa ne cunoastem . Dar marele avantaj al acestui SCMD si al acestui Blog este ca a facut posibil sa ne cunoastem , sa stim ca nu suntem singuri, chiar daca suntem putini si asta face ca sa faca totul sa para mai usor de suportat.
    Nu am facut mare lucru, dar nici degeaba nu am stat . Nu am facut mare lucru, dar poate fara noi lucrurile ar fi fost si mai rau . Fara noi poate nu iesea nici Ana si nici Elena din CD. Nu e un merit , timpul va spune daca a fost bine sau rau ce au facut prin plecarea din CD , dar in mod cert se simt multumite de decizia luata si stiu ca sunt sprijinite in lupta lor . Nu sunt de acord cu demisia desi eu sunt primul care a parasit un birou operativ dar am plecat pentru ca la vremea aceea nu mai puteam lucra intr-un colectiv care ma tradase. Pe mine , nu sindicatul . Dar nu am stat degeaba . Acuma incet incet si ceilalti imi dau dreptate . Nu ma bucur , ma bucur doar ca au deschis ochii .

    RăspundețiȘtergere
  33. Elena ,
    Astept motivul real al demisiei . Daca il poti spune . Inca odata o spun , nu sunt de acord cu plecarea ta de acolo cum nu am fost nici cu plecarea doamnei Winzer. Si stii de ce . Dar pana la decizia CNR ar trebui sa figurati pe lista membrilor CD si sa participati la sedinte . Amandoua . Altfel vor lua iara decizii pe sub mana . Ma bucur insa ca vei fi (poate) mai libera si vei avea timp sa te ocupi si de viata personala , de familie. Ma bucur si pentru ca te simmti linistita si nu iti e rusine sa te privesti in oglinda. Asta e mare lucru. In rest orice comentarii sau vorbe ti se vor arunca , nu conteaza. Vei dormi linistita.Spui ceva de punctele 3 si 5 ? Doar atat? Sincer, nu ar fi suficient. Si .. ti se pot imputta. Ori eu cred ca ai plecat din motive neimputabile tie . Spune lucrurilor pe nume , altfel plecarea ta nu are nici un efect, dimpotriva va alimenta ceea ce vor spune ei dupa aceea. Deocamdata tac , pentru ca nu stiu ce vei spune tu . De aceea domnul Rinciog a spus ca te lasa pe tine sa spui, desi dansul e cel mai in masura sa spuna care sunt cauzele. Daca o vei aburi cu " incompatibilitate " si " nepotrivire de caracter " lumea nu va intelege nimic iar " prietenii " vor prinde curaj si te vor lovi . Ai sa vezi si tu ce bine e sa fii lovit de fostii colegi de birou, din anonimat. Sa ii stii cine sunt, si sa nu ai ce sa faci. Sa nu poti sa le raspunzi la fel pentru ca ai alte principii . Eu am spus d emult ca vei fi inlocuita intr-un fel sau altul . Plecarea ta a fost ajutata era previzibila.Asa cum spuneam , oamenii care te-au considerat prietena merita adevarul . Intra in noul an curata.
    PS Eu am intrebat candva de ce undeva aparea una si in alta parte alta . Tu care stiai ca un anumit comunicat scris in numele departamentului juridic nu iti apartinea , trebuia sa dai de pamant cu cel ce isi permisese sa posteze un comunicat ca venind din partea ta . Si sa spui asta , sa stie toata lumea, nu s ataci si sa te comproomiti. Ai tacut atunci, uite unde ai ajuns acum .Micile greseli duc la fapte mai grave .
    La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  34. PKM.
    LA MULTI ANI PRIETENE SI PUPA FETITA DIN PARTEA MEA !

    RăspundețiȘtergere
  35. DAPIX
    La multi ani ! Asa sunt eu, mai pretentios.
    Nu lasa filiala mehedinti sa se destrame . Ia taurul de coarne !
    Sanatate!Sa ne vedem si in 2011.

    RăspundețiȘtergere
  36. Nea Vasile, nu descuraja . Ia oamenii asa cum sunt . Eu am sa pastrez blogul deschis chiar daca va comenta un singur om . Atata vreme cat se citeste , inseamna ca ajut pe cineva . Nu conteaza cati spun multumesc dupa ce beau apa dintr-o fantana , ci cati insetati isi astampara setea .

    RăspundețiȘtergere
  37. La Mulţi Ani domnule colonel Neacşu dumnevoastră şi familiei! Este bine că domniile voastre (Neacşu, Burcu, Theopal, Plano10 şi toţi ceilalţi bloggeri) "ţineţi lumina aprinsă" acum când mai mult ca niciodată forţele întunericului şi răului ne înconjoară.
    Cu stimă tuturor,
    PKM

    RăspundețiȘtergere
  38. [roarmy230] D-le Rinciog, convingeti-l pe prof. DOGARU sa comentati pe site-urile SCMD;
    From: "Walter"
    To: roarmy230@yahoogroups.com

    Rusine mai mare decat asta nu exista pentru o organizatie sindicala ...care se vrea si democrata.
    Sa te adresezi celor 10 000 de sindicalisti prin intermediul unui site de socializare, daca vrei sa comunici ceva, cand ai zeci de bloguri la toate filialele?
    Cu o asemenea tiranie nu veti mai sarbatori niciun an de activitate, dar sa mai ajungeti si cel mai puternic sindicat din Roamania, d-le Rinciog.
    __________________
    Te apuca rasu'plansu'!
    Poate aude si pricepe ... si cine trebuie!
    Sustin demersul lui Plano10!

    RăspundețiȘtergere
  39. From: Sindicatul Militarilor Secretariat
    To: roarmy230@yahoogroups.com
    Sent: Fri, December 31, 2010 12:39:56 AM
    Subject: Re: [roarmy230] D-le Rinciog, convingeti-l pe prof. DOGARU sa comentati pe site-urile SCMD;

    Cred ca receptionati gresit ceea ce se intampla!...

    Cand pe acest grup de discutii se fac referiri la organizatia pe care o slujesti si la care tii, cand stii ca la acest grup de discutii sunt abonati oameni seriosi, in majoritate militari, este rusinos si chiar jignitor pentru acesti oameni sa bagi capul in nisip si sa le ignori opiniile, intrebarile, adica sa nu le raspunzi!...

    Si, in nici un caz nu m-am adresat filialelor SCMD (slava Domnului, avem destule canale de legatura): m-am adresat in exclusivitate acestui grup, al carui abonat (vechi) este si Secretariatul SCMD.

    Desigur, daca abonatii grupului considera ca-i inoportunez cu opiniile mele, in dubla ipostaza de rezervist dar si de coordonator al Secretariatului SCMD, ma voi dezabona imediat de la acest grup. Nu sunt adeptul dragostei cu forta...

    Poate ne explicati mai bine conceptul de tiranie, pentru ca nu stiam ca am devenit un tiran si chiar nu vreau sa fiu asa ceva.

    Va doresc toate cele bune, pace si liniste sufleteasca! Se apropie Anul Nou si noi, rezervistii militari, calcati in picioare de o sleahta politica nenorocita, ne sfasiem intre noi. Oare ce se intampla?

    SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
    Secretariat
    Lt. col. (r) Rinciog Dumitru
    Telefon: 0725 562 223
    Fax: 0318177371
    Adresa: Bucuresti, Bd. Poligrafiei, nr.4, Sector 1
    E-mail: secretariatscmd@yahoo.com
    Site: http://www.sindicatulcmd.blogspot.com/
    ___________________
    Atat a reusit sa inteleaga!
    De aici, si raspunsul tafnos, dat lui Plano 1o (Walter)!
    Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Grav ar fi sa priceapa,
    dar sa lase doar impresia, ca nu pricepe ce a zis Walter,
    alias Plano10 ! Vom trai si vom vedea!

    RăspundețiȘtergere
  40. E tare dom"le Rînciog ăsta. Este "omul nou multilateral dezvoltat". Se bagă peste tot şi le ştie pe toate copilul. Ce mai, m-am prins, el este "stăpânul inelelor" în SCMD!

    RăspundețiȘtergere
  41. @Anonim 1:32;
    Si daca ai dreptate? Crezi ca ... se intampla oaresce?
    As! De unde! Nu au reactionat "ei" la ... cateva miliarde!
    Daramite ... la ...

    RăspundețiȘtergere
  42. Sunteti oare chiar asa de orbi incat nu vedeti ca ei isi apara scaunele ? Daca ar " deschide " comentariile ar vedea si citi toti sindicalistii toate criticile . Asa , pe roarmy sau burcu , sunt mai putini, impactul mai mic, si pot oricand sa se retraga de la discutii, cand criticile se vor inteti. Dar de pe blogurile SCMD nu se pot retrage . A spus-o chiar Rinciog si voi nu il intelegeti.
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  43. From: Henke Gabriel
    Subject: [roarmy230] (unknown)
    To: roarmy230@yahoogroups.com
    Date: Friday, December 31, 2010, 12:13 AM

    Domnule Walter1
    Nu putem transforma site-ul sindicatului intr-o tribuna , ca la parlament! Avem fiecare o filiala la care ne-am inscris. Nu va opreste nimeni sa va duceti la sediul ei si sa va spuneti doleantele. Eu asa inteleg democratia. Totusi suntem educati
    intr-o anumita disciplina si respect pentru fiecare dintre noi. Imi aduc aminte un sondaj la inceputul amilor 90. Intreba-te , mai multe persoane, - ce inteleg prin democratie? - , au raspuns sideral - " Pai sa spunem si sa facem ce vrem!".
    Ce credeti? Am putina dreptate? Si eu am avut unele nelamuriri, la inscriere si chiar ulterior. M-am dus la filiala, si fiind din capitala , m-am dus si la sediul central. Am pus intrebarea si mi s-a raspuns cu condescendenta. Asa ,repet, inteleg democratia. In orice sindicat asa trebuie sa se petreaca activitatea. Am onoarea sa va salut! Noapte buna.
    ____________________
    Un handicapat, ii da LECTII lui Plano 10 !!!
    Am ras ... am ras ... am ... am ...
    Mai fratilor! Asta este ofiter? Il stie cineva??
    Daca DA, avem mari si grave probleme!

    RăspundețiȘtergere
  44. Da îl ştiu eu pe acest Henke. Mai precis îl cheamă Heckle şi este frate cu Jeckle (coţofenele alea 2 din desenele animate ale studioului american de film "Century_Fox").

    RăspundețiȘtergere
  45. Dar ce aveti domnule ? Si-a spus si omul punctul de vedere ! Respecta-ti aproapele . A vorbit civilizat , e punctul lui de vedere , care e problema ? Gandeste altfel ? E dreptul lui .Atata vreme cat s-a exprimat civilizat , asta e .
    Poate el e normal si noi pe invers . Nea Vasile, un pic de dreptate are si el . S-a intalnit cu Rinciog si l-a lamurit ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune . Si cu condescendenta .

    RăspundețiȘtergere
  46. "Astazi punctul de pensie este de 731,28 lei. Ganditi-va ce se va intampla maine, cand, mintind iarasi ca nu mai sunt bani, al 27-lea guvern Boc, il va cobori la 15 lei. Pai, nu se va intampla nimic, fiindca voi ati renuntat la propriul statut, dand din pinteni in fata calailor, cerand, sub semnatura, “”recalcularea””. Acceptand “”pomana porcului””, odata cu ONOAREA, v-ati pierdut pe voi insiva si ati pierdut si PATRIA. Nu va va ramane decat sa “”parasiti, in mod natural, sistemul!””
    Noapte buna, ostasi! Odihniti-va in pace, “”c-a venit mai an/Badica Traian””. Aho, aho …"
    ..................
    Da, "de la domn¤ Dogaru adunate şi-napoi la lume date"-ultimul comunicat dat pe pagina centrală a SCMD!
    Domnilor omul ăsta are ceva stricat la mansardă. Auziţi ce-i poate debita mintea. Mai avea puţin şi ne înjura birjăreşte. Adevărul este că noi suntem principalii vinovaţi pentru faptul că nu-l punem la punct şi pentru că permitem tot felul de abureli, găinării şi vrăjeli ieftine, în loc să-i cerem socotela privind fondurile Sindicatului şi acţiunile concrete pe care le-a întreprins acesta în favoarea membrilor săi.

    RăspundețiȘtergere
  47. @PKM-turbatii nu trebuie bagati in seama!!TROTILATUL PS si Hitler si-a injurat poporul pt. ca nu a fost in stare sa castige razboiul!

    RăspundețiȘtergere
  48. @PKM,
    Ai sesizat corect! Dogaru se adreseaza micutului sau popor de fraieri, celor pe care in continuare vrea sa-i abureasca, pentru a-i plati darile cerute pe feuda imparatiei sale!
    Dogaru, ca si ceilalti cosemnatari din CD al SCMD, invinueste aiurea oamenii, incercand si in cel de-al 13-lea ceas sa-i prosteasca: EL nu intelege, ca DECIZIILE DE RECALCULARE, au plecat spre oameni, cu sau fara ADEVERINTE trimise de acestia!
    Dogaru, nu intelege ca prin INSTIGARILE sale, a produs deja, cu consecinte din IANUARIE 2011, mult rau celor care l-au ascultat! Omul acesta, nu intelege ca risca sa-si dea foc singur! Risca sa fie luat la intrebari de cei care l-au ascultat orbeste!
    Dar ... ce treaba am eu ? Este problema domniilor lor!

    RăspundețiȘtergere
  49. Salut prezenta pe acest Blog, la rubrica prieteni-sustinatori, a D-lui Col(r) Petru Doboseru! Va multumesc si va invit sa participati la discutiile noastre! Stiu ca sunteti un COMBATANT de nadejde! Un Blogger inrait! Un om de valoare!
    La multi ani, alaturi de cei dragi!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  50. Un simplu "LA MULTI ANI ! " tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  51. @ANONIM-12.09- @all-acum nu este bine sa exageram nici in partea ailalta. Micutul popor de cotizanti a lui Dogaru,sa nu uitam ca sunt oameni mai mult decat maturi,oameni care au luat sau ar fi trebuit sa ia decizii grave in anumite imprejurari. daca acestia au acceptat sindromul de turma urmand berbecul, fara sa-si puna intrebari,putem sa tragem concluzia ca le-a placut.drept urmare, eventualele consecinte sunt in primul rand rezultatul actiunilor lor. pe urma urmeaza si ceilalti care au fost platiti sa faca CE? Tuturor ,dar in mod deosebit d. Burcu -UN AN NOU CU SANATATE SI NOROC! PS. promit ca nu veti scapa de mine nici in 2011 ,,LA MULTI ANI"

    RăspundețiȘtergere
  52. Ps. Un sincer La multi ani-va transmite si ..TROTIL-ATUL(stiti cum e..el mai tot timpul ocupat si m-a rugat pe mine sa fac ..oficiile!!

    RăspundețiȘtergere
  53. Unde-o fi Cezar-Chinezul din Câmpia Pâinii? Văd că s-a dat "lovit în aripă"...sau poate i-au căzut greu la rânză cârnaţii şi caltaboşii de Crăciun. Ar mai există o variantă şi anume aceea că l-a pus soţia să bată maioneza pentru salata "de beuf/chochon".

    RăspundețiȘtergere
  54. Vorbeşti de...şi uite-l a apărut!

    RăspundețiȘtergere
  55. La multi ani!
    si
    pensie lunga pentru toti cititorii si comentatorii acestui Blog de Mehedinti, singurul ramas liber din toate cate a avut si are SCMD.

    RăspundețiȘtergere
  56. @all-anonimii-ce mult va iubesc! v-asi dedica si versuri de anul nou dar cum sunteti si veti ramane ,,ilustrii necunoscuti"-nu am cum sa le personalizez! Oricum in Ro. anonimii sunt tari, deci si la anul ramaneti tot asa_IN VOI NE ESTE SPERANTA!!!???

    RăspundețiȘtergere
  57. Cezare după cum observ, tu şi cu Trotilatul faceţi echipă bună! Dar în final cine eşti Tu până la urmă: Cezar sau Trotilatul? Sau poate eşti cumva un Cezar trotilat?
    Hai noroc şi "La Mulţi Ani"! Vezi ai grijă să nu ţi se taie maioneza aia, fierbe-ţi bine ouăle şi pune lămâie cât cuprinde că altfel ai încurcat-o cu doamna!
    PS: Nu uita să mesteci uşor, c-o lingură de lemn şi numai în sens invers acelor de ceasornic (trigonometric).

    RăspundețiȘtergere
  58. @Anonim14,19 asa am sa fac! ,,La multi ani ''cu sanatate. Trotilatul e....fratele-meu.,,HAI NOROC SI UN AN BUN!!-Cezar

    RăspundețiȘtergere
  59. Na că am uitat să-ţi spun Cezare? Ai pus muştarul încă de la început, înainte de a freca ouăle? Dacă nu, sigur ţi se taie, iar dacă ţi se taie sau ţi s-a tăiat, singura (ultima) soluţie pentru tine este să-ţi pui pe tărtăcuţă ceva de protecţie (un ceaun, o strecurătoare-e bună şi o cratiţă mai mare atât cât să cuprindă intelectul, pt.că sunt sigur că la-ndemână n-ai o cască de protecţie adevărată). O să mă întrebi poate "la ce este bună" protecţia? Te va feri de lingura/polonicul cu care te va "gratula" soţia fiindcă ai stricat materia primă! Hai spor la treabă şi nu consuma alcool în timpul procesului tehnologic, că nu de alta, dar s-ar putea ca după un timp să te învârţi şi tu în sensul lingurii cu care mesteci.

    RăspundețiȘtergere
  60. Bai termina ca te prind!!PS.am plecat cu tot echipamentul_am casca de Kevlar. Ouale trebuie sa le numar sau sa le frec? in orce situatie cred c-as avea nevoie de ceva sprijin!!!ce zici ai timp??-C

    RăspundețiȘtergere
  61. La cumpana dintre ani sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu multa intelegere si catre Dumnezeu cu recunostinta.
    Noul An 2011 sa va aduca numai impliniri si bucurii alaturi de cei dragi dvs.
    La multi ani!

    Cu deosebit respect,
    Anisoara Winzer

    RăspundețiȘtergere
  62. Las-o naibii de cască de kevlar! Poate te aude altcineva şi te bagă la zdup (deşi 1/2 din populaţia României era şi înainte de 89 şi este şi acum îmbrăcată în kaki-mai ales la sate)! E mai bună aia emailată de Mediaş....Dacă se sparge o poţi lipi la căldărar...Ouăle să fie de zburătoare (sper că n-ai înţeles altceva),fierte tari (să poţi juca tenis de câmp cu ele). În poţiune (maioneză) se pun numai gălbenuşurile deşi în vremurile astea ar fi bune "portocăluşurile". Hai, hai nu sta şi arde gazul de pomană pe Internet, învârte lingura!

    RăspundețiȘtergere
  63. La Mulţi Ani, doamnelor Anişoara Winzer şi Elena Cobuz! Poate la anul (nu şi la mulţi ani) distinsele doamne ne ajută să dăm de urma căzănelului "pierdut"...

    RăspundețiȘtergere
  64. Va MULTUMESC tuturor pentru urari! La cumpana dintre ani, si eu spun sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu multa intelegere si catre Dumnezeu cu recunostinta. Noul An 2011 sa va aduca tuturor, numai impliniri si bucurii, alaturi de cei dragi dvs.
    La multi ani! Sanatate! Fericire!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  65. Buni si mai putini buni ,dupa cum spun unii,TUTUROR,un an mai bun ,cu mai putine rele si orgolii nemasurate.Cu toti ne dorim mai mult iar daca suntem TOTI s-ar putea sa fie in regula.
    Felicitari D-nului Burcu si altor asemenea Lui care au reusit sa adune cativa nebuni frumosi si incurabili care chiar mai CRED.
    Din Satu Mare cu urari de bine si cu un optimism continuu.

    RăspundețiȘtergere
  66. 1. Domnule Gh.Strâmb "La Mulţi Ani"!
    Să ştiţi că pe acest blog toţi "e buni" că ceilalţi "ne-buni" se regăsesc prin alte părţi (poate şi aici uneori pe ici, pe colo, câteodată ne mai apucă strechea, dar nu e ceva cronic staţi liniştit).
    2. Oare o fi terminat Cezărică salata? Cred că da (dacă o fi supravieţuit efectului trotilului de Turţ) şi acum a trecut la sarmale în varză şi foi de viţă fierte în oală de pământ, în cuptorul aragazului. Vezi Cezare să nu le faci mari cât pumnul, că după aia trebuie să le legi cu aţă. Dă focul mic la cuptor şi nu uita să învârţi oala (nu sarmalele)!

    RăspundețiȘtergere
  67. LA MULTI ANI PRIETENI ! Si in Noul An sa fim tot impreuna !! LA MULTI ANI VASILE DE ZIUA TA !!

    RăspundețiȘtergere
  68. La Mulţi Ani tuturor, iar astăzi mai ales celor care îşi serbează onomastica!

    RăspundețiȘtergere
  69. LA MULTI ANI SI SANATATE, BUCURII SI SPOR IN TOATE GAZDEI NOASTRE PENTRU ZIUA ONOMASTICA SI PENTRU PERIOADA 2011 - 2111! SA TRAITI CA TREBUITI!
    Aceleasi urari tuturor ai blogului de Severin!
    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  70. ,,A NEW HAPY YEAR"!-don"VASILE-ma asteptam sa gasesc si un butoi mare cu zaibar negru oltenesc,din care sa serveasca fiecare dupa ..necesitati.E drept ca si imaginea este frumoasa!PS. scuze pentru urarea in argou oltenesc dar ,macar la incepun de an pot si eu sa ma prostesc(stiu prietenii o sa-mi spuna sa am grija sa nu raman asa..)La multi ani tuturor! HAC-Trotil-atul

    RăspundețiȘtergere
  71. Măi Frumosule (TNT-ule) ai terminat de făcut salata şi sarmalele?

    La Mulţi Ani domnului com.şef Burcu, precum şi tuturor celorlalţi care poartă prenumele/numele Vasile sau derivaţii ale acestuia!
    Şi fiţi atenţi pe unde umblaţi azi că de "Vasile Sfântu" să nu vă fure căciula vântu""!

    RăspundețiȘtergere
  72. In primul rand pentru toti care au numele de Vasile "LA MULTI ANI".
    In al doilea rand pentru toti care citesc si scriu pe acest blog "LA MULTI ANI".
    In al treilea rand: citesc comentariile dumneavoastra si nu-mi vine a crede - furie, neputinta, apostrofari situarea de o parte sau de alta a unor membrii ai CD/SCMD-. Dar fiecare din noi ce a facut???!!!
    Si aici trebuie cautat un raspuns. Nu as vrea sa se inteleaga ca sunt de partea cuiva din conducerea SCMD.
    Fiecare trebuia sa venim cu propuneri, sa participam al actiuni ale SCMD. Cati am fost, oare, la mitinguri, la actiuni de protest ale SCMD??? Putini sau foarte putini din cati suntem. Pe 25 octombrie au fost ceva mai multi.
    Nu mai spun de participarea la actiunea in justitie a HG 735. La Curtea de apel Bucuresti am fost sase persoane si anume: Dogaru, Monac, Elena Cobuz, eu si inca doi colegi ale caror nume nu le stiu. Bineinteles si avocatul. Elena Cobuz a spus ca trebuie sa ne retragem actiunea intrucat un asemenea caz s-a judecat la Cluj si mi-a si aratat sentinta. Am intrebat-o daca aceasta sentinta este valabila si pentru noi la care mi-a raspuns cu "erga omnes". De curand ati vazut ca totusi Curtea de Apel Bucuresti a judecat si dat solutii asemanatoare celei de la Cluj pentri SRI si MAI. In aceasta situatie am pus intrebarea la mai multi printre care si conducerea SCMD: de ce noi nu am continuat actiunea in instanata atunci pentru ca mai mult ca sigur ca obtineam un rezultat asemanator si aveam acum acoperire legala ??
    Raspunsul pe care mi l-a dat Elena Cobuz, din partea departamentului juridic, a fost destul de dur si plin de tifna. Se pune intrebarea: in aceasta situatie cine a gresit ?? Dogaru , Monac ??? Raspunsul este: NU. Elena Cobuz a gresit pentru ca nu li-a dat sfatul de specialitate corespunzator. Daca atunci erau prezenti la Curtea de Apel si altii cu studii juridice poate ca alta era situatia acum !!
    De aceea va indemn sa participam cat mai multi la toate actiunile si sa venim cu propuneri, sfaturi, idei care sa ne ajute nu sa ne dezbine.
    Dumnezeu sa ne dea gandul cel bun!!!
    V.G.

    RăspundețiȘtergere
  73. @Anonim 13,30-cate asi avea sa-ti spun , dar imi este rusine asa pe blog .ti-am urmat toate sfaturile firai sa fi si stii ce am patit?Oricum saru"mana pt. mai frumosule-mi se potriveste.....! @Anonim13.50- e sarbatoare bai! ai inceput deja sa musti?ia-o incet.pozitioneaza-te sa nu-ti rupi dintii in partile dorsale,desi sunt mai moi!!!!??? TNT.

    RăspundețiȘtergere
  74. A inceput atacul la adresa Elenei Cobuz, exact asa cum prevazusem. Fostii colegi, cei care au lucrat cu ea INCEP ACUMA SA II ARUNCE IN CARCA VRUTE SI NEVRUTE. Vezi doamne , ea este vinovata acuma si cu Ana , de toate relele din CD. Si eu sunt unii din cei care au spus din prima zi ca retragerea aceea este o greseala, dar eu macar am spus de la inceput, a fost un punct de vedere, nu am dat vina pe o persoana , am spus ca a fost o alegere sau o decizie proasta a conducerii SCMD si oricare ar fi fost sfatul Elenei, decizia a luat-o Dogaru si nu a avut-o numai pe ea consultant. Mai era si Casa de avocatura , mai era si domnul Monac , mai era si proaspatul avocat, cel care se pare ca semneaza acest comentariu si care acuma , indrumat de CD incepe sa loveasca in fosta colega incercand sa se exonereze pe sine si pe domnul Dogaru de partea de vina . Urat obicei la romani de a da in omul care a decis sa nu mai stea cu tine . Nu vreau sa stiu ce ar pati sotiile unor astfel de oameni in caz de divort. Cinste voua barbatilor din conducerea SCMD(stiti dumneavaostra care, cei ce improscati cu noroi fostele colege care nu va mai suporta golaniile. Nevestele domniilor voastre stiu ce barbati viteji au ? Le povestiti cum ati " facut-o praf" pe Ana sau Elena ?
    De ce bravule barbat nu semnezi cu numele ? Iti e rusine de fapta dumitale ? Ma indoiesc .

    RăspundețiȘtergere
  75. VG
    Daca ai un nume , pot sa-l spui, promitem sa nu-ti trimitem scrisori de dragoste .
    Interesanta incercare de a da vina pe altii si de a pupa pe unii acolo unde ii musti pe alti. Tin sa te anunt ca pe vremea pe cand unii din noi trimiteau propuneri si idei si initiative catre CD , sau participau in teritoriu la demostratii si proteste organizate de alte sindicate, dumneata erai capac de pipa si probabil nici in sindicat nu erai inscris.Pe vremea cand unii trimiteau proteste si scrisori parlamentarilor romani si ministrului apararii nationale, punandu-s numele la bataie si poate si linistea sau siguranta, dumneata te uitai la tv si spuneai " uite si la prostii aia ce fac , au iesit in strada".Asa ca dragule,ai inceput gresit noul al cu aceasta campanie. Daca ai fost impotriva deciziei de retragere a actiunii , de ce nu ai luat atitudine , de ce nu l-ai conseillat pe domnul Dogaru sa nu accepte , de ce nu i-ai spus Elenei sa nu se graneasca si sa astepte ca mai avem si alte zile si sa ceara doar o amanare a cauzei, pe motiv de aparitie a unor date noi in proces ? De ce nu ai spus atunci cu glas tare care este punctul dumitale de vedere , -chiar si sub aninimat, ca acuma , pe unul din bloguri, ca sa stie lumea ca mai exista si alte puncte de vedere avizate? vii acuma , ca un barbat "adevarat" sa o lovesti pe Elena , pentru ca a indraznit sa iasa din cloaca aia ? Si mai spui ca nu iei aprarea nimanui ? Sa se faca asa mincinosul? EEEEEEEEEEE.Vezi ca nu ai curaj nici sa semnezi cu numele de barbat? Semnezi cu initiale de femeie.Eu zic sa stai jos domnule avocat din oficiu.

    RăspundețiȘtergere
  76. Stiam ca asta va urma , ca Elena va fi pusa la zid, rastignita, crucuficata, ca si Ana,ca ii vor arunca in spate toate greselile sau aberatiile domnilor din comitetul director. Am si spus ca va incepe o campanie anti -Cobuz si uite ca nici nu a inceput bine anul si a si a inceput campania. Felicitari domnilor din Comitetul Director, aveti admiratori care nu se dau inapoi de la nici o mojicie pentru a-si arata atasamentul. Candva, va cerusem sa faceti o lista cu cei care sunt " dusmani " vanduti ca sa ii stim si noi. Stiam ca vor aparea si altii, stiam ca se vor satura multi de modul dumneavoastra de lucru. Sa va spun un secret domnilor: Vor mai urma si alte demisii si mai rasunatoare. Ce veti face atunci, veti spune ca si acei oameni , membri fondatori au fost infiltrati ai puterii, inca de pe vremea cand puterea nu stia ce voiati sa faceti ? Ar fi culmea!!!!! Domnle avocat, (din oficiu) al CD, eu zic sa iti spui numele sa stie si doamna Cobuz cui ii plac partile dorsale de care este muscata, sau sa treceti la alta meserie.

    RăspundețiȘtergere
  77. Stelian P.
    In primul rind La multi ani tuturor !
    Deoarece ma intereseaza si pe mine subiectul redau un pasaj din ultimul mesaj al d-lui dr. Dogaru catre supusi care seamana cu recunoasterea unei infringeri:

    “…..voi ati renuntat la propriul statut, dand din pinteni in fata calailor, cerand, sub semnatura, “”recalcularea””. Acceptand “”pomana porcului””, odata cu ONOAREA, v-ati pierdut pe voi insiva si ati pierdut si PATRIA. “

    ONOAREA o mai spalam noi dar PATRIA (cu litera mare cum numai in ziarele lui Vadim mai vedem) ma face sa ma simt vinovat (le-am explicat unora pe alte bloguri ca semnarea cererii de recalculare nu inseamna renuntarea la dreptul de contestatie. Evident, am devenit lacheu portocaliu, unul din 3 - 4 in toata tara)
    Deci, suntem noi cei 3 - 4 lachei vinovati ca un sindicat plin de colonei si doctori nu a reusit sa convinga si am reusit noi ?

    RăspundețiȘtergere
  78. Domnule VG
    Nu-ti face probleme omule! Actiunea principala promovata de SCMD, cea de anulare a HG 735, totala sau partiala, e inca pe rol.
    Daca d-ta crezi ca fie si anularea HG de aplicare opreste aplicarea Legii 119/2010 te inseli.
    De respingerea actiunii de suspendare promovata de ANCMRR ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  79. Ce naivi trebuie sa fie unii, daca cred ca ingrjorarea domnul VG se referea la renuntarea la suspendare. Nu , scopul dansului era lovirea Elenei. Si a tuturor celorlalti care discuta pe acest blog si nu au participat alaturi de FCMD la manifestarea de la 25.10. Noi suntem de vina , nu CD sau Domnul Dogaru pe care amicul VG " nu il apara". Ce spune acest paragraf ?
    " Se pune intrebarea: in aceasta situatie cine a gresit ?? Dogaru , Monac ??? Raspunsul este: NU. Elena Cobuz a gresit pentru ca nu li-a dat sfatul de specialitate corespunzator."
    Asta este esenta , nu HG 735.

    RăspundețiȘtergere
  80. @Neacsu
    In naivitatea mea, sa cred ca VG este unul dintre anonimii care o atacau la greu pe acest blog pe vicepresedinta SCMD... pe vremea cand inca era in activitate?

    RăspundețiȘtergere
  81. Plano 10
    Iarasi gresesti! VG poate fi unul din cei ce erau candva langa ea, asa cum spune singur .
    Gresesti si cand insinuezi ca eu as fi atacat-o anonim. Eu i-am spus personal ceea ce am avut de spus sau aici sau pe blogul meu, sub numele meu.
    Eu nu atac nici pe la spate, nici sub anonimat si nici pe cineva cazut, sau care nu se poate apara.

    RăspundețiȘtergere
  82. LA MULTI ANI TUTUROR, UN AN NOU CU SANATATE, LA MULTI ANI DOMNULE VASILE BURCU, FRUNTEA SUS PENTRU CA NU SUNTETI SINGUR, DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE. LA MULTI ANI PENTRU TOTI CEI CARE AZI SERBATI ZIUA DE NASTERE.

    RăspundețiȘtergere
  83. DA!
    Sunt aici!
    Citesc e-mail-uri, urari de bine, dar si ... comentariile! Va multumesc inca o data tuturor, pentru toate! Am avut o zi ... nu prea buna! Eu am o relatie foarte buna cu Doamne-Doamne! Mi-a promis ca inca ... mai pot merge, mai departe!

    Acestea fiind spuse ... doar o vorba sa mai spun:
    Sa nu dam cu pietre unii in altii, iar VG - pe care il salut!, sa revina cu noi argumente, sa vina alaturi de noi! Asta nu inseamna ca trebuie NEAPARAT, sa si fie de acord cu noi! Si inca ceva: ELENA greseste fundamental, ca nu vine cu EXPLICATII! Explicatii detaliate, lamuritoare pentru toti! Numai asa, ar putea fi EVITATE speculatiile unora sau altora!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  84. Multumesc Neacsule, si eu iti doresc La multi ani, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  85. Domnilor! Cu unii dintre voi nu se poate discuta. Eu am scris cu buna credinta avand impresia ca ma adresez unor oameni care vor sa stie ce s-a intamplat cu adevarat. Va spun din nou ca nu sunt prieten cu nimeni din conducerea sindicatului si ca singurul lucru care ma intereseaza este acela de nu-mi scadea pensia ca numai din asta traiesc. Vad ca unii aveti impresia ca am ceva cu Elena Cobuz. Nu am absolut nimic dar ceea ce s-a intamplat la Curtea de Apel Bucuresti este purul adevar iar eu nu puteam sa spun altceva pentru ca nu sunt jurist. De aceea am spus ca era bine sa fi fost prezenti si alti juristi. Ulterior, dupa ce am vazut ca SRI si MAI au introdus actiune pe aceeasi cauza si a fost acceptata mi-am pus intrebarea de ce noi nu am continuat atunci. Cei care eram acolo ne bazam pe ceea ce spunea juristul SCMD, Elena Cobuz. Asta este tot. Intre timp am mai contactat si eu alti juristi care mi-au spus ca acest " erga omnes " este discutabil privind aplicarea lui in Romania. Cu abordari gen NEACSU nu ajungem nicaieri. De unde stii dumneta unde eram eu si ce faceam ???? Pe acest blog eu nu am mai atacat-o pe Cobuz pentru ca este prima data cand scriu aici. Cand am avut ceva de spus i-am trimis e-mail. Vad ca vi s-a pus pata pe CD al SCMD. Aveti cai de rezolvat. Puteti sa-i schimbati la primele alegeri, puteti pleca din sindicat, puteti infiinta o alta organizatie, puteti merge la ANCMRR care se gudura pe langa Oprea. Eu cand am intrat in sindicat stiam care este conducerea cu toate ca nici mie nu-mi place intotdeauna ce si cum spune Dogaru. Dar in acelasi timp stiu ca atunci cand intru de buna voie intr-un sistem trebuie sa ma conformez regulilor existente. Asa am gandit si cand m-am dus in Liceul Militar.
    Ceea ce am scris a fost un indemn la solidaritate si colaborare ca sa rezolvam problema de baza: pensiile.
    In rest va doresc sanatate, fericire si "LA MULTI ANI" cu bine.
    Initial am vrut sa-mi dau gradul si numele complet dar acum constat ca am facut bine ca ma trezeam si injurat tocmai de anul nou, ca de luat peste picior am fost.
    V.G.

    RăspundețiȘtergere
  86. @V.G., iti multumesc!
    Iata, se poate! Iata, ai revenit! Un lucru foarte bun!
    Dar ... mai mult calm! Fara atitudini ... fundamentaliste!
    Toti suntem necajiti! Incordati la maxim! Dar multi, foarte multi, de buna credinta! Nu judeca pripit pe nimeni! Iar cu privire la NEACSU, chiar te inseli profund! Este un coleg deosebit! Il vei cunoaste si descoperi, sunt sigur, in timp! Nitica rabdare! Important ramane, fara dubii, DIALOGUL! Buna credinta, a fiecaruia dintre noi! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  87. @anonim 20.10 tocmai asta spunem si noi, ce reguli sa respectam cand cei din CD nu le respecta si nu ne respecta, vorbesti de alegeri, care aleceri? CD nu este in stare sa raspunda la intrebarile sindicalistilor, blocheaza dialogul pe blogurile SCMD, sa discutam la filiale, care filiale, la nivelul cel mai de jos SCMD este blocat. Faptul ca se discuta de la CD cu un membru de sindicat din filiala nu inseamna ca se discuta cu filiala. Daca o organizatie nu actioneaza unitar nu este vina membrilor organizatiei ci a conducatorilor acesteia si cei care trebuie sa plece nu sunt membrii organizatiei, asa cum sugerezi, ci conducatorii acesteia sa-si dea demisia de onoare, daca o au.

    RăspundețiȘtergere
  88. -Sa-i uram La multi ani in sanatate D-lui admin, de ziua sa onomastica.
    -@Neacsu
    -N-am insinuat ca ai scris sub anonimat atacuri la adresa d-nei Cobuz.Asta nu inseamna ca n-au fost aici asemenea atacuri care se asemanau cu zicerile lui @Scorpio si cu unele postari pe Blogul Neacsu Marin.
    Apropo, de ce VG sunt initiale de femeie?

    - @VG
    Constat ca dvs. sunteti un critic de buna credinta, influentat si de ce au scris unii carcotasi.
    Sa stiti ca SCMD nu a pierdut prea mult prin renuntarea la actiunea de suspendare. S-au gandit la celeritatea procesului in conditiile in care pe suspendare era posibil sa mai acorde un termen de amanare.
    Important este sa castige pe cererea de anulare... usor de realizat dupa ce s-a dat Sentinta de la Cluj.
    Repet: procesul de recalculare nu va putea fi stopat... chiar daca se dau decizii irevocabile de anulare a unor dispozitii din HG 735.
    Guvernul, prin Casele Sectoriale , are posibilitatea sa aplice Legea 119, ferindu-se sa aplice acele dispozitii din HG 735/2010 anulate de instante.

    RăspundețiȘtergere
  89. @Plano10,
    Te salut si iti multumesc pentru urari! Te cunosc de cateva luni bune! Cu bune si rele, ca vechi si serios combatant! Pacat ca nu avem o relatie directa, pentru cateva lamuriri si nelamuriri! Acum, insist doar pe UNA: te citez: : " Repet: procesul de recalculare nu va putea fi stopat ....". (??!! - Ma intreb si ma mir: chiar nu stii, nu ai inteles ca ACEST PROCES ESTE ACUM INCHEIAT ??? ) Chiar nu ai citit ce am scris eu AICI, in POSTAREA DE MAI SUS ??? Deciziile sunt pe drum! Fiecare, o va primi prin posta! Indiferent ... de ce si cum ...! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  90. VG
    Domnule, eu nu am spus ca nu eerai acolo cand s-a retras actiunea pe hg735. Eu nu am spus ca nu ai avea dreptate. Eu nu te-am atacat, eu am intrebat unde ai fost atunci cand SCMD afirma ca afacut ceea ce trebuia, de ce nu ai luat atitudine impotriva Elenei , daca spui ca ea e vinovata , ATUNCI, ATUNCI CAND SPUI CA A GRESIT SI O IEI ACUMA , CAND SI-A DAT DEMISIA DIN CD ? Daca poti raspunde la intrebarea asta , ai tot respectul meu. Spui ca ai intrat sa indemni la cooperare? Dar unde erai cand eu, Burcu, PKM, si altii faceam apel pe acest blog, sau mai bine zis pe fostul blog al Mehedintului ? Atunci nu auzisesi de cooperare? Ai venit acuma cu bunacredinta sa ne ajuti s ace ? Sa ne arati ca ELENA e vinovata de toate relele din CD iar ceilalti sunt sfinti ? Stimate domn, poti sta pe acest blog, poti comenta ce vrei, cat vrei, nu te goneste nimeni, dar nu ne lua de prosti. Daca intentiile iti sunt bune , spune-ti numele , nu ne intereseaza gradul. Nu te va injura nimeni din cei cu vechime si id recunoscut aici . Poate vre-un anonim,. sau " nou venit", dar stai linistit acest gen de oameni, pleaca repede . Ai auzit de Junimea ? Avea un motto " Intra cine vrea, ramane cine poate !" Se aplica si aici . Nu te va injura nimeni aici , nici nu te va dispretui. Dar nici veniti cu pluta nu suntem sa credem orice. Tinta dumitale e clara pentru mine , iar gestul nu te avantajeaza . Am mai spus, cand noi incercam sa discutam si trimiteam propuneri si sugetii si apeluri la ratiune CD Dumneata probabil vorbeai despre Burcu la fel ca ceilalti din CD. Acuma . brusc , ai venit sa ne indemni la unitate . Stai linistit, esti bine venit, suntem uniti si deloc prosti.Doua initiale , pentru mine nu inseamna onestitate, nici curaj, nici bune intentii . Scuza-ma ca sunt un pic mai dur in exprimare sau mai direct, dar incercarile astea de asmutire asupra cuiva , la mine au reactii inverse. Nu din vina mea . Asa sufar eu de invers la astfel de incercari . Deci cum ramane ? Apropo, despre care alegeri vorbeai? Stii ceva ce nu stim noi ? Ai auzit pe cineva prin Bucuresti vorbind despre alegeri ? Ar fi gluma anului . Si anul abia a inceput.
    Spuneti ca la acea sedinta de la CA Bucresti au fost prezenti domnul Dogaru si domnul Monac? Deci primii doi oameni din SCMD , din care unul cu facultatea de drept terminata? Si s-a luat decizia sa se retraga actiunea ? Si decizia a luat-o Elena? Sau parerea ei a fost hotaratoare ? Imi face impresia ca dumneata chiar ne crezi prosti. Nu crezi ca exagerezi? Stii cumva cine era avocatul cauzei ? Stii cumva ce pregatire are domnul Monac ? Stii cumva cine a recomandat aceasta decizie ? Daca da, spune, daca nu, mai intreaba.
    Plano 10
    Domnule, cand cineva a lovit pe altcineva neprincipial, atat aici cat si pe blogul meu, eu daca am vazut, am luat atitudine indiferent de cine era vorba. Iarasi insinuati subtil. Eu zic sa va lasati de sportul asta , nu va prinde. La mine pe blog nu au fost atacuri la persoana ramase nesanctionate si nu la adresa lui Elena. In ceea ce priveste atacurilor unor anonimi aici, nu mi le puneti mie in carca. Eu am luat intotdeauna atitudine impotriva atacurilor la persoana indiferent impotriva cui sau de cine au fost facute . Daca aveti alte dovezi va rog sa le produceti. Daca nu, sa nu mai faceti astfel de afirmatii.

    RăspundețiȘtergere
  91. @Celor care ma intreaba direct, e-mail ori telefon, spre stiinta tuturor: personal, asa cum am scris cu luni in urma si pe acest blog, am inaintat solicitarea scrisa de mai bine de 3 luni, in vederea eliberarii ... ADEVERINTELOR lu'peste! Va rog, atentie: nici AZI, nu am primit ADEVERINTELE! Este vina mea? Treaba mea? Nu am respectat eu Legea? NU! Este problema, vina AUTORITATILOR STATULUI! Si ce daca? Ce pot sa le fac eu? NIMIC! Ce fac EI??? Ce pot EI??? Sa-mi trimita cu SIGURANTA, DECIZIA DE RECALCULARE, prin care ... sa-mi diminueze inca o data, o pensie, deja ciuntita ilegal cu 1/2, de la EPURAREA MEA POLITICA din sistem! Eu ... spuneti voi! Ce sa fac in fata acestui TVALUG al PUTERII, care este deasupra Legii? Deasupra Constitutiei? Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  92. SCMD NU A PIERDUT MULT PRIN RENUNTAREA LA SUSPENDARE.
    DOAR OCAZIA DE A FI IN ACEEASI BARCA(FARA ALTE TERGIVERSARI INTERPRETARI,SAU ACTIUNI) CU CEI 7 DE LA CLUJ SI CU CEI 635 DE LA BUCURESTI. ATAT.Deci nu am pierdut mare lucru, decat linistea catorva luni, pana se da o horatare definitiva si irevocabila. Si niste amarate de pensii. Asta i se pare domnului Plano nimic. MA INCALZESTE PE MINE CU CEVA FAPTUL CA S-AR APLICA SAU NU ERGA OMNES O HOTARARE PE CARE CEL CE TREBUIE SA O APLICE NU O RECUNOASTE ? NU!! Ca sa il facem pe Boc sa accepte faptul ca am avea dreptate , trebuie alt proces, alte termene si in timpul asta eu primesc pensia injumatatita , iar cei care au hotarare judecatoreasca pe cauza, o primesc nemodificata .Bravo lor. Domnul Plano,va dormi mai bine stiind ca se aplica principiul mai sus amintit, dar eu voi primi pensia injumatatita pentru ca Boc nu stie asta . Mai aveti nevoie de alte explicatii domnule Plano10, ca sa admiteti ca s-a facut o greseala cu renuntarea ?Cum spunea si Burcu, decizia e pe drum deja, pe cand la cei care au decizia judecatorului, mai intarzie . Daca dumneavaostra nu vedeti diferenta, e grav .

    RăspundețiȘtergere
  93. ..Catinel, catinel, -ca-i doar prima zi din an-hac!pentru mine situatia-i clara ca si tulburelul. AAAAA..smecherul asta VG(nu era mai bineVP?)a venit cu o chestie bine tintita, se vede si din avion(deci nu se putea sa n-o vada si Neacsu) Exonerarea de orice vina o onor conducerii si- daca tot s-a hotarat sa-i paraseasca ,plasarea in carca Doamnei Elena. Nu au luat in calcul ceva elementar-omul ,sau oamenii de paie-daca Elena a stabilit si pus in practica strategia . Deci dintr-o miscare Vg a transformat CD in oameni de paie. Chiar daca i-a consiliat gresit hotararea ultima o lua tot seful-parca asa se obisnuieste. Mai departe se poate analiza -care-i scopul.......?..TROTIL-ATUL

    RăspundețiȘtergere
  94. PS ei bine se pare ca rezultat si scopul; de ce sa fie intrebata conducerea de eventuale efecte?. conducerea asteapta noua transa de COTIZATII. Sa fie intrebata ELENA!! strategie nu gluma,Dar cum ramane cu oameniide paie eventual tinichea ruginita?TNT..

    RăspundețiȘtergere
  95. Nea Vasile, Multumesc pentru ajutor, nu era cazul Colegul VG nu este chiar asa un novice . Stie si cine esti tu si cine e Neacsu si cine e Elena. Misiunea lui a fost sa o scoata pe Elena vinovata . A vazit ca nu merge , gata .. asta e . Stai linistit, nu va mai aparea. Bunele lui intentii duceau in iad .

    RăspundețiȘtergere
  96. @D-le Admin
    Este nevoie sa tot repetam acest aspect!
    Dvs. nu constatati, din reprosurile care se aduc SCMD, aici si pe alte site-uri, ca multi isi puneau speranta ca, prin suspendarea sau anularea unor dispozitii din HG 735, nu se mai aplica Legea 119?
    A trecut ceva vreme pana se intelege ca instantele judecatoresti nu pot cenzura o lege.

    RăspundețiȘtergere
  97. Trotilatule
    Esti beat sau treaz ? Imi place cum gandesti in starea asta . Tine-o tot sa oricare ar fi .

    RăspundețiȘtergere
  98. @Anonim de la ora 13.50 sau cel care semnezi cu VG
    Cica zice Domnia-ta
    "...Nu am absolut nimic dar ceea ce s-a intamplat la Curtea de Apel Bucuresti este purul adevar iar eu nu puteam sa spun altceva pentru ca nu sunt jurist."
    Sa rememoram putin evenimentele din 29 sept. 2010...
    Dar e ciudat ca iti propui si faci acest lucru DUPA ce eu am plecat din C. Director. SE PARE CA STII DE CE AM PLECAT, NU-I ASA? In caz contrar, de ce ABIA ACUM? Si daca tot ai atata curaj, de ce nu spui cine esti? De ce te ascunzi? Ti-e rusine de tine? De ceea ce ai facut pana cum? SAU DE CEEA CE FACI ACUM? Sau de ambele?
    Asadar, sedinta de judecata a inceput la ora 12.00. Eu am plecat de la servici si am ajuns cam cu vreo 15 min intarziere CA SA ADUC MINUTA PE CARE O PRIMISEM DE LA CLUJ SI PE CARE AV. IEPURE MI-O TRIMISESE PRIN MAIL. DE CE OARE?
    Nu eram numai 6 membri SCMD acolo, erau mai multi si dintre cei cu pregatire juridica eram eu, Monac, av. Florea (col de justitie, fostul sef de la Procese de la MApN, membru SCMD) care ne si reprezenta (in baza contractului de asistenta juridica incheiat cu SCMD) si inca vreo ... 4, dintre care 2 avocati (o doamna lt. col., cea supla, cu parul roscat si un domn col., mai brunetel. Ambii sunt avocati cu destula experienta, stiau de termen si, la rugamintea noastra, au venit acolo). CRED CA I-AI VAZUT, NU-I ASA? DOAR AI FOST ACOLO!!!!!!
    Chiar crezi ca dl. Dogaru, inainte de a-i da "dezlegare" avocatului sa retraga cererea s-a consultat numai cu mine? Doamne fereste, nu e o scuza (de ce m-as scuza?!) si atata timp cat corectitudinea acestei solutii mi-a fost RECONFIRMATA RECENT de unul dintre cei mai mari profesori de dr. muncii din tara, chiar nu am nici un fel de apasare sufleteasca sau morala.
    Nu stiu de ce vrei sa induci ideea ca, la nivelul C. Director, inainte de a se lua vreo decizie cu implicatii juridice, incepand cu declansarea unui proces si finalizand cu darea unui comunicat, mi-ar fi cerut mie (SI NUMAI MIE) parerea?!?! Cei care au lucrat cu mine cat am fost ofiter de justitie AU MIROSIT CEL MAI BINE CUM STAU LUCRURILE! Pe unii de pe acest blog ii vei putea minti, DAR PE CEI CU CARE AM LUCRAT DIRECT, NICIODATA!
    Asadar, stimabile, nu stiu cine si ce "tema" ti-a dat, dar nu ai nimerit-o. Auzi, ma si imaginez pe mine batand din picior, asa tafnoasa cum zici ca sunt, in fata a 2 doctori in stiinte juridice (Monac si Florea)!!!! Iti dai seama ce aberatii spui? Crezi ca decizia a fost luata de dl. Dogaru atunci, in sala de judecata? Eu am fost a treia persoana din C. Director careia I S-A CERUT PAREREA fata de o propunere prezentata, nicidecum altfel.
    In fine, am musafiri la masa, ca as mai avea de scris / spus multe.
    @Plano10 si Neacsu
    Multumesc pentru sustinere, dar ... mi-as permite luxul sa spun ca ma descurc. Si-asa peste cateva luni ma veti uita in totalitate, nemaifiind o persoana atat de importanta!
    @PKM
    Nu ti-am destainuit ce voi face eu, nu asta a fost intentia mea (scuze), ci am vrut sa spun ca... voi fi iarasi ce-am fost inainte de acest sindicat - o roarmysta. SI ATAT!
    @ Admin
    da, intarzii cu explicatiile!
    Sunt si la mine sarbatori, cred ca am si eu dreptul sa sarbatoresc Craciunul (desi 2 zile am selectat si trimis avocatului materiale, peste 1.000 de pagini, pentru a creiona Contestatia + Cererea de chemare in judecata, acestea SUNT APROAPE GATA iar a treia zi am avut o intalnire cu unul dintre cei mai mari profesori de dr. muncii din tara), ziua mea, Anul Nou, ziua finilor, ziua fiului meu, am o multime de aniversari in perioada asta... Voi reveni dupa 15 ianuarie.
    IMI REPROSEZ UN SINGUR LUCRU: CA NU AM REUSIT SA FIU MAI AUTORITARA (ca tafnoasa sunt!). Sunt multe de spus, chiar nu e timp, iar o explicatie in goana si fara probe m-ar dezavantaja.

    RăspundețiȘtergere
  99. O scurta si minima CONCLUZIE:
    Desi sarbatori destul de nacajite,
    Cu toate ca multi au fost ocupati pe buna dreptate,
    Iata, ANUL NOU, SEMNE BUNE ARE!
    101 COMENTARII!
    O pofta NEBUNA de DIALOG, SOLUTII, DREPTATE!
    Daca vom sti sa CONSERVAM aceste ENERGII, sigur vom INVINGE!
    La multi ani, prieteni!
    Admin, V.Burcu
    P.S.:ELENA, 15 ianuarie ... un TERMEN ca la ... instante!
    Cam indepartat! ... Vrem mai multa celeritate!
    Timpul nu mai are rabdare! Oamenii ... nici atat!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  100. @ELENA
    Cred ca ai realizat ca nu sunt in vreun fel dependent de problematica miscarii sindicale.
    Mi-am propus sa-i sprijin... cu ce ma pricep... pe toti cei afectati de inlaturarea pensiilor speciale si militare. Problema nu se va sfarsi prea curand... asa, incat, ocazii de confruntare juridica, in virtual, vor mai fi.
    Mai ales ca intrevad ca vei deveni un veritabil lider informal si voluntar al disponibilizatilor.
    Profit de ocazie pentru a-ti ura LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  101. Recomand celor care nu au mancat usturoi , dar totusi le miroase gura, sa manace ceapa, ca sa scape de mirosul de usturoi si de banuielile suparatoare.

    RăspundețiȘtergere
  102. Catre doamna Elena.
    1. Nu ma ascund deloc. Daca va amintiti, cu putin timp un urma, v-am trimis un e-mail in care am abordat aceasi problema iar raspunsul dumneavoastra a fost, repet, plin de tafna: ca nu aveti timp sa raspundeti la toti membrii sindicatului care va scriu si ca eu trebuia sa citesc ceea ce ati scris pe site-ul SCMD. Citind unele comentarii de pe acest blog am remarcat ca tocmai de lipsa de comunicare dintre CD si membrii de sindicat este criticata.
    Redau cu copy-paste cele scrise de dumneavoastra: "Domnule ....., daca nu bateti si cu pumnul in masa cand trasati o sarcina catre Deparatmentul juridic, nu faceti nimic!
    Explicatiile le dam pentru toata lumea pe site. DE CE NU CITITI ACOLO? Sunteti vreo 10.000 sau si mai multi. Cine credeti ca are timp sa scrie mail-uri la fiecare membru in parte?
    Aveti explicatia mai jos, extrasa de pe pagina noastra".

    Redau ceea ce scrisesem eu: "Faptul ca la Bucuresti Curtea de apel a judecat aceeasi cauza precum cea de la Cluj, cand era o hotarare in aceasta speta, nu arata de fapt ca hotararile curtilor de apel se aplica numai celor care au actionat in instanta ????!!!!!!
    Cred ca departamentul juridic al SCMD trebuie sa dea o explicatie clara".

    Las la aprecierea celor care citesc sa spuna daca eu am dat cu pumnul in masa si cum este raspunsul dumneavoastra.
    Acum vad ca vreti sa fiti autoritara: cu cine ??? cu membrii de sindicat??? Greseala: intr-un sindicat respectam niste reguli dar nimeni nu este autoritar cu nimeni.
    2. Habar nu am avut ca ati plecat din CD al SCMD. Atunci cand mi-ati raspuns ati vorbit in numele Departamentului juridic. Abia in seara aceasta, dupa ce ati scris ca nu mai sunteti membra in CD m-am uitat cu atentie la componenta CD unde am remarcat acest aspect.
    3. Daca ati fi citit cu atentie cele scrise de mine mai sus ati fi vazut ca am afirmat ca la Curtea de Apel Bucuresti mai erau doi colegi pe care nu ii cunosteam, deci nici nu stiam ce profesie au si nici nu i-am auzit spunand ceva despre profesia sau pregatirea lor. Eu cel putin pe acestia doi i-am remarcat ca ar fi venit pentru procesul nostru si cu acestia am schimbat vreo doua cuvinte.
    4 Habar nu am avut ca Dl. Monac este jurist. Nici nu am citit ceva din care sa rezulte asta.
    5. De avocat am scris dar nu i-am dat numele.
    6. Nu are de ce sa-mi fie rusine de mine pentru ca eu nu am facut niciun rau nimanui, nici nu am inselat increderea cuiva, nici nu actionez cu rea credinta impotriva cuiva dar nici nu am venit in SCMD ca sa fiu pus la colt.
    7. Poate, totusi, va aduceti aminte ca eu v-am intrebat, in calitatea pe care o aveati de jurist al SCMD, la Curtea de Apel, daca este bine sa ne retragem plangerea iar dumnevoastra mi-ati aratat, chiar in usa salii de sedinta, hotararea de la Cluj, in copie, si ca ati afirmat ca aceasta hotarare este valabila si pentru membrii sindicatului nostru.
    Deci, eu in dumneavoastra am vazut persoana oficiala care sa propuna, in cunostinta de cauza, solutia corecta si dumneavoastra aveati si responsabilitatea sa o faceti.
    Si poate veti invata sa va adresati unor persaone care nu va sunt apropiate cu forma de politete.
    Acum cred ca ati aflat cine sunt.
    Acelasi V.G.

    RăspundețiȘtergere
  103. Catre doamna Elena.
    1. Nu ma ascund deloc. Daca va amintiti, cu putin timp un urma, v-am trimis un e-mail in care am abordat aceasi problema iar raspunsul dumneavoastra a fost, repet, plin de tafna: ca nu aveti timp sa raspundeti la toti membrii sindicatului care va scriu si ca eu trebuia sa citesc ceea ce ati scris pe site-ul SCMD. Citind unele comentarii de pe acest blog am remarcat ca tocmai de lipsa de comunicare dintre CD si membrii de sindicat este criticata.
    Redau cu copy-paste cele scrise de dumneavoastra: "Domnule ....., daca nu bateti si cu pumnul in masa cand trasati o sarcina catre Deparatmentul juridic, nu faceti nimic!
    Explicatiile le dam pentru toata lumea pe site. DE CE NU CITITI ACOLO? Sunteti vreo 10.000 sau si mai multi. Cine credeti ca are timp sa scrie mail-uri la fiecare membru in parte?
    Aveti explicatia mai jos, extrasa de pe pagina noastra".

    Redau ceea ce scrisesem eu: "Faptul ca la Bucuresti Curtea de apel a judecat aceeasi cauza precum cea de la Cluj, cand era o hotarare in aceasta speta, nu arata de fapt ca hotararile curtilor de apel se aplica numai celor care au actionat in instanta ????!!!!!!
    Cred ca departamentul juridic al SCMD trebuie sa dea o explicatie clara".

    Las la aprecierea celor care citesc sa spuna daca eu am dat cu pumnul in masa si cum este raspunsul dumneavoastra.
    Acum vad ca vreti sa fiti autoritara: cu cine ??? cu membrii de sindicat??? Greseala: intr-un sindicat respectam niste reguli dar nimeni nu este autoritar cu nimeni.
    2. Habar nu am avut ca ati plecat din CD al SCMD. Atunci cand mi-ati raspuns ati vorbit in numele Departamentului juridic. Abia in seara aceasta, dupa ce ati scris ca nu mai sunteti membra in CD m-am uitat cu atentie la componenta CD unde am remarcat acest aspect.
    3. Daca ati fi citit cu atentie cele scrise de mine mai sus ati fi vazut ca am afirmat ca la Curtea de Apel Bucuresti mai erau doi colegi pe care nu ii cunosteam, deci nici nu stiam ce profesie au si nici nu i-am auzit spunand ceva despre profesia sau pregatirea lor. Eu cel putin pe acestia doi i-am remarcat ca ar fi venit pentru procesul nostru si cu acestia am schimbat vreo doua cuvinte.
    4 Habar nu am avut ca Dl. Monac este jurist. Nici nu am citit ceva din care sa rezulte asta.
    5. De avocat am scris dar nu i-am dat numele.
    6. Nu are de ce sa-mi fie rusine de mine pentru ca eu nu am facut niciun rau nimanui, nici nu am inselat increderea cuiva, nici nu actionez cu rea credinta impotriva cuiva dar nici nu am venit in SCMD ca sa fiu pus la colt.
    7. Poate, totusi, va aduceti aminte ca eu v-am intrebat, in calitatea pe care o aveati de jurist al SCMD, la Curtea de Apel, daca este bine sa ne retragem plangerea iar dumnevoastra mi-ati aratat, chiar in usa salii de sedinta, hotararea de la Cluj, in copie, si ca ati afirmat ca aceasta hotarare este valabila si pentru membrii sindicatului nostru.
    Deci, eu in dumneavoastra am vazut persoana oficiala care sa propuna, in cunostinta de cauza, solutia corecta si dumneavoastra aveati si responsabilitatea sa o faceti.
    Si poate veti invata sa va adresati unor persaone care nu va sunt apropiate cu forma de politete.
    Acum cred ca ati aflat cine sunt.
    Acelasi V.G.

    RăspundețiȘtergere
  104. 1. Domnule V.G. (La Mulţi Ani cel puţin odată dacă nu de 2X) bine aţi venit în „Clubul V.B.-Vasile Burcu” (prin amabilitatea şi munca domniei sale) şi sper să nu se supere că mă substitui dumnealui (?), aici „este loc” pt. toţi d.p.v.d. al comentariilor şi opiniilor...Lăsând laoparte rezultatele (inexistente de altfel ale CD) aşa cum spunea domnul com.şef. Burcu acum este momentul unor proiecte concrete care să ne unească cu adevărat pe noi ex-militarii – ce păcat că se confirmă zicala că noi românii nu suntem uniţi decât atunci când „ne ajunge cuţitul la os”;
    2. Doamna Elena v-am spus atunci la Suceava, pe data de 11.11.2010 că eu nu sunt decât „fan blogg Burcu” asta e... este o chestie de onoare şi odată ce faci/afirmi lucrurile astea şi ai caracter mergi până la capăt nu-i aşa? Poate este „o chestie de fanatism principial” - aşa am fost şi voi fi EU. N-am ce să prea văd pe „roarmy230” (nu vă supăraţi pe mine pt.ceea ce afirm acum şi aici). Am spus-o şi o repet că toţi vă respectă pentru ceea ce aţi făcut, dar reacţia unora dintre noi (îndreptăţită) este această lipsă de acţiune, transparenţă/comunicare şi nu în ultimul rând de receptivitate a propunerilor celor „mărginaşi” care şi-au făcut speranţe deşarte în acest SCMD-v-o spune unul care nu este membru sau simpatizant al nici unui partid din 1990 (am fost PCR-ist înainte de `89);
    3. M-aţi „inervat” unii dintre domniile voastre şi trebuie să vă scriu un comentariu pe blogg, deşi sincer (iertaţi-mă) nu prea am chef acum (cheful l-am făcut de unul singur şi mi-a picat cam greu la rânză - asta este pentru Dapix-dacul);
    4. În altă ordine de idei, domnule com.şef Burcu m-am întâlnit cu Cel de Sus care mi-a spus că domnia ta mai ai „resursă” garantată încă 40 ani de acum încolo de la EL. Ceea ce va depăşi cică este treaba SEVICE-ului CICLOP (nu băsescu)!

    RăspundețiȘtergere
  105. Unde-o fi Micutzul că nu l-am mai văzut de mult? O fi oare la cules de maimuţe în Spania?

    RăspundețiȘtergere
  106. VG
    In situatia expusa, ma vad nevoit sa imi cer scuze fata de dumneata. Daca ceea ce ai expus acuma e adevarat, si inclin sa cred ca este , inseamna ca interventia dumitale nu a fost facuta in mod special acuma dupa ce si-a dat demisia. Poate fi o pura coincidenta. Dar oricum ar fi, a spune ca este vina ei ca a recomandat retragerea actiunii, nu este corect. Nu a fost singura, a mai fost si avocatul , a mai fost si domnul Monac iar decizia oricum o lua domnul Dogaru care de regula isi impune punctul de vedere, nu asculta de parera altora. Este un fapt demonstrat.Cert este ca (dupa parerea mea ) a fost o greseala de orientare a SCMD.Daca tot incepusera trebuia sa mearga pana la capat. Eu inclin sa cred ca le-a fost teama ca o sa piarda. Din cauza asta si-au retras actiunea. Trebuiau sa ceara amanare si sa vina apoi in sprijin cu sentinta de la cluj si sa obtina o hotarare identica. Teama ca vor pierde i-a facut sa renunte sperand si crezand ca hortararea se aplica Erga Omnes. Nu aveau de unde sa ste ca guvernul sau ministerul nu vor accepta aplicarea principiului sus amintit. Dar tot greseala ramane .

    RăspundețiȘtergere
  107. Trebuie sa recunosc faptul, ca si eu am gandit ca a fost o greseala retragerea actiunii de suspendare.Intr-un stat de drept, corect si care respecta cetatenii ar fi fost normal sa se respecte ultima hotarare a CA Cluj.
    Dar atunci cand ai de a face cu un adversar a carui mijloace de lupta nu sunt tocmai ortodoxe, esti nevoit sa aplici oarecum aceeasi tactica.
    Poate era mai bine sa nu se retraga actiunea si sa fi lasat instanta sa se pronunte daca o respinge sau nu ca nefondata. Era alta situatie.Am fi putut castiga timp, am fi amanat recalcularea. Poate ar fi beneficiat si membrii SCMD de suspendare, ceea ce nu ar fi fost de ici de colo. Asa nu ne ramane decat sa asteptam recursul de la ICCJ a celor sase de la Cluj, iar daca instanta va hotari anularea articolelor din HG 735, atunci in mod categoric se va publica in MO, se va aplica erga omnes si nu mai exista cale de intors.Ca SCMD mai are actiuni de anulare a HG 735, in mod categoric instantele vor trebui sa tina cont de hotararea ICCJ.
    Functie de aceasta hotarare a ICCJ si mai ales cand va fi emisa vor trebui formulate si contestatiile la decizii, care poate vor fi primite pana atunci.Mi-e teama ca acesta hotarare va fi prea tarziu emisa de ICCJ si contestatiile sa nu mai poata fi formulate si in baza acestei hotarari, ci doar pe neretroactivitate, pe nelegalitatea adeverintelor de venit, etc.Nu sunt jurist si nu imi este foarte clar cum va suna acea contestatie. Pentru ca e una sa mergi pe neretroactivitate, respectiv sa contesti legea 119 si ceri sa se aplice in continuare legea 164, si alta e sa ceri mentinerea cuantumului pensiei la nivelul avut inaintea recalcularii, ceea ce ar insemna recunoasterea aplicarii L 119, doar ca ar fi discriminatoriu aplicata (conform L-19/2000). Situatia este diferita de la caz la caz, functie de cum au cerut sau nu recalcularea, etc...

    RăspundețiȘtergere
  108. Una peste alta, s-a gresit Si mai rau e ca nu sunt recunoscute greselile si nu se invata nimic din ele .

    RăspundețiȘtergere
  109. Problema urgenta este aceea a contestatiilor si ceea ce urmeaza sa se faca de acum incolo. Ca s-a gresit sau nu, nu asta e ceea ce ne arde la momentul asta.Ce anume trebuie contestat pentru fiecare grup in parte, cat de legale, corecte si admisibile sunt motivele pe care se bazeaza contestatiile cred ca e fff important de discutat acum. Restul este istorie.
    Anularea de catre ICCJ a articolelor din HG 735, daca se va intampla, va pune statul in postura recalcularii fara obligatia pensionarilor de a mai solicita acest lucru, in concluzie si contestatiile , actiunile judecatoresti vor trebui formulate tinand cont de acest lucru.
    Cat de legal si ce sanse de izbanda au, cererile pentru aplicarea in continuare a legii 164, in baza unui drept castigat.In ce masura functioneaza neretroactivitatea, doar de mentinere a cuantumului pensiei in situatia micsorarii ei, sau si de mentinere a bazei legale in care a fost ea initial calculata, respectiv L 164, abrogarea ei fiind aplicabila pentru militarii ce vor iesi la pensie de acum incolo. Sunt foarte multe probleme de discutat, iar faptul ca ne pierdem in discutii inutile nu ne ajuta cu nimic.Trebuie sa fim pregatiti pentru orice varianta.
    Pe data de 07.01.2011 va fi recursul celor 6 de la Cluj la ICCJ iar deciziile am inteles ca sunt pe drum.
    11:22

    RăspundețiȘtergere
  110. Interesant de citit:
    http://www.urbaniulian.ro/2010/01/20/profesia-militara-si-sistemele-de-pensii-ale-statelor-cu-societate-avansata/

    11:22

    RăspundețiȘtergere
  111. @ALL-legat de VG(sauVP)-eu nu-mi cer nici scuze si nu-mi schimb nici punctul de vedere.Accentuiez faptul ca interv. respectivului a avut o tinta precisa-chiar daca ...involuntar!!!??? Situatia este cam asa;pe teasta unui prieten...(va rog sa completati) se aseaza o musca .io pun mana pe o bata de basse-bool si ii trag una sanatoasa la musca!!Acum ce vina am eu ca nu am nimerit musca, sau musca taman a zburat sau am facut-o terci dar si teasta prietenului! Nu- ce vina am?-Trotil-atul

    RăspundețiȘtergere
  112. Apropo: ...
    http://www.urbaniulian.ro/2010/01/20/profesia-militara-si-sistemele-de-pensii-ale-statelor-cu-societate-avansata/ ....
    ____________
    De data aceasta, senatorul Urban ma dezamageste cumplit! Vrea sa atraga spre asociatia sa, si pe credulii/naivii din randul pensionarilor militari! Pacat! L-am apreciat de cateva ori!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  113. @ADMIN-ma cam dezamagiti, daca situatia prezentata este si reala! dvs. care stiti poate mai bine ca altul cum functioneaza institutiile statului si cum este cu aplicarea legilor sa faceti o asemenea gafa!! situatia mea :am depus cerere pt. adeverinta pe 03.08. pana pe 08. 12. nu primisem nimic.M-am dus la cmz sa fac memoriu pt. problema in cauza. Atunci ,,mi-au gasit" adeverinta cu 5 ani lipsa cica pusa la asteptare pt. ca era incompleta. am certitudinea ca si acum ar sta la asteptare daca nu scormoneam. Oricum cred ca mai puteti face o interventie la DFC demonstrand cu NR. de inregistrare ,ca ati cerut adeverinta,dar nu v-a fost atribuita.daca nu se ia in calcul cu adevarat aveti un motiv de dare in judecata si Logic veti primi retroactiv ceea ce de drept va revine.o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  114. @CEZAR,
    Nu inteleg! ~ Cu ce am gresit? ~ De ce te dezamagesc ?

    RăspundețiȘtergere
  115. Ti-am facut deja ... cu ochiul!
    Te-am inteles perfect! Dar eu ... nu am gafat! Prefer sa-i las pe EI asa, in CULPA, deoarece, in ce ma priveste pe mine PERSONAL, situatia fiind una COMPLEXA, ei se afla de multa vreme in ... penal! Indiferent cum vor scalda-o cu mine, tot in PENAL SUNT SI VOR AJUNGE! Iti multumesc pentru comentariu, pentru gandul cel bun! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  116. @Admin
    La multi ani !
    Urarea a fost serioasa.
    Pai , de ce n-ati fost cu lacrimi in ochi la inalta poarta sa va elibereze adeverintele ?Cei care au facut asa au recalcularea facuta ,si cred ca au primit si pensia...sau ce ne-or mai da...astia,majorata gata.

    RăspundețiȘtergere
  117. @ADMIN_ESTE alegerea dvs. La multi ani, cu sanatate si noroc!

    RăspundețiȘtergere
  118. Wow,
    La multi ani, Puiac!
    Pe unde mama dreak umblii?
    Era sa dau ieri ortul popii, iar tu ... pauza!
    Treci nana la treaba, si lasa lenea!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  119. @PUIAC-smechere,nu cu lacrimi in ochi ci cu ,,o falca in cer si una in pamant" batand cu pumnul in ,,inalta poarta". PS. Cel de sus iti da dar nu iti baga si in buzunare. tu ar trebui sa sti mai bine ca ai umblat mai mult cu capul in nori....

    RăspundețiȘtergere
  120. Hmmm......
    Banditilor! M-ati prins! Ati aflat! Bine! OK! Aveti ... un butoi cu bere, etc. etc. etc. Masa bogata! Tuturor! Chemati si ... Trotilat-ul! Azi, 02 ianuarie ... am implinit: 55 de ani! Stiu! ... Acum ... cantati: Multi ani traiasca! Va multumesc tuturor! La multi ani si voua! Iar acum ... la munca baieti! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  121. Cei care au ani lipsa in adeverinte nu inteleg faptul ca CMJ-urile nu sunt obligate sa ii ajute in reconstituirea anilor lipsa, ci fiecare trebuie sa se descurce singur.CMJ a dat adeverinte dupa documentele care le-a avut in pastrare , vezi doamne, iar pentru ce nu exista se aplica punctul pentru salariul mediu brut pe economie.Citind ce scrie pe adresa de mai jos, poate vom mai clarifica lucrurile.
    http://www.costelgilca.ro/jurisprudenta/document/956/
    Mai mult ca sigur , pe asta s-a si mizat.
    Trebuie vazut modul in care au fost eliberate aceste adeverinte si cat de legale si corecte sunt.Pe roarmy am vazut ceva in legatura cu ordonanta 33/2002 care spune la art.5- Certificatele si adeverintele eliberate vor contine, in mod obligatoriu, pe langa situatiile sau datele a caror confirmare sau atestare se solicita, si mentionarea documentului din care rezulta acestea.
    Mentionarea, inseamna a se da exact numele documentului,de catre cine a fost emis, data emiterii? Sau doar ceva de genul, pe baza datelor cuprinse in arhiva aflata in pastrarea noastra....cum scrie pe roarmy230?
    E un amanunt foarte important.
    11:22

    RăspundețiȘtergere
  122. Stind cu capul in nori ,aveam uneori fndu-afara.
    Impscat ...in spate de propriul guvern ! Da la berea asta n-ar merge o jumara ?

    RăspundețiȘtergere
  123. Eu nu sunt membru al niciunei organizaţii, asociaţii sau oricare altă formă de organizare/dezorganizare a pensionarilor militari. Şi ştiţi de ce ? Pentru simplul motiv că nu-mi oferă NIMIC!!! Şi apoi ce vrea să fie sindicatul cadrelor.... ??? Ce ramură a economiei o controlează sau din ce instituţie a statului fac parte ??? Ce pârghii concrete are sindicatul acesta pentru a negocia cu instituţiile statului ??? Care sunt acei militari adevăraţi ce au creat sindicatul ???? Dar la conducerea asociaţiei cine se află ??? Tot nişte indivizi care şi-au pierdut jucăriile când au trecut în rezervă !!! Oameni buni, militarii pe timp de pace nu au fost niciodată uniţi, iar ca şi pensionari cua atât mai mult nu vor fi uniţi. În mentalitatea noastră, datorată şi educaţiei cazone, este imprimată ideea de a lăsa pe oricine altcineva să rezolve problemele, noi să fim numai beneficiari. De ce să ieşim în faţă ? Dacă se întâmplă ceva noi suntem la adăpost !!! Am citi comentariile pe care le-au făcut unii dintre dumneavoastră (majoritatea loviţi de sindromul anonimatului) şi cred că ar fi bine să faceţi ceva concret nu să vă aduceţi învinuiri pentru ceea ce s-a întâmplat până acum. Toţi sunteţi de vină, iar cât la % revine fiecăruia nu mai contează. Cu HOŢII aflaţi la conducerea statului nu poţi decât să te lupţi cu mijloace legale (justiţia) sau cu mijloace coercitive, dar nicidecum cu acţiuni gen "pinguinul", "ieşi afară javră ordinară" "concurs de aruncare a caschetelor". Aşa că dacă doriţi să întreprindeţi ceva alegeţi-vă mijlocul şi, cel mai important, alegeţi-vă OAMENII care să vă conducă în atingerea obiectivelor. Eu am ales, împreună cu alţi 401 colegi pensionari din toate instituţiile militarizate (mulţi dintre ei membri ai asociaţiilor sau sindicatelor), să folosesc acum mijlocul legal dar e loc şi de mai bine. Vă doresc tuturor să aveţi succes în ceea ce veţi întreprinde şi vă rog să nu vă mai culpabilizaţi. Numele meu este Dumitru INDERJOSCHI şi am adresa dumitruinderjoschi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  124. @Dumitru INDERJOSCHI,
    Bine ati venit in comunitatea noastra! Va impartasesc in mare parte opiniile! Un SINDICAT in afara "militarilor activi", este o ABERATIE! Am incercat sa explic de pomana acest lucru, unor scmd-isti convinsi! Poate ca in timp, se vor lamuri mai multi cum stau lucrurile! A fost prima greseala! Mai ales ca ulterior, numai SINDICAT nu s-a dovedit a fi! Cred ca sefii, nici nu inteleg ce este acela un sindicat, care sunt si cum se rezolva problemele specifice!
    COBRA

    RăspundețiȘtergere
  125. COBRA, ai dreptate!
    Astia nu stiu sa faca legi, nu stiu sa aplice legi!
    Ei si tot neamul lor, stiu doar sa fure: de la salariati, pensionari, handicapati, mamici, copii ... De la oricine, nu conteaza! Pai nu ai vazut ce zicea un ministru? Daca de PRIVATIZAT nu mai este nimic, de unde sa si-o scoata si ei? Din buzuarul nostru!

    RăspundețiȘtergere
  126. Hi there would you mind letting me know which hosting company you're using? I've loaded your blog in 3 different web browsers and I
    must say this blog loads a lot quicker then most.
    Can you recommend a good hosting provider at a honest price?
    Many thanks, I appreciate it!

    my blog post: jocuri mario kart

    RăspundețiȘtergere
  127. These are in fact fantastic ideas in regarding blogging. You have touched some pleasant things here.
    Any way keep up wrinting.

    Also visit my weblog :: waist to height ratio chart

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri