Google Translate

marți, 7 decembrie 2010

STIRI marginalizate! Adevaratul GENOCID, abia acum urmeaza! Romani, treziti-va! Lasitatea si indiferenta, ne costa viata copiilor nostri!

Romania a aderat la Codex Alimentarius

Marti, 05 Ianuarie 2010
Genocidul planetar incepe in 2010
In 30 de ani vor muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte doua din cauza bolilor * Directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor si vitaminelor* Animalele vor fi tratate cu hormoni si iradiate, iar plantele - modificate genetic* Cine va folosi produse naturale va face inchisoare* Usturoiul, menta si alte produse comune vor deveni droguri.
 
De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de state semnatare (reprezentand aproape 85 % din populatia planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factura nazista, introdus de AG Farben si care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ul www.codexalimentarius.com .
Conform acestui site, Romania a trimis deja formularele de inscriere si aderare in ultimile zile ale anului trecut, iar din iulie 2010, dupa intalnirea de la Roma va incepe implementarea proiectului, prima etapa prevazand plantele modificate genetic, precum si normativele aditivilor alimentari. In privinta aditivarii sunt implicate marile concerne farmaceutice mondiale, aceleasi care sunt acum implicate si in fabricarea vaccinurilor anti-gripale, precum cel impotriva virusului AH1N1.

Secretul hranei artificiale
Codex Alimentarius este unul din cele mai bine pastrate „secrete deschise". Este finantat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si Organizatia pentru Alimente si Agricultura (FAO), ambele apartinand de ONU. Este cel mai mare dezastru pentru sanatatea noastra, intrucat va interzice elemente vitale de alimentatie. Adeptii teoriei conspiratiei sustin ca planul "Guvernului Mondial" e menit sa decimeze populatia planetei, aflata in continua crestere. Daca pana acum razboaiele mondiale erau cele care reglau numarul populatiei, de acum solutia sta in alimentatie. Aceiasi adepti sustin ca in 30 de ani de la implementarea Codului, populatia planetei se va stabiliza la doua miliarde, o masa suficient controlabila, care este indeajuns pentru resursele planetei si care este in acord cu normele de poluare etc. In acest interval un miliard de oameni vor muri din lipsa elementelor principale de hrana, iar alte doua miliarde datorita bolilor ce vor fi generate in organism.

Hrana farmaceutica si cancerigena
Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latina si se traduce prin codul produselor alimentare. Reprezinta o colectie de standarde alimentare adoptate la nivel international, care au ca scop declarat protectia sanatatii consumatorilor si asigurarea practicilor corecte in comertul alimentar. Codex Alimentarius cuprinde standarde pentru toate alimentele, fie ele preparate, semipreparate sau crude si pentru distributia catre consumator, prevederi in ceea ce priveste igiena alimentara, aditivi alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare, etichetare si prezentare, metode de analiza si prelevare. Codex Alimentarius intentioneaza sa puna in afara legii orice metoda alternativa in domeniul sanatatii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor si tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai putin un potential concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Cine se va opune sau va folosi alimente in afara Codex-ului va face inchisoare. Practic, omenirea va avea parte de o hrana farmaceutica. Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor alternative in cazul multor boli grave, descrie aceasta situatie astfel: „Adevaratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a castiga bani pe seama bolilor cronice, si nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli. Industria farmaceutica are un interes financiar direct in perpetuarea acestor maladii, pentru a-si asigura mentinerea si chiar cresterea pietei de medicamente. Pentru acest motiv medicamentele sunt facute pentru a alina simptomele si nu pentru a trata adevaratele cauze ale bolilor. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent si raspandit, ucigand in acest mod milioane de oameni. La fel va fi si in cazul Codexului care nu e altceva decat o masura de decimare a populatiei planetei care va manca produse farmaceutice, ce vor fi iradiate, vor contine cobalt si vor fi modificate genetic, generand cancere."

Aplicatiile Codexului
Directivele Codex-ului Alimentarius enuntate de catre Directiva Europeana in ceea ce priveste suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenintarea sanctiunilor financiare.
1) Eliminarea oricarui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi inlocuite de 28 de produsi de sinteza farmaceutica, care vor fi dozati si vor fi disponibili numai in farmacii, pe baza de prescriptie medicala. Clasificate ca "toxine" (!!), vitaminele, mineralele si plantele medicinale vor fi pe piata numai in doze care NU au impact asupra nimanui. De exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale, folosirea lor sanctionandu-se cu inchisoarea.
2) Medicina naturista cum ar fi acupunctura, medicina energetica, ayurvedica, tibetana etc, vor fi interzise.
3) Agricultura si alimentatia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicand din principiu asa numita agricultura bio. Aceasta implica, de exemplu, ca fiecare vaca de lapte de pe planeta sa fie tratata cu hormonul de crestere bovin recombinat genetic produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, orice animal de pe planeta folosit in scopuri de hrana trebuie tratat cu antibiotice si cu hormoni de crestere. Regulile Codexului permit ca produsele ce contin organisme modificate genetic (OMG) sa nu mai fie etichetate corespunzator. In 2001, 12 substante chimice despre care se stie ca sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise in mod unanim de 176 de tari, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce inapoi 7 dintre aceste substante interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou.
4) Alimentatia umana certificata legal va trebui sa fie iradiata cu Cobalt. Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Si nivelurile de radiatie vor fi mult mai mari decat cele permise anterior. Codex Alimentarius va controla accesul asupra acizilor aminati esentiali, asupra vitaminelor si mineralelor.

Cum va fi implementat programul
Pe langa Romania, la Codex Alimentarius au mai aderat alte 165 de tari, ai caror reprezentanti se intalnesc alternativ fie la sediul FAO de la Roma, fie la sediul OMS de la Geneva. Urmatoarea intalnire are loc in 2010, la Roma. Acum, Comisia functioneaza dupa un Plan Strategic, elaborat pentru perioada 2008-2013. Obiectivele stabilite pentru aceasta perioada sunt promovarea unor cadre solide de reglementare a activitatilor, si anume un sistem solid national de control si sisteme de reglementare legislative pentru intregul lant alimentar.

- suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici in scop preventiv, nici terapeutic
- vor fi necesare retete pentru toate medicamentele peste o doza extrem de mica
- usturioul sau menta, alaturi de alte produse comune, vor fi considerate droguri de categoria a 3-a care pot fi comercializate doar de catre marile corporatii farmaceutice
- toate suplimentele alimentare ce vor aparea vor fi interzise pana ce nu vor trece anumite teste prevazute in noul cod
- produsele modificate genetic vor fi comercializate fara avertizarea consumatorilor, niciun fel de eticheta nefiind necesara

Specialistii in nutritie preconizeaza ca aplicarea acestui program va produce, in maximum 30 de ani de la implementare, peste trei miliarde de victime umane, un miliard murind din cauza lipsei de hrana alte doua miliarde din cauza bolilor generate in organism si cauzate de proasta calitate a alimentelor disponibile.
Sursa: agentia.org
 
Codex Alimentarius incepe sa decimeze Planeta, cu Romania varf de experiment cu painea Titan
February 19th, 2010
Pe pachetele de paine Titan scrie deja ca painea este fabricata cf Codex Alimentarius. Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen ‘initium’, atat pe aceasta paine, cat si pe legume si fructe (din 2010 incepe cu cartofii, ceapa, rosiile si strugurii).
Ce este "initiumul" gasiti aici.

Experimentul “Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea “Codexului”, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei).

“Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.

Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapa.

Pentru publicul larg se spune că “beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta.” După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie.

Neoficial, conform cercetătorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism.

De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.

 
MOARTEA DIN FARFURIE
Medicina chineză spune că majoritatea bolilor sunt cauzate de o nutriţie inadecvată. Prin urmare, cine controlează dieta cuiva, îi poate influenţa decisiv starea de sănătate.


Este tocmai ceea ce se doreşte prin aplicarea faimosului Codex Alimentarius, pe care Organizaţia Mondială a Comerţului l-a impus statelor membre, sub pretextul că ar fi necesare norme pentru tranşarea eventualelor dispute legate de produsele alimentare. Cât se poate de firesc, zic unii. Desigur. La o privire mai atentă, însă, descoperim acolo prevederi de-a dreptul stupefiante.

Cum legea interzice guvernului american să limiteze consumul de alimente, Codex-ul redefineşte suplimentele nutritive naturale (inclusiv plantele folosite în fitoterapie, anumite legume şi condimente) ca substanţe toxice. În consecinţă, ele vor fi disponibile doar cu prescripţie medicală şi numai în doze minimale, care le vor face ineficiente. Pe lista acestor substanţe toxice se află … usturoiul şi menta, ce vor avea regimul legal al drogurilor uşoare! Aşadar, posesia oricăror suplimente nutritive naturale în cantităţi ce depăşesc limitele legale va fi pasibilă de pedepse privative de libertate.

Un număr de 18 suplimente nutritive naturale vor putea fi cumpărate fără reţetă, dar în aceleaşi doze minimale. O astfel de perspectivă pare de neînchipuit, dar ea se doreşte a fi „implementată”, treptat, până în 2020.

După cum spune directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti, Gheorghe Mencinicopschi, „un gram de INITIUM care este introdus în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă ingurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată”. Românii - puşi în postură de cobai. Cititi in continuare AICI.



 
Adio medicină naturistă: UE va interzice medicamentele pe bază de plante
29 Octombrie 2010
 
Desi nu este foarte mediatizat, targul e ca si facut. Suntem pe cale de a vedea cum toate medicamentele naturiste vor disparea, iar medicilor le va fi interzis sa le mai prescrie.
Big Pharma, organizatia din care fac parte cele mai mari companii farmaceutice, este aproape de finalul bataliei impotriva medicamentelor naturiste. Astfel ca, din 1 Aprilie 2011 toate medicamentele bazate pe plante ar putea fi interzise in Uniunea Europeana, informeaza site-ul gaia-health.com citat de 9am.ro.http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/202454/Adio-medicina-naturista-UE-va-interzice-medicamentele-homeopate.html .

Si in Statele Unite, abordarea este putin diferinta, insa cu aceleasi efecte devastatoare.Potrivit site-ului, Big Pharma si Agribusiness au ajus aproape de finalul planului de a detine monopolul pe intreagul domeniu al sanatatii, de la ceea ce mancam, pana la felul in care ne tratam cand suntem bolnavi. "Sa nu aveti dubii, aceasta preluare ne va fura si putina sanatate care ne-a mai ramas":, scriu jurnalistii gaia-health.

Mai exact, Directiva Europeana privind Medicamentele Traditionale din Plante (THMPD) a stabilit cateva reguli privind modul de folosire a produselor din plante, care pana acum au fost comercializate in mod liber.

 
Nu va conta ca o planta a fost folosita cu succes si in siguranta de sute de ani, potrivit noii legi, aceasta va fi tratata ca si cum ar fi un drog, fiindca este folosita in forma naturala si nu este purificata – ceea ce ar schimba complet natura plantei si efectele pe care acesta le-ar avea. Stire preluata integral de pe ziarul Financiarul.ro

 
Iata cum, la pachet, Guvernul Boc, politicienii actuali, indiferent de culoarea lor politica,
(cer scuze unor putine personalitati individuale), ne vor accelera obstescul sfarsit!
Copiii, vor fi cei mai loviti! Cat cinism, cata ura!
Prieteni, nu este de glumit!
Admin, V.Burcu
==============================
Click here:
*******************************************
****************************
********************************************************
***************************************************
=======================================================
P.S.: Am si o intrebare:
Continuam cu acest Blog, ori ne vedem fiecare, de ce-l ... frământă ?!
Cele scrise pe aici, mi-au adus mai multi dusmani, decat prieteni!
Iar unii, sunt prea puternici!
Opiniile voastre, vor fi respectate!

73 de comentarii:

  1. În 4 decembrie 2008 se anunţa că primele ţări care vor testa noul produs INITIUM vor fi ţările din America de Sud. Europa era programată pentru 2011! Şi totuşi România este cea care introduce în premieră mondială acest produs? De ce?

    Probabil pentru că ţările din America de Sud au refuzat să îşi transforme cetăţenii în cobai!? De ce s-a oferit România să facă aceste teste? Cine a semnat pentru aprobarea acestui experiment în România? Cine a hotărât să transforme poporul român în cobai, fără a-i cere părerea? Dacă acest experiment va avea loc, românii vor fi pur si simplu otrăviţi treptat, în masă.
    Dacă eşti împotriva introducerii acestei substanţe în România,
    semnează aici petiţia on-line:
    http://www.petitieonline.ro/petitie-p66425048.html

    Senatorul Iulian Urban a trimis o scrisoare către Ministerul Sănătăţii, Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi către Ministerul Agriculturii, în care cere explicaţii cu privire la motivul pentru care România este prima ţară care a fost dispusă să-şi sacrifice cetăţenii, folosindu-i pe post de cobai în testarea acestor substanţe toxice.
    http://www.farmacianaturii.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=113&Ite
    ____________
    Si ce daca ? !

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai... dar cum se poate... O astfel de tema , care a ajuns sa fie dezbatuta chiar si de catre specialistii de la OTV , nu provoaca macar reactii de genul poporului viitorului presedinte ... atunci ne meritam soarta ... Chiar asa ati decazut , oameni buni , incit nu va mai intereseaza decit pacatoasa voastra de pensie 'nesimtita' ?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimic nou sub soare: Legea pensiilor, adoptată de Parlament. Bărbaţii se vor pensiona la 65 de ani, femeile la 63.
    Legea pensiilor, reexaminată la solicitarea şefului statului, prin care se stabileşte vârsta standard de pensionare de 63 de ani la femei şi de 65 de ani la bărbaţi, a fost adoptată, marţi, de plenul Camerei Deputaţilor.
    Sa traiti bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta este . Domnii Boc si Basescu , pupa talpile si se ofera voluntari acolo unde nu se baga nimeni pentru as-i face lobii in fata puternicilor lumii . E ceva ce nu vrea nimeni ? Lasa ca rezolvam noi . Aveti deseuri radioactive ? Le primim noi. E nevoie de testari pe medicamente ? le luam noi . Aveti vaccinuri expirate , nu-i bai, dam noi in presa ca e gripa aviara si va cumparam toate vaccinurile . Aveti ceva de vanzare ? Cumparam noi, romanul pune botul la orice . Si uite asa , Romania a ajuns wc-ul, groapa de gunoi, spitalul , poligonul de incercari al lumii, alUE si SUA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Probabil 85% dintre ...pensionari( nu stiu cum se vor numi beneficiarii aleia...ce ne vor mai da astia)vor primi direct cartofi , ceapa ,praz si tescovina din recolte tratate.Cei cu alea sub 3.000,00(nu-i nici inaltime ,nici distanta...)vor primi in plus si sunatoare tratata.Ceilalti ,ceilalti cred ca vor primi tratamentul... ,,per os !'' Codex Alimentarius !Vai,ce spaima .Citi vor mai vedea urmatoarea recolta ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Liniste ca-n vid !Nu pierdeti timpul recalculind cu CAS dela 740,00 lei in sus,ca-n zece,cinsprezece zile o sa calculati iarasi.Mai bine ...jucati la 10 din 70 !Poate nu cistigati.

    RăspundețiȘtergere
  7. E prea greu subiectul pentru militari .Nu ai ceva cu injuraturi si atacuri la persoana ? Atunci o sa apara si anonimii si cei din CD sau e tot aia ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Duşmanii nu sunt prea puternici, domnule Burcu, decât atunci când prietenii sunt prea slabi, nu fizic căci prin definiţie militarii sunt mai căliţi decât majoritatea semenilor lor, ci moral. Am lipsit câteva zile de pe internet pentru un scurt periplu prin ţară. M-am întâlnit cu mai mulţi colegi şi foşti subordonaţi unii activi, alţii în rezervă. Foarte mulţi dintre ei sunt extrem de îngrijoraţi privind viitorul. Majoritatea ar vrea să facă ceva dar nu ştiu ce, cum şi cu cine. Am ascultat o pleaiadă de propuneri şi idei, de la cea mai radicală, organizarea unei lovituri de stat, la proteste de stradă, neplatata taxelor şi impozitelor (aşazisa grevă fiscală) la acţiuni în justiţie, emigrare, azil politic, etc. Toţi vor să se facă ceva dar să nu fie ei iniţiatorii ci eventual susţinătorii din umbră. Am mai constatat că vechea spaimă privind „serviciile” este iar la modă. Telefoanele sunt ascultate, calculatoarele sunt accesate, te filează, te filmează, te înregistrează.
    Cred că am decepţionat pe mulţi dintre ei pentru că le-am explicat că problema principală nu e să dai jos guvernul şi preşedintele, chiar şi printr-o lovitură de stat, ci cu cine îi înlocuieşti. Clasa politică , apărută după 89, este una de conjuctură, lipsită de profesionalism. Doar cu intenţii, oricât de bune şi nobile ar fi, nu poţi face mare lucru. Şi din păcate vor mai trece ani buni până vom avea nişte politicieni cu adevărat meseriaşi pentru că acest lucru implică şi un electorat pe măsură care să îi selecteze şi să-i sancţioneze, când este cazul, prin votul lor.
    Acum să revin la întrebarea finală „Continuam cu acest Blog, ori ne vedem fiecare, de ce-l ... frământă ?”
    Părerea mea este să continuăm. Cred că printre cei care accesează acest blog sunt cel puţin o sută de oameni care se simt bine pe acest blog chiar dacă mulţi nu comentează nimic ci doar citesc. Numai simplu fapt că putem avea acces la părerile, opiniile, gândurile, altor oameni, având astfel un punct de referinţă pentru cele proprii, este un motiv suficient ca acest blog să continue.

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule Burcu ar fi pacat sa inchideti acest blog pentru ca aici mai schimbam pareri, este adevarat cu pretul injuraturilor unora care sunt deranjati de aceste comentarii.
    Stupefiant este insa faptul ca aceasta natie (romanul) nu are nici o reactie indiferent cat de adanc i se infige cutitul in spate, suntem campioni la injuraturi unii impotriva celorlalti, fiecare detinem adevarul absolut, parerea celorlalti nu conteaza.
    Militarii nu fac exceptie, nu avem nici o reactie nici acum cand suntem desfiintati si in felul asta disparem si nu mai suntem o categorie profesionala. Nu pierdem doar pensii, pierdem si statut social, si asistenta medicala gratuita etc, dar cui ii pasa, important este pentru fiecare sa i se intample celuilalt ceva rau.
    Pana la urma ne cam meritam soarta, pana nu vom vedea fiecare ca interesul personal se poate realiza doar prin rezolvarea celui general nu vom face nimic.

    RăspundețiȘtergere
  10. @karadeniz ,
    Tu crezi in fenomene paranormale????
    Ei bine ... finalizasem o postare cand ... ce vad in bara?
    Ca ai postat TU ... ceva! Incredibil! Acum ... dupa ce ti-am citit postarea ... stii ce am facut? ... Am STERS ce scrisesem in ACELASI TIMP CU TINE, ... dar NU apucasem sa PUBLIC! In CONCLUZIE, acum:
    CONTINUAM! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  11. @dapix,
    ce mama dracului se intampla in ACESTE MINUTE/SECUNDE???
    Tocmai am raspuns lui karadeniz! Valabil si pentru tine, prietene!
    Desi un pic BOLNAV, CONTINUAM! Nu scapa ei de mine, asa usor!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  12. La ce se refera ,,asistenta medicala gratuita ''? Pe afurisitul de cupon troneaza glorios ,,CBLAS retinuta din pensie''(contributie baneasca lunara asigurare sanatate).

    RăspundețiȘtergere
  13. In tara asta bolnava ,citi mai sunt sanatosi...

    RăspundețiȘtergere
  14. De ce voiam sa inchid acest Blog?
    Simplu: de ceva vreme, roarmy230, a declansat o CAMPANIE agresiva, de strangere a TUTUROR, pe grupul lor de discutii! Ma gandeam, ca poate disparand acest Blog, proiectul lor ar da roade! Dar... atunci cand am incercat sa fac ACELASI LUCRU AICI si pe FORUM, mi-au sarit multi in cap, a aparut subit Ziarul online al CD - SCMD, iar pe mine .... m-au exclus incet/incet, dar definitiv, intr-un final! Hmmm... ce sa cred? Ca aveam ATUNCI DREPTATE? Ca abia acum si-au dat si ei seama ca aveam dreptate? Sau ... IDEEA, atunci ... nu a venit de unde trebuia?! Sa fi REALIZAT ca eu nu PUTEAM FI CONTROLAT? Ca nu sunt pe tipicul ... pozitiei de: sa traiti, am inteles!? Ciudat! Dar ... asta e! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  15. @puiac,
    efectiv ... rad cu pofta! uitasem de cateva zile, ce inseamna sa mai si razi!... ce faci nana.... stai la panda??? si tu p'aci??? Bravo! Multumesc! Prietenii, la nevoie se cunosc! Admin

    RăspundețiȘtergere
  16. @puiac,
    si inca ceva: meriti un premiu de fidelitate! Cand si daca ... facem anul, vom sarbatori! Voi cauta sa strang undeva, pe cei mai fideli comentatori ai acestui blog, atat de incercat la viata lui! Admin

    RăspundețiȘtergere
  17. CBLAS=(PENSIE BRUTA-1.000)*5.5%.Va deveni CBLAS NOU=(PENSIE BRUTA-740)*5.5%. Probabil gratuit este pentru cei cu sub 1.000,00 lei / luna ,si va fi gratuit pentru cei cu sub 740,00 lei luna (dar nici pentru ei ,pentru ca nu STATUL ii ingrijeste la nevoie ,ci... ,, ceilalti asigurati'' .

    RăspundețiȘtergere
  18. Facem noi si un an !Sanatosi sa fim ,ca o fasola ,o duda ,ceva gasim noi.

    RăspundețiȘtergere
  19. @puiac, fara dude, fara prune! Vrei iar sa ajungem/intoarcem la cazan? Cazanul, pe cuvant, ca docomentul nu-i lamuritor, n-ai aflat? E doar cazare, fiule! Ce cazare? Cum cazare? Cati cazare? Unde incapeau atatia, pe cateva locuri disponibile, cu pod cu tot? Hai, lasa! Prea multe vrei sa stii! Comisia, lucreza! E greu sa dai aviz: cheltuit legal, la 7-8 miliarde facute vant! Praf si pulbere!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ba frate ,da alta treaba chiar n-ai ? Putintica rabdare stimabile !Putintica rabdare.Ma doare la basca de soarece ,cind hotii imi fura vaca !

    RăspundețiȘtergere
  21. Inca patru ani la fel si ne curatam.
    Turbat in nestiinta, disperat din lipsa de solutii, Guvernul lui Traian Basescu nu si-a dat inca masura totala a incompetentei. Fatale nu vor fi insa masurile de austeritate, haotice si fara rezultate, ci rautatea si ura care iau nastere chiar in aceste momente in cei care ne conduc. Lipsa rezultatelor ii innebuneste, iar previziunile tot mai sumbre ii arunca in panica.

    Criticile la care sunt supusi nu fac decat sa ii inraiasca tot mai mult. E uman si usor de inteles - nimeni nu poate zambi la infinit, cand este criticat constant de toata lumea. Asa s-a suparat Traian Basescu pe popor si a decretat Romania o tara de mana a doua. Pentru ca ai lui nu stiu decat sa imprumute bani pentru a plati pensiile si salariile. Prabusirea nu mai poate fi mascata. Cand iei bani de la gura copiilor, desi natalitatea din Romania tinde spre zero, inseamna ca demisia a ramas singurul act onorabil.

    Esecul democrat liberalilor nu este prabusirea partidului, ci colapsul si falimentul tarii. Presedintele inca reuseste sa isi ascunda abil nervii si frustrarea. A tipat la sinistrati, i-a trimis pe profesori la munca, pe medici in strainatate, pe poltisti la plimbare, pe jurnalistele cu ochii cat cepele la machiaj, dar inca vorbeste relaxat. Emil Boc nu mai reuseste. La fiecare aparitie, premierul este tot mai nervos. ..............

    http://www.ziare.com/politica/guvern/inca-patru-ani-la-fel-si-ne-curatam-1060786

    RăspundețiȘtergere
  22. Ei ,vezi ca se poate ! **** (din cinci)

    RăspundețiȘtergere
  23. Problema e destul de simpla:. este cazul si timpul sa ne intoarcem cu fata spre origini. ce vreau sa spun? pamantul arabil si suprabinecuvantat al natiei Romane in proportie de peste 60% zace in paragina necultivat decat cu maracinisuri.ei bine cine nu vrea sa bage otravuri in el se va intoarce pe acolo pe unde mai are inca o bucatica de pamant si-o cosmelie de la ai batrani . va munci ,va produce ecologic si daca-i mai ramane va si vinde. cam asa vad eu miscarea

    RăspundețiȘtergere
  24. Aripa Băsescu din PDL ia bani cu geanta şi critică partidul.
    Vicepreşedinte al PDL şi al Camerei Deputaţilor, Ioan Oltean, îi atacă dur pe colegii săi de partid impuşi de Traian Băsescu, în interviul acordat www.e-politic.ro, reproşându-le că deşi critică partidul ei toţi iau „câte o geantă de bani".
    (...)
    http://www.cotidianul.ro/131419-Aripa-Basescu-din-PDL-ia-bani-cu-geanta-si-critica-partidul
    _____
    La astia nu este austeritate? Cum vine asta, ca ei iau bani cu geanta? Ce serviciu o mai presta si astia? Sau... or fi bani de furat??? D'on Oltean - cel cu broasca'n gat - o sti ce vorbeste? Aloo... DNA..., mata auzi? Cu geanta nene! Pe fata, public~!~

    RăspundețiȘtergere
  25. @puiac CBLAS este doar cazarea de 5 stele la spital si dreptul sa-ti platesti tratamentul ca doctorul e oficial deja.
    Domnule Burcu eu imi cer scuze pentru ca am cam fost la frecventa scazuta pe blog, dar o sa ma revansez.
    @cezar nu stiu daca ai incercat treaba cu munca pamantului, eu am incercat, crede-ma e foarte greu mai ales daca nu ai mijloacele de productie, agricultura e o loterie iar statul te stimuleaza mai mult de-o gramada.
    @karadeniz excelent, eu sunt de parere ca nu problema schimbarii guvernantilor trebuie sa ne preocupe ci sa-i determinam, nu stiu inca in ce fel, sa tina cont de parerile noastre a celor multi.

    RăspundețiȘtergere
  26. La origini... Mi-am notat ! An de referinta... 1907... Am vazut fotografie , facuta anul asta ,cu oameni tragind la plug !

    RăspundețiȘtergere
  27. @anonim#? Si cum sa-i care ,cu...poala ?In damigene ? Nu-i mai bine cu o geanta , ori o... valiza ! He ,he ,he ...

    RăspundețiȘtergere
  28. @anonim#? Si cum sa-i care ,cu...poala ?In damigene ? Nu-i mai bine cu o geanta , ori o... valiza ! He ,he ,he ...

    Ca sa avem o socoteala ,te botez anonim 2.POTI SA TII MINTE? E simplu , anonim 2.

    RăspundețiȘtergere
  29. M-am intalnit acum 2 ceasuri cu Cel de Sus si ne-a transmis sa nu renuntam sub nici o forma la acest blogg si sa nu abandonam lupta!
    Sa avem incredere in el si sa fim uniti. Sunt mai multe lucruri care ne unesc decat care ne despart.
    PS1 Pentru comentarii pe acest blogg, Cel de Sus mi-a facut "delegare de competente"!
    PS2 din pacate sunt la "baza" si nu pot comenta prea mult...

    RăspundețiȘtergere
  30. @PKM
    Mi-am nota totul.Tot inainte !

    RăspundețiȘtergere
  31. @pkm-pai si dac'te intalnisi cu Al de sus cum sufletul meu de scriiii pe blog acum si ne dai directive. ba mai mul ti-a facut si delegare de competente . sa intelegem ca a. tot pilele sunt baza sipe..sus sib.continua sa ne invadeze ..stafiile!!!-trotil-atul

    RăspundețiȘtergere
  32. Ce-i aici ,petrecere de revedere ?

    RăspundețiȘtergere
  33. Mai fratilor dupa intalnirea de la SV cu doamna Elena am primit de la Cel de Sus canon greu si anume acela de a nu mai comenta pe blogg timp 30 zile si de a nu avea dezlegare la peste! De fapt Cel de Sus va spus cam ce s-a discutat la SV in data de 11.11 a.c. si cica am pacatuit cu altele (probleme nu va ganditi la prostii)...

    RăspundețiȘtergere
  34. In data de 6.12.2010, CA Bucuresti a suspendat efectele HG nr. 735/2010 pentru 635 de foste cadre militare, iar punerea in executare a deciziei presupune sistarea tuturor activitatilor ce conduc la recalcularea pensiilor in temeiul hotararii de Guvern, cu consecinta mentinerii in plata a pensiilor actuale.

    Reclamantii au fost reprezentati de Piperea & Asociatii prin Avocat Gheorghe Piperea. Aceasta hotarare este executorie, autoritatile statului fiind obligate sa o puna in executare.
    Gheorghe Piperea a declarat ca aceasta decizie reprezinta o dovada vie a functionarii principiului separatiei puterilor in stat, puterea judecatoreasca corectand atitudinea sfidatoare a Guvernului la adresa principiilor Constitutionale si ale CEDO: “Aceasta decizie reprezinta dovada faptului ca in Romania statul de drept inca functioneaza si va functiona in continuare atata timp cat ne putem baza pe constiinta si independenta justitiei”.

    Punem pariu ca SCMD se va impauna si cu aceasta victorie si isi va trimite toti avocatii sa "ii sprijine " si pe acestia in fazele urmatoare ale proceselor ?

    RăspundețiȘtergere
  35. Acesta este rezultatul indicatiei domnului Dogaru care facea misto de cei ce se duc la alti avocati " nu nume ". Cei 635 ii pot " multumi " domnului Dogaru pentru viziune si pentru alegerea casei de avocatura Barla.

    RăspundețiȘtergere
  36. Felicitari! Iata ce spune azi si Mediafax.ro:
    România, printre ţările în care producătorii de medicamente fac teste pe oameni "în condiţii necunoscute".
    Prestigioasa publicaţie americană Vanity Fair acuză lejeritatea cu care anumite medicamente pot fi aprobate de instituţia de profil din Statele Unite şi apoi vândute populaţiei după ce au fost testate în condiţii "necunoscute" pe cetăţeni, unii chiar analfabeţi, din ţări printre care se numără şi România.
    ................
    "Mii de teste se fac însă în ţări cu un mare număr de săraci sau de analfabeţi care, în anumite cazuri, semnează punându-şi o amprentă a degetului mare pe formular sau schiţând un "X" în locul unei semnături. În Bangladesh s-au făcut aproximativ 76 de teste. Alte 61 au fost făcute în Malawi, 1.513 în Rusia, 876 în România, 786 în Thailanda, 589 în Ucraina, 15 în Kazahstan, 494 în Peru, 292 în Iran, 716 în Turcia sau 132 în Uganda. Aruncaţi cu o săgeată într-o hartă a lumii şi este greu de crezut că nu veţi nimeri un loc în care să nu fi apărut cei care caută zone potrivite pentru testele din industria farmaceutică", scriu jurnaliştii de la Vanity Fair, menţionând şi Iaşiul ca unul dintre locurile în care s-au facut astfel de teste.
    ................
    O alta ar fi aceea că firmele care produc medicamentele nu sunt obligate să prezinte rezultatele tuturor testelor făcute cu un anumit produs şi, evident, nici nu o fac. Vanity Fair dă exemplul medicamentului Celebrex, produs de Pfizer, liderul mondial în industria farmaceutică.
    ................
    http://www.mediafax.ro/social/romania-printre-tarile-in-care-producatorii-de-medicamente-fac-teste-pe-oameni-in-conditii-necunoscute-7793143/
    ................
    Poporul roman, un popor de cobai!
    Asta am ajuns!

    RăspundețiȘtergere
  37. A fost ora 17.
    @PKM
    In 11 dec.putem macani, sau din 12 ? Cit e in desfasurare operatiunea ,,ciocul mic '' cine-i la putere ? Care-i obiectivul ,mobilul ,alea alea...

    RăspundețiȘtergere
  38. Dezvaluiri despre apocalipsa romanilor din 2011.
    Nu stiu altii ce vor face la anul, dar vestile din coltul nostru de lume nu ne lasa nici cea mai mica speranta pentru ce va sa vina. Daca toate statele lumii si-ar reveni din recesiune, viteza cu care noi am inceput sa ne prabusim nu ar putea fi nici macar incetinita. Ar trebui poate ca tot plusul cresterilor lor sa fie pompat in economia noastra pentru ca efectele politicii distrugatoare de la noi sa fie anihilate.

    Insa nu efectele colapsului economic vor dezlantui nebunia ce ne asteapta in anul ce urmeaza, ci prabusirea tuturor valorilor statului si institutiilor sale. Ramasitele democratiei ce nici macar nu a apucat sa fie construita in Romania au fost spulberate de politica haina si dezorientata a guvernarii Basescu - Boc. Ultimele zile stau marturie pentru moartea de idee de Justitie. Daca cineva isi mai permite acum sa compare PD-L cu PSD acela poate fi considerat un naiv si un fanatic pedelist.

    Partidul Democrat Liberal a intrecut cu mult perioada de glorie a PSD-ului baronilor locali patronati de "coruptul" Nastase, mai ales din cauza arogantei si tupeului cu care isi implementeaza "hotiile" si isi apara "infractorii". Lipsa respectului pentru Constitutie, pentru Lege in general, sfidarea instantelor de judecata, a deciziilor Tribunalelor si instaurarea prin forta a propriilor valori face din partidul de guvernamant o adevarata apocalipsa pentru viitorul romanilor.

    Din perspectiva sensului clasic al cuvantului, acest popor isi merita din plin "revelatia" pe care o va trai in 2011. Pentru "trezirea" lui din adormirea istorica in care a picat de secole, pentru lipsa simtului civic, pentru formarea unei constiinte sociale responsabile si pentru maturizarea memoriei care nu depaseste niciodata cateva saptamani, trebuie sa primim cu bratele deschise viitorul pe care ni-l pregatesc guvernantii de astazi.
    ................
    Cine nu invata din propriile greseli nu are nicio sansa sa invete din ale altora. Iar noi suntem perfect pregatiti pentru a mai fi inca mult timp prostiti ca intaia oara.
    ................
    http://www.ziare.com/emil-boc/premier/dezvaluiri-despre-apocalipsa-romanilor-din-2011-1060787

    RăspundețiȘtergere
  39. Puiac draga prietene, canonul expira pe 11.12.2010, dar de astazi usor, usor, cu voia Celui de Sus intru pe teren la incalzire!
    ...Cat despre alimentele de pe piata indigena acestea sunt superimbibate cu "E-uri". Efectele acestora au inceput sa se vada prin aparitia la plante, animale si oameni a diferitelor forme de cancer.
    Si in final, ca sa nu-mi uit ideia, datorita "succesurilor" din ce in ce mai numeroase ale actualului CD sa nu cumva sa ajungem si noi cei din Sindicat sa incepem o campanie ca la TV de genul "D&P dauneaza grav sanatatii"! De ce? Deoarece contin multe "E-uri"!

    RăspundețiȘtergere
  40. ,,Vă doresc Sărbători Fericite şi să aveţi un An Nou mai bun decît cel care a trecut! Al dumneavoastră subordonat,
    Locotenent colonel (r) GHEORGHE MĂNUŞ''
    Copyright Tricolorul
    Unii spun ca restul ar fi pe ROarmy230...

    RăspundețiȘtergere
  41. @PKM
    OK ,degetul in lungul tevii !
    -o sa tragem pe nas...usturoi ?
    -ardeiul iute (ciusca ),intra la ...

    RăspundețiȘtergere
  42. Draga Puiac poate o sa razi dar, in agricultura/legumicultura ecologica nu sunt folosite produse fitosanitare obtinute prin sinteza (sintetice). De exemplu, infuzia de usturoi este utilizata la combaterea manei (nu a Celui de Sus), cea de ardei iute la combaterea ganganiilor, iar cea de urzici ca ingrasamant natural. Mai sunt si altele, de exemplu decoctul de crizanteme contine o substanta numita piretrina (utilizata in spray-urile antiganganii)de aceea recamandandu-se ca in gradinile de legume sa fie intercalate si randuri de crizanteme. Mai sunt si altele...

    RăspundețiȘtergere
  43. @PKM, nu ai inteles esenta!
    In curand, pentru o funie de USTUROI, te vor cauta pe acasa mascatii!
    Asta e nenorocirea, fiule! S-a dat liber la etnobotanice, dar se interzic ... usturoiul, menta, alte plante medicinale!

    RăspundețiȘtergere
  44. @PKM
    Cum sa rid , ca n-or fi pus uniia busuioc sub perna ,pelin in vin s.a.m.d., aiurea.Nucul rade aproape totul din apropiere...Aproape.Ideea era ca putem trage un ...praf ,dar nu putem bea un ceai de menta.

    RăspundețiȘtergere
  45. Na belea ,doi pe-o baba ,s-aia... ,, zlaba''.

    RăspundețiȘtergere
  46. ANCMRR trimite “ MEMORII adresate PERSONALITĂŢILOR din conducerea STATULUI ROMÂN” : Preşedintelui României, Comandant al Forţelor Armate, Excelenţa Sa domnul Traian Băsescu; Preşedintelui Senatului Excelenta Sa, Domnul Mircea GEOANA; Preşedintelui Camerei Deputatilor
    Excelenta Sa, Doamna Roberta Alma ANASTASE; Prim-Ministrului Guvernului Romaniei Excelenta Sa Domnul Emil Boc; MINISTRULUI APĂRĂRII NAŢIONALE Domnul General (r) prof. univ. dr. Gabriel OPREA. Păcat de banii daţi pe hîrtie şi pe timbre. Păi pe hexcelenţele lor şi pe ministru Opera îi doare-n bască de memoriile generalului (r) prof.univ.dr. Mihai lLIESCU.
    SCMD publică proiectul final al ROF şi precizari privind plata cotizaţiei de membru de sindicat ( o chestie stringentă căci din ianuarie cu noile pensii se vor încasa mai greu cotizaţiile )
    Roarmy230 e în căutare de noi membri, dar din păcate comunicarea pe acest grup este destul de greoaie şi subiectele greu de urmărit, chiar dacă conţinutul şi conduita sunt destul de elevate.
    Infomondo a ajuns deja la cromozomii AND-ului pensiilor militare.
    TeoPal ne introduce în conflictul între românul vechi şi românul nou.
    Altfel ne prezintă cele mai noi slujbe ale românilor de pe mapamond, aviz amatorilor !
    Neacşum vorbeşte despre umilirea viitoarelor mame uitând că şi taţii sunt în aceaşi oală.
    Plano 10 dă meditaţii pe formula de recalculare a pensiilor militare, potrivit Legii 119/2010.
    Puiac ia lecţii de agricultură.
    S-a întors PKM de la Cel de Sus. A lipsit cam mult, probabil a urcat şi a coborât pe scări, liftul fiind stricat.
    In concluzie o zi normală, dacă e normal ca la temperatura de 16 grade în decembrie eu să fac sanie pentru nepoţi.
    Cât despre Codex Alimentarius efectele vor fi minime la români. Puţini vor fi cei care vor avea privilegiul să moară datorită noii alimentaţii, prin bunăvoinţa şi grija aleşilor noştri, trecuţi, prezenţi şi viitori, cei mai mulţi dintre noi vor muri mult mai repede şi din cu totul alte cauze.

    RăspundețiȘtergere
  47. @KAR..nu am inteles pkm s-a intors ca..stafie,extrat. sau reancarnat?

    RăspundețiȘtergere
  48. CCR discuta pe 15 decembrie sesizarea PNL privind neconstitutionalitatea Legii pensiilor.
    Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca va lua in discutie pe 15 decembrie sesizarea formulata de 53 de deputati PNL referitoare la neconstitutionalitatea Legii sistemului unitar de pensii, transmite Agerpres.

    "Avem un lucru care este clar neconstitutional, ne referim la discriminarea a ceea ce inseamna sistemul de cotizare la sistemul public de pensii, ma refer la discriminarea intre femei si barbati. Acum, dupa aceasta lege, femeile vor avea o pensie mai mica decat barbatii, ceea ce este din punctul nostru de vedere neconstitutional", a spus Eugen Nicolaescu, viceliderul deputatilor liberali.
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8112930-ccr-discuta-15-decembrie-sesizarea-pnl-privind-neconstitutionalitatea-legii-pensiilor.htm

    RăspundețiȘtergere
  49. @ Anonim 9 decembrie 2010, 11:39

    Probabil ca înălţat dar o să vedem după ce îi expiră canonul.

    RăspundețiȘtergere
  50. Pentru ... ,,intoarcerea la origini '' ,ma gindesc la ,,o afacere'' cu ...furci ,coase ,sape ...

    RăspundețiȘtergere
  51. @puiac- asa-i vere !vezi ca deja ai idei!!!!

    RăspundețiȘtergere
  52. Cu asemenea idei de afaceri @puiac ai sigur rezidenti prin telefon, asa ca nu uita niciodata sa le faci urarile de rigoare la sfarsitul convorbirilor, arata ca esti bine crescut.
    Despre CCR numai de bine, ramane ca-n tren.

    RăspundețiȘtergere
  53. @Puiac -nu-ti fa probleme-nu poate fi decat Concurenta.dapx e un alarmist,sau.... concurenta!!!????

    RăspundețiȘtergere
  54. Tractoarele ...si masinile de recoltat sunt prea mult pentru asa ecologie !Poluiaza ,adica produc ,,polutii''.

    RăspundețiȘtergere
  55. Urarea mea pentru ,,pretini '' : MULTA DIALIZA SI INSULINA !

    RăspundețiȘtergere
  56. „Dacă-i copil ,să se joace;dacă-i cal,să tragă;şi dacă-i popă să cetească...” Daca-i ,,urechist'' ,sa traga cu urechea...Le-o ,,recalcula '' si lor careva...aia ,ce le vor mai da aia .

    RăspundețiȘtergere
  57. 331..331...avem ceva la arat . cum stai cu gazul?

    RăspundețiȘtergere
  58. Urarea mea pentru ,,pretini '' : MULTA DIALIZA SI INSULINA !

    RăspundețiȘtergere
  59. Un nou fel de cooperativizare.
    Vrem ,nu vrem ,o sa va inscrieti toti.Da" laptele merge la export!
    ( „Ori toți să muriți, ori toți să scăpăm!“ )

    RăspundețiȘtergere
  60. Am citit cam tot ce a fost postat în aceste zile privind recalcularea pensiilor. Se pare că peste 90% din pensionarii militari au făcut cereri pentru adeverenţele de venit. Dar sunt încă mulţi care nu le-au primit, în special cei de la M.ApN. Marea majoritate au de la câteva luni la câţiva ani lipsă. Cât de reale sunt datele înscrise puţini ştiu. Am văzut câteva adeverinţe şi sunt omise prime şi ambarcarea pe mare.
    La CMJ Constanţa din 6000 de cereri de adeverinţe doar 2300 erau verificate până pe 6 decembrie iar din acestea doar una singură era completă. Se pare că celor care nu au solicitat adeverinţele ori au datele incomplete li se va calcula pensia pe baza salariului mediu pe economie, cel puţin aşa susţin cei de la ANCRMM că le-a spus doamna Lupu la o înâlnire cu şefii filialelor şi mai nou ieri la radio, în cadrul emisiunii pentru armată.
    In concluzie din ianuarie pensiile militare se vor reduce substanţial. Probabil că mulţi nu vor şti ori nu vor putea face contestaţii în termenul legal şi vor rămâne cu noile pensii mult diminuate. Cei care vor face contestaţii şi vor câştiga eventual în justiţie vor primi banii prin 2012, eşalonat pe 3-4 ani.
    Una peste alta guvernul va face ceva economii cu pensiile militare şi chiar dacă vom câştiga vreodată la CEDO şi prin absurd se va reveni la vechile pensii, o parte dintre noi se vor muta acolo unde nu e nevoie de pensie şi iar va câştiga statul , căci puţini urmaşi ai celor plecaţi se vor angaja în lupta prin justiţie.
    Până la sfârşitul anului se vor convinge şi cei din conducerea ANCRMM că ministrul Oprea nu are „cinstea obrazului” iar dacă şi conducerea SCMD va deveni mai maleabilă ar fi posibilă o conlucrare a celor două structuri măcar după 15 ianuarie, când principala prioritate va fi depunerea la timp a contestaţiilor deciziilor de recalculare. Cred că nici nişte plimbări în grupuri mici ( dar foarte dese) de 4-5 persoane pe troatuarele din jurul Cotroceniului nu sunt de neglijat. Nu că ar rezolva prea mult dar în stilu-i caracteristic Pilat din Cotroceni se va spăla pe mâini cu Gabriel Oprea, pe post de ţap ispăşitor. O să spună mulţi că are nevoie de UNPR, pentru a menţine actualul guvern. Da aşa e, dar cred că la momentul acesta Oprea nu mai are cuvântul decisiv în UNPR, cu atât mai mult după 15 ianuarie când foarte mulţi membri ai acestui partid vor constata că stele acordate de Oprea coclesc la vederea fluturaşului cu noua pensie.
    Cred că ar mai fi util să unificăm lupta pe care o ducem pe internet. E destul de greu să urmăreşti zecile de bloguri, ar fi bine dacă s-ar putea crea un blog comun care să preia principalele subiecte şi comentarii de celelalte bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  61. Curtea de Apel Bucureşti a suspendat efectele HG nr. 735/2010 pentru 635 de foste cadre militare, iar punerea în executare a deciziei presupune sistarea tuturor activităţilor ce conduc la recalcularea pensiilor în temeiul hotărârii de Guvern, transmite infolegal. Efectul deciziei instanţei de judecată este unul singur şi clar: menţinerea în plată a pensiilor de dinaintea recalculării.

    Militarii rezervişti-reclamanţi au fost reprezentaţi de Piperea&Asociaţii prin avocat Gheorghe Piperea. Această hotărâre este executorie, autorităţile statului fiind obligate să o puna în executare.

    Gheorghe Piperea a declarat că această decizie reprezintă o dovadă vie a funcţionării principiului separaţiei puterilor în stat, puterea judecătorească corectând atitudinea sfidătoare a Guvernului la adresa principiilor constiţutionale şi ale CEDO: "Această decizie reprezintă dovada faptului că în România statul de drept încă funcţioneaza şi va funcţiona în continuare atâta timp cât ne putem baza pe conştiinţa şi independenţa justiţiei".

    RăspundețiȘtergere
  62. CARE MILITARI??CINE A PRIMIT DECIZIA CA SA POATA FACE CONTESTATIE???

    RăspundețiȘtergere
  63. @PUIAC -ce doresti la ,,pretini"s-ar putea sa primesti tu de s arbatori!!!

    RăspundețiȘtergere
  64. DIN 2300-DOAR UNA COMPLETA!!!???UNDE_I NEACSU SA NE EXPLICE EL??

    RăspundețiȘtergere
  65. @ ANONIMUL ANONIMILOR
    Ma astept la absolut orice.Poate nu stii care-mi sunt ,,pretinii''?
    De sarbatori ,ce? Care sarbatori?
    Deschide ochii ,uita-te in jur. Nu vezi ,chiar nu vezi?
    Lasa ,nu toti ne nastem normali.

    RăspundețiȘtergere
  66. Postat de Elena pe roarmy230
    Peste 70% dintre pensionarii militari aflaţi în plată au completat formularele necesare obţinerii adeverinţelor de venit, în vederea recalculării pensiilor militare.
    RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (9 decembrie, ora 20:29) - Realizator: Cornelia Mihăilă -"Actualitatea militară"
    Realizator: Vă aduc noi informaţii de interes pentru pensionarii militari. Până la această dată, peste 70% dintre pensionarii militari aflaţi în plată au completat formularele necesare obţinerii adeverinţelor de venit, în vederea recalculării pensiilor militare. Vă reamintim că, potrivit prevederilor Legii nr.119 din 2010, procesul de recalculare a pensiilor se încheie în ultima zi a
    acestui an. Pentru încadrarea în acest termen, la nivelul Ministerului Apărării Naţionale au fost luate măsuri excepţionale pentru ca procesul obţinerii adeverinţelor de venit de către pensionari să fiesimplificat. Astfel, ministrul apărării naţionale a aprobat Ordinul nr. M101, stabilind responsabilităţi clare structurilor de specialitate din Ministerul Apărării Naţionale. Vă reamintim că Legea nr.119 prevedea ca acest efort al obţinerii datelor să revină exclusiv pensionarilor militari. Conform acestei legi, pensionarii militari ar fi trebuit să se deplaseze la fiecare unitate unde au lucrat de-a lungul carierei militare, pentru a solicita adeverinţe de venit. Odată cu Ordinul M 101, procesul a fost mult simplificat. Detalii despre acest subiect ne oferă şeful Direcţiei Financiar-Contabile din Ministerul Apărării Naţionale, general de brigadă Maria Lupu.
    Maria Lupu: Ordinul ministrului apărării naţionale vine în sprijinul pensionarilor, simplificând la maxim acest proces, astfel încât ei să nu mai fie purtaţi pe drumuri. Întreaga activitate se desfăşoară prin centrele militare zonale, judeţene şi de sector. Mai mult, ministrul a dispus luarea unor măsuri extraordinare pentru simplificarea procesului, cum sunt: dotarea cu echipamente tehnice moderne pentru fotografierea şi introducerea datelor necesare obţineriiadeverinţelor de venit, implicarea a peste 5.000 de oameni în acest proces. Până la această dată, peste 70% din pensionarii militari aflaţi în plată au completat formularele pentru obţinerea
    adeverinţelor de venit necesare recalculării pensiilor, numărul acestora fiind în creştere. Circa 20.000 de adeverinţe au sosit deja la Direcţia Financiar-Contabilă pentru recalculare şi emiterea
    deciziilor. Pensionarii militari au înţeles că recalcularea pensiilor este în favoarea lor, aşa se explicăşi numărul foarte mare de pensionari care se prezinţă la centrele militare, la unele dintre acestea creîndu-se, în ultima lună, o oarecare aglomeraţie. Subliniez încă o dată, pensionarii cu o carierămilitară completă, care au primit o pensie de până la 3.000 de lei, să nu fie îngrijoraţi că prin recalculare le vor scade pensiilor. Aşa cum ministrul apărării naţionale a arătat în repetate rânduri,unele dintre aceste pensii chiar vor înregistra creşteri.

    RăspundețiȘtergere
  67. Postat de Elena pe roarmy230 continuare
    Realizator: Aşa cum prevede Legea nr.119 din 2010, adeverinţele de venit din care lipsesc date vor fi completate provizoriu cu salariul mediu brut pe economie. Pe măsura identificării documentelor doveditoare, centrele militare vor completa aceste date în regim de urgenţă. Acolo unde există situaţii în care adeverinţele nu sunt completate cu toate veniturile realizate, pensionarii militari vor primi drepturile cuvenite retroactiv. La fel stau lucrurile şi pentru cei care s-au prezentat la centrele militare mai târziu, iar timpul rămas la dispoziţie pentru procesarea datelor este foarte
    scurt şi pentru ei calculul se va face pornind de la salariul mediu brut pe economie, urmând ca, pe măsura procesării datelor, şi aceştia să primească retroactiv drepturile cuvenite.
    Maria Lupu: Referitor la unele sentinţe, prin care s-a pronunţat suspendarea aplicării Hotărârii de guvern nr.735/2010, Ministerul Apărării Naţionale a solicitat, în mod expres, punctul
    de vedere al Guvernului României. Potrivit punctului de vedere emis prin Secretariatul General alGuvernului, suspendarea operează doar pentru reclamanţii din proces. În ceea ce priveşte anularea prevederilor actului normativ menţionat, hotărârea judecătorească nu poate produce efecte decât după ce aceasta ar rămâne definitivă şi irevocabilă. Ministerul Apărării Naţionale respectă hotărârileinstanţelor judecătoreşti, precum şi actele normative în vigoare pentru apărarea drepturilor militarilor activi, în rezervă şi veteranilor de război.

    RăspundețiȘtergere
  68. TRAIASCA _SCMD -ca ne poarta de grija !!!?????

    RăspundețiȘtergere
  69. ,,Ma doare la basca de soarece ,cind hotii imi fura vaca !

    8 decembrie 2010, 13:08 ''

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri