Google Translate

miercuri, 29 decembrie 2010

STOP, celui mai bun produs al politicii pedeliste, promovat via Basescu! STOP, Clanurilor mafiote!

Presedintele a facut tot posibilul sa o creasca pe Udrea din nimic in ceea ce este astazi - candidatul perfect pentru nominalizarea in functia de premier, in orice moment de acum incolo. Iar peste cativa ani, mai exact in 2014, Udrea va deveni printre putinii pedelisti cu sanse reale pentru rolul de candidat la prezidentiale.
 Daca in urma cu cinci sase ani spuneai ca Elena Udrea ar putea deveni premier sau presedinte, pana si Udrea insasi s-ar fi stricat de ras la auzul unor asemenea fantasmagorii.

Astazi, gratie numirilor succesive pe care Traian Basescu le-a facut in privinta Elenei Udrea, aceasta perspectiva nu mai este de ras, ci de plans. Traian Basescu a numit-o pe Elena Udrea consilier prezidential, apoi tot domnia sa a pus-o ministrul Turismului in primul Guvern Boc. Apoi a insistat ca Elena Udrea sa faca parte din toate Guvernele Boc. Numai un naiv ar putea sa creada ca experienta si competentele personale ale Elenei Udrea au facut-o ministru al Dezvoltarii si Turismului, peste un munte de bani.
Numita a doua oara ministru, Elena Udrea ocupa in acest moment unul dintre cele mai importante posturi in Executiv, iar numai cine refuza sa vada si sa inteleaga realitatea politica romaneasca actuala isi poate imagina ca fosta "blonda de la Cotroceni" ar fi putut ajunge aici fara acordul si binecuvantarea lui Traian Basescu. Cu atat mai mult cu cat din aceasta pozitie, Elena Udrea imparte o multime de bani dupa cum considera domnia sa de cuviinta.
Elena Udrea a ajuns din nimic un nume mai important chiar si decat cel al premierului. Ea decide astazi ce se intampla in partidul democrat liberal. Sa nu uitam momentul in care a iesit si a anuntat ca pedelistii trebuie sa aleaga intre afaceri si functii publice. Domnia sa este portavocea gandirii ascunse a lui Traian Basescu si purtatorul de cuvant al tuturor ideilor reformatoare din partidul democrat liberal. Asta i-a atras furia si atentionarea lui Vasile Blaga.

Lasandu-l insa in umbra pe Vasile Blaga, despre care presedintele a spus doar ca nu are sanse reale la alegerile prezidentiale, desi le poate castiga pe cele din partid, Elena Udrea a fost numita in schimb de Basescu "cel mai bun produs al PD-L din ultimii ani". Este usor de intuit ca, desi Basescu a negat sustinerea si sansele Elenei Udrea in cursa prezidentiala sau desemnarea ei pentru functia de premier, prin laudele si asocierea numelui ei cu aceste functii se obtine exact efectul dorit - obisnuirea mentalului colectiv cu ideea ca Elena Udrea este cel mai bun politician al momentului.
Asocierea numelui Udrea cu functia de premier si candidat la presedintie este in sine o noua desemnare. O echivalare a imaginii "celui mai bun produs al politicii" cu cele mai inalte pozitii in statul roman.

Desigur, nu ar fi nicio mirare daca ceea ce Traian Basescu a spus astazi - respectiv ca nu ar sustine o candidatura a Elenei Udrea la prezidentiale - maine ar fi contrazis cu celebra replica "am gresit" sau "m-am inselat". Pasul pe care l-ar avea de facut de aici pana la a sustine candidatura Elenei Udrea atat pentru functia de presedinte de partid sau pentru alegerile la presedintie sau, mai rau, sa o desemneze in functia de premier ar fi un pas care ar trece neobservat de marea masa a votantilor.

Ceea ce ramane in constiinta publicului sunt laudele pe care presedintele le-a adus Elenei Udrea - un politician
"inteligent, ambitios, capabil de negociere, extreme de rezistent in batalia politica, deci (...) unul dintre cele mai bune produse ale politicii (...)". Nu va ramane in memoria nimanui ca de la "cel mai bun politician" pana la functiile de prim - ministru, presedinte de partid sau al Romaniei e cale lunga, pentru ca sunt functii "care necesita experienta de viata".
"Experienta de viata" de care presedintele crede ca are nevoie Elena Udrea pentru a putea deveni premier sau presedinte al Romaniei, ca sef al PD-L nu o va lasa Blaga sa devina, ar putea fi acumulata, numai bine, in urmatorii doi ani. Pana la urma, ce ar putea sa il pregateasca pe candidatul Elena Udrea la prezidentialele din 2014 mai bine decat un an sau doi in functia de premier?

Plecand de la aceste premise, sa nu mire pe nimeni daca peste cateva luni, in cazul demiterii sau demisiei Executivului Boc, presedintele va desemna in functia de premier cel mai bun produs al politicii pedeliste.

Articol - analiza, preluat de pe Ziare.com!
Opinii: Udrea, proaspat numita de Basescu in toate functiile din stat
Interesante sunt si zecile de comentarii!
Romani, treziti-va!
STOP,
Clanurilor mafiote!
Admin, V.Burcu

9 comentarii:

  1. Domnule Burcu,
    Pentru a ne ,,trezi" pe acest blog va rog sa faceti precizarile care se impun cu privire la anumite situatii care va privesc personal si care apar in mai multe postari pe internet.
    -ati favorizat pe fostul detinut Bivolaru, pe timpul cat acesta isi executa pedeapsa in penitenciarul Tr. Severin, fapt ce a dus la destituirea dumneavoastra din functia de comandant al acestuia?
    -mai sunteti implicat in politica, avand in vedere ca in anul 2008 ati candidat la Camera Deputatiilor pe listele P.R.M-ului ?.
    Asta pentru a ne convinge ca nu incercati sa ne manipulati.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim,
    1. Povestea mea, este lunga si dramatica! Asa zisa FAVORIZARE, a fost MOTIVAREA/facatura puterii, nesustinuta de nicio DOVADA, DE A SCAPA DE UN INCOMOD! Nici azi nu mi s-a facut dreptate! Caile Justitiei mi-au fost obturate! Am castigat doar dreptul sa fiu LIBER, sa nu-mi fie frica de nenorocitii astia de azi, sau de ieri! Daca ai fi de buna credinta, ai fi spus tuturor ce ai gasit pe internet! Internetul, inca pastreaza ... lupta mea cu PUTEREA! De pilda, iata ce vei gasi doar aici: tITLU: "Directorul Penitenciarului Drobeta, revocat pentru favorizarea lui Bivolaru" ; publicat aici, cu o parte din comentariile mele:

    http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2006-07-27/Directorul+Penitenciarului+Drobeta,+revocat+pentru+favorizarea+lui+Bivolaru

    2. Am incercat, dupa un an de lupte pe INTERNET cu PUTEREA, sa fac POLITICA DE STANGA: PSD, PRM, UNPR! M-am lamurit! Aveau nevoie de mine, de forta mea de munca! Doar atat! In rest ... carne de tun, masa de manevra! Am renuntat la politica! Cel putin, de cateva luni bune! Nu stiu ... daca si cand ma voi decide sa revin! Nu pot fi decat alaturi de cei multi si necajiti! Dar ... nu prea avem partide de acest gen! Asta e! Raman deschis oricaror intrebari, discutii de buna credinta! Admin

    RăspundețiȘtergere
  3. Retin atentia doar cu o AMENINTARE, pe care am primit-o in vremurile acelea! O amenintare grava, deosebit de grava! Nu m-au speriat nici cu acestea! Luni si luni de zile au cautat chiar sa-mi fabrice dosare penale! Nu le ajunsese raul pe care mi-l facusera! Aruncat in strada, ca asa au vrut muschii lor, cu doar 1/2 din PENSIA care mi s-ar fi cuvenit LEGAL! Pensie pe care o am si azi, desi sunt ciuruit de datorii! Nu mi-am inchipuit ca in Romania Mileniului III, Legea, Constitutia ... sunt doar vorbe ... de dansii inventate!
    Citez:
    ______________
    BURCU:

    ,,Catre Burcu de Turcu (2006-11-06 11:37:16) Ar fi nevoie de inca un 1907. Si s-ar putea sa fie curand. Cand va fi, pentru ca n-am uitat injuraturile tele la adresa Monicai Macovei, care au fos indirect si la adresa mea, am sa te caut sa-ti masez jugulara sau sa-ti aplic "brazda ingusta si adanca". N-am uitat canalie infractoare!'' http://www.gandul.info/articol_19560 p.s.Se intampla in Romania,anul de gratie 2006 ! www.lexburcu.ro , O noua atitudine !

    http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2006-07-27/Directorul+Penitenciarului+Drobeta,+revocat+pentru+favorizarea+lui+Bivolaru
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  4. Si inca ceva fff IMPORTANT:
    1. RE: "...in anul 2008 ati candidat la Camera Deputatiilor pe listele P.R.M-ului"! DA, asa a fost! A fost o MARE ONOARE pentru mine, sa mi se propuna aceasta, eu fiind atunci membru al ... PSD! Am acceptat, desi eram la curent si foarte bine informat cu DECIZIA de excludere a PRM din Parlament, ca HOTARAREA aceasta era ... deja luata ... de altii, la alte mese! Poporul, nu a contat!
    2. Este o aberatie a se crede ca DORESC sa manipulez pe cineva! Ce doresc, dupa cum se vede de ani de zile, spun PUBLIC, cu nume si prenume! Imi place sa fiu CINSTIT cu mine, cu toata lumea!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari domnule Burcu pentru initiativa, sunt alaturi de dumneavoastra impotriva "politicii" actualilor potentati. Avea dreptate cineva cand afirma ca suntem cetateni ai JAFONIEI.

    RăspundețiȘtergere
  6. @dapix, Multumesc!
    Cu cat vom fi mai multi care sa intelegem ca va trebui sa luptam pentru noi, pentru familiile si interesul copiilor, nepotilor nostrii, a celor multi si abandonati definitiv de cei de la PUTERE, cu atat sansele vor creste! Indiferenta, lipsa de atitudine, orgoliile si jigodismul unora, vor fi criminale! Ne vom ingropa singuri, inca vii! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  7. Dramatică şi fără comentarii (mai ales de pe margine) situaţia domniei tale Magister! Sincer îmi pare rău şi ştiu că orice aş spune din politeţe/compasiune nu poate compensa ceea ce ai pierdut...Numai cu o reacţie "adecvată" din partea celor care încă "nu au adormit pe coadă" s-ar mai putea schimba ceva. Uitaţi-vă la noi (ca sindicat)...Am fi avut mai mulţi sorţi de izbândă în lupta noastră (de fapt SCMD neavând definite ameninţările/inamicii nici nu poate stabili eventuale misiuni), dacă am fi constituit Asociaţia Pescarilor Sportivi Pensionari Militari! Asta este, România a ajuns deja în feudalism (la propriu) din toate punctele de vedere!
    PS. Magister vezi însă şi partea bună a acestei "desfăşurări de evenimente": ţi-ai câştigat noi prieteni, că de anonimi nu ducem lipsă nici unul dintre noi! Să fim sănătoşi pentru a putea aplica cu tâlharii neamului, principiile "războiului asimetric"!
    Cu stimă, PKM.

    RăspundețiȘtergere
  8. La cumpana dintre ani sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu multa intelegere si catre Dumnezeu cu recunostinta. Noul An 2011 sa va aduca tuturor, numai impliniri si bucurii, alaturi de cei dragi dvs.
    La multi ani!
    Admin

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri